עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shakedi,

סטודנט באוניברסיטה, צריך מפרט למחשב נייד עד 6000 שקל, לתוכנות ומשחקים שיעבדו מהר ולא יעמיסו על המחשב תודה.

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  2. Started by deed,

בהמשך למחשב משחקים שהמומחים כאן הרכיבו בהצלחה יתרה, אבקש עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב לצפייה בסרטים (בלבד) עם הרד דיסק של 160 ג'יגה, WiFi,כונן DVD, יציאה של S-Video וזהו.. אין צורך במחשב שקט או כל נוחות אחרת... תודה מראש, דיד.

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  3. Started by manga05,

נשמע קצת נדוש אם מתחשבים בשם הפורום, אבל זה באמת מה שאני מחפש מעבד כנראה אני אקח E6300 לאחר הירידת מחירים (מישהו יודע בעובדה מתי הירידה תהיה בארץ וכמה היא תהיה על המעבד הספציפי הזה?) לוח אם אני לא יודע לבחור. זה נראה לי כאילו ההבדל היחידי בין כל הלוחות זה רק פיצרים, וקשה לי להאמין שההבדל של BLUETOOTH או לא עולה כזה סכום, כנראה יש משהו שאני לא יודע עליו/לא יודע לחפש (אפילו באותה חברה יש הבדלי מחיר ענק) אשמח לשמוע רשימת פיצרים שיכולים להיות כדי לראות אם יש משהו שבכל זאת חשוב לי ושווה להשקיע כסף עבורו. אה, וגם - האם המארז שיש לי כרגע יחזיק את הלוח אם והמעבד החדש? (נשרף הלוח אם או המעבד - אני עדיין לא יודע איזה מהם, אני אשאל על זה בטרד אחר) יש כרגע במארז לוח אם MSI 845PE M…

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  4. אני צריך לוח אם עם AGP מעבד לפחות 1Gb זיכרון דיסק קשיח 160Gb מארז וספק מסך LCD 19 אשמח לקבל הצעות גם למעבד אינטל וגם ל AMD תודה מראש

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  5. אני מתכנן לקנות היום או מחר. מחשב למשחקים סרטים תכנות וכו. ללא OC (לפחות בשנה הראשונה) Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 1420 ¤ GIGABYTE GA-965P-DS3 LGA775 750 ¤ G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 700 ¤ WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII 530 ¤ BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC2 VERSION 2190 ¤ LG DVDRW GSA-H30N SATA 210 ¤ GIGABYTE 3D AURORA 680 ¤ ENERMAX LIBERTY 400W 460¤ הרכבת מחשב 170 ¤ מחיר סופי למזומן: ¤ 6896.7 (מנועה מחשבים) חשבתי שאם אין להם את ה DS3 ללכת על ASUS P5B, שווה? אם יש להם את ה DS3, האם שווה להתעקש על DS3 REV3.3? איך נראה לכם?

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  6. טוב תשמעו אני באמת כבר שמעתי את כל הביקורות על אייבורי, אני מאוד מאוד אשמח אם יהיו תגובות על המחשב עצמו שהם סיפקו ולא על אייבורי. הנה המפרט: מעבד - PD925 3D 4M DUAL CORE לוח אם - MSI RC410M2-L X300 ATI כ. מסך - X300 OB ATI ראם - 1GB DDR-2 667 MHZ דיסק קשיח - 160GB 8MB SATA2 מארז שחור כסוף מהודר USB קידמי מטרות המחשב: קודם כל המפרט ממש לא למשחקים, אולי קאנטר פה ושם. המפרט הוא כעיקרון למטרת החזקת ויסטה, עבודה שוטפת באינטרט, יישומים ותוכנות רבות, וקצת פוטושפ. ולמנהל: לא ענית לי בפרטי אז פתחתי אשכול חדש שיכיל תקציב בכותרת

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  7. שלום לכולם, זה המפרט שהרכבתי...(GAMER ) אני יודע שניתן להשיג קיט של זיכרונות 800MHZ בסביבות 500 שקל (אבל כנראה שלא פה) לכן אני מבקש מפרטים ממקומות נוספים. אני צריך המלצה למסך 19-22 אינטש כאשר השימוש שלו משחקים בלבד! אני מעוניין לבצע OC בעתיד הסיבה שלקחתי X1950PRO היא בגלל שאני מעדיף להוציא סכום גדול של כסף על כרטיס DX10 רק אחרי שיצאו משחקים לשוק (כרגע מיותר) מאוד חשוב שהמחשב יהיה שקט ככל הניתן וכמובן קריר\מאוורר תקציב סופי 6500 ודרך אגב מה ההבדל בין לוח האם הזה ללוח S3? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.0GHz(E4400) 800MHz/FSB 4MB - BOX ¤810 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤624 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL ¤972 דיסק קשיח: SEA…

• 7 תגובות
    • 568 צפיות
  8. אני מחפש מחפרט למחשב עד 4500 כולל מסך 19''. המחשב מיועד לצרכי משרדיים - אינטרנט, עבודה עם תוכנות חישוביות וגם לצפיה בסרטים. אם תוכלו לעזור - זה יהיה טוב. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  9. Started by treinx,

חברה אני צריך מחשב למשחקים: עד 4000 לא לחרוג בבקשה נ.ב שהחנות תהיה באזור המרכז רמת השרון/הרצליה/רמת גן/תל אביב. תודה ד"א ללא ציוד הקיפי.

• 8 תגובות
    • 568 צפיות
  10. זקוק למחשב פיתוח (Visual Studio .NET), Dual Code, לפחות 2 ג'יגה זכרון. אין צורך בכרטיס מסך, אין צורך במסך, ללא דיסק קשיח. תקציב : כמה שפחות :-), להערכתי כמה אלפים בודדים. תודה.

• 8 תגובות
    • 568 צפיות
  11. אורח אנונימי
    Started by אורח אנונימי,

שלום לכולם. אני סטודנט למדעי המחשב ומתלבט בין 3 דגמים של מחשבים ניידים, לאחר שחיפשתי זמן רב עבור הדגם המתאים לי. מה חשוב לי? מקלדת נוחה (הכי חשוב), סוללה, תצוגה טובה, אמינות המחשב לאורך זמן וכמובן ביצועים. התלבטות היא בין הדגמים הבאים: Asus ZenBook UX430UA Asus Pro P2430 Lenovo ThinkPad E470 אציין כי מדובר בדגמים בעלי מפרט טכני זהה. אשמח לשמוע את דעתכם.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? 3500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב: משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא הכי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)? …

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  13. Started by דני ביטון,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ2500₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תוכנות אופיס, גלישה באינטרנט, קצת עריכת וידיאו בסיסית (חיתוך סרטים). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כ"כ, אבל עדיף. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, ווינדוס 10. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגו…

14. היי, מעוניין במחשב שולחני (ללא ציוד הקיפי) לצורכי פוטושופ ואדובי. בשלב ראשון המחשב יכול לשמש לצורך בסיסי יותר, כך שחשבתי על מחשב בר-שדרוג. חשבתי על מחשב עם 16 גיגה שניתן יהיה לשדרג ל-32, כרטיס מסך על הלוח שניתן יהיה לשדרג לחיצוני, דיסקים שניתן יהיה להוסיף וכו'. בגדול הדגש צריך להיות על הבסיס – מארז-ספק-לוח-מעבד (זה מה שלא ישדרג אם יישאר תקין). פירוט נוסף מטה: . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מרבי 5000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש גרפי ומשרדי, עבודה בתוכנות פוטושופ, לייטרום ואדובי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמ…

15. מעוניין להרכיב מחשב (כלומר לקנות חלקים ולשלם לאיש מקצוע להרכיב) שמסוגל לערוך קבצי 4K בדה וינצ'י ריזולב. עריכה קלה יחסית כשרוב העומס יהיה על תיקוני צבע ולא אפקטים מיוחדים או טרקינג. מהירות הרנדרינג גם לא הכי קריטית, מה שחשוב בעיקר זה טיים ליין זורם. מומלץ שהמחשב יהיה יחסית שקט, עם כמה שפחות אורות, אבל לגודל הפיזי אין משמעות. אין שום רכיב שאוכל לנצל בבניה לצערי.. אבל יש מקלדת, עכבר, מסך אז לפחות חוסך שם. התקציב אמור להיות עד 1000 יורו (4000 שח) והרכישה תתבצע מחנות מוצרי חשמל גדולה באירופה (משתדל לא לציין איזו כדי שהפוסט לא יפסל, אבל יכולים לשער איזו). השאיפה למפרט היא: מעבד של 4 ליבות ומעלה ראם של 32 גיגה SSD של 500 גיגה כר…

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  16. בס"ד מחפש להרכיב למשפחה שלי מחשב שישמש לצרכים יומיומיים בעיקר (של גלישה, הורדות ואופיס) ומדי פעם גם לעריכת סרטים בתוכנות כמו Adobe Premiere ו Sony Vegas. אני לא סגור על עד כמה הכרטיס הגרפי נחוץ אבל ראיתי שהמחשבים מבוססי אינטל יוצאים הרבה יותר יקר (לא רק בגלל המעבד, אלא בגלל שצריך בשביל כרטיס מסך נורמלי להוסיף סכום לא מבוטל ביחס למסגרת התקציב) לעומת מעבדי AMD שכוללים גם יחידת עיבוד גרפי חזקה (בסוקט FM1). אני חושש בגלל שאנשים אמרו לי שAMD מתחממים מהר וזה פוגע בביצועיהם אבל לא יודע עד כמה ה"שמועה" הזאת נכונה ועדכנית. במפרט שהרכבתי יצאתי מנקודות הנחה: א. שהמעבד לא הולך לעבור OC אי פעם ב. מכיוון שהמעבד לא הולך לעבור OC אז המאוורר שמגיע עם המעבד יספיק (הרעש פחות משנה במקרה הזה)…

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  17. Started by ariel700,

מה דעתכם על זה? התקציב הוא 1500, השאלה היא אם יש פה משהו שפיספסתי שידפוק לי את הכל או שזה בסדר? אני מוכן להשקיע עוד 100-200 גג מעבר לזה. ומה לגבי הספק, הבנתי שFSP הם טובים אבל 350W יספיק למפרט בסיסי כזה? תודה מראש לכולם!! [table][tr][td] מארז[/t]מארז איכותי Casecom הכולל יציאות USB קידמיות ואחוריות[table][tr][td]ספק כח[/t]FSP 350W Active PFC כולל מאוורר 12 ס"מ[table][tr][td]מעבד[/t]Intel® Core™ i3 2120 3.3GHz כולל מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2[table][tr][td]לוח אם[/t]Asus P8H61-M LX H61[table][tr][td]כרטיס קול[/t]5.1[table][tr][td]כרטיס רשת[/t]10/100/1000[table][tr][td]דיסק קשיח[/t]Seagate / Western Digital 500GB SATA2 / SATA3 7200RPM 16MB[table][tr][td]זכרון פנ…

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  18. Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray 1,020.00 ₪ Gigabyte GA-Z68AP-D3 HDMI Optical Z68 CHIPSET ברכישת מחשב חדש 399.00 ₪ Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz 1.5v JM1600KLN 257.00 ₪ Hitachi DeskStar 7K1000.D 1TB HDS721010DLE630 7200RPM 32MB Sata3 517.00 ₪ Hec Cougar Solution Front USB3 Black + XFX 450Watt P1-450S-XXB9 - ProSeries 499.00 ₪ Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler 141.00 ₪ מאוור Cooler Master Hyper 212 Evo RR-212E-16PK 176.00 ₪ אשמח לשמוע חוות דעת בנוגע למפרט הנ"ל, בעיקר הלוח. השימוש יהיה כללי, קצת פוטושופ. תקציב עד 3000 ש"ח. אני לא מעוניין במערכת זולה יותר, העיקר כמה שיותר אופטימלית. תודה

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  19. Started by CoLDNs,

אני רוצה מחשב שיתאים לי למשחקים קלים כמו maplestory/קונטר סטרייק/Heros of newrth ולאינטרנט מוסיקה אתם יודעים דברים בסיסיים המחשב הזה יתאים לי והוא טוב?? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4960 אם לא תציאו לי משהו טוב בסכום הזה של ה2300 ככה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  20. Started by galsevi,

1. תקציב: 4000 ש"ח א) לנסות לחסוך ב) חריגה אפשרית 650 ש"ח 2. המחשב ישמש ללימודי רפואה בחו"ל 3. אפשרי תוספת עכבר 5. רמת שקט: 8 6. כולל מערכת הפעלה win 7, ועדיפות עם אופיס 8. גר בחדרה 9. ריבוי כניסות usb ושאר חיבורים 10. לא מתוכנן שדרוג, אבל עדיף עם אפשרות \ תודה רבה!! גל

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  21. מחשב גימינג עים GTX 680 כונן ב SSD כונן D 2 TB מארז יפה עים אורות לא צריך ציוד הקפי I7 2600K המחשב צריך להיות בני ל OC טוב מאוד

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  22. שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וצפיה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יחובר לטלוויזיה סלונית 1080P 48 אינצ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל שהתקציב מאפשר 3…

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  23. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד. התקציב שלי יחסית מצומצם - עד 3000ש"ח, כשיש עדיפות ברורה לפחות מזה אם אפשר. מחפש משהו סופר VALUE FOR MONEY. מאוד אודה על עזרתכם! דרישותיי מהמחשב מפורטות מטה: מטרות המחשב: עבודה משרדית (אופיס, מיילים, אינטרנט וכיוצ"ב), עבודה בפוטושופ, חיבור בבית למסך גדול ולרסיבר עבור צפייה בסרטים והאזנה למוזיקה. החל משנה הבאה ישמש גם ללימודים גודל המסך: מאט/מבריק: לא קריטי לי, גם לא מבין בזה יותר מדי. העיקר שיהיה נוח לעבודה משרדית ולעריכת תמונות. סומך על המלצותיכם במסגרת התקציב רזולוציית המסך: לדעתי צריך FHD, לא? דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מאוד מאוד חשוב לי שהמקלדת תהיה נוחה. עיקר העבודה שלי היא הקלדה וכתיבה. לדוגמה, יצא לי…

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  24. Started by avive,

שלום לכולם, בכל פעם שאני מנתק את כבל ההטענה מהנייד הוא עובר אוטומטית למצב חיסכון בסוללה, הדבר לפעמים בעייתי כי אם המחשב מבצע פעולות כבדות הוא לפעמים נתקע. איך אני מבטל את ההגדרה הזו? בלוח הבקרה בהגדרות צריכת חשמל לא מצאתי פיתרון. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים