עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הפוסט הקודם שלי לא כל כך נענה, אז הנה אחד חדש מעניין יותר- מה יותר פרובוקטיבי מPC וMAC באותה כותרת? ;D אני מאוד אוהב את המסך של המקבוק פרו, והייתי רוצה לדעת אם יש נייד PC שהמסך שלו הוא באותה רמה מבחינת בהירות, קונטרסט, זוויות צפייה וצבעים אמיתיים. רזולוציה וגודל פחות חשובים לי, כי בבית יש לי מסך 21" full HD LED מעולה, אבל את הצבעים האמיתיים והבהירות אני רוצה לקחת איתי לכל מקום... חוץ מאיכות המסך, חשובה לי ניידות, כך שאני הייתי רוצה שהוא ישקול לא יותר מ2 קילו (13"-14"). i5 sandy bridge יספיק. אם יש SSD או כרטיס מסך נורמאלי אז בכלל. מקבוק הוא לא אופציה כי אני לא מוכן לשלם יותר מ6000 על מחשב בלי כרטיס מסך, ששוקל 2 קילו. זה נראה לי הזוי לחלוטין. טווח מחירים- 4000-5500 אש…

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  2. שלום לכל חברי הפורום אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש של : סרטים , שירים , הורדות , מולטי-טאסקינג , ומשחקים שיצאו עד 2010. אני חשבתי על הדגם הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=790492 רציתי לשאול מה אתם חושבים עליו או אם כדאי אחר ?

3. Started by maorizio,

[table][tr][td] מה עדיף מבין השניים הבאים (לשימוש משרדי)? 1. מחשב נייד Lenovo ThinkPad T410S 2924-9JG [/t][/t] [table][tr][td] [/td] [td] [/td][/tr] [tr][td] מעבד:Intel Core i5-560M (2.66GHz, 3MB L3, 1066MHz FSB,35W) זכרון: 4GB1066MHz, DDR3 דיסק קשיח: 160GB SATA SSD מסך: 14.1-in WXGA+ (1440 x 900) LED B/L Camera כולל מודם סלולרי מובנה כ.מסך:Intel 5 INT Integrated כונן אופטי: DVD Multi Burner - צורב DVD כ.קול+ רמקולים מובנים כ.רשת 10/100/1000 כ.רשת אלחוטי Intel WiFi Link 5300 AGN (3x3)+WWAN Enabled and Bluetooth יציאות: Docking/Port Replicator, AC adapter, PCI-Express Headphone/Line out,External Display ,External microphone 4USB 2…

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  4. התקציב זה בערך 4000 , אפשר טיפה חריגה , מחשב בעיקר ל GAMING כולל מסך חשוב לי הכרטיס מסך , אבל בעיקר שמשחקים יעבדו לי חלק , לא כזה משנה לי הרעש שהוא עושה אבל שלא יהיה רועש מידיי , שוב אפשר לחרוג טיפה לכיוון ה 4500 אבל לא יותר תודה D: Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪813 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2353 Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1366, יחידות 1 ₪126 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=247 Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3, יחידות 1 ₪434 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2348 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪203 http://www.rsm.co.il/produ…

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  5. Started by OmniStrife,

1. לנסות לחסוך אם זה מסתדר עם שאר הדרישות אך ניתן לשבור את ה5K ב200 ש"ח מקס' אם זה הכרחי. 2. משחקים, תכני HD, כרגע יש מסך של 1680x1050, אך הוא ישודרג בעתיד הקרוב לרזולוציות גבוהות יותר המשחקים הם כבדים, BF3, AC2, GTA IV ומשחקים שיצאו בשנים הקרובות. 3. מסך שיציג רזולוציית FHD לפחות ועם איכות גבוהה ככל האפשר בתקציב זה גודל 23/24 אם תצליחו להגניב זוג אוזניות טובות לגיימינג עם סראונד אז מעולה, אם לא לא חובה. 4. - 5. חשיבות של שקט 7, אני לא מפחד מלשמוע את המחשב בלילה אבל גם שלא ירגיש כמו מכסחת דשא. חשוב יותר שיהיה קר אין לי מזגן בחדר. 6. לא, אבל קירור עדיין חשוב. 7. - 8. - 9. לפי מה שהבנתי זוג של 6850 נותן את הביצועים הגבוהים ביותר ביחס לכסף היום. מצד שני יש לי אפשרות ל580 ב18…

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  6. שלום אני קונה מחשב לבן שלי ( 1) בעיקר למשחקים אבל גם סרטים ושימושים כללים התקציב המקסימאלי 4000 כולל DELLU2311H כך שהתקציב למחשב הוא עד 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- אפשר לחסוך 2. מה שימושי המחשב :משחקים וסרטים במישני אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב-nba2k, black-ops.fm.. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10: 7-8. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא כרגע 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? USB3. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן אבל לא בשנה הקרובה הרכבתי מפרט ב TMS וחשובה לי חוות דעתכם האם המארז והספק שהם יחסית ישנים מתאמים למפרט ושקטים ? האם יש MB זול יותר שיתאים ( נדרש USB3 ) והאם יש חשיבות בהסתכלות קדימה על תמיכהב SATA 6Gb/s שנתמך ב MB שבחרתי…

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  7. אשמח לקבל המלצה למחשב נייד חזק, בתקציב הנ"ל, כאשר הצרכים הוא מחשב חזק לפיתוח (תוכנה), שישמש גם לחיבר למסך הטלויזיה, צפייה בסרטי Full HD וכו'. חשבתי על Dell Latitude E6420 LT-RD33-5439 הוא מגיע עם מעבד I7 / ארבע ליבות, עם 8 ג'יגה זכרון, יציאת HDMI וסוללה חזקה (9 תאים). 1. מה דעתכם ? האם יש המלצות טובות יותר ? 2. באופן כללי, האם המחשב הנ"ל מגיע As Is, או שאפשר להגדיל לו את הדיסק הקשיח ו/או לבקש מסך גדול יותר ?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  8. יש לי נייד TOSHIBA A300 עם מערכת הפעלה ויסטה . הבעיה היא כזאת : אני לא יכול לשמוע צלילי התראה כאשר הסוללה נגמרת . אני מצליח לראות את הבהוב הסוללה אך לא לשמוע צליל. בדקתי את מערכת הקול (sound) היא עובדת. הגדרות התראת הסוללה עובדות טוב בגלל שאני רואה את הבהוב הסוללה ( אך ללא צליל... ) . גם כאשר אני נכנס להגדרות קול ומגדיר צלילי התראה אני יכול לשמוע את הצליל אך לא כאשר זה צריך צריך לפעול. ליש למישהו מושג מה הבעיה ? האם זה דרייבר או איזה חוסר במשהו אחר ? צריך לציין שהמחשב חדש כלומר מספר שבועות.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  9. שלום, צריך עזרה בבחירה בין 2 המפרטים: מבחינת מחיר הם מאוד דומים, מבחינת היצרנים ושירות היבואנים יש שוני, מה אתם חושבים??? מפרט ראשון: "15.4 MSI EX600 רק 4,340 ש"ח מעבד T8100 ליבה חדשה Penryn מעבד ליבה כפולה INTEL CORE 2 DUO T8100 2.1GHZ 3MB Cache ליבה כפולה מסך וכרטיס מסך "15.4 רחב כרטיס NVIDIA Geforce 8400MG 256MB זיכרון פנימי 2048MB DDRII 667MHz זכרון דיסק קשיח 160GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב DUAL LAYER SUPER MULTI DVD יציאות: כרטיס רשת אלחוטי WIFI 802.11A,B,G, כרטיס רשת 1G, מודם פקס,BLUETOOTH TVOUT קורא כרטיסים, FIREWIRE VGA,SPDIF ,PCMCIA כולל 4 יציאות USB2, מצלמה מובנית 1.3MP,עכבר Touch מערכת הפעלה WINDOWS VISTA HOME PREMIUM מפרט שני: דגם HP6670 רק 3,99…

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  10. אהלן , יש לי רקע באדריכלות לא ממש בתוכנות , אני מעוניין להתחיל לעשות הדמיות בסטודיו מקס , מהיכן להתחיל ? איזה מחשב צריך באיזה מיפרט ? על מה צריך לשים דגש ?אילו פרמטרים ברכישת מחשב מתאים להדמיות? וכמובן כיצד משיגים את התוכנה ? תודה טוני

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  11. יש לי מחשב ישן, P4 2.6 FX5500 512MB רציתי לדעת אם שווה לקנות כרטיס מסך חדש (7300GT AGP) ו1024 זיכרון, או שעל מחשב כזה זה כבר בזבוז כסף? והאם יהיה צוואר בקבוק עם הכרטיס הזה? תודה

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  12. Started by jean-paul,

שלום, אני מעונין במפרט לילדות קטנות עד 2500 ש"ח כולל מסך שיהיה 19 אינצ', הדרישות הן בעיקר לאינטרנט אימיול והמשחק הכי כבד שיש להם זה sims2 תודה

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  13. Started by Talker,

תגידו לי אם זה שווה את המחיר ומי יודע מזה משלוח+מסך (תסתכלו בתמונה איפה שהעכבר...?)

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  14. היי כמו שצוין בכותרת , אני יודע שעם המסך האפשרויות מצטמצמות מעט , אבל אשמח אם תוכלו לעזור לי עם זה , המחשב לא מיועד להריץ משחקים כבדים על איכויות מקסימליות , יש אפשרויות התפשרות כאן .. תודה רבה מראש לכל העוזרים , המשך יום נעים , נדב .

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  15. Started by אליאור27,

אני צריך מחשב טוב למשחקים כבדים כמו CRYSIS,GEARS OF WAR,COD4,ASSASSIANS CREED.... שהמחשב יכלול את כל מה שנחוץ בלי OC. אני רוצה גם ציוד היקפי בתקציב 300 שקל שיכלול רמקולים עכבר אלחוטי ומקלדת. אפשר לחרוג בשביל הרכבה שלהמחשב התקנת מערכת הפעלה וגם קניית מערכת הפעלה

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  16. אני מעוניין במפרט למחשב המיועד לעבודה משרדית בעיקרה (בחו"ל). המחשב לא מיועד למשחקים וגם לא לצפייה בסרטים. השימושים העיקריים הינם שגרתיים... אינטרנט, אופיס ,הורדה וטיפול בקבצי וידאו (המרות פורמטים, הוספת כתוביות, צריבה וכדומה),וכן השמעת מוזיקה באיכות טובה.. חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ מספר תוכנות במקביל. כיום יש לי מחשב בארץ שנקנה לפני כשנתיים בהמלצתכם ושירת אותי נאמנה עד היום אך מתחיל להיות קצת איטי וממילא אין טעם לסחוב אותו הנה. לגבי תקציב - אין מגבלות תקציב מיוחדות אך גם לא מעוניין לזרוק כסף ללא צורך. המחשב מיועד לקנייה , הרכבה ושימוש בתאילנד כך שאין משמעות למחירים בארץ או לאחריות. אין לי נסיון בקניית חלקי מחשב כאן אבל לפי מחירי מסכים ו HD שראיתי כאן, המחירים נמוכים יות…

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  17. Started by avishai1b,

יש לי כרטיס מסך 9800GT ויש לי מסך 17" אני צריך מפרט טוב למשחקים, וכמובן שהכרטיס מסך יעשה את כל העבודה שהוא יכול שהספק לא יהיה חלש מדי, hardisk סביבות 320 GB תקציב - 2800~ שהלוח אם יעבוד טוב בOC<< מארז כמה שיותר שקט תודה מראש אבישי

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  18. שלום לכולם אני צריך מפרט למשחקים ב2100 ש''ח התשלום הוא במזומן, אין צורך בהרכבה נ.ב למי ששואל האם יש אפשרות להגדיל את התקציב-לצערי היא לא. הנה מפרט שהוצע לי: ויש לי שאלה עליו.- האם הכרטיס מסך ינוצל במלואו או שזה סתם בזבוז לקחת את הכרטיס מסך הזה עם המעבד מעבד: Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤296 לוח אם: Gigabyte GA-M61PME-S2 AM2 כמות: 1 - מחיר: ¤254 מארז: Foxconn TLA570A Silver/Black 90mm V-Tube FSP 400W כמות: 1 - מחיר: ¤287 זיכרון: Corsair 1GB Value Select DDR2-667 כמות: 1 - מחיר: ¤88 קשיח למחשב שולחני: Samsung 250GB SATA II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤240 כרטיס מסך: Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤792 כונן אופטי: LG H55LK DVD-RW Du…

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  19. Started by red wolf,

http://ivory.co.il/product.asp?productid=2134&CatCode=315 זו הכתובת למחשב. בבקשה תגיבו מה דעתכם ואם לא תגיבו איזה הייתם ממליצים לי יותר (משחקים סרטים וכל זה זה היעוד) פה יש כרטיס מסך נחמד מאוד , מעבד טוב והרבה הרבה זיכרון . מה שאני בעיקרון צריך

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  20. Started by מיכה_18,

מארז: סופר ארמגדון 6יציאות USB קורא כרטיסי זיכרון מעבד: אינטל דואל קור 2160 מעבד 800 MHZ זכרון 2048 MB DDR2 במהירות MHZ 667 בצ'יפ אחד צורב DVD סמסונג לוח אם של חברת FOXCONN כרטיס קול OB.5.1 כרטיס רשת OB 10/100 כניסות PCI X כרטיס מסך FORCE3 MB128 כל זה מגיע אם עכבר ומקלדת אלחוטי של לוגיטקס אם מצלמת אינטרנט רמקולים אם סאב וופר ומסך 22 אינץ'... שווה לא?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  21. Started by Wolfboy,

גם מבחינת החומרה וגם מבחינת כדאיות כלכלית: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=5120190&came=3847

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  22. איזה מעבד הכי מתאים לצרכים שלי.? אני צריך שני מעבדים שיעבדו ב-SMP כמו כן איזה כרטיס מסך כדאי תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  23. Started by feffer,

היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש והייתי רוצה לראות אותו בתצוגה לפני, מכירים חנויות שיש להם תצוגה של ניידים באיזור תל אביב/רחובות?

24. Started by Marian777,

i5 3470 Ram 4 ddr3 Hard disc 500 giga Windows 10 pro Hd 2500 graphics האם זה מחשב ששווה לקנות ??

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  25. היי, אשמח לעזרה שלכם, מצורף גם למטה התיאור וגם מפרט דוגמה שבניתי (חורג מהתקציב שלי) - האם אפשר עזרה בהתאמות טובות יותר? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8K, אפשר לחרוג במעט (סביבות 500 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? * הרצת תוכנת סריקה תלת מימדית עם הסורק ועריכה של האובייקטים הסרוקים - באתר הסורק כתוב על דרישות למחשב: at least: intel i7, 16GB ram (32GB is recommended), powerful GPU * תכנות - שימוש בIDE כגון intellij, visual studio, הרצת מכונות וירטואליות, מודלים תלת מימדיים - טעינה שלהם ומניפולציה בעזרת קוד וייצוג שלהם. * הרצה של רשתות ולמ…

• 4 תגובות
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים