ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,355 דיונים בפורום זה
-
אני מודע לכך שהתקציב נמוך לבקשות אבל בכל זאת אני צריך מחשב חזק שיפעיל משחקים על סבבה כזה לא מבקש על הכי גבוהה תודה (: בעיקר לשימוש בגלישה שמיעת שירים יש צורך בעכבר פאד ומקלדת תודה
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
בעבר שאלתי לגבי המלצה על מחשב נייד. השימוש העיקרי יהיה גרפיקה + אופיס. יש לציין שהגרפיקה לא ברמת "על" אלא גרפיקה בסיסית של שימוש בפוטושופ ואופיס. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=375878.0 עכשיו קיבלתי המלצה חדשה, שאמרו לי שהיא טובה בהרבה (קובץ מצורף) במחיר של 4154 שקלים אשמח לשמוע את דעתכם? תודה [br]פורסם בתאריך: 2.12.2008 בשעה 10:51:42 ותוספת:המחיר 4150 לפני מע"מ סה"כ המחיר 4800 האם ההפרש, משמעותי בשביל תוספת של 1000 שקלים? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
התקציב בסביבות 3000 ש"ח (תשלומים) המחשב לשימוש ביתי, גלישה באינטרנט, ישומים רבים שיפעלו יחד בלי להתקע (אייסיקיו, מסנג'ר, מקושרים, פייסבוק, וורד ופאוור פוינט לשימוש קל, משחקים קלים ולא חדשים וכבדים (קאונטר סטרייק ברשת, ג'יטיאיי סאן אנדראס לא ברמה שמעבר) הורדות של סרטים ושירים (לא הרבה אבל לא שיהיה איטי). יש לי מסך, אני צריך מקלדת, עכבר ורמקולים (בלי דרישה מיוחדת) וגם צורב דיוידי (בעיקר לשירים ולפעמים סרטים). אין לי העדפה לחברה מסויימת, סומך עליכם מההודעות שקראתי בפורומים ולא חשוב לי העיצוב במיוחד. עדיפות שיהיה לא רועש במיוחד כי זה ליד המיטה. אני לא צריך מערכת הפעלה, יש לי. תודה רבה! חג שמח =]
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
תקציב 3200 ¤ ללא ציוד הקפי מזומן. מטרות המחשב: אופיס (מצגות, וורד וכו') קישוריות רציפה לאינטרנט עבודה באתרים שונים הורדות, צפייה בסרטים (מעוניין לשדר דרך המחשב לפלזמה החדשה בסלון), משחקים קלים סגנון פוטבול מנג'ר, פרו אבולישן וכו'. (כמו כן במשחקים לא נדרש יותר מזה שירצו סבבה על 1024*768 בפירוטים הכי גדולים.) העיצוב חשוב המחשב יהיה בסלון וחשוב שיהיה שקט יחסית . ציוד הקפי נוסף: * בנפרד מן התקציב הזה נדרש מסך בן 19 22 אינץ' תקציב 1500 לא מבין בנושא ואשמח לשמוע המלצות. בדיוק כמו המחשב מיועד בעיקר לעבודה מאומצת מול יישומי האופיס השונים פחות לסרטים ומשחקים. * נדרשים עכבר ומקלדת נוחים להקלדה ממושכת ועבודה מאומצת. (תקציב 500 ש"ח)
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
השימושים העיקריים הם משחקים וסרטים, אני רוצה שיהיה חזק אבל אם אפשריות שדרוג בעתיד. הוא יהיה מחובר למסך 22" שכבר יש לי התקציב הוא 4000+- תודה
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אוקיי אז התקציב שלי הוא כ4000 שקל (אפשרי חריגה של עד 350 שקל) בעיקרון אני מחפש מחשב למשחקי מחשב כבדים כגון GTA 4 קרייסיס וכו', צפייה בסרטים והורדות. (יש לי מסך 19 אינטצ') מחשב שיהיה יחסית שקט (חשוב קירור) עם צורב DVD זיכרון בסביבות ה320 ג'יגה ואולי כרטיס קול אם יש במסגרת התקציב. שיורכב במעבדה ובלי מערכת הפעלה וOC בעיקרון אני לא מבין גדול במחשבים לכן חשוב לי שהחנות שממנה אקנה את המחשב תהיה אמינה,ו שהמחשב יהיה מסוגל לשרוד קצת התעללות לאורך זמן ארוך אם אפשר חנויות במרכז (לא חייב) תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב לצרכים משרדיים (בעיקר עבודה על word, קצת גלישה באינטרנט). הביצועים לא כל כך קריטיים, אבל יהיה נחמד אם הוא יוכל להציג סרטי HD (יש כרטיסי מסך OnBoard שעושים את זה?) אשמח לראות מפרט שמאפשר הצגת סרטי HD ומפרט שלא מאפשר כדי להחליט אם זה שווה את השקעת הכסף. אין לי צורך בציוד היקפי, מסך או כונן אופטי, אבל יש צורך בכונן קשיח. (אני מעריך ש-500GB יתאימו)
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב עם המפרט הבא: Athlon 64 3200+ @2.5ghz DFI nForce4 Ultra-D G.Skill 2GB HZ @ 250Mhz 3-4-3-8 eVGA 7800GT 256MB Viewsonic VP930 אני מעוניין לשדרג אותו למטרת משחקים. רציתי לשמוע את דעתכם - האם יספיק שדרוג של השילוש (מעבד,לוח וזכרון) או שחייבים לשדרג את הכ.מסך? המשחקים ששברו את גב הגמל הם Crysis Warhead ו CoD WaW שפשוט לא רצים כמו שצריך בהגדרות תצוגה סבירות (על 1024X1280 עם פילטרים מינימליים).
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלומות לכם זוהי פנייה לגיימרים מביני עניין שמושגים כמו FPS , Benchmarks ושאר ירקות מוכרים להם היטב. יש לי שאלה פשוטה - איזו מערכת מחשב מומלצת יותר למשחקים על 1680 / 1050 (מסך 22 ): אין אוברקלוק באף אחת מהמערכות. מערכת ראשונה מעבד - q6600 זכרון - ocz 800 DDR2 2gb כרטיס מסך - 2x8800gts 512 sli לוח אם - Asus striker formula מערכת שניה מעבד - q6700 זכרון - ocz Reaper 1066 4gb כרטיס מסך - Sapphire HD 4870 1GB Toxic לוח אם - Asus P5Q Turbo שורה תחתונה , מערכות די זהות השוני הוא בכרטיסים - האם עדיף 8800gts 512 ב sli או כרטיס אחד מומהר של 4870 1gb ? נכון שלכאורה sli זה מגניב וטוב ויפה - אבל הכרטיס הספציפי של Sapphire הוא מאוד חזק ואפשר למקם אותו בין 260 ל 280 של Nvidia... אשמ…
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
לפי האינפורציה שבהמשך, ווינדוז 7 ישתמש במעבדים התומכים בוירטואליזציה כדי להריץ רכיב חדש שנקרא xpm התומך בווינדוז xp. אם כך עדיף כבר עכשיו לבחור ניידים הכוללים מעבד התומך בוירטואליזציה. האם מוכרים לכם מחשבים ניידים הנמכרים בארץ הכוללים מעבד התומך בוירטואליזציה ? האם הידיעה אמינה. המידע לקוח מהלינק הזה: http://www.vgchartz.com/forum/thread.php?id=70135 This information is really going to speed up the shift from XP to 7 for those who skipped Vista. The US Federal Govt for one, didn't shift to Vista, but with news like this, the shift to 7 will probably happen this year, if not early next year, and this is going to rreally boost the sales figures for 7. Now, if they can make …
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום.. יש לי מחשב נייד של Hp עם מעבד מדגם T9300 ויש לי 4 גיגה ראם שאני יודע שאני לא מנצל בויסטה הרגילה, יש לי רישיון ל-rc החדשה של וינדוס 7 שווה להתקין את ה-64bit והאם זה יתאים ?.. תודה !
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כונן קשיח Hitachi Deskstar 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-6-6-15 Value כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce 9600GT 512MB DDR3 PCIe צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז ללא ספק Thermaltake Wing RS 101 ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W מסך מחשב LG 20" W2043T 5ms LCD הרכבת מערכת מחשב + בדיקה סט מקלדת ועכבר אלחוטי Logitech Cordless Desktop EX 100 3730 ש"ח בניתי אותו בSKYPC המחשב נועדלהריץ משחקים כמו CALL OF DUTY 4 , X-Men Origins - Wolverine על הגדרות בינוניות + וחשוב שהמחשב יהיה שקט! המפרט יענה על הדרישות שלי? יש משו לשפר? תודה מראש לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי לכולם. אשמח אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט למחשב חדש. המחשב הולך לשמש בעיקר ללימודי אנימציה ותלת מימד. שלושת הדברים שנתנו לנו דגש עליהם זה מעבד, זיכרון וכ. מסך. המחשב צריך להיות מספיק חזק כדי לעמוד ברינדורים ארוכים. מעבד CORE @ DUO או אולי אפילו CORE @ QUAD. בעל 4 ג'יגה רם. וכ. מסך אני רוצה של NVIDIA או 9600 או אפילו 9800. בנוסף הארד דיסק של טרה. ועוד, החדר שלי מחובר בWIFI לרשת בבית, אז אני מניחה שאני אצטרך כרטיס רשת אלחוטי. (מצד שני, האם אפשר יהיה להוריד מהמחשב הנוכחי שלי את הכ. רשת שעומד בו?). המחשב צריך להיות מקורר בצורה טובה, כי עד היום תמיד היו לי בעיות עם זה, כנראה שהוא עומד במקום שהוא לא מקבל בו מספיק אויר. מאותה סיבה, המארז צריך להיות די מאוורר. רצוי שהמחשב יהי…
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי חבר'ס, המשפחה רוצה להשתדרג למחשב חדש ומהיר והבעיה המעצבנת ביותר שהמשפחה לא מוכנה להתפשר מתחת למעבד מרובע ליבות. הסיבה? לא יודע. אז אני מבקש הצעות למחשב בתקציב של 2000 ש"ח בחריגה קלה ביותר לשימושים הבאים: אופיס, אינטרנט (באינטרנט יהיו הרבה טאבים), סרטי HD משחקים קלים מאוד (עכביש סוליטר וכו') וזהו. השקט לא הכי חשוב אך המחשב יהיה גם לעבודה משרדית במשרד פרטי אז עדיף שלא יחריש אוזניים, ממש לא מתוכנן OC והמחשב יחובר למסך 20 אינץ' של סמסונג מדגם T200. תודה, גיא. להלן מפרט שאני בניתי ותגידו מה דעתכם, לקחתי את המארז הכי זול שראיתי עם ספק כוח ואני מניח שהם לא איכותים. לקחתי את המעבד הכי זול שבחנות Q8200 מכיוון שלא היה את הQ6600 יותר לצערי, לוח אם משולב עם כרטיס מסך וסטוק אחד של…
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום. להורים שלי יש מחשב ישן מאוד שלא מתפקד...אני מעוניין להעביר להם את המחשב שלי ולקנות חדש. הסכום המוקצב הוא בין 2500-3000 ובעיקרון לא צריך ציוד היקפי (אולי מקלדת חדשה?). ללא OC השימושים הם כלליים - בעיקר אינטרנט וגם אני מעוניין שתהיה האופציה להריץ משחקים אם כי זה לא החלק החשוב ביותר. אני מעוניין ב-4GB זכרון פנימי ומעדיף הארד דיסק של במהירות 32. המארז חשוב אבל לדעתי COMUCASE יספיק. אני שוקל לבצע את הרכישה ב-IVORI אבל נראה... תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה כמה מפרטי מחשב לנייח המיועד למשחקים ותכנות כבדים ושיפעל מהרר עדיף אינטל ועדיף גם שיהיה מIVORY או NOA.... לא כולל מקלדת עכבר מסך ורמקולים ואגב אין לי שמץ של מושג מה זה OC מישהו יכול להסביר.... התקציב עד 3,000 ש"ח תודה מראש.....
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
המוכר של חנות מחשבים נתן לי את המפרט הזה בשביל צרכים ביתיים .... COPAM SAGA + מסך 19 מארז :מהודר שחור RX100 לוח אם : ASUS P5KPL-CM כרטיס קול משולב כרטיס רשת משולב 10/100 זיכרון : DDR2/800 2 GB ?2X1GB כרטיס מסך משולב מקלדת מולטימדיה + עכבר אופטיק מעבד : INTEL E5200 2.50GHZ דיסק קשיח : S-ATA 160 GIGA מסך : HORIZON 9009S 19 צורב : DVD S-ATA X20 סהייכ 2189.00 האם שווה או שלא ? אם לא שווה תביאו אתם בתקציב הזה מערכת מחשב אחרת ...אני רוצה מסך 22 אם אתם מביאים משהו .שיהיה זול .
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
בבקשה אני צריך עזרה להרכבת מפרט 3000-3800 שקל (אם אפשר + מסך) למשחקים כבדים ביותר כלומר כרטיס מסך חזר מעבד לוח אם ועוד תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
טוב לאחר המפרט שהצעתי ולאחר התיקונים שלכם זה המפרט שהגעתי אליו AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 BOX Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard Kingston KVR400X64C25-512MB DDR 3200 Memory Foxconn 3GTK278 USB Front True Power 300W FSP Case CD-ROM Asus x 52 Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD Hitachi 80GB 7200 rpm S-ATA II HDD Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT GIGABYTE X300LE 128MB DDR 128 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS המחיר הכללי שיוצא אצל כולם זה +- 3000 ש"ח אני מודע שזה לא כולל מסך שתי שאלות אחרונות 1. HD האם לאישר אם הנ"ל הוא להחליף ל WD 80GB 7200RPM 8MB JD SATA 2. הזכרונות אני רוצה שהיו 512 MB עדיין עם CL 2.5 ולא 3 אני פשוט או…
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
המפרט הוא: (רק רכיבי ליבה חשובים) מעבד- AMD Athlon 64 3000+, 2 GHz (ada3000box) AMD Processor in a Box (PIB) לוח אם- ASUS A8V Deluxe Motherboard זיכרון- Kingston 400MHz 1 GB PC3200 DDR RAM (kvr400x64c3a/1g) דיסק קשיח - Maxtor SATA Ultra Kit (L01M160) 160 GB Hard Drive כרטיס מסך - ASUS Extreme AX700PRO/TVD ATI RADEON X700PRO, (256 MB) Graphic Card כל הרכיבים תואמים-כבר בדקתי זאת אצל היצרנים השונים. תודה
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
עד 1000 למסך ו 1300 לשאר, אגב המפרט הוא לא בשבילי אלה בשביל מישהו אחר בבית שלא משחק במשחקי מחשב וכל זה (אז אפשר כרטיס מסך ממש פשוט), מחשב רק לצורכי אינטרנט ושיוכל להפעיל מערכת (כרטיס קול טוב מאוד.) עוד משהו למחשב זה צורב DVD, (אני מאוד מקווה שזה מספיק כסף ואם לא אז צורב רגיל)+עכבר + מקלדת שתוכל להפעיל פונקציות אודיאו. בתודה slim_shady.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אנשים צריך חלקים למחשב חדש יש לי פנטיום 4 1600 אבל הלוח אם שלי מעאפן חבל על הזמן אז החלטתי לקנות מחשב חדש הקיצר אני צריך שתביאו לי מפרט עם לוח אם מעבד כרטיס מסך וזיכרון שיהיו טובים ויתנו ביצועים טובים תקציב בסביבות ה- 2500 שקל
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב AMD בחנות צג מערכות מיידע בירושלים ורציתי לדעת אם הם אמינים כי לא שמעתי עליהם שום דבר באינטרנט. האם ידוע לכם על החנות? האם הם אמינים וכדאי לקנות שם?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
זקוק ליעוץ בבניית מחשב להפעלת תוכנות photoshop וכו... וקצת למשחקים.. סרטים ומוזיקה יש לי: מסך,צורב ,וכרטיס מסך geforce 8600 (נראה לי מספיק לי ) וציוד נלווה. על מה שחשבתי זה זה : אני לא ממש מבין בחלקים אז כל עזרה תבוא בברכה 1. מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8400, 1333MHz, s775, 4MB ? ??זה מעבדי אינטל Core 2 Quad Q6700, 1066MHz, s775, 8MB ? או זה ?? לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II מארזים CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) ספקי כוח CoolerMaster eXtreme Power Pl…
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
תקציב עד 4000 אלף..כולל מסך LCD לפחת 19 אינץ.כולל ציוד הקפי הכי פשוט שיש... למטרות אינטרנט גם משחקים שיריץ על בינוני וסרטים.. לא משהו מיוחד.ורצוי מאחת החנויות בצפון: http://www.noacomp.co.il/ http://tmsfox.co.il/ http://ksp.co.il/ תודה.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-