עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by falken,

אוקי אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי לעבודה... אני צריך להפעיל תוכנה אחת שהמפרט שהיא דורשת זה : Windows 7 (latest Service Pack, 32/64 Bit), 2.0 GHz Intel Core 2 Duo or AMD Athlon 64 X2, 2 GB RAM (4 GB recommended) חשבתי על המחשב הבא : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=11940 עכשיו מה דעתכם אליו ? אפשר להשיג במחיר שלו מש'ו יותר טוב וחזק ?

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  2. Started by EDT,

שלום! אני רוצה לקנות למחשב נייד כרטיס מסך GeForce 8600M GT. מישהו יודע אולי איפה אפשר לקנות אותו בארץ, וכמה הוא אמור לעלות? לא מצאתי אותו בשום מקום. תודה מראש, EDT

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. הי אני דיי חדש פה 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5000 שקל... יש אפשרות לחרוג ב600 שקל במידת הצורך (אם זה ישפר את הביצועים אני בעד..) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים (כבדים) הרצת תוכנות MULTI THREADED... (משמע שצריך מספר מעבדים מכובד) צפיה בסרטים הורדות עבודות משרדיות וכו'... ועריכת סרטונים בסיסית מאד... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. אין צורך יש הכל 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Alfies,

המחשב יהיה מיועד לרוב לאינטרנט ול- OFFICE! תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. החלטתי שאני צריך מחשב .... אז הקדשתי לזה בין 4000 - 5000. ש"ח המחשב הוא למטרת גפריקה של פוטושופ .... מוזיקה .... טיפה משחקים .... מבחינת ציוד הקיפי לא צריך כלום..... המארז שיהיה ATX תשאירו את המארז באופן פתוח ... אני יבחר לבד . אני לא מתכן שטויות כמו OC .... ושיהיה שהמחשב שקט . אני רוצה שיהיה לוח אם חזק ממש ... ולפחות 2 GB זיכרון ... שהמעבד יהיה של INTEL. כמובן שמערכת הפעלה לא תכלל . תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  6. שלום לכולם, קרובת משפחה שלי צריכה להגיע מארצות הברית, ואני רוצה שתביא לי איתה מחשב נייד. רפרפתי ברשת ולא הצלחתי להתביית על חברה מסויימת או מחשב מסויים. ראיתי את ההצעה הזאת של best buy http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9175439&type=product&id=1218045569785 שנראתה טובה, אבל קראתי בתגובות שאנשים לא כל כך מרוצים מהמחשב ויש המון בעיות של התחממות של המחשב(dell xps 16). הדרישות שלי מהמחשב הם בעיקר שירים,סרטים,אינטרנט,וגם משחקים, לא גיימר כבד, אבל שאני יוכל לשחק לפחות pes בכבוד. רצוי מסך 16-17 אינץ' אבל יתפשר גם על 15.4. אין לי מושג במעבדים ובדגמים שלהם, אז אני אשאיר לכם את זה,שיהיה מעבד טוב.( מעדיף intel ןלא amd). זיכרון בין 3-4 ג'י'גה. הארד דיסק - לפחות 320 …

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  7. Started by frozen_fire,

זה מחשב שנועד לאח הקטן שלי לא צריך ציוד היקפי נוסף חוץ מהמסך לא יבוצע אוברקלוק למחשב -זה לא מחשב שנועד לי אז אני לא יילך לבדוק למה הוא באמת מסוגל ניסיתי לבנות מפרט מksp אבל יצא שאו שאני לוקח כרטיס מסך 6200 או שאני יורד לחצי גיגה זיכרון וחורג בשביל כרטיס יותר טוב תודה לעוזרים עריכה: צריך גם הרכבה למחשב

• 9 תגובות
    • 976 צפיות
  8. התקציב שלי עד 400 ש"ח צריכה למחשב של משחקים... יש לי שאלה בקשר לכרטיס מסך... הכרטיס מסך גי'פרוס 8600 512 מגה בייט תומך בDX10? תודה.

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  9. Started by TeaHwpce,

מאיזו חנות אני יכול להזמין בטרייה חלופית למחשב הנייד שלי? רכשתי מחשב נייד שהכיל בתוכו את הבטרייה. התבקשתי להטעין אותו למשך 10 שעות לפני ההפעלה הראשונה. היום שכחתי את המתאם שלו והמחשב כבה, למרבה המזל הגדרתי לפני שכאשר המחשב פועל "על בטרייה" הוא יכבה במצב תרדמה ולכן לא איבדתי מידע חשוב. הבנתי שאני חייב לפחות עוד בטרייה חלופית אחד כדי שאני אוכל להשתמש במחשב שש שעות רצוף. איפה אני יכול לקנות בטרייה חלופית? קניתי באיבורי, האם הם מוכרים בטריות חלופיות למחשבים ניידים?

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  10. Started by berner,

בניית מפרט רכש למחשב חברי שלום כנראה שאני נדרש לחדש את המחשב שלי ואני רוצה להחליף מספר פריטים ואשמח להמלצות מניסיונכם ובכן התקציב לא רלוונטי כי אני משתמש עם חלק גדול מהקיים נשאר עם מארז מבית אנטק נשאר עם צורב+ וקורא תקליטורים נשאר עם הHD ויתכן לרכוש נוסף עם אחסנה גדולה יותר 1T ואו SSD בקיצור להחליף לוח אם עם יכולת הרחבות של סלוטים ומספר HD (המלצה על חברה אמינה ) להחליף מאבד ומערכת הקירור שלא מתחממים מדי ושקט ואולי מאווררים חדשים המחשב לא מיועד להיות מתוכנן ל overclock אבל יהיה מחשב חזק עם זכרון גדול לפחות 4G מערכת הפעלה WIN 7/8 שימוש לצרכי ביתיים ולימודים ,עבודה באינטרנט ועריכת סרטים מצגות וכו' ויכולת עבודה עם מספר תוכנות במקביל ומספר חלו…

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  11. הנה חבר"ה עשיתי כמה שינויים...מה דעתכם? המחשב מיועד למשחקים ולהרצת תוכנות כבדות, התקציב שלי הוא 4500 למרות שאני קצת חורג AMD Athlon 64 (5200+) - Dual Core 2MB Cache [AM2]- RETAIL 749.77 ש"ח GIGABYTE GA-M57SLI-S4 (nForce 570) - ATX 623.45 ש"ח Leadtek GeForce PX8800GTS 320MB TDH - PCX - retail 1,749.03 ש"ח OCZ 2x1024MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL Gold GX XTC 5-5-5-12 673.08 ש"ח WD 250GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 375.56 ש"ח Thermaltake Soprano VX - Black+ 400W PSU 494.41 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,665.30 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 4,525.34 ש"ח

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  12. Started by cleric,

אהלן, אין צורך במסך וציוד היקפי, המחשב מיועד לחיבור לטלוויזיית LCD, חובה כרטיס מסך עם יציאת hdmi, מעבר לזה אין בקשות מיוחדות. המחשב ישמש רק לאינטרנט וצפייה בסרטי HD. התקציב עומד על 2000 ש"ח, אם ממש יש צורך אפשר לגלוש קצת יותר, המפרט צריך להיות מחנות אמינה באיזור חיפה\קריות. תודה

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  13. שלום רב בסופו של דבר החלטתי לקנות את המחשב הזה ב k.s.p הוא נראה מחשב טוב לכן אני כבר לא צריך חוות דעת אני חדש בפורום קודם כל תודה רבה תודה רבה על הפורום אני מעוניין לדעת האם המפרט טוב אני מעוניין במחשב שיהיה טוב למשחקים (לא ברמה הכי גבוהה) מהיר ושקט כרטיס המסך יכול להיות מה שרשום או דגם 1060 6GB האם יש הצדקה לכרטיס הזה יש לי צורב DVD ודיסק קשיח לכן הם לא מופיעים במפרט תודה נדב מפרט מחשב.pdf

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  14. Started by GasPipe,

השאיפה היא למחיר נמוך ככל האפשר. הוא מחשב לדודים שלי. הוא צריך להריץ משחקים לא כבדים ברמה סבירה. והמסך צריך להיות דק. הרעיון ההתחלתי היה המפרט הזה: http://ivory.co.il/product.asp?productid=197&CatCode=1 ולהרחיב את הזיכרון והכרטיס מסך ולקנות מסך. אבל אני חושש ממנו.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by trojan11,

מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 קירור: Thermalright 90i לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 זיכרון: Geil Black Dragon 2x2GB כרטיס מסך: BFG 8800GTS OC 512 מארז: NZXT LEXA קצת פצוע ספק: 470W Silencer המחשב בן 5 סוס עבודה אני רוצה לקנות מחשב חדש וחבל לי שסתם יתפוס אבק במחסן כמה שנים ואני יזרוק אותו כמה הוא יכול להיות שווה?

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  16. אני יודע ששאלתי את השאלה הזאת לא מזמן, אבל אני מוכר למישהו את המחשב שלי השבוע וקשה לשנינו להחליט על מחיר הוגן. אז קודם כל בבקשה רק אלה שמבינים טוב שיגיבו פה, כי אני נותן לינק להודעה הזאת למי שאני מוכר לו את המחשב. אז לא להתחיל לכתוב כל מיני שטויות של "המחשב לא שווה" וכו'. ללוח האם אין יציאת AGP וכרטיס המסך מורכב על לוח האם, לכן מי שקונה ממני רוצה את המחשב לאינטרנט וכו' (לא למשחקים). קניתי את המחשב לפני 6 חודשים ויש אחריות על החלקים לעוד 5-4 חודשים. המפרט: מעבד- Intel Pentium 4A, 2400 MHz 512 KB לוח אם- GA-8LD533 Intel 845GL chipset כונן קשיח- WDC WD800BB-00DKA0- Intel® 82801DB Ultra ATA Controller 75 GB(הכונן הוא בעצם 80 GB אבל המחשב מזהה אותו כ-75 GB כמו רוב הכוננים). …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by e3user,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב מהסדרה של Intel NUC רציתי לדעת לפני כן מה ההבדל בין מעבדי U לבין HQ? מעוניין לקבל הצעה לגבי מחשב + זיכרונות (אין צורך במערכת הפעלה) אני מודע לזה שהמחשבים לא כוללים זיכרונות דרישות: כונן SSD בעל זיכרון 256GB ומעלה זיכרון RAM של 16GB ומעלה (לא משנה חלוקת הסלוטים) מחיר בסביבות 3,500 (אפשרי גם הזמנות מאתרים בחול) תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. היי, 1. האם יש מחשב זהה(במפרט) במחיר נמוך יותר? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5402&CatCode=315 2. האם עדיף כבר להוסיף עוד 300 ש"ח ולקנות i7 של Acer‎ ובמקרה וכן Acer לא פחות "טוב" מ dell? ‏Acer Aspire 5740G-624G‎ ‎ Colur‎ ‎ Blue Navy‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core™ i7-620M Processor, 2.66 GHz,4MB Cache,DDR3-800/1066‎ ‎ Memory‎ ‎4GB DDR3 1066MHz (2 x 2048 MB), Up to 4 GB‎ ‎ HD‎ ‎640GB (5400 rpm)‎ ‎ Display‎ ‎15.6'' HD Acer CineCrystal LED LCD (1366 x 768)‎ ‎ GPU‎ ‎ATI Mobility Radeon HD 5650, Up to 2746 MB HyperMemory (1 GB Dedicated)‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD Super Multi Dual Layer‎ ‎ Wireless‎ ‎Acer Nplify 802.11b/g/n‎ ‎ Bluetooth‎ ‎ No‎ ‎ …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. http://www.getit.co.il/Group/31944/12 מבדיקת מחירים בזאפ עולה כי מחיר המחשב ללא מסך הינה 2000 ש"ח ואילו בהצעה בלינק אני מקבל בנוסף מסך בשווי כ 1000 ש"ח אז מה מילכוד תודה נעם

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לחסוך אם אפשרי. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה באינטרנט, עריכת מסמכי Office, דוא"ל, צפייה בסרטים ועריכת תמונות "קלה" (Nikon Capture NX2, AcDsee, בעתיד אולי DXO) - שימוש ביתי, ללא משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גר…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Oranl,

חבר'ה, נשפכו לי מים על הנייד, אני חייב מעבדה טובה וזולה באיזור המרכז... אפשר המלצות?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  22. Started by APT,

* מטרות המחשב: אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים, שמיעה למוסיקה, תכנות ב-JAVA ו-C. * גודל המסך: מ-15'' עד 16''. * משקל רצוי: עד 3~ ק"ג. * גודל מינימלי של כונן קשיח: מינימום 320GB (רצוי 500GB). * צורב DVD: נדרש. באופן כללי, רצוי מחשב כמה שיותר טוב, חזק ומחברה אמינה עם אחריות. אשמח לקבל לינק לחנות בארץ. תודה רבה מראש!

23. Started by cohen144,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית, תכני HD, VMWARE , מוטליטאסקינג. ברצוני בעיקר שיעמוד ב3-4 מכונות וירטואליות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:הוא מיועד לגיימינג ,אך לא כרגע , אז אני נאלץ לוותר על כרטיס מסך. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח נוספים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה גראפית, ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Indesign, Illustrator - פרנסה \ Cuebase - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA5, DayZ ,Overwatch, Diablo 3, Starcraft2, Heroes of the Storm -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by nsigns,

אממ כעקרון אני צריך רק את החומרה הפנימית ומארז מעבד לוח זיכרון HD כרטיס מסך ומארז אממ יש לי את אלו מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD2600PRO OC 256MB DDR3 PCIe כונן קשיח Westren Digital WD1600JS 160GB מארז כולל ספק JSP-TECH N-880C 400W הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) סה"כ 2635 או את זה מעבד Intel Core 2 Duo E6320 Box לוח אם ABIT IL9 Pro כונן קשיח Westren Digital WD1600JS 160GB זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD2400XT SONIC 256MB PCIe מארז כולל ספק JSP-TECH N-880C 400W הרכב…

• 3 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.