עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ReflexHD,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ושפות תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio 2012 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty:bo2,BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מסך 27# -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by alex28,

שלום חברים. צריך את עזרכם אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש שזה הדגם Dell Inspiron 15 5000 5558-50054G14IW3Y אני סטודנט אני צריך את המחשב כדי שיריץ תוכנות כמו AUTOCAT, solidworks, matab

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by n-o-a-m,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 ש"ח (לא כולל ההרכבה ב100 ש"ח) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל לא לחרוג ביותר מכמה עשרות שקלים. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22" 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? סימס 3 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם י…

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  4. Started by alergic,

המערכת הנוכחית: AMD athlon X4 630 AM3 Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H 8GB Ram Kingston ddr3 1333 Radeon Saphire 6770HD 1GB Samsung HD103SJ 1TB sta 3.0Gb/s Enermax 500+ watt Antec Sonata 3 העדכונים הרצויים: מעבד- לחדש האפשרי לסוקט הנוכחי. דיסק קשיח- תוספת של SSD לשיפור ביצועי מערכת ומשחקים. קירור- יושב על סוקט עכשיו ו 70 מעלות. צריך שקט, ללא OC עתידי. כמו כן עצה האם העדכונים אכן יראו שיפור ביצועי מערכת או שעדיף לחשוב על מערכת חדשה שבנויה על מעבדי אינטל סדרת I3/I5/I7?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ktm620,

שלום. מבקש המלצה ללוח עבור שימוש כללי, גלישה , מסמכים, קצת סרטים , לא שימוש כבד. עבור מחשב עם מעבד : AMD ATHLON II X4 635 AM3 (2.9GHz) - BOX אבקש לדעת מה עדיף : 1. Gigabyte GA-880GM-UD2H 2. Gigabyte GA-MA78LM-S2H 3. GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H בתודה מראש על ההכונה.

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  6. Started by Li()r,

רציתי לדעת את דעתכם על המפרט למחשב שהרכבתי האם הוא טוב והאם יש לכם הצעות לשיפור. תודה לכל העוזרים מעבד- Core 2 Quad Q9450 1635₪ לוח אם - GIGABYTE - EP35C-DS3R s775 1333Mhz 590₪ או- GIGABYTE - EP45-DS3R s775 C2Q 1600Mhz 670₪ זכרונות- DDR II 1066Mhz - 2x1GB OCZ 340 ₪ דיסקים קשיחים-Seagate - 500GB 7200RPM, 32MB SATA II 315₪ צורב- Asus DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata 140₪ כרטיס מסך- GIGABYTE - 8800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 940 ₪ מארז- Thermaltake Thermaltake M9 VI1000BWS 350₪ ספק כוח- HEC Zephyr HEC-650DR-AT 650W Silent 12cm & 8cm fan- 515₪ סה"כ: 4825 ₪ או 4905 ₪

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Holys,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - counter strike - global offensive ,assassin's creed. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  8. שלום, ברצוני לקבל מפרט באופן הבא: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? המחיר הוא 3800 שקלים חדשים בתשלומים. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים ואינטרנט. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא נצרך ציוד היקפי (עכבר+מקלדת, רמקולים ומסך). 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. צריך רק צורב. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כרגע לא, מה שניכנס בתקציב. אם 940BE ייכנס זה יהי…

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  9. יש לי שתי מפרטים שאני צריך לבחור בניהם, אנא עזרו לי לבחור, המפרטים לא ניתנים לפירוק או שינוי, לעבודה משרדית בלבד !! הראשון הוא: Lenovo Optical Wheel Mouse - USB Primax 400 DPI 1 Bezel No FDD Bezel W Shield 1 Microsoft/Intel Conroe LBL 1 Thermal for Intel (Heatsink/Kit) Tower - 65W 1 1 Drop SATA Cable for Optical and or 2nd Device 1 Poster Wordless 1 Genuine Windows XP Home Edition 1 Lenovo USB Preferred Pro Full Size Keyboard - Hebrew 1 No Chassis Intrusion Switch 1 Line Cord - Israel 1 Integrated Video GMA3100 1 Intel Core 2 Duo processor E8200 (2.66GHz 1333/2660MHz 4MB L2) 1 1GB PC2-5300 SDRAM (1 DIMM) 2 160GB Hard Disk Drive, 7200RPM Serial ATA 1 Genuin…

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  10. Started by Juvleve,

אהלן אני צריך מחשב משרדי ב1200 ש"ח: מה התקציב המקסימאלי? 1200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? בעיקר להורדות, קצת לעבודת אינטרנט (אימליים וכדומה) ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול ב…

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  11. היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה גם תחליף למחשב הנייח שלי. ברשת יש כל מיני דיעות לגבי האם חיבור מחשב נייד עם הסוללה שלו באופן קבוע לחשמל יכולה לפגוע בסוללה וכד', מה דעתכם? האם יש עדיפות לקחת מחשב נייד עם בטריה נשלפת כמו למשל ASUS GL552VW - או פשוט לקחת מחשב נייד עם סוללה בתוך המכשיר ולחבר אותו באופן קבוע לחשמל? (כמובן שאפשר גם לפרק ולהסיר את הסוללה, אבל מכיוון שהמכשיר ישמש גם כמחשב נייד, נראה לי מסובך בכל פעם להסיר סוללה ולהחזיר אותה...) תודה.

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  12. היי עדכנת בVISTA של הנייד את הSERVICE PACK 1 ומאז לא שומעים סאונד יש אפשרות לתקן את זה? אני מפעיל שיר וזה מראה שהוא עובד אך אין סאונד האקולייזר עובד אפילו אבל אין צליל מהרמקולים מה עושים? זה המחשב http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000ymUEgSvnimCZ6Y_chsByCHx:12bbi68k5?N=2+30913&pr=QJ5&id=3995891[br]פורסם בתאריך: 28.06.2008 בשעה 20:41:53 אפשר למחוקלאחר מספר איתחולים זה עזר

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  13. Started by falken,

אוקי אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי לעבודה... אני צריך להפעיל תוכנה אחת שהמפרט שהיא דורשת זה : Windows 7 (latest Service Pack, 32/64 Bit), 2.0 GHz Intel Core 2 Duo or AMD Athlon 64 X2, 2 GB RAM (4 GB recommended) חשבתי על המחשב הבא : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=11940 עכשיו מה דעתכם אליו ? אפשר להשיג במחיר שלו מש'ו יותר טוב וחזק ?

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  14. Started by EDT,

שלום! אני רוצה לקנות למחשב נייד כרטיס מסך GeForce 8600M GT. מישהו יודע אולי איפה אפשר לקנות אותו בארץ, וכמה הוא אמור לעלות? לא מצאתי אותו בשום מקום. תודה מראש, EDT

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. הי אני דיי חדש פה 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5000 שקל... יש אפשרות לחרוג ב600 שקל במידת הצורך (אם זה ישפר את הביצועים אני בעד..) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים (כבדים) הרצת תוכנות MULTI THREADED... (משמע שצריך מספר מעבדים מכובד) צפיה בסרטים הורדות עבודות משרדיות וכו'... ועריכת סרטונים בסיסית מאד... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. אין צורך יש הכל 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Alfies,

המחשב יהיה מיועד לרוב לאינטרנט ול- OFFICE! תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. החלטתי שאני צריך מחשב .... אז הקדשתי לזה בין 4000 - 5000. ש"ח המחשב הוא למטרת גפריקה של פוטושופ .... מוזיקה .... טיפה משחקים .... מבחינת ציוד הקיפי לא צריך כלום..... המארז שיהיה ATX תשאירו את המארז באופן פתוח ... אני יבחר לבד . אני לא מתכן שטויות כמו OC .... ושיהיה שהמחשב שקט . אני רוצה שיהיה לוח אם חזק ממש ... ולפחות 2 GB זיכרון ... שהמעבד יהיה של INTEL. כמובן שמערכת הפעלה לא תכלל . תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  18. שלום לכולם, קרובת משפחה שלי צריכה להגיע מארצות הברית, ואני רוצה שתביא לי איתה מחשב נייד. רפרפתי ברשת ולא הצלחתי להתביית על חברה מסויימת או מחשב מסויים. ראיתי את ההצעה הזאת של best buy http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9175439&type=product&id=1218045569785 שנראתה טובה, אבל קראתי בתגובות שאנשים לא כל כך מרוצים מהמחשב ויש המון בעיות של התחממות של המחשב(dell xps 16). הדרישות שלי מהמחשב הם בעיקר שירים,סרטים,אינטרנט,וגם משחקים, לא גיימר כבד, אבל שאני יוכל לשחק לפחות pes בכבוד. רצוי מסך 16-17 אינץ' אבל יתפשר גם על 15.4. אין לי מושג במעבדים ובדגמים שלהם, אז אני אשאיר לכם את זה,שיהיה מעבד טוב.( מעדיף intel ןלא amd). זיכרון בין 3-4 ג'י'גה. הארד דיסק - לפחות 320 …

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  19. Started by frozen_fire,

זה מחשב שנועד לאח הקטן שלי לא צריך ציוד היקפי נוסף חוץ מהמסך לא יבוצע אוברקלוק למחשב -זה לא מחשב שנועד לי אז אני לא יילך לבדוק למה הוא באמת מסוגל ניסיתי לבנות מפרט מksp אבל יצא שאו שאני לוקח כרטיס מסך 6200 או שאני יורד לחצי גיגה זיכרון וחורג בשביל כרטיס יותר טוב תודה לעוזרים עריכה: צריך גם הרכבה למחשב

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  20. התקציב שלי עד 400 ש"ח צריכה למחשב של משחקים... יש לי שאלה בקשר לכרטיס מסך... הכרטיס מסך גי'פרוס 8600 512 מגה בייט תומך בDX10? תודה.

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  21. Started by TeaHwpce,

מאיזו חנות אני יכול להזמין בטרייה חלופית למחשב הנייד שלי? רכשתי מחשב נייד שהכיל בתוכו את הבטרייה. התבקשתי להטעין אותו למשך 10 שעות לפני ההפעלה הראשונה. היום שכחתי את המתאם שלו והמחשב כבה, למרבה המזל הגדרתי לפני שכאשר המחשב פועל "על בטרייה" הוא יכבה במצב תרדמה ולכן לא איבדתי מידע חשוב. הבנתי שאני חייב לפחות עוד בטרייה חלופית אחד כדי שאני אוכל להשתמש במחשב שש שעות רצוף. איפה אני יכול לקנות בטרייה חלופית? קניתי באיבורי, האם הם מוכרים בטריות חלופיות למחשבים ניידים?

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  22. Started by berner,

בניית מפרט רכש למחשב חברי שלום כנראה שאני נדרש לחדש את המחשב שלי ואני רוצה להחליף מספר פריטים ואשמח להמלצות מניסיונכם ובכן התקציב לא רלוונטי כי אני משתמש עם חלק גדול מהקיים נשאר עם מארז מבית אנטק נשאר עם צורב+ וקורא תקליטורים נשאר עם הHD ויתכן לרכוש נוסף עם אחסנה גדולה יותר 1T ואו SSD בקיצור להחליף לוח אם עם יכולת הרחבות של סלוטים ומספר HD (המלצה על חברה אמינה ) להחליף מאבד ומערכת הקירור שלא מתחממים מדי ושקט ואולי מאווררים חדשים המחשב לא מיועד להיות מתוכנן ל overclock אבל יהיה מחשב חזק עם זכרון גדול לפחות 4G מערכת הפעלה WIN 7/8 שימוש לצרכי ביתיים ולימודים ,עבודה באינטרנט ועריכת סרטים מצגות וכו' ויכולת עבודה עם מספר תוכנות במקביל ומספר חלו…

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  23. הנה חבר"ה עשיתי כמה שינויים...מה דעתכם? המחשב מיועד למשחקים ולהרצת תוכנות כבדות, התקציב שלי הוא 4500 למרות שאני קצת חורג AMD Athlon 64 (5200+) - Dual Core 2MB Cache [AM2]- RETAIL 749.77 ש"ח GIGABYTE GA-M57SLI-S4 (nForce 570) - ATX 623.45 ש"ח Leadtek GeForce PX8800GTS 320MB TDH - PCX - retail 1,749.03 ש"ח OCZ 2x1024MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL Gold GX XTC 5-5-5-12 673.08 ש"ח WD 250GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 375.56 ש"ח Thermaltake Soprano VX - Black+ 400W PSU 494.41 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,665.30 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 4,525.34 ש"ח

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  24. Started by cleric,

אהלן, אין צורך במסך וציוד היקפי, המחשב מיועד לחיבור לטלוויזיית LCD, חובה כרטיס מסך עם יציאת hdmi, מעבר לזה אין בקשות מיוחדות. המחשב ישמש רק לאינטרנט וצפייה בסרטי HD. התקציב עומד על 2000 ש"ח, אם ממש יש צורך אפשר לגלוש קצת יותר, המפרט צריך להיות מחנות אמינה באיזור חיפה\קריות. תודה

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  25. שלום רב בסופו של דבר החלטתי לקנות את המחשב הזה ב k.s.p הוא נראה מחשב טוב לכן אני כבר לא צריך חוות דעת אני חדש בפורום קודם כל תודה רבה תודה רבה על הפורום אני מעוניין לדעת האם המפרט טוב אני מעוניין במחשב שיהיה טוב למשחקים (לא ברמה הכי גבוהה) מהיר ושקט כרטיס המסך יכול להיות מה שרשום או דגם 1060 6GB האם יש הצדקה לכרטיס הזה יש לי צורב DVD ודיסק קשיח לכן הם לא מופיעים במפרט תודה נדב מפרט מחשב.pdf

• 1 תגובה
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים