עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by x-filer,

המחשב מיועד למשחקים כבדים וסרטים חשוב לי שיהיה שקט מאוד ומאוזן משתמש במסך 23" 1080X1980 ללא אוברקלוק זה המפרט שהרכבתי . שיפורים והצעות מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪914 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪590 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪430 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪618 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBRL כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1464 כמות:1 http://www.sky…

2. Started by royiy,

בס"ד שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואין לי מושג איזה, בעיקרון אני חייל ואני מתחיל ללמוד עוד מעט, אני רוצה מחשב שיסחוב אינטרנט וכמה תוכנות פתוחות בעיקר OFFICE, לא למשחקים אבל גם לסרטים. התקציב עד 3000, כמובן שעדיף חדש ולא משומש. ולא חייב מחבר HDMI אבל כדאי כי קנינו עכשיו פלזמה מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  3. היי, אני מחפש מחשב נייד שיהיה נוח לצפייה בקבצי וידאו באיכות HD מבלי לקרטע ושיהיה נוח להשתמש בו לכתיבה ולגלישה באינטרנט. המפרט שאני מכוון אליו הוא 14 אינצ', מעבד I5, ארבע ג'יגה זיכרון RAM, והארדיסק לא SSD של 500 ג'יגה, ווינדוס 7. העניין הוא שמאוד חשובה לי איכות המחשב מבחינת רזולוציה וסאונד ונוחות השימוש. אי אפשר ממש להתרשם מהדברים האלו לפני שמתמשים במחשב כמה זמן. ובגלל שאני לא יכול לבדוק כל מחשב פוטנציאלי לפני אני אשמח להיעזר בחווית השימוש שלכם. מה שחשוב לי זה : - מקלדת נוחה - טאצ' פאד עם כפתורים נפרדים ונוח לשימוש. - מחשב שלא מתחמם ולא מרעיש יותר מדי. - רמקולים באיכות טובה ככל שאפשר לצפות מלפטופ. - רזולוציה וצבעים טובים. - יחסית לא כבד. התקציב שלי הוא עד …

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  4. שלום לכולם, . מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח ללא מסך עם מסך 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מה שבא, ברוך הבא! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע: 1280x1024 בהמשך: 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שניתן לסחוט מהמפרט, אך יחד עם זאת…

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  5. דודה שלי צריכה מחשב לילדה שלה, הילדה בת שנתיים בערך, היא רוצה להשים לה קומפי {נו אתם יודעים המקלדת לילדים קטנים}, והמחשב גם אמור לשמש לכתיבת עבודות ומסמכים {דודה שלי מורה והיא צריכה להדפיס כל מיני דברים}, וגם לאינטרנט לדוד, הם רוצים את המחשב הזול ביותר שיכול להיות כי המחשב לא אמור להיות חיית מולטימדיה או משהו כזה, כרטיס מסך מספיק Geforce 2 MX400 64MB לא משנה של איזו חברה. חשבתי בהתחלה על מעבד Duron אבל בגלל ש-AMD מתחממים אני פוחד להשים להם כזה מעבד כי הם לא מבינים כלום, אז אחרי זה חשבתי על Celeron, אבל אולי אני טועה ו-Duron לא מתחממים הרבה והאפשרויות שדרוג שלהם דיי טובות. אז בקיצור צריך מפרט הכי הכי הכי הכי זול, מסך מספיק ה-Proview DX-787-NS ב-780ש"ח. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. אני רוצה לשדרג למחשב חדש ואני לא יודע איזה ספק יספיק לי למערכת. Processor: Intel Core 2 Duo E7500 2.93Ghz M/B: MSI RC410M2 Graphics Card: Axle 9800GT 512MB RAM: Ceon 2GB 667Mhz תשתדלו שהוא לא יהיה יותר מ-200\250 ש"ח בבקשה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג עם קצת צפיה ישירה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta, call of duty, battle field -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). זה המסך SAMSUNG BX2335. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by roipow,

יש לי מעבד i7 2600 3.4 לוח אם asus p8h61 mle עם רכיבים אחרים מעפנים. אני מתכנן לקנות את הרכיבים הבאים מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 379 ₪ - * מבצע עד 10.03 * -8GB (2X4GB) Kingston Hyper-X FURY 1600Mhz 1299 ₪ - * מבצע עד 10.03 * - MSI R9 290 4G DDR5 TwinFrozr GAMING 539 ₪ - * מבצע * - Antec GX500 Wind + FSP Hyper 600W BUNDLE מחיר סופי: 2217 ₪ למזומן 2261 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים מה אתם אומרים? לכמה זמן מחשב כזה מחזיק למשחקים כבדים? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. אהלן, המחשב מיועד לאינטרנט, אופיס, מוסיקה, סרטים, ואופציה למשחקי מחשב - אבל לא צריך להשתגע. לאחר קריאת מס' דיונים דומים, ביקור באתרים וכו' - נשארתי עם אפשרויות מועטות: 1. Dell inspiron n3010 2. Dell Vostro 3300 3. ASUS u30jc לגבי אופציה 2 - נראה שאין יציאת HDMI - חסרון משמעותי עבורי, אבל לא כזה שפוסל חד משמעית את המחשב. לגבי u30jc - נראה כאופציה טובה, אבל במקביל גם נראה שלא הגיע לארץ. ה-Inspiron נראה כאופציה המובילה. וכאן מתחילות השאלות: 1. inspiron n3010 - האם יש פה מישהו שהוא הבעלים של מחשב כזה/יודע מספיק כדי להביע התרשמות? מאוד אשמח לקבל חו"ד, ולשמוע המלצות לכאן או לכאן. 2. u30jc - כנ"ל + למישהו יש מושג היכן ניתן לרכוש את המחשב/ומתי הוא יגיע לארץ? 3. לא פחות חשוב - במ…

10. Started by ashafir,

קיבלתי מפרט על מחשב מחנות ליד הבית מה אתם חושבים מעבד: AMD Athlon x4 630 2,7 ghz quad core am2 box מארז: antec three 300 gaming no ps 2x antec tricool 120mm לוח אם: gigabyte GA-MA785GMT-UD2H AM2\AM3 ספק: Huntkey 550 watt כרטיס מסך: saphire ati radeon hd 5850 1 GB DDR5 HDMI דיסק קשיח: Seagate 500 gb sata צורב: LGx22 DVD-rw זכרון: KINGSTON 2 GB DDR3 1333 יחידות 2 מסך: SAMSUNG 24 WIDE 2494LM 5 MS DVI מחיר 5540 חוות דעת יתקבלו בשמחה פלוס איזה קירור חסר הם שמים זה קריטי?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  11. להלן המפרטים החדשים של sharkyextreme למחשב High-end Gaming System Intel Pentium 4 System Case: Lian Li PC-65 PC Case w/ 430W or higher name brand PSU - $211 Processor: Pentium 4-3.0C GHz (800 MHz) - $439 Cooling: Alpha PAL8942, Panaflo fan - $38 Motherboard: ABIT IC7 - $136 Memory: 2 X 256-MB Corsair XMS PC3200 - $160 Hard Drive: Western Digital 200-GB SE - $206 Video Card: ATI Radeon 9800 Pro 128-MB - $395 Monitor: Samsung 900NF or LG 915FT Plus - $297 Sound Card: SoundBlaster Audigy 2 Platinum Retail - $163 Speakers: Creative Inspire 6.1 - $77 CD/DVD-ROM: Pioneer 16X DVD-120S Slot Load DVD-ROM - $47 CDRW: Lite-On 52x24x52 CD-RW - $47 Communications: Intel Pro/1000 T o…

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  12. אני אשמח אם תוכלו גם להפנות אותי ישירות למחשבים ספציפיים ולא רק להגיד איזה מעבד או זיכרון כדאי. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  13. התקציב לא חשוב אני לא מוותר על הקטע של חיבור הנייד לlcd ולצפות בסרטי hd בצורה חלקה ללא קרטועים והשהיות הסרטים שאני מוריד הם בגודל של עד 15gb מקסימום mkv גם חשוב לי שהמחשב יהיה בנוי טוב כי הוא יהיה בשימוש על ידי ילדים אני לא אשתמש בו בשבל משחקים כבדים אז איזה דגם מומלץ מבחינת עמידות? ואיזה מפרט בשבל הצרכים שלי?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  14. שלום לכולם אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים לצרכים בסיסיים: [h=1]Lenovo IdeaPad 300-15 80Q70038IV[/h] http://ksp.co.il/?uin=28557 או [h=1]HP Pavilion 15-AB212NJ[/h] http://ksp.co.il/?uin=28611 המחיר יוצא בערך אותו דבר אחרי הרחבת אחריות על ה LENOVO . מה עדיך ביניהם ושאלה נוספת, האם זה בעייתי לקנות מחשב ללא מערכת הפעלה מבחינת דרייברים וכאלה?

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  15. שלום, אני חדש בפורום ורציתי לדעת, המלצות, טיפים לפני שארכוש זכרון לשדרוג. ברשותי נייד HP PAVILION DV6160EA ובו 2 סלוטים של 512MB כ"א. אני רוצה לשדרג את הזכרונות (להחליף) השאלה שלי האם אני יכול לשדרג ל-2GB (אחד גיגה לכל כרטיס) או ישר ל-4GB (שני גיגה לכל כרטיס זכרון) או שיש מגבלה מסויימת במחשב? אגב באיזו מהירות אפשר לשדרג? תלוי במעבד או תלוי ב-? לצורך מידע נוסף, התקנתי CPU-Z על מנת לראות את המפרט, להלן התוצאות: ב-SPD הראה מהירות של 333MHZ. והציעו לי באתר אחר את ה- 667MHZ. הצצתי שיש גם ב- 800MHZ - (מבחינת מחיר זה לא משמעותי) אך האם זה לא משנה/משפיע על ביצועים? אודה על עזרתכם. ה.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  16. Started by TAsraf,

הוא רוצה מעבד מבוסס Core 2 Duo לפחות 2GB זיכרון בלי כרטיס קול בלי מסך עם כרטיס מסך נחמד עם 2 יציאות DVI זה חשוב בכל זאת יוצר אתם יודעים הוא עובד עם 2 מסכים פלוס נחמד יהיה אם הכרטיס מסך יהיה חזק למשחקים בינונים ועוד מס' דברים שאנני זוכר הארדיסק 250GB.. אה ובלי ציוד הקפי והצעת מחיר מTMS / KSP / כל חנות אחרת בצפון שקרובה לעכו לא בחיפה.. קריות מקסימום

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  17. השימושים יהיו משחקים לא כבדים מדי גראפית (למשל מנג'ר, NBA, NFS, GTA), סרטים (כרגע לא HD), והרבה הורדות (כבר יש לי הארד דיסק אחד של 250, אז לא צריך להתפרע...) אמממ.. לא מתוכנן OC בכלל. עכשיו, כמה דרישות מהמחשב: - מעבד אינטל. לא יודע למה, אבל ישלי סלידה ענקית מAMD. אז בנתיים אינטל. - צריך שיהיה במחשב כרטיס טלוויזיה, עדיף כזה שמתאים לmedia center של ויסטה. - מסך 17"-19", לא סגור אם רחב או לא... אתזה נשאיר לכם שתעזרו לי :] - מארז שקטטט!! הכי חשוב! אינלי בעיה להוציא עליו יחסית הרבה, ויש עדיפות גדולה ל NZXT Hush שמדהים ביופיו, וגם נראה מאוד מבטיח מבחינת השקט. - אם זה כ"כ משנה, אפשר לוותר על צורב DVD, כי כרגע יש לי 2, אז אפשר להעביר אחד. - מעדיף לכלול בתקציב רמקולים 5.1, כשהכי נ…

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  18. Started by kfir91,

שלום אני מחפש מחשב לילד בן 8 שיחזיק לו עד גיל 12-13 בערך עד שהוא יתחיל להבין מי נגד מי ב KSP או ב Ivory ולא בהרכבה אישית (קונים מאילת) המחשב צריך להריץ משחקים די חדשים GTA, CS ודברים כאלה... חשוב שיהיה SSD שהמחשב לא יהיה צב התקציב עד 3.5K ראיתי את זה: http://ksp.co.il/?uin=19072 מה אתם חושבים? תודה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by reinhard,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COMBAT ARMS CALL OF DUTY.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ LED 1080FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

20. שוב אני עם הניסיון המקצועי המועט שלי נזקק לעזרתכם אחיי . ככה, אני בונה מחשב ואני רוצה לסגור על מפרט ראשוני כדיי שאני יוכל ללכת עם משהו לחנות כבסיס למו"מ . אז ככה , חרגתי הרבה מהתקציב ( 4300 ש"ח היה אמור להיות , , בלי מסך , רמקולים מקלדת ועכבר , כרגע הוא מעל 5000 ) ואני צריך שתעזרו לי (להחזיר אותו למוטב .. ) להתאים אותו לצרכים הסבירים שלי , אני לא גיימר כבד , אבל אני רוצה שהעסק יהיה רלוונטי גם לכל המשחקים הבאים לבוא בתקופה הקרובה , מחשב שאני לא יצתרך לדרג ב2.5 שנים הבאות . נכון לעכשיו הבעיתיות העיקרית עם בלוח אם ובכרטיס מסך , פשוט אני לא סגור על משהו אחר . בלוחות אם אני ממש לא מבין , ולגבי בכרטיס מסך שמעתי כבר כמה פעמים עצות להליף ל1950XT או לPRO , העיניין אפשרי , לשיקולכם…

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  21. Started by Ruvka94,

. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר קצת לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 זה הכי הרבה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 3, Max Payne 3, GTA V ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). (1920x1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. כתבתי כאן בעבר, ועכשיו יש לי דרישה די SOS, בגלל פרוייקט שחייבת להתחיל מיד. מאמינה שכבר יש כאן הרבה מאוד הצעות מתאימות אשמח אולי אפילו לקישור בעיקרון העבודה עבור גרפיקה ועריכת ווידאו בעיקר בפרימייר. התקציב הוא כ5K ואין דרישה למסך מקלדת ועכבר בשלב הזה אשמח להצעות או להפניות מתאימות המון תודה

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי 4800 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ועריכת וידאו קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch PlayerUnknown's Battlegrounds cuphead וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3…

24. יש לי כבר HDD 5200rpm אני מוריד מהטורנט באיכות bluray 4k, הקובץ הוא mkv או mp4 אני רוצה להפעיל בסלון, לא פרקטי להעביר כבל לחדר ואם אפשר כמה שפחות לאגים בהעברה קדימה ואחורה (יש לי מחשב שלם רק שהלוח אם הוא atx "רגיל", והמארז הנוכחי לא נכנס למזווה שמתחת לטלוויזיה, אבל הלוח אם כן יכול להכנס, אולי יש לכם רעיונות למארז קטן יותר פחות או יותר במידה של atx רגיל?) תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  25. Started by brighi,

שלום, אני מקווה שהגעתי למקום הנכון, אם לא, אודה למנהלים אם יפנו אותי למקום הנכון. בכל קמרה, אני מעוניין לרכוש את המכשיר הזה לאחי: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&_trksid=p4340.l2557&rt=nc&nma=true&item=190508915519&si=48lFo3gNFEFkqnUSvS3iaSlN%252FYQ%253D&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEDWX%3AIT זה המפרט למי שאין כוח להיכנס: CPU Processeor FreeScare Coretex A8 Clock 800Mhz(Manufacturer Data 1.3Ghz) System Memory DDR2 512MB Memory Operating System Google Android 2.2 Flash 10.1 Pre-installed, Support android market Screen 8" TOUCH SCREEN TFT LCD Display;800 x 600 Rom MLC NAND 4GB. T-Flash card slot Maximum up to 32GB (T-Flash card not…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.