עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Snufkin,

שלום כולם: הנה הצעה שקיבלתי למחשב חדש: SANDY BRIDGE I5 2400 מעבד MB INTEL BLKDH67CLB3 COLD LAKE KINGSTON 4GB 1333MHZ DDR3 NVIDIA 8400 GS מסך כ הסכום הוא 2080 ש"ח אחרי מע"מ חשוב לציין שיש לי מארז, כונן קשיח, וספק ולכן הם לא במפרט עכשיו, התקציב שלי הוא 2500-3000, אילו חלקים הייתם מחליפים.משדרגים?

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  2. Started by Anonymous1,

שלום לכם, אני עומד לפני קנייה של מחשב נייד, לצרכים בסיסים כגון גלישה, דואר, עבודת משרד וכדו'. המחשב מיועד להיות במקום מחשב נייח, לכן אני צריך מסך גדול. אחרי שסקרתי את האפשרויות בגודל מסך כזה, נראה לי הכי משתלם דגם X73E-TY373V תוצרת Asus. מבחינת המפרט, הוא מספיק למטרות שלי ומבחינת אחריות היא לשלוש שנים, לאומת רבים אחרים שהאחריות רק שנה או שנתיים. אז האם זאת באמת בחירה טובה, כפי שזה נראה לי? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  3. Started by capeman,

אהלן, אני מחפש מפרט בבקשה למחשב עד 6000 ש"ח, אולי טיפה פחות אם אפשר, ללא מסך, וללא ציוד הקפי. אני מתכוון לשחק משחקים, דברים בסגנון של Oblivion, NWN 2, Hellgate London (כשיצא..), אבל אני לא ממש הארד קור גיימר... עיקר הדרישות שלי הם הרצה חלקה לגמרי של תוכנות במקביל, לדוגמא סביבת פיתוח, שיתוף קבצים, דפדפנים, מוסיקה וכו' אני לגמרי בעד OC כדי לקבל תמורה מלאה לתקציב, אבל כל עוד זה לא בא על חשבון יציבות של המחשב, אני ממש מקווה לא להיות צריך להחליף רכיבים ולהתעסק עם ספקים וכאלה... אני נוטה לקראת אינטל, ומעדיף מארז סולידי... אשמח גם אם תוכלו לתת לי המלצה לחנות, בתקווה באזור המרכז, לא אכפת לי לשלם טיפה יותר על אמינות... סליחה על בלבול המוח, תודה מראש על כל עזרה תוספת מאו…

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה מתוכננת 2. מה שימושי המחשב? גיימינג כבד ועבודה משרדית רגילה לחלוטין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 BC2 GTA IV MAX PAYNE 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' רזולוציה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בי…

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  5. שלום! מחפש מחשב נייד עד סכום של 4000 ש"ח, ישנם מספר דגמים שמצאו חן בעיני: MSI EX400, MSI EX620, Dell 1537 שלושתם עם מעבד T5800 ושלושת מגיעים ללא מערכת הפעלה. יש לי מספר שאלות: 1. האם יש הבדל באחריות בעת קנייה עם ובלי מערכת הפעלה - ומה אתם ממליצים? 2. האחריות של מי יותר טובה - MSI או DELL? והאם יש בכלל הבדל? 3. האם ישנן תקלות ידועות בדגמים הנ"ל? אשמח לעזרה בשאלות הנ"ל, וכן לשמוע המלצות נוספות לרכישת מחשבים ניידים בסכום הנ"ל הסכום הוא זיכוי מ - IVORY, ולכן הקנייה חייבת להתבצע שם. תודה רבה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכם חברים. רציתי לבקש את עזרתם בנוגע למפרט שלי, מה אפשר לשנות בו שBattleField 3 ייעבוד. חשבתי במעבד ובכרטיס מסך. מעבד: AMD athalon 64 X2 black edition 6400+ לוח אם: ASUS M2N-E זכרון: GSKILL ddr2-800Mhz 2GB x 2 (4GB) כרטיס מסך: BFG 8800GT OC2 512MB 256BIT פרטי אוברקלוקינג: (GPU CLOCK:675MHZ - 1647MHZ|) (MEMORY CLOCK:972MHZ) ספק כח: Enermax Liberty 400W אשמח לעזרה, אלמוג

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אהלן, אני כרגע בארה"ב ואני מעוניין לקנות מחשב נייד. אני צריך עזרה בבחירת מחשב במחיר סטנדרתי של עד 500 דולר באזור (חריגה של 100 דולר לפה או לשם מקובלת לחלוטין). מה אני צריך בתכלס במחשב: 1. אני מעדיף סוללה על פני מעבד i7 משוגע למרות שאם זאת אני לא אתנייד הרבה, הבעיה המרכזית שלי היא טיסות. בעיקרון המחשב יהיה מחובר לרוב לחשמל. 2. אני צריך הרבה ראם מכיוון שאני עובד עם הרבה דפי אינטרנט, ווורד וכו'. אני לא מעצב גרפי או מתכננן לשחק סקיריים במחשב אבל בכל זאת. 3. מסך איכותי בHD בין 14 ל-15 אינץ - כי אני כנראה אצפה בהמון סרטים בו. נמצא בארהב באזור קרלסבד/סאן דייגו . תודה רבה על הזמן והעזרה, טל.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by bati6,

אהלן, קניתי מחשב נייד עם הארדיסק, ועכשיו אני מתחרטט ורוצה ssd. כמה שאלות אליכם ברשותכם 1. האם יש אפשרות לשדרג 2. מה גודל מומלץ וכמה זה יעלה לי, האם 120 ג'יגה יספיקו לי?(מה שאני עושה במחשב זה אינטרנט וסרטים) 3. כמה 120 ג'יגה אמור לעלות, מה הגודל הבא אחריו וכמה הוא אמור לעלות? 4. קניתי קוד של ווינדאוס 8.1 פרו מהאתר של מיקרוסופט, מה יקרה כשאני אשים את הכונן ssd, האם אפשר להעביר את הווינדאוס? האם אני אצטרך לקנות מחדש? 5. במה אני אראה את ההשפעה של המהירות? אם אני רואה נגיד משחקי כדורגל בשידור חי מהאינטרנט זה משפיע או שזה אך ורק קשור למהירות האינטרנט? תודה

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  9. Started by gambit_elaad,

מפרט מחשב כולל מסך 17 רצוי LG מעבד לא אטלון כרטיס מסך טוב בעיקר למשחקים! 8) תודה מראששש :walksmil:

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם,רציתי לבקש את עזרתכם בבניית מפרט עבורי. אני רוצה לרכוש בתחילת השבוע מחשב חדש.השימוש שאעשה בו הוא גיימינג בינוני,משחקי רשת ושימוש משרדי..אני לא חושב שאני הולך לשחק בו במשחקים שייצאו בשנת 2013 מהסיבה שאהיה בצבא.עם זאת אני רוצה מחשב איכותי בעל זמן חיים ארוך. אני לא מתכנן לעשות OC,מהסיבה הפשוטה שלא יהיה לי זמן וכוח לתחזק אותו. חשבתי על מפרט בסגנון הזה,מה אתם אומרים? -המפרט כולל גם מקלדת ועכבר. -רציתי לשמוע את דעתכם על המארז,אני מאוד אוהב את העיצוב שלו והבנתי שהוא די סבבה,האם הוא איכותי או שעדיף לקחת אחד אחר?ביקורת שצפיתי בה אז רציתי לדעת אם המפרט בסך הכל טובואם צריך להכניס בו שינויים על מנת לשפרו. -אני מתכנן לקנות אותו מהחנות TMS לאור המלצות מהמון גולשי…

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. שלום... אני מעוניין במפרט של כ4000 שקלים למחשב שיריץ משחקים חדשים בצורה טובה... אין צורך במקדלת/עכבר/רמקולים/מסך בנוסף... מאיזה אתר הכי כדאי לקנות?

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  12. http://www.tgspot.co.il/lenvo-announced-the-two-most-powerful-laptops-ever/ se7en, מאחוריך...

13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280x1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  14. אני מבקש המלצות למחשב ללימודים + שימושי אינטרנט באיזור התקציב הנ"ל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  15. Started by ozba77,

שלום, אני מחפש מחשב נייד קל עבור עבודה משרדית בעיקר (אקסל ו-SAP) מטרות המחשב? עבודות משרדיות כבדות מאוד (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15, נדרש לנסוע איתו לחו"ל * משקל רצוי? מינימלי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סוללה מעל 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? נדרש HDMI + USB3 * בלוטות? לא רלוונטי * גודל מינימלי של כונן קשיח אין מגבלה * כונן CD/DVD? צורב? לא רלונטי (עדיף בלי בשביל לחסוך במשקל) * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בעיקרון LENOVO אבל אפשרי גם DELL / HP - אי אפשר חברות אחרות חוץ מ-3…

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  16. Started by aquarius,

תסתכלו בבקשה על המפרט הזה Cases (Computer Cases, ATX Form) RAIDMAX Samurai Black ATX Mid tower Case With 450W PSU, Model "ATX-901WBP" -RETAIL Item# N82E16811156173 $132.50 Fans, Heatsinks (Case, CPU, Chipset) ZALMAN RESERATOR 1 Fanless Water Cooling System(Reservoir+Radiator+Water Pump) -RETAIL Item# N82E16835118111 Status: In Stock Save to Buy Later Remove Item $238.99 -$20.00 Instant Rebate $238.99 -$20.00 Instant Rebate Gifts Newegg/AMD 128MB USB2.0 Flash Drive, Model U2MQ2-0128NX-CA Item# N82E16800998606 Status: In Stock Save to Buy Later Remove Item $.00 $.00 Memory (System Memory) OCZ Performance Series Dual Channel Kit 240-Pin 1G…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, אני מעוניין בעמדת תלת מימד עם התחשבות בדברים הבאים: # לא מתוכנן OC. # זו עמדה שניה שתשמש אותי בין היתר למשחקים לא רציניים מידי (ולא הרבה: HL2; C&C3 Tiberium Wars; וזהו פחות או יותר). # מכיוון שזו עמדה משנית ובהתחשב בסעיף הקודם (ובעוד כמה דברים) לא אצטרך כרטיס מקצועי (כבר יש quadro אחד בעמדה הראשית) אלא כרטיס גיימינג. # עוד כשנה בערך (טפו טפו טפו) אני עובר ללמוד בחו"ל תלת מימד וכנראה שאקנה מחשב חדש. # אם אפשר בתקציב הזה להכניס גם שקט ואולי גם קירור ואוורור טובים זה יהיה מצויין. # אם אפשר לא להשתמש בכל התקציב זה יהיה מצויין אבל זה משני ולא דחוף. # אין צורך בציוד הקפי. תודה רבה מראש, סומך עליכם.

• 11 תגובות
    • 979 צפיות
  18. ולא צריך מסך

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  19. שלום חברים , מנסה לבנות לאח שלי מחשב לגימינג בסיסי + מסך סביב ה 3500 . כמה שמנסה , לא מצליח לעמוד בתקציב . הנה מפרט שניסיתי , שחורג כבר מהתקציב ועוד לא הכנסו כאן מקלדת ועכבר + כרטיס רשת אלחוטי. אשמח לקבל כל עזרה בכיוון התקציב . תודה מראש, דרור .

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by YoniDahan,

אהלן, בכמה אתם מעריכים את השילוש הבא.. מעבד: AMD FX9370 לוח: ASUS 990FX SABERTOOTH R2.0 זיכרונות: G.SKILL 3X8GB DDR3 RIPJAWS X

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. שיהיה גם דיסק קשיח 80 ג'יגה, מסך שטוח עדיף 19, עם צורב, וכרטיס רשת תודה רבה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. דעות יתקבלו בברכה: Intel Core 2 Quad Q9300 + Arctic - Cooling Freezer 7 Pro ¤1410 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1121 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤483 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=681 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 ¤419 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=965 Twintech nVidia 8800GT 512 Heat Pipe version PCIe ¤1099 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1045 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤549 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=704 NZXT HUSH + SeaSonic S12II-500 500W ¤799 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1077 הרכבה של מחשב חדש מעל 3000 ש…

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8.5K~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל הולך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מדמי טיסה, מכונות ווירטואליות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). DCS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DCS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" 1920 x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  24. היי שלום, אני מחפש לאחותי כבר זמן מה מחשב נייד ורציתי להתייעץ לפני קנייה. באופן כללי, המחשב לא צריך להיות מטורף אבל יש כמה נושאים שהינם חשובים לנו שאני חושב שמייקרים את המחשב כמו רזולוציה טובה וזוויות צפייה גדולות ושהוא לא יתחמם. לאחר חיפושים מצאתי מחשב של טושיבה דגם: Satellite S50-B-14X. הוא נראה מחשב בעל חומרה טובה ועונה על כל הצרכים של אחותי. העניין הוא שלאחר בדיקה הבנתי שטושיבה העבירה את המחשבים הניידים שלה לטיפול מעבדות cpm. לפני כן אלו היו מעבדות סלדון. בגדול אני לא מכיר את סלדון אבל יודע ש cpm גרועים ולא מניסיון אישי. אני אציין כאן שנושא האחריות הוא אקוטי מבחינתי ואין לי רצון להתפשר על כך. ולאחר שהמשכתי בחיפושים שמתי לב שהמחשבים הבינוניים בעלי המחירים השפויים מקב…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים