ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,386 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אשמח לקבל הצעה למחשב פשוט שיוכל להריץ SolidWorks בצורה טובה. המחשב לא מיועד למשחקים או לשימוש כבד אחר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,250 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודי הנדסת מכונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SolidWorks בשימוש תדיר אך לא כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לקבל את חוות דעתכם על המחשב הבא: http://www.wisebuy.co.il/r_productdetails.aspx?pcatid=453&mid=865487 מחפשת מחשב לשימוש ביתי של בעיקר סרטים ואינטרנט. הייתי רוצה מחשב עם SSD ולא נראה שיש הרבה כאלה. למחשב הזה יש SSD ואני מתלבטת אם לקנות אותו. אשמח לשמוע את דעתכם, תודה, שני
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, שוב שאלה בנאלית אבל לא מצאתי עליה תשובה, בייחוד שהתשובה משתנה כל יומיים. אז אני רוצה לרכוש מחשב נייד, מזל טוב, תודה. המטרה היא לעבודה מחוץ לבית כסטודנט. התקציב שלי הוא עד 3200 ש"ח אשמח בפחות אבל אני יודע שלא תמיד כדאי ואם יש הצעה מפתה אפשר טיפה לחרוג. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), ועריכת מוזיקה בתכנות פשוטות (אולי qbase) אבל יכול להיות שזה ייקר? * גודל המסך? המטרה היא לעבוד בנוחות אז נראה לי רצוי 14 * משקל רצוי? פרט פחות חשוב אבל לא מהכבדים ביותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כמו שעות עבודה ברציפות, נאמר לפחות 4-5 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? למקרן בעיקר * גודל מינימלי של כונן קשיח? אני לא מבין בזה. יש שירים, מסמכים. רק אם יש עריכת מוזיקה ז…
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
ללא צרכים מיוחדים מבחינת ביצועים, שיריץ Windows 7 חלק. כן חשוב שיהיה: קל. אלגנטי (בכל זאת, לחברה שלי). עדיפות גדולה מאוד מאוד ל-KEYPAD. מסך 15". התקציב: סביבות ה-3000 שקלים. תודה מראש ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
השימוש הוא גיימינג כבד. http://tms.co.il/preview/spec/jz2pgm8k AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT Gigabyte GA-870A-USB3L AMD870 + SB850 Chipset SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד Scythe 120mm Slip Stream 1200RPM 68.54CFM / 24.0dBA Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select X2 Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F Sparkle GTX560 Ti 1GB GDDR5 LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black סה"כ 3208 ש"ח.. יש הצעות לשיפור? איך המפרט? תודה
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
מפרט עד 2800 לא כולל מסך והרדיסק. והמלצה אם ללכת על amd או intel .
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
תציעו לי מחיר על המחשב כולו או שתכלו לקנות אותו בחלקים לא משנה לי .. הכרטיס מסך הוא די חדש אבל אין לי מושג איפה הקבלה .. Operating System Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.16GHz 56 °C Wolfdale 45nm Technology RAM 4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 332MHz (5-5-5-15) Motherboard MSI P45C Neo-FIR (MS-7572 (CPU 1) 49 °C Graphics L22T-3 LED (1920x1080@60Hz) 1024MB GeForce GTX 550 Ti (CardExpert Technology) 49 °C Hard Drives 298GB Hitachi HDT721032SLA360 ATA Device (SATA) 41 °C Optical Drives HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40 ATA Device Audio C-Media PCI Audio Device
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לנייד 10.1 (לא משנה החברה) שיהיה שקט ונוח לשימוש. הצרכים הם לגלישה באינטרנט בעיקר ובנוסף גם לצורך צפיה בסרטים מדי פעם. (HD של 160 GB מספיק)
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום וברכה לכולם! לאחר שנעזרתי בפורום כבר פעמיים לבקשת עצה בנוגע למחשבים נייחים שרכשתי, אשמח לקבל את עזרתכם (ובפרט את עזרתך @napoleon45) בהרכבת מפרט למחשב נייח. המחשב מיועד לצרכים בסיסיים כמו הצגת וידאו, כתיבה בוורד, מקצת התוכנות הבסיסיות של אדובי, קצת אינטרנט וסרטים. לא משהו מיוחד. עם זאת אני ממש אשמח אם עוד שנתיים לא ארגיש שהמחשב כבר זקן. לשם כך, אשמח לעזרתכם. התקציב הוא 3500K עם חרגה אפשרית של כמה מאות לצרכים חשובים. לא צריך מסך, כבר יש לי. לגבי מערכת הפעלה גם אין צורך לדאוג. מה אני כן רוצה? מעבד לפחות i7, כונן SSD טוב ומהיר של 1 TB, צריך משום מה גם כונן דיסקים (אל תשאלו), בלוח אם אני צריך יציאת VGA וגם HDMI אם יש אפשרות כזו (יח…
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מתכנן לרכוש מחשב נייד יד 2 , האם בעמד הקנייה אני יכול להריץ תוכנה קטנה שתתן לי פירוט לדוגמה של מצב הסוללה? זמן שימוש ? מספר הטענות? אני יודע שלפעמים תוכנת ניהול כזאת מגיעה עם המחשב הנייד (אני מתכנן על ה X200 של לנובו) תודה שי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד בשביל חבר שהמטרה העיקרית של המחשב זה משחקים מסך 17 אינץ' והתקציב הוא עד 5,000 ש"ח תודה !
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שלום כולם מה אתם חושבים על רכישת מחשב מ - delloutlet ראיתי שמבחינת מחירים יוצא זול יותר השאלה היא אם זה באמת שווה את זה..
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
ערב טוב, אני קניתי נייד של סוני ואיו מארה"ב, הנייד הגיע עם ויסטה הום פרימיום ובנוסף אופיס 2007 home & student לא קיבלתי עם הנייד שום DVD אבל יצרתי גיבוי לויסטה ע"י תוכנה של סוני. האם יש דרך לבצע גיבוי דומה לאופיס? יש לי את המדבקה עם הקוד (בדומה למדבקה של ויסטה). העתקת הקבצים מהספרייה המתאימה לא תעזור נכון?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם מה דעתכם על המפרט הבא (מבוסס על I7 כי אני לא הולך לשדרג אותו בשנתיים\שלום הבאים) כרטיס מסך שיש לי כרגע הוא : RADEON HD7950 3GB מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 4770 3.4Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1578 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪45 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪385 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד SilverStone Redline 04 Black USB3.0 + FSP 650W Raider כמות: 1 - מחיר: ₪520 זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪329 קשיח למחשב שולחני: Crucial SSD 128G MX100…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני שוקל בימים אלו לקנות מחשב סטנדרטי ובסיסי לשימושים שלי כמו אינטרנט, סרטים, אופיס, ועוד.. עד מחיר 3500 ש"ח אני רואה מחשב בדגם עם מפרט מצוין וחזק מצויין יחס למחיר שלו. מחשב נייד "15.6 HP G6-1260SJ A1Q03EA 2.4GHz יש את מחשב נייד חברת DELL אחת החברות נחשבות וטובות בעולם, אותו מפרט הזה פשוט יקר ביותר. וגם אני לא צריך את מחשבון במקלדת בפינה הכי ימנית. אני לא משתמש אף פעם בגלל העדפתי את מחשבתי שרציתי כנ"ל בלי מחשבון רק מקלדת יותר נוח בשבילי, וזה מחשב היחיד שבא בלי מחשבון. ומה אתם אומרים? או לתת לי הצעות מחשב נייד בחברה אחרת באותו מפרט?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב נייד עד 2500 גג. * מטרות המחשב הן בעיקר עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) זה לאחי הקטן בעיקר משתמש באינטרנט. * גודל המסך-רצוי כמה שיותר גדול,לא מהקטנים. * משקל רצוי-לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)-שיוכל להחזיק בין 2-3 שעות של עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)-לא. * בלוטות?כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? מינימום 250. * צורב DVD?כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנוו או דל. אשמח לקבל הצעות שלכם בהקדם האפשרי. תודה,אורי.
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
היי לכולם, מבקש לדעת את דעתכם. מה המחיר של שרת בעל המפרט הבא: platform: hp,dell or ibm rack mount cpu:1.4Ghz 64 bit hard drive:146G sataX2 RAID:raid1 NIC:port 2X 10/100/1000 copper DUAL powe supply תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום לכם . יש לי מחשב נייד HP Probook 4530s ועד כמה שידוע לי לא מותקן בו חיישן מיקום. אבל, אני שמעתי שיש תוכנה לאיתור מחשב נייד במידה ונגנב או נאבד. השאלה שלי, אם מישהו מכיר את תוכנה Computrace או תוכנה אחרת שאפשר לנסות אותה חינם. אבל האם התוכנה תוכל לעזור אם לא מותקן GPS במחשב נייד. שאלתי בתמיכה של HP אם אפשר להתקין חיישן מיקום של GPS במחשב נייד והם אמרו שלא ולא יודעים מי עושה את זה. מישהו אמר לי שאפשר להתקין אותו ביציאת USB. האם יש דרך להתקין אותו בתוך מחשב נייד. זה מחשב נייד חדש, תבינו אותי, חשוב לי מאוד לאבטח אותו כמה שאפשר, כי אני גם ארצה לקחת אותו מהבית וחשוב לי מאוד להיות בטוח שאפשר יהיה לאתר אותו במידה ונגנב או נאבד. תודה, אדוארד.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
בלי ציוד היקפי, רק כונן . מפרט למשחקים, אני הולך לקנות DELL 24 אז אני זקוק למפרט שיכיל 9600GT X2 . ויש מצב ל OC במערכת . תודה מראש =)
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום אני מתכונן לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 4200 שקל בלי ציוד היקפי , המחשב מתוכנן לגימינג , למשחקים חזקים (דוגמא crysis 2 'gt 4 וכדומה..) גם עריכה מקצועית (כמו avid ' premier וכדומה..) אם רצון לבצע oc משמעותי ועם קירור חזק ושקט עד כמה שאפשר (קירור אוויר ) אני משתמש במסך של רזולוציה של 1280*1024 אבל עם שידרוג למסך 22 אינץfull hd / או 24 אין צורך במארז full tower אסתפק במארז mid tower עם אפשרות ל קרוס פירי בעתיד הקרוב תודה לעוזרים.....
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
מחפשת מחשב גיימינג בסביבות המחיר 4700 ש"ח כולל מסך! אני מאוד רוצה שהמחשב יהיה מאוד טוב לcs go ברזלוציה הכי טובה ושה-FPS יהיה גבוה ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-4700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO בלבד! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מעבדי אינטל Price Units Total Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB 1100 1 1100 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE - 3 Years Warranty Price Units Total P35C-DS3R s775 1333Mhz, Intel P35, DDR2, DDR3, PCI-E 560 1 560 זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty Price Units Total 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC 260 1 260 דיסקים קשיחים Western Digital - שלוש שנות אחריות Price Units Total 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 210 1 210 צורבים Samsung Price Units Total SH-S203B DVD±R x20 Black Sata - 2 Years Warranty 140 1 140 מארזים HEC Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 220 1 220 ספקי כוח Thermaltake Price Units Total TR2 Power W0070 430W …
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד. הוא אמור לשמש אותי בעיקר לתכנות (סטודנט למדעי המחשב), גלישה, קצת צפייה בוידאו ואולי גם מעט גיימינג קל. לא היה לי מחשב נייד עד כה, כך שאני לא מבין יותר מדי בחברות המומלצות, בחנויות שכדאי לקנות מהן, במשך האחריות שנחשב סביר וכו'. התקציב הוא עד 2500 ש"ח, אפשר לחרוג מעט (200-300 ש"ח) במידת הצורך. אני מעדיף לקנות מחשב ללא מערכת הפעלה כדי להוזיל את המחיר, ולהתקין בעצמי. גודל ההארד דיסק - לפחות 5000GB. כנראה שרוב הזמן אשתמש בו כשהוא מחובר לחשמל, אך נדרשת סוללה ממוצעת פלוס. חשוב לי שהמסך יהיה גדול יחסית - 15.6 אינץ'. רוצה לקנות מחנות באיזור גוש דן. מעדיף שיהיה כונן DVD, ולפחות 4GB ראם (רצוי יותר). תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אז כמו שציינתי בכותרת, המטרה היא מחשב למשחקים. כעקרון, אין לי מושג בקירור ואני לא בדיוק רוצה להשקיע בזה את מיטב כספי, אבל אני אקנה את מה שצריך בשביל שהמחשב לא יעלה באש :] בקשר לכרטיס מסך חשבתי על 8800 של nvidia, לפי מה שהבנתי הGT של 3dclub די איכותי ויחסית זול. כמובן שאם יש לכם הצעות טובות יותר אני אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה למפרט (למען האמת שניים, אבל השני לא קשור אז הוא יהיה בטרד נפרד). אני אנסה לספק אינפורמציה בשיטה המומלצת ע"י הפורום. 1. מה התקציב המקסימלי? 3200 ש"ח, לא ניתן לחרוג, ועדיף לנצל את כל התקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? הרצת תוכנות סטטיסטיות ומתמטיות (כגון R, SAS, SPSS, MATLAB), כמובן אופיס (הרבה אקסל), קצת מולטימדיה בסיסית (מוסיקה, סרטים, לא צריך יותר מדי דגש על זה), קצת משחקים, אבל לא הרבה (FIFA, Red Alert, Football Manager,...לא משהו ממש כבד). 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ? כמובן שלא צריך כונן דיסקטים. מלבד זה צריך הכל, כולל צורב DVD (רגיל, לא צריך Blue Ray). 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (1…
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-