עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב ישמש לאופיס ואינטרנט. רצוי שיהיה מסך רחב, שהמחשב לא ישקול יותר מ 3קילו. שיהיה חזק ושיחזיק להרבה שנים. רוב הזמן הוא יהיה במקומות עם חשמל כך שבטריה חזקה היא לא יותר מדי חשובה אבל תמיד כדי שתהיה לא? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  2. שלום, חבר שלי רוצה לרכוש מחשב נייד לאינטרנט ואופיס,וגם קצת צפייה סרטים (SD וHD) והתקציב הוא 4000 ש"ח. גודל מסך צריך להיות לפחות 13 אינץ'. משקל לא כזה קריטי אבל כמובן מומלץ שיהיה כמה שיותר קל(לא בכל מחיר). חשוב שתהיה יציאת HDMI, שיהיה בלוטות' ולפחות 500GB הארד דיסק. וגם שיהיה צורב DVD אחריות בינלאומית לא חשובה כי התכנון לקנות מהארץ וחשוב רק שתהיה אחריות כאן בארץ. אין העדפה לחברה מסויימת מהסיבה הפשוטה שאני פשוט לא יודע מה כדאי לצרכים האלו ובתקציב הזה וצריך את עזרתכם תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מחשב נייד שיכול לשמש כטאבלט (מסך מתפרק)עד 14 אינצ' עבור אישה מבוגרת לצפייה בהרצאות באינטרנט וכתיבת מסמכים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח. ניתן לחרוג עוד 500 רק אם חייב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבור אישה מבוגרת לאינטרנט וצפיה בהרצאות והקלדת מסמכים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מחשב נייד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת…

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  4. היי, שני מחשבים: צרכי גיימינג, בשבילי: התקציב גדל - אני זקוק למחשב נייד לצרכי גיימינג בתקציב של עד 6.5K, אפשרות לחריגות קלות בלבד. כשאני אומר גיימינג אני מדבר על משחקים כמו Team Fortress 2 ודומיו. מראה חיצוני חשוב! אני צריך משהו אסתטי ולא מרובע מידי. מחשב לאחי, אוניברסיטה: עד 4K. גם פה המראה חשוב. יש המלצות? תודה.

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  5. Started by אבשה,

אז ככה לחבר שלי היה לא מזמן בר-מצווה והוא רוצה לקנות מחשב נייד והוא יודע שאני דיי מבין אז אמרתי לו שאני ישאל בפורום ויגיד לו מה אתם חושבים בקיצור התקציב הוא 5K המחשב ישמש למשחקים כבדים ולסרטים ועוד אינטרנט וכל מיני דברים כאלה... תודה מראש לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  6. שלום רב. צריך מחשב נייד לסבתא ונכדים עד 2500 ש"ח לשימוש בתוך הבית * מטרות המחשב? לומדת אופיס ברמה בסיסית וגלישה באינטרנט וצפיה בסרטים * גודל המסך? בסביבות 17" * רזולוציית המסך? מה שנראה לכם מתאים, אני לא יודע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? נורמלי לא כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נורמלי, אין צורך בזמן ארוך במיוחד אבל לא קצר מידי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור למסך נייח * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מכיר חברות, תציעו ל…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by idibar,

* מטרות המחשב? לימודים (אינטרנט, אופיס) ושימוש ביתי (סרטים, אינטרנט וכו'), בנוסף אני צריך חיבור למסך מחשב רגיל * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.4 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לדעתי כן, אך לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כן, אני צריך שהמחשב יתפקד …

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  8. אני צריך הצעות למחשב נייד לעבודה, שיוכל לעבוד עם תוכנות כמו AUTOCAD , כרטיס מסך מובנה , מעבד חזק , הרמה מקום בזיכרון (HD) התקציב לקניה הוא 4000 - 4500 ש"ח. וזה דיי דחוף תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  9. Started by AmL1,

תקציב פחות חשוב נגיד משהו באזור 9-10K חשוב שיראו בו טוב שיהיה לו כל מה שצריך בשביל חיבור אינטרנט טוב=] שיהיה עם מסך גדול ושיהיה קל תודה=]

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  10. אני מתחיל ללמוד חודש הבא טכנאי מחשב ורשתות ואני צריך מחשב נייד לשימוש שם אם זאת אני גם השתמש בו לסרטים,מוזיקה ומשחקים קלים וכמובן איטרנט שלא יהיה מסך קטן מדי ולא גדול מדי,שיהיה בגודל סטנדרטי ממוצע אחד מהמשחקים שאני רוצה שיעבוד עליו להנ"ל הדרישות שלו: Pentium II 400 or above 256 MB or above RAM 600MB or above 32MB or above 3D Display Cards with DirectX support זהו כעקרון... האם התקציב מספיק?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  11. Started by *BYZ*,

למשחקים, סרטים, מוזיקה לפחות שיריץ לי בסבבה את ה-GTA באג יצאו החודש במבחר מחשבים טובים, אני חושב לקנות משם....

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  12. אינטרנט, מוסיקה, סרטים שירוץ כמו שצריך. אולי גם משחקים בקטנה (פחות קריטי) עדיף 1GIGA זכרון. ניתן להזמין מכל חנות אמינה בארה"ב שעושה משלוחים לניו יורק. עדיפות ל BHPHOTO.COM JR.COM תודה

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  13. שלום אני צריך מחשב נייד לאחותי שמושים אינטרנט,הורדות ברשת שיתוף, צפיה בסרטים מדי פעם, מוזיקה תקציב בין 3500-4000 ניתן כבר להבין שצריך מסךWIDESCREEN רמקולים באיכות בינונית פלוס נפח כונן קשיח מעל לממוצע וזיכרון 2G אם צריך בגלל עלות אפשר גם 1G כרטס מסך לא מובנה טווח של בין ENTRY ל MIDRANGE הבנתי שמחשב נייד תחליף שולחני עונה על רוב הדרישות הערות, הצעות, הארות, יתקבלו בברכה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. * מטרות המחשב? בעיקר תכנות ב DOTNET וJAVA, עריכה גרפית תלת מימד,ואנימציה וכמובן אינטרנט ואופיס * גודל המסך?לפחות 15.6" * משקל רצוי?עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך ?לפחות שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI לא משנה * בלוטות?לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח?250GB * זיכרון: לפחות 2 ג'יגה DDR3\DDR2 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא בינלאומית אבל אחריות לתווך ארוך 3 שניים לפחות * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תקציב: 3000 ש"ח אשמח לעזרה. תודה רבה. [br]פורסם בתאריך: 2.07.2010 בשעה 11:52:08 כל כך הרבה צפיות ואף אחד לא מגיב? כי אין לכם זמן, או שהבקשה לא מסודרת? אשמח אם תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Norm4nde,

צריך מחשב נייד חזק עם כרטיס גרפי חזק ביותר.. מעבד מצויין ...

16. Started by Armageddon26,

המחשב מיועד לעבודה עם תוכנות שמנצלות ריבוי ליבות, אז אם יש מעבדי QUAD לניידים זה יתאים בול. חוץ מזה שימושים פשוטים - אינטרנט וסרטים (שיוכל להריץ סרטי FHD). תודה למגיבים

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  17. Started by Armageddon26,

המחשב מיועד לעבודה עם תוכנות שמנצלות ריבוי ליבות, אז אם יש מעבדי QUAD לניידים זה יתאים בול. חוץ מזה שימושים פשוטים - אינטרנט וסרטים (שיוכל להריץ סרטי FHD). תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  18. אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד, התקציב הוא בסביבות ה3500 ש"ח. זה לסטודנט לעבודה משרדית - אינטרנט, אופיס, אקרובט וכד'. הדרישות מהמחשב הן בין חצי לג'יגה זכרון, 60G הארדיסק, צורב (אפשר DVD, לא מחייב). תודה רבה!

19. יש מחשבי נידיים לצפייה בסרטים באיכות HD עד 3500 שקל?!?! אם לא אז בכללי מחשב שאפשר לראות ולשמוע בא סרטים בלי בעיה וגלישה באיטנרנט

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Started by bmw5,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=161 מה אתם אומרים על המחשב הזה כדי ליקנות אותו? ואם יש הצעות יותר טובות עד 4 אלף אני מחכה לישמוע ... תודה

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  21. אני לא ממש מבין במחשבים ניידים אז אני פונה אליכם. אני צריך מעבד DC אכותי. זכרון מינימום 2GB נפח דיסק קשיח (לא קריטי אפשר אפילו 40GB). חובה מסך 17'. יש אפשרות להביא מחשב טוב במחיר הזה? אם לא אולי נצליח להגדיל את התקציב. תודה [br]פורסם בתאריך: 30.05.2007 בשעה 08:23:43 אופס ממש מצטער לא ראיתי את התת פורום "מחשבים ניידים". בבקשה תעבירו.

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  22. Started by the_lighting,

אני צריך מחשב נייד! אני ממש אבל ממש לא מבין בזה, אני צריך מחשב למשחקים כמה שיותר כבדים וסרטים. לא מבין בחומרה אז אני לא יכול להגיד לכם מה אני מעדיף! עד 5000 אם זה לא אפשרי תגידו אני אנסה להשיג עוד כסף!

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  23. המחשב צריך להריץ אופיס להתחבר קצת לאינטרנט ויהיה נחמד אם תהיה יציאה לחיבור לטלויזיה אך ממש לא חובה. אחריות: רצוי 3 שנים. חשוב שיהיה ע"י מישהו מוכר ולא ע"י "א.ב. ובניו מחשבים בע"מ" זיכרון: אין מה לדבר על פחות מג'יגה. HD: לפחות 80 רצוי יותר מעבד: לא CELRON!!!!! סוללה: המחשב יבצע הרבה מצגות כך שרצוי סוללה טובה (ברור לי שזה קשורבצורה ישירה למעבד....). תודה וחג שמח

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני רוצה לקנות מחשב נייד קטן, קל משקל ושקל להסתובב איתו, מסך 12-13 אינץ', חזק, שיכול לנגן סרטי FULL HD, עריכת וידיאו, חשוב שהסוללה שלו תחזיק הרבה שעות! שתהיה לו גם יציאה לHDMI לחיבור למסכים גדולים יותר. מערכת הפעלה וינדוס. לא חושב שזה משנה לי אם המעבד הוא של אינטל או של AMD. לא חייב כונן אופטי. לא חייב מסך מגע. הארדיסק 250 ג'יגה ומעלה. צבע מחשב צבע כסף או שחור עם כסף יהיה נחמד. תקציב: עד 3500 שקל, עם אפשרות להעלות את התקציב אם זה מספיק שווה. מקום רכישה: שיהיה זמין במלאי בחנות באיזור ראשון לציון כמו KSP, IVORY, SKYPC. מחשבים שראיתי שנראים לי טובים: מחשב KSP נייד, Lenovo IdeaPad U310 MAG64IV - צבע אפור. מחיר: 3190 שקלים. יצרן: Lenovo‏, גודל: 13.3'' מבריק‏, מעבד: Intel Core…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד ... בין 3000-3500 בלי חריגה של שקל מ 3500 !!! הוא צריך תמחשב לאייסי אינטרנט ולשחק פיפא ופאס 2009 ... חשוב שיעבוד מהר ולא ייתקע ויהיה איטי .... לא אכפת לי מאיזה חנות המחשב ... רק שיהיה מאיזור המרכז.. תודה!!

• 0 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.