ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, Crysis 3, Bioshock infinite, BF4+Hardline, Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1920X1080 עם כוונה ל2556X1440 בהמשך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? Ultra עם כל הפילטרים …
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה למסך מחשב חדש המסך הקודם שלי היה DELL U2312H והייתי סופר מרוצה ממנו!! שימש למשחקים ולסרטים, אבל הגיעה העת להתקדם וחשבתי לעבור למסך 24" 4K. יש מסך מומלץ בסביבות מחיר של 1000 ש"ח שישמח אותי כמו ה-Dell? - איכות תמונה מעולה - זמני תגובה טובים - פחות חשוב פונקציות כמו G-Sync תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
דגם מחשב: Intel מעבדי אינטל: Core i5 2320 3.0Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14619 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 13 Pro http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12519 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H67-M PRO B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI, DVI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12211 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13400 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar G…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עוזר לחבר לקנות מחשב נייד לסטודנט. השאלון: תקציב: 2500-3000. אפשר לנצל את כל התקציב. (3200 תקציב מקסימלי) מטרת המחשב: אופיס, אינטרנט, סרטים, לא ישמש לגיימינג. גודל מסך - 15 ומעלה. מסך - טא'ץ יהיה נחמד אבל לא חייב. רזולוציה - אין דרישות מיוחדות. אמצעי קלט - אין דרישות מיוחדות (משתמש בעכבר חיצוני). משקל - אין דרישות מיוחדות. זמן סוללה - סטנדרטי יציאות - HDMI BT - אין צורך. כונן קשיח - אין דרישה מיוחדת. כונן אופטי - אין צורך. תחנת עגינה - אין צורך. אחריות בינ"ל - אין צורך. רישיון למע' הפעלה - אין צורך. חברה - LENOVO / HP / DELL / ASUS / TOSHIBA / SAMSUNG דרישות מיוחדות - מחשב אמין. אשמח לקבל את עצתכם ועזרתכם. תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לבנות מחשב להפקה מוסיקלית של תזמורת סימפונית (ב-midi) עם ספריות דגימות מאוד כבדות. חבר אמר לי שהמעבד פחות חשוב (כל עוד הוא 4 ליבות ומעלה) לעומת כמות הזיכרון, והוא ממליץ על 64 ג'יגה לפחות. הייתי רוצה להתחיל עם 32 אבל שתהיה לי את האפשרות לשדרג בעתיד ל64 אם אצטרך. כאן הבעיה: לגבי לוחות של DDR3, התמיכה ב64 ג'יגה מוגבלת ובעצם מצאתי בארץ מאוד מעט לוחות שתומכים, למשל asus p9x79 le. הם עולים לפחות 1,400 משום שהם כבר לא מיוצרים ולכן המחיר גבוה. רציתי לשאול מה דעתכם ללכת בכל זאת לכיוון של מפרט כזה עם לוח שכבר כמעט לא מוכרים, או שמשום שהוא יקר כדאי כבר ליישר קו וללכת על DDR4 (שלזיכרון זה יש הרבה לוחות שתומכים ב64 ג'יגה) וכמו כן, האם יש לכם דעה כלשהי על הלוח a…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המיפרט אמור להיות טוב למישחקים ברמה נחמדה,כמו harry potter ודומיו ולא למישחקים כמו doom3 עם כל האפקטים האפשריים. בקיצור שיאפשר לשחק מישחקים לא ברמה הגבוהה של היום אלא ברמה סבירה. לגבי מיקלדת ועכבר,המחשב שלהם (pentium1 ) כולל מיקלדת ועכבר ושאלתי היא האם העכבר והמיקלדת יוכלו להיתחבר למערכת החדשה(אני לא יודע מה החיבורים,אם הם הישתנו מאז),אם כן,אז לא צריך את שניהם. דיסק קשיח מספיק אחד קטן(40). כרטיס קול,משהו טוב וזול. לגבי הזיכרון(וכמובן בהגבלת המחיר)אני צריך זיכרון שיאפשר להריץ XP. לא צריך sata או raid. ואם אפשר שהמחיר יהיה נמוך מ- 2500. כמו כן,אם אפשר,שהמיפרט יהיה מחנות באיזור הצפון(חיפה) או לחילופין מאיזור הגולן(למרות שניראה לי קלוש,העניין). ד.א. http://www.hwzone.co.il/co…
-
- 32 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 , רק אם יש הצדקה ממשית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים כללים(אינטרנט,סרטים,עבודה עם אופיס,מוזיקה,וכד'), גימיינג בינוני+. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין משהו ספיציפי, גם לא כ"כ רלוונטי כי כ.מסך לא יוחלף במפרט הנוכחי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1650X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני+ 4. האם יש רכיב שאין צור…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לבנתיים אני אשתמש במסך 19 אינץ' עד שאני אקנה מסך 24 אינץ' חשוב שהמחשב יהיה שקט מאוד ולא ירעיש כשהוא דלוק בלילה ואני הולך לנמנם מתוכנן OC רציני . מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1656 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme S775 כמות: 1 - מחיר: ¤303 לוח אם: Asus P5Q כמות: 1 - מחיר: ¤727 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤476 קירור למארז: Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1600RPM 63.7CFM / 28dBA כמות: 1 - מחיר: ¤75 ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤586 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-1066 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPI - במלאי כמות: 2 - מחיר: ¤495 קשיח למחשב שולחני: Western Digita…
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום שוב, העברתי את האשכול לפורום הזה, אני חושב שהוא מתאים יותר לפה וגם יש פה יותר פעילות. יש ברשותי את החלקים הבאים : i7 8700K Asus Maximus X Hero G.Skill Trident Z 3600 CL 17 16 2x8GB כאמור , אני בונה מחשב חדש וצריך המלצות לקירור טוב, מארז וספק . קירור - אני מתכנן לעשות למעבד אוברקלוק של לפחות 5.0 , הבנתי שיש לו מזג חם לכן צריךקירור טוב. כמו שאתם יודעים חם בישראל , וגם החדר שלי די חממה בקיץ. מארז - אבק הוא בעיה רצינית אצלי, כמובן צריך שיהיה מאוורר טוב , שקט יחסית , אין בעיה עם גודל , יש מספיק מקום. ספק - ספק איכותי שיחזיק את המערכת , ראוי לציין שאני מתכנן להביא את אחד מכרטיסי המסך החדשים של אנוו…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במפרט מחשב אשר ישמש למטרות עיבוד תמונה בתוכנות כגון פוטושופ ואם אפשר אז גם קצת משחקים נקודות עליהם אני מבקש לשים דגש הם בנושאי הקירור והספק , המחשב האחרון שלי הלך בדיוק מסיבות אלה לכן אני מעוניין להשקיע יותר בנושאים האלה גם במחיר של ירידה בביצועיים. אינני "גיימר" כבד ואני לא מתכנן אוברקלוק למחשב תודה רבה לכל העוזרים ירון
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הלכתי לקחת הצעת מחיר וזה מה שהביאו לי: (תגידו גם איך המחיר...) *מעבד AMD 939 3000 *לוח אם של GIGABYTE NF4 (הדגם הזול, שכחתי אותו...) *512*2 MB DDR 400 KINGSTONE *כרטיס מסך GIGABYTE X800XL *דיסק קשיח WD 160 GB *צורב DVD של סוני *מארז CHENBRO ספק עדיין לא בחרתי אבל כנראה שאני אקח ספק 420W של ENERMAX או של TT. כל זה יוצא 6100 (בלי ספק)
-
- 30 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב, הגיע הזמן להחליף את המחשב שלי אחרי 4 שנים... תקציב: 6000 אפשר לחרוג אם יש סיבה טובה שימושים: תכנות. ENCODING, עריכת וידאו בסיסית, VMWARE, ושימוש כשרת קבצים משחקים ואוברקלוק לא מתוכננים, אבל עדיף לשמור את האפשרות. שיהייה מקורר ושקט יחסית. רכיבים איכותיים ושיתמכו בטכנולוגיות עתידיות לצורך שידרוג (בורד, ספק, מארז וכו) ציוד היקפי: צורב DVD , כרטיס טלויזיה, מקלדת ועכבר שני דיסקים - אחד למערכת הפעלה ותוכנות + 1 של 500GB לקבצים המחשב יריץ ויסטה (מעדיף כרטיס מסך של ATI, חשבתי על HD2600 כי יש לו תמיכה ב HD ונראה מספיק חזק למשחקים כמו FIFA ו NFS) תודה
-
- 37 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב המפלצתי של הזדקן (כבר בן 5), עדיין מריץ כמעט הכל בצורה מכובדת אבל אני כבר מרגיש צורך עז להחליף אותו 1. מה התקציב המקסימאלי?6000 (מוכן להעלות את התקציב אם זה יתן יתרון משמעותי) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,עבודות גרפיות ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).Visual studio,Maya,Max ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Starcraft 2, diablo 3,skyrim,Crysis2 וכו' (גם משחקים חדשים יותר מן הסתם) …
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חברים, אני עומד להרכיב מחשב ואני צריך מספר חלקים (כי חלק יש לי). אשמח לשמוע האם הייתם משנים אחד מהרכיבים או מה דעתכם על מה שנבחר אני מגיע עם: ספק כוח: PC POWER AND COOLING Silencer Mk II 750W כרטיס מסך: NVIDIA GTX560TI מארז: .Fractal Design Core 3000 המארז: http://www.fractal-design.com/home/product/cases/discontinued-products/core-3000 מעבד: i7-4790K Quad core CPU החלקים שאני מעוניין לקנות בכדי להרכיב מחשב ממה שנרשם למעלה ומהם: לום אם: Gigabyte GA-Z97-HD3 http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GA-Z97-HD3 540 ש"ח דיסק SSD: סאנדיסק SD7SB6S-256G-1122 256GB 2.5 inch SATA3 7mm - Up to 530/470MB/s - X300 Series - 520/…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש ראיתי את המחשב הזה http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/zap/in-rd33-8530.htm האם הוא מומלץ ? ואם לא, איזה מחשב נייד מומלץ ? השימושים שלי הם: תכנות (visual studio, sql server) ומשחקים כמו pes או fifa תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1 Intel Core 2 Duo E7500 3.0GHz 1066FSB 3Mb 638 ש"ח 1 ASUS P5N7A-VM N GeForce 9300 Socket 775 675 ש"ח 1 A-DATA Vitesta 4GB DDR2 800MHz Kit CL4 (With Heatsink) 390 ש"ח 1 Western Digital 1000GB (1TB) 3.5 32MB Buffer SATA II WD10EADS 469 ש"ח 1 Thermaltake Golden Orb II CL-P0220 161 ש"ח 1 ANTEC NSK2480 Desktop case 380Watt 540 ש"ח 1 Hauppauge WinTV PVR150 MCE w/Microsoft Remote 424 ש"ח סה"כ 3,297 ש"ח איו צורך להציע AMD, אני הולך על אינטל... האם זה מספק ל-FHD בלבד?
-
- 34 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רשום לי שמנהל ההתקנים של ווינדוס השבית את הרשת האלחוטית ושאני נכנס למנהל התקנים ללשונית של Intel® WiFi Link 1000 BGN רשום לי ש:ל- Windows אין אפשרות לאמת את החתימה הדיגיטלית עבור מנהלי ההתקנים הדרושים להתקן זה. ייתכן ששינוי חומרה או תוכנה שבוצע לאחרונה התקין קובץ פגום או בעל חתימה שגויה, או קובץ העלול להוות תוכנה זדונית ממקור לא ידוע. (קוד 52)...מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה-אני סטודנט כבר שנה וחצי, ועד היום הסתדרתי בלי, אבל הגיע הזמן שאקנה מחשב נייד משלי מאשר להשתמש במחשבים בספרייה. * מטרות המחשב? בעיקר עבודה, זה אומר גלישה באינטרנט, קריאת מסמכים, הרצות של MATLAB בהמשך. יש לי מחשב יחסית חזק בבית, ככה שהרצות כבדות ממש (אם אני אצטרך) אני אשתמש בו. אבל עדיין הייתי מעדיף שהמחשב החדש לא יהיה עגלה. * גודל המסך? 11-13 אינץ'. * משקל רצוי? כמה שפחות. אני מתנייד מהבית לאוניברסיטה ואני לא מעוניין לסחוב משהו יותר מידי כבד. חוץ מזה, שכמו שאמרתי יש לי גישה למחשב נייח בבית כל יום, ככה שאני מאמין שאני אחזור הביתה בערבים אני אשתמש במחשב הנייח. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? בגלל שאני מתכוון להשתמש בו בס…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? דינמי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית מאומצת(בעיקר תהליכי עריכת וידאו) 85%, משחקים 15% א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 46" - 1080p 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צור…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ההבדל המשמעותי בין דואל קור לבין קונרו במחשב PC הוא אותו הבדל גם בניידים?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! חברתי מתחילה ללמוד באוניברסיטה בקרוב ומחפשת מחשב נייד ללימודים. השימושים העיקריים של המחשב הם כאמור לימודים (כולל תכנות, אבל ברמה של מדמ"ח ולא משהו מטורף), וסתם גלישה באינטרנט (אין צורך במשחקים/סרטים). דרישות חשובות: גודל - מסך 12-14 ומשקל עד 2 ק"ג. סוללה - דרוש זמן סוללה ארוך (שיוכל לעבור לפחות חצי יום לימודים בלי טעינה.... 6 שעות ככה, למרות שאפשר להסתדר עם קצת פחות). שאר הדרישות (למעט הדברים הבסיסיים כמובן) פחות חשובות. אופציה נוספת שחשבנו עליה היא מחשב עם Tablet, משום שהיא הולכת ללמוד מדמ"ח (מתמטיקה, נוסחאות וגרפים וכאלה), אבל זה לא קריטי. אם למישהו יש נסיון עם מחשב טבלט ויכול לומר כמה זה עוזר, נשמח לדעת. התקציב בעקרון לא מוגבל, אבל כן נרצה שיישאר בטווח הסביר (30…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כרגע רוצה לדעת מה הטווח מחירים ואיזה מומלצים ככה שאין תקצוב מסויים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודי הנדסת חשמל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? פחות. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונןSSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא נראה לי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף שיכלול מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכ…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום, חבר שלי מעוניין במפרט ב6500 זה מה שהוא צריך לקנות: מסך (LCD,17 אינץ' - בקשה שלו) עכבר ומקלדת (אופטי, אבל לא אלחוטיים [שניהם לא אלחוטיים]) מארז+ספק כונן DVD (רק שקורא,לא צורב!) הארד דיסק (80 מספיק) לוח אם מעבד זכרון וכ. מסך ומדפסת וזהו בעקרון, אני מאמין שלא שכחתי שום דבר המחשב עצמו יהיה בעיקר לעבודה משרדית ואינטרנט וקצת משחקים, לא משהו רציני, סה"כ זה לילד שלו שכרגע בן 6 או 7 (המשחקים כאילו) תודה
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן להוסיף עוד 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המחשב מיועד לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CALL OF DUTY MODER WARFAR2,GRID,GTA IV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).18.5 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-