ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה ברשותי מחשב AMD ATHLON XP 1800 שעבר זמנו כבר אני מעוניין לקנות מחשב חדש אשר לא יכלול את החלקים הבאים CD Rom, צורב DVD, כרטיס מסך Ge Force 6600 GT 128mb AGP לא PCI EXPRESS, מסך, רמקולים. עכשיו אני מעוניין שתרכיבו לי מחשב אשר יכלול: הארד דיסק - 200 גיגה, sata או sata 2 מעבד - AMD 64 3000 venice socket 939 לוח אם - שיתמוך ב- AGP מכיוון שכרטיס המסך שלי הוא בחיבור AGP ואני לא מתכוון להחליף אותו. ו- socket 939 זכרונות - מינימום 1 גיגה מארז - אני מעוניין במארז קרימנלי שיקרר ולא יהיה מחסן אבק וכמובן שיהיה אחד היפים ספק - Enermax 420W עם התקן ATx 2 עכבר ומקלדת - לוגיטק רצוי ואלחוטי לא כל כך. עכשיו המחיר שאני מוכן להשקיע זה 4 אלף אז תפציצו תודה מראש רועי..
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב- 4500 ש"ח למשחקים מהחנות KSP ללא כונן\צורב\פלופי, ללא מסך וציוד היקפי רק מעבד+לוח אם+זיכרון+הארד דיסק+כרטיס מסך+מארז שיהיה מסודר בבקשה תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
צריך מפרט חזק למשחקים, יתכן שאני יעשה OC קליל כבר יש לי כרטיס מסך שרכשתי בחו"ל 8800 320gts צריך מעבד חזק שלא מתחמם לוח סביר, לא צריך להשקיע יותר מדיי זכרון 2גיגה HD כמה שיותר גדול בתקציב הזה צורב DVD מארז וספק. תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מה שצריך: מעבד, לוח אם, זכרון, כ. מסך, הארד דיסק 120 gb, מארז + ספק. אני חשבתי על מערכת מבוססת amd 3000 939 הלוח הזול של Gig' NF4 כרטיס מסך x800xl והצלחתי גם לדחוף ג'יגה זכרון.. וכל השאר לא ממש משנה. יצא לי 5900.. אך אני צריך גם את יעוצכם.
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
צריך מפרט לחבר......., תתנו את המחירים הכי זולים שאפשר לא משנה אם זה מכמה חנויות. כי מישהו שעובד עם יבואנים משיג לו את זה....... אז הוא ביקש שאני יתן לו מפרט והוא ישלח לו אותו. המקסימום זה 5500. המפרט הוא ללא שום ציוד הקפי. מה שצריך זה מעבד, לוח, זכרון, כ. מסך, מארז, ספק ואולי איזה צורב DVD אם זה לא פוגע יותר מדי בדברים אחרים. הוא אמר שהוא רוצה מארז יפה, אמרתי לו חבל זה סתם בזבוז כסף אבל אם אתם יכולים תשימו, אני לא יודע למה אבל הוא נדלק על המארז TT Xaser.
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
ללא מסך. שיהיה חזק ומהיר למשחקים. צורב DVD טוב, ואם נגיד יהיה 80 GB במחשב כמה יעלה להוסיף ל-100 אם יש בכלל 100? תציעו לי מה שהכי כדאי, כי אני לא מבין בזה כל כך. תודה.
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי, מאחר ואני מממממממש לא מעודכן בנושא חומרה אני פונה אליכם לעזרה. המפרט הוא בעיקר לצורכי פיתוח. חשוב מאד שכוח העיבוד יהיה גבוה, כי המחשב צריך להריץ מספר גדול של תוכנות כבדות באותו זמן (visual studio, IDA, אפליקציית תלת מימד כבדה, אפליקציית שרת בדבאג שיכולה להגיע ל 1gb ראם,מספר חלונות putty ו/או rd). תרגישו חופשיים לחפף בכרטיס מסך כי אני בקושי משחק והמשחקים שאני כן משחק די ישנים, אבל שיהיה לו video out ותמיכה בעבודה בשני מסכים. חובה - 2gb ram. אין צורך בעכבר/מקלדת או מסך. יש מצב שאני אעשה oc אבל לא משהו יותר מדי רציני. אפשר לעבור טיפה את ה 6k אם יש צורך... תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב מחשב. בחודשיים האחרונים אני עוקב אחרי הפורום הזה במשך כל יום כדי ללמוד ולהבין מה קורה בשוק, אבל אין לי עדיין את הידע שיש לחלק מהאנשים פה והייתי מאוד מעוניין בעזרתם. לפני שאני יתחיל לפרט מה אני צריך במחשב, אני רוצה לשאול אם כדאי לקנות בזמן הזה מחשב או לחכות מכיוון שעומד לצאת משהו חדש או איזושהי טכנולוגיה חדשה? אני צריך מחשב נטו שז"א ללא מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים או כל ציוד היקפי אחר. המחשב מיועד בעיקר לעבודה מרובה במהלך כל שעות היום והרבה גלישה באינטרנט והרבה חלונות פתוחים בו זמנית וגם למשחקים, למרות שאני בן 22 אני עדיין אוהב מאוד לשחק ואם המשחקים לא יעבדו חלק אני מתבאס ובסופו של דבר אני לא ישחק במשחק. מכיוון שהמחשב הולך לעבוד כל היום והוא נמ…
-
- 53 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב ממש טוב ב8K ~9.5 אני רוצה שתתיחסו הכי הרבה לכרטיס מסך ולזכרונות אה וכמובן המעבד....הכרטיס קול לא משנה לי ומארז CD לא צריך מקלדת לא צריך עכבר רק מסך ומחשב הדרישות שלי שיהיו בפנים הם ככה המעבד החדש של אינטל ה-Q6600 מרובע ליבה (תתיחסו למחיר החדש שלו בבקשה) זיכרון פנימי - 4GB וכרטיס מסך מעל ל 512 MG יש דבר כזה? תודה רבה לעוזרים ואם אתם מצליחים להרים מחשב כזה בתקציב הזה אתם תותחים! בנתיים בניתי מחשב איך זה? מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1585 לוח אם: ASUS P5B-E ¤838 מסך: LG LCD 19" L1953TR 2ms DVI ¤1363 כרטיס מסך: ASUS PCI-EX GeForce 8800GTS 640MB DDR3 320BIT DUAL DVI HDTV TV/O - DX10 - RETAIL ¤2547 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8M…
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
עשיתי דיון לפני זה אבל היה תקציב שונה וגם אני כבר הזמנתי תמחשב מנועה מחשבים אבל אני התחרטתי אחרי כמה ימים בקשר למפרט שלי והם שמו תהזמנה שלי על החזקה... כאילו אני יכול להתקשר ולהזמין מחדש. אםם רצוי שהמפרט יהיה מנועה אבל אפשר גם מאתר אחר. ללא ציוד היקפי רק המחשב עצמו אבא שלי גם אמר לי שמתי שמעבדים כפולי ליבה יתמכו במשחקים אני יוכל לשדרג אז תקחו את זה בחשבון אבל אתם יכולים לשים לי מעבד כפולי ליבה תודה.
-
- 42 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני זה שביקש לפני שבוע-שבועיים מחשב ב-3000 שח (בשביל אחי) והיום אני צריך מחשב בשבילי בתקציב של 11000 שח. נ.ב אני חייב שתגידו לי מה עדיף Gforce 6800 ultra 256 mb or radeon x800 xt
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולכם דוד שלי צריך מחשב בעלות של 1400 שקל עד 1500 שקל גג המפרט הוא לשימוש ביתי של אינטרנט ודברים כאלה לא ל-oc כמובן ולא למשחקים רצוי שהחנות באזור המרכז תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
צריך המלצה למפרט בכ-2000 ש"ח עד 2500 ש"ח גג ללא ציוד היקפי למטרת אינטרנט, מוזיקה ומשחקים קלים (פיפ"א 09 וכד'). שהמחשב יהיה מהיר, אמין, ובעל יכולת שדרוג בעתיד. אם אפשר אז תרכיבו מפרט אחד על בסיס אינטל ועוד מפרט על בסיס AMD ככה שיהיה אפשר לבחור מה עדיף, בנוסף צריך שהלוח יכלול גם חיבור IDE.
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט ב-2000 ש"ח. ואני צריך רק מעבד, לוח אם, זיכרון, וכרטיס מסך. 1). מעבד מה יותר טוב INTEL או AMD ועל מה אני יכול להתפשר בתקציב שלי? 2). לוח אם לא אכפת לי איזה רק שיהיה חזק ולפחות 4 כניסות זיכרון. 3). זיכרון אני רוצה זיכרון 512. 4). כרטיס מסך- אני לא צריך כרטיס מסך כמו ראדיון כי אני לא ממש גיימר. משחק 3 פעמים בשבוע בערך נראה לי שגיפורס יספיק לי. יש לי שאלה אם אני רוצה לקנות רמקולים של 2.1 אני צריך כרטיס קול נפרד או שהכרטיס קול בלוח אם יספיק לי? בתודה GABIG12
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ב"כבד" אני מתכוון להריץ עליו סביבות עבודה כמו Eclipse , שרת אינטרנט Tomcat, ומסד נתונים MySql. דרישות בסיסיות: מעבד intel core i3 550 זיכרון: 4GB הרדיסק: 500MB רצוי שהוא יוכל לנגן סרטי HD, אבל אני מניח שאם תתאימו לי לוח אם מספיק טוב, אז הכרטיס הגרפי המובנה יספיק. כמו כן, רצוי ספק כוח ומארז זולים אבל טובים (כלומר - מותג טוב). נ.ב. בבקשה תרכיבו מרכיבים שיש ב-KSP, כי זאת החנות היחידה בירושלים עם מחירים טובים ושהיא בסדר.
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אז ככה אני לא צריך בכלל 512MB ! אם יש פחות מ-40GB זה טוב... שימו לי בבקשה מעבד Intel ... אפילו אם זה אחד מהסלרונים צורב אחד (לא דיוידי) ובלי כונן רק צורב בלי מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים... וזהו בערך.. תודה רבה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 938 צפיות
-
-
1. מה התקציב? התקציב 2000 שקל, עדיין לא ברור אם מזומן או לא. 2. מטרות מחשב- המחשב נועד למטרת לימודים לתלמיד בכיתה י', וגם למשחקים והורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד היקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? - כונן דיסקטים, כונן דיסקים, dvd, צורב, מסך, כרטיס קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? amd 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?-לא. 7. האם אתם צריכים הרכבת מחשב במעבדה?-כן 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?- כן: שבמפרט כרטיס המסך יהיה אונבורד, ושתהיה אפשרות טובה לשידרוג המחשב להפעלת משחקים כבדים והוספת כרטיס מסך טוב בעתיד. החלקים הדרושים בעצם הם: מעבד,לוח אם (עם כרטיס מסך וקול אונבורד), זכרון, מארז+ספק, ולגביי כונן קשיח יכול להיות שאוכל להשיג…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מעוניין לקבל מכם המלצה על מחשב נייד לאמא שלי. תודה רבה: התקציב הוא בין 2000-3000 ש"ח * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, קבלה ושליחה של קבצים גדולים * גודל המסך?[bמשהו נורמטיבי(אינני יודע את הגודל באינצ'ים) * משקל רצוי? צריך להיות קל ונוח לנשיאה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, נדרש זמן סוללה ארוך! * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)לא * בלוטות?מה זה בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח?80 ג'יגה * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי…
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
לא צריך שום ציוד הקפי. תקציב 2500 אפשר לחרוג אם זה חשוב, ואפשר לחסוך אם 2500 זה יותר מידי... המחשב לעבודה משרדית ככה שאני מאמין שהתקציב מספיק. מה שחובה זה שיהיה מעבד אינטל והכרטיס מסך לא יהיה מובנה, אפשר כרטיס מסך חלש כמובן כי המחשב לא למשחקים. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
חברה אני צריך בקשה מפרט לחבר מקסימום 2500 בלי: מסך,רמקולים, CD,צורב ושיהיה מורכב מ- : כרטיס מסך, זכרון ( אם אפשר 512x2 ), מארז+ספק, amd 64 ולוח אם עדיף n-force 3 ובשביל לחסוך כרטיס קול - עדיך שיהיה על הלוח כרטיס איכותי המחשב מיועד לקצת משחקים, אבל בעיקר עבודה כללית. יש דגש על המהירות ( זכרונות וכזה...) אפשר בכלל להרכיב כזה מפרט בכזה סכום??? תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב ללא מסך וציוד היקפי עד 2000 ש"ח, המחשב ישמש לאינטרנט, מוזיקה, סרטים ומשחקים קלים (gta sa וכד').
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
צריך מפרט למשחקים, מולטימדיה, עיצוב (פוטושופ) בעיקר עבודה בייתית רגילה.. יש לי כרטיס טלויזיה שאני רוצה לחבר למחשב הזה.. בנתיים אני עובד איתו במחשב הישן שלי צריך לכלול את המחשב עצמו מקלדת ועכבר לא צריך צורב יש לי כבר בלי כונן דיסקטים.. 3000 שקל תשתדלו לא לחרוג הרבה *יש לי מסך רחב 22" אם זה פרט חשוב
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
לגרפיקה,ואנימציה וקצת למשחקים בלי מסך,מקלדת ועכבר תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
כותרת. בלי ציוד הקפי, רק קופסא. בסביבות ה-3000 ש"חים. עוד משהו - amd am2! בתודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 572 צפיות
-