עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bykeking,

אז ככה, חבר שלי צריך מחשב חדש ואין לא יותר מדי כסף אז לא לחרוג מהתקציב. המפרט לא צריך לכלול מקלדת, עכבר ואמצעי שמע. הקטע של המסך עוד לא בטוח, יש לו מסך אבל הוא מוכן לשכול אחד חדש (אח שלו ירה על המסך כדור BB ). הוא משחק בעיקר משחקי FPS אז הכרטיס מסך חשוב לו וגם המעבד (בשביל FPS ). תודה רבה מאוד מאוד!!! ;D

• 14 תגובות
    • 911 צפיות
  2. Started by roih3,

המחשב בעיקר לא למחשקים. LEADTEK - PX7600 GT TDH 256MB DDR3 - PCX - Retail Intel Core 2 Duo 6400 - 2.13 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 DFI INFINITY 975X/G (975X) - ATX WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II 1GB PQI DDR II - 667- PQI Original Thermaltake TR2 420W - PFC - ATX 2.01 GIGABYTE - aluminum case Triton - BLACK THERMALTAKE A2003 - 4 Channel 2x8025+2x12025 VR Fan Kit with 3.5 סך הכל לתשלום: 5,468.72 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 5,304.66 ש"ח מה אתם אומרים על המפרט. הוא יעמוד ב- OC.

• 8 תגובות
    • 607 צפיות
  3. אני לא ממש מבין במחשבים ניידים אז אני פונה אליכם. אני צריך מעבד DC אכותי. זכרון מינימום 2GB נפח דיסק קשיח (לא קריטי אפשר אפילו 40GB). חובה מסך 17'. יש אפשרות להביא מחשב טוב במחיר הזה? אם לא אולי נצליח להגדיל את התקציב. תודה [br]פורסם בתאריך: 30.05.2007 בשעה 08:23:43 אופס ממש מצטער לא ראיתי את התת פורום "מחשבים ניידים". בבקשה תעבירו.

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  4. לא נעים לפתוח אחד חדש בגלל הכמויות של הנושאים האלה, אבל אשמח לעזרה בכל זאת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לחסוך בצורה שלא פוגעת בצורה קריטית בביצועים, אז לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פוטושופ\פיינטר ודומיהם, לא משהו מיוחד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dark Souls, Bioshock infinite, DOTA 2, Batman AS/AC, etc etc -מהי הרזול…

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  5. Started by 8-Ball,

המחשב מיועד למשחקים בלי OC... CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1327.91 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [ ¤ 810.99 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Ultra Memory [ ¤ 724.8 ] 2 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 754.92 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1619.9 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Asus x 52 [ ¤ 125.39 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW [ ¤ 259.6 ] 1…

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by xbuka,

היי אני צריך קצת עזרה במפרט, מתכנן להרכיב מחשב תקציבי (2K+-) , שיחליף מחשב ישן היעוד העיקרי זה אינטרנט ופוטושופ, ככה שנושא הזכרון חשוב מאוד. הבסיס יהיה core 2 dou, זכרון 1 או 2 גיגה ודיסק כנראה 160G (יש לי הרד דיסק חיצוני+80G ישן ככה ש160 יספיק לי) ראיתי באתר של גולד טופ אפשרות להרכיב מפרט http://www.goldtop.co.il/buildComp.asp?type=INTEL2 נראה לי נחמד העסק שם, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי (או דרך אתר אחר לחילופין) במיוחד בכל המסביב ,מארז\לוח\ספק וכו' שאני לא ממש מבין בזה הרבה . אין שום חשיבות ליופי מארז ושאר השטויות, וגם צורב מקלדת עכבר ומערכת הפעלה לא צריך (יש כבר) תודה לכל העוזרים! ;D

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  7. להלן המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤811 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤567 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤257 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 Titanium ¤236 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2251K כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe ¤619 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44404 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤137 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N כונן דיסקטים 1.44 ¤43 כמות:1 http://www.…

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  8. חברים יקרים שלום, להלן משימה מורכבת במעט: אני זקוק למחשב HTPC אשר יהיה מסוגל גם להריץ בצורה טובה משחקים, בעיקר משחקי ספורט כדוגמת FIFA, NBA, PRO EVOLUTION וכו'. התקציב, כפי שצויין הינו 2900 ש"ח, אין כל העדפה לחברות יצרניות כלשהן, ולא יבוצע OC. לגבי עיצוב/מארז, ברור לי שהמארזים הקטנים יקרים יותר ולא בהכרח נוחים מבחינת הצורך בפתרון קרור ולכן מצד אחד אין חובה למארז קטן מדי אך מצד שני צריך לזכור שהמחשב יהיה ממוקם על המזנון ולכן הוא לא יכול להיות גדול מדי. המכשירים שיעבדו עם המחשב הם מסך של פיליפס FULL HD ורסיבר של ימאהה מדגם 363 עם סט רמקולים שעדיין לא נבחר. תודה מראש על ההתייחסויות, אלעד.

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  9. היי לכולם בעיקרון מדובר על מחשב לשימושי אינטרנט, הורדת וסרטים, אופיס וגלישה וחשוב שהוא יהיה בגודל של 15.6 אבל בשאיפה שיחזיק יותר משנה-שנתיים (ולכן נלקח מעבד I7, כיוון שההפרש מI5 הוא של כ500 שקלים) ההתלבטות העיקרית היא בין 2 מחשבים שניהם מגיעים עם מעבד I7-6500U, זיכרון 8GB, הרד דיסק שהוא לא SSD (יש כוונה לשדרג בהמשך כנראה) מסך FHD יש להם גם כרטיס GEFORCE 940 שהוא ממש לא משמעותי פשוט לא ראיתי מחשב עם מפרט דומה (בגודל 15.6) בלי כרטיס מסך ייעודי ומעבד I5-I7 של SKYLAKE Asus X555UB עולה 3900, 3 שנים אחריות עם שליח עד הבית https://www.pc365.co.il/product-6565-Asus_X555UB_DM080T המחשב הש…

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. עבור נייד מה יהיה ההבדל בביצועים ? בנוסף - מה עדיף HD של 80G או 120G (שניהם 5400 ) - הכוונה בשאלה הינה האם הגדול יותר לא יאיט את הקצב? תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 5.06.2007 בשעה 07:48:21 בנוסף מה הבדלי הביצועים בכרטיסים הגרפיים ATI X1050 מומנה עם הAMD לעומת 950 מובנה עם INTEL ?תודה.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  11. Started by בזיק2,

לפני כשבוע ביקשתי המלצה לנייד. חשבתי שוב על מה אני רוצה בעצם מהמחשב הנייד. המחשב מיועד למישהו שאמורה לכתוב עליו הרבה, העבודה צריכה להיות קלה ומהנה ולכן הדבר החשוב באמת הוא נוחות השימוש במחשב הנייד. נראה לי שלצורך נוחות שימוש צריך את המאפיינים הבאים: קל להפעלה, לא מתחמם, נוח לסחיבה לכן לא כבד, לא עבה, עובד בצורה חלקה, עובד זמן ממושך ללא הטענה, מסך טוב. לצורך זה נראה לי שלמחשב צריכים להיות המאפיינים הבאים: מסך מט עם בהירות וקונטרסט טובים (רוב השימוש אמנם יהיה בבית, אך נראה לי שבכל זאת סוג כזה נוח יותר לעיניים), מקלדת מוארת (היא תרצה לפעמים להקליד בחושך), מקלדת איכותית ועמידה, touchpad עם שני כפתורים, מעבד עם הסיומת 7 (לזמן עבודה ממושך ומניעת ההתחממות), גודל מסך 11.6 עד…

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  12. שלום לכולם... אחרי שעברתי על הרבה הודעות בפורום אייבורי וKSP ירדו מהפרק רציתי לדעת בבקשה על איזה חנויות אתם כן ממליצים באיזור המרכז (אני גר ברחובות) ובנוסף אני מעוניין גם במפרט למחשב עד 2500 ש"ח עם אפשרות לחריגה עד 3000 בתנאי שמדובר בתוספות משמעותיות... שימושים עיקריים במחשב: אינטרנט ועריכת מוזיקה אבל אני מעוניין במחשב חזק ומתקדם ככל האפשר , שיהיה שקט וחשוב מארז בצבע שחור תודה רבה לעוזרים... אביתר

13. Started by itamar100,

אני מרבה מאוד במשימות ועורך בפוטושופ וגם משתמש לגיימינג ולכן לקחתי I7. האם המפרט הזה טוב ? [table][tr][td]24014[/r][/t]מעבד אינטל‏Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray‎1[table][tr][td]21740[/t]מאוורר למעבד‏Zalman SZ CC92HS CPU Cooler ‎1[table][tr][td]24810[/t]לוחות אם למעבדי אינטל‏Asus P8Z77-M LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 XMP, 2xPCI-E, VGA, HDMI, DVI‎1[table][tr][td]21586[/t]זכרונות‏Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Dual Channel CL9-9-9-24 ‎1[table][tr][td]23737[/t]כרטיסי מסך‏Sapphire HD 7870 GHZ Edition OC 2GB GDDR5 DX11 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E‎1[table][tr][td]23805[/t]דיסקים קשיחים‏Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM…

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  14. Started by guyafik11,

שלום, אני סטודנט למדעי המחשב וצריך לקנות מחשב חדש ללימודים. בנוסף אני מחפש מחשב שמסוגל להריץ פיפא 16 טוב (המשחק היחיד שאני משחק בו) - חשוב לי שהוא יריץ אותו טוב גם בשנה-שנתיים הקרובות ולכן צריך כרטיס מסך נורמלי אני מתלבט בין שני הלפטופים האלו : http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=30105&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap - קל משקל , סוללה חזקה , כרטיס מסך טוב, מעבד חסכוני אך חלש יותר https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15061 - מעבד חזק, כרטיס מסך טוב, כבד יחסית ויקר האם ההבדל בין ה-GT940 ל-GTX960 משמעותי? שמתי לב שיש גם הבדל בין המעבדים התקציב שלי הוא די מוגבל ( 4500 ש"ח) והלפטופ השני…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אני קונה מחשב חדש מבוסס E6600 בשבועיים הקרובים. ייעודו של המחשב הוא גיימינג כבד. יש לי התלבטויות רבות בקשר לכמה רכיבים, אז אשמח אם תציעו מפרטים העומדים בקריטוריונים הנ"ל ואוכל ללמוד מכך לקניית המחשב: - מעבד: E6600 - מסך LCD 19" - ציוד היקפי (מקלדת, רמקולים 2.1, אין צורך בעכבר) - צורב DVD+כונן דיסקטים - מחשב שקט, ספק כוח איכותי ולא גבולי (אפשרות לשידרוגים עתידיים) - מחיר: עד 10,000 ש"ח

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  16. Started by aviv_ni,

שלום יש לי מחשב נייד חדש תמיד החום שלו שנוגעים היה גבוה היום עשיתי בדיקה ורשום לי 63 מעלות המחשב עובד חלק ובלי רעשים מה עושים ? http://www.up2me.co.il/v.php?file=25327115.jpg

17. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2800ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עריכת וידאו , משחקים כמו FIFA CSGO א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - פוטושופ, סוני וגאס -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא. …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Karos,

עבר הרבה זמן מאז שקניתי מחשב והלכתי לאיבוד בין כל החידושים שיצאו... אני צריך מחשב שישמש למשחקים, סרטים (כרגע הוא לא מחובר לטלוויזיה אבל אולי בעתיד) וכמובן אינטרנט אני לא גיימר כבד, אבל חשוב לי שכל המשחקים יפעלו גם אם לא באיכות המקסימלית שלהם. אני מעדיף מעבד אינטל על פני AMD ובכרטיס מסך NVidia על פני ATI מסך LCD אני צריך גם מערכת הפעלה, יש טעם להשקיע בויסטה או ש-XP מספיק לשימושים שלי? לא צריך רמקולים אני אשתמש באלה מהמחשב הקודם. בקיצור... מעבד, לוח אם, זכרון, הארד דיסק, מארז, צורב DVD, ספק כוח ומסך. צריך לבחור קירור למעבד ולמארז או שזה כלול כבר? ועוד משהו, שהמחשב יהיה שקט אפשר לחרוג טיפה בתקציב אם זה שווה את זה תודה ענקית

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  19. ערב טוב, יש לי מחשב יותר משבע שנים 04/2003 (ממש סוס - Gforce4MX;Intel Pentium4; 2.4GHz;H.D:80GB;RAM:768MB) והגיע הזמן להחליף גם אותו. כמו שהוא סחב כל כך הרבה שנים אני רוצה לבנות משהו חזק עד 4000 ₪ שיחזיק לשנים הבאות. חשוב לציין שאני משתמש במחשב בעיקר ל: צפייה בסרטים ובטלוויזיה, Office, עריכת מדיה ברמה חובבנית ומשחקים אבל לא יותר מידיי חדשים (CS, HL וכאלו..) הידע שלי הוא דיי בסיסי ולכן מהבוקר קראתי קצת והצלחתי לבנות מפרט כזה (מצוין לפי הדגם ואחריו הפרמטרים העיקריים): לוח אם של GIGABITE מדגם GA-P55A-UD3 P55;i5;4xDDR3;2xUSB3;2xSATA3;CrossfireX מעבד מדגם Intel® Core™ i5 2.8GHz;8MB;64Bit;i5-760;tray זיכרונות של OCZ מדגם OCZ3G1333LV4GK DDR3;2x2GB;1333MHz;Gold כונן קשיח של Weste…

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  20. שלום כולם אני יודע שאני טיפה חופר אבל אני רוצה להזמין את הטוב ביותר ושלא יהיו פדיחות. רוצה לדעת אם צריך לעשות שינויים אחרונים ומה אתם חושבים על המפרט הזה + מארז Gigabyte Aurora 3D הדגם הפחות יקר + כונן של Lite-On שקניתי במיוחד באיביי כי הוא צורב מיוחד משחקים לאקסבוקס. [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪956[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪46[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/tabl…

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  21. Started by Avishay115,

אני מבקש מפרט למחשב עבור עבודה משרדית (פתיחת תוכנות רבות בו זמנית), במיוחד תוכנות שרטוט כמו אוטוקאד ותוכנות תלת מימדיות, ודרישה משנית למשחקים לא כבדים. המפרט ללא מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך. התקציב הוא עד 4500 ש"ח. חשבתי על מעבד קונרו E6300. לפחות זיכרון של ג'יגה ראם ב-DUAL CHANNEL, אם אפשר יותר יהיה טוב. בלוח אם אני לא מבין. כרטיס מסך..נראה לי שאני לא צריך יותר מ-6200 או 6600. אני מוכן להשקיע 500 ש"ח על כונן קשיח Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS צורב די.וי.די. ומארז שאני לא מבין כ"כ בזה. ספק סטנדרטי שבא עם המארז יחזיק את כל העסק או שיש צורך לקנות ספק אחר? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  22. Started by shacharoren,

אהלן, שאלה פשוטה, אני מחפש נייד של DELL ואני עדיין לא יודע מה מי ומו, איפה המקום האמין והטוב ביותר לרכוש DELL??? תודה.

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  23. Started by Second Edition,

ערב טוב לכולם , עריכה: מצטער על החפירה בבעלותי hp pavilion dv 6 6040ej , שקניתי בעזרת ייעוץ מעולה מהפורום היקר . מערכת הפעלה win 7 64 bit לפני שלושה חודשים , המחשב הפסיק לזהות את המצלמה , מה שגרם למסכים כחולים . מאחר והמחשב היה באחריות לקחתי אותו לתיקון שלשום (כן , לקח לי זמן ) . שם הטכנאי אמר לי שהמחשב צריך לעבור פרמוט - אכן הם פרמטו אותו ( בעזרת תוכנת HP ) . עדיין התקלה נמשכה ( המחשב לא זיהה את המצלמה - כולל במנהל התקנים ) לאחר פרמוט מלא ( מחקו גם את כל התוכנות של HP) , התקלה נפתרה . אמרתי לטכנאי שיתן לי להחליט אם להתקין אותם או לא . כרגע אני עומד עם מחשב נייד שפשוט טס לעומת מה שהיה קודם : 1. לפני הפרמוט היה 118 תהליכים , עכשיו יש 50 2.הבוט פשוט עף (מהיר מאוד ביחס לק…

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  24. חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש ולהשתמש בכרטיס המסך שכבר יש לו ( Quadro FX1800 )עבור הSOLIDWORKS, אשמח למפרט שיהלום את העניין ויספק לו ביצועים טובים . מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וSOLIDWORKS לשימוש מזדמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב מ…

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  25. Started by Optics,

היי! אני מהנדס במקצועי לכן אני משתמש בתוכנות כמו MATLAB. כרגע אני משתמש ב IBM T42 שהוא די ישן עם דיסק קשיח פצפון ומעבד סנטרינו חלש ולכן אני מעוניין בשידרוג. בנוסף המחשב אמור לשמש אותי לצפייה בסרטי HD ואני גם די מעמיס משחקים. רציתי לדעת אם המחשב הזה (Toshiba A500-1HK) טוב למטרות אלו מכל הבחינות, גם מחיר (כלומר האם אפשר למצוא מחשב זהה או דומה ביכולות במחיר נמוך יותר ואיפה). בנוסף רציתי לדעת אם בשביל המטרות שציינתי אפשר אולי להתפשר על מחשב Toshiba A660-134. בעיקרון המפרט שלהם זהה אך למחשב הראשון יש 6 ג'יגה זיכרון RAM לעומת השני בעל 4 ג'יגה זיכרון RAM. המחירים הם בסביבות 5700 לראשון ו5400 לשני. אציין כי אני רוצה מחשב חזק שיחזיק להרבה זמן בסביבות 4-5 שנים של שימוש רצוף ולכן אנ…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.