עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה ו/ או חוות דעתכם למפרט הבא מעבד Intel c2d 6600 לוח Intel Guardfish 965 זיכרון Kingston 2X1024mb 800 כרטיס מסך Pci-Ex GeForce 5800 gt 512 mb ddr2 דיסק W.D. 320 gb מארז וספק גנרים המחשב מיועד בעיקר לגלישה/ הורדות קצת משחקים וקצת עריכת וידאו אשמח לחוות דעתכם לגבי המפרט מה אפשר להוסיף/ להוריד תקציב עד 3,500 ש"ח לכל היותר. קראתי גם מפרטים אחרים בתראדים אחרים כולל ההתלבטות בין AMD ל Intel גם אני מתלבט בין המעבד הנ"ל ל AMD Athlon 64 X2 6000 או אפילו 5600 גם לגבי כרטיס המסך אני מתלבט אם לא לקחת ATI ואם כן אז איזה צ'יפסט? אני מעוניין לבצע הזמנה מחר אשמח לתגובות לגבי השאלות ששאלתי על המפרט הנ"ל.

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  2. אם מישהו יכול להציעה מפרט יותר משתלם בתקציב הזה, אני אשמח תודה מראש ¤906 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤440 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤270 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤206 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤1,216 כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe ¤161 צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD ¤617 מארז כולל ספק Enermax Chakra ECA3052 SILVER Liberty 400W ¤79 הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מאמץ ועומס ¤39 משלוח עם שליח FEDEX / UPS עד הבית עד 4 ימי עסקים + ביטוח ואחריות. 9 :פריטים ¤ 4,021 סכום כולל מע``מ

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  3. Started by liorsho,

שלום מצורפים שני מפרטים איזה מהם עדיף ואשמח להמלצות כיצד להוזיל מבלי לפגוע בביצועים. השימוש למשחקים עבור ילד שמשחק רק בפורטנייט. שתי המערכות עולות 3550 ש"ח. תודה

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  4. אני מתכן לקנות מחשב חדש ואני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך, מדרבורד, מעבד, כמות זכרון רם ואם שחכתי משהו נאי ישמח אם תעדכנו אותי המחשב מיועד למשחקים כגון:gears of war, crysis, fear 2,empire earth 3, unreal tournament, call of duty 4 ועוד.... אני צריך שהמחשב יצליח להעלות את המשחקים הנ"ל בגרפיקה לא שניתן לקנות מחיר שאני מתכונן להוציא וברזולוציה 1280X1024 תודה מראש אם אפשר נא לכתוב לי מחירים של כל פרט שאני יוכל לבחור בסופו של דבר מה לקנות

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  5. Started by malikl,

אני מודע שזה אתגר אבל אין לי כסף ליותר מזה... הדרישות הכלליות הן: תקציב 2000 ש"ח שימוש בתוכנות יחסית כבדות כגון Matlab, Microsoft Studio .Net וכו מן הסתם סרטים ומשחקים.. אין צורך בכרטיס מסך (יש לי GeForce 7600 GT - כשיהיה יותר כסף אני ישדרג את זה...) אין חישבות של ממש לרמת השקט של המחשב. לא מתוכנן OC. HD 500 GB יספיק לי בהחלט, מעוניין ב 4GB זכרון פנימי הייתי שמח שזה יהיה 4 ליבות אבל אתם יודעים מה יותר מוצלח בתקציבים הנ"ל... תודה מראש, ליאור

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  6. Started by zam,

המבחר כל כך גדול שהלכתי לאיבוד, ואני לא מצליח למצוא פה דיונים שיכולים להתאים לי אשמח לעזרה. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס וקצת תוכנות, צפיה בסרטים ומוזיקה. * גודל המסך? 14 , 13.3 * משקל רצוי? פחות מ- 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות לפחות אם זה אפשרי (עקב דרישות המשקל, יש מצב ל-6 תאים?) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3. אם אפשר HDMI זה יהיה אחלה. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? כן. אבל במידה וזה מוסיף הרבה למשקל, אשקול אפשרות ללא. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. העיקר האמינות נ.ב. יש סיכוי לקניה בחו"ל אם יש לזה משקל. כ…

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  7. Started by aldema,

ראיתי פה באתר כתבה על ההגעה הצפויה של סדרת מחשבי DELL. מתי הם אמורים להגיע לחנויות? במה הם שונים מהקודמים? יש שם אחד עם כ.מסך יותר טוב מX1400? ניתן למצוא בסדרה אחד עד 12 אלף שקל שמיועד לגרפיקה כבדה,יענו משחקים וסרטים ועם כ.מסך חזק? ראיתי שיהיה אחד עם כ.מסך נוידיה 7800 .. כמה הוא עולה?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  8. אני רוצה חוות דעת על המחשב הזה מי שמכיר אותו לדעת אם הוא שווה את המחיר ואיך הוא מבחינת נוחות ויציבות המחשב לא למטרת שימושים כבדים, אינטרנט ועריכת תמונות לא משהו רציני תודה לעוזרים... http://www.skypc.co.il/pl_product~70626~14~0.htm

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  9. Started by RONALDO7,

היי שלום כדאי לקנות את המחשב הבא: מעבד INTEL DUAL CORE Q9550 2.83GB 12MB 1333MHZ לוח אם GIGABYTE EP45-DS3 כולל כרטיס קול ורשת דיסק קשיח 1TB SATA2 7200RPM 32MB צורב DVD X20 DUAL LAYER SATA כרטיס מסך SAPPHIRE HD4870x2 2GB DDR5 זיכרון פנימי 4GB DDR2 800MHZ מארז איכותי של SILVERSTONE TEMJIN TJ05 כולל ספק כוח PCPOWER 750W מחיר בנועה 6750 שקל מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  10. Started by חגי7,

מחפש מחשב נייד לסטודנט, לחברה שלי. דרישות: 1. מסך מט (חשוב!), 13-14 אינטש אם ה-aspect ratio הוא 4:3, בסביבות ה-15 אם 16:9/10. 2. סוללה שמספיקה לכמה שיותר שעות (יש משהו שמחזיק 6 שעות ומעלה בלי טעינה?). 3. צריך להריץ יישומים בסיסיים - אינטרנט, אופיס. סרטים וכד' - לא רלוונטי. 4. משקל - כמה שיותר קל. אולי כדאי נטבוק? לא בטוח. 5. הרד דיסק גדול יחסית (לפחות 250GB), זכרון לפחות 2GB. 6. יציאות - מעדיף שיהיו מסודרות בדומה ל-dell העסקיים (למשל latitude 520, שזה מה שיש לי כרגע), כלומר USB רחוק בפינה ליד המסך, יציאות אודיו בצד, כל היציאות (רשת, מסך חיצוני, חשמל) בשאיפה כמה שיותר מאחורה, מאפשרות גם עבודה עם עכבר וספרים על השולחן בלי לחסום את צידי המחשב. 7. קישוריות: wifi, bluetooth ו…

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  11. Started by bigbosf,

שלום חברים.. מכיון שאני יודע שאין פה אינטרס לאף אחד ,אשמח לקצת עצות ביררתי לגבי ניידים מסדרות ודגמים שונים - dell , lenovo , acer ועוד שאלתי את המוכרים לגבי ההבדלים בין הסדרות של המעבדים ומכולם שמעתי שזה רק עניין של תעשיית כסף האם באמת ההבדל בין dual core לבין dual core 2 הוא ב- ?cache האם אין שום הבדל בין סדרה T5750 לבין T7250 ? האם המדרגות פה זה באמת רק עוד דרך לעשות כסף? האם אין הבדל גדול בין מעבד 1.8 לבין מעבד 2.0? האם אין הבדל גדול בין מעבד dual core 2 T5750 2.0 GHZ לבין dual core 2 T7250 2.0 GHZ ? אני כבר מבולבל ואשמח לקצת סדר.. עוד משהו אני ממש מתלבט בין הinspirion 1525 7250 2GHZ ובין לנובו מאותו מפרט .. מה עדיף ? תודה רבה לכולם

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  12. Started by pradelon,

קיבלתי את ההצעה הבאה ב3700(קנייה דרך ארצות הברית) כולל אחריות מלאה 3 שנים מעבד t7700 מהירות 2.4 ג'יגה מסך 14'' כרטיס מסך AtI X2300 128mb זיכרון עצמאי + 128 זיכרון משותף. הארדיסק 80 ג'יגה. 2 ג'יגה זיכרון פנימי. צורב DVD ניתן לשדרג להארדיסק 250 ג'יגה ב200 ש"ח, או לחלופין להוריד למעבד t7300 מהירות 2 ג'יגה ולקבל את השדרוג ללא תוספת 1 ג'יגה נוסף - 70 ש"ח. לשיפוטכם?< יש הבדל כל שהוא בינו לT61?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  13. שלום לכולם, זה המפרט שהרכבתי...(GAMER ) אני יודע שניתן להשיג קיט של זיכרונות 800MHZ בסביבות 500 שקל (אבל כנראה שלא פה) לכן אני מבקש מפרטים ממקומות נוספים. אני צריך המלצה למסך 19-22 אינטש כאשר השימוש שלו משחקים בלבד! אני מעוניין לבצע OC בעתיד הסיבה שלקחתי X1950PRO היא בגלל שאני מעדיף להוציא סכום גדול של כסף על כרטיס DX10 רק אחרי שיצאו משחקים לשוק (כרגע מיותר) מאוד חשוב שהמחשב יהיה שקט ככל הניתן וכמובן קריר\מאוורר תקציב סופי 6500 ודרך אגב מה ההבדל בין לוח האם הזה ללוח S3? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.0GHz(E4400) 800MHz/FSB 4MB - BOX ¤810 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤624 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL ¤972 דיסק קשיח: SEA…

• 7 תגובות
    • 582 צפיות
  14. Started by sdianats,

הייתי רוצה לשמוע מה דעתכם על מחשב לפי המפרט הבא. בעקרון מחשב שאני צריכה אמור להתמודד טוב עם עבודה עם תוכנות כבדות לשרטוט וסימולציות. מפרט טכני: לוח אם ASUS A8N-VM כולל צ'יפסט מתקדם Nvidia Nforce 410 תומך בטכנולוגיות הבאות - 2000FSB מעבדי Athlon 64bit Socket 939 זיכרון DDR 400 Dual-Channel Microsoft DirectX-9 כרטיסי מסך מתקדמים PCI-Express דיסקים קשיחים Serial-ATA 2 8 יציאות USB בתקן מהיר 2.0 מעבד AMD Athlon 939 64Bit 3500Plus זיכרון 512MB DDR 400Mhz Dual-Channel דיסק קשיח 160GB 7200RPM SATA-II מארז Super ATX כולל 6 יציאות USB מתוכן 2 בחזית כרטיס מסך משולב Nvidia Geforce 6 upto 256MB כרטיס קול לשמיעה הקפית 5.1 Audio Codec כרטיס רשת 10/100

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  15. שלום.צריך מפרט למחשב עד 4300 למשחקים כולל ציוד הקפי ומסך בלי O.C רק מ-IQPC תודההה

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  16. חג שמח! אח של חברה שלי רוצה לקנות מחשב נייד. השימוש שיעשה במחשב זה לראות סרטים לשמוע מוזיקה וקצת משחקים (הכבנה היא כמו הרוב). התקציב שלו הוא 3.5K עד 4K. הוא רוצה מסך גדול WD. על איזה מפרט אתם ממליצים??? אשמח לקבל את עזרתכם תודה רבה. אלדד כהן.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  17. Started by דני ביטון,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ2500₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תוכנות אופיס, גלישה באינטרנט, קצת עריכת וידיאו בסיסית (חיתוך סרטים). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כ"כ, אבל עדיף. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, ווינדוס 10. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגו…

18. Started by TaLTooL17,

מעבד:Intel C2D E8400 לוח אם:Gigabyte P35-DS3L זכרונות:G.SKILL 2GBX2 800MHZ CL4 כרטיס מסך:8800GTS G92 דיסק קשיח:seagate 500gb 32mb מארז+ספק:Antec sonata plus 550 קירור למארז:ANTEC 92MM X2 קירור למעבד: thermaltake big typhoon vx צורב:SAMSUNG S203B SATA X20 סה"כ 4800 ש"ח איך המפרט? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  19. בוקר טוב חברים ברצוני להתייעץ ולקבל מפרט למחשב,הדרישות מפורטות למטה אודה מאוד לעוזרים יום טוב 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה,אופיס,משחקים(בעיקר פרו ופיפ"א 2011) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  20. Started by Guliv,

שלום, אני בדיוק מחפש מחשב חדש או לשדרג מחשב ישן שלי, וביקשתי המלצות מחברים והם הפנו אותי לפה, והמליצו אולי גם לקנות את המחשב הבא - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8089&CatCode=1 ולשדרג את הכרטיס מסך. אז השאלון שיש לכם בחוקים- מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך, אני כנראה גם יצתרך לקנות ווידוס... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקי מחשב חדשים, תדירות די גב…

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  21. ברשותי ספק כח ENERMAX LIBERTY 1000 W ככה שאין שום הגבלה מארז 3D AURORA של גיגה בייט. התקציב הוא 3000. מטרת גיימינג. תודה.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  22. שימוש: OFFICE, קצת משחקים לבן לפעמים (לא כבדים), צפייה בכרטיס TV והרבה גלישה. לוחות Gigabyte: בצד ימין - מחיר הלוח. P45DS3L-560 P45DS3-620 P45DS3R-670 P35DS3L-460 P43DS3-490 מעבדים INTEL: E8400-780 E8500-900 Q6600-850 מה היתרונות/חסרונות בכל אחד מהנ"ל והאם שווה להוסיף את ההפרש לדגמים היותר יקרים? נ.ב. אפשר להמליץ לי על דגמים אחרים ובלבד שבתחום המחירים הנ"ל

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  23. Started by levelone,

שלום לכולם. אתמול רכשתי מחשב נייד של HP. אחרי ההתקנה הראשונית, שמתי לב שיש אוסף לא קטן של תוכנות שמותקנות מראש במחשב. המחשב צורך כ1.80 ג'יגה ראם כשהוא דלוק ואני לא משתמש בו. אני רוצה לעשות פורמט ולהתקין מערכת הפעלה נקיה, אבל אני מעדיף לדעת אם יש חשיבות לתוכנות האלה או לא לפני שאני עושה את זה. בנוסף, אני ישמח לדעת אם יש צורך בלשמור את המחיצות של הrecovery או שעדיף לי למחוק אותן ולנצל את השטח שהן תופסות. תודה לכולם, levelone.

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  24. Started by purple-hey,

תקציב: 3000 חריגה מקסימאלית: 4000 השימושים של המחשב: האם המחשב מיועד לשימושים משרדיים (אינטרנט, וורד, קריאה מרובה)? - כן האם המחשב מיועד למשחקים, אם כן אילו משחקים? - לא האם המחשב מיועד לתוכנות, אם כן אילו תוכנות? - כמובן, לא יעבוד בלי תוכנות. האם המחשב מיועד למוזיקה, האם אתם תעבודו עם תוכנות עריכה של מוזיקה? - כן, מיועד להשמעה של מוזיקה, לא לעריכה. האם המחשב מיועד לעריכה גראפית, אם כן אילו תוכנות תשתמש? - בעיקרון לא מיועד. אני תלתיסט\אנימטור ועובד עם כול התוכנות הכבדות. הנייד מיועד לחברה שלי, לא מיועד לעבודה גרפית אבל אשמח אם יהיו לו יכולות בסיסיות, בעיקר לצורך פרזנטציה ללקוח, לא לעבודה שוטפת. האם אתה מתכנן OC (המהרת חלקים במחשב)? להסבר מהו OC לחץ כאן - לא. ציוד הקפי: הא…

• 0 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.