ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
ללא מסך וכל התוספות רק קופסא. שיריץ משחקים GTA וכד' על VERY HIGH זו המטרה. אפשרות לחריגה עד 500 שקל.. תודה רבה ושבוע טוב!
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
1.INTEL P4 64BIT כלשהוא 2.אל תציעו לי פחות מגיגה זכרון 3.כרטיס מסך 256 MB שזה יהיה מחשב שיספיק לפחות לשנתיים
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני צריך מחשב שישמש לגלישה באינטרנט, שמיעת שירים, איסיקיו וכל השטויות האלו... אני צריך שיכלול מסך lcd, מקלדת ועכבר פשוטים ורמקולים פשוטים. creative sbs 370 יהיו מעולים עם יכנסו...אבל אפשר גם פחות טוב
-
- 10 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני צריך מפרט בסביבות 4000 שקל, למשחקים בלבד. כולל עכבר ומקלדת ללא ציוד היקפי אחר
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אפשר לעבור את התקציב ב 200-300 שקל ,אני אודה לכם אם תעזרו לי עם זה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בלי תוספות (מקלדת, עכבר וכו')... אין העדפה ספציפית לחברות... למרות שנימוק למה דווקא החברה הזאת יכול מאוד לעזור (בלוחות אם, מעבדים וכרטיסי מסך) ובבקשה תביאו את האתר שממנו נלקחה ההצעה...
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
הכותרת אומרת את הרוב אני צריך מפרט ב4200 ש"ח (המחיר כולל הרכבה) למשחקים כבדים כולל עכבר, מקלדת ומסך. תודה מראש ניר נ.ב לא חייב ג'יגה זכרון, אני יכול להוסיף עוד 512 אחר כך, במידה וזה משפיע מאוד על המפרט.
-
- 16 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם, אם מישהו יכול לבנות לי פה מפרט שמורכב מאינטל (ובבקשה תשימו אינטל זה לא בשבילי חבר שלי רוצה רק אינטל) ולוח 64 ביט וכל שאר הירקות ב4500 ש"ח אודה לו מאוד. ללא רמקולים וללא מסך.
-
- 15 תגובות
- 935 צפיות
-
-
מפרט למשחקים אינטרנט סרטים וקצת מוזיקה עם מסך עד 4500 אפשר לחרוג עם המחיר עד +200
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
צריך מפרט 4500 ש''ח. מקודם התבלבלתי בטעות כתבתי 4000 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? ^ 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים, וקצת בפוטושופ 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?אני צריל צורב DVD RW וכרטיס קול שתומך ב5.1 ערוצים, אם יש ON BOARD אז לא חשוב. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אני צריך מחשב שקט כי הוא בחדר שלי והוא אולי ישאר דלוק בלילה, אז חשוב שהוא יהיה שקט. אם אפשר שיהיה יפה, אבל לא אם זה יוסיף במחיר. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבד…
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
לא מתוכנן OC בעתיד הקרוב אני רוצה שהוא יהיה מתאים למשחקים אבל לא צריך להשקיע אלפיי שקלים על כרטיס מסך, משהו בינוני יספיק לגבי מקלדת עכבר וציוד היקפי מסוג זה לא צריך להשקיע יותר מדיי כסף תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
אני צריך מפרט ללא מסך, ללא כרטיס מסך, ללא כ.קול וללא מקלדת ועכבר וללא רמקולים יש לי GFORCE 6600 PCI-E יש לי 4000 שח יש לי קירור מיים Thermaltake Silent Water All-in-one Liquid Cooling וניראה לי שעדיף לי מפרט לאוברקלוק אז תנו בראש
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
שלום, אז ככה, התקציב שלי הוא 4K אפשר לחרוג ל4.2K מקסימום! המחשב יישמש בעיקר למשחקי מחשב בינוניים, הורדות וצפיה בסרטים. לגבי ציוד הקפי, אני צריך רק מסך בגודל 19". הצבע של המסך והמארז צריכים להיות בצבע אפור כהה או שחור. אני מעדיף שהמחשב יהיה שקט אבל לא דממה לחלוטין, פשוט שיהיה שקט. אני לא צריך במחשב כונן DVD וגם לא כונן דיסקטים. OC לא מתוכנן. זהו, בעיקרון זה מה שאני מבקש מהמחשב. חשוב לציין שהכרטיס מסך צריך להיות של NVIDIA ומעבד INTEL כפול ליבה. ויש לי שאלה:האם נכנס לי בתקציב כרטיס מסך שאני יוכל לחבר אליו טלויזית LCD של שארפ SA1? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם ! אני צריך מפרט של מחשב למשחקים שלא יעבור את ה 4000 שקלים. בשנתיים הקרובות אני לא מתכוון לשנות כלום,אז תנו לי משהו עם אופציה ל OC. אני מעוניין רק בקופסה שזה: *מעבד *קירור למעבד אם צריך.. *לוח אם. *כ.מסך טוב - (8800 והבני דודים). *זיכרון - 4 ג'יגה. *ד.קשיח - 320 ומעלה. *ספק כח בהתאם למערכת. *מארז בלי קשקושים,שיהיה עם כניסת USB בקדימה, כמו זה -Enermax Chakra ECA3050 (לא יקר). עריכה: זהו המפרט שהכנתי בזאפ,אבל לא כל החלקים מאותה החנות,אז זה יוצר פה בעיה... סה"כ יוצא 3771 שקלים. מסך וכל השאר יש לי.. אשמח לקבל חנות עם אופציה לפריסת תשלומים באשראי עם הנחות לחיילים . תודה מראש ושבוע טוב. אלדד
-
- 11 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב חדש, משחקים ואינטרנט שיהיה עד 4K.... בלי מסך ובלי כלום..... רק המחשב... תודה.
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב5000 כולל מסך דק שטוח , צורב dvd . למשחקים כבדים ומשחקים ברשת (cs:s doom )
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב, לא משנה איזה מעבד, ועם מסך lcd 15 אינצ'. אני ישתמש בו בעיקר למשחקים, תכנות, ואינטרנט. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני עד שעה הולך לחבר של המשפוחה והוא יתן לי הצעה למפרט ב5000 שקל אבל לפני שאני הולך אני רוצה לדעת איזה רכיבים מומלצים לתקציב הזה אז בבקשה תבנו לי מפרט )ומהר אני עד מעט הולך( המחשב מיועד למשחקים ועבודה כלליתץץץץ אה כן אני הולך לעשות לו אובר קלוקינג בקטנהץץץ ד"א אני רוצה גיגה זכרון אני לא צריך יותר
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? 5200 בערך ? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, מקלדת ועכבר , רמקולים,צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?כן נושא הקירור שהמחשב לא יתחמם יותר מדי 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא כזה חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?כרגע לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולו…
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
דרוש לי מפרט לעבודה מקיפה ושוטפת, ז"א משחקים, תוכנות,תכנות, כל דבר. מעבד 4 ליבות דבר ראשון, אז מה אם 2 ליבות יותר למשחקים, יש יותר בחיים ממשחקים מסך 22" דרוש לי. עכבר אנא שימו G5, אני צריך גם מקלדת, אלחוטית, אנא תמליצו לי על אחת. 4870 ATI כמובן. 4 GIG ראם. צריך צורב/קורא DVD מתוכנן OC בינוני. קירור טוב בבקשה, אין דגש על שקט, יופי, העיקר יהיה טוב.
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אממ מה שאני לא צריך זה : דיסק קשיח, ציוד היקיפי, כוננים כלשהם,מסך. אני צריך : מעבד , לוח אם, זיכרון,כרטיס מסך ,מארז ,ספק (מקווה שלא שכחתי כלום) עכשיו יש לי כמה דילמות: א. 2 GB זיכרון , צריך או לא נוכח הזלילת זיכרון של VISTA ב. אני רוצה כרטיס מסך עם DX 10 חשבתי על 8800GTS 320 MB אבל אולי כדאי לחכות קצת? (מצד שני אפשר לחכות לנצח)
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
למשחקים אבל במיוחד למשחקים חזקים תודה
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-