עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני רוצה לקנות מחשב שמיועד למישחקים שיריץ לי אותם חלק אבל לא על רזולוציה ממש גבוהה משהו כמו 1024*768 יש לי מסך 17" אינץ דרך אגב.. אני מעוניין במעבד e7200 בלוח אם p35 כרטיס מסך משהו כמו 9600gt אם אפשר של ג'יגבייט 2 ג'יגה זיכרון שיהיה מחברה שהיא דיי טובה 320 ג'יגה או 250 וספק כוח טוב ומארז סביר תודה רבה מאד לעוזרים

• 8 תגובות
    • 566 צפיות
  2. Started by idani1983,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד שהשימושים שלו יהיו אינטרנט ואופיס. אני יכול להשיג את המחשב הבא http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/product/Satellite-A300-1MM/1058876/ ב 3450 ש"ח. האם יש מחשב עם מפרט טוב יותר במחיר הזה ?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  3. מישהו יכול לבנות\להביא לי מפרט טוב למחשב 2000 ש"ח בלי ציוד הקיפי שימוש בעיקר למשחקים וכל הדברים הרגילים אינטרנט,אייסיקיו... עדיפות לחנות באיזור רמת-גן,תל אביב

4. Started by bNs1k,

אז ככה יש לי גם הרבה שאלות בבקשה תקראו עד הסוף ותענו תודה. צריך מפרט עד 5 אלף אפשר לחרוג טיפה לא יותר מדי 200 שקל+- הייתי מעוניין ב CROSSFIRE של HD4850 , השאלה שלי מה עדיף מבחינת ביצועים וFPS. ‏HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ שניים כאלה. CROSSFIRE. או ‏9800GTX+ 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ שניים כאלה. SLI. GTX 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E‎ אחד כזה. המליצו לי על ה HD4850 אבל אמרו לי שיש בו הרבה באגים ולא כדי להתעסק איתו. בקשר לכותרת מפרט עד 5 אלף כולל אחד מהכרטיסים האלה ומה שרשמתי CROSSFIRE או SLI להכניס במפרט,למעט ה 260GTX כי הוא יקר בסביבות ה 1300+- ללא כונן דיסקים,ומארז את ה GURDIAN משהו כזה של NZXT. ועוד שאלה קטנה מה עדיף Q6600 או E…

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  5. שלום רב, ברצוני להרכיב מפרט למחשב שייתן לי שקט להרבה שנים, איכותי, ושלא ייפול בביצועים (לא מתכוון להתעסק עם OC). התקציב במזומן הוא כ-4500 ש"ח. מטרות עיקריות: גלישה באינטרנט. קולנוע ביתי - צפייה בוידאו והקלטה (כמו ממיר דיגיטלי מקליט). משחקים קלים (כגון Pro Evolution). הדגש הוא על השקעה במארז HTPC איכותי, שקט ונקי (אין צורך בשלט, כי יש כבר בכרטיס הטלוויזיה). אין צורך בציוד היקפי, פרט לכרטיס טלוויזיה, צורב DVD ויציאת HDMI (מסך אני אקנה בעתיד, כרגע אני אעבוד עם CRT 19'' ועם טלוויזיית LCD 26''' במקביל). להלן המפרט שהרכבתי: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box; מחיר - ¤937 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L; מחיר - ¤498 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB…

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  6. Started by tom123p,

INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 45nm : " SLB9Y" - BOX ¤ 615 לוח אם : GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤ 364 כרטיס מסך : PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4830 512MB DDR3 DVI - RETAIL ¤ 620 דיסק קשיח : WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤ 320 צורב DVD : LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ¤ 127 זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-2GBNT ¤ 140 מארז : GIGABYTE TRITON 180 TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK - GZ-AX1CA ¤ 372 שירותי מעבדה : הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  7. אני לא מבין גדול במחשבים ניידים, יש לי חבר שמעוניין לקנות מחדש נייד חדש, המטרות כלליות: מוזיקה, סרטים, אופיס אבל הוא רוצה שהמחשב יהיה חזק מספיק למשחקים (לא ברור לי כ"כ איזה סוג משחקים והסברתי שעדיף נייח, הוא פשוט רוצה, אני מאמין שהסגנון יהיה כמו FIFA הכי חדש, PES הכי חדש, NBA, משחקי מרוצים חדשים כמו NFS וכו'). הוא מבקש: 4 ג'יגה זיכרון פנימי מעבד 4 ליבות 1TB נפח איחסון אני אומר שוב שאני לא מבין גדול בזה אבל אלה הדרישות שלו והתקציב הוא כ- 6K ש"ח. קיים דבר כזה? אפשר לקבל המלצות? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  8. Started by VegansXe,

אהלן, קיבלתי במתנה נוטבוק ישן LG LW20 מהמשפחה עקב שידרוג שלהם. זה המחשב http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3145265,00.html לפי החוברת של המחשב (עמוד15) - http://tim.id.au/laptops/lg/lw20.pdf מתאים לו זיכרונות DDR2 בתדר 400/533. הוא מגיע עם דותן (M) 1.6GHZ וחצי גיגהבייט זיכרון DDR2, ומערכת XP HOME. המחשב בקושי זז, ממש זוחל. כרגע היה לי בצד SODIMM DDR2 667GHZ. פתחתי את הברגים ומצאתי את 2 הסלוטים, הוצאתי את ה533 שהוא מגיע איתו - והכנסתי את ה667 שלא אמור לעבוד - וזה עבד. למה? האם זה יגרום לבעייה כלשהי? האם שווה לקנות 533 במיוחד? לפי הידע שלי זה לא אמור לעבוד, ואם זה עובד, אני אצרף את ה533 (חצי גיגהבייט) ואז יהיה לי 1.5 גיגהבייט זיכרון שיעבדו שניהם על התדר הנמוך - 533…

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  9. שלום, אני צריך חוות דעת לגבי המפרט הבא שבניתי מטרת המחשב: עריכת סאונד (כל התוכנות שאתם מכירים בסאונד), (וכמובן אופיס ואינטרנט) לא מעוניין כלל בהרצת משחקים וגם לא בעריכת גראפיקה, אלא רק סאונד (ולא יזיק אם גם ניתן יהיה לצפות בסרטי HD) מכיוון שאני מעוניין לרכוש גם מסך של 20-24 אינצ' (עדיין לא סגור כ"כ), אני מניח שאצטרך כ. מסך שיעמוד ברזולוציה הגבוהה (שוב, זה לא למטרת משחקים, אלא די בכך שזה יעמוד ברזולוציה הגבוהה של מסכים גדולים) אני מעוניין במעבד i3 - זה מספיק לצרכיי, ולקחתי גם לוח אם שתומך בגראפיקה של המעבד. אבל לא הייתי בטח האם המעבד הגראפי של ה- i3 יוכל לעמוד בכבוד עם הרזולוציה הגבוהה של המסכים. לכן בחרתי בכ. מסך שנראה לי שיספיק לדרישה שלי. אם יש הצעות לכ. מסך שיוכל להתחב…

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  10. Started by avishay_the_gever,

הבטריה של הלפטופ של ממש גמורה, אשמח אם תוכלו לתת לי המלצות לגמרי אופציות לרכישת בטריה חדשה (חנויות בארץ, אמזון, איביי וכו') אם למישהו היה בדיוק את המחשב הזה ויצא לו לרכוש בטריה חדשה שיגיב בבקשה. תודה מראש, אבישי הגבר.

11. Started by lightydo,

להלן מה שנדרש: i7 930 2.8 s1366 Noctua CPU NH-D14 cooler GIGABYTE X58A-UDR3 DDR3 1600 6x2GB triple channel Samsung F3 500GB Samsung F3 1.5TB On board audio on board LAN/WAN 10/100/1000 Corsair 750W TX NVIDIA GTX 470 1280MB DDR5 (יש מארז וצורב) ניתן להציע חלופות שוות מבחינת ביצועים.

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  12. 1. תקציב - עד 3,800 ש"ח 2. שימושים - בעיקר משחקים, כולל גם שימושים יום-יומיים למינהם כמובן(סרטים/מוזיקה/אופיס/גלישה) 3. תוכנות - אין צורך. לא בווינדוס ולא באופיס. 4. ציוד היקפי - דרוש מסך 19 אינץ'. לא 22 ולא 24. 19. ללא מקלדת/עכבר/רמקולים. 5. אין צורך בהרכבה. 6. לא יתבצע OC. 7. תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  13. Started by gambler,

אני כבר פתחתי בעבר אשכול על זה אבל אני יחזור על זה שוב פה: הבעיה היא לא במפרט אלה מקום החנות....בקשתי בתחילת האשכול שהחנות תיהיה בראשון לציון בשביל הנוחות הקנייה.... החנות RSM הכי קרובה נמצאת בת"א ולא נוח לי לנסוע לשמה... חפשתי את אותם מוצרים בחנויות בראשון לציון אבל לא מצאתי את אותו מפרט תואם לזה שהמשתמש הביא לי. אפשר בבקשה לקבל מפרט דומה אליו או תואם אליו והחנות תיהיה בראשון לציון.. בבקשה,

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  14. אבקש מפרט מחשב עד 3-4K דרוש מסך ,צורב ומערכת הפעלה לשימושי אופיס, אינטרנט וסרטים מחפשת אמינות של המרכיבים תודה!!

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  15. Started by Dunul,

שלום לכולם! אז ככה, אני מחפש מחשב נייד, תקציב 2500, אולי אפשר להתגמש טיפה אם זה ממש שווה ואי אפשר למצוא משהו. המטרות הם בעיקר משרדיות, אבל גם משחקים קלילים. אני מעדיף לפחות 3GB RAM, וכל כרטיס מסך נורמלי שהוא לא הסטנדרטי של INTEL זה טוב. בקשר לגודל, אני לא רוצה, שיהיה מינימום 12-13 אינץ'.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  16. שלום לכולם, מחפש הצעות למחשב חדש בתקציב של 6500 המחשב מיועד בעיקר לתוכנות כבדות כמו Qbase, ותוכנות עריכת ווידאו וסאונד אחרות.. חשוב לציין שאני אשמח למחשב שיוכל להריץ ביעילות את התוכנות האלו יחדיו סימולטנית.. בנוגע למשחקים. אינני משחק כלל!. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחסוך. לא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכה בעיקר של ווידאו וסאונד בדגש על מולטי טאסקינג. בנוגע לסרטי HD אני מניח שאצטרך מסך תומך גם כן. ציוד היקפי: דרוש מסך, עכבר, מקלדת. זהו. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10? מממ...... 8 די חשוב אבל לא להגזים... 7. האם…

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  17. Started by ProD,

תכנסו לאתר של פנדה מחשבים - pandas.co.il ותבחרו שמה מחשב טוב שכל המשחקים יעבדו עליו והמשחקים שיצאו ב-4 שנים הבאות. תוכנות כמו פוטושום סקייפ מסנג'ר ו- FlashFxP. שטח 500GB + שטח דיסק 4GB לפחות. מארז עם 2 מאווררים חובה. בבקשה תעזרו לי זה דחוף אני הולך לקנות בשעה 4 בצהריים. נ.ב שלא יעבור את ה-5 אלף שקל, תודה.

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  18. שלום חברים, מבקש שתחוו דעה על המפרט הזה. שאלות עיקריות: 1. הזכרונות - מה טיבם? המחיר הנמוך נראה לי מחשיד. האם יש פה "קאץ'?" 2. ספק הכח - איכותי או זבל? 3. כרטיס המסך - יספיק לצרכים שציינתי - משחקים קלים וסרטים גם בHD? כל הערה ועצה לשיפור או ייעול תתקבל בברכה...

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  19. שלום וברכה, אני מורה , מחפש מחשב זול וקל, יחסית קטן לשמוש בבית ספר, הכנת דפי עבודה וכו....שמיעת מוזיקה בנוסף הייתי רוצה שיוכל לפתוח את תוכנת קיובייס לעבודות קטנות. אשמח להצעות... תודה מראש לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  20. שלום, לפני 5 שנים רכשתי מחשב ASUS ZenBok UX305. הוא עובד מעולה ואני אוהב אותו, הסוללה שלו מחזיקה מצויין והוא קל משקל. יש לו מעבד m3. לאחרונה הצרכים שלי השתנו ואני רוצה משתמש במחשב גם לעריכת וידאו בסיסית, עריכת תמונות (פוטושופ) ותכנות. למחשב קצת קשה לסחוב את התוכנות הכבדות והוא נהיה איטי כשמשמשים בהן זמן מה. יש דרך לשדרג את המחשב? זה שווה את ההשקעה? או שצריך לקנות מחשב חדש? תודה

21. האם יצא לי יותר זול לקנות מחשב גיימינג באמזון?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  22. Started by hamlamach,

שלום מעוניינים לרכוש מחשב נייד עד 4500 שח לצורכי עריכת ווידאו ותמונות קלים חשוב מסך 15.6 לפחות מצאנו רק את זה - https://ksp.co.il/web/item/217496 הבעיה היא שעם מערכת הפעלה זה קצת מקפיץ את המחיר.. יש עוד המלצות? תודה רבה!

23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000, לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מיועד עבור ילדה שמשחקת בROBLEX ומעונינית להקליט את המשחק ולדבר ולשדר ליוטיוב / טוויצ' תוך כדי, כולל עבודה משרדית. הראש הוא כן להסתכל קדימה על משחקים שיהיו טיפה יותר רציניים מבחינת כוח עיבוד כמו פורטנייט על SETTINGS מרבי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך ב: 1. מקלדת פשוטה 2. עכבר אלחוטי 3. מסך בגודל 24'' (בצבע לבן או ורוד) 4. אוזניות גימינג עם מיקרופון "מדונה". 5. כונן SSD - 512GB - 1TB - עבור מערכת הפעלה 6. כונן מכאני (לפחות 1TB עבור שמירת…

24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD . המחשב משמש גם לאיחסון סרטי HD למטרת סטרימינג בכל הבית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד גם לגיימינם בין השאר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050- LG w2284F -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? א…

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  25. Started by shoxa,

לפני כמה ימים התחילה בעיה שהמסך שחור כמעט לגמרי- רואים ממש כהה את התצוגה- לא ברמה שניתן לעבוד עם המחשב. לאחר הפעלה מחדש, חיברתי עם כבל VGA לטלויזיה- ודרכה עובד,עשיתי עדכון ווינדוס (7),עדכון דריברים,עדכון ביוס, ניתוק בטריה - שום דבר לא עזר מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים