ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב ישן עם מעבד E7500 עם 2GB RAM וGTS250 כולו אבק ולפעמים הוא נכבה אני לא יודע אם זה הספק או המעבד אולי מתחיל להינמס (מזל שעכשיו חורף) גם הזיכרון דפוק מהתחלה שקניתי אותו היה עושה ריסטים לפעמים על הפנים בקיצור אבל סוחב אחי מכונה כולו אבק והוא ממשיך מחכה שינקו אותו אבל רק שהוא נתקע חח בקיצור השאלה שלי היא כזאת האם שווה לי לשדרג אותו או לקנות מחשב חדש התקציב שלי הוא 3000 3500 אני יכול לשים ספק זיכרון לנקות אותו מאוורר חדש וכרטיס מסך סוס והוא יריץ לי פולאוט 4 למשל או לקנות מחשב חדש בתקציב הזה או יותר בתקציב הזה מצאתי מחשב עם מעבד AMD FX6100 ו GTX960 אז מה עדיף core 2 duo עם כרטיס מסך ב1800 שקל או i3 למשל או amd עם כרטיס מס…
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למחשב נייד בעל מסך 12.1 או 13.3 מחברה אמינה בתקציב של 6000 ש"ח פלוס מינוס. חשוב לי מאוד שזמן הסוללה יהיה ארוך והצרכים הם בעיקר גלישה מייל איסי כתיבת מיסמכים טיפה מישחקים זהו בערך תודה על ההיתיחסות הקודמת ושוב עיזרו לי בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, סרטים ומשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב בו…
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לקבל מכם המלצות לקניית מחשב נייד שיענה על הדרישות הבאות: עד 5000 ש"ח נרכש בישראל בעיקר עבודה באופיס, אבל שידע להתמודד גם עם עבודה בתוכנות סטטיסטיות (כמו SPSS, למי שמכיר), אקסל ומדיה פלייר במקביל. כמה שיותר קל- הוא נמצא בעיקר על הגב שלי... צורב DVD זמן סוללה ארוך גודל המסך, יציאות מיוחדות, או בלוטות' לא קריטיים לי, ואני לא צריכה אחריות בינלאומית. אני לא מתמצאת בגדלים של כונן קשיח, אז לצערי אני לא יכולה לכתוב כאן את המינימום, אבל בנוסף לקבצי העבודה המשרדית (שחלקם גדולים גם כן), אני רוצה לאחסן עליו גם תמונות (שגודל הקובץ שלהן גדול יחסית). דבר אחרון (- נדמה לי שזה קשור להמלצה על המחשב, אבל אני לא בטוחה...) חשוב לי שעל המחשב יהיה מותקן XP ולא ויסטה. תודה רבה! יעל
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
ההפרש במחיר הגרסאות הבסיסיות הוא 300 ש"ח בלבד (3100 לעומת 2800) לכן אני מתלבט. האם יש יתרון אמיתי ל-3460? ב3460 המעבד וכרטיס המסך חזקים יותר, אך הנפח 320GB לעומת 500GB ב-3450. גם 320GB יספיקו לצרכים שלי. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
מיועד לסרטים, אינטרנט, יכולת להפעיל משחקים ברמה סבירה (אין צורך בהגדרות גבוהות) צריך מסך, משהו טוב שיהיה נוח לצפיה בסרטים. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אין לי הגדרת תקציב מכיוון שאני לא יודע כמה עולים כאלה. הכרטיס אמור לשמש לתוכנות הבאות: Autocad 2016, Sketchup Pro, Photoshop CC ויתכן שגם Adobe Illustrator הגרסה המלאה זה ירוץ על Windows 10 X64 תודה
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
טוב אז התקציב שלי היה 4500 ככה ועלינו ל-5000 וזה כבר די הרבה.. ככה שאי אפשר להעלות עוד שום דבר במחיר. המפרט הקודם הוא: המחיר שלו היה בערך -4500, בלי רמקולים מקלדת עכבר מאוורר והרכבת מחשב. וזה המפרט שהכנתי עם האיש שדיבר איתי בטלפון, הוא אמר לי שאפשר מפרט הרבה יותר טוב אז שיפרנו את המעבד.. [תתעלמו מהמקלדת עכבר מאוורר והרכבת המחשב]. איך המפרט החדש? והאם עשיתי בשכל שהחלפתי בין המפרט הראשון לשני? אני לא עושה OC וזה מחשב שמיועד למשחקים. תודהההה
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
הרבה זמן שאני מחפש מחשב חדש... היה לי מפרט עם Q6600, ושמעתי שהוא טוב למשחקים והכל, אבל קצת מפריע לי שהמעבד קצת ישן... ראיתי את המפרט הממולץ למשחקים ושניתי אותו טיפה למה שאני חושב שיותר יתאים לי: מעבד AMD Phenom X4 9550 Box ¤649 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1235 לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ¤470 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38510 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤300 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤880 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AX4870512MD5 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤126 כמות:…
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
מחשב לחברה לכן חשוב שיהיה אמין ושלא תאכל לי את הראש עם תקלות ובעיות. תקציב עד 3000 ללא חריגות, אם אפשר פחות יהיה נחמד. שימושים הם משרדי + גרפיקה פוטושופ וקצת תוכנות גרפיקה מזדמן אין צורך במסך. צריך עכבר +מקלדת + רמקולים. שקט חשוב אבל לא בצורה מוגזמת. הייתי אומר 5. לא מתוכנן אוברקלוק. מערכת הפעלה חייבת להיות מותקנת חלונות 7 בגרסת HOME. אין עדיפות לחנות. מעדיף מארז קומפקטי. אין צורך בשדרוג עתידי למעבד/זכרון. מתלבט האם כדאי לקנות מחשב מהחנויות הרגילות או ללכת על מותג. האם יש מחשב מותג במחירים האלה שכולל אחריות בבית הלקוח?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כול התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר, סוני וגאס After Effect ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, Battlefield 1, Call Of Duty, The Witcher 3 וכדומה, על אולטרה 1920X1080 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן קניתי מחשב חדש (בסגנון של המחשב שעולה 1550 שח באייבורי)והעברתי אליו את ההארד דיסק הישן כדי לחסוך בעלות השאלה שלי היא האם הוא מאט את המחשב ? והאם באופן משמעותי ? תודה רבה !! מפרט : cpu:Intel Core i3-2130, 3400 MHz Motherboard Name: Gigabyte GA-B75M-D3V כרטיס מסך מובנה :intel hd 2000 memory ram : 4gb ,1333 mhz ,transcend hdd : samsung hd200hj (200 GB, 7200 RPM, SATA II -3gb\sec ,buffer-8mb os :windows 7 64 bit
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
pentium 4 2.6 800mhz 512 ddr400 western digital 80gb 7200 8mb cach asus p4p800 readon 9600xt 256 lg 52x32x52 lg dvd 16x40 lg 17inch 700b מה היצם משנים אם התקציב שלכם הוא 6000 ש" גג?
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
תקציב מקסימלי די גמיש האמת, בואו נגיד סביב ה4000/4500, עדיף לחסוך אבל גם אם תנצלו הכל לא אסון. מיועד לגיימינג קל(פוטבול מנג'ר ודברים בסגנון), וחשוב מאד שהגלישה תהיה מהירה מאד בלי תקיעות. עדיף שיהיה שקט, לא צריך להיות על זה הקפדה מיוחדת. דרישות מינימום: כונן ssd, כרטיס מסך דומה לgtx1050 או טוב יותר, מעבדi5 דור שביעי. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
היי! ארצה המלצה למפרט מחשב בתקציב של בין 1200 עד גג 1500 ש"ח(ללא מסך וציוד הקפי נוסף) שימושי המחשב יהיו בעיקר אינטרנט וסרטים. לפעמים לשימוש משחקים: לכן יש לי כרטיס מסך Gforce9500 שחשוב שיהיה סלוט בשבילו על הלוח אם וספק מספיק טוב בשביל להחזיק אותו. חשוב לי איוורור טוב, ושיהיה שקט. אני גר במרכז, ת"א. תודה רבה על עזרתכם!!! ;D
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אז ככה.. לאחרונה אני לא כל כך מתעסק בדגמים הכי טובים של חומרה. זו הסיבה שאני צריך ת'עזרה שלכם. אני מחפש מחשב לבית. זה מחשב שיחובר ברשת למחשב שכבר קיים. (המחשב הקיים חזק). המחשב שאני מתכנן לקנות הוא למטרת עבודה במסמכים, גלישה ברשת וכל מיני שטויות. עכשיו השאלה שלי איזה מפרט יכול להיות מספיק טוב בשביל לספק את הצרכים האלו לתקופה ממושכת ושהרכיבים שלו לא יתמותתו אחרי שנה שנתיים? והכי חשוב, זהו לא מחשב שאני מתכוון להשקיע עליו יותר מידי כסף. אני מדבר על אופציה עד 1500 ועדיף פחות ככה שיהיה לי מספיק כסף להשקיע במסך גם ובמוצרים נלווים שאותם אין צורך להזכיר פה אלא רק את המפרט של המחשב. חברה תודה על העזרה. עריכה: מקווה שעכשיו סידרתי את הנושא כמו שצריך
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה במפרט מחשב גיימינג בסכום של 8000 ש"ח מאפס, אין צורך בעכבר\מקלדת\מסכים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RPG,FPS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
- 1 follower
-
-
היי .. המחשב הישן נהרס וההורים רוצים מחשב לעבודה משרדית ולא למשחקים . אז אני צריך מחשב לעבודה משרדית עד 1200 ש"ח בKSP או TMS&FOX . תודה לעוזרים. לפי הטופס: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 1200 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כרטיס קול איכותי 5 האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. ה…
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
היי, בטוח שכבר נכתבו פה מלא פוסטים אבל.. מנסה להבין מאיפה להתחיל מחפש מחשב טוב שיריץ משחקים (ואופיס לדוגמא) שיהיה די חזק אבל לא הטופ של הטופ.. מחפש לבנות מחשב באזור ה 4-5 אלף ש"ח ראיתי המון מפרטים ואני מנסה להבין האם הם לצרכים שאני מחפש או שהם בקטגוריה של התותחים הכבדים.. למשל: מעבד - Intel Core i7-8700K כרטיס מסך - Nvidia GTX 1070-Ti מעבר לזה כל השאר אני חושב שהם הכסף הפחות גדול וכולם אותו סדר גודל של מחיר (אשמח לשמוע שאני טועה) אשמח לעזרתכם!
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, ברשותי X61 עם 2 GB זיכרון. מעבד 7100, מקום פנוי בHD - 30~ כאשר אני מפעיל את המחשב ישנה שלוקח לו הרבה זמן ל"טעון" את האיטרנט האלחוטי (משמע - לוקח לו בין 1-2 דק' עד שמופיעים שנ האייקטנים הללו). ניטרלתי את כל התוכנות שאני מכיר שניתן לנטרל בסטארטאפ (מצ"ב תצלום מסך). האם ניתן לנטרל עוד דברים? האם יש למישהו רעיונות איך לזרז את קצב העלאת חלונות? תודה מראש, צחי [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אטוס לארה"ב וחשבתי לקנות שם מספר חלקי מחשב אותם תכננתי לקנות בארץ. מדובר על מעבד, זכורונת RAM, לוח אם וכרטיס מסך - לאותו סט חלקים יוצא הבדל של יותא מ1000 ש"ח בהשוואה לארץ. מה דעתכם, האם כדאי לקנות את כולם, או לפחות מעבד וזכורונת RAM ששם הסיכוי לתקלה נמוך יותר מאשר כרטיס מסך\לוח אם ? האם אין בעיה לשים את הקופסאות במזוודה הגדולה \ טרולי עלייה למטוס? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
צריך לתמחר מחשב יד שניה לפני מכירה. המחשב נבנה לגיימינג סבבה (ופיתוח, אבל את מי זה מעניין) ובמטרה שיהיה קטן ככל האפשר. לוח אם ASUS ROG Strix Z270I https://www.amazon.com/gp/product/B01MZBUDUU/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_o00_s01?ie=UTF8&psc=1 מעבד Intel Core i7-7700 קירור למעבד Silverstone Tek Low-Profile Heatsink CPU Cooler https://www.amazon.com/gp/product/B00N4OBH92/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_o00_s01?ie=UTF8&psc=1 זיכרון Corsair Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 2400 (PC4-19200) C16 https://www.amazon.com/gp/prod…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שמי דויד ולשמחתי הרבה לאחר זמן רב מאוד לראשונה החלטתי לרכוש מחשב נייד. אין לי ידע או ניסיון מוקדם בתחום ושוק המחשבים הניידים מציע מגוון רחב מאוד של אפשריות. אודה לכל מי שיעזור בעצה בנושא לרכישת מחשב. ברשותי תקציב של 2000-3000 שקלים. דרישותי מהמחשב הן: 13,3-12 אינטש,שיריץ סרטים + סרטים מכונן הדי וי די ואינטרנט ללא בעיות, בטריה שתחזיק כמה שיותר שעות,שלא יתחמם הרבה,כונן צריבה טוב ומהיר,קל משקל ואמין. נאמר לי שעבור צרכים אלו אינני צריך להשקיע סכומים בסדר גודל כמו זה שהקצבתי אבל אין ביכולתי לקנות מחשב לעיתים קרובות, ולכן ברצוני שהמחשב ישרת אותי נאמנה לצרכי הבסיסיים לעוד שנים רבות, במידה ויש מי שחושב או אפילו בטוח שישנו מחשב העונה על דרישותי מתחת לתקציב זה מוזמן לתת את דעת…
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
לאחר כל מיני חיפושים חושב, נסגרתי על בערך רמה מסויימת של מפרט, המועמד המוביל הוא כנראה: LG - E500-G.AP1DE T7250 2.0GHz http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6760 יש התלבטות עם LG - E500 G.A201E T5550 1.83GHZ http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6410&perur=2&t=1&c=322 הפרש של כ-500 ש"ח לראשון מעבד חזק יותר (2 מול 1.83) לשני HD גדול יותר (120 מול 250). איזה עדיף? (מוזר לי ש HD במחשב הראשון כל כך קטן ?!?) אשמח גם אם יש הצעות טובות יותר למפרטים דומים או עצות אחרות? ואם מצאתם מקום זול יותר אז כמובן גם (לגבי LG נראה לי שלא משנה איפה קונים כי יש אחריות של ח.י.)
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, המחשב יהיה HTPC מחובר לטלוויזיה. אבל זה יהיה גם המחשב העיקרי בבית, המחשב השני נטו לעבודה. בגלל זה אני רוצה שיהיה לו גם יכולת להריץ משחקים בצורה סבירה, סגנון המשחקים שאני אוהב זה FPS למינהם ובפרט סדרת ה Battlefield בניתי מפרט בעצמי אבל אני לא יודע עד כמה הוא טוב, אז אשמח לקבל הערות והארות. *התקציב הוא כ2700 שקלים ניתן לחרוג במקרה שזה באמת יהיה שווה את זה בעוד 200 שקלים, אבל רצוי לא לחרוג. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4440 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪884[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooli…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-