ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים בינוניים עד כבדים עם איכות גבוהה ולסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 9. האם יש העדפה לרכוש את המ…
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, אחותי מחפשת מחשב נייד ללימודים, הדרישות העיקריות שלה הן: גודל "10 - "12 קל משקל סוללה חזקה יישומי אופיס שיוכל להריץ סרטים בקלות (אם אפשר היי-דף מעולה) תקציב 3000 - 3500 ש"ח. תודה !
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר בכמה עשרות שקלים לא יותר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? צפייה בסרטי HD, פיתוח (Visual Studio), מעט משחקים וגם קצת Flash ו-Photoshop. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? אני לא מצפה שיריץ לי את המשחקים הכי חדשים בהגדרות הכי גבוהות. אני צריך שיריץ משחקים בהגדרות ממוצעות. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד …
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי?התקציב המקסימלי הוא בסביבות 1500 ש"ח, אני מתכוון לקנות מערכת הפעלה ווינדוס 7 החדש כלומר יחד איתו 2000 שקל במידת הצורך, ניתן לחרוג ב300 ש"ח השימושים הצפויים של המחשב: צורכי לימודים: אופיס , אינטרנט וסרטים שאני נוטה להוריד אין צורך בציוד היקפי. אין צורך במסך. השקט די חשוב, שיהיה משהו נורמאלי בעניין הזה לשאלתכם, לא יודע מה זה אוברקלוק. מתכוון לקנות את המחשב מאייבורי כיוון שהחנות ליד ביתי. אין בקשות מיוחדות, חשוב מהירות ואמינות. לא מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? אין לי מושג. הערה: מעדיף לא להסתבך, כלומר לקחת מפרט שהם מפרסמים כמו זה בלינק הבא ואז תאמרו לי בבקשה מה כדאי לי לשנות במפרט בסדר גודל של עד 300ש…
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים. המחיר כולל מסך ומערכת הפעלה בבקשה. אין בקשות מיוחדות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
(שמתי לפני יומיים בפורום של קולנוע ביתי אבל כנראה לא התאים לשם - אם אפשר למחוק אותו משם) ערב טוב, יש לי מחשב פנטיום 4 כפול ליבה שאני מעוניין להפוך למדיה סנטר - צפייה בסרטים ע"ג LCD 42 אינץ + הקלטה של תכנים ממיר YES רמת הרעש מהמחשב הקיים לא מפריעה לי. מספר שאלות - איזה כרטיס מסך להוסיף עם יציאת HDMI בתקציב המינמאלי שניתן ? איזה כרטיס טלוויזיה כדאי להוסיף שיוכל להקליט תוכניות מהממיר של YES ? - אם יש כרטיס שיכול להתחבר בצורה אוטומטית ללוח השידורים של YES זה הכי טוב- שוב איזה כרטיס בתקציב המינמאלי שניתן. שלט - איזה שלט כדאי למרחק של עד 5 מטר. האם השלט ישלוט על כל יכולות המחשב ? (כולל שליטה בצפייה והקלטה) ? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, הפנו אותי אליכם ליעוץ. אני מנסה להתביית על דגם או שניים בשביל ההורים, שישתמשו בנייד לצורך גלישה בעיקר. כבר היום משתמשים בנייד לגלישה, אבל הוא נורא חלש (500 MB זכרון למשל). המסך צריך להיות לא קטן מדי כדי לא להקשות על הקריאה, כנראה 13-15". חובה חיבור ווי-פיי מובנה (ככל הנראה טריוויאלי בימינו). רצוי ביותר מעבד כפול ליבה ולפחות 2 ג'יגה זכרון כדי לא להתקע על שטויות. כמו כן, רצוי שיהיה דגם שמוכר כאמין ובעל חברה שנותנת שירות איכותי. ההורים אינם tech-wiz-ים. פרט לכך, אין דרישות נוספות (בלוטות, גודל הארד דיסק, כרטיס מסך לא חשובים). חיי סוללה סבירים אבל בסדר שיהיה על גם חשמל רוב הזמן. משקל לא קריטי, רוב הזמן יהיה על שולחן \ ספה. אשמח מאד לקבל המלצה על דגמים.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
תכנסו לאתר של פנדה מחשבים - pandas.co.il ותבחרו שמה מחשב טוב שכל המשחקים יעבדו עליו והמשחקים שיצאו ב-4 שנים הבאות. תוכנות כמו פוטושום סקייפ מסנג'ר ו- FlashFxP. שטח 500GB + שטח דיסק 4GB לפחות. מארז עם 2 מאווררים חובה. בבקשה תעזרו לי זה דחוף אני הולך לקנות בשעה 4 בצהריים. נ.ב שלא יעבור את ה-5 אלף שקל, תודה.
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
המחשב הוא בעיקר למשחקים, צפייה בתכני HD, תכנות וקצת גרפיקה. ללא ציוד היקפי וכולל OC כבד יחסית. הנה מה שחשבתי עליו: מעבד Core I7 920 1295 לוח אם EVGA X58 SLI LE 1130 זכרון 3x2GB G.Skill PI Edition Triple Channel 820 כרטיס מסך PowerColor ATI Radeon HD5850 1GB DDR5 1298 מארז Thermaltake Element S 498 ספק SeaSonic M12II-620 495 קירור Coolermaster V8 270 הרדיסק RAID Samsung Spintpoint F3 500GB X2 490 צורב Samsung SH-S223B 130 מסך Samsung X2370 LED 1590 סה"כ 8016 ש"ח חלק מהרכיבים מKSP, השאר מZIGZAG. אשמח לתגובותיכם לפני הקנייה, תודה. דני
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות מחשב חדש (מן הסתם) הצרכים שלי מהמחשב כוללים: צרכים משרדיים, כולל שימוש בתוכנות כבדות כמו פוטושופ, עבודה בתכנות עם ויזואל סטודיו ודומיו, אולי אף וירטואליזציה אבל לא מוגזמת - מקסימום שני מחשבים וירטואלים. כמו כן כמובן צפייה בסרטים, מוזיקה וכל אלה. לגבי משחקים, כרגע אין לי צורך בזה, פשוט כי אין לי זמן, לכן אני מעדיף לוח אם עם כרטיס און-בורד נחמד, אבל לשמור את האופציה אולי להוסיף לו כרטיס מסך נורמלי מתישהו. - הכיוון שחשבתי עליו הוא מעבד חזק - i5 או ATHLON 630 - לוח אם כמו שציינתי, אין לי ממנו דרישות מיוחדות למעט שיהיה לו כרטיס מובנה ברמה נחמדה - זיכרון 4 ג'יגה השאלה שלי היא קודם כל האם המעבדים שאני מכוון אליהם נראים לכם מתאימים לעבודה שאני מחפש, כמו כן אני …
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריכה עזרה בבחירת מחשב נייד. הדרישות הן: מסך גדול יחסית מקלדת מחשב מלאה (כולל את המספרים שבצד) חיי סוללה ארוכים עד כמה שניתן שיהיה יחסית לא כבד השימושים הם בעיקר לתוכנות אופיס, קצת גלישה באינטרנט וקצת צפיה בסרטים התקציב הוא עד 4500 ש"ח תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אהלן!! תעזרו לסחבק... . תקציב מקסימלי 1500 ש"ח לחסוך/לנצל הכל בעת הצורך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. לשימוש פשוט למטרת לימודים. אינטרנט,אופיס וסרטים אולי גם פוטושופ 3. אין צורך בציוד היקפי,גם לא בצורב. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא חשוב 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא חשוב 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך מערכת הפעלה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. חנות מאזור ת"א. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשה (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/…
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחשב ניד שיהיה מיועד לMicrosoft office , העברות ע"י DOK וזהו. למחשב לא יהיה שימוש בסרטים , מוזיקה או משחקים. גודל מסך : 12' התקציב הוא עד 2000 , אפשר לקבל הצעות? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
CPU : Intelֲ® Coreג„¢2 Duo Processor E8400 MOTHERBOARD : Gigabyte GA-EP43-DS3L MEMORIES : Kingston 1024MBx2 DDR2 800MHz CL6 GRAPHIC CARD : Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB GDDR3 HDMI POWER SUPPLY : CoolerMaster eXtreme Power 500W OPTIC DRIVE : SONY DRU-1905 x20 SATA BLACK HARD DRIVE : WD 320 GB / 8 MB CPU COOLER : OCZ Vendetta 2 CASE :SilverStone Precision SST-PS01B SCREEN :AOC LM725 16ms Silver ("17) [סגור]
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש ובדקתי את המפרטים המומלצים. שימושים עיקריים: הרצת ווינדוס 7 בצורה חלקה, אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטי HD בצורה חלקה, חשוב שיהיה שקט, לא מיועד לא משחקים. אין צורך במערכת הפעלה, אנטיוירוס ותוכנות אחרות. אין צורך בהתחשבות בשדרוג עתידי של הלוח/מעבד וכו'. אין צורך ב OC. המחיר צריך להיות בסביבות ה 2000 שקל. אין צורך להכניס לחישוב את עלות הרכבת המחשב. בחנתי את המפרט All Around הראשון שעלותו 2095 שקל. הבעיה היא שהמעבד המוצע שם כבר לא נמכר במקום שבו אקנה את המחשב (RSM מחשבים): AMD ATHLON II X3 435 AM3 (2.9GHz) - BOX במקומו הציעו לי את הדגם AMD Athlon 2 X3 440 3.0Ghz 95W Triple Core AM3 Box האם גם דגם המעבד הזה יתאים לשאר המפרט ? הא…
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום.. אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד לא משנה גודל מסך אך עדיך כמה שיותר גדול(ואני מבין שרק נט בוקים נכנסים בתקציב..) אז על איזה מחשב אתם הכי ממליצים?? תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אבקש מפרט מחשב עד 3-4K דרוש מסך ,צורב ומערכת הפעלה לשימושי אופיס, אינטרנט וסרטים מחפשת אמינות של המרכיבים תודה!!
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במפרט מחשב לשימושי משחקים, מכונות וירטואליות, צפייה ב-HD ועבודה משרדית. התקציב הוא עד 2500 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם יש מקום לחסוך אז אפשר. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב-100 עד 200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים, תכני HD, מכונות וירטואליות ועבודה משרדית. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בעיקר FPS ו-RTS. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (…
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000, לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מיועד עבור ילדה שמשחקת בROBLEX ומעונינית להקליט את המשחק ולדבר ולשדר ליוטיוב / טוויצ' תוך כדי, כולל עבודה משרדית. הראש הוא כן להסתכל קדימה על משחקים שיהיו טיפה יותר רציניים מבחינת כוח עיבוד כמו פורטנייט על SETTINGS מרבי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך ב: 1. מקלדת פשוטה 2. עכבר אלחוטי 3. מסך בגודל 24'' (בצבע לבן או ורוד) 4. אוזניות גימינג עם מיקרופון "מדונה". 5. כונן SSD - 512GB - 1TB - עבור מערכת הפעלה 6. כונן מכאני (לפחות 1TB עבור שמירת…
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ2500₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תוכנות אופיס, גלישה באינטרנט, קצת עריכת וידיאו בסיסית (חיתוך סרטים). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כ"כ, אבל עדיף. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, ווינדוס 10. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגו…
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש גלישה, YouTube, office ולימודים online. (אין צורך ב Gaming בכלל) המליצו לי לקחת כונן קשיח 128Gb, ו ssd. ו 8 RAM. בנוסף אני רוצה שהבטריה תחזיק הרבה זמן. אם יש למישהו המלצות על דגם מסוים או אפילו נתונים חשובים אני ממש אשמח לשמוע. תודה מראש יעקב
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מתכוון ללמוד הנדסת בניין האם צריך מחשב עם תכונות מיוחדות או סטנדרטי
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
תקציב מקסימאלי: 4000 ש''ח ניתן לנצל את כל התקציב כמובן שלא מחייב. במידת הצורך ניתן גם לחרוג מהתקציב עד 200-300 ש''ח שימושי המחשב: בעיקר לעבודה משרדתית תוכני HD, גלישה באינטרנט. רזולוציה מומלצת 1920X1080 8GB זיכרון דיסק SSD 256GB אין צורך ביותר מכך גודל מסך 13.3'' ללא כונן אופטי אין צורך בציוד היקפי חשוב שמשקל המחשב יהיה קטן ככל האפשר החל מ1.2 ק''ג ועד 2 ק''ג רצוי גם סוללה חזקה לפחות ל3 שעות עבודה מקלדת מוארת אשמח לחוות דעת מהחברים פה בפורום
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום. עובד בעיקר על תוכנות photoshop וdgfoto. שאר שימושי המחשב הם בייתים - לא גיימינג. אשמח לקבל מפרט תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם~ אני רוצה לקנות מחשב נייח, מיועד בעיקר לגרפיקה ברזולוציה גבוהה (עבודה בפוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש ותלת מימד) משהו שלא יקרוס אם אני אפעיל כמה תוכנות כבדות בו זמנית ואעבור בינהן יהיה נחמד ;D צריך להכיל כרטיס רשת אלחוטי כלשהו (ראוטר ארור) וללא מסך (יש מסך CRT חביב~ ) המ... חוץ מזה שיהיה אפשר לשחק קצת ולראות סרטים באיכות גבוהה. oh, and can you make it look pretty too? ;D
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-