עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, האם יש יתרון ביצועים משמעותי לדיסק במהירות 7200 מול 5400 ? או שלא מרגישים בהבדל גדול ששווה להוסיף הרבה כסף עבורו? מה ההבדלים בסדרת I5 מול I3 במעבדים ?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  2. היי , רציתי לדעת כמה שווה המחשב : 14' טושיבה מלפני למעלה מ-4 שנים המפרט: TOSHIBA SATELLITE E350 Windows 8.1 Pro 64-bit AMD E-350 Zacate 40nm טכנולוגית RAM ‎4.00GB DDR3 @ 540MHz (7-7-7-20) לוח אם TOSHIBA Portable PC (Socket FT1) 70 °C גרפיקה Generic PnP Monitor (1366x768@60Hz) 384 מ"בATI AMD Radeon HD 6310 Graphics (Toshiba) 70 °C אחסון 465GB TOSHIBA MK5076GSXN (SATA) 50 °C כוננים אופטיים DiscSoft Virtual SCSI CdRom Device TSSTcorp CDDVDW TS-L633F שמע High Definition Audio Device אם יש ד…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by NAZRAK,

התקציב הוא 5K בעיקר לסרטים, מוזיקה, כתיבה רבה בוורד וקצת משחקים, למשל DEVIL MAY CRY 4 לא משהו רציני ועדכני זה המפרט http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/he/product/Satellite-L650-10D/1085925/toshibaShop/false/ למישהו יש ניסיון איתו? מבחינת נתונים יבשים הוא די מרשים אותי. המקלדת עם כפתורים בולטים ונוחים (חשוב לי שהמקלדת מלאה). למישהו יצא לעבוד איתו? איך המקלדת בעבודה ממושכת? בדגם INSPRION 2100 הישן שלי היה קשה להקליד הרבה זמן וגם קל ללחוץ בטעות על כפתורים אחרים מה שהקשה על הקלדה ממושכת. אשמח לתגובות

4. שלום לכולם, אני זקוק לעזרה. אני מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים, אבל לא בטוח בנוגע להצלחה בשימוש בו. המחשב הוא HP TABLET TX2520, כעיקרון קראתי את הביקורת על ה-2500 אבל מה בעצם השוני ביניהם? והאם כדאי להשקיע ולקנות אותו בכלל? תודה לכל עונה

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  5. i5 2500k biostar tp67b+ 6GB ddr3 1600mhz, Kingston hyperx cas 8 xigmatek gaia cpu cooler אני מעוניין לרכוש את השדרוג הזה ביד שניה ואשמח אם תתנו לי הערכה הגיונית לכמה רצוי לדרוש על הנ"ל. אני מניח שמרבית המחיר סובב סביב המעבד שעולה 990 בערך חדש ועדיין נחשב לחזק. שאר הרכיבים ממוצעים למדי.. תודה רבה לעוזרים! [=

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  6. טוב אז שלום אני בניתי שני מפרטי מחשב ואני מתלבט איזה מהם יותר שווה ויותר טוב אני רוצה להריץ משחקים כמו GTA V או H1Z1 http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=44752 http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?priceoffer=44394

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  7. Started by Gil401,

שלום לכולם ושנה טובה! אני מחפש לקנות מחשב נייד בניו יורק. השימוש העקרי הוא ללימודים (לימודי מדעי המחשב) אך כמו כן, גם למשחקים קלילים ועבודה עם פוטושופ... עוד דבר שחשוב לי הוא שתהיה אחריות בין לאומית, כמו שאני מכיר את עצמי אני אזדקק לזה התקציב הוא עד 800$... אשמח עם תעזרו לי למצוא דגם מתאים ואם יש לכם המלצות על חנויות שדווקא שם כדאי לבצע את הקניה! מודה לכם מאוד מאוד! שנה טובה!! גיל

8. במשרד יש מחשב ראשי שמשמש כשרת. זה לא שרת ייעודי וגם לא צריך להיות כזה. הוא משמש כשרת שאליו מחוברים ברשת 7 מחשבים שכל אחד מהם משמש כתחנת עבודה. תקציב - כמה שיותר נמוך. מטרות - השרת לא ישמש כמחשב רגיל אלא יהיו תוכנות שיושבות והוא ישתף אותן ברשת. ציוד היקפי - לא. יש שם את המסך הכי פשוט רק בשביל לדליק/לכבות ולעשות גיבויים. צרכים מיוחדים - המחשב יעבוד 24 שעות ללא הפסקה. תודה

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  9. Started by House M.D.,

היי. לאמא שלי יש מחשב נייד בן 3 שנים, בעל המפרט הבא: מעבד כפול ליבה 1.8GHZ של אינטל, לא זכור לי דגם זיכרון 1GB DDR2 דיסק קשיח 5400RPM חיבור SATA2 המחשב מריץ XP. לאחרונה היא שמה לב שהמחשב איטי יותר ממה שהיה בעבר, כמובן שבוצע פרמוט ואיחוי. האיטיות מתבטאת בעיקר בהפעלת תוכנות, צפייה בתמונות, גלילה באתרים מסוימים. מהו השדרוג שהכי כדאי לי לבצע במחשב הזה? אני יודע שהמעבד ניתן להחלפה אבל לא ידוע לי בדיוק אילו מעבדים ייתמכו ע"י המחשב. יש אפשרות לשדרג זיכרון ל2GB שזה המקס' שנתמך ע"י הלוח, או כונן SSD קטן. התקציב לשדרוג הוא בסביבות ה 400-500 ש"ח. מה כדאי לי לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  10. Started by J.S.Bach,

היי מה נשמע? יש ברשותי HP Pavilion מסדרה dv9750 ובעל זיהוי טביעת אצבע. רציתי לדעת אם הזיהוי טביעת אצבע מומלץ, מכיוון שראיתי תגובות באיזה פורום שאם הטביעת אצבע מזוהה כלא נכונה, הלוח אם יכול לנעול את עצמו, ואני מפחד לגבי זה. מומלץ/לא מומלץ ?

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  11. אני מעוניין לשדרג בקרוב, יש לי מארז טוב, ספק חזק (750) ו-SSD מספיק מהיר (Corsair Force Series LS - לדעתי לא אמור להוות צוואר בקבוק לכלום אבל תקנו אותי אם אני טועה). אני צריך לוח, מעבד, זכרון וכרטיס מסך. אמנם אני לא צריך מפרט מלא אבל מילאתי שאלון שיהיה מסודר: 1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לשים עוד אלפיה אם זה יהיה מוצדק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות והרבה משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות תדיר עד כבד. ב) במידה והמחש…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. היי, לאחר בנייה קודמת מוצלחת של מחשב לפני כשלוש שנים, אני פונה פה שוב במטרה לבנות מחשב נייח עדכני יותר לצורכי עבודה. בעיקרון אני מחפש מחשב נייח עם הרבה RAM, מעבד טוב, וזיכרון SSD למערכת ההפעלה. לא חשוב לי כל כך כרטיס המסך, כדאי שיהיה "מספק" - אם לוח-האם טוב ומגיע עם כרטיס מסך מובנה שמספיק טוב לסרטים, ומעט Photoshop ו-Illustrator - זה מקום טוב לחסוך עליו. לא הייתי רוצה להתפשר כלל על SSD לפחות בנפח של 256GB למערכת ההפעלה ותכנות, ואשמח לראות גם את העלויות עבור ~500GB. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא:…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. שלום לכולם זהו המפרט Gigabyte GV-NX66T128D GeForce 6600GT 128MB SLI DDR3 PCI Express bulk 970 Box Venice 940 ??AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Elixir 256MB DDR2 533MHz 260 Westren Digital 80GB 7200 8MB Buffer Sata WD800JD 340 Gigaybyte GA-K8NF-9-939 nForce4 4X Motherboard 610 LG CDRW 52x32x52 140 Codegen 008 Silver 400Watt + USB 159 סה"כ 3419 ש"ח האם לדעתכם כדאי לי להרדת למעבד של 754 ולהוסיף לקנות כרטיס אחר או שינויים אחרים במפרט?(תקציב עד 3500ש"ח)

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  14. Started by free_me_0,

נתקלתי בנייד הזה-DELL LATITUDE E4310 המחיר שמבקשים עליו-4900 שקל. אני זקוק למחשב אמין.עם אחריות ארוכה.חברה מוכרת.מערכת הפעלה. שימושיים:רגילים ביותר.לא משהו למשחקים. האם כדאי ? יש משהו אחר בסכום דומה שיותר כדאי ? מפרט: צבע כסוף מעבד : Intel Core i5-540M זיכרון : 4GB 1066MHz DDR3 אחסון :320GB 7200RPM כוננים : DVD Multi Burner צג WLED LED עם ציפוי מבטל בוהק 13.3'' מצלמת אינטרנט משולבת של 2.0 מגה-פיקסל גרפיקת Intel HD Graphics עם תדירות דינמית מיקרופון מובנה Windows 7 Professional + Windows XP Professional משקל : Starting at 1.54Kg סוללה : Primary 6-cell 60W/HR LI-ION משך האחריות : שלוש שנים סוג האחריות : באתר הלקוח DELL

15. Started by igalk474,

אני יביא אותו ביולי אחרי שה hasewell ייצא ויהיה לו stepping חדש שפותר את הבאג שזה ייצא איתו בהתחלה חודש אחרי, עד שהוא והלוח אם ייצאו , אולי החלקים פה יהיו יותר זולים זה מפרט סבבה? אני רוצה לקבל כמה שיותר בכמה שפחות מבלי להתפשר יותר מידי על האיכות צריך לשנות פה משהו? יש לי 3 הארדיסקים של טרה שאני רוצה לחבר לזה מהמחשב הישן זה מתחבר לטלוויזיה בחדר מעל המיטה יש לי כבר מקלדת עכבר ופד של RAZER ורמקולים/אוזניות שאני מחבר מהמחשב הישן המפרט: Intel haswell CPU i7-4770K overclocked 1600? MSI Z87A-GD65 motherboard (military class 4) 1000? Corsair dominator platinum DDR3 16gb CL9 ram(1600mhz, 2x8 ,xmp,overclocked) 725 256GB 2.5-inch SSD Samsung 840 PRO 1190 Zotac GTX660 Ti AMP Edition…

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  16. Started by Raknor,

שלום המחשב הישן שלי התחיל לקרטע ולגסוס והחלטתי לנסות משהו חדש. אני מבקש מפרט למחשב גיימנג (כרגע ללא תקציב אז אפשר להשתגע) כולל תוספת של מסך. עוד פעם ללא תקציב רק רוצה לראות מה הכי טוב שאפשר להזמין כרגע בשוק. אם אפשר אז חלקים נפרדים ולא לינק למחשב מוגמר (כדוגמת Alienware)

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  17. Started by Blizzarder,

1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17 אינץ' מסך קיים * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? צריך שיפעיל את סטארקרפט 2 ברמה טובה ואם ניתן להתאים אותו לדיאבלו 3 שטרם יצא (ככל שניתן) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח בינוניות, יותר תלוי במשחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, ר…

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  18. Started by lee.,

מצד אחד, אני סטודנט, כך שתקציבי דיי מוגבל, ולעומת זאת אני גם לא צריך ממש מחשב סופרמן. מצד שני, נראה לי בזבוז נוראי לקנות עכשיו מחשב במפרט זול, ובעוד 3 שנים כשאסיים לימודי לקנות עוד אחד כדי שאני אוכל גם להנות ממנו. לכן החלטתי שנראה לי הגיוני, ותקנו אותי אם אני טועה, ששווה לי להשקיע היום קצת יותר בלוח אם ובמסך, וקצת פחות במעבד וזכרונות. או באותיות ומספרים: חשבתי לקנות לוח שמבוסס על ציפסט 965 שיקר בכ 300 שקל מה 945 שכולם אוהבים להציע לי, אבל יחד איתו לקנות דגם זול של הפנטיום D שזול בכ 500 שקל מהקונרו ולשים עליו 512MB זכרון, ובעתיד, כשיתפנה כסף ויוזלו המעבדים לשדרג את המעבד (הבנתי שה 965 יכול להסתדר גם עם הקואד, כך שלא נראה לי שתהיה לו בעיה בתקופה הקרובה) וכמו כן, מכיוון שהמח…

19. Started by guycnaan,

כפי שהכותרת אומרת,מחשב ללא מסך עד 1500 שקל. דרישה: כוח עיבוד סביר זיכרון בינוני ומעלה כרטיס מסך סביר שיש לו יציאה לוידאו בנוסף ארצה לשמוע האם יש מכשירים שמאפשרים (בעזרת תוכנה תואמת) להתחבר לוידאו (vcr) ובעזרת זה להפוך אותם לפורמים מתאימים (dvd וכו') אשמח לדעת מה מחירם..

20. Started by ביצה,

מה אתם אומרים על המחשב הזה? http://ksp.co.il/?uin=18189 המלצות? דעות?

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  21. ברצוני לקנות את המפרט שבעמוד זה http://hwzone.co.il/specslist/view/46/ אני רוצה עזרה בשינוי קל אני רוצה כרטיס קול לא מובנה שיהיה קצת יותר איכותי, ויהיה 5.1, וגם להגדיל את ההארד דיסק מ80 160 ג'יגה כמובן שזה יבוא על חשבון רמת הפרטים האחרים, כי חריגה מהסכום לא כל כך אפשרית, אם למישהו יש הצעות אני אשמח.. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  22. Started by יהודה עמית,

ראיתי את המחשב הזה הוא נראה זול מידי לi7 האם אני צודק? https://ksp.co.il/?uin=49763 ודבר נוסף שאני קונה מחשב יד 2 איך אני בודק אותו?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  23. מיועד לאשתי לעבודה משרדית ולבן למשחק שרוצה . עד 3,900 ש"ח. מסך גודל 14-15.6 עם מערכת הפעלה. אנחנו נהיה בחודש הבא באילת. ראיתי 2 דגמים ,מה ההבדל ביניהם ,והאם המשחק ירוץ עליו ? https://ksp.co.il/index.php?uin=62719&select=.132..5155. https://ksp.co.il/index.php?uin=56011&select=.2185. או הדגם הזה ? https://ksp.co.il/?uin=62725&select=.268..271..162..4392..214..2185..2183..2639. https://ksp.co.il/index.php?uin=56143&select=.132..4149. https://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/football-manager-2019/18071 ואם לא , אז מה מומלץ ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ThomasB,

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  25. Started by IDAN AMRAM,

מפרט לאחיין. גיל בר-מצווה רוצה למשחקים ושיכלול מסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - חריגה מינימאלית כמה שניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, כמה שיותר חזק גם למשחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי - מסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) ? - עדיף שקט לא ממש קריטי נגיד 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות. בלי…

• 1 תגובה
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.