עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. התחלתי ללמוד הנדסת מערכות תקשורת (מבחינת הדרישות למחשב אני מאמין שזה כמו בהנדסת תוכנה) וזקוק למחשב נייד טוב, הבנתי שהוא אמור להיות חזק בשביל הקומפילציה ועוד אפשרויות תכנות אחרות. שימוש: אז כמו שאמרתי, הוא ישמש אותי בעיקר ללימודים ותכנות, אך ישמש אותי גם המון לאינטרנט ואולי (לא מחייב בכלל) גם קצת לסרטים ושמיעת מוזיקה. גודל מסך: לפי מה שקראתי במדריך, הוא לא אמור לעלות על 14.1", אני צריך מסך כזה שיאפשר לי לשבת עליו הרבה שעות מבלי שיצאו לי העיניים (14.1 יספיק? אני לא מכיר את הגדלים של המסכים). משקל: לא קריטי לי כי רוב הזמן הוא יהיה על שולחן בכיתה/בחדר/ברכבת, אבל ברור שכמה שיותר קל ככה יותר טוב. זמן סוללה: באיזור השלוש-ארבע שעות. יציאות מיוחדות: לפחות 2 יציאות usb, ואולי (אם א…

2. שלום לכולם, המחשב שלי כיום הוא Q6600 עם כרטיס מסך GTX280 , לוח GB ו-4 ג'יגה זכרון ו4 דיסקים קשיחים. המחשב משמש בעיקר למשחקים. יש לי כיום מסך דל 24 אינטש ואני משחק ברזולוציות גבוהות ולא אוהב להוריד איכות בהגדרות גרפיקה במשחקים. לפני כשנה בהתיייעצות אתכם , החלטתי לדחות את השדרוג מכיוון שהוא לא נתן הרבה. האם המצב היום שונה ? שיחקתי ב WITCHER החדש והתחושה היא שיכולתי להפיק מהמשחק יותר. יש לי תקציב של 5K ( ואפילו יותר ) ניתן אפילו רק עבור השילוש הקדוש... האם תוכלו להמליץ על מערכת מבוססת מעבד אינטל I7 וכרטיס NVIDIA ? לא עושה OC !! תודה מראש מנו

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  3. Started by thenoaman,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר ללימודים, סרטים וגלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שאפשר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רצוי שיהיה קל ונוח 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. היי אני מחפשת נייד בשביל החבר, וקצת הלכתי לאיבוד מרוב ההיצע... 1. מה התקציב? עד 3000 שקלים עם חריגה של עד 200 שקלים... 2. מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט ואופיס, אולי קצת צפיית סרטים. בעיקרון הבחור מתחיל בקרוב קורס מקצועי ושנה הבאה מתחיל ללמוד והנייד צריך לשמש אותו גם אז. בגדול המחשב אמור לשמש בתור מחשב עיקרי (אין מחשב נייח...) ולכן אני חושבת שעדיף שלא יהיה מגביל מידי מבחינת ביצועים (לדוגמא לא נטבוק.. אבל אולי אני טועה בהנחה הזאת?) אה ושיהיה אפשר להריץ עליו או ויסטה או וינדוס 7 ואהמ.. שיהיה יפה אהמ 3. גודל המסך? 13-15 (מאילוצי תקציב אני מניחה שעדיף אזור ה15...) 4. משקל רצוי? לא קריטי.. רצוי כמה שפחות 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן 6. יציאות מיוחדות?לא משהו מיוחד... 7…

5. Started by איקי,

היום הלכתי למעבדה שמתקנת מחשבים נישאים של LG ובקשתי שיתקנו לי את הסליידר זה כפתור הדלקה שניתק ממקומו,הם ביקשו ממני 1050 ש''ח על לוח חדש שאלתי למה לא ניתן להלחים סליידר חדש הם טענו שלא. אני אלקטרונאי במקצועי ביקשתי שימכרו לי את הסליידר ואני אלחים אותו יש לי בלאור מלחם רוח ויש לי משחה ואני אחראי לתיקון הם סירבו,שאלתי שם מישהוא למה זה צריך להיות ככה בטעם רע,הוא אמר לי שאין להם מעבדה ברמת שבב, הם מחליפים את כל הלוח,לי זה נראה לא מקצועי,עכשיו מצאתי מישיהו שיתן לי סליידר מהגנק שיש לו במעבדה,כמה חבל שעובדים כך על האנשים,אני שוקל לפתוח מעבדה שתתין מענה ברמת שבב זה יתר זול ויותר מקצועי לדעתי. ישראל

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  6. Started by lexxx,

שלום לכולם, אני צריך המלצה למחשב נייד עד 8000 (שלא יחרוג) המחשב צריך להיות מיועד למשחקים כלומר שיהיה לו כרטיס מסך מגרסא 9 או 8 של גיפורס, 2-4 גיגה בייט זיכרון רם, מעבד 2 ליבות או 4 ליבות עם מהירות גבוהה. דיסק קשיח מ-200 גיגה ומעלה... תודה

7. שלום, מבקש המלצה למחשב נייד משתמש בתוכנת premiere pro ו- after effect באיכות 2k.. ועורך קליפים וסרטונים קצרים תקציב כ-3000 תודה

8. Started by amir47,

[TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1, bgcolor: #F0F4F8] שלום לכולם, אני מקווה שזה המקום לשאול ובכן, אני מתכנן לקנות לאפטופ מארה"ב (Bַַ&H) ודי ננעלתי על שני דגמים של אסוס. ASUS N56JR http://www.bhphotovideo.com/c/product/1015794-REG/asus_n56jr_eh71_15_6_notebook_computer.html ו ASUS N550JV שניתן לרכוש בארץ בכ 1600שח יותר. המרכיבים הבסיסיים שחשובים לי הם- מעבד intel core i7 זיכרון 8gb וזהו.. המחשב לצרכים די בסיסיים אך אני עובד גם עם מוסיקה וגרפיקה לא מעט. ההתלבטות וההתמקדות היא על הN56JR אך הבנתי שהוא דגם בעייתי ולמרות המפרט המפלצתי לעיין הוא די פרובלמטי.. אשמח אם מישהו מכיר או לחילופין יוכל לייעץ לי ברכישה של לאפטופ טוב .. תודה …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Ori22,

שלום, אני צריך מפרט למחשב מבוסס אינטל ב3500 ש"ח ללא ציוד היקפי. אני כבר מחפש הרבה זמן ואין לי מושג איזה לוח אם או כרטיס מסך לקנות. בתודה מראש, אורי. ???

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  10. יש לי אפשרות לקבל כסף מהביטוח (8000) אבל זה מחייב אותי לקנות מחשב בארץ אנא המלצתכם - חשוב כרטיס מסך טוב!!! כמו כן יש לי אפשרות לקנות בארה"ב אותן דרישות למחשב הזה גם תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  11. Started by crik,

אשמח לדעת את דעתכם עליו? האם מישהו התנסה בו? תודה

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  12. Started by almogila,

שלום רב, אני מעונין במפרט מחשב מדוייק למטרת חיבור מצלמות אבטחה בלבד אשמח לקבל מפרט מומלץ כולל כרטיס DVR מומלץ ל 4 מצלמות. תודה והמשך יום טוב

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  13. Started by nafthenaf,

היי, אשמח לעזרה עם מפרט למחשב נייח לעריכת וידאו 4K. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שח, עדיף ללא חריגות למעט הבדל אדיר בביצועים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו 4K, פרימייר. מעט מאוד משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, הוא נמצא בחדר שינה 6. האם ישנה הגבלה או ה…

14. Started by Aviel15090,

מעבד: I5 4430 3.0GHZ (טורבו עד 3.2GHZ) לוח אם: gigabyte h87-d3h RAM: G.SKILL 4GBX2 ד.קשיח WD 320GB כונן אופטי של LG כ.מסך ASUS GTX650 2GB ספק כוח של HEC 580W (לא היה עליו עומס של יותר מ200W) מארז TT sopranors קירור של .ARCTIC 7 REV.2 2 מאווררי PWM של ARCTIC מה שמסומן בכחול נקנה לפני כשנה (עוד כשנתיים אחריות), מה שמסומן באדום נקנה לפני כ4... אני יודע שזה מחשב חדש יחסית אני פשוט מעוניין לשדרג למשהו יותר רציני תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  15. Started by גבריאל וקנין,

שלום לכולם לפני כשנתיים רכשתי בארה"ב נייד של HP, מדגם Pavilion zv5348rs. עד היום- הבטרייה מתה, המטען פועל בקושי, הרמקולים מרעישים, הWLAN פועל לפי רצון חופשי (מסתבר), והמחשב נכבה לעיתים קרובות מאוד, וכל הזמן חם בצורה בלתי-נסבלת, זה הגיע למצב שמקשים במקלדת נמסו (כן, אני יודע, לא הגיוני לגמרי)!. פניתי לHP USA, ובשירות הלקוחות שלהם אומרים שאין להם הרבה מה לעשות. בHP ישראל דורשים ממני להגיע למעבדה לקבל הצעת מחיר לתיקון. שילמתי על המחשב הזה כמעט 2000$. אני לא מצפה לאחריות לכל החיים, או למוצר שישמש אותי לנצח, אבל באמת! זה מחשב לשנתיים או מה? רכשתי מחשב של HP כדי להמנע ממצבים כאלה, כי חשבתי שכשלמחשב יש "אבא" ו"אמא" כאלה, דברים כאלה לא יקרו. יש מה לעשות בנושא? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  16. שלום חברים, אשמח לחוות דעת על המפרט הנ"ל. השאלון בתחתית הפוסט. תודה מראש! מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1090 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 11 LP כמות: 1 - מחיר: ₪108 לוח אם: Gigabyte GA-Z97M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪538 מארז: באנדל - Define Mini + Seasonic 550W RT 80+GOLD - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪699 זיכרון: Corsair 16Gb Kit (8G X2) CML16GX3M2A1600C9 CL9 כמות: 1 - מחיר: ₪947 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪1198 קשיח למחשב שולחני: Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch כמות…

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  17. שלום אני רוצה לשדרג את המעבד, כרטיס מסך, זיכרון וHD. הלוח אם שיש לי הוא GA-P35-S3L האם יש צורך להחליף אותו, והספק שלי הוא 450W כמו כן האם מתוכננת ירידת מחירים בקרוב ומה הצפי מחירים ? תודה

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  18. Started by shgec,

שלום. מבקש המלצה לנייד זול וטוב להורים. קודם היה ממש ישן והיה עדיין סביר.. השימוש הוא גלישה ומיילים. משחקי פלאש לנכדים. שום דבר כבד. מזמן הייתי מרכיב לה נייח אך אמא לוקחת אותו פעם בכמה שבועות לשכנה אז זה חייב להיות נייד. הדרישות: מסך 15" או יותר גדול אם יש. לא משנה אפור צהוב או מט. רצוי שיהיה שקט. כמה שיותר זול, מעבד I3 זה מעל ומעבר. (מחשב קודם שהיה מספיק סביר זה COMPAQ 615) מערכת הפעלה חוקית. המחשב תמיד דולק. שימושים זה גלישה, מיילים וסקייפ. ממש בסיסי. אין חשיבות למשקל או גודל סוללה, מחשב זז פעם בכמה שבועות לכן אין שום חשיבות לגודל סוללה או נוחות הזזה שלו וכו. תודה מראש על המלצות.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by דרומי,

הנה זה, הסר כמות מוצרים סה"כ AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 1,139.09 ש"ח Gigabyte GA-K8NS Pro (nForce3 250) - ATX 685.65 ש"ח 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original 558.57 ש"ח Gigabyte 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - Retail 1,329.20 ש"ח CHENBRO Gaming Bomb - Silver & Gray Caseלפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 293.72 ש"ח HEC-300AR-T ATX 12V - 300W - PSU 178.84 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,185.08 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 4,059.53 ש"ח האם זהו מחשב חזק? אני מתכוון באמת טוב? למשחקים,כבדים גם,סרטים,מוזיקה,אינטרנט...

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  20. Started by Tommy Latipov,

ציוד היקפי: צריך גם מסך אני לא מבין בזה תציעו לי משהו. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 4000 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 500 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית |עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): חשוב לי שהמחשב יריץ בצורה טובה תוכנות יצירת מוזיקה, הכוונה שלא יתקעו אחרי הרבה עריכות ועומס של פלאגינים בפרוייקט. • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: FIFA 15 CS:GO ועוד. • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט):64 Bit • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא):לא חושב שזה משנה. • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתו…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by naorca,

היי, מחפש מפרט מחשב נייח ללא מסך. שימושים: אופיס, אינטרנט וגיימינג קל בסגנון פורטנייט. תקציב עד 4K. מעבד אינטל בלבד. כרטיס מסך עדיפות ל nVidia (אבל פתוח ל AMD) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4K, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? צוין למעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, לא קריטי. 6. האם ישנ…

22. Started by Erez123123,

היי, יש לי מחשב נייד מסוג GIGABYTE W566N לפני כמה ימים הוא המסך שלי התחיל להתפצל ל6 (פשוט רואים את כל המחשב 6 פעמים [רק בקטן] - כבר משלב הBIOS) ניסיתי להתקין דרייברים חדשים וגם עדכנתי את הBIOS ולא עזר. המעבדה לייד הבית אמרה שכנראה צריך להחליף את הmotherboard וזה יעלה לי 1300ש"ח + 250ש"ח (עבודה) 1) יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעייה הזאת בלי החלפת חומרה? 2) זה נראה לכם סביר 1500 שח על לוח אם חדש? תודה, ארז

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  23. Started by superman27,

היי, לא ידעתי היכן לשים את הפוסט הזה חשבתי לנכון לשים אותו פה מקווה שזה בסדר , אני צריך לקנות סוללה למחשב נייד dell inspirion 5030 רציתי לדעת איפה הכי זול לקנות ?

24. Started by rbu99fm,

שלום אני צריך מחשב חדש למשחקים התקציב הוא 2000 ש"ח אין צורך בציוד נלווה (מסך (22" Samsung) , רמקולים, מקלדת ועכבר) אין צורך בהרדיסק (יש לי 0.5Tera Westren Digital) כרטיס המסך צריך להיות כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB PCIe עלות 600 ש"ח יש לקחת בחשבון את כרטיס המסך בתקציב כולל של עד 2000 ש"ח, מה שמשאיר לשאר הדברים 1400 ש"ח: מארז - חשוב שיהיה שקט מעבד - עדיפות לאינטל זכרון ספק - מתאים לכרטיס לוח אם צורב DVD

• 1 תגובה
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.