עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ilanb0,

ליישומי אופיס + הפעלה חלקה של תכנה גרפית אוטוקאד + גלישה באינטרנט. זה הכל. נחוץ שהמחשב יעבוד מהר. לא משחקים, לא יישומים כבדים, רק מה שתואר. אודה לקבלת הצעות מפרט. מערכת הפעלה - XP (כי ויסטה ידרוש הוצאה גדולה על הרכיבים).

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  2. http://tms.co.il/product_info.php?cPath=85_104_201&products_id=3071 רציתי לדעת כמה דברים לפני קנייה - א. Intel® Merom Core 2 Duo T5600 1.8Ghz - זה דואל קור או ש- Core 2 Duo זה משהו אחר? וכמה זה פחות ... ב. nVIDIA GeForce Go 7400 128M - מזה Go, זה למחשבים ניידים? כי כרגע במחשב שיש לי זה nVIDIA GeForce 6600gt 128M - מה יותר טוב ובכמה ... ג. איך הכרטיס קול של המחשב הזה? (Built-in High Definition Audio (2 Channel), Built-in two stereo speakers, Dual array Microphone) ד. הכי חשוב - המחיר טוב למפרט ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  3. אני מחפש 2 מחשבים - בסביבות 1500 ש"ח כל אחד - אפשר גם פחות. השימושים: תוכנות אופיס. שמיעת מוסיקה (MP3). לראות סרטים (בעיקר DIVX, לפעמים DVD). למחשב הראשון אני מחבר רמקולים של ALTEC למחשב - הייתי רוצה אולי, אם זה משנה, כרטיס קול קצת יותר איכותי ממה שיש על הלוח - רק אם זה באמת משפיע על איכות הצליל. למחשב השני אני צריך כרטיס מסך שיתמוך במשחקי מחשב - לא High End - משהו ל-FIFA 2007 ודומיו.

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  4. Started by NNI123,

איך הוא? http://www.zix.co.il/viewer.php?id=16747032479.JPG

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  5. Started by 23avri,

עבודה בקבצים גדולים TIFT (צילום rav) האם מומלץ כרטיס מסך עצמאי או אפשר להסתפק בכרטיס מסך 950 של אינטל דגמים עם כרטיס מסך נפרד טושיבה a200 14d או הלנובו במבצע עם כרטיס מסך עצמאי דגם ty0fkiz http://www5.pc.ibm.com/europe/me.nsf/webdocs-l/e-Content:Israel+Lenovo+Selection:Israeli?open&link=europe&cntry=CRNOMS-L?cid=il|semd|ggl|il_Brand_Generic4_he|k90F6|s& אפשרות נוספת דל 6400 עם כרטיס מסך

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  6. לא יותר מ 3500 ש"ח ונא להכליל במפרט מסך LCD 17 Inch. תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  7. Started by geigera,

שלום רבאני מחפש מחשב נייד לא כבד במיוחד אבל עם מסך נורמלי. ביצועים סבירים - לא כמו של מחברת אבל לא צריך משחקים וגרפיקות מי יודע מה. רצוי גם עם סוללה שמחזיקה הרבה. שירות טוב אמין ונוח.הציעו לי בהזדמנותדל latitude 6420 CORE2DUO T9500 2.53 GHZ4 GB RAM14" 1440x900כרטיס מסך NVIDIA QUADROדיסק 160GBמה דעתכם?תודה רבה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  8. Started by yigael_o,

היי לכולם, אני מעוניין במחשב שיחליף את הנייד שלי, כיום אני יכול להסתפק בנייח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין מגבלה, אבל נראה לי שזה מספיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח והרצת מכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HYPER-V ו VISUAL STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ממש -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע FULL HD -לאילו הגדרות גר…

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  9. Started by ely2001,

אני רוצה להוסיף לו זכרון, אך אני לא מוצא חנות ברשת עם זכרון בשבילו. אשמח לקבל לינק ישיר לחנות. תודה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  10. * מטרות המחשב? משחקים (חדשים - בהגדרות איכות נמוכה), סרטים * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? לא קריטי - עדיף לא יותר מ3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא פחות מ-3 שעות בהקרנת סרט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן - HDMI שאפשר יהיה לחבר לטלויזיה * בלוטות? כן - כשמחברים לטלויזיה, שאפשר לשלוט עם עכבר אלחוטי / מקלדת אלחוטית * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? מספיק 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD זה סטנדרט היום לא? * כונן Bluray? נחמד אם יש, לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? ישראל.. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? צריך שיהיה build quality טוב. יש לי ניס…

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  11. Started by TheTNT.COM2,

אהלן, אני לפני קנייה של הדגם הזה, אחרי שקראתי עליו המון ביקורות טובות בחו"ל. והוא פחות או יותר יתאים לדרישות הסדונטיאליות שלי. העניין הוא שמדובר בדגם מ-2011, רציתי לדעת האם יש חלופה טובה יותר בתקציב זהה? (עד 4) http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=10613

12. Started by 1dOzZ,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כל המשחקים החדשים שיוצאים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים לא. 4. האם…

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  13. Started by slagoo,

אהלן, אני צריך מחשב שישמש אותי בארבעת השנים הקרובות במקום מחשב נייח ופה ושם ישמש גם לקצת משחקים(לא משהו כבד במיוחד וממש לא מחפש הגדרות מקסימליות). חשבתי על המחשב הזה http://ksp.co.il/?store=talpiot&uin=17232 כי אני יכול לחרוג מהתקציב ב200 ש"ח והוא נשמע מעולה. עצות? תודה מראש גודל המסך? 14-15.6 עדיפות ל 15.6 (מעדיף לשפר דברים אחרים ושיהיה המסך הרגיל 15.6) * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה לא הכי חשוב כי המחשב יותר לשימוש בבית או בכיתה עם מטען או אפשר לקנות סוללה יותר גדולה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? לפחות משהו כ…

14. Started by meronl,

היי רציתי לשאול האם אתם ממליצים על הנייד מדגם HP Pavilion dv3-4100ej XD839EA.המחשב הוא לצורך לימודים וצפייה בסרטים. העיצוב חשוב לי(לכן הלכתי על HP) וגם שגודל המסך יהיה 13 אינץ'. אשמח לקבל המלצות נוספות בטווח מחירים 2,500-3,500.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  15. Started by orez14,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות , משחקים, תכני HD סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פרו 2012 BATTLEFIELD 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 19" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה יותר טוב,לא משמעותי 3. האם יש צורך ב…

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  16. Started by ori83,

היי, אני צריך לקנות מחשב לעבודה. ישמש בעיקר לצרכים משרדיים. אני לא רואה צורך בכרטיס גרפי חזק. הם ביקשו ממני לקנות אותו בקיי.אס.פי. המלצות? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשקים סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of duty, battlefield ,diablo 3,max Payne 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  18. שלום לכולם, שמי יואב ואני סטודנט לתואר שני. לצורך העבודה שלי אני זקוק למחשב חזק בעל יכולת גבוהה לביצוע חישובים נומריים, ספציפית חישוב פתרונות לבעיות בעזרת תוכנת אלמנטים סופיים וMATLAB. 1. מה התקציב המקסימאלי? 15,000-20,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל. אלה כספים שלהפרופסור, אז למי אכפת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מומלץ שלא, אבל הוא גם ככה גדול מספיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? חישובים נומריים בתוכנת אלמנטים סופיים וMATLAB. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). COMSOL - שימוש כבד, MATLAB - שימוש כבד. ב) במי…

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  19. Started by orrans,

עריכה: היי לאחרונה קיבלתי מפרט של מחשב, רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט ואם יש מקום לשיפור לביצועים טובים יותר במשחקים כבדים [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪928[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪129[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75M-D3V כמות: 1 מחיר: ₪362[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז:[/td][/tr][/table][ta…

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  20. אני צריך עזרה במוצרים הבאים עכבר אלחוטי למשחקים ומקלדת רמקולים איכותיים וטובים ראוטר אלחוטי אני רוצה להקים רשת בבית תנו לי כמה דוגמאות מכל דבר למשל כמה דוגמאות של ראוטרים וכמה דוגמאות של עכברים ומקלדות..תודה

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  21. שלום. חבר צריך מחשב למטרות אינטרנט ואופיס בעיקר אבל שיוכל להריץ משחקים בצורה סבירה (לא המשחקים החדישים ביותר וגם לא על הרמה הגבוהה ביותר. צריך משהו באמצע). כמו כן מסך 17 (קשה לי להאמין שבתקציב הזה נצליח להכניס 19). התקציב כאמור עד 3500 ש"ח ב-6 תשלומים כך שהנחת מזומן לא באה בחשבון. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  22. אהלן, אחרי התייעצות די נרחבת בפורום הזה וגם בפורומים אחרים (כרטיסי מסך/מעבדים ולוחות אם/מארזים וספקים) הרכבתי מפרט שהייתי רוצה שתגיבו עליו. המחשב אמור לשמש לטובת אינטרנט ותוכנות משרדיות, אך גם להריץ בקלות visual studio (תיכנות), משחקים חזקים (אך לעתים יותר רחוקות), וגם שינגן בקלות סרטי HD. הנה המפרט שהרכבתי: לוח אם - Gigabyte GA-EP43-DS3L - מחיר 508 ש"ח. מעבד - Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM - מחיר 934 ש"ח. זיכרון - A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 No Heatspreaders CL5 - מחיר 331 ש"ח. כרטיס מסך - Palit ATI Radeon HD4850 512MB GDDR3 HDMI - מחיר 841 ש"ח. כונן קשיח - Western Digital 500Gb 16MB AAKS - מחיר 325 ש"ח. מארז - Cooler Master RC-690 - מחיר 370 ש"ח. ספק כ…

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  23. Started by lemik,

שאילה למוכרים וטכאניים: אילו מותגים של מחשבים ניידים פחות בעיותיים מבחינה החומרתית לפי הסטטיסטיקה האישית שלכם?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  24. שלום, אני צריך לקנות מחשב למטרות קולנוע ביתי, כאשר מדובר רק על הצגת סרטים וללא הקלטה. הדרישות הספציפיות שלי הם: 1. תקציב 1000-1500 ש"ח. 2. אני רואה סרטים וסדרות באיכות HD ולכן גם צריך יציאת HD. כלומר, משהו שיכול לנגן קבצי matroska בלי בעיה. 3. כרטיס קול עם יציאה אופטית. 4. לא צריך זיכרון. יש לי כבר 2x1G של DDR2-800 5. לא צריך מארז HTPC. המחשב יושב בחדר אחר כאשר הצד האחורי שלו צמוד לקיר של הסלון ויש פתח בקיר להעברת הכבלים. 6. לכן, גם לא צריך מארז יוקרתי או לוח אם mATX. מספיק מארז הכי פשוט עם לוח אם רגיל. 7. דיסק קשיח גדול, באזור 500GB 8. צורב לא הכרחי. תודה.

25. היי. אני רוצה שיבנו לי מפרט מחשב ב 3500 שקל, אבל שלא יכלול את הדברים הבאים: צורב DVD, מארז, הארד דיסק, כרטיס קול. המפרט לאוברקלוק ולמשחקים תובעניים כמו קרייסיס. יש לציין: רזלוציית המסך שלי היא 1024*768. פעם שעברה רציתי כל מיני המלצות על כל מיני דברים והחלטתי שאתם תבנו לי את המפרט. בניתי על 8400, 9800GTX+.... ולוח P45... עד 3500 ש"ח רק מפנדס.

• 3 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים