ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך מחשב נייד לאחותי שמושים אינטרנט,הורדות ברשת שיתוף, צפיה בסרטים מדי פעם, מוזיקה תקציב בין 3500-4000 ניתן כבר להבין שצריך מסךWIDESCREEN רמקולים באיכות בינונית פלוס נפח כונן קשיח מעל לממוצע וזיכרון 2G אם צריך בגלל עלות אפשר גם 1G כרטס מסך לא מובנה טווח של בין ENTRY ל MIDRANGE הבנתי שמחשב נייד תחליף שולחני עונה על רוב הדרישות הערות, הצעות, הארות, יתקבלו בברכה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר תכנות ב DOTNET וJAVA, עריכה גרפית תלת מימד,ואנימציה וכמובן אינטרנט ואופיס * גודל המסך?לפחות 15.6" * משקל רצוי?עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך ?לפחות שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI לא משנה * בלוטות?לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח?250GB * זיכרון: לפחות 2 ג'יגה DDR3\DDR2 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא בינלאומית אבל אחריות לתווך ארוך 3 שניים לפחות * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תקציב: 3000 ש"ח אשמח לעזרה. תודה רבה. [br]פורסם בתאריך: 2.07.2010 בשעה 11:52:08 כל כך הרבה צפיות ואף אחד לא מגיב? כי אין לכם זמן, או שהבקשה לא מסודרת? אשמח אם תעזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך מחשב נייד חזק עם כרטיס גרפי חזק ביותר.. מעבד מצויין ...
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
המחשב מיועד לעבודה עם תוכנות שמנצלות ריבוי ליבות, אז אם יש מעבדי QUAD לניידים זה יתאים בול. חוץ מזה שימושים פשוטים - אינטרנט וסרטים (שיוכל להריץ סרטי FHD). תודה למגיבים
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
המחשב מיועד לעבודה עם תוכנות שמנצלות ריבוי ליבות, אז אם יש מעבדי QUAD לניידים זה יתאים בול. חוץ מזה שימושים פשוטים - אינטרנט וסרטים (שיוכל להריץ סרטי FHD). תודה למגיבים
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד, התקציב הוא בסביבות ה3500 ש"ח. זה לסטודנט לעבודה משרדית - אינטרנט, אופיס, אקרובט וכד'. הדרישות מהמחשב הן בין חצי לג'יגה זכרון, 60G הארדיסק, צורב (אפשר DVD, לא מחייב). תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש מחשבי נידיים לצפייה בסרטים באיכות HD עד 3500 שקל?!?! אם לא אז בכללי מחשב שאפשר לראות ולשמוע בא סרטים בלי בעיה וגלישה באיטנרנט
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=161 מה אתם אומרים על המחשב הזה כדי ליקנות אותו? ואם יש הצעות יותר טובות עד 4 אלף אני מחכה לישמוע ... תודה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין במחשבים ניידים אז אני פונה אליכם. אני צריך מעבד DC אכותי. זכרון מינימום 2GB נפח דיסק קשיח (לא קריטי אפשר אפילו 40GB). חובה מסך 17'. יש אפשרות להביא מחשב טוב במחיר הזה? אם לא אולי נצליח להגדיל את התקציב. תודה [br]פורסם בתאריך: 30.05.2007 בשעה 08:23:43 אופס ממש מצטער לא ראיתי את התת פורום "מחשבים ניידים". בבקשה תעבירו.
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד! אני ממש אבל ממש לא מבין בזה, אני צריך מחשב למשחקים כמה שיותר כבדים וסרטים. לא מבין בחומרה אז אני לא יכול להגיד לכם מה אני מעדיף! עד 5000 אם זה לא אפשרי תגידו אני אנסה להשיג עוד כסף!
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
המחשב צריך להריץ אופיס להתחבר קצת לאינטרנט ויהיה נחמד אם תהיה יציאה לחיבור לטלויזיה אך ממש לא חובה. אחריות: רצוי 3 שנים. חשוב שיהיה ע"י מישהו מוכר ולא ע"י "א.ב. ובניו מחשבים בע"מ" זיכרון: אין מה לדבר על פחות מג'יגה. HD: לפחות 80 רצוי יותר מעבד: לא CELRON!!!!! סוללה: המחשב יבצע הרבה מצגות כך שרצוי סוללה טובה (ברור לי שזה קשורבצורה ישירה למעבד....). תודה וחג שמח
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד קטן, קל משקל ושקל להסתובב איתו, מסך 12-13 אינץ', חזק, שיכול לנגן סרטי FULL HD, עריכת וידיאו, חשוב שהסוללה שלו תחזיק הרבה שעות! שתהיה לו גם יציאה לHDMI לחיבור למסכים גדולים יותר. מערכת הפעלה וינדוס. לא חושב שזה משנה לי אם המעבד הוא של אינטל או של AMD. לא חייב כונן אופטי. לא חייב מסך מגע. הארדיסק 250 ג'יגה ומעלה. צבע מחשב צבע כסף או שחור עם כסף יהיה נחמד. תקציב: עד 3500 שקל, עם אפשרות להעלות את התקציב אם זה מספיק שווה. מקום רכישה: שיהיה זמין במלאי בחנות באיזור ראשון לציון כמו KSP, IVORY, SKYPC. מחשבים שראיתי שנראים לי טובים: מחשב KSP נייד, Lenovo IdeaPad U310 MAG64IV - צבע אפור. מחיר: 3190 שקלים. יצרן: Lenovo, גודל: 13.3'' מבריק, מעבד: Intel Core…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד ... בין 3000-3500 בלי חריגה של שקל מ 3500 !!! הוא צריך תמחשב לאייסי אינטרנט ולשחק פיפא ופאס 2009 ... חשוב שיעבוד מהר ולא ייתקע ויהיה איטי .... לא אכפת לי מאיזה חנות המחשב ... רק שיהיה מאיזור המרכז.. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
חשוב שהיה בו hd 4650 או אם אפשר יותר אז בשמחה אין אפשרות לחריגה תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב נייד. * מטרות המחשב - צפייה בסרטי 1080P על טלויזיה 42 אינצ'. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן, HDMI. נראה לי ש-2500 ש"ח לא יספיקו למחשב שיכול להריץ 1080P, אם אני צודק אז תביאו לי המלצות למחשבים יותר יקרים אבל שיהיו כמה שיותר זולים. אני לא יודע אם זה משנה, אבל אני לא חייב 1080P אמיתי. אני מעדיף שיהיה, אבל אם זה יוריד את המחיר אז בסדר. ד"א - זה מסובך לחבר את המחשב נייד לטלויזיית LCD? תודה.
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שבועות פתחתי פה נושא בבקשה, עכשיו אני יודע יותר טוב מה אני צריך. הדרישות העיקריות והחשובות שחייבות להתמלא הן: -ניידות(13-14 אינטצ' בבקשה). -יכולת ביצוע ושימוש ללא דופי בתוכנות מקצועיות כגון Matlab, Maple ו-Orcad. -איכות הרכבה טובה ואחריות סבירה(אני נוטה לכיוון DELL, אבל אתם המומחים). -יציאות למקרנים, S-Video, maybe HDMI, המחשב ישמש אותי לפרויקטים והאופציה הזאת חייב להיות שם. -אני חושב שיש את זה בכל מחשב נייד, אבל בכל זאת: יציאה לחיבור עוד מסך(לשם עבודה איתו בבית, 13 אינטצ' זה דיי קטן). -זמן סוללה מספק של למעלה מ-3 שעות(בשימוש לא חסכוני, ולא בזבזני). דרישות משניות שלא חובה למלא(אבל זה יהיה לי הרבה יותר כיף אם כן). -משהו שיצליח לעמוד(על קונפיגורציות מינימליות…
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני צריך מחשב ניד שאותו אני קונה מחו"ל (איזה חנות מומלצת אגב?) אני יכול לשלם עד 500$, אני משתמש בו בעיקר ללימודים (כלומר OFFICE וכדומה) אני ישתמש בו באינטרנט כי אני טס הרבה לחו"ל אז האינטרנט חובה, מבחינת גובה או עובי המחשב, שלא יהיה ממש כמו לבנה אבל שלא יהיה מיני לפטופ, אני צריך שהוא יהיה נייד בכל המובנים, לא כבד כי אני לוקח אותו איתי לכל מקום אבל לא מיני כי אני הייתי רוצה לראות מה שאני עושה במחשב בלי להשתמש במשקפים :. אני מתכנן לצפות בו בסרטים שיהיה בו מספיק מקום לעבודות של הלימודים לסרטים ודומה. תודה גיל
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב נייד חלש יחסית, שיעלה את הווינדוז טוב (לא חובה 7) אבל שלא יהיה טוב למשחקים. אני צריך את המחשב נייד הזה לבית ספר לכן כל מה שאני צריך זה שיריץ מהר WORD ושטויות כאלה. אני מעדיף אם אפשר, מסך יותר גדול מ10 אינטץ' ועדיף גם יותר מ1G RAM כי הבנתי שבווינדוז 7 ג'יגה אחד פשוט לא יריץ את הווינדוז. גם יש העדפה לזמן סוללה כמה שיותר ארוך. חשוב שגם תהייה אחריות. תודה רבה לכם!
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מי יכול לעזור לי? אני מעוניין לרכוש מחשב נייד אשר יהיה בו מספיק ויותר זכרון לשתי תוכנות CAD שונות שיש היום בשוק כולל רנדרינג ושימוש במייל ואינטרנט מי יכול להמליץ לי על מחשב מספיק חזק? המחיר לא הבעיה אני רק מעוניין להיות בטוח שיש לי אהמחשב הכי טוב שאפשר לרכוש אהה ושיהיה לו מסך גדול אם אפשר תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מסך 14-16 רוצה שאוכל לשחק גם בעוד שלוש שנים במשחקי מחשב בינוניים-כבדים, אם כי לא חשוב איכות הגרפיקה כל כך (אין בעיה לשחק ברזולוציה נמוכה) חשובה מקלדת נוחה ושלוש שנים אחריות לא חשוב עמידות או משקל כיוון שאני לא הולך להתנייד אתו הרבה אין דרישות מיוחדות
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
ובכן, אני חייב לומר לכם שמי שכתב את המסמך הזה עם הדרישות הוא זיין שכל לא קטן, וסתם ניפח את המסמך כדי שהבוס שלו יחשוב שהוא מה-זה-חשוב כנראה, כי ככה זה נראה. אז ככה, הוא כתב פה כל מיני שטויות - כמו 256 זיכרון פנימי, שלא ממש נראה לי נחוץ, אם כי אני חושב להיענות לדרישה הזאת כדי לא להסתבך. מה שמוזר אבל זה שהוא כותב שאפשר Pentium III או יותר, שזה מעבד די חלש - אז למה נחוצים לו 256 RAM? בקיצור, מה שצריך זה ככה: מחשב לעבודה משרדית בלבד - אין דרישה למעבד חזק כמות זיכרון שתאפשר עבודה ללא בעיות - המחשב לא אמור להריץ אפליקציות מורכבות - חוץ מהתוכנה הזו של הרופאים במכבי, אבל נראה לי שזה בכלל בדוס.. לא? מסך 15" ומעלה, משהו שלא יראה מכוער פחד כדי לא להפחיד את המטופלים אבל גם ממש לא צר…
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
צריך מחשב בעיקר לקאנטר ומשחקי קלים בלי כרטיס מסך (מובנה) לא צריך צורב DVD... תודה
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
תודה שבאתם.. אני זקוק למחשב עד 2000 ש"ח.המחשב לא חייב להיות מסוגל להפעיל משחקים כבדים ורצוי שיבוא איתו צורב טוב.נוסף לכך אם אפשר אני ירצה מסך וחיבור רשת אם אפשר.במחשב לא חייב להיות מקלדת או עכבר.אה ובקשר לצורב רצוי צורב די וי די אבל אני לא צריך יותר מצורב אחדד במחשב(לא משנה הסוג).רצוי שהמחשב יהיה מהיר ונוח ותודיעו לי גם אם יש איזה דיל נחמד על מחשב שקצת חורג מהמחיר.תודה שקראתם ואני מקווה שתגיבו. :kopfpatsch:
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
צריך מחשב לגלישה באינטרנט ומוזיקה עד 2500 גג ואם אפשר אז פחות, כולל כרטיס רשת אלחוטי.
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עד 2500 שח , אני רוצה שיהיה לו GEFORCE ,CD-ROM או ATI ,כונן דיסקטים ו DDRAM) 512 RAM) בלי מסך רק מחשב. זה אפשרי למצוא מחשב כזה? תנו לי את השמות של הפירוט של המחשב בבקשה. אני צריך את המחשב למשחקים. מאיפה אני קונה את המחשב במחירים האלה?.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-