עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מעוניין במחשב נייד 13" למטרת לימודים (תכנות בעיקר) וגלישה באינטרנט. * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? עד 2ק"ג * זמן סוללה - לפחות 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI (לא חובה) * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן בעיקרון הדגמים שמצאתי Dell Latitude E4300 ב6500 וDELL Studio XPS 13. הפורום מלא בהמלצות על על ה-4300, ואני מעדיף לקבל משקל נמוך מאשר ביצועי גרפיקה ויציאות בXPS. האם יש עוד מחשבים בעלי ביצועים ומשקל דומים העונים למה שאני מחפש? תודה מראש, אלון.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  2. Started by oded900,

המפרט מיועד בעיקר למשחקים , עד 2600 ש"ח מחשב בלבד... המליצו לי על זה: מעבד AMD Athlon II X3 425 Box ₪409 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX425WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H ₪496 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950752 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון OCZ DDR3 2048MB (1024MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value ₪222 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3200K כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ₪505 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44020 צורב LG GSA-GH22N X22 IDE DVD ₪109 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product…

3. היי כמה לדעתם אמור לעלות מחשב, ללא מסך וללא ציוד היקפי, שיהיה מספיק טוב כך שיוכל להריץ את כל המשחקים בשנה וחצי-שנתיים הקרובות לפחות? תודה

4. Started by avivzx,

אני רוצה לבנות מחשב לDeep learning - יש ברשותי 2 כרטיסי מסך Tesla K80, ספק 1000W,זיכרונות,מאוורים רק חסר לי לוח אם ומעבד. לאחר ניסיון הרכבה שלא כלכך צלח החלטתי ללכת למעבדת מחשבים להתייעצות - נאמר לי שלא ניתן לחבר את שני הכרטיסים עם כרטיס אחד שהוא נטו בשביל וידאו (Teskla K80 מגיע ללא יציאת Video) לפי מה שנאמר לי יש שני בעיות עם הכרטיסים - 1. אין קירור אקטיבי (אז הגישה שלי הייתה להדביק 3 מאווררים על שטח הקירור של הכרטיס או קירור מים עם בלוק מיוחד) 2. אין לכרטיס יציאת וידאו ולכן לא יהיה ניתן לעבוד על המחשב ראיתי ברשת אנשים שכן הצליחו לבנות מחשב בסגנון מבוסס על הכרטיס מסך הזה לDesktop, רציתי להתייעץ בשנית ולהבין איך ניתן להשתמש בsetup שהצעתי …

5. שלום, חבר שלי רוצה לקנות לאבא שלו מחשב נייד שישמש לאינטרנט ואופיס. התקציב - עד 2000 ש"ח אשמח לעזרה, תודה

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  6. מה דעתכם על הנייד הבא? מחשב נייד מבית Compaq דגם CQ61-420 מעבד Intel Core 2 Duo T6600 זכרון 4GB דיסק קשיח 500GB 7200RPM כרטיס מסך Nvidia GeForce G103M צורב DVDRW סוללה 6 תאים מסך 15.6 אינץ WIFI B\G BLUETOOTH מצלמה + מיקרופון מובנים מערכת הפעלה WIN 7 משקל 2.63 ק"ג

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  7. היי חברים 👋 עושה רילוקיישן ולכן שוקל למכור את ה-PC והציוד הנלווה, ורוצה להבין מה מחיר הוגן היום. אשמח לשמוע הערכות. לא מצאתי פורום יעודי לנושא. ולכן שואל כאן מפרט מלא (בן 3 שנים, שמור מצוין, ללא OC): CPU: Intel Core i7-12700 MB: Gigabyte B660M AORUS PRO AX DDR4 RAM: Corsair Vengeance LPX 32 GB (2×16 GB) 3200 CL16 GPU: Gigabyte RTX 3070 8 GB SSD: Samsung 980 Pro 1 TB NVMe PSU: Antec HCG 850 W Gold Case: be quiet! Pure Base 500DX White Cooler: be quiet! Shadow Rock 3 Monitor: Samsung Odyssey G7 32" (LC32G7XT) אפשר למכור כמכלול או בנפרד (כרטיס מסך ומסך בנפרד אם צריך). מה לדעתכם טווח מחירים סביר? תודה! 🙏

8. היי יש לי מחשב חדש של אסוס N55SF עם ווינדוס 7*64 והיום התחילה לי תקלה מוזרה מאוד. כאשר אני נותן למחשב פקודת שינה/מצב שינה המסך מחשיך, המאוורר ממשיך לעבוד ויש אורות שהמחשב פועל, אך הוא לא מגיב לכל פקודה נוספת. אח"כ אין לי ברירה לעשות ריסטרט והמחשב שואל אותי אם להריץ בסייף מוד. אין וירוסים. עשיתי סריקה מלאה. גם איחיתי את הכונן ויש הרבה מקום פנוי. כאשר אמרתי למחשב לעשות disk check (האופציה שמעל איחוי) הוא עשה כמה פעולות שהוא לא עושה בד"כ כמו תיקון של קבצים אבל זה לא השפיע על המצב. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  9. Started by swampfrog,

שלום אני צריך מחשב משרדי בתקציב של 3500 עד 4000 ש"ח לא צריך מסך או רמקוליים צורב לא נחוץ חוץ מזה את כל השאר תודה לכל העוזרים....

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  10. Started by jambo7,

פשוטו כמשמעו. אני חדש בתחום ואין לי שמץ של מושג רוצה לדעת איזה לקנות? תודה

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  11. שלום לכולם, קרוב משפחה שלי רכש היום את המפרט הבא: http://img131.imageshack.us/img131/1344/43883062oo4.jpg סה"כ 5300 ש"ח ב-3 תשלומים שווים ללא ריבית. הייתי מעוניין בתגובות והצעות לשיפורים שלכם, בהתחשב בעובדה שהמחשב הנ"ל מיועד להיות תחנת עריכת וידאו ייעודית, וכמעט לא ישמש לצרכים אחרים. (שימו לב שכלולים במחיר הזה 2 מסכי 22" ו-3 דיסקים קשיחים (2 פנימיים ואחד חיצוני שישמש לשינוע חומרי גלם לעריכה)) לפי דעתי כ.המסך לא ממש מתאים ואם היה קונה משהו מהסדרה הנוכחית של ATI, למשל 4670, זה היה יכול לשמש אותו בקידודים על ה GPU (תקנו אותי אם אני טועה) מערכת ההפעלה תהיה כנראה XP 32 ביט, כיוון שהרוכש מציין ש XP64 לא תואמת את חלק מתוכנות העריכה שהוא עובד איתן. (מה שאומר שבינתיים רק 3 מתוך 4…

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  12. אני רוצה לקנות מחשב ואני מתבלט לגבי הכרטיס מסך: PowerColor ATI Radeon 5750 1GB GDDR5 HDMI או PowerColor ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI הבדלי הביצועים שלהם משמעותיים? אני רוצה לקנות גם מסך 22", שתי הכרטיסי מסך יעבדו איתו טוב? תודה!

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  13. מתלבט בין: Dell Vostro V3450-2450 Dell Inspiron N411Z-2430 Asus U31SG-RX103V‎ בגדול, זה התקציב והסוג דרישות +\- , המחשב מיועד ללימודים, משחקים בקטנה, סרטים ואינטרנט. יש עדיפות ל 14 אינץ אבל אם הווסטרו הרבה יותר מומלץ לדעתכם ארד ל 13.3. מאד מאד אודה למי שיתרום מזמנו ומהידע שלו. במידה ויש למישהו המלצה למחשב באותו טווח מחירים שהרבה יותר מומלץ לדעתו זה יתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  14. מעבד אינטל - אחריות לכל החיים Core 2 Duo E4500, Bus800Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KPL-VM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E זכרונות - אחריות לכל החיים DDR II 800Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Seagate - חמש שנות אחריות 250GB 7200RPM, 16MB SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 3450 256MB (1GB Hyper Memory) DX10.1 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים Pioneer DVR-215DBK DVD±RW x20 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-6000 MIDI Black, PSU 480W 12cm Fan מקלדות Logitech Value 100 Keyboard עכברים Logitech SBF90 Optical Wheel Black רמקולים, אוזניות ומיקרופונים CREATIVE SBS A30, 2.1 יש לי אפשרות לקנות …

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  15. שלום אני צריך מפרט כולל מסך דק 22 של סמסונג לחנות מחשבים באיזור ירושלים. המחשב צריך לכלול גם ציוד היקפי וגם כרטיס TV חיצוני שתומך מסך רחב לצפייה בשידורי TV בלבד[ההקלטה לא חייבת להיות באיכות גבוה.] תודה

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  16. Started by lee.,

שלום. אז ככה, מחשב חדש להורים. שימוש עיקרי זה גלישה כללית ואימיילים. למחשב יש פוטנציאל לרדת לסלון ולהתחבר לטלוויזיה אם הוא יהיה מספיק אסתטי, לכן הכיוון הוא לקחת מארז HTPC, רצוי כזה שיודע גם לעמוד וגם לשכב. המחשב הנוכחי שלהם בן כ-5, איטי ורועש. הם ממש רוצים שהמחשב החדש יהיה מהיר, ושקט. בהנחה שגם החדש עשוי להגיע לגיל 5, נשמח אם יהיו לו חיבורי SATA3, USB3, שאולי יהיו חשובים בהמשך. השאלון המלא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עבור תוספת משמעותית 2. מה שימושי המחשב : עבודה משרדית, תכני HD ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב חלק מהמפרט - הכיוון 2312HM 3. …

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  17. הרכבתי מפרט מחשב שמיועד בעיקר למשחקי מחשב כבדים.. חשובה לי חוות דעתכם על המפרט ואם יש לכם הצעות לשיפורים וייעולים אשמח לשמוע(: מעבד אינטל: Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB, Life Time Warranty - ש"ח 1100 לוח אם Gigabyte : P35-DS4 s775 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, 2xPCI-E - ש"ח 800 זכרון DDR2 1066Mhz : 2GB OCZ Platinum Series Dual Channel X2 - ש"ח 580 כרטיס מסך : 8800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E - ש"ח 1030 דיסק קשיח WD : 250GB 7200RPM, 16MB, SATA I - ש"ח 245 סכ"ה 3775 * אני לוקח בחשבון שיש לי גם מסך לקנות שזה עוד מינימום 700 שקל...

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  18. Started by juggernaut,

שלום חברים! יש לי מחשב עם חלקים בני 4 שנים, הנה המפרט המלא: לוח אם: gigabyte p43-ds3 מעבד: wolfdale e6300 2.8Ghz כרטיס מסך: Gigabyte radeon 4800HD דיסק קשיח : WD cavier green 500GB 32MB זיכרונות: 4GB 800Mhz מחברה סינית, היו יציבים כמו סלע גם ב OC גבוה. כונן אופטי: sony משהו בחיבור IDE. מארז: CM590 קירור מעבד: scyth mugen 2 כמה ריאלי לבקש עבורו? המעבד היה ב OC של 40% למשך כמה חודשים בטמפ' קבועה של 30 מעלות (ואשכרה הצלחתי להגיע לתוצאה הזו עם הורדת מתח!)

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  19. אני צריך מחשב עם מעבד i7 להרצת חומרים כבדים מאוד השימוש העיקרי זה עריכת אירועי hd באופן יומיומי אז צריך משו חזק עם הרבה זיכרון. תודה רבה.

20. זה המפרט שבניתי, המטרה היא לגיימינג (1080p @ 60 FPS) ועריכת וידאו. חשוב לי שיהיו החלקים הכי איכותיים שיש, שהמחשב יהיה מאוד שקט ושיחזיק הרבה שנים. אשמח לקבל חוות דעת, הערות והארות. *אפשר ללחוץ על התמונה כדי להגדיל.

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  21. אהלן כולם כמו שאפשר לראות אני חדש ( ) שמח ומתלהב, אבל יש לי שאלה, אבא שלי נוסע בעוד כ 18 ימים בערך לחו"ל ואני רוצה שהוא יקנה לי מחשב נייד, הוא נוסע לציאלנד, בנגקוק, אז השאלה שלי היא אם אני יכול למצוא מחשב נייד טוב במחיר סביר, מחיר שלא יחסל לי את הכסף למכונית\ לימודי נהיגה, אני מעדיף מחשב חזק וטוב, שלו ועשה תקלות כי כמובן אין ממש ממש טעם לינסוע לבנגקוק בגלל שיש להם אחריות(או שזה גם תקף בארץ?), אני מעדיף סוני, ואני יהיה שמח עם יהיה די וי די, כמובן תודה לכל העוזרים, ואם אפשר קצת פירוט, נאי ממש מודה לכולם ולכל מי שיעזור, אני גם מעדיף שזה יהיה של סוני תודה (פעם שלישית!!!)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by jeyjey,

אני צריך המלצה למחשב נייד תקציב - 4000 ש"ח אני יודע שאין דברים טובים בתקציב הזה אבל זה בשביל מישהו שעובד עכשיו על פנטיום 2 והוא מספק אותו אז ממש אין צורך במשהו בסט והמטרה כמובן עבודה משרדית יש רק שני דרישות - 1. שיהיה כונן קומבו 2. מסך סטנדרטי (לא יודע מה הסטנדרט לניידים, מאמין משהו כמו 14"-15") תודה

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  23. אני מחפש מחשב טאבלט עם הדרישות הבאות: שיהיה בעל הרבה שעות עבודה. בעל חיבור USB (לזכרונות ניידים או עכבר ומקלדת וכ'ו) מיקרוסופט ווינדוס (לא לינוקס או MAC או תוכנות האפל למיניהן) יעוד: אופיס, אינטרנט, סרטים. חייב שיהיה בו חיבור WIFI. העדפה לסביבות ה10 אינצ'. מחיר עד 2000 ש'ח לפי הדרישות הללו הטאבלט של אפל די נפל.. ראיתי את הארכוס 9 אבל אני אשמח לעוד חוות דעת! תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש והדגש הוא שהמחשב מיועד ללימודים, פחות תוכנות וכו'.. אלא נטו אופיס והרצת דפי אינטרנט ושימוש בvisual studio. הדגש הוא על מהירות ללא תקיעות, זמן סוללה ארוך ומשקל נמוך, כמה שפחות פונקציות שמכבידות על המחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -גודל מסך רצוי : 13 אינץ׳ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…

25. Started by aboren,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד טוב לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב300 שח בערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו בקטנה כחובב עם פרמייר, לא מקצועי. הוא בעיקר משמש כNAS. בשלב זה עורך וידאו עד 1080P. לא מתעסק בכלל עם 4K. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר, פוטושופ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.