עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Cereal Killer,

אני צריך לוח מעבד זכרון וכ.מסך הזכרון צריך להיות rdram 1066

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by R3flect,

תיאור של מה שאני צריך נמצא בעמ' 2

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. טוב זה מיפרט לאחי שרוצה ליקנות מחשב והוא כימאת לא משחק ובעיקר גולש ומישתמש באופיס הוא לא מבין כלום בOC ולא צריך גם OC אז בבקשה תנו לי מיפרט שיתאים לו

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  4. צריך מחשב לא יותר מ5 וחצי אלף......כולל הכללל(עכבר מיקלדת רמקולים)....ומסך LCD.. תודהה!

• 12 תגובות
    • 986 צפיות
  5. Started by rbu99fm,

מחשב לצרכים מינמליים... ללימודים: להריץ office,window xp, solid works... להריץ תוכנות בעקרון.... המסך יכול להיות מסך פשוט... אפשר עד 2500 ש"ח תודה!

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  6. Started by רן..20..,

מחשב + מסך + עכבר + מיקלדת + רמקולים ועם אפשר 3.2 של אינטל + 512x2 ddram וכרטיס מסך בסיסבות של 1000 שקל של גיפורס..ככה שדום שלוש למשל יעבוד על max הכי חזק של גרפיקה... בפורים אני קונה את המחשב אז תעשו לי מחשב טוב בסיבובת 5000 שקל

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  7. שלום רב!!! ברצוני מיפרט למחשב במחיר 1500-2000 בלי מסך מחשב המחשב לשימוש מישרדי וקצת סרטים ומישחקים האם מספיק מדונה או רצוי גם רמקולים למחשב? לא צריך מקלדת ועכבר ומצלמת רשת יש לי מצלמת רשת ויסטה של קריאטיב(האם היא מספיקה?) אשמח למיפרט מדוייק שאוכל לדרוש אותו בדיוק ולא יעבדו עלי הכבוד רב ארי

8. אני מחפש מחשב חדש למישחקים עם מעבד פנטיום {סגור על פנטיום} לוח אם של גיגה בייט או אסוס צורב DVD 1024 מגה זיכרון וכניסה של ווידאו אני לא צריך עכבר מיקלדת רמקולים המחשב יהיה מיועד בעיקר לצפיה בסרטים וגלישה באינטרנט ומידי פעם מישחקים בבקשה תעזרו לי אני תקוע כרגע בלי מחשב ואני צריך אחד עד הסוף שבוע

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  9. מיפרט למחשב ללא מסך! אבל שיכלול צורב DVD וכרטיס מסך חזק! תודה...

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  10. שלום לכולם! חבר שלי ביקש ממני מיפרט לשימושים האלה ,בעיקרון הוא צריך מחשב שיחזיק לו תוכנות לעריכת תמונות ווידאו , בסיגנון ה-photoshop , התקציב הוא 3,000 ש"ח ולא שקל יותר! לפי התקציב עדיף מערכת מבוססת amd אבל אני פתןח להצעות. תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  11. שלום לכול חברי בפורום! אני מחפש מיפרט מחשב בתקציב 10,000 ש"ח והחלקים הנידרשים הם: מעבד, זיכרון, ל.אם, כ.מסך, מארז, ספק חשמל, גוף קירור למעבד, ההרד דיסק, צורב DVD, מסך LCD. כולל ציוד הקפי (עכבר, מיקלדת, רמקולים). עם שחכתי משהו אז תגיבו תודה לעוזרים!!! בתודה... המפציץ A החמקן

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by OKASHI,

אני צריך מיפרט מחשב [בלי מסך] גודל מסך שלי 19 אינצ שיהיה הכי סוס שאפשר עד 2000 - 2100 ש,ח זה בישביל CS CS = Counter strike רק למישחק CS הכי סוס שאפשר אל תישכחו ;D שבת שלום אני קונה מ אייבורי מחשבים ב ירושלים בבקשה עזרה אני קונה מחשב ביום ריאשון בבוקר אני רוצה שתיבנו לי אני חדש כאן ואני לא מבין את כל החוקים שצריך ליכתוב רק תיבנו לי ואני ילך בבקשה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by GaTor120,

בגדול המחשב מיועד למשחקים אולי קצת OC מחשב ללא מסך וללא מקלדת+עכבר אני צריך לוח שיהיה לו חיבור IDE כדי לחבר את ההארדיסק הישן והטוב שלי יש ברשותי כרגע ספק 460W של Thermaltake אם הוא מספיק למיפרט החדש אז אין צורך באחד נוסף מארז פול טאוור גם לא יזיק אשמח אם אפשר לצרף מחיר לכל חלק כדי שאוכל להשוות תודה רבה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  14. Started by tomerdx111,

1. מה התקציב המקסימאלי?לא משנה אבל לא ל חלקים יקרים מדי שהיה מתעים לה GTX 590 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.battlefild3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23 אניינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת …

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  15. אני צריך מחשב לעריכה קולנועית(מיקצואית!!!) יש לי מיגבלת כסף ל 5000 ש"ח אפשר לחרוג אד 5500 יש לי 3 אפשרויות שמצתי מורקבות אני מאדיף שלא.. אני מנסה להבי את המחשב החי חזק וטב לעריכה(אם יש הצעות אני ישמאח) המחשב צריך להחזיק טוב ל 5 שנים הכרובות(אם AVID) צריך שיתקינו לי את תוכנה ה AVID בתוכו ווידוס לא חיב אדיף! לא צריך פרטים חיצונים כמו מסך וכו... ------------------------------------------------------------------------------------------ 1.האופציה הרישונה פירוט: מעבד לחץ לתיאור מפורט ואפשרות שדרוג Intel Core 2 Duo E-6750 2.66-GHz x2 Dual Core 1333 לוח אם לחץ לתיאור מפורט Intel P35 Express Main Board קירור גשר צפוני פסיבי לחץ לתיאור מפורט Silent North-Bridge Heatsinkזיכרון לחץ ל…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. אוקיי, יש כמה רכיבים שהחלטתי עליהם וכמה שלא, אני מבקש פה, לינקים ישירים לאתר שבו יש את כל המוצרים שאני רוצה או חנות שמאה אחוז יש לה הכל שהיא באזור השרון, החלטתי כבר על מוצרים אלה: ELSA FALCOX X80 ATI RADEON X800PRO 256MB AMD64 BIT 3200+ Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard 1024 DDR (512X2) לא יודע איזה!!!!!!!!!!!!!!!!1 אז אני אצטרך שלושה דברים 1- איזה זכרונות לקחת? 2- אני צריך גם לינק לאיזה מארז,ספק,כונן קשיח ומאווררים שיספיקו לקנות 3-לינק לאתר שבו יש את כל המוצרים הנ"ל. תודה רבה רבה לכל העונים, אני פשוט מת כבר להזמין את המחשב! אהה ואם אפשר למחוק את הדועתי הקודמת מכיוון שהיא כבר לא עוזרת לי.

• 42 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני יקנה אותו כראה עוד חודש בערך, ללא ציוד היקפי ( לא צריך עכבר, מקלדת, סי די רומים, מסך, רמקולים) ואני רוצה מעבד AMD לא אינטל. התקציב הוא 7000 שקל, משהו שיפציץ במשחקי מחשב! (צרי ךכרטיס מסך חזק!) וגם תכלס מהיר... רק מה שחשוב שיהיה טוב! מצידי מארז מקרטון ומאווררים מעזה. תודה רבה לכל העונים!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by GZA3,

לפני כחצי שנה קניתי מחשב שהיה נחשב ממש מטורף מפרט: מפרט מחשב: AMD Athlon 64 3200+ (S-939) ASUS A8N-SLI Deluxe (s939) NF4, (2xPCI-E) RAM DDR 400 512MB Kingmax CL3 *4 (2G RAM) SAPPHIRE (ATI) RADEON X850XT Platinum Edition 2*DVI VIVO 256MB 256BIT ENERMAX EG495P-VE Noisetaker 485W CREATIVE 7.1 BLASTER live 24Bit H.D. SATA: MAXTOR 250GB 200GB, WD 200GB H.D. IDE: SEAGATE 120G 60G IDE RAID DVD LG X16 CDRW CREATIVE 52 x 32 x 52 DVD Recorders NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 AeroCool CoolPanel Black ATX FullTower Supertalent alum MAG TFT 17'' 776 +DVI ZALMAN Ultra Quiet CPU Cooler CNPS7000B-Cu Thermaltake 80MM 4 Channel VR Fan Kit A1873 Case ATi Silencer 5 Rev 2 A…

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + OCZ Vendetta , יחידות 1 ¤1020 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1125 Gigabyte GA-EP43DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤479 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1731 G.skill DDR2 4096MB 9 00MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤355 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1441 Connect3D Radeon HD4870 OC 1GB DDR5 TwinTurbo PCIe, יחידות 1 ¤1195 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1352 Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB , יחידות 1 ¤345 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1226 NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU, יחידות 1 ¤390 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1502 S…

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  20. Started by Zeev86,

היי. אני מתכוון לרכוש בקרוב (תלוי במסגרת שתתאפס לי בעוד שבוע וחצי) את המחשב הזה: http://www.tms.co.il/preview/spec/1svr29tq מה שמפריע לי זה המארז הדי יקר, אבל הובהר לי שזה מגיע עם ספק. מה אתם אומרים באופן כללי על המערכת? 1. מה התקציב המקסימאלי? 7.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio פה ושם. אבל עיקר השימוש גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם אני צריך שני מחשבים שכל אחד יעלה בסביבות3000 שח ושהיו אותו דבר אני צריך אותם למשחקים ואינטרנט באופן כללי עם אפשר עזרה מהר כי אני ממש לחוץ תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by exodia,

אני משחק הרבה שעות על המחשב ואני רוצה מסך שיתאים לי ולא יקלקל לי את הראיה מה אתם מציעים?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  23. אני צריך הדחיפות המלצה למסך למשחקים ב1000 שקל

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by LinKinG,

מעבד שיהיה Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX לוח אם מצוין זכרון DDR 400 מגההרץ ומארז את שאר החלקים יש לי תודה

• 1 תגובה
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.