עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Optics,

היי! אני מהנדס במקצועי לכן אני משתמש בתוכנות כמו MATLAB. כרגע אני משתמש ב IBM T42 שהוא די ישן עם דיסק קשיח פצפון ומעבד סנטרינו חלש ולכן אני מעוניין בשידרוג. בנוסף המחשב אמור לשמש אותי לצפייה בסרטי HD ואני גם די מעמיס משחקים. רציתי לדעת אם המחשב הזה (Toshiba A500-1HK) טוב למטרות אלו מכל הבחינות, גם מחיר (כלומר האם אפשר למצוא מחשב זהה או דומה ביכולות במחיר נמוך יותר ואיפה). בנוסף רציתי לדעת אם בשביל המטרות שציינתי אפשר אולי להתפשר על מחשב Toshiba A660-134. בעיקרון המפרט שלהם זהה אך למחשב הראשון יש 6 ג'יגה זיכרון RAM לעומת השני בעל 4 ג'יגה זיכרון RAM. המחירים הם בסביבות 5700 לראשון ו5400 לשני. אציין כי אני רוצה מחשב חזק שיחזיק להרבה זמן בסביבות 4-5 שנים של שימוש רצוף ולכן אנ…

2. Started by BoobsToch,

http://www.skypc.co.il/pl_product~71715~14~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~71533~14~0.htm מה דעתכם? ההבדלים בעיקר בסוללה, בציפסט ובRAM.

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  3. ניסיתי להתעסק עם ההגדרות בביוס והכל.. גם במאמץ המעבד ממשיך לעבוד על מכפלה של 6X מה שנותן לנו 800MHZ במקום 1860... מדובר על מעבד Intel Pentium M 750 1.86Ghz ניסיתי לעשות ENABLE לSPEEDSTEP וגם ניסיתי DISABLE.. זו האופציה היחידה בביוס שאיכשהוא כשורה למהירות מעבד... אני פשוט לא מבין למה המעבד לא עובד על 1.86... לא משנה מאמץ מנוחה הוא פשוט לא מעלה את המהירות... יש סיבה לכך?

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  4. Started by yaniv_me,

אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי בדילמה , אני צריך לתמחר מחשב נייד, ולא מצליח להבין בכמה כסף כדאי לרכוש אותו. המחשב הוא: יצרן: ASUS דגם: EEE גודל מסך: 10.1 זיכרון: 1GB המחשב בן 2 בערך, ועבדו עליו בערך כל יום... איזה סכום הייתם משלמים על מחשב שכזה ?

5. Started by M7a,

חברה שלי רוצה מחשב... אז קניתי את כל מה שצריך מסך מארז ארד דיסק מקלדת עכבר וכו'... את הלוח INTEL 845, מעבדPENTIUM 4 2.66, זכרונות 512MB וכרטיס מסך MX440 נתתי לה מהמחשב שלי... (בעיני מחשב מעולה לצרכים שלה שהם אופיס ואינטרנט) עכשיו כל שנותר לי הוא לקנות לי את 4 הרכיבים האלו (שהם בעיני בעצם המחשב). המפרט הקיים (שנותר לי) הוא: Western Digital 80GB x3 = 240GB (ATA133) 2MB CD ASUS X52 DVD ASUS X16X48 CDRW ASUS X40X12X48 FLOOPY 1.44 MODEN 56.6 (FAX) BIT LAN 10\100 ThermalTake VB9000 Kandalf Black ThermalTake Hardcano 13 אז אני מחפש לוח - מעדיף ASUS - חשוב לי שיהיה מלא פיצ'רים (חיבורי יואסבי פנימי רבים, אסאטא (שאני מבין שזה חיבור IDE חדש) וכו') מעבד - מעדיף אינטל זכרונות (1GB) …

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  6. מחשב נייד חזק LG עם מעבד הליבה הכפולה החדש SANTA ROSA מחשב נייד E500-G.AP1DE מעבד CORE TM 2 DUO PROCSSOR T7250 במהירות 2GHZ INTEL זיכרון פנימי (MB512*2) MHZ 667 1GB DDR2 מסך:* FINE BRIGHT TECHNOLOGY (800*1280) 15.4" GLARE WXGA דיסק קשיח: (SATA) GB120 (כולל הגנה על הדיסק הקשיח) כרטיס גרפי: 3100 INTEL GMA X (MB BASED ON SYSTEM MEMORY 2GB 384 UP TO ) רשת אלחוטית: WLAN תומך בפרוטוקול g/b 802.11+ BLUETOOTH כונן צורב: DVD super multi משקל: 2.7 ק"ג בלבד (כולל סוללה וכונן) מערכת הפעלה: GENUINE WINDOWS VISTA HOME PREMIUM (כולל תוכנת מדיה סנטר) כולל מצלמת אינטרנט: MEGA PIXEL 1.3 מקלדת ברוחב מלא זה המחשב ותגידו לי אם זה כדי לקחת את המחשב וזהו - תודה מראש -

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  7. שלום לכולם: להלן מפרט טכני שאני מעוניין בו אשמח לקבל הצעת מחיר או שינוי מפרט+ הצעת מחיר בתודה ובברכה יוחאי מפרט למחשב: -לוח אם GAP35CDS3R Gigabyte או לוח אם GAP35DS4וGigabyte -מעבד: Core 2 Duo E8400 BoxוIntel -כרטיס מסך: BFG NVIDIA GEFORCE 8800 GT OC 512 MB -זיכרון: 2* DDR2 2048MB 800MHZ CL5 וKingston -צורב : GSAH55NוLGו20וXו -מארז מחשב: Soprano (VB1000BNS)וThermaltake -כרטיס קול: Audigy ValueוCreative או ללא -כונן קשיח : WD3200KSוWestern Digital

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  8. Started by moshon,

שלום רב אני עומד בפני קניית מחשב, ויש בפני את המפרט הבא: פריט תאור כמות מחיר מעבד Core 2 Duo E6400 Box Intel 1 1178 לוח אם לוח אם P5B Deluxe Asus 1 1110 כרטיס מסך Radeon X1950XT 256MB PCIe Sapphire 1 1579 זיכרונות DDR2 2048MB 800MHZ CL4G.Skill 1 1,506 Hark disk WD2500KS Western Digital 1 369 מארז GIGABYTE Triton GZ-XX1CA 1 355 ספק כוח ELT400AWT Enermax 1 447 צורב LG H10N 1 185 סה"כ 6,729 השאלה היא האם כדאי לי לרכוש כ.מסך זול יותר משמעותית (בתקציב של 500) ובעוד מס' חודשים--(הבנתי שצפויים שינויים רבים בתחום) לקנות כרטיס חדש, כמו כן בכרטיס הישן אוכל להשתמש במחשב הישן שלי (הבעייה היא שהוא מכיל רק pci רגיל וagp) כמו כן האם אתם חושבים שכדאי לשנות משהו במפרט? תודה

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  9. Started by AmL1,

בוקר טוב, איך המחשב הזה לשימושים של גלישה,הורדת תמונות,קצת סרטים ומוזיקה? http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/AcerGateway/1132864?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_287&a=2022

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  10. Started by E-R-P,

אהלן צריך הצעה למחשב עד 3000 ש"ח (אם אפשר פחות אז מומלץ) המחשב עבור: גלישה, כתיבת מסמכים, ופעולות יומיומיות פשוטות, וכן עבור משחקים אבל לא חדשים (למעט מאוד משחקים ולא חדישים, אני לא גיימר) צריך שיהיה לו מקלדת ועכבר (לא אלחוטיים) רמקולים (אפשר מאוד פשוטים מקסימום עד 150 לא יותר), צריך מסך (עדיף רחב וגודל 22 ), חייב מדפסת עם אפשר משולבת אך ללא פקס (צריך שתיהיה ציבעונית ושהדיו שלה לא יעלה יקר), דרוש גם צורב DVD בקיצור מחשב קומפלט אך למשחקים מאוד פשוטים אני לא הולך כל כך לשחק במחשב, הכי פשוט שאפשר, לרוב אני הולך לעבוד עליו לכתוב מסמכים, ולגלוש באינטרנט, וליצפות בסרטים. תודה לעוזרים

11. אהלן, אני מחפש נטבוק לסטודנטית בתקציב של עד 1500 ש"ח. חשוב שיכלול: - מקלדת נוחה: השימוש העיקרי הוא כתיבת עבודות / סיכומים. - כרטיס רשת אלחוטי. - מסך: כנראה עדיף 10" משיקולי גודל / כובד / סוללה, אלא אם יש לכם תובנות אחרות בנושא. השאר: פחות חשוב. מה שנכנס בתקציב - מה טוב. אם ניתן להוזיל קצת את העלות במקרה ואין דברים שווים להוסיף - זה עדיף. תודה.

12. זה המפרט: מארז ATX MIDI TOWER ATXשקט מאוד לוח INTEL DRAGONTAIL PEAK DDR 2 800 1333 3 סלוט של PCI כרטיס קול כרטיס מסךGW 8500GT 512MB כרטיס רשת,1000,10,100 מעבד CORE 2DUO E4500 2.2 אחריות לכל החיים זכרון 2X 1GB DDR 2 667 דיסק 250 GB SATA II W.D כונן צורב DVD תוצרת NEC יעוד: משחקים לא צריך ציוד היקפי קיבלתי הצעת מחיר של 2600 ש"ח על המפרט הנ"ל לכן כמו שרשמתי לתמטה אין לי בעיה לשידרוגים קלים. וג'ו אם אתה מומחה כמו שאתה רושם למה שלא תגיב לעניין האם המפרט הוא מספיק סטנדרטי כדי לעבוד היטב לא רק לתקופה הקרובה. הצעות לשיפורים קלים יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  13. שלום, לפני כשבועיים פירסמתי הודעה בפורום לגבי מציאת מקלדת חדשה לT61 שברשותי בעקבות מיץ סורר שהדביק לי מלא מקשים. המקש שהיה הבעייתי ביותר היה הרווח: הוא לא מגיב אלא אם כן לוחצים במרכזו בחוזקה (ללחיצה קצת מימין או משמאל למרכז אינו מגיב כלל). לאחר החלפת מקלדת (יד שניה) הבעיה לא השתפרה כלל. כפי הנראה הבעיה היא אחד משניים: או שגם המקלדת החלופית דפוקה בצירוף מקרים די מעיק, או שיש בעיה אחרת פנימית יותר. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה? עלויות וכו'? האם זה בכלל קשור למיץ שנשפך או שלא? תודה רבה, אלעד.

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  14. אהלן, מחפש מפרט לשימוש כללי לסבא שלי. תכלס הוא בקושי יודע להפעיל מחשב אבל לאט לאט ילמד, הוא לא ממהר לשום מקום. מפרט לשימוש הכי בסיסי שיש אבל שיחזיק כמה שיותר זמן, אין כוונה לקנות/לשדרג כל 3 שנים א משהו בסגנון. צריך להיות מסך איכותי כמה שיותר גדול, מקלדת ועכבר חובה (אותיות ברוסית). בניתי משהו כזה: [table][tr][td]מעבד[/td][td]Intel 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics[/td][td] 1 [/td][td] ₪599 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]Intel Original for 1156[/td][td] 1 [/td][td] ₪36 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-H67M-D2 - B3 for 1155[/td][td] 1 [/td][td] ₪464 [/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]Thermaltake V3 Black Edition 2x120mm + FSP EPSILON 80+ 500W - בקניית מ…

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  15. Started by itay127,

בניתי מחשב ב 3700 שקל, אני רוצה שיהיה שקט ויפעיל משחקים כמו פיפא ופרו אוולושין, ושיהיה מהיר מה דעתכם על זה: מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤929 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6550 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤562 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤268 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS X2זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 ¤286 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TMOS1GBDDR2-667 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe ¤810 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NCX1950PRO-256 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤174 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק HEC 6A19B ¤207 http://skypc…

• 7 תגובות
    • 586 צפיות
  16. אני רוצה לקנות מחשב שיחזיק את כל המשחקים החדשים שיוצאים שהמארז לאיהיה יקר אבל יפה כרטיס מסך ומעבד סוסים צריך הכל בפנים חוץ מצורב (צריך כונן DVD) תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  17. Started by student10,

האם ידוע למישהו האם מחשבי HP שנמכרים בישראל עוברים הרכבה כאן בארץ מהחלקים שחברת HP מספקת או שהם מגיעים לארץ מארה"ב או אירופה מורכבים כבר עם כל הרכיבים (לוח אם, מעבד, הרד דיסק, זיכרונות וכו') ? אני כמובן לא מתכוון לעניין של אפשרות לשידרוגים בארץ כמו עוד זיכרון או כונן נוסף אלא לחלקים המהותיים של מחשב. כל מידע יעזור לי בפיתרון וויכוח / התערבות !

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  18. Started by moshe20,

שלום! אני רוצה המלצות ללוח אם טוב בסביבות מחיר של 1000-1400 ושיאפשר לי אפשרות של OC סבבה שנית אני צריך עזרה אני צריך כרטיס מסך חזק בסביבות מחיר של 1400-1700 המלצות תודה נ.ב אם אני רוצה לעשות OC סבבה מה החלקים שחשובים תודה.

• 8 תגובות
    • 586 צפיות
  19. Started by tombcatz,

הממ... אז ככה:רציתי לדעת אם יש לכם משהו להציע בנוגע לשיפור... המחשב שלי נועד בעיקר למשחקי מחשב...בייחוד משחקי פעולה וכל משחק כבד מבחינה גראפית אחר... ביצועים זה דבר חשוב אצלי... ולמרות שעד עכשיו הכל פעל נפלא בהגדרות גבוהות,המשחקים הקרבים ובאים מתחילים להלחיץ... המפרט שלי נמצא בחתימה....האם לטעמכם יש משהו לשפר?אולי זיכרון?יש זכרונות של חברה מומלצת במחירים סבירים? תודה לכל מי שמציע.

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  20. Started by vampirus,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב ביתי, עד 4000 ש"ח שמיועד בעיקר לגלישה, עריכת תמונות ומידי פעם משחקים (לא העיסוק העיקרי, כלומר שיוכל להריץ אבל אין צורך ברזולוציה מקסימלית וכ'ו, העיקר שיתן לשרוף קצת זמן אחרי העבודה). מסך כבר יש. נקודות עיקריות מבחנתי: 1. לפחות 2GB זיכרון 2. HD גדול 3. מעדיף Intel ו-Nvidia רק מתוך ניסיונות עבר מוצלחים עם קו המוצרים שלהם 4. המחשב לא יומהר (overclocking) כך שאין צורך בתמיכה לכך 5. המחשב יריץ VISTA כולל AERO האם המפרט המומלץ http://hwzone.co.il/specslist/view/77/ מספק (למרות החריגה בתקציב וחוסר בזיכרון). בנוסף, המלצה על חנות אמינה (!!!) בחיפה תתקבל בברכה (הבנתי, גם מניסיון העבר, שKSP לא אמינים, מה שמשאיר את IVORY, מרדנית ובאג ) בתוד…

21. Started by IL4_TB,

המטרה שלו היא נטו עבודה משרדית פשוטה (אין כלל שימוש בתוכנות כבדות) מקסימום אופיס אינטרנט וכמה תוכנות אינטרנטיות פשוטות... כולל מסך 17" LCD הכי פשוט וזול שאפשר וסט עכבר ומקלדת פשוטים..בעניין התוכנה אין צורך שתכנסו לזה בעל המשרד יעשה חוזה רישוי לעסקים של מיקרוסופט. התקציב 2300 ש"ח... לא נעול על שום חברה ופתוח להצעות...אבל בכל מקרה בעל המשרד רוצה לקנות מספר מחשבים כאלה ויש לו העדפה לאינטל... זה המפרט שבנינו בינתיים... Intel Pentium D Dual Core 935 3.2GHz / 4MB Cache / 800MHz FSB / Dual ASUS P5VD2-MX או GIGABYTE GA-945GZM-S2 (מה עדיף לדעתכם?) Kingston DDR2 512MB 667MHZ CL5 X 2 WD 80 GB צורב DVD LG X18 פלופי 1.44 מסך LCD 17" 8MS מארז ATX הכי פשוט סט מקלדת ועכבר Multimedia סה"…

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  22. הנקודות החשובות שיריץ טוב משחקים ברמה של לפחות THIEF2 וקצת יותר (למרות שאשמח אם יריץ טוב גם את THIEF3). מסך גדול ככול האפשר והתחממות קטנה ככל האפשר/קירור טוב. משקל לא חשוב וגם לא חשוב אם אצטרך להטעין אותו כל שעה. תודה

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  23. שלום לכולם, אני פונה אליכם כדי שתבדקו את המפרט ולא כדי שתכתבו לי מפרט, הפעם. כפי שמתאים לאחות קטנה, השימוש במחשב: 70% עבודה משרדית (ש.ב,אינטרנט, הכי גבוהה יהיה פוטושופ) 10% סרטים (אני מאמין שאם יש לה מסך כזה טוב של 22 היא תתחיל לראות בזה סרטים) 20% משחקים (משחקים פשוטים מאוד, SIMS 3 כשייצא לדעתי יהיה הרמה הכי גבוהה, אבל אני לוקח כמה שלבים יותר ליתר ביטחון). בקיצור, להלן המפרט, תמליצו לי על תיקונים, תגידו לי אם מה שכתבתי טוב: כעיקרון, הספק והמארז עברו את הבדיקה של Scorn כבר, בפורום ספקים ומארזים.. ושאר המערכת די התקבלה כבר מלפני מס' שבועות.. אני כותב את זה כי אני מתכוון להזמין את המחשב מחר, דבר ראשון על הבוקר. הנה המפרט הסופי: מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box ¤616…

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  24. Started by ToM.v,

אני חדש בפורום.. אני עומד לקנות מחשב חדש, הייתי רוצה לשמוע עוד כמה הצעות מאנשים שמבינים.. מחשב טוב למשחקים!!! הצעות טובות של מפרטים .. תקציב של 4000 ש"ח ללא מסך..! תודה מראש תום..

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  25. שלום רב אני מחפש מחשב נייד לאופיס ואינטרנט. לגבי משחקים - לא משהו שכל כרטיס מובנה לא יכול להריץ גודל מסך, 13- 15.4, עדיף פחות אבל שהמחשב כן יכלול צורב חוזק סוללה לא כל כך חשוב כי הוא יהיה מחובר לחשמל רוב הזמן. זיכרון - לפחות 2 ג'יגה. אם המחשב בא מוכן עם ג'יגה אז שההרחבה ל2 יהיה כבר כלול במחיד אשמח לתגובות כולל קישורים עדיף כמה שיותר זול ואמין ומחנות אמינה (לא אייבורי וכדו') תודה

• 2 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.