עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by קונה מחשב,

אני צריך מחשב ב6000 שקל בלי מסך. מחשב שיהיה טוב למשחקים חדשים. רוצה שיהיה בו צורב DVD טוב, עדיף NEC כי הוא הכי טוב וגם זול. צריך שיתקינו במעבדה. צריך כרטיס מסך טוב. אממ, לא צריך מערכת הפעלה. צריך עכבר אופטי, לא צריך מקלדת משוכללת. לא צריך רמקולים כל כך משוכללים, שיהיו נורמלים. אממ זהו נראה לי, אם יש שאלות תשאלו.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by dolevhayu,

לאחר שASUS לא צלחו בתיקון המחשב שלי זוכתי בסכום המחשב מחדש(7600₪) ויש לי אפשרות לקנות חדש רק בKSP. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות כבדות., משחקים כבדים מידי פעם, צפיה בסרטים, עריכה גרפית בפוטושופ,פרימייר, תלת מימד Cinema 4D וכד. * גודל המסך? מעל 15.6', עדיף מאט לא הכי קריטי. * רזולוציית המסך? UHD 4K .. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה כלומר עם המספרים בצד ימין. * משקל רצוי? עד 2.7 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן HDMI VGA * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף שילוב של שניים, 512Gb ומעלה. * כונן אופטי? כן, חיצוני או פנימי לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. משחקים פשוט הכול אינטרנט תוכנות הכול בלי מסך ! אבל רק של אינטל

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות ה 3500 - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל שיענה על כל הצרכים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? איזור ה500 ... אם זה ממש שיפור מסיבי 2. מה שימושי המחשב ? שימוש עיקרי הוא עריכת סאונד ותקלוט, משחקים זה על הדרך (לא צריך כרטיס מסך מפציץ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, Abelton live . Traktor חשוב שאיבלטון ירוץ חלק גם כשהוא עמוס. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ישנים כמו WoW / SC חדשים כמו Overwatch ו gta5 ( מספיק לי שהם ירוצו על הגדרות בינוניות) -מהי הרזולוציה הט…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. שלום לכולם. אני צריך מחשב לצרכים הבאים: - אינטרנט - אופיס - משחקים פשוטים (המקסימום זה FIFA) התקציב הוא 2000 ש"ח בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  6. Started by [NOS],

מחשב בשביל אח שלי , לאופיס ואינטרנט, בלי משחקים אבל הוא רוצה מסך 17" דק מה אתם מציעים? אני כבר לא ממש מעודכן בחלקים זולים תודה

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בעיקרות לא משנה, אבל לחסוך יהיה עדיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים, נגיד far cry 4 בהכי טוב *אם אפשר* א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי samsung syncmaster B2230- אני לא מבין בדברים כאלה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ג…

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  8. Started by YoTaMi,

1. 2700 ש"ח 2.משחקים סרטים מוזיקה 3.בלי מסך 4.לא 5.לא יודע 6. 6 7. לא 8.כן ווינדוס 7 (אלא אם כן יותם יביא לי בחינם) 9.חנות מאיזור ראשון לציון ת"א כזה ... 10. אין תודה רבה רבה לעוזרים!...

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  9. בניתי משהו כזה: http://tms.co.il/preview/spec/fdgezjrn אני אשמח לעצות ליעול. כפי שכבר כתבתי, המחשב צריך להיות בעלות של לא יותר מ3,000 שקל, (אציין כי ה3,000 שקל הם כבר חריגה מתקציב של 2,000 שקל, ואני מעדיף לרדת כמה שיותר נמוך במחיר), בTMS (מטעמי נוחות), אין צורך בציוד היקפי (לא עכבר, לא מקלדת ולא מסך), המחשב יריץ משחקים פשוטים (בנוי לXP) וידע להפעיל באופן חלק מספר אפליקציות (גם אם הן קצת כבדות) בו זמנית. מכיוון שאני לא אשף בתחום החומרה, הייתי שמח לקבל עצות לייעול (או במקרה ויש התנגשות בין הרכיבים שבחרתי). תודה רבה! ים.

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  10. שלום רב. אני זקוק למחשב נייד עד בערך 2,500 שקל, עם העדפה לכמה שפחות. יש לי כמה דרישות מההמלצה, שהן חשובות: שיוכל להריץ 1080P בצורה נורמאלית (אני מעדיף את זה בגלל שאני לעיתים מוכרח להפעיל סרטים ברזולוציה הזו). שיוכל להריץ בצורה נורמאלית את Windows 7, שכן אני מרבה לעבוד במערכת הזאת. 2 GB של זיכרון פנימי (בגלל ווינדוס 7, כן?). שיהיה קל יחסית (עד כ-2 ק"ג). לא גדול מ-14 אינץ', אני רוצה להשתמש בו גם בצבא וזה סתם יסבך עניינים. עכשיו, מישהו שאני מכיר המליץ לי על המחשב הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=773035 עד כמה שאני מבין, הוא עומד בדרישות, אולם אני חושש, ממה שקראתי, שהמסך מבריק מידי, איכות הבנייה לא איכותית והוא מרעיש. אני לא יודע עד כמה כל אלה …

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  11. הצרכים הם בעיקרון עבודה במחשב אופיס, אינטרנט , מוסיקה וקצת משחקים לא משהו רציני התקציב הוא בערך 2000-2200 לא כולל ציוד הקפי רק המחשב עצמו... תודה.

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  12. Started by B-man,

שלום לכולם ! אני צריך מחשב לילד בן 13 שהמחשב בעיקר יהיה למשחקים... התקציב הוא 4500 שקל ואני צריך מסך כלול במחיר. המסך צריך להיות 17 אינץ שטוח לא דק... זיכרון 512 מינימום. דברים כמו עכבר מקלדת זה לא ממש חושב שיהיה פשוט וזול ועדיפות לעכבר אופטי. עכשיו ההתלבטות שלי היא במעבד ללכת כל AMD או אינטל ? ??? ובכרטיס מסך ללכת על ATI או Nvidia ? ??? לוח אם אני חושב ללכת על גיגה בייט.. בקיצור אני אשמח לקבל כל מפרט שתמליצו עליו ואני אשמח לקבל טיפים ועצות... תודה רבה !!!

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by sasha segal,

צריך מחשב גיימינג עד 4000 חריגה עד 500 שקל, צריך להחזיק הרבה.

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  14. Started by tango,

בקישר הבא http://www.tms.co.il/preview/spec/zlsd4ge8 הרכבתי מפרט שמתאים לדרישות שלי למחשב שיכול להחזיק משחקים 3-4 שנים . השאלות : איזה מסך אני צריך לקנות מה דעתכם על המפרט ,היכן יכולתי לחסוך כסף , מה עליי להוסיף או להוריד מבחינת קירור (בזה אני הכי פחות מבין). תדה לעונים

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. אני צריך מארז מעבד לוח אם כרטיס מסך התקציב לכל זה הוא כ 2500 ש"ח וכל השאר יש לי כבר המארז שרציתי זה אחד משני אלא עדיין לא בחרתי שניהם ב 600 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6079 או את זה

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  16. Started by neo690,

מקלדת עכבר מסך רמקולים יש לי אני חושב שהמעבד שאני יקח הוא Intel® Core2 Duo Desktop Processor E6750 תכלס זה הולך להיות מחשב לאינטרנט אופיס ICQ שירים סרטים ו 3 יוזרים בווינדוס אני מעדיף לקנות מ http://www.ksp.co.il כרטיס מסך: אני רוצה משהו חזק אבל לא מהכי חדשים, זאת אומרת שאני לא בונה לשחק doom אבל Call of duty 2-3 בכיף. מבינים? דיסק קשיח: אני עדין מתלבט בין 80-160GB לוח אם: אני לא הצלחתי להבין איך בוחרים. בנוסף ל 2 USB מקדימה שתהייה אפשרות לחבר אוזניות+מיקרופון (אני מניח שצריך גם מארז תומך). FireWire יש לי כבר כרטיס שאני הולך להוציא ולשים ממחשב אחר זיכרון 1GB DDR2 OC: אני עד לא מזמן לא הבנתי מה זה אומר, אני עדין בודק אופציות ברגע שאני אקבל יותר מידע אני אתייעץ לבי זה בפורו…

• 9 תגובות
    • 590 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר לחסוך, עדיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית (תוכנות אופיס), אינטרנט ומעט מדיה (צריבה, itunes, סרטים וכו') 3.. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.- אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 עדיף שיהיה רגוע... 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה …

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  18. Started by asafmag,

שלום, אני חדש! אני צריך מחשב חדש שיתאימו לו המשחקים החדשים, אני צריך בלי מסך כי יש לי כבר, תודה מראש אסף עריכה: אני לא צריך תוכנות כמו אופיס ווינדאוז כי יש לי כבר

• 10 תגובות
    • 869 צפיות
  19. שלום לכולם, אני ממש לא מבין במחשבים, אבל מקריאה בפורום שלכם כבר הבנתי פחות או יותר מה הכיוון. אני צריך מחשב לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט, והורדה של סרטים מדי פעם... בכל זאת הייתי שמח למחשב אמין וחזק, שלא יתפרק אחרי זמן קצר. התקציב הוא עד 3500 שקל, כולל מסך. לסיום, אני גר בחיפה אז אם אתם מכירים חנות טובה ואמינה בחיפה אני אשמח. תודה מראש, ותהו בריאים.

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  20. חברה בן דוד שלי רוצה לקנות מחשב ומכיוון שהוא לא מבין בזה הוא ביקש ממני עזרה אז ככה הוא עדיין לא החליט מה הוא רוצה פנטיום 4 או אתלון 64 אני המלצתי לו על ה אתלון... אז ככה כמו שהוא תיאר את זה הוא רוצצה מחשב שיהיה חדיש מבחינה טכנולוגית כלומר שישמש לו להרבה זמן ושלא יקנה משהו עכשיו שעוד שנה כבר יחשב לישן בהתחלה הוא רצה לקנות איזשהו מחשב מורכב בחנות או במכירה פומבית אבל המלצתי לו שלא כדאי כי תמיד מכניסים לשם חלקים לא טובים... אז נגיד והוא קונה AMD חשבתי על אתלון64 3500+ בסוקט 939 ככה גם המליצו לי פה בפורום כי זה הכי חדש וזה תומך ב DUAL CHANNEL לוח NFORCE4 איזשהו כרטיס מסך 6600GT ב PCI-E זכרונות DDR400 של איזשהי חברה בסטיק אחד כאשר בעתיד יתווסף עוד סטיק... אז זה בעצם החלקים העי…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן בלבד. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עריכה ויצרת מוזיקה,מישחקים כבדים מאוד,סרטים באיכות HD,הורדות,מסיבות רשת והרבה הרבה עומס. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך24/22,מקלדת+עכבר למישחקים בעברית,רמקולים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מותג בלבד. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשוב…

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  22. המחשב שלי - עם מעבד אינטל P4, לוח אם ASUS , 1 ג'יגה זיכרון של קינגסטון וכרטיס מסך של MATROX (משהו פרה-היסטורי משנת 2001) עומד למות. הוא בן 5 ועבד יפה עד לפני שבוע. אנחנו משתמשים בו לעריכות וידאו (פרימייר) בממוצע אחת לחודש - כלומר אנחנו לא עורכי וידאו שמשתמשים כל יום בגרפיקה , אבל עדיין חייבים מחשב חזק וכרטיס מסך טוב. לא מיועד למשחקים. אפשר לקבל מפרט עבור תקציב - לא כולל מסך - של 2500 ש"ח?

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  23. שלום, לאחרונה מחשבי הנאמן שבק חיים ואני צריך לקנות מחשב חדש. השימושים שלי מעט השתנו מאז המחשב הקודם ועל כן מאוד אשמח לייעוץ בנוגע לדילמה בין מחשב נייח לנייד. שימושי העיקריים כיום הם גלישה באינטרנט, כתיבה (וורד), עריכת תמונות (פוטושופ) וכן צפייה בסרטים והאזנה למוזיקה. המחשבה על מחשב נייד עלתה עקב היכולת לקחת את המחשב איתי לכל מקום ולעבוד היכן שאני חפץ (ללכת לבית קפה ולכתוב למשל - זה נחמד). העניין הוא שאני צריך מחשב שיוכל לסחוב תוכנות יחסית כבדות כגון פוטושופ, וכן להישאר חזק כשאר במקביל רץ האינטרנט ומוזיקה. כמו כן, עקב העבודה על תמונות, אני צריך מחשב עם נפח אחסון גדול. כאשר המחשב יהיה בבית (ובסופו של דבר, אני מאמין שרוב הזמן הוא יהיה בבית), הוא יהיה מחובר למערכת סטריאו. מהי…

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  24. 6000 שקל ללא אוברקלוקינג אני מדגיש שיהיה בעיקר למשחקים חזק ואם אפשר גם אז איפה אפשר לקנות כי אני לא אלוף בלהרכיב תודה

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. שלום, קודם כל נתחיל בזה שהכוונה שלי בכותרת שהמחשב מיועד למשחקים ושירים זה לא שאני מעדיף משחקים יותר משירים או ההפך אלה שתייהם כאחד זה השתיי דברים החשובים לי בעיקר במחשב וגם אכות התמונה שזה מיד אחרי שתיי הדברים המוזכרים לעיל. זאת הייתה ההקדמה עכשיו אני אפרט מה אני בידיוק רוצה שתעזרו לי בו בבקשה. כמו שציינתי בכותרת התקציב שלי הוא 4800 ש"ח בחריגה של 100 ש"ח יותר שה-100 ש"ח ינוצלו למפרט מחשב ולא לשאר הדברים מסביב אז ככה: למסך מחשב אני רוצה להשקיע 1000 ש"ח לרמקולים אני רוצה להשקיע 600 ש"ח למפרט מחשב אני רוצה להשקיע 3000 ש"ח ולמקלדת ולעכבר 200 ש"ח (אפשר אולי בלחץ 250 רק עם יהיה חייב) עכשיו במקלדת ובעכבר חשוב לי קודם כל שלא יהיה אלחוטי אני מעדיף עם כבל. ושהמקלדת תיהיה לבנה, שקט…

• 4 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.