עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הרבה זמן שלא התעסקתי עם חומרת מחשבים אז אני דיי חלש בעניין המפרט הנוכחי רשום בצד, הוא דיי מספק אותי אבל הגיע הזמן שHD יפסיק לקרטע לי. האמת היא שכרגע אני לא משחק בהרבה משחקים למעט WOW ו PES 2009, החומרה במחשב שבניתי מעבר למספיקה לצרכים הנוכחיים אבל בראייה קדימה אולי זה יהיה שימושי. 1. Tms&Fox AMD X720 HD4850 מעבד AMD AMD Phenom II X3 720 BE 2.80GHZ BOX ¤722 לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤432 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12 ¤360 כרטיס מסך ATI Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe ¤1,050 דיסק קשיח Samsung 500GB HD502IJ 16MB ¤281 ספק כוח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production ¤348 מארז RAIDMAX APEX NO PSU ¤162 סה"כ מחי…

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  2. Started by tavor21,

אני רוצה מפרט של מחשב HTPC ב1500 ש"ח כאשר אפשר שהכל יהיה אונ בורד (לא משנה איזה מעבד עדיפות פ4 אבל אפשר AMD) וגם שללוח אם תהיה יציאת SPDIF מאוד חשובבבבבבבבבבב אפשר גם פחות תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by rafi-s-,

המחשב כולל מעבד AMD לוח אם כרטיס מסך זכרון 1GB דיסק קשיח צורב דיוידי מארז המחשב מיעד לעבודות באופיס וגם לקצת משחקים תודה

4. Started by cobara,

היי , אני מחפש לקנות נייד לשימוש של אינטרנט מוזיקה סרטים ולמודים הייתי לשמוע מה אתם אומרים על הנייד הזה: CPU: Intel Core 2 Duo T7200 2.0Ghz Memory: DDRII 1Gb 667Mhz (2x1024Mb) Memory Max: 4Gb Hard Disk: 120Gb 5400rpm Sata LCD/TFT: 15.4" WXGA 1280x800 VGA Card: Ati X2300 128Mb Modem: 56K LAN : 10/100Mbps Wireless : 802.11b/g Optical Drive: Included Battery: Li-Ion 6 Cell Weight: 2.9kg Bluetooth: Included O/S: Windows Vista Premium Camera: 1.3 Mega Pixel Sound Card: Included Speakers: Included Ports: 4x USB 2.0/ RJ-45/ RJ-11/ S-Video/ VGA/ Microphone in/ Headphone Out/ DVI Warranty: 2 years מחיר : 3250 תודה!! :xyxthumbs:

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  5. Started by arkzai,

. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל+ במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גרפיקה, עריכת וידאו אפטר אפקטס, מעט תלת בסינמה 4d, גם משחקי מחשב אבל זה קריטי א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור אפטר לעבודה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא כל כך חשוב המשחקים אבל שיוכל להריץ משחקים חדשים גם באיכות נמוכה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  6. Started by taimor,

טוב יש לי 2000 שקל בלי כמעט חריגות ללוח מעבד וזיכרון שמיועדים לOC כעיקרון, אני הולך לשדרג את המחשב שלי, מפרט בצד וזה מה שהרכבתי לי ויצא לי בול 2000 שקל, דעתכם : INTEL CORE 2 DUO SE4400 GIGABYTE GA-P35-DS3 OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 עכשיו יש משהו יותר טוב שאני יכול להשיג ב2000 ? כעיקרון המטרה היא גם לעשות OC מאוד נחמד ואני לא יודע אם לקחת את הלוח של GB או לקחת את הASUS P5B, מה אתם ממליצים ? ועוד שאלה, האם להשאיר את הביג טיפון שלי או עדיף פירזון 7 פרו ?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  7. בעיקר למשחקים. בין היתר לעריכת סרטים. (אומנם, אין צורך במעבד מרובע ליבות, אבל אם זה נכנס בתקציב - מה טוב). אני מקווה לעשות OC קטן למעבד, אבל בכל מקרה - חשוב לי שיהיה כמה שיותר שקט. (אולי SUNBEAM TUNIQ + מאוורר SCYTHE?) בכל מקרה, אני סומך עליכם פה. אין צורך בכונן קשיח או צורב. תודה! (חריגה אפשרית של כ-200 ש"ח).

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימלי? 6.5K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב ישמש כמחשב משחקים כבדים. מחשב שגם בעתיד אוכל להנות ממנו במשחקים כבדים. בנוסף, המחשב ישמש לעריכה בתלת מימד ובראייה בסרטים ובמשחקים בתלת מימד. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב לא צריך, גם כונן דיסקטים. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7-8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? אני מתכנן לבצע בעתיד אוברקלוק. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by alfus73,

שלום, אני עומד לרכוש מחשב חדש. איזה עדיף, מסדרת 3D live (רצ"ב קישור: http://www.g-tech.co.il/pl_products~18~75.htm) או ליבה כפולה ?? המחשב הוא למשחקים, סרטים, אינטרנט. מה זה בכלל 3d Live ??

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  10. סבא רוצה מחשב נייד ואין לו מושג איזה צריך לבחור :s05: עכשיו, הוא רוצה מחשב נייד בעיקר לגלישה באנטרנט ובשביל סקייפ, אם אני לא טועה סקייפ דורש מעבד חזק ומהיר בשביל קליטת נתונים במצלמה וגם מצלמה איכותית... הוא צריך מחשב פשוט בשביל הדברים הנ"ל, והוא שואל גם לגבי אפשרות בווינדוס 7 אם אפשרי לשנות את רזולוציית המסך למספר המשקפיים שלו (שמעתי שזה אפשרי בהגדרות) כך שהוא לא יצטרך לענוד משקפיים בזמן השימוש במחשב...אפשרי? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  11. שלום, אני צריך חוות דעת לגבי הפריטים שבחרתי. יש לי כבר קירור למעבד noctua nh-d14 ואני הולך להשתמש בכוננים הקשיחים שיש לי עכשיו למחשב החדש. שאלה ראשונה: אין לי מושג איזה לוח אם לקנות בשביל OC למעבד haswell.. קיבלתי המלצות על gigabyte, msi ו asus ואין לי מושג למה הלוחות שלהם יכולים להיות כל כך יקרים בגלל feature חדשני ביותר שמאפשר לי להשתמש בעכבר ב BIOS. שאלה שניה: לגבי ספק כוח האם אפשר לחסוך ממה שאני בחרתי? לפי מה שהבנתי מומלץ לקנות ספק כוח עם דירוג של 80 plus gold לפחות בשביל מעבדי haswell וקראתי ביקורות טובות על seasonic אבל הספק כוח קצת מכאיב לי בכיס... שאלה שלישית: האם TMS יביאו לי הנחה על הכרטיס מסך אם אני לא קונה כונן קשיח? האם זה נחשב כאילו אני לא קונה מחשב ח…

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  12. אני צריך רק את מחשב עצמו, בלי: מסך, מקלדת, רמקולים, עכבר, וכל מה שמסביב. זה בעיקר מיועד לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטונים, ובמקסימום משחקי קז'ואל וFPS ישנים במיוחד כמו דלתא פורס, וגם חובה כונן דיסקים, ועדיף ווינדוס 7 תקציב: בין 1000(אפילו 800) ועד 2500. אני צריך כמה הצעות מחיר בטווח של התקציב ומה הבן אדם הולך בעצם לקבל בתמורה לאותו מפרט. תודה רבה מראש

13. Started by ASSEM,

שלום, אני צריך את המחשב בעיקר למשחקים (לאחי הקטן), מסך כבר קניתי , נשאר המחשב + ציוד היקפי (עכבר ומקלדת) בינתיים חבר טוב המליץ על : Intel Core 2 Quad Q9450 2.66GHz 12Mb BOX OCZ 2Gb kit DDR3 1333MHZ Gold Gigabyte GA-P35T-DQ6 Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB Samsung DVD-RW SH-S223F x22 SATA Black OEM Logitech® MX518 Gaming-Grade Gigabyte ATI Radeon HD 4870 512Mb DDR5 Antec Three Hundred The Versatile Case Thermaltake TR2 RX Power 450W TT-W0146RI אני אישית לא כלכך בטוח ב DDR3 ,האם יהיה שיפור בביצועים לעומת קיט איכותי של 4 גיגה DDR2? מה אתם אומרים על המעבד, יש טעם לשדרג ל 9550? לגבי הספק, הוא מספיק איכותי? אשמח אם תעזרו בנושא

• 14 תגובות
    • 924 צפיות
  14. Started by levyonfire,

מעבד Intel Core i7-920 Tray ¤1417 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7920ay לוח אם Asus P6T SE ¤1247 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31304 כונן קשיח Seagate ST31000520AS Barracuda LP 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤402 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000520AS זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 9-9-9-24 NQ ¤743 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-12800CL9T-6GBNQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 Vapor-X 1024MB DDR5 PCIe ¤1003 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4870G1V צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤115 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק CoolerMaster CM 6…

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  15. שלום לכולם... זאת פעם ראשונה שלי בפורום ופעם ראשונה שאני מנסה לקנות מחשב מזה 8 שנים(!!!) אז אני מקווה שאני לא אחפור מדי.. אני מעוניינת במחשב שיהיה כמה שיותר מהיר לפעילות "משרדית" ולתוכנות שיתוף קבצים כמו אימיול וקאזה וכו' ושיוכל לעמוד בעומס של הרבה תוכנות מבית ICQ מסנג'ר וסקייפ שפועלות במקביל (אחותי הקטנה...) ושסוף סוף אני אוכל לראות עליו סרטים באיכות טובה ולשחק במשחקים ברמה סבירה. התקציב שלי הוא כ 4,000 ש"ח (גמיש) וקראתי את כל המדריך להרכבת מפרט מתחילתו ועד סופו והייתי שמחה אם מישהו היה יכול לייעץ לי כי לא הכל הבנתי.. הבנתי שכדאי לי לקחת מעבד אינטל CORE 2 DOU E7200 עם ליבה כפולה או משהו כזה.. מסך LCD ב1000 ומשהו ש"ח מארז מאלומניום וספק כוח ב600 ש"ח כונן קשיח עם נ…

• 19 תגובות
    • 6.3k צפיות
  16. אני מעוניין במחשב שקט, מקורר היטב - בעיקר! למטרות אינטרנט ואופיס (בעיקר), אפשרות לעבוד עם הרבה חלונות בו"ז, WINDOWS7 "זורם" וכו'. אין צורך במסך. זה מה שליקטתי עד כה. התקציב 4000-5000 ש"ח. להלן מס' אפשרויות, ניתן להמליץ גם על מה שאינו מצוין. מעבד: 1) Intel core duo E7400 2) Intel quad 6600 3) Intel quad 9400 לוח אם: GIGABYTE ממשפחת 45. איזה עדיף? מארז: Thermaltake Armor Jr Thermaltake Armor MX ספק: Thermaltake TR2 470W - PFC חשוב לי מאוד המארז והספק. הייתי שמח לקבל המלצות לגביהם, כמו כן לגבי קירור (מעבד/מארז). כרטיס מסך: סדר גודל של 500+ ש"ח. קשיח: 1TB Intellipower WD 32 MB זכרון: 2*2GB Kingston 800Hz תודה.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  17. Started by Lenya,

שלום ! אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בסכום של 3000-3500 ללא ציוד הקיפי . הסימולטור שאני מעוניין להשתמש הוא MFS2004-6 ו LOCK ON . תודה !

• 13 תגובות
    • 754 צפיות
  18. בס"ד שלום חברים. אני מבקש עזרה ברכישת מחשב נייח חדש לבית. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באזור ה-2000 שח. עדיף פחות אבל אפשר גם קצת יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא צפייה בסרטים און-ליין (סטרימינג) באיכות גבוהה, גלישה באינטרנט, יישומי אופיס ומשחקים לילדים (כמו FIFA) על הגדרות בסיסיות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה). לא. אני מעדיף שיהיה כונן SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא הכי חשוב …

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח ללא מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - גיימינג ותכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - מחשב ביתי למשחקים וצפייה בסרטים ושימוש כללי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע המסך הוא מסך CRT עם 17 אינצ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי אסטרטגיה ומשחקים מקוונים בעיקר. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך …

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  20. Started by Gal763,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe photoshop, -כבד\פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends, wow, diablo 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Rockstatement10,

יש לי היום מחשב ואני רוצה לקבל הערכת מחיר נכון להיום פחות או יותר ליד2.. כל כמה שנים שדרגתי אותו אבל בעקרון זה מחשב משנת 2012-13 אני מניח.. i3 2100 8GB RAM HD 7970 DUAL X Seasonic S12II 520W Pegatron IPMSB-H61 Antec GX330 Window Samsung SSD 850 EVO 500GB (אגב, לדעתכם כדאי שיעבור למחשב חדש שאני אתכנן לקנות בעתיד או שלמכור אותו וזהו?) אשמח להצעה כוללת פחות או יותר.. בנוגע לאחריות אני לא חושב שיש אחריות למשהו מפה..

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. המערכת עודכנה לאחר עבודה מרובה במהלך השבוע האחרון. לפרטים נוספים, אתם מוזמנים לקרוא בהרחבה את הדיון בנושא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=352410.0 אם עדיין אתם חושבים שיש מקום לתיקונים ושיפורים במערכת, אם יש טעויות בהסברים, חלקים שהושמטו, מערכות לא מאוזנות או מחירים לא תואמים למציאות, אתם מוזמנים לשתף אותי כדי שאוכל לתקן מה שאפשר. לידע כללי - כעת יש לא פחות מ-48 מפרטים מומלצים במאגר!

• 80 תגובות
    • 16.3k צפיות
  23. 1 חצי מזומן חצי אשראי 2 משחקים כמה שאפשר אינטרנט ואופיס 3 צריך ציוד הקפי עדיפות למסך "22 =מקלדת ועכבר 4 צריך דברים מינימלים צורב + וכרטיס קול שיהיה מובנה בלוח אם 5 העדפה למעבדי אינטל 6 אין דרישה -שיהיה ברמת הסביר 7 לא צריך מ הפעלה 8 לא 9 לא 10 אולי בעתיד OC בינוני של 10%-20% אבל זה לא דבר הכרחי 11 על כל המשחקים מקסימום נוריד בהגדרות של המשחק חנויות בצפון כגון TMSFOX .IVORY.KSP וכו תודה רבה לעונים ולעוזרים בברכה ארז

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  24. היי, מעוניין במחשב לעבודה משרדית+: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500, ניתן לחרוג במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, מעט פוטושופ, אינטרנט, צפיה בקבצי וידאו MKV גדולים (כ20GB לקובץ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מעט - רק שלא יהיה טרקטור 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא …

• 0 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.