ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים, אני מחפש מפרט לבת דודה נחמדה שלי, לגלישה והורדות באימיול, ולקולנוע ביתי (יותר נכון צפייה בסרטים ע"ג מסך המחשב...) בתקציב של 3000 ש"ח ומטה, ללא מסך וציוד היקפי. אם אפשר, ובמידה וזה לא מייקר יותר מדי את המפרט (יותר מדי = מעל 300 או 400 ש"ח הבדל) אז מנעה מחשבים או פנדה, או כל חנות מומלצת עם מעבדה בצפון הארץ (מטעמים מובנים של פחד מנסיעות ארוכות במקרה של תקלה) אשמח לראות הצעות שלכם תודה,
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
בבקשה צריך עזרה בחיפוש דריברים ל nVIDIA GeForce 8400MG 256MB תודה
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
הצרכים הם גלישה באינטרנט, אופיס וסרטים. מסך 13-14-15". אפשר עם XP אם עוד מוכרים כאלה. זיכרון 2GB (כדי שהכל יעבוד באמת חלק). אני יודע שיש המון ניידים במחירים זולים שמתאימים אבל אשמח לשמוע המלצות על נייד אמין, וקנייה בחנות אמינה. עד 3000 ש"ח. תודה!
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
הי אשמח לעזרת חברי הפורום : אני חושב על רכישת מחשב נייח חדש שיחליף את הנוכחי . המחשב לא ישמש לגיימינג אבל כן הייתי רוצה שיהיה מספיק חזק כדי לאפשר לי להתחיל ללמוד עריכת וידאו ( ADOBE PREMIER וכו)- אני לא מדבר כרגע על עבודה אינטנסיבית בשום צורה אלא על עריכה בסיסית והכרות עם התחום (כמו כן , הייתי רוצה שהמחשב לא "ייחנק" בהצגת סרטי 4K).. הנחת העבודה שלי שהרכיבים המרכזיים של המפרט צריכים להיות מעבד אינטל I5 לכל הפחות + זכרון 16GB DDR4 3000 MHZ+ כונן SSD + כרטיס מסך ייעודי. לכן, יש לי מספר שאלות שנוגעות לרכיבים המרכזיים של המפרט : 1. האם לדעתכם ישנה אפשרות שמעבד אינטל I7 עם מעבד גרפי און בורד (Intel® UHD Graphics 630) יכול להספיק ללא כרטיס…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, התחלתי לחקור לגבי קניית מחשב חדש והתחלתי להסתכל על איזה asus zenbook pro שקורץ לי, הנקודה זה שהיום יש לי asus vivobook שעובד אמנם אבל איכות הבנייה שלו לא הייתה כל כך טובה (תחתית שהתנפחה, צירים לא עמידים) ובקיצור רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון לאורך זמן עם הסדרות היותר נחשבות של asus ואיך הם מבחינת איכות בנייה?
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נייד של Dell דגם Inspiron 1525, ואם הבנתי נכון את everest אז יש לי שני סלוטים של זיכרון וכרגע בכל אחד יש לי צ'יפ של 1GB DDR2 667MHZ. השאלות שלי הן ככה : 1) יש לי ווינדוס 7 32 ביט - האם אני ארגיש הבדל בין 3 ג'יגה ל-4? 2) אם אני משרדג ל-3 ג'יגה, כמה זה משמעותי שהצ'יפים לא באותו גודל (אחד של 1GB ואחד של 2GB )? 3) האם יש טעם לקנות זיכרון יותר מהיר מ-667 ? כי קראתי מישהו בפורום של דל שאומר שבכל מקרה בגלל מהירות ה-BUS של הלוח אם זה חסר טעם, אבל אני לא בטוח אם הבנתי נכון.... תודה.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש בעיקר לאינטרנט (מהיר), איבוד תמלילים ותיאום עם מצלמה דיגיטלית ( להעביר תמונות מהמצלמה לדיסק, עריכה פשוטה וכו'). ייתכן וגם ויעבדו עליו עם וויזואל בייסיק .נט אבל לא תוכניות ענקיות. זה מה שאני רוצה, בבקשה תגידו לי אם זה יספיק לי ואם המחיר סביר. ZEUS P420 D27ES מעבד Pentium 4 2.0 מסך 14,1'' TFT 1024x768 זיכרון SODIMM DDR333 256MB דיסק קשיח 40GB 4200rpm כונן נוסף Combo DVD+CD-R/W כרטיס קול AC'97 Codec כרטיס מסך SIS 315 64MB Shared מודם 56,6K SmartLink כרטיס רשת 10/100 יציאות LAN 10/100 + Modem/Fax 56k / USB2x2 / PS2 Speakers / Fire Wire / TV-out / PCMCIA / IrDA כולל Li-ion Battery (Internal)+Carrying cas…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתעסק בצילום אז אני מחפש משהו שיתאים לי לעיסוק. לצורך:תוכנות כגון פוטושופ,לייטרום וכו',אינטרנט,שיהיה מהיר ,כרטיס מסך טוב וזיכרון גדול. המחיר כולל מסך טוב.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ולייטרום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. skyrim COD קיצר רוב המשחקים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
צהריים טובים! אני מחפש לקנות מחשב נייד (למען האמת, שלושה...). להלן הפירוט: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית דו מימדית- תמונות. * גודל המסך: רצוי 15.6. בכל זאת, עריכת תמונות. * משקל רצוי: לא יותר מ- 3 ק"ג. * זמן סוללה": 4- 5 שעות בהחלט יכול להספיק. * יציאות מיוחדות: רצוי HDMI (כדי לחבר לטלוויזיה...) * בלוטות: כן! * גודל מינימלי של כונן קשיח: 250GB * צורב DVD: רצוי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. המחשבים ירכשו בארץ. * העדפה לחברה כלשהי: לא. הומלץ לי על toshiba, אבל אין לי העדפות מיוחדות. אין גמישות בתקציב. ההעדפה היא ל- windows 7. חשוב שיהיה מספיק RAM לעיבוד התמונה. אשמח גם להמלצות על חנויות מחשב, רצוי מהמרכז. אני גר במודיעין, אז …
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום ! יש לי מחשב Hp pavilion dv6 1330ej כאשר קניתי את המחשב והפעלתי בפעם הראשונה הוא התחיל בהתקנה של ווינדוס 7. אני רוצה עכשיו לפרמט את המחשב ולהתקין ווינדוס מחדש... שמתי לב שיש לי כונן ריקוברי והבנתי שאני צריך לעשות משהו דרכו מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה ? אני לא רוצה לגבות שום דבר מהמחשב,למחוק הכל לגמרי ולהתקין ווינדוס מחדש. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אני שמעתי הרבה ביקורות על החברה הזאת ,האם זה רק השמצות של המתחרים או זה באמת נכון?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני סטודנט למחשבים בשנה הראשונה. מעוניין לקנות לפטופ במחיר של 5000-5500 חשוב שיהיה עם 1 ג'יגה זיכרון אשמח לקבל עזרה בבחירת המחשב המתאים. לאור העובדה שאין לי ידע במפרט טכני של לפטופים. האם קיים הבדל בין מעבד 1.7 ל 1.86 ל 2 ג'יגה הרץ כי ההבדל במחיר הוא די משמעותי. כמו כן האם כדאי לנסות לקנות במכרזים. אשמח לקבל חוו"ד. תודה.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?. 6000 ש"ח, ניתן לחרוג בעד 10%. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים. מיועד לאחיין שלי בן 12. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף כמה שיותר שקט, אך זה לא דבר חשוב. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מעדיף ksp. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)? בשבועיים הקרובים 10. האם יש בקשות מ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
איך GIGABYTE בניידים? איך המפרט? http://www.aspitech.co.il/product.aspx?a=eecd7571a0e64768ba943bc247803718
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
HP Pavilion dv6-6040ej LH777EA http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=9955 רוצה לקנות מה אומרים?? קצת משחקים סימס 3 אינטרנט סרטים וכו' וגם שיהיה טוב מבחינה שאני ידע שזה יכול להחזיק כמה שנים.. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי מה המצב אני רוצה לקנות מחשב ל מטרות משרדי / פיתוח תוכנה / משחקים - לא צריך להיות מפלצת משחקים אבל זו אחת המטרות המרכזיות שלו CORE 2 E6500+SAMSUNG 24 ZED IBIZA EVO X10 Intel® Core™E6500 INTEL G41/1600Mhz 2048MB KINGSTON ד.קשיח 500GB SATA II +מסך ענק SAMSUNG 24 מסך FULL HD 1:50,000 מסך בעיצוב עוצר נשימה.. +מתנות בשווי 199שח מארז-מפואר הכולל ספק450W-יציאות סאונד USB קדמיות 3מאוררים לוח אם-INTEL G41-1600MHZ/BIOSTAR-תומך בכל סוגי במעבדים מעבד -Intel® Core™E6500-2.93HZ/2M/1066MHZ/45NM זיכרון-KINGSTON-2048MB DDR2 800Mhz-מקורי אחריות כל החיים כ.מסך-INTEL Graphics Media Accelerator X4500 כ.רשת-10/100/1000-לניצול מקסימלי של מהירות האינטרנט כ.קול-HIGH DEFINTION AUDIO-מת…
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת לוח האם כרגע מה שבטוח שזה יהיה לוח מסוג z68 אני מתלבט איזה לוח לבחור בעתיד יהיה אוברקלוק לא מתוכנן sli על איזה לוח אתם ממליצים? בגדול אני אוהב את גיגהבייט כי הם ממש אמינים אבל פתוח להצעות
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין 2 מחשבים לקנייה בחו"ל. אחד של טושיבה דגם Toshiba L300-1AQ http://www.askdirect.co.uk/uview?call=ask.productSearch&id=12516&topcatid=17 יש לו 2 גיגה זכרון, אני אוסיף לו 1 או 2 נוספים והשני הוא של דל דגם Dell 1545 http://www.dixons.co.uk/martprd/product/seo/Computing/Laptops/Standard+Laptops/Dell/1545/557073 פירוט יותר נרחב עליו: http://en.community.dell.com/wikis/laptop/new-dell-notebook-inspiron-1545.aspx השימושים: פוטושופ :עבודה בדו-מימד, אינטרנט, אופיס, סרטים. בעיקר יישב בבית-הניוד פחות עקרוני. המחירים שלהם פחות או יותר דומים ולשניהם אחריות בינלאומית שתופסת בארץ(וידאתי) אשמח לתגובותיכם אביעד
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום... אני מעוניין לקנות מחשב עם תקציב של עד 4500 ש"ח הנה כמה דברים שאני מעוניין שיהיו מעבד i5 (אם אין משו מעניין אז i3) זכרון : מינימום 2 גיגה כרטיס מסך : הכרטיס הכי טוב שאפשר להוציא במחיר הזה ***לא חייב להוציא את כל הכסף ***
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום לכל מכובדי . לאחר שה HP שלי שבק חיים לאחר 3 שנים החלטתי לרכוש לי "חבר" חדש ..בדמות LAPTOP של DELL (כי אמרו שהם הכי טובים ). התקציב - 5000 שח (מעדיף מתחת אבל אפשרי בהחלט) היישומים - גלישה באינטרנט , אופיס ויישומים קטנים פה ושם שעושים עם כל נייד , צפיה בתמונות , האזנה למוסיקה וצפיה בסרטים (אין צורך במשהו BIG DEAL בצורך הזה מכיוון שהוא יהיה שולי) המחשב אמור לעבוד ב 85 % מהזמן בבית על הברכיים שלי וב 15% הנותרים הוא "יטייל" איתי באופן שולי ביותר לעבודה (בית קפה השכונתי וכיוצא בזה) כמה אופציות שחשבתי עליהן הם - DELL STUDIO 1537 T5800 (האם אני צריך יותר מבחינת ה T5800 או שאפילו אפשר פחות ? מה זה נותן לי בסופו של דבר ?) 2 DELL INSPIRON 1525 (איזה T ? ) 3 V…
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום אני משתמש חדש פה. הייתי מעוניין לבקש ייעוץ ועזרה מהמקצוענים. אני סטודנט ואני מעוניין לקנות מחשב נייד במחיר של עד 2500 ש"ח ושיכיל את המאפיינים הבאים לפחות: לפחות 40 GB דיסק קשיח 1 GB זיכרון חיבור לאינטרנט אלחוטי וחיבור עם כבל. CD עדיפות ל DVD. אזכיר שאיני מבין גדול, ואני צריך אותו לצרכים בעיקר של לימודים. הצרכים העיקריים שלי הם גלישה באינטרנט, כתיבת עבודות ולעיתים צפיה בסרטים. לא הרבה מעבר לזה. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולייעץ לי מה לקנות. נ.ב האידיאל שמצאתי עד כה היה Dual Core 15.4" 1.86GHz 120GBוTitan, אך שמעתי הרבה דעות שנויות במחלוקת עליו, מה אומרים? תודה, אשמח לקבל הצעות.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
למטרות גיימינג ובכללי איזה כרטיס מבינהם נחשב חזק יותר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב ב4500-4000 ש"ח כולל מסך. מישהו יכול לעזור לי? האם ישנם דרישות מיוחדות מהכרטיס מסך בכדי לתמוך בvista? תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
התקציב שלי: 6000 ש"ח חריגה אפשרית: 600 ש"ח השימוש: גיימינג כבד המשחקים שבהם אשחק: Hitman absolution, Prototype 2, max payne 3, battle field 3, Army of one וכל המשחקים שיצאו ב 3 - 4 השנים הקרובות ברור שאשתמש במערכת הפעלה עדכנית של 64bit המפרט לא יכלול מערכת הפעלה שימושים מיוחדים: חוץ מגיימינג ושימושים כליליים אין שימושים מיוחדים ציוד היקפי: לא צריך מסך: 22" NEON חומרה אופציונלי: מעוניין בשני צורבים במפרט אפשרויות רכישה: מעדיף לקנות ב"נעה מחשבים" בנשר או ב"מאג מחשבים" במגדל העמק... או כל חנות אחרת שקרובה למגדל העמק ( חוץ מ-KSP בגלל חוות דעת נוראיות ששמעתי ) הערות נוספות: חשוב מאוד שיהיו הרבה חיבורי USB למחשב, בעיקר מאחורה. חשוב מאוד עבודה שקט…
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-