עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by danield51,

רשום לי שמנהל ההתקנים של ווינדוס השבית את הרשת האלחוטית ושאני נכנס למנהל התקנים ללשונית של Intel® WiFi Link 1000 BGN רשום לי ש:ל- Windows אין אפשרות לאמת את החתימה הדיגיטלית עבור מנהלי ההתקנים הדרושים להתקן זה. ייתכן ששינוי חומרה או תוכנה שבוצע לאחרונה התקין קובץ פגום או בעל חתימה שגויה, או קובץ העלול להוות תוכנה זדונית ממקור לא ידוע. (קוד 52)...מישהו יודע מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500, לחסוך כמה שאפשר, אפשר לחרוג ממש בקצת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אינטרנט, מוזיקה, הרבה פוטושופ (לא מקצועי), יו טיוב, סרטים HD, לא מתכנן לשחק הרבה משחקים אבל מת לשחק GTA 5 ו…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by CABiN122,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד לשימוש כללי (בעיקר אופיס ואינטרנט), תכנות (#C), צפייה בסרטי HD ושימוש מזדמן בפוטושופ ובפרימייר (ממש מזדמן, פעם בכמה חודשים). מאוד חשוב לי שיהיה קל וקטן (14" יהיה טוב, 13.3 אם אין ברירה אבל זה כבר קטן מדי). התקציב הוא עד 2000 שקל והמחשב ירכש באילת.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  4. Started by jim202,

אני צריך את זה גם ל גיימינג וגם ל video editing יכול לעלות אם התקציב מעבד Intel® Core 2 Duo E6600 Conroe Processor 2.4GHz דיסק קשיח Western Digital SE16 500GB Serial ATA 7200RPM אני רוצה בעתיד להוסיף עוד אחד לוח אם EVGA nForce 680i SLI Socket 775 1333MHz DDR כרטיס וידאו EVGA GeForce 8800 GTS 640MB GDDR3 , או EVGA 768-P2-N831-AR GeForce 8800GTX 768MB אם שווה להוסיף 150$ ל ה GTX כרטיס קול X-Fi XtremeMusic זיכרון Corsair 6400 2GB Kit DDR2-800 XMS2-6400 או GeIL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1000 (PC2 8000) …

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by SD_Arbiv,

באתר תחת מפרטים מומלצים, נמצא מפרט מספר 7 והוא מתאים לצרכים שלי. נסיתי לחפש את הרכיבים במספר חניות וכרטיס המסך לדוגמה לא נמכר בהם. רציתי לבקש סיוע בעדכון המפרט. בנוסף מפרט # 6 זהה לחלוטין למפרט הזה עם מעבד i5 במקום (עוד לא החלטתי אם אני צריך i5 או i7) ולכן חשוב לי שהעדכון יתאים גם ל Intel i5-4690 3.5Ghz Tray. http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/10 [TABLE=width: 1164] [TR=class: firstl, bgcolor: #E4E4E4] [TD=align: center]פריט[/TD] [TD=align: center]תיאור[/TD] [TD=align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: specs even] [TD=class: part]מעבד[/TD] [TD=class: model]Intel i7-4790 3.6Ghz Tray[/TD] [TD=class: price]1450 ₪[/TD] [/TR] [TR=class: specs odd, bgcolor: #F7F7F7] [TD…

6. Started by Ronfer123,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לגיימינג, תודה לכל העוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends battlefield 3 Rage -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd 1920-1080 מסך 24.5 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, עד 500 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש ביתי-משרדי ותכנות קל (Android studio עם אמולטור) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפי…

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. שלום מעוניין לקנות מחשב חדש, אין צורך במסך מקלדת ועכבר. * הסרתי סעיפים לא קשורים אליי - אשמח לעזרה, אני מעדיף שהלוח והמעבד והקירור יהיו סבירים, כ.מסך מה שנכנס בתקציב כי כל כמה חודשים יוצא דגם חדש ולשדרג לוח ומעבד הרבה יותר מסובך מלשדרג רק כ.מסך 1. מה התקציב המקסימלי? 3500ש"ח עם חריגה של 100ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים 50%, גלישה 30%, סרטים 10% רזולוציית מסך 1920X1080 FULLHD גודל 23" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים חדשים, קרייזיס 2 וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד? בינוניות, גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכ…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. השימוש - בעיקר משחקים. forza, פורטנייט וכו'. אשמח לחוו"ד על המפרט ואם יש overshooting איפה שהוא. (הורכב ב TMS) בנוסף, אשמח להמלצה על מסך, עד 2000 ש"ח. [b]מעבד:[/b] [url=https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=105129]AMD Ryzen 7 5800X AM4 Tray[/url] כמות: 1 מחיר: ₪ 1209 …

10. בס"ד שלום חברים. אני מבקש עזרה ברכישת מחשב נייח חדש לבית. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באזור ה-2000 שח. עדיף פחות אבל אפשר גם קצת יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא צפייה בסרטים און-ליין (סטרימינג) באיכות גבוהה, גלישה באינטרנט, יישומי אופיס ומשחקים לילדים (כמו FIFA) על הגדרות בסיסיות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה). לא. אני מעדיף שיהיה כונן SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא הכי חשוב …

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?4000 ניתן לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות והרצת מכונות וירטואליות, פוטושופ, אילוסטרטור. גיימינג יהיה נחמד אבל בעדיפות אחרונה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בSSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …

12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k לקופסה , 9k ביחד עם המסך,מקלדת ועכבר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מעדיף לחרוג , אם כבר 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA 15, Battlefield 4 , Guildwars 2 ... .. אך אני כל הזמן מנסה משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מחפש גם מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. הנה מה שאני הרכבתי: אם זה טוב אז תשלחו תגובות והצעות חדשות מעבד AMD Sempron 2500+ 1750MHz , 256Kb 333MHz FSB - BOX - with stock fan470 לוח אם Intel® 865PE - ABIT IS7-E495 זיכרון פנימי 256mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS 400MHz CL2.5 - 5Y Warranty 230דיסק קשיח ATA - 80GB 7200RPM - Seagate 8mb Buffer Cache - 5Y Warranty 380כרטיס מסך Radeon 9250 (240/400) 128MB DDR DVI, 64bit 4-Pipes - TUL Powercolor - 3Y Warranty 330כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם 0 מארז Compucase CI-6A19 BLACK + Heroichi 300AR-T + One 120mm Fan 340ספק כוח כלול במארז 0 מאווררים 120mm Case Fan 45 סה"כ 2245 מה שמודגש זקו תחתון זה המחיר תודה מראש(-:

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלום אשמח לעזרה אני מחפש משחב נייד חדש, פשוט מבחינת מפרט טכני(זיכרון,מהירות וכו'), אבל רכיבים איכותיים שמחשב יחזיק לי לכמה שנים טובות. להלן הדרישות: *תקציב: 1500-1800 * מטרות המחשב? שימוש ביתי- אינטרנט/אופיס * גודל המסך? 15.6" * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? סטנדרטי * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 250G-500G * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא - אני יכול להתקין מערכת הפעלה במעצמי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה עם שירות טכני טוב * כל דרישה מ…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  15. Started by ofir d,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD ו4K וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, The Witcher 3 , FIFA, COD ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי שני מסכים: T260 26" FHD וטלויזיה מותג מדבקה 55" 4K ( המחשב ממש צמוד לטלויזיה ומחובר בכבל HDMI קצר) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by morann,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K ניתן לעלות אם יש הכרח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו בפרמייר ואפטר אפקטס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר, אפטר אפקטס, פוטושופ - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא - אם התקציב נמוך מדי לכלול גם מסך, ניתן להמליץ ע…

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by xXDevil4Xx,

חברה מה דעתכם על המפרט הזה: Leadtek PX7800GT TDH PCI-e 256Mb Retail Video Card Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply Asus A8N-SLI Premium nForce4 SLI Socket 939 Motherboard GeIL 1GB (2x512MB) DDR 3200 Value Dual Channel Memory sunbeam transformer AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 BOX ויש לי שאלה בקשר ללוח אם איך זה שהעלו את המחיר של ה-asus dealuxe ושקונים אותו הרבה יותר חשבתי שיש בו באגים....

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. מחפש מחשב במיוחד למשחקיםם אני רוצה מקסימום ביצועים שאפשר להביא במחיר הזה ושיחזיק מעמד בשביל משחקים חדשים שיצאו הכסף שיהיה לי זה בסביבות ה4000-4500 תודה עריכה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!=4000-4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?=לנצל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?= נטו למשחקים! א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).=תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19 אינצ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?= COD FALLOUT GTA IV כל המשחק…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by elc,

שאלתי בעבר על Radeon HD 3450 ועכשיו נתקלתי ב‎NVIDIA GeForce G 103M (512 MB Dedicated, Up to 1790 MB‎ להבנה כללית הוא שווה ערך לאיזה גירסה של nvidia Geforce סידרה 9XXX או 8XXX ובכלל האם הוא עדיף על הRadeon HD 3450 256MB ? תודה

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by timesin,

לאבא שלי יש לפטופ שמיועד בעיקר לאימיילים/אופיס ACER ASPIRE E15 ES1-512 INTEL QUAD CORE N3540 PENTIUM 4GB RAM אני בארהב והמחירים כאן ברצפה אני רוצה לקנות כרטיס ראם של 8GB של קינגסטון (בדקתי שהוא מתאים) בנוסף לראם אני רוצה לקנות SSD של SANDISK/PNY של 128גיגה ביחד ייצא לי בסביבות ה200 שח רציתי לדעת אם זה ישפר את חווית המשתמש שלו, והכל ירוץ לו יותר חלק. (פתיחת מסמכים של אופיס וכו) מה דעתכם? אל תתייחסו לזה ש"חבל על הכסף זה מחשב לא טוב" אני רוצה לדעת נטו אם זה ישפר את החוויה היומיומית שלו. תודה

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. זה מה שהאתר מציע: מעבד Intel Celeron D 320 - 2.40Ghz Prescott , 256kb 533MHz FSB - BOX - with stock fan 450 לוח אם SiS 661FX - Asus P4S800-MX - M.ATX, Onboard VGA/Lan/Sound - 3Y Warranty 410 זיכרון פנימי 256mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS 400MHz CL2.5 - 5Y Warranty 230 דיסק קשיח ATA - 40GB 7200RPM - Seagate 8mb Buffer Cache - 5Y Warranty 345 צורב רגיל ? כרטיס מסך Onboard - מובנה על הלוח אם 0 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם 0 רמקולים 0 מארז Compucase CI-6CS3 + HEC-300ER Black 220 ספק כח כלול במארז 0 עכבר Microsoft Optical Basic Black Mouse - OEM USB 55 מקלדת Compaq Multimedia PS2 BLACK 45 מסך Samsung 793DF 725 סה"כ 2480¤ מה…

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by MaC_MaN,

שלום, אני מחפש מחשב נייד שישמש ליום יום, בעיקר בריצה של מספר מכונות ווירטואליות במקביל (חלילה לא טראנספורמר), התקציב הוא עד 5K (גמיש טיפה), עדיפות לחברה מוכרת ולא חברה שתאדה מחר/תפסיק לייצר ניידים. גודל המסך: 15+ משקל: 2-3 ק"ג (עדיף שיהיה קל ככל הניתן). זמן סוללה: לפחות 7 שעות (עדיפות לכמה שיותר זמן). רזולוציית מסך: 1920x1080 יציאות/כניסות חובה: HDMI, USB3, RJ45 כונן קשיח: לפחות 500GB בכונן HDD מהיר (7200rpm) או בכונן SSD או בשילוב של השניים (אך לא היברידי). זיכרון פנימי: 16GB (או תמיכה עד 16GB). כונן אופטי: לא קריטי. רשיון למערכת הפעלה: אופציונלי. תודה לעוזרים, אוהד

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by j,

. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז בכיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אם ממש שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לקולנוע ביתי + מוזיקה - פורמטי אודיו חדשים, סרטי תלת מימד וכו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בלי משחקים בכלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. שלום לכולם בזמנו (לפני שנה וחצי..בערך) התייעצתי לגבי שדרוג, ולא הוצאתי את זה לפועל ובצדק כי המחשב עדיין החזיק יפה מבחינת גיימינג. כיום אני כבר מרגיש את הירידה בביצועים, ואני שוקל האם כדאי לשדרג, וכמה יעלה שדרוג ראוי. אני לא מחפש מחשב שיריץ הכל על 240 FPS, אבל לפחות שיעבוד בצורה חלקה ויחזיק לשנה-שנתיים הקרובות. אם שדרוג לטובת המטרה הזו יצרוך החלפה של יותר מדי רכיבים, האם יהיה עדיף לרכוש מחשב חדש וזהו? אשמח לדעתכם בנושא בנושא התקציב לשדרוג, מניח שעד 1.5-2K, אבל מעדיף כמה שפחות. דבר נוסף, יש תקלה בספק הכוח במחשב. הדגם שלו הוא FSP HYPER 600, וכשאני מדליק את המחשב הוא עושה רעשים שמפסיקים אחרי כמה דקות, ולעיתים רחוקות הרעשים חוזרים ומפסיקים אחרי דקה. זה לא…

25. שלום יש לי התייעצות, אני הייתי אמור לקנות מחשב יד שנייה מבוסס לוח אם z170 ומעבד 6700k כרטיס מסך 980 ti ספק מודולרי טוב של חברה גנרית highpower 750s 80 bronze זיכרונות קינגסטון 16 גיג'ה 2400 ddr4 קירור artic freezer 11 pro מארז antec g505 במחיר מעולה (הכל לא עבר אוברקלוק). את המחשב הייתי אמור לרכוש מאדם אותו אני לא מכיר אבל עושה רושם של בחור אמין וגם קיבלתי המלצה עליו מבחור אמין אחר בנוסף הבחור מוכן לחתום על זיכרון דברים והיה מוכן שאבוא להריץ על המחשב איזה בדיקות שבא לי. המחשב בן חצי שנה (ראיתי את הקבלה) יש קבלות ויש אחריות ראיתי (אפילו ביררתי עם החנות האם האחריות עוברת אלי במידה ואני רוכש את המחשב למרות שהקבלה על שם המוכר). הגעתי לבית המוכר. המחשב דנדש הוא שומר עליו בקנ…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים