עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Phyro,

קרוב משפחה צריך מחשב חדש, התקציב שלו זה עד 4K עדיף פחות, הוא מתקשה להרשם לפורום אז אני שולח את זה בשמו ... 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - 4K מקסימום האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לחסוך! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - מחשב ביתי, עבודה כללית כולל משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). - לעבודה יומיומית. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - אין צורך במסך * לאיזה סוג …

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  2. Started by OranNuri,

המחשב מיועד למשחקים. המחיר כולל מסך ומערכת הפעלה בבקשה. אין בקשות מיוחדות. תודה.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  3. אני חייב את הלוח הזה asrock 775Dual-VSTA , חיפשתי בזאפ ובעוד כמה חנויות ולא מצאתי, איפה אני יכול לקנות אותו? נ.ב. הפורום הזה נראה לי הכי מתאים לפתוח את התארד, אם זה לא המקום אנא אימרו לי. עריכה: לא משנה, מצאתי את הלוח בKSP . תודה בכל מקרה וסליחה את פתיחת התראד הזה.

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  4. Started by swisaman,

אני מעוניין לשדרג את המפרט הנוכחי על מנת לקבל כמה שיותר FPS בגיימינג(BF3,MW3 וכו) המפרט העכשווי: AMD 955 3.2@3.8 with MUGEN II GIGABYTE GA-790XT-usb3 4GB RAM kingston 1333mhz SAPPIRE HD5850 SS 520W CM590 SAMSUNG 1TB F3 אני אישית חשבתי להוסיף עוד כרטיס לCF,ליקנות 8GB RAM וספק חדש.. מה דעתכם אני יכול לקבל עם התקציב הזה? :>

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  5. שלום! אני מעוניין לקנות מחשב חדש. התקציב שלי הוא 1700 אבל אפשר לחרוג עד 2000 גג ללא ציוד היקפי וללא מסך. המחשב מיועד ללימודים אינטרנט וסרטים שאני מוריד הרבה. הכי חשוב שהמחשב יהיה מהיר לעבודה ואין צורך שיהיה למשחקים. ושיהיה מחשב טוב שיחזיק להרבה זמן. בנוסף אני צריך גם צורב. אם אפשר אני מעוניין לקנות בסקיי פי סי אז שיתאים לחלקים שיש להם.. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  6. Started by dor444,

שאלתי את הטכנאי מחשבים שלי איך קוראים למחשב הישן שלי והוא אמר לי שקוראים למחשב Pentium 4 3G Socket 478 אני יודע שלמחשב יש חלקים אבל ככה הוא אמר לי שקוראים לו, אני אשמח אם תסבירו לי מה זה אומר בדיוק וכמה המחשב שווה

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  7. Started by MaorK,

שימושים: אינטרנט (אאטולוק, מסנג'ר וכל שאר תוכנות ה-IM המוכרות), אימייל ואולי בעתיד סרטים. משחקים לא יופעלו על המחשב ככל הנראה אבל אפשר לשמור על אופציה פתוחה (כמובן לא איזה 98GTX אבל משהו חמוד יהיה טוב). תקציב: 3.5-4 גג דרישות מיוחדות: מסך 19, מיקרופון, מצלמת אינטרנט וכונן דיסקטים (אל תשאלו למה ), החנות צריכה להיות בראשון או בסביבה הקרובה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  8. Started by gtzur,

שלום מבקש חוות דעת לגבי המפרט והיכן ניתן לקבל באזור תל אביב מחשב כזה במחיר הוגן ושירות טוב. פריט דגם מחיר מעבד Intel Core 2 Duo E4500 (S775) - 2.0GHz 800MHz 2MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty לוח אם לוח GIGABYTE GA-73UM-S2H Core 2 Duo/QUAD FSB1333 nFORCE 630i DUAL DDR2 D-SUB+DVI+HDMI m-ATX 3Y N VIDIA® GeForce 7150/nForce 630i 30912 3 כרטיס מסך מובנה זיכרון פנימי kingston DDR2 1Gb 800Mhz CL5 זיכרון פנימי - מודול שני kingston DDR2 1Gb 800Mhz CL5 דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD2500AAKS - 3Y Warranty צורב DVD-RW LG H55LK x 20 Dual Layer, SATA light scribe מארז Thermaltake…

• 7 תגובות
    • 592 צפיות
  9. Started by 30803,

לוח MSI 965 NEO F 7.1 מארז 400w 6A21B COMPUCASE זכרון 1GB DDR2 667 MHZ צורב LGH12 DVDRWX 18 DL מעבד E 6320 CORE2DUO CONROE דיסק 250GB 16 MB WD SATA 2 כרטיס מסך msi GF NX7300GT 256 MB PCIE מסך LG 1900E/R

• 9 תגובות
    • 592 צפיות
  10. Started by Black_Citadel,

יומולדת לאחות של חבר, הם רוצים לקנות לה מחשב. היא צריכה אותו ללימודים האקדמאים שלה. מה שחשוב בו זה נוחות, קלות, והשימושים היחידים בו הם אינטרנט, אופיס, וקצת מוזיקה וסרטים אולי (לא HD או משהו כבד). חשבתי ללכת על הASUS EEPC 1000HE, זול מאוד ונראה לי מספיק לצרכיה, אבל אשמח לשמוע דעתכם בנושא. תודה רבה רבה נ.ב - הם הקציבו 4000 ש"ח, אבל אין טעם להוציא סכום כזה אם האסוס יספיק. עריכה: הם רוצים מסך "נורמלי" ולא 10" אז כנראה שהEEPC די ירד מהפרק. יש את הגרסא של ה12" לא ?

11. Started by shakedi,

סטודנט באוניברסיטה, צריך מפרט למחשב נייד עד 6000 שקל, לתוכנות ומשחקים שיעבדו מהר ולא יעמיסו על המחשב תודה.

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  12. שלום, אני צריך מפרט למחשב לעבודה משרדית בעיקר. המחשב גם יריץ סרטים פה ושם, אבל כנראה שלא יריץ ממש משחקים כבדים. הדרישות הן כאלה: מחשב+ מסך+מקלדת+עכבר, אבל לא משהו כמו מדפסת או רמקולים. אם פספסתי משהו, תרגישו חופשיים לשאול ולתקן. מסך LCD 17-19", כ. מסך שיוכל לסחוב את העניינים בקלות, אז שלא יהיה איזה כרטיס מיושן. מארז שקט ולא משהו בעיצוב צעקני. לא משמעותי AMD או אינטל. ועוד משהו - חשוב שכל הרכיבים יהיו מחנות אחת, ע"מ שאוכל לקבל שירות במקום מסודר אחד. עדיף מאזור ר"ג או משהו קרוב. תודה רבה, נדב.

• 9 תגובות
    • 592 צפיות
  13. מעבד: intel e8400 box גוף קירור למעבד: arctic cooling 7 pro לוח אם: gigabyte ds3l p35 קונן קשיח: wd 320gb aaks זיכרון: g.skill 800mhz cl5 כרטיס מסך: sparkle 8800gts oc calibre צורב: lg X20 מארז:thermaltake soprano dx silver ספק כוח: thermaltake tp 600w מסך: asus mw222c 22' מקלדת: logitech wave עכבר:logitech g5 רמקולים: logitech x-530 הכול ביחד יעלה לי 7000 שקל. עזבו מאיפה אני יקנה איך המפרט יש מה לשנות?!

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  14. אני מעוניין לקנות שני שרתי היעוד שלהם לשמש כשרתי WEB, מערכת הפעלה לינוקס, פדורה 10 מחשב 1 ישמש עשרות בודדות של משתמשים בו זמנית, 20-40 מחשב 2 ישמש מאות בודדות של משתמשים בו זמנית, 200-400 ההתלבטות 1 בין שרתי מותג לבין שרתים, כמו שמציעים באייבורי (ראיתי עליהם ביקורות שליליות אבל אני עובד איתם מס' שנים ובס"ה היו איתי בסדר, חוץ מתור אחרון במעבדה) התלבטות 2 בין מעבדים, XEON, DUAL, Quad נא התייחסותכם לאל פסק מתאים, כמות זכרון מומלצת, ספק כח וכל עניין רלוונטי שלא התייחסתי אליו תודה איל

• 7 תגובות
    • 592 צפיות
  15. שלום לכולם! הפעם אני צריך מפרט לאבא שלי, לעבודה משרדית ממש פשוטה שכוללת רק גלישה בוואלה מייל, פרי הנד, וורד וכדומה. התקציב הוא 3000 ש"ח למחשב כולל מסך, מקלדת ועכבר. שימו לב: 80GB הארד דיסק יספיקו בהחלט - כרגע הוא עם 40GB וזה מספיק לו. גם 1GB יספיק כי העבודה ממש פשוטה. אני די רוצה מעבד כפול ליבה של AMD, משהו כמו 3600+X2... מסך: NU L922A 19" מצויין בשבילו, אני גם על המסך הזה ככה יוצא שהוא ראה אותו ואמר כי זה מעולה בשבילו (חייב 19" לא שום דבר אחר כי הוא בן אדם מבוגר..) מקלדת ועכבר: צריך שיהיו אלחוטיים, לא צריך עם המון מקשים כי הוא לא הולך להשתמש בהם בכל מקרה... אה כן - ללא חריגות.. אם כן אז ממש קטנות של עד 100 ש"ח... תודה!!

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  16. אבקש את דעתכם המלומדת על המפרט הזה שהרכבתי לידידה שצריכה להשתדרג מפנטיום 2 שיהיה לה לעבוד באינטרנט, אופיס, וכשאני אבוא אליה שלא ישעמם לי ואני אוכל להתקין איזה משחק... לא דברים רציניים אבל שיחזיק הרבה שנים אם היא קונה מחשב אחרי ככ הרבה זמן... מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤435 כמות:1 [url]http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1205[/url] לוח אם ASUS M2N-E ¤445 כמות:1 [url]http://skypc.co.il/product.asp?pid=31575[/url] כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB SATA2 8MB ¤220 כמות:1 [url]http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS[/url] זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-12 Special Ops ¤238 כמות:2 [url]http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2…

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  17. Started by superman2000,

אוקיי אז קודם כל שלום לכם אני מחפש מחשב שיהיה די למשחקים (לא כל כך גיימניג אבל המשחקיות בו חשובה)אבל גם מחשב שיחזיק לי כמו שצריך ב2-4 שנים הבאות בלי צורך בשידרוגים.. שיהיה טוב! אז יש לי מפרט לא רע לדעתי תגידו לי מה דעתכם עליו ואם יש משהו לשפר בו או להחליף(אגב אם אתם חושבים שהמפרט טוב תגידו לי את זה ומבקש חוות דעת בעיקר על כ.מ ועל לוח אם) המפרט שלי הוא: ASROCK ALiveSATA2-GLAN AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E לוח אם(כנראה מחליף!!) DDR II 667 2GB TwinMOS זיכרונות ראם WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II ארד דיסק HEC 6A21 400W מארז AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 Box מעבד Sapphire ATI Radeon X1950XT 256MB PCIe כרטיס מסך המחיר הכולל הוא 3,215 מה דעתכם?? אהה ועוד דבר חשוב האם הולכ…

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  18. אני מתכנן לרכוש את המחשב הבא, בעיקר לHTPC ומשחקים, אבל אני לא ממש גיימר כבד. אשמח לחוות דעתכם. בנוסף, המארז שרציתי כנראה לא במלאי, האם יש המלצות אחרות? (אני מתכנן לקונות מפנדה, אז אם זה משהו שיש להם זה יהיה מצויין). אני לא מתכוון לעשות OC או SLI. Arctic Cooling Freezer 7 Pro A-data 4GB DDR2 PC6400 800MHZ CL4 Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Tray 45nm Gigabyte GA-EP45-DS3 Intel® P45 Express Chipset LGA 775 XFX GeForce 9600GT 512MB DDR3 HEC Ace 580Watt Power Supply Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS X 2 LG GH20L10 X20 Multi DVD-Recorder LightScribe + SecurDisk Retail Sata מארז: Gigabyte Aluminium Poseidon …

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  19. דרישות: לנגן סרטים ולהשמיע מוזיקה (מן הסתם אין בעיה), להריץ משחקים (לא סופר היי אנד) ברזולוציה נמוכה יחסית עם הרבה פוסט פרוססינג (AA\AF). יציאת קול אופטית (בדקתי וראיתי שיש על הלוח - מקווה שאין בעיה מבחינת המארז). שקט כמה שאפשר. החיבור לטלוויזיה הוא HDMI - האם מתאם מגיע עם כרטיס המסך? קטגוריות מוצרים מחיר כמות יצרן Intel Pentium E (C2D Technology) E2180 2.0Ghz OEM ¤358 1 יצרן Gigabyte GA-P31-DS3L ¤402 1 יצרן Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 ¤316 1 יצרן Sparkle 8800GT G92 512MB Passive Cooling ¤1314 1 יצרן THERMALTAKE GOLDEN ORB II ¤157 1 יצרן Antec Fusion Black HTPC 430W ¤1056 1 יצרן WD 250GB SATA II 16MB KS ¤368 1 יצרן LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black …

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  20. Started by gof,

שלום, אני מחפש מחשב נייד קטן והכי חשוב קל משקל. נגיד לצורך הדיון שאין מגבלה כספית. מצאתי ואני כנראה אקנה מחשב של lenovo דגם x61s בעל המפרט: משקל: 1.33 ק"ג. Intel® Core 2 Duo L7500 1.60GHz 2 גיגה ראם ו120 גיגה דיסק קשיח. כ.מסך shared מסך "12 אשמך לחוות דעת על הדגם הזה והצעות למחשבים אחרים. תודה מראש על העזרה, יובל.

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  21. שלום לכולם, אשמח לקבל הצעות למפרטי מחשב בסכום של 3K-4K כולל מסך LCD וכולל כרטיס רשת אלחוטי טוב. אם אפשר אז גם מאיפה לקנות את המפרט המוצע תודה מראש, אבי

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  22. Started by satlanush,

אני חושב לקנות מחשב חדש אחרי שסבלתי את המחשב העלוב הזה כמה שנים טובות אוקיי קודם כל התקציב בין 4000-5000 ללא מסך או ציוד הקפי. המסך שלי סביר אך מסוגל לעבוד ברוזולוציה 1280x1024 אז קחו בחשבון את הכרטיס מסך. בבקשה לא לחרוג מהתקציב.. ייעוד המחשב למשחקים בעיקר ושימוש כללי. לא מתוכנן OC. חשוב מחשב שקט ומקורר היטב. כרטיס מסך של ATI RADEON 48XX תעזרו לי להחליט (4870 או 4850). מעבד כפול ליבה / מרובע ליבה תחליטו אתם. שיהיה מחשב תותח ביחס לתקציב תודה מראש.

23. אינטרנט, מוזיקה, סרטים וכו' המחשב לתלמידה בת 17 שרוב הזמן גולשת ומדברת בICQ. אם התקציב לא מספיק וצריך לעשות אותו מעט ע"מ לקבל שיפור משמעותי באמינות החומרה אז אני אשמח למפרטים קצת יותר יקרים. אין צורך במסך אני רוצה צורב DVD דיסק קשיח 80G 512M זיכרון אני לא מחפש תותח אבל אני גם לא רוצה חומרה בשקל תודה

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  24. שלום לכולם, חדש בפורום. אודה להמלצתכם למפרט בתקציב של כ-1700ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? - כ-1700ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, תכני HD, וישומי אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  25. אחרי קריאה מרובה הלכתי לאיבוד לחלוטין בעניין המחשבים הניידים לכן אשמח לעזרתכם, המחשב ישמש אותי כמחשב לעבודה משרדית + משחקים וצפיה בסרטים HD כאשר יחובר למסך LCD (כלומר רזולוציות גבוהות) אני מחפש מחשב נייד לפי הנתונים הבאים: 1) מעבד I3 או I5 אם יש צורך באחד! 2) מסך 13.3 או 14 עם נטייה ל13.3 3) חשוב לי שהמחשב יהיה קל משקל ודק כמה שניתן (רצוי בכיוון של קילו 1.8 ומטה). 4) שיכיל בתוכו כרטיס מסך בינוני ומעלה להרצת משחקים כבדים ( בצורה נורמלית ), הבנתי שבחלק המחשבים יש עניין של שני כרטיסי מסך כדי לחסוך בבטרייה דבר זה יהיה מועיל. 5)בטרייה שכאשר המחשב יהיה בשימוש של עבודה משרדית תחזיק מעל 4-5 שעות 6 יציאה סטדנדרטית לחיבור LCD , נראה לי שHDMI 7) הארדיסק של 500GB 8) איכות הבנייה ח…

• 0 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.