עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by master17,

אני צריך להרכיב מחשב לפנסיונר - בשווי עד 2600 ש"ח -כולל מסך... כמו שהבנתם הוא לא צריך הרבה .. בעיקר אינטרנט .. איזה מחשב אתם מציעים ? ואיפה כדאח לקנות אותו ? (מחשב חדש..) שאלה נוספת : כל הקטע שזה מין עבודה כזאת בשבילי .. אני צריך להרכיב תפריט של המחשב , לנסוע איתו להזמין אותו , להביא את המחשב הביתה (מרכיבים אותו בחנות) , לחבר את המחשב , להתקין את הווינדווס וכמה תוכנות + ללמד אותו איך להשתמש במחשב.. כמה הייתם לוקחים על העבודה הזאת ? *לטיפשים שביננו : זה לא לסבא שלי .. זה למישהו שאני לא מכיר , הוא פשוט החליט לקנות מחשב לעת זקנתו

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. ולא צריך מסך

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  3. שלום כולם אני צריך הצעת מחיר למחשב בנפרד ולמסך בנפרד... חייב מ http://www.tms.co.il אז ככה: מחשב לא כולל מארז וכונן (כי יש לי מארז טוב בחתימה, וכונן מהמחשב שלי) תקציב עד 3500 חשבתי על מחשב כזה (אני הרבה זמן כבר לא בתחום אני לא כל כך מכיר את הדגמים החדשים): http://tms.co.il/preview/spec/g5w9hzx3 או http://tms.co.il/preview/spec/zjlkqr3x מה דעתכם? לגבי הכרטיסי מסך מה עדיף את זה או את ה 4870 או כל כרטיס אחר? אני כבר הרבה זמן לא עוקב... ובין המעבדים יש הפרשים של 20 שקל מאחד לאחד מה עדיף מביניהם? מסך LCD 22 - 23 אינץ רחב עדיפות לסמסונג עד 1050 את זה אתם תציעו כי אני לא מבין בזה... גם מ TMS בבקשה. תודה רבה לעוזרים מראש =]

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  4. ושאלה נוספת אם אני שם כרטיס מסך חדש על מחשב יחסית ישן (לפני 2 שנים) הכרטיס מסך יפעל טוב??? מדובר במחשב: p4 1.5 jetway 401i 128+128+256 sdram הכרטיס שאני רוצה לשים הוא geforce 5900xt ולהחליף אותו עם שלי... במחשב החדש אני שם geforce 2 mx 200\100 המחשב החדש צריך להיות חזק כמה שיותר במחיר הזה הוא לאחותי. הוא יותר לאינטרנט, פחות למשחקים.ואם הכרטיס הישן שלי יפעל "בסדר" במחשב החדש?

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  5. Started by Yonatan-A,

שלום. מכיוון והמחשב הישן שלי על סף מוות, אני זקוק למחשב חדש. אני משתמש בו בעיקר לאינטרנט, סרטים, ועבודה, ולא למשחקים, ולכן אני לא צריך איזשהו כרטיס מסך מפוצץ. אני לא צריך: עכבר, מקלדת ורמקולים. מסך כן. תודה רבה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  6. שלום נדפק לי המחשב וזה התקציב שיש לי למחשב חדש... שיהיה 80+ ארד דיסק ראם בכרטיס אחד ג'יגה כדי שאני ישדרג בעתיד וזהו כעיקרון תודה רבה

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  7. שהמחשב עצמו יראה טוב והמסך יראה טוב שיהיה כמה שיותר קל מקלדת נוחה למטרת סרטים שירים אינטרנט אופיס ודברים כאלה...

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  8. 1. התקציב עומד על 3,700 ומשלם על ידי תשלומים. 2. מטרת המחשב היא למשחקים כבדים בלבד. 3. אני צריך מסך,מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים. 4. אני לא צריך כרטיס קול איכותי רגיל וזהו. 5. אני לא כך כל מבין אבל תמיד כולם אומרים giga byte ו asus. 6. קירור זה תמיד חשוב , בנוגע לרעש שיהיה שקט לא חייב ברמה הכי שקטה שיהיה סביר ונוח לישון עם מחשב דלוק. 7. לא אני לא צריך מערכת חוקית אבל אני צריך הרכבת מחשב במעבדה שיראו שהכל תקין 8. חח כן שכל המשחקים החדשים יעבדו ושלא יהיה פדיחה שלא יעבדו חחD: 9. חשוב שקט, עד רמה שאפשר לישון עם מחשב ולא רעש של מאוורים שקודח לך באוזן. 10.לא לא מתוכנן oc. 11. משחקים כמו call of duty , far cry , כל המשחקים שדורשים גרפיקה גבווה והחדישים נגדיר את זה ככ…

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  9. Started by BoRiS.K,

צריך מחשב כמה שיותר דחוף בישביל חבר שיהיה הכל חוץ ממסך מקלדת עכבר ושהכל יהיה שחור (מומלץ) מארז שחור גם אם אפשר...(לא הכי חשוב) המחשב בעיקר למשחקים :]] (הארד דיסק 80 GB ) ותסבירו איזה מעבד עדיף ולמה בבקשה... :]]

• 9 תגובות
    • 628 צפיות
  10. Started by gggil,

אני צריך מחשב מעולה, הכי טוב שאפשר ב6000 ש"ח לכל השימושים ולא צריך מסך, רמקולים או מקלדת ועכבר. שבוע טוב

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  11. Started by or_cool,

אני צריך ע 8000 +- ללא מסך שיתאים למשחקים אם אפשר בעל 1GB זכרון שיהיה חזק במיוחד שלא יהיה אחרי חודש מיושן תודה מראש : נ.ב גם מארז נחמד וכרטיס קול

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by א.ב ב,

אני צריך מחשב נייד עם ווינדוס XP יותר טוב עם יציאה של 9 פינים מה הן האפשריות ? אין צורך לשאול למה אני צריך דווקא ווינדוס XP, יש לי תוכנה ישנה שנתמכת רק ע"י ווינדוס XP

13. Started by Just-tal,

תביאו הצעות

• 10 תגובות
    • 722 צפיות
  14. עד 1000 למסך ו 1300 לשאר, אגב המפרט הוא לא בשבילי אלה בשביל מישהו אחר בבית שלא משחק במשחקי מחשב וכל זה (אז אפשר כרטיס מסך ממש פשוט), מחשב רק לצורכי אינטרנט ושיוכל להפעיל מערכת (כרטיס קול טוב מאוד.) עוד משהו למחשב זה צורב DVD, (אני מאוד מקווה שזה מספיק כסף ואם לא אז צורב רגיל)+עכבר + מקלדת שתוכל להפעיל פונקציות אודיאו. בתודה slim_shady.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  15. שלום לכולם אני צריך מחשב ביתי פשוט למשפחה. אני רוצה שהמחשב יוכל גם לשמש ילד בן 11 למשחקים, לאו דוקא ברזולוציה גבוהה ולא עם כל האפקטים אבל שאפשר יהיה לשחק בו. אני צריך לפחות 250GB דיסק קשיח ומעדיף לפחות 2GB זיכרון כל זה עד 2000 ש"ח ללא ציוד היקפי. תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  16. האם אפשר להשיג מחשב טוב במפרט של 5000 ש"ח? המחשב מיועד קצת למשחקים והרבה לקידודי וידאו אודיו הרבה בתחום הזה. שמעתי שפה בתחום של קידודים מומלץ אינטל(וזה לא כולל את הFX-57 ששמעתי שגם עבר את אינטל) כמו שאמרו...חחחח. אם יהיה אפשרי לסדר מחשב ב-5000 שקל. תודה לעוזרים!!! לא כל כך הבנתי מה הייתה הבעיה בכל מקרה אולי הייתי צריך להוסיף שיש צורך במקלדת בעכבר ברמקולים ובהכל ממש הכל. העיצוב של המארז לדוגמא לא כל כך חשוב. מקווה שזה בסדר.

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  17. שלום לכולם תקשיבו אני צריך מפרט למחשב שיוכל להחזיק לפחות 4 שנים. אם יהיה ניתן להחזיק עוד שנים אשמח בברכה. הדרישות שלי הם: גיימר כבד, באיכויות גבוהות, OC, שיהיה אפשר לעשות לו שידרוג עדתידי ושיחזיק 4 שנים. דברים שאין לי צורך בהם: ללא מסך, ללא מקלדת\עכבר, ורמקולים (בקיצור ללא ציוד היקפי) תזכרו שהמחשב צריך להחזיק 4 שנים. בהצלחה ב"משימתכם, אור כהן.

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  18. Started by kvodi,

יש מצב של GTA V לא צריך SLI לכרטיס מסך.? ואפשר להסתפק ב GTX 980 בודד.? או שהסיכוי לא גבוה

19. היי אני צריך מחשב שישמש כתחנת עבודה לתוכנה ממחושבת שבניתי , בעיקרון אני רוצה להריץ על כל תחנת עבודה (VM) משחק בעל דרישות מינמום של כרטיס 128 ו500 ראם אני רוצה 2 VM + המחשב עצמו האם יש לכם מושג מה המפרט הדרוש על מנת שהמחשב יעבוד בצורה סבירה ? מעבר לעבודה בתור תחנת עבודה אין למחשב שימוש)

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by avi2014,

מחיר עד 7-7.5 כולל lcd 17 לפחות (מתאים למשחקים.) רצוי כרטיס של ati. לא רוצה מארז של hec (יש לי ניסיון איתם פשוט איומים!! עושים רעש של טרטור ונראים איום!)( המארז שהיה פה בביקורת יתקבל בברכה! מעבד amd וללא ציוד הקיפי חוץ מצורב dvd ולאובר קלוק קל/בינוני. תודה! **שתיהיה חנות מהצפון..נעה פנדה וכו'..

• 14 תגובות
    • 940 צפיות
  21. שיהיה duel core, כרטיס מסך טוב, ומסך. תודה מראש

22. 1. מה התקציב? 3000 עם חריגה של 150 2. מטרות המחשב? אינטרנט, סרטים, מוזיקה, משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא חשוב 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אם אפשר שבלוח תהיה אפשרות לחבר קשיח IDE קיים בנוסף לחדש, אם אפשר לחבר צורב DVD IDE קיים 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שיהיה שקט יחסית כי נמצא בחדר שינה 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך? ( GTA IV, …

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  23. Started by arielman22,

שלום אשמח אם מישהו ימצא או יוכל להגיד לי איזה מעבד (TXXXX) יש למחשב הנ"ל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1378_2613&products_id=18825

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  24. Started by Aviko,

בIDF הם הציגו שם UMPC. כתום כזה... רציתי לדעת: 1. האם הוא יצא בארץ מתי מתי? 2. כמה יעלה? 3. קצת מידע ובנצ'ים עליו... תודה לעוזרים, Aviko

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי איפה אני יכול לבדוק מה הרמה/הבדל בין 2 מעבדים 1 - ‎AMD Quad-Core A6–6310 APU 2 - Intel® Core™ i3-5005U Processor (3M Cache, 2.00 GHz זה נייד לחבר שצריך את הנייד למייל ואופיס אני בטוח שהמעבד של אינטל עולה על זה של AMD בכמה רמות השאלה היא בכמה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.