ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,355 דיונים בפורום זה
-
אהלן. אז המחשב הוא inspiron 15, והמפרט הוא: Intel® Core 2 Duo T6600 (2.20GHz/800Mhz FSB/2MB cache) 3GB Shared Dual Channel DDR2 at 800MHz Bright, glossy widescreen 15.6 WLED display (1366x768) Intel Graphics Media Accelerator X4500HD 320GB SATA Hard Drive (5400RPM) Integrated 10/100 Network Card 8X CD / DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive) High Definition Audio 2.0 Dell Wireless 1397 802.11g Half Mini-Card Integrated 1.3 MP Webcam 6-cell battery Dell Online Backup 2GB for 1 year Classic Protection: 1yr Ltd Warranty, InHome Service after Remote Diagnosis והכל ב 724$. אני טס לארה"ב אני אזמין את זה לשם ואקח משם. מה אתם אומרים על המפרט והמחיר? משתלם? יש אפשרות ל…
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכלום מגיע יום ההולדת שלי ואני רוצה לשדרג את המחשב שלי !!!! אז ככה אני רוצה לשדרג אותו ב2G זיכרון אבל אני לא יודע איזה סוג נכנס למחשב כזה ובנוסף אני לא יודע באיזה מהירות העברת מידע אני צריך לבחור (בנוסף לנפח). ודבר שני אני רוצה לברר כמה יעלה לי הארד דיסק מסוג פלאש (כלומר שאין רכיב זיכרון שמסתובב) עקרונית אני מחפש זיכרון הנפח 160G ואם אוכל כמובן שיותר (תלוי במחיר כמובן). עכשיו לפני שבאמת אני הולך להשקיע הרבה אני רוצה לדעת אם זה באמת שווה את הקנייה של HD מסוג כזה? תודה רבה לכולם!! ד'א אני אשמח לקבל מחירים ולינקים לאתרים שבהם הם מופיעים.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הועבר לפורום ניידים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=431025.0
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
רציתי לקבל חוות דעת על המפרט שהציג. בעיקרון התקציב הוא באזור ה-3K והייעוד שלו הוא שזה יהיה מחשב טוב לתקופה הזאת- שיריץ משחקים לא כבדים אבל כאלה בתקופה הזאת וכל מיני תוכנות כמו פוטושופ. Tms&Fox AMD X2 550 HD4850 מעבד AMD AMD Phenom II X3 710 2.60GHZ BOX ₪612 לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ₪423 זיכרון Corsair DDR2 4096MB 800MHZ XMS Dual Channel CL5 ₪386 כרטיס מסך PowerColor ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ₪762 דיסק קשיח Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ₪242 כונן אופטי צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ₪138 ספק כוח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production ₪348 מארז Cooler Master Centurion RC-…
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להזמין מפרט חלקי עד 3500 ש"ח למטרת משחקים. מתוכנן OC קל. יש לי כבר כרטיס מסך HD4870 וספק HEC WIN 550W וצורב . אני צריך מעבד ,קירור למעבד , לוח אם ,זכרונות ,כונן קשיח, מארז ללא ספק. זה המפרט שהרכבתי: 530 1 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-21 Ripjaw 1,050 1 מעבד Intel Core i5-750 Box 735 1 לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 370 1 מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 128 1 קרור למעבד CoolerMaster Hyper TX3 407 1 כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB 3,222 ₪ סכום כולל מע``מ מה דעתכם? תודה
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הצורך העיקרי שלי הוא שיהיה מסך די גדול [לפחות 15.4] שאר הנתונים לא צריכים להיות בשמיים המחשב סך הכל יראה סרטים ואיטרנט ויפעיל WIN 7 כנראה אשמח לשמוע הצעות בסביבות 2500 שח תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מדובר במחשב לאישה מבוגרת לגלישה ברשת. צריך מחשב כולל כל הציוד ההיקפי. כפי שנאמר בכותרת אין תקציב מוגדר פשוט צריך לזכור למה המחשב משמש בבניית המפרט (לגלישה ברשת אין צורך במעבד חזק או כרטיס גרפי וכו'). ניסיתי להוציא ממנה קצת יותר לגבי מה היא רוצה מהמחשב אבל אני ממש בטוח שהיא הבינה על מה אני מדבר ולכן החלטתי לפנות לפורום לשמוע קצת דעות של אנשים. אני יודע שהדרישות קצת מעורפלות אבל אני מקווה שמישהו פה בכל זאת יוכל לעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט גיימרים אשר עלותו 8000 שח. אתם צריכים להתחשב בכמה דברים (תגידו לי אם אני טועה): מעבד intel core i7 920 לוח אם gigabyte x58 extreme אני קונה את המחשב בינואר בגלל הבר מצווה שלי . חלק מהאנשים אומרים לי לחכות שיצאו החלקים החדשים והשוק ישתנה. מה אתם אומרים? תייעצו לי מה לעשות :silly: :yelclap:
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
למחשב HIGH END פסיכי למדי בהוצאה של כ 6500 ש"ח לא כולל מסך... המחשב מיועד למשחקים כבדים ברזולוציה גבוהה על מסך ענק של 26'',הרצת תוכנות רבות במקביל,עריכה וצפייה בסרטי HD,עריכה גראפית,חיבור לשרת לעבודה ועוד... הייתה לי התלבטות בין מערכת מבוססת920 I7 וזכרון טריפל למערכת מבוססת I7 860 עם זיכרון דואל. מכל הביקורות שקראתי הבנתי שה 860 יעיל בהרבה ועוקף בבביצועים את ה 920 וגםלא מצריך לוח אם יקר וזיכרון טריפל צ'אנל שלא ממש הוכיח את יעילותו לעומת 2 ערוצים ממה שהבנתי. בנוסף,אני רוצה להתנסותב OC כדי להגיע למקסימום ביצועים ומהירות וזה למה השקעתי הרבה בקירור ולוח אם טוב. אז המפרט מתאים לצרכים שציינתי? מתאים ל OC? אולי בכל זאת עדיף 920 וטריפל צ'אנל? אווףף עזרה... אני ישמח להצעות,מענות,ת…
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה לוח אם אתם יכולים להציע לי למעבד intel q9550 תודה רבה לכם
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מחפש מחשב חזק וטוב שיוכל לתמוך בתמיכה של מכונות וירטואליות. Hyper V או ESX כמו כן שיתמוך במשחקים ברמה טובה. תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
1. המחשב הוא לשימוש משרדי, לא למחשקים כלל אבל שלא יהיה כרטיס מסך מובנה בלוח. 2. המחשב צריך להיות שקט, ושלא יתחמם יותר מדי. 3. ללא OC כמובן וללא ציוד היקפי. אני מבקש שתעזרו לי קצת כי ממש אין לי זמן לחקור את הנושא.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע מרכיב לאט לאט מפרט חדש. הסיבה שאין לי תקציב בכותרת הוא שאין לי בדיוק הגבלה אליו, המטרה שלי היא לקבל עצה לחלקים הטובים ביותר שחסרים לי לחלקים שקיימים אצלי כרגע, ללא OVERKILL. אז מה יש לי: E8400 GeForce 260GTX (הליבה החדשה) Corsair HX520 מארז NZXT APOLLO אז מה חסר לי: - דיסקים קשיח ( למרות שהגעתי למסקנה אחרי קריאה בפורום HD, שאני הולך לקנות את הHD502HJ ולשים שניים כאלה במערך RAID 0) - לוח אם: מחפש באמת עצה רצינית פה, הרבה המלצות הלכו לעבר הeVGA 780i, אבל זה אומר הזמנה מחול, אז אני ישמח למשהו מקומי יותר - זכרונות: בהתאם כמובן ללוח אם, עדיף DDR2 מעל 1000 בשביל OC, הDDR3 נראה לי כרגע עדין כבזבוז כסף. 4 גיגה לפחות כמובן. - כרטיס קול: יהיה נחמד ל…
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
טוב אני נראה לי כבר שגעתי אותכם פעם התקציב שלי 3000 פעם 4000 ועכשיו 3500 וזהו נקודה לא מתחלף חחח ץ אחרי שיחות והסברים בכל מיני פורומים הגעתי למסכנה שמחשב ב3000 זה לא ממש מחשב טוב למשחקים אוקיי לעינין אני מוענין במחשב בתקציב 3500 ללא חריגה של 50 שקל חבר'ה אני נכנס עכשיו לעוד הוצאה של 500 שקל כבד עלי חח אז ללא מסך וללא כל ציוד הקפי אחר אני יקנה או מKSP או מSKYPC אז או שאתם עושים מפרט בKSP או ב SKYPC ולא לעשות חלק אחד משם וחלק אחד משם כי אני קונה הכל מאותה חנות אני צריך צורב DVD המחשב מעויד למשחקים אז צריך גיגה זיכרון ולפחות 160 גיגה דיסק קשיח וכרטיס מסך אני לא מבין מה טוב אז אני ישאר לכם את זה וגם מעבד ולוחM וזיכרונות ספק אני צריך ספק שירזיק את המערכת ולא יתקלקל אחרי חצי שנ…
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני לא כל כך מבין בתחום כמו תותחי הפורום, אבל יצא לי לבקר בחנות החברה של למיר מחשבים וקיבלתי הצעה למחשב ורציתי שתגידו לי מה דעתכם. http://lamir.co.il/product.asp?product=3890 מצד שני אנשים המליצו לאמא שלי על אייבורי שהמחירים שלהם זולים יותר. המפרט בלמיר ניראה לי מצוין אך יקר, באייבורי מציעים מחירים אטרקטיבים כולל מסך דק. תודה מראש. שי.
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב שיהיה למשחקים חדשים וגם למשחקים החדישים שיצאו בעתיד עם מסך מקלדת ועכבר רגילים בלי צורב עם כונן DVD תודה
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אוקיי המחשב הזה הולך להיות למשחקים כבדים אז צריך להוציא בתקציב הזה את הטופ שבטופ אוקי צריך 160 גיגה דיסק קשיח וגיגה זיכרון וכרטיס מסך משהו שירזיק לי לפחות שנה יפה את המשחקים ואז אני מחליף אותו ואת השאר אני משאיר לכם תודה לעוזרים נ.ב זה יקנה מSKYPC אני קונה מחשב שלם ומארז ומסך וצורב אני בחרתי מארז של HEC עם 400W עולה 435 אז לא לדאוג בקשר מארז ולספק!!
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
בוא אני אפתח שהמחשב מיועד לדוד שלי, וכמובן אני ממליץ על AMD שיש לי ואני מרוצה ממנו. הוא לא רוצה לשמוע ממני על זה ותקוע על הרעיון ש"INTEL הכי טוב". אז אני צריך מפרט שלם למערכת של INTEL עד כ4500 שח גג 5000 כולל מסך דק, אם יהיה אפשר לדחוק פה LCD זה יהיה מצויין. וגם בקשר לכרטיס מסך לא צריך משהו מטורף, כי הוא לא מריץ על זה משחקים. זה רק מחשב לאינטרנט ועבודות פשוטות ובסיסיות , בלי ערכות וידאו ומשחקים. אפשר להתפשר על 512 זכרון גם. תודה, ישראל
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
כאשר אני בא להרכיב מפרט ,כיצד אני אמור לדעת ששלושת הרכיבים יעבדו בצורה מושלמת אחד עם השני ויתנו לי את הביצועים המירבים ביותר(אני מעונין ב-OCZ DDR 512MB 400MHZ Premier CL2.5כפול 2 ,ASUS A8N-SLI PREMIUM939,AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX תודה
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום חברה, אני כבר בקושי כותב בפורום, כי הצבא דיי גוזל את רוב זמני, ואין לי גישה לאינטרנט בצבא, אז דיי זין, חחחח נעזוב את זה כרגע. אז ככה, המחשב שלי דיי מת, P4 1600... ואחותי חוזרת לארץ, אז יהיה אפשר לזרוק לה אותו, ולמצוא תירוץ לקנות לי מחשב חדש. קיצר אני מעוניין במחשב בסיסי לגמרי, שייתן את התמורה המקסימלית לסכום שלו, אני לא מגדיר תקציב אני יגדיר שימושים ואשמח אם תתנו לי הצעות. השימושים הם: אינטרנט, IM, מוזיקה, סרטים, ומשחקים קלים: אסטרטגיה בעיקר, GENERALS וDAWN OF WAR וכאלה, משהו סימלי כזה, שאם מגיע מצב ממש של שיעמום שיהיה לי מה לשחק קיצר כמו שאמרתי שהכל יהיה בסיסי לגמרי, יש לי מסך, מקלדת, עכבר, אודיו וזהו בערך תודה רבה לכולם מראש!!!!! אאה וגם התחדשתי בווסט משהו…
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אחרי 7.5 שנים חשבתי שהגיע הזמן למחשב חדש. המטרה היא לגלישה, אופיס, פוטושופ ומשחקים.(אני לא גיימר כבד) 4300 זה הגבול מבחינת תקציב. המפרט הראשון הוא מksp: מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 900 900 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E 1 590 590 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS 1 570 570 כרטיסי מסך? eVGA כמות מחיר סה"כ 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E 1 1070 1070 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 200GB SATA II 7200RPM 8MB 1 420 420 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 צורבים? DVD Recorders כמות …
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש אבל אין לי מושג איזה מיפרט לעשות ואני שובר ת' אני מעדיף מעבד של AMD וכרטיס מסך עד 2500 ש"ח וגי'גה זיכרון תודה
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב לעבודה משרדית בעיקר. המחשב גם יריץ סרטים פה ושם, אבל כנראה שלא יריץ ממש משחקים כבדים. הדרישות הן כאלה: מחשב+ מסך+מקלדת+עכבר, אבל לא משהו כמו מדפסת או רמקולים. אם פספסתי משהו, תרגישו חופשיים לשאול ולתקן. מסך LCD 17-19", כ. מסך שיוכל לסחוב את העניינים בקלות, אז שלא יהיה איזה כרטיס מיושן. מארז שקט ולא משהו בעיצוב צעקני. לא משמעותי AMD או אינטל. ועוד משהו - חשוב שכל הרכיבים יהיו מחנות אחת, ע"מ שאוכל לקבל שירות במקום מסודר אחד. עדיף מאזור ר"ג או משהו קרוב. תודה רבה, נדב.
-
- 9 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שימושים עיקריים: משחקים, אינטרנט. ציוד היקפי: רק מקלדת ועכבר. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני צריך מפרט בשביל סבא שלי. אין שום צורך במשחקים ובשום סוג של גראפיקה. הדרישה היא שהמחשב יפעיל ווינדוס XP בצורה נורמלית יחד עם אינטרנט ואופיס ולא יתקע כאשר פותחים את איזה סרט קטן ומסכן ברקע.... דרוש גם מסך LCD 17 שיהיה נורמלי ושיראו ברור בשביל סבא שלי שלא רואה משהו אני יודע שאנחנו אוהבים להמליץ על כל מיני ספקים ודברים איכותיים אבל באמת מדובר במחשב פשוט,אני רק רוצה שלא ישרף וכל מיני שטויות ולהוציא את המיטב מהכסף.. תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-