עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by kylesan,

חשוב שהיה בו hd 4650 או אם אפשר יותר אז בשמחה אין אפשרות לחריגה תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  2. שלום, אני צריך מחשב נייד. * מטרות המחשב - צפייה בסרטי 1080P על טלויזיה 42 אינצ'. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן, HDMI. נראה לי ש-2500 ש"ח לא יספיקו למחשב שיכול להריץ 1080P, אם אני צודק אז תביאו לי המלצות למחשבים יותר יקרים אבל שיהיו כמה שיותר זולים. אני לא יודע אם זה משנה, אבל אני לא חייב 1080P אמיתי. אני מעדיף שיהיה, אבל אם זה יוריד את המחיר אז בסדר. ד"א - זה מסובך לחבר את המחשב נייד לטלויזיית LCD? תודה.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  3. שלום, לפני כמה שבועות פתחתי פה נושא בבקשה, עכשיו אני יודע יותר טוב מה אני צריך. הדרישות העיקריות והחשובות שחייבות להתמלא הן: -ניידות(13-14 אינטצ' בבקשה). -יכולת ביצוע ושימוש ללא דופי בתוכנות מקצועיות כגון Matlab, Maple ו-Orcad. -איכות הרכבה טובה ואחריות סבירה(אני נוטה לכיוון DELL, אבל אתם המומחים). -יציאות למקרנים, S-Video, maybe HDMI, המחשב ישמש אותי לפרויקטים והאופציה הזאת חייב להיות שם. -אני חושב שיש את זה בכל מחשב נייד, אבל בכל זאת: יציאה לחיבור עוד מסך(לשם עבודה איתו בבית, 13 אינטצ' זה דיי קטן). -זמן סוללה מספק של למעלה מ-3 שעות(בשימוש לא חסכוני, ולא בזבזני). דרישות משניות שלא חובה למלא(אבל זה יהיה לי הרבה יותר כיף אם כן). -משהו שיצליח לעמוד(על קונפיגורציות מינימליות…

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  4. אני צריך מחשב ניד שאותו אני קונה מחו"ל (איזה חנות מומלצת אגב?) אני יכול לשלם עד 500$, אני משתמש בו בעיקר ללימודים (כלומר OFFICE וכדומה) אני ישתמש בו באינטרנט כי אני טס הרבה לחו"ל אז האינטרנט חובה, מבחינת גובה או עובי המחשב, שלא יהיה ממש כמו לבנה אבל שלא יהיה מיני לפטופ, אני צריך שהוא יהיה נייד בכל המובנים, לא כבד כי אני לוקח אותו איתי לכל מקום אבל לא מיני כי אני הייתי רוצה לראות מה שאני עושה במחשב בלי להשתמש במשקפים :. אני מתכנן לצפות בו בסרטים שיהיה בו מספיק מקום לעבודות של הלימודים לסרטים ודומה. תודה גיל

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by olmert,

שלום. אני מחפש מחשב נייד חלש יחסית, שיעלה את הווינדוז טוב (לא חובה 7) אבל שלא יהיה טוב למשחקים. אני צריך את המחשב נייד הזה לבית ספר לכן כל מה שאני צריך זה שיריץ מהר WORD ושטויות כאלה. אני מעדיף אם אפשר, מסך יותר גדול מ10 אינטץ' ועדיף גם יותר מ1G RAM כי הבנתי שבווינדוז 7 ג'יגה אחד פשוט לא יריץ את הווינדוז. גם יש העדפה לזמן סוללה כמה שיותר ארוך. חשוב שגם תהייה אחריות. תודה רבה לכם!

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  6. Started by עזרה ברכישת מחשב נייד,

מי יכול לעזור לי? אני מעוניין לרכוש מחשב נייד אשר יהיה בו מספיק ויותר זכרון לשתי תוכנות CAD שונות שיש היום בשוק כולל רנדרינג ושימוש במייל ואינטרנט מי יכול להמליץ לי על מחשב מספיק חזק? המחיר לא הבעיה אני רק מעוניין להיות בטוח שיש לי אהמחשב הכי טוב שאפשר לרכוש אהה ושיהיה לו מסך גדול אם אפשר תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  7. מסך 14-16 רוצה שאוכל לשחק גם בעוד שלוש שנים במשחקי מחשב בינוניים-כבדים, אם כי לא חשוב איכות הגרפיקה כל כך (אין בעיה לשחק ברזולוציה נמוכה) חשובה מקלדת נוחה ושלוש שנים אחריות לא חשוב עמידות או משקל כיוון שאני לא הולך להתנייד אתו הרבה אין דרישות מיוחדות

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  8. ובכן, אני חייב לומר לכם שמי שכתב את המסמך הזה עם הדרישות הוא זיין שכל לא קטן, וסתם ניפח את המסמך כדי שהבוס שלו יחשוב שהוא מה-זה-חשוב כנראה, כי ככה זה נראה. אז ככה, הוא כתב פה כל מיני שטויות - כמו 256 זיכרון פנימי, שלא ממש נראה לי נחוץ, אם כי אני חושב להיענות לדרישה הזאת כדי לא להסתבך. מה שמוזר אבל זה שהוא כותב שאפשר Pentium III או יותר, שזה מעבד די חלש - אז למה נחוצים לו 256 RAM? בקיצור, מה שצריך זה ככה: מחשב לעבודה משרדית בלבד - אין דרישה למעבד חזק כמות זיכרון שתאפשר עבודה ללא בעיות - המחשב לא אמור להריץ אפליקציות מורכבות - חוץ מהתוכנה הזו של הרופאים במכבי, אבל נראה לי שזה בכלל בדוס.. לא? מסך 15" ומעלה, משהו שלא יראה מכוער פחד כדי לא להפחיד את המטופלים אבל גם ממש לא צר…

9. Started by ice35,

צריך מחשב בעיקר לקאנטר ומשחקי קלים בלי כרטיס מסך (מובנה) לא צריך צורב DVD... תודה

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  10. תודה שבאתם.. אני זקוק למחשב עד 2000 ש"ח.המחשב לא חייב להיות מסוגל להפעיל משחקים כבדים ורצוי שיבוא איתו צורב טוב.נוסף לכך אם אפשר אני ירצה מסך וחיבור רשת אם אפשר.במחשב לא חייב להיות מקלדת או עכבר.אה ובקשר לצורב רצוי צורב די וי די אבל אני לא צריך יותר מצורב אחדד במחשב(לא משנה הסוג).רצוי שהמחשב יהיה מהיר ונוח ותודיעו לי גם אם יש איזה דיל נחמד על מחשב שקצת חורג מהמחיר.תודה שקראתם ואני מקווה שתגיבו. :kopfpatsch:

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  11. צריך מחשב לגלישה באינטרנט ומוזיקה עד 2500 גג ואם אפשר אז פחות, כולל כרטיס רשת אלחוטי.

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  12. Started by nadav1379,

אני רוצה לקנות מחשב עד 2500 שח , אני רוצה שיהיה לו GEFORCE ,CD-ROM או ATI ,כונן דיסקטים ו DDRAM) 512 RAM) בלי מסך רק מחשב. זה אפשרי למצוא מחשב כזה? תנו לי את השמות של הפירוט של המחשב בבקשה. אני צריך את המחשב למשחקים. מאיפה אני קונה את המחשב במחירים האלה?.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by master17,

אני צריך להרכיב מחשב לפנסיונר - בשווי עד 2600 ש"ח -כולל מסך... כמו שהבנתם הוא לא צריך הרבה .. בעיקר אינטרנט .. איזה מחשב אתם מציעים ? ואיפה כדאח לקנות אותו ? (מחשב חדש..) שאלה נוספת : כל הקטע שזה מין עבודה כזאת בשבילי .. אני צריך להרכיב תפריט של המחשב , לנסוע איתו להזמין אותו , להביא את המחשב הביתה (מרכיבים אותו בחנות) , לחבר את המחשב , להתקין את הווינדווס וכמה תוכנות + ללמד אותו איך להשתמש במחשב.. כמה הייתם לוקחים על העבודה הזאת ? *לטיפשים שביננו : זה לא לסבא שלי .. זה למישהו שאני לא מכיר , הוא פשוט החליט לקנות מחשב לעת זקנתו

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. ולא צריך מסך

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  15. שלום כולם אני צריך הצעת מחיר למחשב בנפרד ולמסך בנפרד... חייב מ http://www.tms.co.il אז ככה: מחשב לא כולל מארז וכונן (כי יש לי מארז טוב בחתימה, וכונן מהמחשב שלי) תקציב עד 3500 חשבתי על מחשב כזה (אני הרבה זמן כבר לא בתחום אני לא כל כך מכיר את הדגמים החדשים): http://tms.co.il/preview/spec/g5w9hzx3 או http://tms.co.il/preview/spec/zjlkqr3x מה דעתכם? לגבי הכרטיסי מסך מה עדיף את זה או את ה 4870 או כל כרטיס אחר? אני כבר הרבה זמן לא עוקב... ובין המעבדים יש הפרשים של 20 שקל מאחד לאחד מה עדיף מביניהם? מסך LCD 22 - 23 אינץ רחב עדיפות לסמסונג עד 1050 את זה אתם תציעו כי אני לא מבין בזה... גם מ TMS בבקשה. תודה רבה לעוזרים מראש =]

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  16. ושאלה נוספת אם אני שם כרטיס מסך חדש על מחשב יחסית ישן (לפני 2 שנים) הכרטיס מסך יפעל טוב??? מדובר במחשב: p4 1.5 jetway 401i 128+128+256 sdram הכרטיס שאני רוצה לשים הוא geforce 5900xt ולהחליף אותו עם שלי... במחשב החדש אני שם geforce 2 mx 200\100 המחשב החדש צריך להיות חזק כמה שיותר במחיר הזה הוא לאחותי. הוא יותר לאינטרנט, פחות למשחקים.ואם הכרטיס הישן שלי יפעל "בסדר" במחשב החדש?

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  17. Started by Yonatan-A,

שלום. מכיוון והמחשב הישן שלי על סף מוות, אני זקוק למחשב חדש. אני משתמש בו בעיקר לאינטרנט, סרטים, ועבודה, ולא למשחקים, ולכן אני לא צריך איזשהו כרטיס מסך מפוצץ. אני לא צריך: עכבר, מקלדת ורמקולים. מסך כן. תודה רבה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  18. שלום נדפק לי המחשב וזה התקציב שיש לי למחשב חדש... שיהיה 80+ ארד דיסק ראם בכרטיס אחד ג'יגה כדי שאני ישדרג בעתיד וזהו כעיקרון תודה רבה

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  19. שהמחשב עצמו יראה טוב והמסך יראה טוב שיהיה כמה שיותר קל מקלדת נוחה למטרת סרטים שירים אינטרנט אופיס ודברים כאלה...

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  20. 1. התקציב עומד על 3,700 ומשלם על ידי תשלומים. 2. מטרת המחשב היא למשחקים כבדים בלבד. 3. אני צריך מסך,מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים. 4. אני לא צריך כרטיס קול איכותי רגיל וזהו. 5. אני לא כך כל מבין אבל תמיד כולם אומרים giga byte ו asus. 6. קירור זה תמיד חשוב , בנוגע לרעש שיהיה שקט לא חייב ברמה הכי שקטה שיהיה סביר ונוח לישון עם מחשב דלוק. 7. לא אני לא צריך מערכת חוקית אבל אני צריך הרכבת מחשב במעבדה שיראו שהכל תקין 8. חח כן שכל המשחקים החדשים יעבדו ושלא יהיה פדיחה שלא יעבדו חחD: 9. חשוב שקט, עד רמה שאפשר לישון עם מחשב ולא רעש של מאוורים שקודח לך באוזן. 10.לא לא מתוכנן oc. 11. משחקים כמו call of duty , far cry , כל המשחקים שדורשים גרפיקה גבווה והחדישים נגדיר את זה ככ…

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  21. Started by BoRiS.K,

צריך מחשב כמה שיותר דחוף בישביל חבר שיהיה הכל חוץ ממסך מקלדת עכבר ושהכל יהיה שחור (מומלץ) מארז שחור גם אם אפשר...(לא הכי חשוב) המחשב בעיקר למשחקים :]] (הארד דיסק 80 GB ) ותסבירו איזה מעבד עדיף ולמה בבקשה... :]]

• 9 תגובות
    • 644 צפיות
  22. Started by gggil,

אני צריך מחשב מעולה, הכי טוב שאפשר ב6000 ש"ח לכל השימושים ולא צריך מסך, רמקולים או מקלדת ועכבר. שבוע טוב

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  23. Started by or_cool,

אני צריך ע 8000 +- ללא מסך שיתאים למשחקים אם אפשר בעל 1GB זכרון שיהיה חזק במיוחד שלא יהיה אחרי חודש מיושן תודה מראש : נ.ב גם מארז נחמד וכרטיס קול

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by א.ב ב,

אני צריך מחשב נייד עם ווינדוס XP יותר טוב עם יציאה של 9 פינים מה הן האפשריות ? אין צורך לשאול למה אני צריך דווקא ווינדוס XP, יש לי תוכנה ישנה שנתמכת רק ע"י ווינדוס XP

25. Started by Just-tal,

תביאו הצעות

• 10 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.