ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות מחשב נייד עד למחיר של 2500, לא יותר. עדיף אפילו פחות. המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית, ובנוסף המחשב ישמש גם כטלויזיה\נטפליקס. אני לא יודע אם יש לזה משמעות מבחינת מפרט אבל חשוב שהוא יוכל להציג סרטים בצורה חלקה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וצפייה בערוצים לייב\נטפליקס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נייד לעבודה משרדית, סרטים ומוזיקה לא צריך מסך ענק אבל גם לא פיצפון, משהו סטנדרטי הוא לא צריך להיות כבד יותר מידי כיוון שבעתיד הוא ישמש ללימודים לכן עליו להיות נייד אז כנל לגבי הסוללה (זמן סוללה ארוך) אין צורך ביציאות מיוחדות או בלוטות' כונן קשיח משהו בסביבות ה 160GB אני חושב שיספיק צורב DVD לא חובה אבל זה יהיה פלוס מאוד נחמד אותו דבר לגבי אחריות אין לי העדפה לחברה מסויימת מן הסתם איכותי ככל הניתן שלא יווצרו תקלות רציניות בעתיד הנייד יגיע עם חבר מארה"ב והתקציב הוא 500$ חברה תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי לכם , אני אשמח למפרט מחשב לגיימינג שיכול להריץ משחקים עד 3000 שח עם חריגה עד 200-300 עדיפות שלא המשחקים בדכ שאני משחקת league of legends , borderlands, overwatch אשמח ואודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אהלן, אני סטודנט להנדסה - מבקש את עזרתכם. בגדול, יש לי בדירה PC שמבצע את כל מה שאני צריך מעל ומעבר, אבל כשאני חוזר בסופ"שים הביתה אני צריך איתי מחשב נייד (לביצוע ש.ב, מצגות, הרצאות מוקלטות וכדומה). אני לא מעוניין להשקיע סכום עצום עכשיו בשביל לפטופ בזמן שיש לי מחשב נייח שמרבית הזמן אני איתו. אז, מה דעתכם על הדגם הזה? (לא גירסת הPrime). מה שמשך אותי זה המסך שהוא FHD והפאנל שלו (IPS). בנוסף, הימצאות של מקלדת מוארת, כונן SSD והמשקל שלו. מה שמרתיע אותי זה הגודל של המסך, לדעתכם זה קטן מדי או שזה בדיוק מספיק? אני כמובן אדאג ללעלות את הDPI של התצוגה. עד דבר שמוזר לי ממש - יש לאחי MacBook Pro בן 5 שנים בערך, בגודל של 15 אינץ'. למה לעזאזל אפל עשו עבודה כל כך טובה עם המסך כך שהbeze…
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
טוב אז ככה....המפרט הראשון [5.5-6] חיייייייב לכלול: *צורב *500GB *כרטיס מסך בינוני DUAL DVI *2GB RAM ומארז שיוכל להכיל עוד דיסקים קשיחים (סביבות 3-4 נוספים) כמובן קירור טוב למארז ומעבד שיסחוב את כל המערכת (עם יכנס בתקציב אז את ה Q6600) !!!ללא מסך!!! המפרט השני [2K] יותר פשוט *מקלדת ועכבר אלחוטיים *חיבור לLCD גדול (32") *250GB - לא יותר עדיף שהמפרטים יורכבו ב TMS....כי משם אני הולך לרכוש כנראה את שני המחשבים. תודה רבה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בחודש הקרוב לקנות מחשב חדש למשחקים חשבתי כבר לקנות קונסולה אבל נראה לי שעדיף מחשב אני צריך מחשב + מסך, מקלדת עכבר ורמקולים כבר יש לי בניתי מפרט תעירו הערות מעבדי אינטל Price Units Total Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 795 1 795 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 459 1 459 זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty Price Units Total 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader 450 1 450 כרטיסי מסך Sapphire Price Units Total HD 4870 X2 2GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2299 1 2299 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II …
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא עד כ-4,000 ש"ח עם חריגה עד 200 ש"ח מעל לתקציב זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות, גיימינג (לא חובה את המשחקים הכי חדשים). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף כמה שיותר שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ארצה להתקין …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
והאם אפשר לבקש מסך מסוג מסויים
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, כבר זמן מה חשבתי לשדרג את המחשב שלי (בן 7 כמעט), והשבוע הכרטיס מסך שלו שבק חיים, אז זה סימן שהגיע הזמן. אני רוצה לקנות מחשב איכותי שיחזיק בכבוד בסביבות חמש שנים, כמו קודמו. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 8K, מוכן לחרוג אם זה שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים. בנוסף סטרימינג לטלויזיה שלידו, שימוש כללי, תכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא בעקרון אני רוצה לשדרג גם את המסך מתישהו, אבל לא דחוף. אבל אם יש מבצע משתלם עכשיו אשמח לשמוע. 4. האם יש …
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
מחפש מפרט מחשב בלי מסך לעבודה עם cubase sx 2.0 ועם תוכנות סאונד אין צורך בהשקעה בכרטיס קול בשלב זה. תקציב 3500 שקל.
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
1. לנסות לחסוך אם זה מסתדר עם שאר הדרישות אך ניתן לשבור את ה5K ב200 ש"ח מקס' אם זה הכרחי. 2. משחקים, תכני HD, כרגע יש מסך של 1680x1050, אך הוא ישודרג בעתיד הקרוב לרזולוציות גבוהות יותר המשחקים הם כבדים, BF3, AC2, GTA IV ומשחקים שיצאו בשנים הקרובות. 3. מסך שיציג רזולוציית FHD לפחות ועם איכות גבוהה ככל האפשר בתקציב זה גודל 23/24 אם תצליחו להגניב זוג אוזניות טובות לגיימינג עם סראונד אז מעולה, אם לא לא חובה. 4. - 5. חשיבות של שקט 7, אני לא מפחד מלשמוע את המחשב בלילה אבל גם שלא ירגיש כמו מכסחת דשא. חשוב יותר שיהיה קר אין לי מזגן בחדר. 6. לא, אבל קירור עדיין חשוב. 7. - 8. - 9. לפי מה שהבנתי זוג של 6850 נותן את הביצועים הגבוהים ביותר ביחס לכסף היום. מצד שני יש לי אפשרות ל580 ב18…
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לעצה לגבי קניית מחשב נייד. אשתמש בו ללימודים ועבודה (רשת, אופיס ושאר שטויות) ולמשחק (ספיציפית, הירוס 6 הוא היחיד שאני יודע עליו כרגע - הנה לינק למה שהוא דורש: http://gamesystemrequirements.com/games.php?id=1393 גודל מסך - סביב ה13 אינץ'. משקל - תיקון - לא יותר מ2.2. זמן סוללה של כ4 שעות. כונן קשיח - לפחות 500 ג'יגה. חייב כונן אופטי. מבחינת חברה - לא אפל. מעבר לזה, אני פתוח לכל החברות. התקציב כאן הוא תקציב עליון - אם אפשר להשיג מחשב שעונה על הצרכים הללו בפחות מזה זה יהיה מעולה. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי, האם תוכלו להציע מפרט למחשב שיוכל להריץ OFFICE ו-INTERNET ובהמשך גם VISTA בצורה סבירה ? דרישות: פלופי 1.44 צורב (עדיף DVD) TV OUT מארז וספק כוח סבירים HD GB80 מספיק כרטיס רשת + אודיו OB ללא מסך ללא עכבר / מקלדת אני לא רוצה לציין תקציב, אבל הכוונה למפרט הכי זול שיענה על הדרישות. האם כדי ללכת על מפרט קיים של חנויות כמו IVORY בשביל כזה מחשב בסיסי? למשל: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=173&CatCode=1 תודה
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אין לי הרבה כסף כרגע אבל נמצאס לי להיות בלי מחשב נורמלי... שלי היתקלקל וגם היה ישן (פנטיום 4), שידרגתי בו זיכרונות ל2GB בזמנו וגם את הכרטיס מסך שהיה שם X1800GTO ,אני מיתכוון לקחת אותו ביחד עם הזיכרונות ולחבר על המחשב החדש שאני רוצה שתעזרו לי להרכיב. עכשיו אני צריך בעצם הכל חוץ מכרטיס מסך כרגע (אבל אני ארצה לשדרג בעתיד הקרוב למשהו כמו 4850 אז צריך לקחת בחשבון) והזיכרונות אפשר להוסיף אני חושב, למרות שזיכרונות היום זה עסק זול יחסית. אני לא יודע אם עדיף לקחת מעבד QUAD כי אני רוצה שישרוד הרבה זמן ויהיה טוב בשביל משחקים, סרטים, אינטרנט ובעצם כל דבר שמחשב אמור לעשות, או בעצם מעבד כפול ליבה רגיל של אינטל זה אתם תגידו לי.. אני מיתכוון לקנות מחר (יום ראשון בע"ה) מSKYPC אז אם אפש…
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי בן 7 וחצי סיים את הקריירה בכבוד. אין יותר כוח לתקן או רצון כזה, אז הגיע הזמן למחשב חדש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל =] ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים וגם קצת כבדים, תכני HD, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. world of warcraft, משחקים קלים וגם קצת כבדים the witcher 2, לא משהו שלא רץ על המחשב הקודם.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקס…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יי, מחפשת המלצות על מחשב נייד לצורכי פיתוח. כזה שלא מתעייף בזמן דיבאג ועומד בעומס עבודה. שאוכל להתקין בו VS2019 SQLSERVER NODEJS ועוד הרבה תוכנות . מסך גדול וסוללה שלא נגמרת תוך שעה מעוניינת במערכת הפעלה WINDOWS תקציב לא מוגבל אבל אשמח גם לכאלה שהמחיר נורמלי. תודה רבה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, ברצוני לקנות מחשב נייד, עדיפות לטאבלט, לצורך לימודים באוניברסיטה. התקציב הוא מאוד חשוב - לא יותר מ5000 ש"ח כולל מע"מ קיבלתי איזו הצעה בנוגע ל- Pavilion tx2520ej CJ937EAוHP והייתי שמח לשמוע חוות דעת (במיוחד אם יש מחשבים חזקים יותר במחיר דומה ו/או נמוך). אין חשיבות למשקל הנייד. תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 (במידה וצריך מסך 5500) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, תוכנות בנושא תכנות ושוק ההון. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? הבנתי שיש צורך במסך כי למסך שלי יהיה אוברקלוקינג או משהו בסגנון, אז במידה וצריך מסך התקציב הסופי הוא 5500. המסך הנוכחי : samsung c24f390fhm 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה כדאי להעיף ולהשאיר ? כי אני צריך להוסיף קירור וספק כוח, כפי שאתם רואים. והמחשב למשחקים כמובן. מעבד: Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 - 1,891.13 ש"ח לוח אם: ASUS Striker Extreme (nForce 680i SLI) ATX 2,240.63 ש"ח זיכרון: 2GB Cellshock (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 800MHz - 1,739.87 ש"ח כרטיס מסך: Point of View GeForce 8800GTS - PCX - retail - 3,010.43 ¤ דיסק קשיח: WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II - 461.09 ¤ מארז: Thermaltake Armor-Jr Middle Tower with Window Black - 673.87 ¤ (ATX, בלי שדרוג) יחד עם ספק כוח 229.73 ¤ צורב: LG DVD-RW GSA-H22N x18 DUAL LAYER (black) bulk 228.25 ¤ עכבר: Logitech G5 Laser (2000 dpi) Mouse RETAIL 455.99…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש מפרט לעריכת וידאו רצוי מעבד quad וחובה כרטיס מסך nvidia quadro fx 1500 צריך בעיקר המלצות לגבי לוח אם ,מארז,קירור אם למישהו יש מפרט מלא שמתאים אשמח מאוד ואולי גם הפנייה לספק במחירים הוגנים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-המחשב יהייה במקום מחשב נייח, כלומר לא יצא מהבית -המשקל לא משנה כמו כן גודל המסך כמה שיותר גדול יותר טוב -ומסך איכותי עד כמה שאפשר -לא חייב להפעיל מערכת הפעלה אבל אם כולל אז סבבה -מבחינת שמע אם יש אפשרות לרמקולים שהם לא גי'נריים יהייה ממש טוב (כדוגמת harmon kardom במחשבי תושיבה שנשמעים נפלא) תודה.
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני חושב לרכוש כנראה בשבועות הקרובים מחשב חדש אני גר באזור חולון - גבול מערב ראשון אני רוצה להשתמש בו בעיקר למשחקים !! , אינטרנט ,מוזיקה, אני צריך הרבה מקום לאחסון של הרבה קבצים מהרשת הביתית שלי , וסרטים לאחי, וכמובן שצריך לשתף הרבה קבצים כדי לצבור קרדיט. חשוב לי שהוא יהיה כמה שיותר יחזיק מעמד לאורך זמן וגם טכנולוגית אני לא בעד שדרוגים כל כמה זמן ... *על המחשב הזה אני ישתמש במסך 60@DELLU2311H 1920X1080 , *על המחשב הזה אני ישתמש ברמקולים של MICROLAB FC330 *ואני צריך המלצה לקניה של עכבר ופד של RAZER הנה לכם מה שעשיתי תגידו לי בבקשה מה אתם חושבים ומה כדאי לי לבחור תודה גדולה לעוזרים ולמגיבים -מ-ר-א-ש- ! [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אמרה. 1. מה התקציב המקסימלי? כ6000 ש"ח כולל מסך 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף): מסך כ22 אינצ' 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד): כונן דיסקטים 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי): 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. : אין.. 10. האם יש …
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצרכים סטודנטיאלים וקצת מעבר מחיפושים וקריאה של פורומים ותגובות של אנשים נסגרתי פחות או יותר על ה Dell studio 1535 2.1 לדעתי זה המחשבת המשתלם ביותר במסגרת הזאת של עד 4500. מה אתם אומרים? יש הצעות אחרות ? המחשב מיועד בעיקר לשבת בדירה ולחזור איתי בסופ"ש הביתה ככה שנושא המשקל פחות קריטי אני הולך ללמוד מנהל ותקשרות ככה שאני לא מאמין שאני אצטרך להפעיל עליו תוכנות ללימודים אלא רק שימושים בסיסים ללימודים מצד שני אני כן רוצה אפשרות של עריכת תמונות ווידאו לא ברמה מקצוענית כמובן ואולי גם להריץ קצת משחקים אבל זה לא קריטי, בחרתי בDELL גם בגלל האחריות ככה ששזה נושא חשוב כי אני רוצה שהוא יחזיק לפחות בשלוש השנים הקרובות) http://www.notebookclub.co.…
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? MAX 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? זה שדרוג מחשב, ללא מארז ספק והארד דיסק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. הא…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-