ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,439 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא חלקי חילוף (משומשים) ללפטופים של HP ? יש לי לפטופ DV6700 שכמה קונקטורים פנימיים נדפקו. עקב כך אני צריך מספר חלקים שניתן לפרק ממחשב דומה תקול.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום מחפש מפרט לגיימינג בסכום של 3500 ש"ח, ללא מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, מארז וכו'. מה שאני צריך זה ספק, מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, דיסק קשיח, זכרונות. אני רוצה שמחשב יחזיק מעמד כמה שנים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
בהספק 500W מה עדיף מבין החברות בכותרת? ובכלליות מה עדיף ומה יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
יש לי שני מפרטים שבניתי אשמח לתגובות ולהמלצות ושינויים. לגבי קירור אני לא כל כך מבין שקט זה לא הדבר הכי חשוב רק שלא יהיה תחנת כוח במסכים אני לא מבין אשמח לעזרה בנושא איזה כדאי תודה מראש מפרט ראשון: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + OCZ Vendetta , יחידות 1 ¤899 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1125 Asus P5K P35 Chipset Socket 775, יחידות 1 ¤460 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=148 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Dual Channel Kit, יחידות 1 ¤390 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=12 Twintech nVidia GeForce 9800GTX+ XT OC Ver 512MB PCIe, יחידות 1 ¤890 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1239 Western Digital 640GB 7200RPM 16MB SATAII WD…
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
הי, אני סטודנטית לארכיטקטורה שמתעסקת בעיקר עם תוכנות תלת מימד כבדות כגון RHINO, REVIT, OUTOCAD ותוכנות רנדור כמו MAXWELL, VERAY ובנוסף תוכנות גרפיות של אדובי: פוטושופ, אילוסטריטור, אינדיזיין וכו'.. לשם כך אני זקוקה למחשב חזק, התקציב שלי הוא 6000 שקלים בערך. צמצמתי את האפשרויות לשני מחשבים של דל: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12030 http://www.notebookclub.co.il/products/vostro%20/vostro-3460-n3632qm.htm (באופציה הזאת הוספה של SSD128G M SATA בתוספת של 980 ש"ח) אני לא יודעת מה כדאי יותר-את vostro עם כל התוספות של הSSD והמעבד הטוב אך להתפשר מארז שהוא פחות חזק, או לבחורLATITUDE שהוא מחשב יותר טוב ויותר חזק עם כרטיס מסך מצויין אך בליSSD ועם I5 . בבק…
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי, מחפשת המלצות לרכישת מחשב נייד שישמש אותי ללימודים (סטודנטית באוניברסיטה). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב 3000, אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנטית עם שימושים סטנדרטיים של אופיס ואינטרנט (לא תכנות וללא תוכנות כבדות יותר מדי) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלווום סוף סוף אחרי מאמצים וקירצוצים רבים אבא ואמא קנו לי את המחשב (עם השתתפות עצמית כמובן) אז הנה המפרט: Amd 64 3000+ BOX Epox Ep-8KDA3J ADATA 512MB 400MHZ X 2 SEAGATE 120GB SATA FX6800GT LEADTEK 256MB DVDX16 LG CHENBRO GAMING THERMALTAKE TT420AD בנייה במעבדה =))))) פלופי וצורב מהמחשב הישן!! תודה לכל מי שהגיב ועזר לי להרכיב את המפרטים שלי =) למרות ש99% לא יצא לפועל וטחנתי לכם תשכל שלושה חודשים.. =(. אל תהיו קטנוניים על המפרט ולהגיד אפשר משהו יותר טוב באותו מחיר כי אני קונה את זה בחנות אמינה עם אחלה אחריות ושירות וגם הם הוסיפו לי כמה "מתנות" אז תגידו בכלליות איך לדעתכם המפרט! תודה מראש :jump:
-
- 29 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים כבדים ולפוטושופ בתקציב של 6000 וחריגה עד500שח ללא ציוד הקפי למערכת 64ביט ווינדוס 7 אני רוצה זכרונות 1600MHZ וכרטיס גרפי סוס תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בסביבות ה4500. אם אפשר של חברת HP המחשב בשביל לימודים מקסימום סרטים. מה היתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
לא בהכרח "ראה וקדש ", אבל כאמור שווה הצצה ... https://he.americanexpress.co.il/Magazine-amex/articles1/laptop/?dicbo=v1-6c38285c60b71f994107366796af0617-00b88840951043be3d0c581bb814dc0aeb-ha3gkyjyme3tkljtgm2gmljume4wellbhe4weljvgi2wizrqhezwcmrrha
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך להחיות מחשב עם מעבד pentium D 820 יחד עם זכרונות DDR2 667mhz, הקריטי הוא שהכרטיס מסך הוא AGP, אבל לא מפריע לי לוח עם כרטיס מובנה... מה אומרים... מישהו מוכר\מוסר\יודע איפה אפשר לקנות בזול.. ?? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 7-8 אלף ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, בידור, לימודים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אפשר מסך, לא מעבר. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בHDD, אך ורק SSD. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף כמה שיותר שקט כמובן. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? עדיפות למחשב חזק OUT OF THE BOX בלי צורך בOC. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכם, . מה התקציב המקסימאלי? 3500 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש כוונה לרכוש מסך בקרוב(אולי יחד עם המחשב, FHD) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
האם דור עשירי של מעבדי אינטל כבר יצא? (לנייחים) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , מטרת המחשב היא בעיקר משחקים אך כמובן גם עבודה שוטפת. המסך יהיה כנראה 22 של DELL , הנושא בבירורים ( Dell 2209WA ). המפרט: core i5 750 ( Core i5 750, s1156, 8MB Box ) Gigabyte P55-UD3R 4GB DDR3 1333 (כנראה Kingston) WD640GB ( 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD6400AAKS ) מארז soprano של כ300 ש"ח , אין לי באמת מושג מה זה ספק PRO82+ 525W של Enermax. כרטיס מסך HD4890 VAPOR-X ( כ1200 ש"ח) סה"כ זה מגיע לכ6000 ש"ח פחות או יותר... המפרט הוא מ KSP , מי שהרכיב אותו הוא חבר שלי שלא קשור ל ksp ומבין בחומרה בצורה שקשה לתאר... אם אין פירוט על רכיב מסוים , תגידו ואני אנסה לברר בדיוק למה הוא התכוון. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש את סבתא שלי לנושאים כמו אינטרנט ומשחקי קלפים. אני האמת מתלבט בין מחשב נייד למחשב נייח ולכן פתחתי פוסט דומה בפורום המקביל. אין לי דרישות גדולות מדי, רק שיגיע גם עם חלונות 7 בעברית. אני מניח שאצטרך גם מסך ומקלדת ועכבר חיצוניים. התקצוב כפי שרשמתי הוא עד 2000 ש"ח (ללא מסך), וחשוב שיהיה אמין (יחסית, שלא יהיו תקלות חומרה מפגרות) ויעמוד בגבורה בדרישות הנ"ל.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת את חוות דעתכם לגבי המפרט הבא: (ללא ציוד היקפי) תקציב 3000שח בניתי את המחשב כך שיחזיק הרבה שנים מעמד בעבודה משרדית והצגת וסרטים (5-7 שנים): אשמח לקבל תגובות בונות שיעזרו לי לבנות מפרט הכי טוב לתקציב
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום וחג שמח... מבקש הצעה למפרט בתקציב של עד 2500 שקל למטרות אינטנרט ואופיס (בלי מסך)... לגבי ציוד הקפי אני צריך מקלדת ועכבר- רצוי אלחוטים. וגם במסגרת התקציב כרטיס רשת אלחוטי בתקן G (לא USB). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי חבריה, ממם עד 85 מעלות לפי SPEEDFUN CPU משתולל מחשב בן 3 יש מדריך לפירוק? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש מחשב בסיסי עבור הוריי ועוד אחד לדוד שלי. חשבתי שלאור מבצע השילוח החינמי באמזון שיהיה נחמד אם מומחי הפורום יוכלו לעזור לי לבנות מפרט למחשב הכי טוב שניתן כשכל רכיב בו לא עובר את ה-75 דולר וניתן למצוא אותו במצב חדש *בלבד* באמזון (בלי מעבדי XEON משומשים/מחודשים וכולי) כולל שילוח חינמי לישראל. למרות שמעניין לנסות גם עם מוצרים משומשים, חשבי שלאור המבצע הזה ניתן להעלות באופן זמני המלצה על מפרט לרשימת המפרטים המומלצים (אין לי שום קשר לאמזון, למען הסר ספק). אני מתאר לעצמי שסדר התכנון הנכון הוא לבחור במעבד ומשם ללוח האם, זכרונות וכולי? בינתיים ממה שיצא לי לראות המחירים באמזון הם 50-75 אחוז ממה שאפשר למצוא בארץ. אשמח…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
Gigabyte 754 K8NS לוח ddr400 GP8 AMD +כ.רשת SATA+ AUDIO 7.1 מעבד AMD ATHLON + SOKET 754 K8 3000 64b זכרון DDR 512mb 400mhz דיסק קשיח HITACHI / W.D 200gb S-ATA 7200RPM JD8BM DVD LG X 16 X 48 כונן 1.44 3.5'' כ.קול מובנה 6 ערוצים מקצועי כרטיס מסך GIGABYTE ATI RX700 128M 128BIT TV OUT + DVI + PCI EX * 16 כ.רשת 10/100 עג"ל מקלדת PS2 + עכבר אופטי + רמקולים עם מגבר מסך M 0.25 1280ס1024 '' DX-17-777 FLAT PROVIEW 17
-
- 15 תגובות
- 987 צפיות
-
-
[table][tr][td]מארז ARMOR VA8000SWA THERMALTAKE כסוף + חלון [table][tr][td]ספק כח A.PFC NAXN 82+ 750W ENERMAX [table][tr][td]מעבד אינטל 3.4GHz 8MB CORE I7 1155 QUAD 2600K [table][tr][td]מאוורר למעבד KATANA 3 INTEL SCKTN3000I SCYTHE [table][tr][td]זכרון CL9 V CORSAIR 2X4GB (8GB) DDR3 1600MHZ [table][tr][td]כ.מסך Nvidia GeForce 580GTX SOC 1536MB-5 EVGA [table][tr][td]דיסק קשיח פנימי 1TERA SATA3 7200 64MB C.B WD [table][tr][td]לוח EXTREME 4 Z68 ASROCK [table][tr][td]כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם [table][tr][td]כ.קול 7.1 מובנה בלוח האם סה"כ 7000 שקלים. מה אתם אומרים?[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/t…
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני עוד מעט הולך לקנות מחשב.. אני צריך מפרט של מחשב בסביבות 3000 שקל לא יותר בלי כרטיס מסך בלי מסך ובלי מקלדת ועכבר..! אני פשוט צריך את הכונן עצמו עם כל הרכיבים שבו... עכשיו אני לא יודע מה כדאי יותר amd או pentuium או משהו אחר אני כבר הרבה זמן לא בעייינים ככה שאני צריך די עזרה, אם זה 64 bit או לא.. אני די צריך את המחשב למשחקים ככה שאני צריך מעבד חזק ביותר שיתאים גם תקציב שלי.. כל המחשב תגידו לי בלי מסך ובלי כרטיס מסך זה כבר פעם אחרת.. חבר הזכיר לי משהו כזה CONROE Core 2 Duo אבל אני לא מבין אז תגידו לי אתם מה הולך היום ומה הכי משתלם.. אה ואני מעדיף זיכרון למחשב של ג'יגה והארד דיסק מינימום 160 ג'יגה ואם ישאר עודף אז צורב ששמעתי שיש חדש 18X חח.. אבל בבקשה תנו …
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
https://salepc.co.il/gtx1650-16gb-1tb-9100f.html אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג חדש ובמקרה מצאתי את המפרט הזה מה אתם אומרים עליו? יש מפרט אחר בערך באותו הסכום שמומלץ יותר?
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
- 2 followers
-