ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
[table][tr][td][table][tr][td] CPU[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel® Core i7 2670QM Processor, 2.2GHz, 6MB Cache,1066MHz FSB[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] Memory[/td][/tr][/table][table][tr][td]8GB DDR3 1333MHz (2 x 4096MB), Up to 8 GB[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] HD[/td][/tr][/table][table][tr][td]750GB (SATA) 7200rpm[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי את האסוס זן בוק ועליו היה מותקן win8 שנמכתי לwin7 לאחר שהייתי צריך למחוק את כל הכוננים (הייתי מקבל את ההודעה : ין אפשרות להתקין את Windows בדיסק זה. הדיסק הנבחר כולל טבלת מחיצות מסוג GPT.במערכת EFI, ניתן להתקין את Windows בדיסקים מסוג MBRבלבד". וקראתי באיזה מקום שאם מוחקים את כל הכוננים זה פותר את הבעייה, וזה אכן פתר) העניין הוא שעכשיו אין לי דרייברים לUSB שלי מה שאומר שאני לא יכול לחבר שום דבר למחשב ואין לי בעצם איך להוריד דרייבים למחשב.. מה עושים עכשיו?.....
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי במחשב יציאת vga והוא מחובר למסך 19 אניצ (בנוסף למסך של הנייד ). אני רוצה לקפל את המחשב (ולהפסיק להשתמש במסך שלו) ולחבר מסך חיצוני זהה(לחיצוני שכבר יש לי )- נוסף. (שהמחשב הנייד יהיה מקופל, דולק ומחובר ל 2 מסכים זהים חיצוניים !!) האם מפצל פשוט - http://www.daganm.co.il/rec/334-%D7%9B%D7%91%D7%9C-%D7%9E%D7%A4%D7%A6%D7%9C-VGA-%D7%96%D7%9B%D7%A8-2xVGA-%D7%A0%D7%A7%D7%91%D7%94,-%D7%9E%D7%95%D7%96%D7%94%D7%91,-20-%D7%A1 יספיק ?!? בתודה מראש לעונים ..
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מעוניין לקנות את המחשב הנ"ל מרשת קיי אס פי. Lenovo IdeaPad Z500 MBYEJIV http://ksp.co.il/?store=eilat2&uin=17957 המחשב מעניין אותי כי לדעתי יש לו תמורה מצויינת למחיר (כרטיס מסך, מעבד, זיכרון , הארד דיסק , כל עלו ברמה טובה מאד) (תתקנו אותי?) טוב, אז אחרי שהחלטתי שאני רוצה את המחשב הנ"ל , החלטתי להקליד אותו בגוגל לראות אולי מחירים באיביי, באתרים שונים , ביקורות מחול, ומה שאני מוצא בגוגל זה רק אתרים מישראלים המציעים את המחשב למכירה. גם באתר של לנובו לא מציינים על דגמים אלא רק על סדרות דגמים )z500( פה אני חושד , איך אין שום אתר לא ישראלי שמכיר בדגם הזה? שהדגם מצויין בו? האם זה דגם שמשווק רק לשוק הישראלי? מוצר מדבקה? יש סיבה לחשוש?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, כרגע אני עם: 2600x על לוח B450 Aorus Elite 16GB RAM 1080GTX Corsair Gold 550W ושוקל לשדרג ל-3080RTX מיד שניה, אחרי שויתרתי על הרעיון של מחשב חדש עקב המחירים ההזויים של הכרטיסים החדשים. מבחינת מטרת השידרוג, יש לי שני מסכים שאני רוצה לנצל: 1. מסך 1080p@120Hz - לא כל המשחקים שאני משחק מצליחים להגיע ל-120FPS יציב עם 1080GTX (לדוגמא - NARAKA). 2. טלוויזיה 4K@120Hz + G-Sync - הסיבה העיקרית לשדרוג. מוכן להתפשר כאן על 2K@120Hz או 4K@60fps (או כמה שיותר קרוב לזה) כי אני יודע שה-3080RTX לא מספיק חזק בשביל 4K@120Hz. מבחינת 1080p@120Hz רציתי לדעת האם מספיק לי ה-2600x שיש לי, או רצוי גם אותו לשדרג ל-5600x …
-
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עבדתי עם macbook pro שנים, רוצה לעבור ללינוקס. לא מבין בחומרה יותר מידי, מחפש את המכונה הכי טובה בגדול. כרגע מתלבט בין system76, ל lenovo thinkpad T series. דרוש מעבד כמה שיותר חזק עדיף AMD לפי מה שקראתי, ראם לפחות 32GB, לפחות 1TB זיכרון, מסך 16 אינצ אשמח לשמוע חוות דעת, והמלצות נוספות. ומי שהזמין system76 אשמח לשמוע איך החווית שירות ומשלוח איתם. תודה רבה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K אפשר עד 12K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות כבד, גיימינג קל בין לבין 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין …
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התקציב הוא 7000 ש"ח... הוא צריך להיות כלול עם מארז ולוח תואמים שאטל... כונן קומבו CDRW/DVD ... מסך LCD ... נ.ב - בבקשה אל תגידו לי לא לקנות מסך LCD כי זה מה שהוחלט... תודה מראש imac!
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד דרך EBAY עכשיו אני די חדש בנושא ולכן אבקש את דעת המבינים בנושא של קנייה מח"ל למשל כמה לוקחים מכס או מע"מ פחות או יותר,האם זה בטוח? וכו... 1) תקציב: אני לא ממש יודע כי בארץ מחשבים כאלו לגיימרים עולים 6-9 אלף ויותר ובחו"ל מחשב כזה יש גם ב 3-4 אלף ולכן אני בבעיה אבל אפשר להגיד שעד 3500-4000 ש"ח אבל אם יש משהו ממש בכמה רמות מעל והוא עולה נניח עוד 400 שקל אז בסדר. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? בעיקר המחשב ישמש לצורך משחקים כבדים,סרטי HD וכמובן גלישה. * גודל המסך? כמה שיותר גדול יותר טוב בוא נגיד שלא ירד מ 15 אינצ' * משקל רצוי? אין העדפה מסוימת. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה א…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מעבד ה Intel Core I7 720QM הוא בעל 4 ליבות, ורץ במהירות 1.6 GHZ. לעומתו, מעבד ה Intel Core 2 due T6600 הוא בעל שתי ליבות, ורץ במהירות 2.20 GHz. כאשר כל שאר הדברים דומים, אילו מבין אלה חזק/מהיר יותר (מיהו המעבד הטוב יותר)? אשמח לשמוע דעתכם תודה
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, פירסמתי בקשת הערכה ללפטופ שהמפרט שלו נמצא בלינק הבא: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&dlc=en&docname=c02522764&lc=en&jumpid=reg_r1002_usen_c-001_title_r0001 לבסוף מכרתי אותו ב1000 ש"ח, יש לציין שהייתה לו בעיית התחממות קטנה והסוללה שלו החזיקה שעה, אני חושב שאילו בעיות שנוצרו בגלל גילו המופלג (3) מה דעתכם? מוזמנים להגיב רק תנסו לא לבאס אותי
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לגיימר הכבד רק הקופסא עם מעבד וכרטיס מסך מהדור החדש ! תנסו לעשות אותו כמה שיותר חזק ושיספיק להרבה זמן ! בתודה אה וגם שהחנות תהיה בסביבת ראשון או משו
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 514.01 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Value Memory [ ¤ 548.28 ] 1 CPU Cooling : Spire FridgeRock CPU Cooler for AMD [ ¤ 50.62 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 498.43 ] 1 Video Cards : Hercules 3D Prophet 9600 256MB Retail Video Card [ ¤ 970.9 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk [ ¤ 205.6 ] 1 CD-RW /…
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מפרט סופי, אולי? מקודם NIKE אמר לי שיש איזשהי בעיה עם המעבד. "כי לא ידוע הרבה על הסטפינגים שלו ומאוד לא מומלץ לרכושו" - לא יודע המשפט הזה באידיש בשבילי אם אפשר הסבר והתייחסות - גם לזה וגם לכל המפרט. הנה כל השינויים והכל - [AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX [968 NIS [ABIT NF7 NFORCE 2 [655 NIS Mushkin 256MB PC2700 CL2 Blue [310*2=620 NIS[ WD 80GB 7200RPM 8 MB special version [642 NIS] Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB OEM [1,212 NIS] LITE-ON DRW 48X24X48 RETAIL [337 NIS[ Mitsuni floppy 1.44 [54 NIS] 3R SYSTEM AIR Cyber Blue - [487 NIS] - 2 ROUND CABLE SILVER במתנה HEC 300ART WATT PSU [185 NIS[ 17 CTX PR711F WEGA TRINITRON [1,201 NIS[ הר…
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, ראשית אני יודע שמחשבי All in one לא כדאיים מבחינת יחס מחיר/תועלת, אבל עדיין אני מעוניין במחשב כזה בעיקר בגלל אסתטיקה ונוחות עם כבילה מינימלית. נחוץ לי מחשב שהייעוד הכי "כבד" שלו יהיה עריכת וידאו עם תוכנת corel videostudio pro מצאתי את המחשב הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26942 האם להערכתכם הוא יעמוד במשימה ללא קושי מיוחד ? (מעבד i7-8700T) ואם לא, על איזה מחשב הייתם ממליצים ? האם מישהו יודע מנסיון אם המחשבים האלה מרעישים ? (יש לי היום NUC ומידי פעם הוא מרעיש ברמות לא שפויות יחסית לגודל שלו). תודה
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה שתגידו לי עם המפרט הזה טוב אני רוצה שהמחשב יהיה למשחקים אהה ותגידו לי עם הכרטיס מסך ששמה יוכל לעזור לי להפעיל את המשחק סאן אנדרס?! הנה המפרט : מחשב מולטימדיה מעוצב חזק במיוחד ליישומים כבדים ומשחקי תל מימד הכולל מעבד בטכנולוגיה חדשה intel Pentium 4 3.0GHz 800FSB HT 1MB - LGA 775 לוח אם Pentium 4 775pin 800MHz FSB+ USB 2.0 תומך בטכנולוגיית Hyper-Threading לזיהוי כ 2 מעבדים במערכת הפעלה WINDOWS XP מארז מפואר Galaxy Midi Tower ATX ייעודי ל-Intel כולל 2 יציאות בחזית זיכרון ראשי מהיר 512MB DDR 400MHZ דיסק קשיח ענק 120GB UDMA 7200 Rpm מאיץ גרפי תלת מימד 3D-Force AGP 128MB Integrated כרטיס קול דיגיטאלי לצליל היקפי Sound MAX 6-channel CODEC 6 ערוצי קול. כונן תקליט…
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את זה: http://www.amazon.com/G53SW-XA1-Republic-Gamers-15-6-Inch-Gaming/dp/tech-data/B004X5XL3Q/ref=de_a_smtd יש אחריות?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד של DELL. אני מתלבט בין Dell Inspiron 3593 ל-Dell Inspiron 5584 הראשון הוא עם מעבד i5-1035G1 והשני Intel i7-8565U 1.8GHz ההבדל במחיר הוא 200 שח יותר למחשב I7 . שאר המפרט די דומה (HD , זכרון כרטיס מסך וכו') השאלה היא מה עדיף מעבד I5 חדש או I7 דור קודם ואיך זה יבוא לידי ביטוי בשימוש היומיומי? כמו כן לידע כללי אשמח לדעת מה ההבדל בין הדורות של המעבדים ואיך זה בא לידי ביטוי תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
חברים, אני אשמח לקבל את חוות דעתכם על המפרט הבא של מחשב נייד שאני רוצה להביא מארה"ב: http://configure.us.dell.com/dellstore/print_summary_details_popup.aspx?~lt=print&c=us&cs=19&fb=1&l=en&model_id=xps-l502x&oc=dncodq2&s=dhs&vw=icon&leadtime=4/8/2011&showleadtime=True 1. האם הדגם מומלץ מבחינת יחס המחיר לאיכות? 2. השימושים- צפייה בסרטים וסדרות (חלקם HD), יחובר לטלוויזית LCD של LG דרך רסיבר HD ושימוש באופיס. 3. האם ידוע לכם אם יש אחריות בארץ לדגם הזה? 4. האם יש במפרט נתונים שצריך לשנות/לשדרג בשביל השימושים בו? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500-4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך 2. מה שימושי המחשב: סטודנטית להנדסת מכונות- אופיס, אינטרנט, תוכנות לשימוש התואר.. אך הכי חשוב: המחשב צריך להחזיק מעמד ל4-5 שנים לפחות. התוכנות (הכבדות) לתואר כנראה יופעלו מספר פעמים בודד בשנה.. לכן לא בטוח אם כרטיס גרפי ייעודי, אבל כך צריך שהמחשב לא יחנק. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אפשר ללא מערכת הפעלה. ללא אופיס. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? עכשיו. האם יש מבצעי חזרה ללימודים? 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוקי קניתי את המחשב בחברת KSP מחשבים באשדוד והמחשב מדגם Samsung NP350V5C-S07IL שעליו אתן חוות דעת אישית שלי. המחשב מבחינת הגימור לדעתי האישית מצויין (צבע טיטניום כסוף) בלי כל משחקי הצבעים שיש בשאר החברות והעיצובים הפשוטים יותר. המקלדת היא מקלדת מלאה אני לא אוהב חלקית זה עניין של טעם המקשים בדיוק כמו שצריך שיהיו בסיגבנון של DELL ו-MSI. מבחינת נתונים המחשב לדעתי עם נתונים ממש טובים מפרט יש באתר של KSP הנה קישור:http://ksp.co.il/?uin=17160 ולא ראיתי צורך לפרט פה את כל המפרט שלו. חשוב לציין מדובר בכרטיס מסך עצמאי של 2GB מדגם AMD RADEION 7670HD לפי הנתונים הוא אוכל את הכרטיסי מסך של ג'יפורס אלא שמסופקים במחשבים הנייידים של המתחרים ולכן בחרתי במחשב הזה דווקא. שכחתי לציין הסולל…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! מחשב בן חצי שנה ׁ(מצורפת חשבונית לקונה) : כמה הוא שווה ? מעבד: Intel Core i5-3470 Ivy Bridge Quad-Core 3.2GHz לוח אם: Gigabyte LGA 1155 Intel GA-B75M-D3H זיכרון: corsair vengeance 24gb (2X8)+(2X4) 1866mhz קירור (למעבד): arctic cooling ספק: antec 550w מארז: Antec P100 כרטיס מסך: ONBOARD הארד דיסק: ללא תודה מראש אני חייב למכור אותו בהקדם יום נהדר
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ככה רשום בדף שקיבלתי - לא רשום לי מה זה מה, אבל אני אנסה לרשום מהידע הכללי שלי. עריכה: שלא תתבלבלו, אני מבקש הערכת מחיר כי קניתי את המחשב לפני שנתיים שלוש! IPC Superlative ספק כוח - Super ATX 300W For P4 לוח אם - Intel 845GEA HT (FSB 533) DDR333 +2 USB 2.0 מעבד - Intel P4 2.4GHz BOX זיכרון - Micron 256MB DDR דיסק קשיח - Hardisk IDE 60GB 7200 RPM כרטיס מסך - Geforce 4 MX 440 128M DDR AGPx8 + TV Out כרטיס קול - Sound Blaster 3D 128 Wave O.B צורב - ARTEC CD-RW 52-24-52 כונן דיסקטים - Floppy Disk Drive 3.5 1.44MB מסך - Jetway LCD 17" LCD-TFT Monitor יש לי גם סטיק נוסף של זיכרון, מקלדת ועכבר. אבל אני בנתיים מעוניין רק לדעת כמה המפרט שהבאתי עולה בערך כיום, כי אני רוצה לקנות מח…
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם בבחירת מחשב נייד בהתאם לדרישות הבאות: מטרות המחשב? לימודים (בעיקר אופיס למיניהן) ואינטרנט (גלישה וצפייה בטלוויזיה). יחד עם זאת, שיישאר רלוונטי לאורך זמן. מחיר? עדיף סביב 2,000 ש"ח (אפשר עד 2,500 ש"ח). גודל וציפוי המסך? עדיף 14 בגלל המשקל והניידות אבל אפשר גם 15.6 קל. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? נדרשת מקלדת מלאה (נומרית), עשוי להוות משקל מכריע. משקל רצוי? לאור מסך מינימלי של 14 (בגלל המקלדת הנומרית), אני מניח סביב ה- 2kg. האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע עשוי להספיק. כונן קשיח? ממוצע עשוי להספיק. לא מבדיל בין הסוגים. כונן אופטי? רצוי. אפשר להסתפק ברכישת חיצוני (במסגרת התקציב). מעבד? מבין שזה נתון משמעותי אבל לא מבין בזה. ראיתי כמה i3 ו- i5 במהירו…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של HP dv6510ej cpu= 2 GHz Intel® Core™ 2 Duo processor T7300 Memory 2 gb Video Graphics Intel® Graphics Media Accelerator X3100 כאשר אני מחבר את המחשב למסך LCD חיצוני אני רואה גלי עדווה על המסך החיצוני כאשר אני מנתק את הספק של המחשב הנייד הגלים נעלמים לגמרי אני חושב לקנות מייצב מתח שאני הבנתי מאנשים ששאלתי שיכול לפתור את הבעיה הזאת המייצב שמצאתי הוא Advice AVR PRO 1200 - Surge Protector מה שאני רציתי לשאול אם משהו נתקל בבעיה כזאת לפני כן ואיזה פתרון הוא מצא תודה רבה חברים
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-