ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,356 דיונים בפורום זה
-
here we go אח שלי התחיל ללמוד עכשיו באוניברסטיה והוא שלח אותי למצוא לו מחשב נייד. את התקציב רשמתי בכותרת,מטרת המחשב היא כאמור לשימושים בסיסיים,אופיס,שמיעת מוזיקה,גלישה באינטרנט וכאלה עכשיו יש לאחי כמה דרישות מקדימות בשביל המחשב -מסך לא פחות קטן מ 15.4 -לא פחות מ 250 ג'יגה -יריץ XP (לא חובה) -מצלמת אינטרנט -צורב DVD -אחריות-כמה שיותר..P= אממ זהו נראה לי,אם צריך עוד פירוט תגידו אני אוסיף תודה רבה..(=
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם . צריך את עזרתכם , חבר שלי פנה אלי לקבל עזרה בנושא ואני פונה אליכם כי אתם בטוח יותר מומחים ממני בניידים ;D , אני בוא נגיד לא כל כך מתמצא בהם . התקציב לנייד הוא 2000-2500 ש''ח כאשר התקרה היא 2500 ואין לחרוג ממנה . אז הנה הפרטים והדרישות : * מטרות המחשב? אינטרנט , אופיס , צפייה בסרטים ומשחקים קלים . * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? אין לי מושג בזה העיקר שלא יהיה כבד יותר מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לדעתי שיהיה בסטנדרט , העיקר שהסוללה לא תיגמר תוך זמן ממש לא שפוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) ? רצוי HDMI , USB 2/3 * בלוטות? כן , צריך , תיקון - לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 300+ GB , רצוי כמובן…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך המלצה לנייד לתכנות, מסך 14 אינצ' קל משקל. תקציב עד 3500.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך שיריץ סרטי HD חלק. מסך 15". המחשב בעיקר לגלישה באינטרנט ושימוש במדיה. אני כמובן גם הולך לשחק עליו בין היתר אבל משחקים ישנים (דיאבלו, וורקראפט, אייג' אוף אמפיירס, באלדורס גייט וכו'). חשבתי בהתחלה על הDell Inspiron 15 אבל קראתי עליו ביקורות צוננות. מקשים נתקעים במקלדת אחרי כמה ימים ודברים כאלה.. אני צריך משהו אמין. אשמח להמלצות.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
האם יש ניידים מרובעי ליבה בארץ? תודה לכל העוזרים! עריכה: אני מחפש משהו במחיר הגיוני, מצאתי כל מיני ניידים ב-15 עד 30 אלף שקל... לא ממש בא בחשבון.
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
עדיף שיהיה מחשב כמה שיותר חזק לסימולציות תלת מימד ותוכנות שרטוט תלת מימד. על אילו דגמים הייתם ממליצים? והאם אחריותם תקפה גם בארץ? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לנייד עד 2100 שח הדרישות שלי הן די פשוטות- גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים HD על המחשב כולל הוצאה בHDMI לטלויזיה וגם משהו שיסחוב איזה משחק יחסית קל יהיה נחמד על הדרך ולא קריטי. וכמובן שעדיף שירוץ כמה שיותר מהר ויעלה מהר. אני כנראה אתחיל לימודים באוקטובר הקרוב או זה שאחריו אז כדאי משהו שלא יהפוך לגרוטאה עוד שנה.. אני גר באילת אז נראה לי שהכי זול יהיה לקנות בKSP. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)פירטתי למעלה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות למאט 15.6" * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. צריך המלצה לנייד עד 2500 (אפשרי מאילת למשל KSP כדי לחסוך את ה18% מע"מ) לסטודנט - קל נשיאה + 15.6''
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכל בגולשים אשמח לקבל מכם עזרה לקניית לפטופ לאבא שלי השימושים שלו הם נורא בסיסיים: אופיס, קצת מוזיקה, אולי בעתיד גם אינטרנט... התקציב הוא עד 3000 שקל, אפשרי עם חריגה של עד 300 שקלים אם זה הכרחי. המחשב צריך להיות: - לפטופ רגיל (לא נטבוק) - מסך גדול יחסית וברור לקריאה (סביבות ה15") - אם מצורפת מערכת הפעלה אז וינדוס 7 בלבד. אם לא אז עדיף בלי מערכת הפעלה בכלל - רצוי - יציאת HDMI אבל ממש לא חובה - שיהיה אמין ונחמד חשבתי כבר על 2 לפטופים לבחירה: COMPAQ 615 GIGABYTE W536M אשמח אם תגידו לי מה דעתכם. כמובן שאם הלפטופים הנ"ל לא מומלצים אשמח לקבל המלצה ללפטופ שיענה על הדרישות הנ"ל בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מבקש המלצה על מחשב לסטודנט - אופיס, אינטרנט וקצת סרטים. עד 3000 ש"ח מסך 15" מצאתי בנתיים את זה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10333 מצאתי אותו במחיר יותר טוב 2990 ש"ח האם יש לכם המלצות ?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לנייד עד 3000 ש"ח הנייד צריך להיות 15.6 השימושים הם בעיקר ויז'ואל בייסיק (ואם אפשר אשמח לקבל לינק לראות מה הדרישות מינימום של התוכנה)
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד עוד מעט ועובר מהבית אז אני צריך לקנות מחשב נייד שאני צריך לצרכים הבאים: עבודה שוטפת בוינדוס אופיס אינטרנט (הרבה חלונות פתוחים) סרטים HD יותר מ 4 ג'יגה מוזיקה ריבוי פעולות בו זמנית שני מסמכי וורד ואקסל פתוחים בזמן זה גם עוד 10 אתרים עולים ובנוסף על זה מוזיקה מאייטונס זה בערך השימוש שלי במחשב איך המחשב הזה? http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1015-t56.htm סוללה וניידות פחות חשובים
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? שיתאים להפקת מוזיקה, סרטים ואינטרנט. (שיריץ את התוכנה קיובייס עם הרבה כלים ואפקטים) * גודל המסך? רק שלא יהיה קטן מדי * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מומלץ שיהיה זמן סוללה ארוך, לדעתי 4 שעות ומעלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמות נורמאלית של כניסות USB * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320, עדיפות ל500 ומעלה. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות ישראלית * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין העדפה. אין צורך בכרטיס קול מיוחד, יש לי חיצוני.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
עדיפות למסך 15.4 אינצ' ובעל משקל נמוך (עד 3 קילו..) בעל יכולת התחברות לwifi זכרון פנימי של 2 ג'יגה ומהירות מעבד גבוהה(עד כמה שזה אפשרי תחת התקציב הנ"ל) תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
לצורך לימודי מערכות מידע. מה אתם אומרים על HP 1260 JET או DELL 1545 ???? תודה!
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
היי אני זקוק להמלצה למחשב נייד בעיקר לסרטים ומשחקים עד 5 אלף אפשר חריגה אם היא שווה את זה ותשמעו שהמסך יהיה לפחות 15 ומעלה ולא יודע לגבי סוללה כי אני כאילו ישתמש בו אם המטען אז זמן סוללה לא כל כך חשוב. תודה
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אף פעם לא היה לי נייד פשוט אז רציתי לדעת מה כדאי לקחת על מה כדאי לשים דגש וכו' תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! אשמח להמלצה שלכם עבור מחשב נייד 14' שמיועד לתלמידת תיכון במחיר של כ4-4.5 אלף ש"ח. המחשב יהיה בשימוש רב במהלך היום (כללי אופיס/אינטרנט/סקייפ). יש כמה דברים שחשובים בביצועים של המחשב: - חשוב שהמחשב יוכל להריץ בלי בעיה תוכנות כמו פייתון, blue j, אקליפס. - חשוב שהסוללה של המחשב תוכל לעבוד כמה שיותר זמן. - חשוב שהמחשב יהיה קל יחסית. - זמן עלייה מהיר ושירוץ מהר בזמן העבודה. - כונן SSD (מניח שזה כבר די הסטנדרט היום) במידה ויש מחשב עם אחראיות יצרן לתקופה ארוכה זה יהיה מעולה. יתרון למחשב שבו המחשב נלקח מבית הלקוח לצורך התיקון. אם לדעתכם למחשב שכזה דרוש תקציב יותר נמוך אשמח…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה לנייד עסקי, התקציב הינו 500$ לקניה באמריקה נדרשת אחריות שתכובד בארץ השימושים הם בעיקר עבודה משרדית, לא מתוכננים משחקים/סרטים גודל מסך רצוי 14.1 עם רזולוציה גבוהה (1400x900), עדיפות למסך מט עדיפות ל- 4gb ram, כונן שמן וצורב dvd אשמח לשמוע המלצות תודה
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנייד פשוט לצורך משרדי - ז"א שאפשר להציג בו מצגות ולא צריך יותר מזה מי שיכול להביא המלצה אז עדיף שיהיה גם המלצה לקטן וגם לרגיל (15.6) בתודה מראש נ.ב. שבוע שעבר ביקשתי המלצה לנייד קטן ורציני (לגרפיקה) אבל כנראה שאני אלך על נייח
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית - פוטו שופ * גודל המסך? 11-12 * רזולוציית המסך? לא ידוע * משקל רצוי? עד 1.3 - 1.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן (כמה שמתאפשר) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן - VGA (אמור להתחבר בבית למסך גדול) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G * כונן אופטי? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם מתאפשר רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא במידת הצורך אפשר לחרוג עד 3000 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שבוע טוב אני מחפש המלצה לנייד קטן (עדיפות עד 12.5) לצרכי גרפיקה צריך שתהיה אפשרות לחבר למסך גדול לעבודה בבית וחשוב שתהיה לו בטריה ארוכת טווח ככל האפשר לעבודה בדרך התקציב עד 5000 ש"ח בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
תקציב, עד גג 4000 ש"ח כולל מערכת הפעלה. (סלחן לגבי כמה עשרות שקלים, לא מעבר). שאיפה להישאר בסביבת ה3500. חשוב מאד שיהיה קל, כי הוא הולך להתנייד הרבה. זמן סוללה חשוב הרבה פחות. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט, צפיה בסרטים, שימוש באופיס ועבודה עם פוטושופ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - עדיף מט, לא קריטי. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - 768X1366 מספק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמ…
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
הדרישות הן: שיריץ Win98SE בלי בעיות (שיהיה אפשר למצוא בקלות את כל הדרייברים) ושיהיה לו חיבור Parallel. יש המלצות?
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש וזקוק להמלצות. מטרותיו יהיו בעיקר גלישה באינטרנט, סרטים ואופיס (או כל דבר בסגנון). אשמח אם גם הוא יוכל להפעיל תוכנות adobe ברמה הבסיסית. התקציב הוא באזור ה5000 וחשובה לי מאוד האחריות/השירות שהיצרנית תספק. הסתכלתי לאחרונה על המחשב הזה - יש המלצות/הערות? אמשח לשמוע על דגמים מומלצים נוספים. תודה
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-