ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,376 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מפרט למחשב לצרכים משרדיים (בעיקר עבודה על word, קצת גלישה באינטרנט). הביצועים לא כל כך קריטיים, אבל יהיה נחמד אם הוא יוכל להציג סרטי HD (יש כרטיסי מסך OnBoard שעושים את זה?) אשמח לראות מפרט שמאפשר הצגת סרטי HD ומפרט שלא מאפשר כדי להחליט אם זה שווה את השקעת הכסף. אין לי צורך בציוד היקפי, מסך או כונן אופטי, אבל יש צורך בכונן קשיח. (אני מעריך ש-500GB יתאימו)
-
- 6 תגובות
- 572 צפיות
-
-
דיסק קשיח גדול 1gb זיכרון מעבד t5xxx כמה שיותר קל וקטן זה בעיקרון הדרישות השימושים של המחשב יהיו המהרת רזולוציות של תמונות ומיילים בעיקרון
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? - עד 5000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטנט, אופיס, צפיה בסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - מסך 20-22", עכבר ומקלדת (לא חייב אלחוטיים),רמקולים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? - INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים…
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב לסטודנט. עם מסך LCD 19. XP ו גיגה זכרון (מספיק???) אני אשמח לקבל גם המלצות לחנות בב"ש (מעדיף לא KSP או Ivory ) תודה !!!
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקבל חוות דעת על המפרט הבא: לוח אם - Intel DP55WB מעבד Intel i5-750 זיכרון Kingston 2x2GB DDR 1333MHz דיסק קשיח WD 1 TB צורב LG x24 כרטיס מסך - ATI 5770 Saphire 1 GB ספק - OCZ 550W מארז של NZXT Windows 7 כל המפרט הזה - 4940 ש"ח. מה דעתכם? המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, תוכנות, גרפיקה, תכנות, סרטים.. חשוב שיהיה חזק ומהיר. אני גרפיקאי - יוצא לי לעבוד הרבה עם פוטושופ (דברים כבדים) ועיצוב בכל מיני תוכנות, כמו כן ישמש גם למשחקים ברמה גבוהה אבל לא לגיימרים מכורים.
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום אני מזמין מחשב חדש ואני רוצה להתייעץ לגבי המפרט שהוצע לי שאתם עומדים לראות בהמשך.. אישית אני חושב שזה מחשב גרוע ואני מבין במחשבים ואני לא מרוצה מהמפרט ואפילו מאוכזב מאוד! אבל לפני שאני מחליט על דעת עצמי לא לרכוש אותו כי זה פשוט בזבוז היתי רוצה להתייעץ ולשמוע דעות שלכם. הדרישות שלי ממחשב הוא למטרת משחקים כבדים שירוצו חלק, כמו שאתם תראו וכמו שאני מאמין המפרט הזה חלש מדי ואני יכול להמשיך לחלום שהוא יספק אותי..... אוקיי הנה המפרט.... =\ -------------------------------------------------- "אייבורי מחשבים" מחשב Intel Core 2 Duo E8400 3.00Hz מעבד אינטל Core 2 Duo E8500/E8400 לוח אם אינטל מקורי P35 זכרון 2048MB DDR II 800MHz כ.מסך 9500GT 1024MB מארז SilverStone דלת צד שקופה מ…
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
החליפו לי מחשב מהעבודה וקיבלתי T43. הבעיה שלי היא כזאת: שאני מקפל את המחשב (לא מכבה, רק "סוגר" פיזית) הוא אמור להיכנס לstand by. משום שאני פותח אותו המסך לא נדלק והדרך ניחידה לצאת מזה זה על ע"י כיבוי המחשב. אולי יש משהו בהגדרות שאני צריך לשנות?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אהלן האם יורגש הבדל כלשהו בין המעבדים האלו לניידים (Core i3/i5 Sandy Bridge)? רוב השימוש הוא בסיסי, ושם מן הסתם אני לא ארגיש שום הבדל, אבל בפעולות קצת כבדות יותר שאני עשוי לבצע מדי פעם (עריכת וידאו למשל) האם יהיה הבדל משמעותי ששווה את ההשקעה? תודה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני גר בהוד השרון ומתכנן לקנות מחשב למשחקים בתקציב של כ-3500 ש"ח. באיזה חנות באזור שלי הכי טוב לרכוש את המחשב?? אני צריך הרכבה, משלם במזומן ומוכן לנסוע קצת אם זה שווה את המחיר/שירות תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K 2. מה שימושי המחשב (גיימינג כבר כול המשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ARMA II, BF3, BORDERLANDS 2, PROTOTYPE2, COD MW3\BO\BO2, אולי ARMA3, וכו'. משחקים חדשים ודי כבדים... מריץ גם GARRY'S MOD לפעמים שזה משחק שדורש לא מעט כוח עיבוד מהמחשב(אבל אני בספק אם הוא כבד לו יותר מהאחרים) מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: לאאא מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך, הציוד ההיקיפי שלי לגיטימי לגמרי. אולי מסך חדש יכול להיות טוב…
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך לבנות מפרט למחשב לשימוש משרדי (אינטרנט ויישומים כמו Office) ומשחקים בתקציב של 4000 ש"ח חשוב שיהיה במפרט : 2 GB זיכרון ו 250 GB הארד דיסק תודה רבה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בגיזרה ולא מבין הרבה במחשבים הציעו לי 2 מפרטים שמצ"ב. אשמח לדעת מי מהם עדיף ואיך הם בהשוואה להמלצה שקיימת כאן באתר. תודה מראש. מפרט ראשון: מעבדי AMD Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי AMD ASROCK ALiveNF6G-VSTA AM2, NF 6100, DDRII800, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 1GB Kingston Value דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB SATA II כרטיסי מסך PowerColor X1050 256MB DDR2 TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים Pioneer DVR-112D DVD±RW ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים HJA-7610 MIDI 500W Max מקלדות 2 Lang. (Eng / Heb) Multimedia עכברים עכבר אופטי חיבור PS/2 רמקולים, אוזניות ומיקרופונים 400 W מסכים CHIMEI T39D…
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
איך אני יכול לגבות מידע ששמור על ארדיסק של מחשב נייד? (QttP אחי, זה לא אותו נושא על הארדיסק. אל תאחד לי נושאים בבקשה) תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
בעיקבות מותו של הנייד שלי אני מחפשת מחשב שולחני ללא מסך שיותאם לעבודה עם תוכנות גרפיות כבדות כגון: פוטושופ, אוטוקאד 3DMAX sketchupוכו'. אשמח לקבל מפרט שיכיל את נתוני הכרטיס הגראפי המעבד והכונן קשיח. חוץ מזה מה עדיף מעבד של אינטל או AMD??? תודה שירלי
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
חבר ביקש ממני שאבנה לו מחשב לגיימינג, סרטי HD ושימוש משרדי בתקציב של 4500 ש"ח, כולל מסך. הוא ביקש בתוקף מסך 20" מכיוון ש-22" זה גדול לו מדי. הוא ביקש מחשב לא חרישי, אבל לא איזה סוס על סטרואידים. *הוא קונה את המחשב מאיזה עובד של אבא שלו או משהו, כך שיקבל הנחה של בערך 400 ש"ח. המלצתי לו על המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ₪853 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ₪486 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ₪305 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ₪355 כמות:1 http://www.skypc.c…
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אוקי זה המפרט האחרון שבניתי לאחר כל השדרוגים שנתתם כאן אני מקווה שיצא בסדר ובקשר לתקציב התקציב לא כל כך מעניין אותי אני יכול להגיע עד 10000 ש"ח כי בן דוד שלי מביא לי את המפרט בחצי מחיר מהמקום שהוא עובד בו..(Microsoft israel( וזהו .. המחשב הוא בעיקר למשחקים כבדים שיצאו בשנת 2007 וגם למשחקים החדשים שיצאו כמו Crysis bioshock farcry 2 וכל זה אז תגידו לי אם המחשב מתאים מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 + קרור למעבד GlacialTech Igloo 5600 PWM ¤1497 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-5600 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤436 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤422 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?…
-
- 8 תגובות
- 571 צפיות
-
-
בס"ד לאחר שבאשכול הקודם שלי קיבלתי המון מידע על רכיבים כאלו ואחרים, ניסיתי להרכיב לעצמי מפרט שיתאים לכל הצרכים שלי. מצטער על פתיחת אשכול חדש, אבל המפרט השתנה כל-כך, שזה כבר נושא חדש הנקודות שגרמו לי לבחור במפרט הנוכחי : חיבור למערכת 5.1 (חשוב מאוד) יציאות DVI-D, HDMI, optical S/PDIF,eSATA, FIREWIRE - לא קריטיים אבל תמיד טוב שיהיה כרטיס מסך ONBOARD - ATI Radeon HD3200 - אשמח לשמוע מכם מעט על היכולות שלו (אני מקווה ש)המערכת יציבה. המפרט : מעבד : Athlon 64Bit AM2 4600 DualCore לוח אם : Gigabyte GA-MA78GM-S2H מארז : EZCool K880B 400W 8CM midi זכרון : kingstone ddr2 800MHz 1gb X2 כ.קשיח : WD SATAII 250g 7200rpm 16m Buffer DVD-RW : Pioneer DVR-215D Black X…
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מה קורה חברה? לאחותי נמעס מהנייח והיא רוצה להביא מחשב נייד..במיוחד שהיא סטודנטית ויותר טוב בשבילה נייד.. היא צריכה מחשב נייד בעיקרון לעבודה משרדית : אופיס , וורד , אינטרנט וסרטים.. לא למטרות של משחקים או משהו כזה.. חשוב אבל שהמערכת ההפעלה שתרוץ על המחשב הזה תיהיה ויסטה.. אז שהוא יהיה מספיק מהיר בכדי להריץ אותו בצורה חלקה במאמץ.. התקציב הוא עד 4500 שקל.. לא חשוב לה שיהיה קל יותר מדיי או משהו כזה.. היא רוצה מחשב 15.4 לא משהו מיוחד שיתאים גם לתקציב.. אני מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל: אחד של ג'יגבייט ואחד של דל.. דל 3 שנים אחריות וג'יגבייט 2 אחריות.. דל: Dell Inspiron 1525 IN-RD09-2055 Model Name IN-RD09-2055 CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7250, 2.0GHz ,800MHz F…
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני צריך למצוא מפרט טכני או\גם דריברים של המוצרים הבאים וגם אם אפשר features לכל אחד מהרכיבים. מקלדת windows /softclick מארז super atx server 6a19+300w real power רמקולים גדולים 100 watt pmpo+מגבר+שנאי creative sound blaster live!value 5.1 pentium 4d 830 dual core-3ghz with 1mb cache-90nm-800mhz bua speed-hyper transport-fan-retail box-works with intel 945/955 chipset based motherboards only 64mb cache-pci raid cotroller-ultra 3 2 speakers and sub 640*2400 dpi scsi a3 36bit סורק מהיר במיוחד ללקוח העסקי כולל מזין נייר 4800 dpi-direwiew/usb2-including film and slide scanner-professional photo scanner 520w atx power supply-p4-lga775-dual fan 20/24pin intel pentium 4 3.4 ghz …
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, המחשב הנייד שלי בן פחות משנה, נפל נפילה ושרד ! נפצע פציעה שטיחת (ראו תמונה) בעקרון למחשב יש לי שלוש שנים אחריות - למרות שאני לא מאמין שזה רלוונטי לתקלה הזו. מישהו יודע מה עלות הטיפול בתקלה הזו אם בכלל זה אפשרי ? המחשב סמסונג והאחריות במעבדות IBM. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
נשמע קצת נדוש אם מתחשבים בשם הפורום, אבל זה באמת מה שאני מחפש מעבד כנראה אני אקח E6300 לאחר הירידת מחירים (מישהו יודע בעובדה מתי הירידה תהיה בארץ וכמה היא תהיה על המעבד הספציפי הזה?) לוח אם אני לא יודע לבחור. זה נראה לי כאילו ההבדל היחידי בין כל הלוחות זה רק פיצרים, וקשה לי להאמין שההבדל של BLUETOOTH או לא עולה כזה סכום, כנראה יש משהו שאני לא יודע עליו/לא יודע לחפש (אפילו באותה חברה יש הבדלי מחיר ענק) אשמח לשמוע רשימת פיצרים שיכולים להיות כדי לראות אם יש משהו שבכל זאת חשוב לי ושווה להשקיע כסף עבורו. אה, וגם - האם המארז שיש לי כרגע יחזיק את הלוח אם והמעבד החדש? (נשרף הלוח אם או המעבד - אני עדיין לא יודע איזה מהם, אני אשאל על זה בטרד אחר) יש כרגע במארז לוח אם MSI 845PE M…
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי שבק חיים והגיע הזמן לשדרוג. התקציב שלי הוא 4000-4500 ש"ח, ואני מאוד הייתי רוצה להריץ משחקים חדשים כמו שצריך, לא כמו הגרוטאה שסוף סוף אני נפטר ממנה. אני לא צריך: הארד-דיסק, כונן/צורב DVD, מסך ושאר ירקות. אני כן צריך: מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך , מארז וקירור וכנראה גם ספק (יש לי 400W גנרי, מספיק או לא מספיק?). אני בהחלט רוצה כרטיס DX10 אם כבר אני מחליף מחשב. בעקרון מתחשק לי 8800 GTS אחרי תקופה ארוכה עם רדיאון 9600 חלוש, אבל אם יש למישהו ניסיון עם 8600, איך הוא? האם יש טעם לחסוך פה למען רכיבים איכותיים אחרים, או שמא התקציב מאפשר להתפנק מהבחינה הזאת, בדגש על מספר רכיבים שכבר יש לי ולא צריך אותם? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היי. יש לי היום מחשב עם המפרט הבא: CPU: E6750 2GB DDR 2 MB: G41M-ES2L PSU: SEASONIC 500ET GPU: GTX 460 הייתי רוצה לשדרג את המחשב, הצרכים שלי הם בעיקר משחקים (BF3, SKYRIM), האם שדרוג של מעבד ל Q8400 והוספת זיכרון יתנו לי שדרוג משמעותי בביצועים או שכדאי כבר להחליף את כל המערכת למבוססת I5 2500 ?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי 5K למחשב ואני מתלבט.. להשקיע בזכרון מהיר של ג'יגה או זכרון של 2 ג'יגה.. אני מאמין בעתיד אני אצטרך את ה-2 ג'יגה יותר ואני לא מתכנן להשקיע עוד כסף במחשב לשלוש השנים הבאות. בקיצור מה עדיף למחשב של משחקים ותוכנות??
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
הי, כמו שכתבתי בכותרת - מחשב דרוש למשחקים, סרטים (גם HD) ושימוש משרדי (אינטרנט+אופיס), בתקציב של ~5500 ש"ח. הכוונה היא לקנות מחשב שיחזיק משחקים חדשים על מסך של 1680X1050 בשלוש, ארבע שנים הקרובות. עוד משהו חשוב - שיהיה יחסית שקט (נמצא בחדר שינה), הייתי אומר חשיבות של 8 בין 1 ל 10 אין צורך בשום ציוד היקפי, ולא מתוכנן overclock. דרושה לי הרכבה בחנות. אין צורך במערכת הפעלה (מתכוון להתקין עצמאית windows 7). אני די סגור על הi5 ועל כרטיסי ה5850HD החדשים - מוכן להשקיע עכשיו יותר על מנת שהמחשב יחזיק יותר שנים. עם זאת, אם אתם חושבים שזו טעות, אתם מוזמנים להציע משהו אחר... כמו כן, היה לי ניסיון טוב עם מארז הantec sonata מבחינת שקט ומבחינת ספק הכוח, ולכן אשמח להמשיך עם אותה …
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-