ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
- מארז CASE EZCOOL 400W H-990D + FAN 25CM + LCD DISPLAY - ספק כוח POWER SUPPLY TOP POWER 550W 20/24PIN - צורב DVRW SAMSUNG X20 203B SATA - זיכרון DDR II 4GB KIT 800Mhz CL4 ULTRA PLUS GEIL HEATSINK - לוח אם ABIT IP35 Pro XE INTEL FSB1600 Cross Fire+FW E-SATA - הארדיסק 500GB 16MB SATA II 7200 AAKS WD - מעבד INTEL QUAD CORE Q6600 2.4GHZ 8MB BOX זה המסך: מסך MAG 22" WIDE AI2237W 2MS DVI + SPEAKERS בכרטיסי מסך השארתי גם הודעה בפורום השני בקשר להתלבטות שלי... מחכה לתשובה, מה דעתכם על המפרט?
-
- 9 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להרכיב מחשב שיריץ תוכנות כבדות ( לתכנות C++ ותכנון חומרה). פעם או פעמיים בשנה אני אשחק בו America's army אם זה לא יצריך כרטיס מסך מיוחד. כרטיסי המסך והאודיו יכולים להיות On board מאחר ולא רואים סרטים או שומעים מוזיקה על המחשב. צורב, זכרון וכונן קשיח (320 GB) סטנדרטיים. יש לי כבר מקלדת עכבר ומסך 19 רחב של LG. הבעיה היא לבחור מעבד שיתאים לצרכים שלי ולוח אם תואם. אשמח לקבל המלצות למפרטים, או סתם המלצות למעבד + לוח אם תואם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב המיועד בעיקר לשימוש משרדי, אופיס וכד', ויתכן לצפייה בסרטים. בהחלט לא למשחקים. חשבתי על מערכת מבוססת אינטל E2160 שתעבור אוברקלוק. המחשב יריץ בתחילה חלונות XP. אמור להחזיק כ-5 שנים, ויתכן בעתיד החלפת מערכת ההפעלה, כך שאם מערכת הפעלה עתידית תדרוש יותר יתכן ואחליף רק את המעבד ל-QUAD ואקנה מאוור למעבד. מה דעתכם על המפרט הבא: מעבד: Intel Pentium Dual Core E2160 קרור למעבד: המאורר המקורי של אינטל לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כונן קשיח: Western Digital WD3200AAKS זכרון: G. Skill DDR2 2048 800Mhz CL4 F2-6400CL4D-2GBHK כרטיס מסך: PALIT nVidia GeForce 7300GT 256MB PCIe צורב: …
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום פורום יקר, אני סטודנט בשנה החמישית ללימודי ארכיטקטורה ומחפש למצוא לי חבר חדש ונייד כעיקרון, אני זקוק לו לצרכים הארכיטקטונים הרגילים, פוטושופ, אוטוקאד וכו אבל גם, ואולי זה הקוץ, גם לצרכי תלת מימד 3DMAX ומשפחתו למשל התקציב שלי הוא בסביבות ה6000 ש"ח וכל דבר מעבר לזה יגרום לי לקשיי עיכול קשים בארנק בקיצור, אני מחפש משהו טוב, חזק, נוח לנשיאה ושלא ימשכן לי את המכנסיים. מה דעתכם? אשמח לשמוע הצעות ובתמורה אתן הכרת תודה וחיוך וירטואלי.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום , חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש לו כמדיה סנטר לצפיה בסרטים (מסך של כ 30 אינץ ) ושמיעת מוסיקה וכמו כן שיהיה ניתן לחבר אותו לתופים חשמליים , בנוסף חבר שלי מעוניין גם בכרטיס מסך קל שישמש לו בעיקר למשחקי ספורט ומרוצי מכניות , כמו כן המחשב צריך להיות חזק ולהחזיק מעמד 4 -5 שנים מבחינת פעולה שוטפת ומהירה של מערכת ההפעלה והתוכנות השונות ( לא משחקים ), וכמו כן כרגע החבר שלי לא יודע לעשות אובר קלוק אבל יש אפשרות שבעתיד הוא ילמד אז הוא מעדיף שניתן יהיה לעשות אובר קטן ( לא להפציץ פו בלוחות של אלף שקל + ) . התקציב של המחשב הוא 5000 לא כולל המסך כמובן . מבחינת חלקים חבר שלי צריך את כל החלקים של המחשב ומאוד חשוב לו הכרטיס קול . חבר שלי צריך : 1- מעבד של אינטל בטווח מחירים ש…
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IWINFINITY_M660SE22&v=1 קודם כל איך החברה? מזה אומר המערכת קירור? האם כדי להרחיב ל 3 שנים? עריכה: בטעות יצא לי כאן תעבירו לניידים.
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אהלן, אמא שלי מחפשת מחשב נייד. בגדול השימושים הם אינטרנט, סרטים ומוזיקה. אין צורך בכוח עיבוד גדול. לא יצא מהבית, יעבור בין החדרים ויחובר לטלוויזיה מידי פעם (לכן חשובה יציאת HDMI ויכולת ניגון HD בצורה חלקה). חשוב ממשק עבודה נוח, וזמן סוללה לא קטן, גודל מסך ממוצע (לא מכיר את הגדלים). אין צורך במערכת הפעלה, חשובה אחריות של לפחות 3 שנים. התקציב הוא 3K, אשמח לקבל גם המלצה לחנות אמינה באזור המרכז. תודה רבה, דוד.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל+ אם זה עוזר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? פוטושופ, אילוסטרייטור, עריכת וידאו אפטר אפקטס, מעט תלת בסינמה 4d, גם משחקי מחשב בעדיפות אחרונה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור אפטר לעבודה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא כל כך חשוב המשחקים אבל שיוכל להריץ משחקים חדשים גם באיכות נמוכה 3. האם…
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מחשב נייד וצריך המלצה, המחשב ישמש כמעט אך ורק לפיתוח (Visual Studio, SQLServer וכו') ועיצוב (PhotoShop, Flash וכו')... אלו הקריטריונים הקריטים לי: 1. סוס עבודה! מאוד חשוב שיהיה מחשב ח-ז-ק! 2. מסך רחב, איכותי וציפוי זכוכית 3. זמן בטריה ארוך כמה שניתן ושהמחיר שלה לא יהיה בשמיים 4. נוחות המקלדת 5. WiFi - האם יש צורך בכלל לציין את זה היום?! רצוי אבל ממש לא קריטי שיהיה לו Bluetooth... לגבי תקציב, מעדיף לשמור את זה מתחת לאיזור ה-8 אבל מוכן להתגמש אם ההצעה מספיק טובה... תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב שמיועד לעבודה משרדית נטו. הדרישות הן שהמחשב יריץ כמה חלונות פיירפוקס, אופיס, קצת סרטים, מוסיקה וכו'... אני צריך לקנות איתו מסך (לא משמעותי לי הגודל), מדפסת, מקלדת עכבר(אלחוטיים ושיהיו נוחים) וצורב. אם אפשר לדחוף לתקציב גם איזה זוג רמקולים איכותי זה יהיה נחמד. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עם תקציב עד 2200 ש"ח וחשוב לי שיהיה לו אינטרנט אלחוטי ושיהיה לו מסך יחסית גדול 15'~14' ובטריה שיהיה לפחות 4~3 שעות ושאם אפשר וזה מאוד חשוב לי שיריץ תוכנה שנקראת guitar pro 5
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
השימוש יהיה לעבודה משרדתית ( אינטרנט , email , צפייה בתמונות וכ'ו. ) אני יהיה בניו יורק. איזה מחשב מומלץ להביא לשימושים ובתקציב הנ"ל ?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? לא מוגבל, אבל לא להשתגע, משהו בסביבות ה 6000 שקל פחות או יותר האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שאפשר - בלי להשתגע 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. יענו משחקים? נגיד קרייסיס, פרוטוטייפ, Empire: Total War, Bioshock 2 משחקים חדשים, לרוב כבדים חח... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא הבנתי.. לשם משחקים חח ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? רוצה לקנות מסך 22" * באיזה סוג משחקים תשחקו? כל הסוגים * באילו הגדרות תשחקו (נמו…
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי למחשב גיימרים בסדר שיריץ משחקים בצורה טובה תקציב לא ידוע מפרט של לוח האם http://rapidshare.com/files/247671434/cpuz.htm.html קובץ מצורף מפרט מחשב [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
הבת לומדת אנימציה בבצלאל היא צריכה נייד שישרוד את הגנבים ויתן תשובות לכל התוכנות ממיה ו 3D ועד פוטושופ פרמייר ואפטר אפקט. היות ואשתי מטיילת הרבה אולי גם יבוא אישי מארה"ב יכול לחסוך??? האם יש מחשב מוכן שכזה בפחות מ 6000 ו.או משהו בהרכבה עצמית[אשמח לפירוט!] היא צריכה חיבור 1394מסך לפחות 15" וכמדומני 2 דיסקים גדולים ומהירים. תודות מראש
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום לכל אנשיי הפורום, חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של בין 4K ל-5K. השימושים שלו הם שימושים משרדיים וגם סרטים ומוזיקה (הוא לא עורך מוזיקה ווידיאו) אני הצעתי לו לקנות מחשב של DELL אבל אני לא כלכך מבין בדגמים של ניידים, לכן אני מבקש את עזרתכם. תודה רבה לכולם, אלדד כהן
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אתחול של המערכת שלי (כמו פרמוט) בעזרת מחיצמת רקוברי שהגיעה עם המחשב. איך משתמשים בה?עלי לצרוב אותה? האם זהו באמת השימוש שלה? יש לי בעיה מוזרה, בכל פעם שאני מדליק את המחשב (או אחרי system restore) יש לי כמה גי'גה פחות בכונן הקשיח, בויסטה ביזנס, הבעיה מוכרת?) על המחשב לא מותקן כמעט כלום!! והוא מראה 60 גיגה תפוסים, כשאם מסמנים את הכל יש 10
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין במפרט לילדות קטנות עד 2500 ש"ח כולל מסך שיהיה 19 אינצ', הדרישות הן בעיקר לאינטרנט אימיול והמשחק הכי כבד שיש להם זה sims2 תודה
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
1) תקציב: 5k אשראי 2) מטרות: משחקי מחשב מרובי משתתפים באינטרנט 3) ציוד היקפי: א) מסך 22' 2ms ב) אוזניות גיימינג ג) עכבר + מקלדת - תקן סטנדרטי 4) לא מפריע: א) כ.קול מובנה ב) כ.רשת מובנה 5) לא צריך: א) כונן אופטי 6) שקט: לא להגזים, אין לי בעיה לקצת רעש. שקט מהרגיל. 7) מעוניין ב OC 8) מערכת הפעלה: Vista Basic English 32 Bit 9) צרכים מיוחדים: החדר שלי מתחמם בקיץ, לכן ארצה קירור סביר של המחשב כרטיס מסך שיריץ WOW חלק על מסך 22' אני מצטער אם המסמך נראה מאוד טכני וחסר תוכן. תודה רבה רבה רבה
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם בימים הקרובים אני אקנה מחשב חדש ואני קצת בדילמה לגבי הרכיבים שלו התקציב שלי הוא כ3000 שקל (אפשר לחרוג אני משער אם זה שווה את זה) והמפרט הוא ביחס למחיר (עם עוד כל מיני תוספים קטנים כמו ספק, מארז, כונן קשיח זה אמור להסתכם ב3000 בערך). רציתי לבקש את עצתכם ודעותיכם לגבי המפרט שבחרתי - האם הוא טוב ביחס למחיר וכו'. כל עצה\דעה תתקבל בברכה. המפרט (החלקים העיקריים): מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 Tray לוח אם: GIGABYTE GA-EP35-DS3L זיכרון: Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL 5-5-5-15 Value כרטיס מסך: GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCle (אני חושב שאחליף את הכרטיס מסך ב9800GTX+) אז מה דעתכם בכלליות על המחשב? מטרתו היא בעיקר למשחקים ושיהיה טוב ויעיל לטווח ארוך (…
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
חשוב לי שהוא הייה כמה שיותר קל , יריץ פיפא , NFS GTA דברים כאלה , המטרה שלו זה לעבודה כללית וסרטים וזמן בטריה סבבה שיהיה .... עד 4000 , אולי 4300 ( אני מקבל החזר מע"מ ) תודה אנשים .
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט עבור מחשב שרוב שימושיו יהיו תוכנות גרפיקה וAUTOCAD. אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט ב 5 6 ו 7.. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני צריך מפרט עד 7000 למשחקים כבדים ולOC שיהיה בו p180s 4GB זיכרון ללא ספק וציוד הקפי! תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
גודל מסך - עד 17 אינצ' משקל עד 3.5 ק"ג לא נדרש זמן סוללה ארוך במיוחד לא נדרש יציאות מיוחדות HHD - 16M ו 500G צורב-BLUE RAY חברות - DELL,TOSHIBA זכרון - עדיף DDR3 ויציאות התקשורת הרגילות-כרטיס רשת ובלוטוס תודה.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב לבן שלי ( 1) בעיקר למשחקים אבל גם סרטים ושימושים כללים התקציב המקסימאלי 4000 כולל DELLU2311H כך שהתקציב למחשב הוא עד 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- אפשר לחסוך 2. מה שימושי המחשב :משחקים וסרטים במישני אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב-nba2k, black-ops.fm.. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10: 7-8. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא כרגע 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? USB3. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן אבל לא בשנה הקרובה הרכבתי מפרט ב TMS וחשובה לי חוות דעתכם האם המארז והספק שהם יחסית ישנים מתאמים למפרט ושקטים ? האם יש MB זול יותר שיתאים ( נדרש USB3 ) והאם יש חשיבות בהסתכלות קדימה על תמיכהב SATA 6Gb/s שנתמך ב MB שבחרתי…
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-