עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by natee,

אני מתכנן לקנות טינקפד קורבון דור שש, אבל איכשהו המק-אייר החדש נורא קורץ לי. סוללה חזקה, פרופיל דקיק, עיצוב נהדר. (המחשב ישמש רק לכתיבה, וחשוב לי משקל מינימלי) האם יש טעם לוותר על קניית מק רק כי הוא מק?

2. Started by kaki356,

מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1524 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤657 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤361 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤483 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1687 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤180 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק עם חלון GIGABYTE 3D AURORA 570 ¤790 http://skypc.co.il/product.asp?pid=40707 ספק כח Enermax Liberty 400W ¤418 http://skypc.co.il/product.asp?p…

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by yoavbd123,

התקציב הוא 3000~ ש"ח (כנראה שלא מזומן) מטרת המחשב : בעיקר משחקים (כמובן שגם אינטרנט ואופיס) ללא ציוד הקפי. אין דרישות מיוחדות. שיהיה כמה שיותר שקט. הרכבת מחשב במעבדה. ללא מערכת הפעלה. אין חשיבות גדולה לעיצוב ולמארז, אבל אני בכל זאת אעדיף משהו קצת מושקע ויפה אני חושב שאני מעדיף בלי OC (כי אני קצת חושש מזה) אבל אם תשכנעו אותי או תסבירו לי את היתרונות אז אולי אין משחקים ספצייפים כרגע, אבל משחקים חדשים בכללי, ובהגדרות הכי גבוהות שיש. מסך 19' רזולוציה 1280 על 1024 *שהחנות תהיה באזור המרכז. (אני גר ברמת השרון)

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by yonatanph,

שלום, דבר ראשון אני אציין שאני כרגע בדילמה אם לקנות עכשיו או לחכות כמה חודשים עד שיצא DX10. אני מקווה שמלבד המפרט אנשים גם יביעו דעה אם כדאי לחכות או ללכת על המפרט שמציעים. המחשב שלי כבר ממש מקרטע במשחקים החדשים (למשל בGOTHIC 3) ולכן הגיע הזמן לשדרג. יש לי את כל הציוד ההיקפי (האיכותי) שצריך ומסך אני כנראה אשדרג בנפרד. המפרט הוא רק לקופסא. המחשב מיועד למשחקים ולא עומד לעבור שום OC אז נא לקחת זאת בחשבון (אין טעם לקחת רכיב יותר יקר שיכול לעמוד בOC). התקציב הוא בסביבות ה~5500 שח'. אני צריך הרבה זכרון (יותר מ2GIGA אולי אפילו 4) ואחרי השדרוג אני לא עומד לשדרג שוב המון זמן. אפשר חריגה קלה בתקציב אם תופסת קלה תספק קפיצת מדרגה משמעותית בביצועים. יש לי פה באיזור בעיה של אבק לכן כדא…

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שימושים ללפטופ: יכולת להריץ ווינדוס ולינוקס כתיבת קוד, פיתות תוכנה הרצת תוכנות כבדות (לא גרפיות, כלומר לא חובה כרטיס מסך מטורף) הרצת מכונות וירטואליות (צריך הרבה זכרון) חישובים מתמטיים מסך 13" או 15" (לא קריטי אם המסך touch, אפילו עדיף שלא..) המחשב רוב הזמן ישמש כמחשב נייח (יחובר למקלדת עכבר ומסך). אך עדיין צריך לספק ניידות טובה (עדיפות גבוהה לאולטרהבוק או משהו קרוב..) מקלדת וטראק פאד נוחים.. כרטיס רשת איכותי (למרות שבעקרון אפשר לחבר חיצוני במקרה הצורך) תקציב בגדול בלתי מוגבל..(עד גבול הטעם הטוב) מה הלפטופ הכי חזק היום? (גישה לדיסק, זכרון, חישובים. הפשרה היחידה היא ביצועים גרפיים)

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. שלום, קניתי מחשב חדש, עם דיסק קשיח רגיל, וקניתי בנפרד SSD mSATA של 256GB. עכשיו, אחרי שאני שם את הפלאש בתוך המחשב, איך אני מעביר את הווינדוס והכל מהרשיח הרגיל לפלאש החדש? או שזה לא מומלץ בכלל (יש סיבה לכך)? ובכל זאת לבצע התקנה מלאה מאפס עם כל ההתעסקות בהתקנת דרייברים מתאימים וכדו'. אם זה משנה, מדובר בDell Precision M4800, עם Windows 8.1 Pro, והמחשב עוד לא הופעל מעולם (אם זה משנה).

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Classic notion,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים, משחקים בינוניים (כמה שיותר תובעניים בהתאם לתקציב..) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף מאט אבל לא קריטי * רזולוציית המסך? מעדיף FHD אבל לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף אבל לא קריטי (מצטער אם הניסוח מתחיל לעצבן) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ממש לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בגדול מה שחשוב לי זה מעבד, כ.מסך ואיכות בניה לא מצועצעת (כמו vostro שהתרשמתי ממנו…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. לוח: 7VAX (KT400)AGPx8 ata133 usb2 sb נתונים של לוח האם מעבד: AMD Athlon XP 2200 זכרון: 512MB Twinmos זכרון כרטיס מסך: GF 4 Ti4200 128MB AGPx8,DVI,vivo מבית Chaintech כרטיס מסך HD: MAXTOR 60GB 7200 ATA 133 CD-ROM X52 LG FLOPPY מארז ATX MIDI 400W מקלדת+עכבר MS Wireless + Mouse Wireless ללא מסך נו, מה אתם אומרים? הצעות/שיפורים... אהה... המחיר- 4770ש"ח

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by ofer_the_dev,

היי, אני מתכנת אנדרואיד שעובד בד"כ על כמה פרויקטים במקביל. אני אוהב לפתוח כמה "סביבות עבודה" כשבכל אחת יש Android Studio ו- Chrome עם די הרבה טאבים פתוחים. אני אוהב שהמחשב עובד מהר מהר יש לי מחשבה שבנוסף המחשב יהיה מעין שרת פיתוח גם שיריץ בדיקות תוכנה אוטומטיות בלופ (Integration Server). זה מעין בונוס אבל אם זה יאט את המחשב אני יכול להקצות לזה מחשב נפרד (אפשר גם בענן). אני מחפש מחשב נייח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, אבל לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות: תוכנות, אתרים…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by adamlogin,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך למרות שכל עוד המחשב יהיה טוב זה לא כזה קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי, ישמש סטודנט למדעי המחשב, צפיה בסרטי HD, משחקים בגרפיקה בסיסית, גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סביבות עבודה (VisualStudio, Eclipse וכו') על בסיס יומי, פוטושופ בתדירות מזדמנת, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים בגרפיקה בסיסית -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by dovik,

שמתי לי למטרה להרכיב מחשב שלא יעלה על סכום של 5500 ₪ המטרה- משחקים,אינטרנט,תוכנות שרטוט והדמיה "כבדות". ניסיתי להרכיב וזה מה שיצא לי: http://www.plonter.co.il/priceoffer.tmpl?command=showcart&db=^catalog.txt&cart=1323905448725840686〈=heb אשמח לדעת את דעתכם\ן המקצועית ביחס להתאמת החלקים ביניהם וגם התאמת מע' כולה למטרה שהוצבה. החלקים ברשימה לא לפי ההגיון,אלא כל פריט בא ברגע שנזכרתי בו. אמנם חרגתי קצת מהסכום המתוכנן, אז אשמח לדעת אם שווה לחרוג בשביל מחשב כזה.. ייתכן ופיספסתי עוד משהו,או שמא שמתי משהו מיותר,אז אשמח לדעת מה.. תודה!

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Ben Cp,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. pubg, fifa, rocket league, overwatch, משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר 3. האם יש צורך בצ…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by ag43,

מחפש מחשב לאדם מבוגר שעורך סרטי וידאו ביתיים. כרגע הוא משתמש בפנטיום 4 עם 512 מגה זכרון... מדובר באדם שלא יחליף את המחשב ב10 השנים הקרובות כך שכדאי להשקיע ברכיבים עכשיו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אבל לא קריטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש בULEAD כרגע. מן הסתם ישודרג לתוכנות עריכה מודרניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשו…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by super4life,

מעבד ‏AMD Athlon II x2 250 3.0Ghz Socket AM3 Tray 410shekel מאווררים וגופי קירורFreezer 64 Pro -105shekel לוחות 525shekel-‏AMD GIGABYTE MA785GMT-UD2H AM2+, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2g kingstone-265shekel דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 8MB, SATA II WD2500AAJS -220shekel כרטיסי מס ati hd 4890 sapphire-1000shekel צורביםLG DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE-115shekel מארזים DR.Byte Black X Stand For Case-30shekel ספקי כוח hec500td-tf 500w 2x8cm fan 24pin-285shekel מחיר 3000 ¤

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by asafuziel,

שלום, אני עוזר לגן של הילדה בקניית מחשב חדש לגן. ישמש בעיקר ללומדות, סרטונים ומשחקונים לילדים. מסך מחשב וציוד היקפי כבר יש. צריך שיהיה פשוט ואמין. נדרש: כונן dvd מערכת הפעלה תקציב - ~2,000₪ שיהיה חיבור גם לטלויזיה hdmi (קיים חיבור כזה גם למסך) תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Gigiben,

שלום חבר שלי מעוניין לקנות לפטופ חוקים ייחודיים לפורום המחשבים הניידים: תקציב: 3500-4000, ללא חריגה. 1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד) משחקים ולימודים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מבריק, 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ול…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Psychoron,

אני רוצה להרכיב מחשב בינוני-פלוס, רב תכליתי עם יכולות גרפיות (עריכת סרטי GoPro, קצת משחקים), וחשוב לי שיעלה (boot) מהר. בתכלס התקציב הוא 5K, אבל אני מביא חלק מהמרכיבים מארה"ב, כך שיוצא לי לחסוך כ-1000 שקל. כלומר במושגי הארץ - 6K, כולל מסך בסביבות 1100 שקל. צריך את עצתכם לגבי המפרט הבא: מעבד - Intel Core i5-4690K ? (לא סגור עליו במושגי עלות-תועלת) כרטיס גרפי - Gigabyte R9 270x 2GB זכרון - G.Skill Ares (or Ripjaws) DDR3 1600MHz 2x4GB 240-pin Samsung 840 EVO 250GB 2.5" SATA III - SSD דיסק קשיח - דיסק טוב 2TB במהירות 7200rpm (כמה MB צריך?) איזה לוח אם יכול להתאים? צריך את עצתכם אם זה מספיק טוב, ואם יש חלקים אחרים טובים יותר ממה שרשום כאן, באותה רמת מחיר. תודה!

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום , אני רוצה למכור את המחשב של אחותי על מנת לעשות סוויץ'.. פרטי המחשב : מעבד E6300 לוח אם GIGABYTE p65p-S3 כרטיס מסך PowerColor HD4850 512MB GDDR3 HDMI HD 320GB Seagate SATA II זכרון ארבע חתיכות של 1GB ddr2 667Mhz של Corsair מארז GIGABYTE Poseidon - קטלני! צורב סטנדרטי ספק בן 3 שבועות : Antec VP-450P 450W

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by sgsg,

ביקשו ממני לברכיב מחשב שלם, כולל מסך (רמקולים אני לא בטוח, אז לא צריך), עדיפות גבוהה למבוסס אינטל ב 4000 ש"ח. המחשב מיועד למשחקים (ילדים עד גיל 7) ואינטרנט. מה אפשר להרכיב ???

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום, דרוש מפרט למטרת גיימינג עד 3800 ללא ציוד הקפי וללא מסך. שיעלו משחקים בגרפיקה גבווה כמו call of duty 7 , far cry וכו' רזולוציית המסך שלי היא FULL HD 23 אינצ שהמפרט יהיה בנוי בבקשה מ www.ksp.co.il . תודה ושבוע טוב

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. בעוד שלושה חודשים ייקנו לי אותו (כנראה יהיה 8900GTX אם יצא עד 23 ביוני.) לוח אם : Asus Striker Extreme מעב ד: Core 2 Extreme Quad QX6700 Box Intel זיכרון: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 4GB Dual Channel CL 5-5-5-15 כרטיס גרפי: nVIDIA GeForce 8800GTX 768MB PCIe Pine X FX כונן קשיח: Western Digital WD5000KS מארז: Sagitta Raidmax Black מערכת הפעלה: Microsoft Windows Vista Ultimate 64Bit Hebrew ספק כח: Thermaltake 850W ThohghPower צורב: Sony - AW-G170AB2 כונן CD: ASUS - S520B כונן Floppy: Alps Floppy 1.44 המחשב הזה טוב? ??? מה לשנות? ??? תודה למי שמגיב

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Arisum,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש והייתי שמח לקבל את עצתכם בעניין. המחשב מיועד לגיימינג בעיקר למשחקים פחות "כבדים" שמשתייכים לג'אנר של אסטרטגיה וMMORPG אבל אני מעוניין לא לשלול את האפשרות של משחקים כבדים בהמשך. המחשב לא צריך לכלול ציוד היקפי ומסך. אני נוטה יותר לסמוך על INTEL, ומשתמש כרגע במסך 22 אינץ' של PROVIEW,בד"כ על רזולוציה של 1280x768. אני מאמין ש4GB זיכרון כרגע מומלץ ואשמח שהמפרט יכלול זאת במידה והדבר לא פוגע באיכות של חלקים חיוניים יותר. יש לציין כי המחשב מחובר ברשת אל מחשבים האחרים(אך הוא בעצמו מתחבר ישירות אל האינטרנט בעזרת חיבור ADSL) ולכן אשמח לכרטיס רשת טוב. התקציב הוא בין 3000-4000 ש"ח עדיפות לKSP או חנות באיזור המרכז. כרגע אני משתמש ב8600GT ד"א וסובל מבעיות…

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. זה המחשב שהרכבתי: http://jpg.co.il/view/5112af4b8a96f.jpg/ הזמנתי אותו כבר והם שולחים לי אותו מחר אז אני חייב לדעת משהו שאני יוכל לשנות את ההזמנה מחר מוקדם בבוקר, זה מגיע עם קירור מובנה של אינטל הקירור הזה נראה לי סתם מסריח וגם למארז יש רק שתי מאווררים הנציג שדברתי איתו אמר לי שזה מספיק למעבד הזה והוא נשמע אחד שמבין, אני אוהב לשחק במשחקי מחשב על איכות גבוהה אז האם זה יספיק? או (1) שכדאי לאוסיף גוף קירור למעבד? (2) עוד משהו שאני צריך לדעת על המפרט הזה וכדאי לשנות? הלוח אם שדרגתי לאחד עם USB 3 ושמתי כרטיס גראפי NVIDIA GTX 650 האם כדאי לי לשדרג עוד משהו? תודה לעוזרים! אני חייב את זה עד מחר..

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום חברים המחשב העיקרי שלי כבר בן יותר מ-7 וכנראה שיצטרך החלפה בעתיד הקרוב, התחלתי לבדוק מפרטים אפשריים וקצת הלכתי לאיבוד 😦 ממלא את השאלון ללא מפרט וממתין להצעות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כאמור עד 5000 ש"ח , מעדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת תמונות - משתמש היום ב-DXO PhotoLab 2 Pro, אופיס, גלישה וצפייה בסרטים (דרושה תמיכה ב-4K), לא למשחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע לא (בעתיד כנראה שיירכש מסך 4K) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. שלום לכולם, אני מתחיל עוד חודש ללמוד הנדסת מכונות, אשמח לעזרתכם בבחירת מחשב נייד. התקציב הוא גג 4K עם עדיפות לחסוך כמה שאפשר. * מטרות המחשב? - לימודים (solidWorks,MatLab), משחקים כבדים (אם יהיה זמן בכלל), צפיה בסרטים. * גודל המסך? - נראלי "15.6 יתאים. *האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין לי מושג מה ההבדל, האירו את עיניי, וכן אשמח להסבר על פאנל ips מול tn. * רזולוציית המסך? - Full hd, מוכן גם ל-1600*900. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - מקלדת מלאה ומוארת. * משקל רצוי? - כמה שפחות, המחשב נסחב בעיקר בתיק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - כמה שיותר - 6 שעות בערך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI,USB3. * Bluetooth? - לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?- עד…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.