ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,386 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש נייד בתקציב +- 3500 הכי חשוב לי זה לפחות יציאת USB3 אחת, מקלדת מלאה ומסך 15.6 "מומלץ שהמסך יהיה מט" השימוש בנייד : לימודים וקצת משחקים כמו FIFA12 ו- H.A.W.X על איזה נייד הייתם ממלצים לי שיהיה הכי חזק שעומד בתקציב ובקרטריונים?? ???
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום- חיפשתי בפוסטים עם תקציבים דומים אבל לא מצאתי את מבוקשי * מטרות המחשב? - כללי-תכנות משחקים וסרטים * גודל המסך? 15.6 אבל גם 14 תופס * רזולוציית המסך? פחות קריטית- סטנדרט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עדיף קל- עד 2. לא צריך DVD * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ראשי לפחות 320 ורוצה כונן SSD למערכת ההפעלה(האם 8GB יספיק?) * כונן אופטי? מעדיף שלא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) עדיף כרטיס מסך חיצונ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? (מעבר לאופיס, גלישה באינטרנט וכו') - משחקים וקצת חישובים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). matlab - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. EU4 כרגע. אם יהיו משחקים נוספים הם בטח יהיו די דומים, אז אני מניח שהדרישות לא יהיו שונות בהרבה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ''17 …
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
כך אני מעוניין לקנות לקבל הצעה למפרט משחב בסיבובת 4500 שח שמיועד לסטודנט לאנמציה כמובן חשיבות רבה לכול הקשור לכרטיס מסך אך הבנתי שיש הבדל ביין כרטסים המיועדים למשחקים לאלו המיועדים לגרפיקה אני נותה להאמין שAMD מצעים מעבדים טובים יותר עבור הכסף שלי אך מעניין אותי האם גם אתם חושבים כך בכול מיקרא אני אשמח לקבל מפרט מלא עוד שאלה באחת ההצעות שראיתי הדיסק היה על ראיד האם זו טכנולוגיה מומלצת עבור דיסקים
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שלום, האם למישהו יש את הנייד ASUS TP500LA-DN042H ויוכל לענות על מספר שאלות לגביו (כלומר לא מתוך מאמרים ומפרטים אלא מנסיון אישי)? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בלבנות מפרט.... הנה כמה נקודות חשובות לגביו... תקציב- 3500 ש"ח.... מטרות- משחקים, וכמובן עבודה בסיסית אך ייעוד המחשב הוא משחקים. הערות- *אין צורך במסך.. *אין צורך בציוד היקפי.. תודה רבה לעוזרים... ;D
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצות למחשב שמתאים לשימושים שלי: * שימוש בכמה תוכנות גרפיקה במקביל, כמו: פוטושופ, אילוסטרייטור וכו'. * הרבה טאבים שעובדים בדפדפן במקביל, כולל סרטוני ווידאו * עבודה על כמה תוכנות במקביל, כולל זום. * לא גיימר ולא משתמש בתוכנות לעריכת ווידאו. מחפש מחשב חזק ושיעבוד מהר
-
- 1 תגובה
- 411 צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שזו שאלה קצת מטופשת אבל אני באמת לא יודע :-\ יש לי לפטופ עם 2 כרטיסים של 512M (יהנו 1G סה"כ) ואני רוצה לשדרג ל2G אז אני יודע שכבר כדאי לי לקנות 2 כרטיסים של 1G (יהנו 2G סה"כ) נכון? אבל מה מבחינת צריכת החשמל שלהם? עדיף1 או 2 כרטיסים? או שזה בכלל זניח? אני שואל כי זה לפטופ ואני לא רוצה שזה יוריד לי את הזמן של הסוללה
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למחשב נייח לילד בן תשע שישמש בעיקר למשחקים. כרגע הוא משחק בעיקר במיינקראפט. התקציב הוא עד 4000 אפשר עם חריגה קטנה. לגבי מערכת הפעלה ואופיס אני מניח שלא צריך מכיוון שהוא מקבל חינם ממשרד החינוך תקנו אותי בבקשה אם אני טועה. אשמח גם להתייעצות בנוגע למסך מחשב. אני מרגיש יותר בנוח לקנות כזה כיד 2 אז התקציב אמור לכלול גם מסך יחסית גדול ואיכותי שאני מניח שאוכל לקנות בהנחה משמעותית ביד 2 אשמח לשמוע אם ההנחה הזאת מציאותית וכמה להשקיע בזה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 329 צפיות
- 2 followers
-
-
אז ככה, המחשב הוא C640 Refurnished כלומר קניתי אותו יד שניה, משופץ כזה הוא Pentium M 1.7 עם 512 מגה וWIFI. אני רוצה לשדרג לו את הזכרון ל 1ג'יגה. האם הדבר אפשרי? כמו כן אני מרגיש שהוא ממש מתחמם.. האם החלפת הסוללה תעזור? אני אשמח לתשובות במהרה. תודה חן.
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עוד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימושי המחשב עם גיימינג עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4,GTA V,watch dogs,Far Cry 4,ומשחקים שיצאו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3.…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב נייד לאבא שלי, לצורכי עבודה, בעיקר אופיס גודל רצוי 15.6 משקל - עדיף מתחת ל2 תקציב - בסביבות ה 2.5 מאוד חשוב לי שיהיה של חברה אמינה עם שירות טוב(שמעתי דברים טובים על לנובו) תודה מראש אלכס
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לדעת איזה חומרה יש עליו כי אני לא יודע יותר ממעבד וכרטיס מסך ועזרה בקביעת מחיר
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי נייד מיני של Excell (חברה סינית כלשהי) וכל פעם שלוחצים לחיצה על המשטח של העכבר זה מתפקד כאילו לחצתי על הכפתור של העכבר זה מפריע כשאני מקליד ובטעות נוגע במשטח, ואז העכבר מקליק במקומות שלא רציתי יש דרך לבטל את התכונה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום קוראים לי שיר אני רוצה לקנות מחשב לשימוש ביתי ולימודים תקציב: 3,000 חריגה: 200 לחרוג רק במקרה חשוב הערות: *חשוב שיהיה bluethooth וwifi *דיסק קשיח 160-250 *זכרון 2048 ומעלה *מצלמה מובנית *מסך 15.4 בערך
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד Lenovo 3000 N100 ואני מאוד מאוד רוצה להחליף לו כרטיס מסך.. זה אפשרי?? ואם כן אז איפה וכמה?? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
*מטרה עיקרית של המחשב היא תיכנות, Eclipse, IntelliJ, Visual Studio לפעמים אני מתעסק קצת בפוטושופ (חובב לא יותר מזה) ויהיה נחמד (לא חובה) שיתמוך במשחקים כמו Assasin Creed, Prototype או אולי אפשרות לשדרוג עתידי שיתמוך בזה. *גודל מסך 14'-15' המחשב מיועד לנסיעה כך שאם יהיה גדול כנראה גם ישקול יותר... אני מניח שרזולוצית HD לא כזה יודע מה להגיד כאן... * יהיה נחמד למקלדת מוארת * קל כמה שאפשר * זמן סוללה ארוך (יום) * HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB * כונן אופטי? לא אבל שיהיה מקום בשבילו כדי שיהיה אפשר להכניס שם דברים אחרים כמו SSD או משהוא כזה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך לה…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מחשב שייעודו גלובלי, כלומר גם משחקים לא כבדים (PES וכו'), גם צפיה ב-HD (שימוש קבוע ב-XBMC) וגם שימוש רגיל (אופיס, אינטרנט וכו'). בעקרון, המחשב יהיה פעיל כל הזמן, והוא מועד לשימושם של כמה אנשים בבית. התקציב הוא 1500. חלק מהחלקים קיימים: ספק 500 HEC, דיסק SATA, זכרון 2GB DDR3. נדרשת תוספת של עוד 2GB. לא נדרש כרטיס מסך נפרד, עדיף מובנה. בעתיד ייתכן ויוסיפו כרטיס. עדיפות למעבדי AMD. לא נדרש ציוד היקפי. השקט של המפרט די חשוב - 8, בסולם של 1 עד 10. ככל הנראה יבוצע OC למעבד, אבל לא מעבר לרמה שדורשת שינוי מתחים ושינוי קירור המעבד. לא נדרשת מערכת הפעלה. עדיף הרכבה בחנות אבל לא קריטי. תודה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שהמעבד יהיה core 2 duo של אינטל. זיכרון לפחות 1GB הארד דיסק 200GB ומסך 19" LCD בקיצור, מחשב שלא יאכזב נא לציין את שם החנות ממנה נלקחה ההצעה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
-
-
אני צריך מפרט למחשב ב4500 בעיקרון אני רוצה שהמחשב יוכל לטעון משחקי מאודד כבדים שרודרשים רמה גבוהה של המחשב ליראות סרטים ולשמוע מוזיקה ובקיצור מחשב נוער חזק
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
למי שרכש את המחשב המדובר יודע וסובל בטח מבעיית החום הגבוהה במיוחד במחשבים מסדרה זו, ובכן, לא מדובר רק בעניין של נוחות שימוש אלא בבעיה שיכולה להוביל לקריסת המערכת במקרה הטוב וגרוע מכך, השבתתו, מרוב החום חיבורי כרטיס המסך פשוט נמסות(ההלחמה-בדיל, נמס), מבירור קצר שערכתי על מנת למצוא פיתרון לבעיית החום, מעבר לניקוי המאוורים והחלפת המשחה הטרמית, למחשב מסדה זו יש בעיה בתכנון שגורמת לחימום יתר של המחשבלכן ניקויון בלבד הוא טוב והכרחי, אך זמני. דבר ראשון, פירוק המקלדת, מתחת למקלדת ישנו ציפוי ניילון שניתן להסיר ובכך לתת לאוויר להיכנס פנימה, הליך מאוד פשוט ותורם המון. שלב שני, קצת יותר מורכב.. בחלקו העליון של בסיס במחשב, מעל המקלדת ישנו פאנל עליו יש כפתורי מגע ורמקולים, לאחר שפירקתם…
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב נייד מהסוג הנ"ל ומה שקורה שפירמטתי אותו תחילה התקנתי לו אקס פי ומשום מה לא היה קול למרות שהתקנתי את כל הדרייברים. אמרתי אולי הווינדוס לא תקין אז החלפתי לו ך-7 סטארטר וגם שם אותה בעיה , האינדיקציה של הווינדוס היא שהכל עובד תקין ואין שום בעיות אבל אין קול אודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
אז זה המפרט שלי כרגע ntel Core i5-750 Box @3.4ghz Gigabyte GA-P55-US3L Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB G.Skill DDR3 (2048MBx4) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws Samsung SH-S223 X22 SATA DVD Seasonic SS-500ET 500W CoolerMaster Hyper TX3 Radeon HD 6870 1024MB GDDR5 Sapphire Windows 7 Home Premium 64Bit English OEM אני ממש שוקל לשדרג ל 660ti , השאלה שלי האם אני אוכל לנצל את הכרטיס ב 100% בלי בעיות עם הספק כוח ? מצאתי מידע בקשר לצריכת חשמל של שניהם אבל ש כל מני אתרים שסותרים לכן אני לא בטוח, אני אשמח להסבר מפורט טכנית אם אפשר
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-