עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם ידידה שלי רוצה לקנות מחשב נייד של חברת dell אז רציתי לשאול אם המחשבים שנתתי לה הם טובים, היא בקשה ממני לבחור לה את המחשב הכי טוב של החברה בסביבות ה4500 שקלים. היא רוצה רק מחשב נייד של dell והשימוש שלה במחשב הוא לעבודות ולאינטרנט ואולי גם למעט משחקים והיא רוצה שהוא יהיה טוב גם בעוד שלוש או ארבע שנים. אלו המחשבים מה אתם אומרים? והאם יש מחשבים יותר טובים של חברת dell באותו הסכום או בפחות? תודה. http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?productid=3335 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16160

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  2. Started by brum,

אהלן. אני זקוק להמלצה מכם לנייד עם 1 ג'יגה זיכרון ו HD של 160. בין השאר המחשב ישמש לעריכת קליפים ולכן אני מניח שצריך כרטיס גרפי טוב וחזק או כרטיס עריכה נפרד. התקציב שחשבתי עליו הוא כ 7000 ש"ח אבל אם יש מחשב שיעמוד בדרישות בתקציב נמוך יותר או שזה יהיה קריטי ואזדקק להשקעה גדולה יותר אז זה בסדר. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  3. Started by nirs1,

השימושים יהיו אינטרנט, אופיס, וגם הרבה משחקי פלאש ללא כל ציוד היקפי ומערכת הפעלה חשוב שיהיה אמין, וגם החנות תהיה אמינה, מעדיף לקנות מ-SKYPC תודה

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  4. כולל מסך וציוד הקיפי רמקולים מקלדת עכבר וכו

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  5. Started by lampit,

שלום לכולם. אני טס לארה"ב לשנה ורוצה לקנות מחשב נייד, השאלה העיקרית היא האם בטווח המחירים הזה (700$) כדאי להסתבך עם נושאי אחריות בינלאומית ונושאי התאמה לעברית (חריטת מקלדת, מערכת הפעלה) בקנייה בארה"ב או שכבר עדיף לקנות בארץ לפני הנסיעה ? באם נראה שעדיף בארה"ב (אפשר חריגה קלה בתקציב) אשמח להמלצות- הן של מחשבים, הן של אתרים לקנות מהם. אשמח גם להמלצות בארץ- אם זאת המסקנה. (אגב, קראתי בעיון את הת'ראד לגבי כדאיות קניית מחשב בארה"ב, אבל לגבי תו המחיר הזה (700$) לא הצלחתי לקבל תשובה ברורה). מטרות המחשב- הכי סטנדרטי שיש- אינטרנט, אופיס, סרטים, אם משחקים אז לא כבדים (האם כדאי כ. מסך ג'נרי בשביל זמן סוללה ארוך יותר?). * גודל המסך- מתלבט בין 14.1 ל-13.3- אשמח לחוות דעת. * משקל רצוי…

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  6. מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1040 1040 לוחות אם למעבדי אינטל? ASROCK כמות מחיר סה"כ ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 1 530 530 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB TwinMOS 2 295 590 כרטיסי מסך? Powercolor כמות מחיר סה"כ X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1 1200 1200 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 1 340 340 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 1 185 185 ספקי כוח? Enermax כמות מחיר סה"כ Liberty ELT400AWT 400W 1 490 490 סה"כ 4375

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  7. כמו שרשום בכותרת יש לי מחשב של dell והעוצמת רמקולים היא כל כך נמוכה שזה בילתי ניסבל בדקתי עם מספר ץוכנות לצפייה בסרטים ובכולם הוא נמוך הגברתי בכל מקום אפשרי במחשב שידוע לי ואין לי מושג מה אפשר לעשות יש המלצות dell inspiron 1525 תודה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  8. Started by Born2Kill,

אחרי שקצת חקרתי בנושא, נראה לי שהנטבוק X110 הוא הכי מתאים לדרישותיי. תקציב גם יש, השאלה, איפה אפשר לראות ולבחון את המחשב מקרוב?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  9. אני מעוניין לקבל מפרט למחשב למתכנת עד 3.5K בערך ללא ציוד הקפי שגם יוכל להציג HD בלי בעיה. אני אפרט טיפה יותר לפי התבנית שניתנה בפורום: 1. תקציב מקסימלי: 3.5K (לנסות לחסוך). 2. שימושים צפויים למחשב: הרצת מכונות וירטואליות, Visual Studio, פוטושופ, עריכת סרטים, צפייה בסרטים (לרוב לא HD אבל יהיה נחמד שתהיה את האפשרות), לעיתים נדירות משחקי מחשב אבל לא משהו רציני שדורש יכולות מדהימות בעניין זה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא. 4. האם יש רכיב שבו אין צורך במפרט: לא. 5. לא רלוונטי 6. עד כמה השקט חשוב מ-1 עד 10: 5. 7. האם מתכונן אוברקלוק? בינוני. אני מכיר את זה פחות או יותר אבל אני לא רוצה להרוג את המחשב יותר מדי כי אני רוצה שהוא יחזיק להרבה שנים אז בינוני נשמע לי הכי טוב. 8. מערכת …

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  10. עבור נייד מה יהיה ההבדל בביצועים ? בנוסף - מה עדיף HD של 80G או 120G (שניהם 5400 ) - הכוונה בשאלה הינה האם הגדול יותר לא יאיט את הקצב? תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 5.06.2007 בשעה 07:48:21 בנוסף מה הבדלי הביצועים בכרטיסים הגרפיים ATI X1050 מומנה עם הAMD לעומת 950 מובנה עם INTEL ?תודה.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  11. ניסיתי להתעסק עם ההגדרות בביוס והכל.. גם במאמץ המעבד ממשיך לעבוד על מכפלה של 6X מה שנותן לנו 800MHZ במקום 1860... מדובר על מעבד Intel Pentium M 750 1.86Ghz ניסיתי לעשות ENABLE לSPEEDSTEP וגם ניסיתי DISABLE.. זו האופציה היחידה בביוס שאיכשהוא כשורה למהירות מעבד... אני פשוט לא מבין למה המעבד לא עובד על 1.86... לא משנה מאמץ מנוחה הוא פשוט לא מעלה את המהירות... יש סיבה לכך?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  12. Started by CrazyMax,

היי, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בתקציב של 4000 ש"ח, תתאפשר חריגה של עד 500 ש"ח. מיועד ללימודי רשתות/אבטחת מידע. צרכים בסיסיים כגון אופיס ואינטרנט (ואולי אצטרך גם להריץ עליו מכונות וירטואליות - אם אפשר לקבל הצעה אחת למחשב שיתאים להריץ מכונות והצעה נוספת למחשב שלא מיועד לכך). אין צורך במערכת הפעלה וכרטיס מסך פחות רלוונטי, לא יהיו משחקים על המחשב אלא רק מולטימדיה, לכן על חשבון כרטיס מסך אני רוצה מחשב שיהיה יחסית "חזק" (לא עגלה). מסך +15" , לפחות 2GB זיכרון, אחריות לשנתיים לפחות (רצוי 3 גם אם זה אומר תוספת תשלום), מעבד אינטל (לא ממש הבנתי אם עדיף centrino או core 2 duo ומה ההבדל בכלל) ראיתי מספר הצעות: LG (למשל R510 2.0GHz) או DELL Inspiron או HP Pavilion DV5/6 (משום מ…

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  13. מחשב נייד חזק LG עם מעבד הליבה הכפולה החדש SANTA ROSA מחשב נייד E500-G.AP1DE מעבד CORE TM 2 DUO PROCSSOR T7250 במהירות 2GHZ INTEL זיכרון פנימי (MB512*2) MHZ 667 1GB DDR2 מסך:* FINE BRIGHT TECHNOLOGY (800*1280) 15.4" GLARE WXGA דיסק קשיח: (SATA) GB120 (כולל הגנה על הדיסק הקשיח) כרטיס גרפי: 3100 INTEL GMA X (MB BASED ON SYSTEM MEMORY 2GB 384 UP TO ) רשת אלחוטית: WLAN תומך בפרוטוקול g/b 802.11+ BLUETOOTH כונן צורב: DVD super multi משקל: 2.7 ק"ג בלבד (כולל סוללה וכונן) מערכת הפעלה: GENUINE WINDOWS VISTA HOME PREMIUM (כולל תוכנת מדיה סנטר) כולל מצלמת אינטרנט: MEGA PIXEL 1.3 מקלדת ברוחב מלא זה המחשב ותגידו לי אם זה כדי לקחת את המחשב וזהו - תודה מראש -

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  14. היי חברים, קיבלתי המלצה מחבר לבוא ולהתייעץ עם אנשים חכמים באתר, לכן אני פה. אז ככה: אני מעוניינת במחשב חדש, שישמש אותי לשימושים סטנדרטיים - אינטרנט, מייל, אופיס, פוטושופ.... אני מעריכה איכות ביצוע ומהירות. חשוב לי כרטיס קול טוב (משמש לי למוזיקה), כרטיס מסך טוב - אבל לא לגיימרים, HD מספיק לי עד 160 גי'גה (יש לי היום 60 ועדיין לא ניצלתי את כולו). RAM - מוכנה להשקיע ב- 2 ג'יגה (מאידך יש לי 1G+256M במחשב הישן וחשבתי אולי להעביר אחד מהם לחדש). כניסות USB - נראה לי מובן מאליו שיהיו לפחות 4 ולפחות 2 קדמיות. נכון?.. אני רוצה לקבל שירות של העתקת הHD הקיים שלי לחדש, עם הגדרת מחיצות. אבל לא מחייב. מעוניינת להשקיע עד 2500 ש"ח לכל היותר, שכן יש לי כבר מסך דק (עכבר, מקלדת..) וצריכה רק …

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  15. מחשב שמיועד רק למשחקים כבדים (עודכן)!!!! מעבדי אינטל? (שח1490) ?P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE? לוח אם - (770שח) ?ASUS? - ?P5LD2 Dual Core, 945P, DDR2, כונן קשיח - (385שח) WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII זיכרון - (600שח) PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL כרטיס מסך - (1220 שח) GIGABYTE 6800GS 256MB PCI-E מארז - (400שח) Sunbeam Transformer BLACK ספק - (380שח) FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan מחיר סופי בין 5245 מה דעתכם בכללי על המפרט (אפשר להוזיל , להחליף) התקציב המקסימלי הוא עד 5300 לא אגורה יותר תודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  16. Started by brighi,

אהלן, כידוע, למחשב הזה יש 2 כרטיסי מסך והוא אמור לתמרן ביניהם לפי הצורך. עכשיו הבעיה היא שהוא לא מחליף לNVIDIA כשאני רוצה להתחיל משחק ובגלל זה איכות המשחקים שלי הרבה פחות טובה, מישהו יודע מה אני יכול לעשות?התקנתי את הדרייבר הלפני האחרון וזה לא עזר.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  17. Started by arnon,

מה מומלץ ?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  18. Started by gal_shmatul,

אהלן אני בצבא, ומחפש מחשב נייד לזמן הפנוי לדברים הבאים: א. הרצת שרתי אינטרנט בסיסיים (אפאצ'י, MYSQL וכו') ב. שיריץ תוכנות ברמת פוטושופ במהירות סבירה. ג. סרטים. חשוב לי מאוד - שיהיה קל, כמה שיותר דק. אני לא אוהב מחשבים ניידים מסורבלים, ומהנסיון הדל שלי נפלתי חזק על מכונות איטיות, מעדיף להמנע. תקציב : 3500 - 4000 ש"ח .

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  19. אז ככה חשבתי על האסוס שיצא לפני חודש עם ה620m, עכשיו אני הבנתי שלא יהיה הרבה אבדל אם אני אחכה ארבע חודש כי זה עוד הזמן שיש לי בחול, מה לגביי בחירה של אססדי לחכות איתו? וזיכרון איזה כדיי לי בנפח של 8 גיגה הקניה תתבצע כנראה באמזון, איזה ביטוח כדיי לי לעשות אם בכלל? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  20. Started by E-R-P,

אהלן צריך הצעה למחשב עד 3000 ש"ח (אם אפשר פחות אז מומלץ) המחשב עבור: גלישה, כתיבת מסמכים, ופעולות יומיומיות פשוטות, וכן עבור משחקים אבל לא חדשים (למעט מאוד משחקים ולא חדישים, אני לא גיימר) צריך שיהיה לו מקלדת ועכבר (לא אלחוטיים) רמקולים (אפשר מאוד פשוטים מקסימום עד 150 לא יותר), צריך מסך (עדיף רחב וגודל 22 ), חייב מדפסת עם אפשר משולבת אך ללא פקס (צריך שתיהיה ציבעונית ושהדיו שלה לא יעלה יקר), דרוש גם צורב DVD בקיצור מחשב קומפלט אך למשחקים מאוד פשוטים אני לא הולך כל כך לשחק במחשב, הכי פשוט שאפשר, לרוב אני הולך לעבוד עליו לכתוב מסמכים, ולגלוש באינטרנט, וליצפות בסרטים. תודה לעוזרים

21. Started by politin,

שלום לכם, אני מחפש מפרט למחשב בעיקר בשביל עריכת סרטים (לא משהו מקצועי יותר מידי... משהו שאפשר לערוך בו קליפים קצרים, לא משהו מטורף) ובנוסף, שמשחקים חדשים יעבדו עליו טוב (שוב, לא משהו מטורף מידי.. פשוט שיעבדו חלק בלי להתקע) חשוב שהוא יכלול צורב DVD סביר *לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, ורמקולים.. לגבי תקציב, אני לא ממש יודע מחירים ככה שאני לא יודע בדיוק להגיד אם אתם יכולים, תנו לי אופצייה שתהיה מספיק טובה (כמו ששמתם לב, אני מסתפק גם בפחות ממושלם) במחיר סביר (סביר=אם יש בסביבות ה3000 ש"ח פחות או יותר) תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  22. Started by skuki1,

שלום! מצטער שאני שואל הרבה פעמים, אבל אני רוצה לוודאות שאני קונה את ההכי טוב שאפשר להוציא. לבסוף הוחלט שאני קונה מלוג'יק PC. התקציב הוא 3800 שקל, אודה לכם אם תגידו לי איזה מפרט הכי טוב או שתבנו לי אחד חדש (פוטושופ וקצת משחקים, 160 ג'יגה וג'יגה זיכרון חובה)

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by Itaylasman,

אהלן, אני הרכבתי מפרט למחשב מבוסס AMD (שאני לא מכיר בכלל...) המפרט הוא כזה: Motherboard ASUS A8N-SLI Deluxe CPU k-8 3500 64bit- box Venice Memory עדיין לא הוחלט.... צריך המלצה! Video Adapter PCI-E Gforce 6600GT 256MB,SLI+DVI F.Drive Teac 1.44 Hard Drive Western Digital 200GB 8MB,SATA2 Chassis Compucase industrial ATX 6A19 Power Supply Enermax 520W ATX Cooling Big typhoon - Termaltake Mouse Logitech MX-510 Keyboard Microsoft Multimedia PS2 אז מה הוא שווה? כדאי להחליף משהו? בקשר לזכרונות הבנתי שאפשר לשים רק זכרונות 400MHZ או שאפשר גם 533? בקשר לSLI האם זה באמת מכפיל את כוח הכרטיס או שזה סתם בולשיט?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  24. Started by arkzai,

. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל+ אם זה עוזר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? פוטושופ, אילוסטרייטור, עריכת וידאו אפטר אפקטס, מעט תלת בסינמה 4d, גם משחקי מחשב בעדיפות אחרונה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור אפטר לעבודה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא כל כך חשוב המשחקים אבל שיוכל להריץ משחקים חדשים גם באיכות נמוכה 3. האם…

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  25. Started by אליאור27,

אני צריך מחשב טוב למשחקים כבדים כמו CRYSIS,GEARS OF WAR,COD4,ASSASSIANS CREED.... שהמחשב יכלול את כל מה שנחוץ בלי OC. אני רוצה גם ציוד היקפי בתקציב 300 שקל שיכלול רמקולים עכבר אלחוטי ומקלדת. אפשר לחרוג בשביל הרכבה שלהמחשב התקנת מערכת הפעלה וגם קניית מערכת הפעלה

• 3 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.