ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
Core 2 Duo לפחות 1G זכרון לא חייב צורב אבל רצוי כונן DVD פנימי רצוי BT Wireless כמה שיותר יציאות USB RJ45 רצוי 2 רמקולים דוגמה: http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=2945 תודה
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. גיימינג כבד ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.1200X1900 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?כונן דיסקטים... 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?7 …
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
INF EL81-CS18 Processor Intel® T2500 2.0G CORE DUO Operating System (optional) Microsoft®Windows® Cache 2M L2 Chipset Intel® 945PM / ICH7-M BIOS System Memory 1G DDR II 667 (2G Max) LCD 15.4TFT-LCD WXGA, Anti-Glare Type,1280x800, 16.7M colors Video Intel 945GM HDD 80G 5400 SATA Optical Drive DVD-RW Super-MULTI Communication 56K Modem , Bluetooth 2.0 , 1.3M CMOS Camera LAN Ethernet 10/100/1000 Wireless LAN WLAN 802.11b/g , a/b/g Supported Audio Realtek ALC883 High Definition Audio Two stereo speakers Internal Microphone Microphone-in and headphone-out I/O Port 1 x VGA 1 x Microphone-in 1 x Headphone-out with S/PDIF 1 x S-Video out 3 x USB 2.0 1 x…
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מעבד Q6600 לוח אם GA-EP35CDS3R כ. זיכרון 4G DDR2/800 כ. מסך 9600GT 512MB כונן קשיח 500GB 32MB ספק E-COOL 450W אני רוצה שהמחשב מעבר לשימוש שוטף יהיה טוב גם למשחקים וכן יהיה בעל תוחלת חיים ארוכה אשמח לחוות דעת תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
מחשב לא בשבילי, לחבר בתחום. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות שירטוט, פוטושופ, רינדורים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מע' הפעלה וינדוס 7 + הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? מרכז 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא, כרגיל. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחש…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
עניתי לפי ההוראות, בתחילת התשובות שלי יש - (מקף)1. מה התקציב המקסימאלי? -7000 ש"ח כולל הכל (כולל מסך, רישיון של windows 7, עכבר, מקלדת, הרכבה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -לנסות לחסוך אבל אני לא מחליף מחשב בתדירות גבוהה - חשובה לי בעיקר התמורה בעד הכסף והאיכות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -500 ש"ח רק אם זה קריטי ובאמת שווה את החריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המס…
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי לכולם ! מחפש מחשב נייח בעיקר לתכנות (unity ועוד...) ועריכות סטילס בפוטושופ (רק סטילס בתוכנות כמו lightroom, photoshop) כניראה שאני רוצה לקנות את המחשב בחלקים כדי גם לצמצם עלויות, ואשמח שהוא גם יוכל להריץ משחקים חדשים ברמה סבירה ולא צריך את הדבר הכי מטורף בשוק. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500-5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת תמונות סטילס : photoshop lightroom bridge תכנות: visual studio unity engine visual code atom וכמו שכתבתי למעלה - אשמח גם שיוכל להריץ משחקים חדשים …
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם לוח אם ומעבד חדשים למחשב שלי (מפרט בצד) ישפרו הרצה של משחקים חדשים בצורה כזו שזה יהיה שווה את ההשקעה? אם כן, אני מעדיף לא לעבור את איזור ה-1000 שקל ומעדיף לוח של אסוס ומעבד פנטיום
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
* מטרות המחשב?: עבודות משרדיות (אינטרנט ועבודות באופיס), צפיה בסרטים/סדרות. * גודל המסך?: 15 אינצ'. * רזולוציית המסך?: לא יותר מידי משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?: רצוי מקלדת שכוללת numpad,שליטה נוחה בעכבר. * משקל רצוי?: לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?: סטאנדרטי * האם יש צורך ביציאות מסוימות: HDMI,USB 2-3 * Bluetooth?: רצוי שיהיה אבל לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?: 300Gb * כונן אופטי?: רצוי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?: מחפש את החברות היותר מוכרות בשוק של הניידים * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: שתהיה אחריות של לפחות שנה (מעדיף שלוש שנים) שיהיה מחשב "שאפשר לסמוך עליו" מפני שאני סטודנט ואין לי יותר מידי כסף…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי יש לי מחשב נייד ממש מעולה לצרכים שלי אבל אני צריך מחפש נייד שיעשה את התוצאות הבאות שיצליח להריץ Photoshop , Photoshop Lightroom . Avid / Sony Vages / Adobe Primire Pro אני צלם אירועים וישנם מקרים שאני צריך לעשות עריכות מסיביות כן גם בדרכים ואני חייל ברגעים אלא אז כך שהסכום הכסף שלי די מוגבל אני מאמין שאצליח להוציא עד 3 אלף אבל אני רוצה גם בפחות
-
- 19 תגובות
- 6.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני כבר זמן רב מתלבט ומתחבט בנוגע לבחירת מס' חלקים שישלימו את המפרט. כדי לחדד את רצוני: 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? (גיימינג כבד, סרטי HD, חיבור המחשב ל-LCD וצפייה ב-720p/1080p) לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. Photoshop, Flash (לא באופן כבד) ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. כרגע, במסך הנוכחי, רק 19" עם 1440x900. בהמשך אשדרג למסך איכותי יותר FHD. (בנוסף, גם אני אחבר את הכ"מ לטלוויזית 32" LCD מדי פעם). 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום אני חדש, אז אם במקום הלא נכון בבקשה לעביר. אז השאלה כזו אני מבין שהכרטיס מסך בנייד לוקח מי הזכרון RAM בשביל השימוש בשבילו זה נכון? אם כן נגייד החלפת זיכרון RAM נפתח ותדר גבוה יותר אז בעצם יגרום לשיפור ביצועים גרפים אומנם? (הכונה בכרטיס מסך מישני בטכנולוגית האופטימוס של נוידה למשל 540M)
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אהלן מעוניין בהמלצה למחשב נייד לשימושים מאוד בסיסיים : אינטרנט, אופיס, יוטיוב, וכו'. כתבתי עד 2000 ש"ח אבל אם יש בפחות לשימושים האלה - זה עדיף. נא לשים לב שאני מבקש שיכלול מע' הפעלה, ואחריות 3 שנים (עדיף עם איסוף מבית הלקוח) תודה רבה ! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא חשוב * משקל רצוי? לא קריטי. כמובן עדיף לא כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שעתיים פלוס * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חשוב * Bluetooth? עדיף. לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעל 200GB * כונן אופטי? עדיף * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלא…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה, רציתי לקנות מ SAGER את הNP9850 אבל אחרי שעשיתי בדיקה מקיפה מסתבר שהכרטיס מסך "חלש". האם זה נכון להשוות אותו ל 8800 GS SLI והכי חשוב האם אני אריץ את CRYSIS על ההגדרות הכי גבוהות (ולא אני לא ז**ת גרפיקה אלא פשוט רוצה להבטיח שהמחשב יריץ את המשחקים הכי דורשים מבחינת גרפיקה ל 3 השנים הבאים בלפחות על הגדרות בינוניות שזה עד יציאת הקונסולות דור הבא ב 2012) ולכמה זמן יחזיק מעמד המחשב הנה קישור שטוען שה 280M GTX בעצם יותר איטי מגרסת הנייח ב 40%! : http://optimitza.cat/news/2009/07/07/laptop-vs-desktop-geforce-gtx-280m-vs-gtx-280-toms-hardware/ והנה קישור : http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-280m,2353.html שטוען שהכרטיס הנל מבוסס בעצם על ה8800 רק בטכנולו…
-
- 12 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מה דעתכם על מפרט זה? מה לגבי הלוח אם להשאיר או אפשר עוד להישתפר? השימוש שלי במחשב הוא לעריכת וידאו ומישחקים. התקציב 5700 ש"ח INTEL Pentium 4 3 Ghz 800Mhz HT PRESCOTT 1MB CACHE ASUS P4P800 DELUXE לוח ראשי DDR400\AGPx8\8xUSB\5xPCI\FSB800MHz Hyper-Threading\Dual channel DDR\2xSerial ATA \ FIREWIRE זיכרון KINGSTON 512MB DDR MHZ 400 (DUAL CHANNEL DDR) 2X256MB כרטיס מסך GEFORCE FX 5700 256MB DDR TV OUT דיסק קשיח WD 160GB 8MB CACHE SERIAL ATA כונן DVD TOSHIBA X 16 כונן 1.44 כרטיס רשת: 10\100MB\1000MB ADSL READY ESTAR (USBx2) מלפנים MIDI ATX P4 2-FAN מארז
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב אבל לא עכשיו אלה בועד שנתיים ככה שאני צריך רק תגובות על המפרט שאני יכתוב תודה! (לגבי המארז נכון שהוא יקר ואתם תגידו שלא משתלם אבל אני רוצה אותו) מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤1443 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤566 מסך: DELL LCD 19" E197FP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITOR ¤1207 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT ¤1440 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤444 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤187 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT ¤427 מארז: THERMALTAKE ARMOR LCS (BLACK+WINDOW) VE2000BWS w/o PSU ¤1334 מערכות …
-
- 10 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שימושי המחשב הם: אינטרנט, תוכנות כבדות (לא גרפיקה), משחקים סרטים ומוזיקה. המפרט : מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤590 לוח אם GIGABYTE GA-EP35-DS3L ¤455 כרטיס גרפי GIGABYTE ATI Radeon HD3870 512MB PCIe ¤719 ספק כח Cooler Master eXtreme Power 500W ¤299 סה"כ 2063¤ (לא צריך שום רכיבים נוספים, כל השאר כבר יישנו). המליצו לי ללכת כבר על ATi Radeon HD4850, השאלה שלי האם לא יהיה לי צוואר בקבוק ? ומה דעתכם כללית על המפרט? האם יש צורך בשינויים \ שידרוגים? נא לא לחרוג מהמחיר בהרבה. תודה ושבוע נעים.
-
- 11 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני חושב לחבר את המחשב שיהיה סלוני למסך 42 פלאזמה ומתכנן דבר כזה שמאחורי הפלאזמה יש את הקיר של החדר ולעבייר שם חוטים למסך 22 -24 שיהיה למשחקים איך המחשב בסך הכל ? שיפור תיקון מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪971 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪607 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪282 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪463 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBRL כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe ₪1193 כמות:1 h…
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
עבור מחשב מדיה שישמש ב 99% מהזמן לנטלפליקס וקבצי וידאו מהדיסק הקשיח. 1) האם בשביל לנגן בצורה חלקה סרטים של 4k באיכות גבוהה בקבצי mkv בנפחים גדולים של כמה עשרות ג'יגות יש צורך בכונן ssd, או שניתן להסתפק בדיסק קשיח רגיל שעולה פחות ועם נפח גדול יותר? 2) האם בכונן הנפרד שישמש את מערכת ההפעלה יש הצדקה לרכוש כונן m.2 nvme, או שגם כונן sdd sata רגיל יהיה מספק?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם... קניתי לא מזמן את הנייד הנ"ל...האם מישהו יודע אם קיימת לדגם זה תחנת עגינה ואם כן היכן אפשר לרכוש ? תודה מראש ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
יש לי DELL 620 והסוללה מחזיקה 10 דקות לאחר מכן כבר מהבהב הסימון שלה שהיא גמורה גם שאני מדליק אותו אז ישר רשום לי שאני צריך ללחוץ F1 כי הסוללה גמורה השאלה שלי איך אני יכול לדעת שבאמת הסוללה מתה ולא המטען שלא מטעין למרות שאני מטעין הנורה שלו דולקת
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
הי כולם, טוב אחרי חפירות והמתנות לירידת המחירים של הכרטיסים החדשים של ATI, בעודי צופה במחירים עולים. נשברתי. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 + חריגה של 500 ש"ח - סה"כ מקסימום 4500. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.תוכנות כבדות כמו Visual Studio, Eclipes, Cubase וכדומה. משחקים כמו GTA4, RedAlert3 וגם CRYSIS ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. ברשותי מסך מסוג: LG W2252TQ וטלוויזית LCD HD-READY. אני אחבר למחשב את מה שתגידו לי. עדיפות למסך כי הוא חד יותר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים,…
-
- 51 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
המשחקים הם בעיקר פיפא ופוטבול מנגר והלימודים צריך להתקין תוכנה מיוחדת קצת חזקה עשיתי מחקרים טיפה וראיתי 2 מחשבים זהים במפרט רק שיש משהו בולט לכל אחד אשמח שתעזרו לי מה עדיף יותר מביניהם מחשב hp עם מהירות מעבד 1800 מגה הרץ וכרטיס מסך Intel HD Graphics 620 או מחשב dell עם מהירות מעבד 1300 מגה הרץ וכרטיס מסך Nvidia GetForce MX230 לכל אחד יתרון וחיסרון אבל אשמח לדעת איפה החיסרון הוא פחות משמעותי
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום שמי עדי ואני משתמש בתוכנת 3DSMAX עם מנוע רנדור של VRAY אני בונה עמדה חדשה וזקוק ליעוץ לגבי המפרט הנחוץ התקציב שלי הוא 6000-5500 שח בקירוב והמפרט שהוצע לי הוא כזה (כולל צורב DVD , כולל מארז ATX , כולל רשת 1G OB , כרטיס קול OB ) לוח אם: GIGABYTE 9650 DS4 מעבד: INTEL E6600 זיכרון: 2X1024 DDR2 660MHZ KINGSTON כרטיס גרפי:NVIDIA GEFORCE 7900GS 256MB כונן קשיח: WD 250GB 7200RPM 8MB SATAII אני די סגור לגבי המעבד אבל מתלבט לגבי הלוח אם ולגבי הכרטיס הגרפי אשמח לתגובה תודה מראש עדי
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=792349 האם המחשב הנ"ל שווה את המחיר המבוקש עליו? השימושים הם כאמור כלליים...אינטרנט משחקים לייט ושאר הירקות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-