ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה שתגידו לי עם המפרט הזה טוב אני רוצה שהמחשב יהיה למשחקים אהה ותגידו לי עם הכרטיס מסך ששמה יוכל לעזור לי להפעיל את המשחק סאן אנדרס?! הנה המפרט : מחשב מולטימדיה מעוצב חזק במיוחד ליישומים כבדים ומשחקי תל מימד הכולל מעבד בטכנולוגיה חדשה intel Pentium 4 3.0GHz 800FSB HT 1MB - LGA 775 לוח אם Pentium 4 775pin 800MHz FSB+ USB 2.0 תומך בטכנולוגיית Hyper-Threading לזיהוי כ 2 מעבדים במערכת הפעלה WINDOWS XP מארז מפואר Galaxy Midi Tower ATX ייעודי ל-Intel כולל 2 יציאות בחזית זיכרון ראשי מהיר 512MB DDR 400MHZ דיסק קשיח ענק 120GB UDMA 7200 Rpm מאיץ גרפי תלת מימד 3D-Force AGP 128MB Integrated כרטיס קול דיגיטאלי לצליל היקפי Sound MAX 6-channel CODEC 6 ערוצי קול. כונן תקליט…
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אהלן אהלן המחשב שלי כבר בן 2.5 שנים בערך. אשמח לבצע שדרוג כדי להתאים אותו לטכנולוגיה העכשיווית.. דבר ראשון, זה המפרט הנוכחי: מעבד : Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11 לוח אם: Gigabyte GA-H97-HD3 מארז: Fractal Design Define R4 ספק: FSP RAIDER 650W זכרון: Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: MSI R9 290 4G DDR5 Gaming PCI-E HDMI DP כונן קשיח: Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 כונן נוסף: Samsung SSD 840 EVO 250GB SATA3 2.5 inch דיסקים: Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA המסך שאני משתמש בו הוא מסך יחסית ישן 23' אינץ של DELL, סט…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, מה שלומכם? תודה מראש על העזרה! העניין הוא כזה, אני עכשיו לא צריך מחשב גיימינג מטורף, אלא רק מחשב חזק עם מעבד וחזק וזיכרון טוב, מבחינתי שיהיה עכשיו כרטיס מסך לא הכי טוב שיש היום בשוק, כי רק עוד בערך שנה אני אקנה כרטיס מסך יותר טוב לגיימינג. כי רק עוד שנה יהיה לי זמן לגיימינג. אבל כעת אני צריך מחשב חזק לעבודה רציפה ושיהיה מספיק זיכרון ומעבד חזק שכאשר אני מריץ VMs ברקע, אז כולם ירוצו לי מהר. לכשיתפנה לי זמן, אני ארצה לקנות כרטיס מסך טוב. כי המחשבה שלי היא, מכיוון שאין לי זמן עכשיו (רק עוד שנה בערך) לשחק במחשב, אז לא כדאי לקנות כרטיס מסך טוב עכשיו, אלא רק כשאני באמת אוכל לנצל אותו וזה יהיה עוד שנה, ובנוסף לכך, עוד שנה יהיו כרטיסי מסך יותר טובים וכו'. כמו כן, אני חושב שכ…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני שאני ממשיך בקנייה אשמח מאוד להתייעץ איתכם האם לדעתכם יש מה לשנות/להוסיף? השימושים בעיקר הם לאנימציה, רנדור, מידול. תודה :))) תקציב 9000 שח טיפה גמיש. -Intel core i7 7700 3.6Ghz 8MB Cache s1151 - Tray. - Noctua NH-D15S CPU Cooler. - Asus STRIX H270F GAMING LGA1151, Intel H270, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP. - HyperX FURY 2x16GB DDR4 2400MHz CL 15 Kit. - Asus GTX 1080 Ti TURBO 11GB GDDR5X 2xDP PCI-E. - Western Digital Caviar Black WD2003FZEX 2TBSata lll. - Kingston SSDNow UV400 SUV400S37/480G 480GB SSD SATA III. - On Board 7.1 Channel Audio. ( sound card). - On Board 10/100/1000 (net device). - Antec 750W Active PFC Modular 80+ Bronz…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם!! רכשתי בשבוע שעבר מחשב נייד Lenovo ThinkPad E540, למחשב יש כרטיס מסך NVIDIA GeForce 740M 2GB ו - Intel HD Graphics 4600. כרגע הרזולוציה המוגדרת היא 1366X768, בנוסף ה- DPI מוגדר על 100%. (חשוב לציין שעשיתי ClearType לפחות 200 פעמים..) הבעיה שלי שהפונטים לא מוצגים בצורה חלקה וברורה כמו במחשב הביתי שלי או הלפטופ הישן שלי. מה יכולה להיות הבעיה ואיך לדעתכם אפשר לסדר את זה? **הדרייבירים מעודכנים
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי - 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Battlefield 3, Rage, Crysis 2, The Witcher 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 23" (1920x1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מתאים מאוד טאבלט גם מחשב נייד מתאים. חשיבות לגודל ומשקל 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח. חריגה של עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הצגת מצגות power point מוכנות, כבדות יחסית (למשל 6 וידאו בשקופית אחת שעובדים במקביל). ועוד מסמכי אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא רלוונטי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכ…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בבקשה: אני מתלבט אם לקחת את המעבד הזה: AMD Sempron 2800+ 333FSB - RETAIL ההפרש זה כמעט 200 שקלים! המחשב נועד בעיקל לאינטרנט, סרטים על גבי המחשב ואופיס המשחק היחיד שכן חשוב לי שיעבוד טוב וחלק זה SIMS 2 לאחותי!! תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי היום מחשב ואני רוצה לקבל הערכת מחיר נכון להיום פחות או יותר ליד2.. כל כמה שנים שדרגתי אותו אבל בעקרון זה מחשב משנת 2012-13 אני מניח.. i3 2100 8GB RAM HD 7970 DUAL X Seasonic S12II 520W Pegatron IPMSB-H61 Antec GX330 Window Samsung SSD 850 EVO 500GB (אגב, לדעתכם כדאי שיעבור למחשב חדש שאני אתכנן לקנות בעתיד או שלמכור אותו וזהו?) אשמח להצעה כוללת פחות או יותר.. בנוגע לאחריות אני לא חושב שיש אחריות למשהו מפה..
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
לוח אם: Gigabyte GA-K8nf-9 Ultra מעבד: AMD Athlon 64 +3200 Venice 939 זיכרון: 2X512 Twinmos DDR 400Mhz דיסק קשיח: W.D 160GB SATA2 - חדש, לא נעשה בו שימוש כרטיס מסך: ASUS 7300GT PCI-E Silent צורב: LG H42BK DVD-RW - חדש! מארז: Thermaltake Mozart + MediaLab מאוורר למעבד: Arctic Cooler Freezer 64 ספק: Thermaltake 420W PFC מעוניין לדעת כמה הוא שווה ואם בכלל שווה למכור על מנת לשדרג. תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני סטודנט שנה ג' להנדסת חשמל בבן גוריון , מחפש מחשב שקט (רמה 9 כלומר שקט מאד) בעל יכולת חישובת מהירה יחסית בשביל תוכנות לשימוש בתחום של CHIP DESIGN - QUARTOS,MODELSIM etc אני קונה את המחשב בתקווה שישרת אותי גם לאחר התואר למרות שאני לא יודע איזה צרכים יהיו לי אז... עיקר העבודה שלי עם המחשב היום היא: אינטרנט, אופיס, סרטים וכו' (דברים שבשיגרה ללא משחקים) ובנוסף התוכנות שצייניתי קודם. התכוונתי להשקיע במחשב בסביבות ה- 2000 שקל אין צורך בציוד היקפי כלשהו, בנוסף אשמח להמלצה למחשב הישן שלי שדורש החלפת ספק כוח והרחבת זיכרון ל2 גיגה (יש עליו כרגע 1 גיגה והוא קצת צולע עם WIN 7)... יש לו לוח אם של GIGABYTE - GA-G33M-S2, מעבד של אינטל - CORE 2 duo cpu e6550 2.3 ghz ושני ה…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לפני הכל רציתי לומר שפה זה הפורום מספר תמיד עוזרים ותמיד אדיבים תודה רבה! ולעניין: יש לי מחשב די "זקן" כבר 4 שנים ולאחרונה אני רוצה לשדרג אותו לעוד שנה אחת אחרונה כדי שיוכלו לרוץ עליו משחקים באיכות נחמדה (לא רזולוציות מטורפות ולא הכי גבוה ) כמו call of duty 4 unreal 2007 וכאלה המפרט של המחשב שלי הוא כזה : מעבד: פנטיום 4 2.8 גיג'ה הרץ לוח אם: asus p4s800 (קורא רק כרטיסי מסך agp לא pci) זיכרון: 512 mb (אין לי מושג איך מבררים תדר וכאלה) דיסק קשיח : 80 GB (לא צריך שידרוג) כרטיס מסך: readon 9600 se כל השאר לא חשוב ... אני חשבתי לשדרג זיכרון וכרטיס מסך ומצאתי באתר skypc את geforce 7600gt+זיכרון של 1 ג'יגה של kingston ביחד ב850 השאלה האם זה שווה והאם יש למישהו משהו אחר …
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, עיקר השימוש יהיה בגלישה באינטרנט, צפייה בHD(ולעיתים ב3D) , וצפייה בסטרימינג HD דרך הגייםפאס של ה NFL מצפייה במפרטים דומים אני מבין שאפשר להרכיב מחשב שעולה על הצרכים הללו גם בכ 2.5K, הסיבה שהתקציב הוא 3.5K הוא שאני מעונין ברכיבים אכותיים ככל האפשר במארז, באוורור, בספק, וכו' . מה התקציב המקסימאלי? 3,500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה,תכני HD ו 3D, תכני HD בסטרימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לג…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מעבד ה Intel Core I7 720QM הוא בעל 4 ליבות, ורץ במהירות 1.6 GHZ. לעומתו, מעבד ה Intel Core 2 due T6600 הוא בעל שתי ליבות, ורץ במהירות 2.20 GHz. כאשר כל שאר הדברים דומים, אילו מבין אלה חזק/מהיר יותר (מיהו המעבד הטוב יותר)? אשמח לשמוע דעתכם תודה
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוקי היי אז אני צריך מפרט למחשב שהוא בעצם למשחקים והתווך מחירים הוא: עד 4500 ש"ח אפילו אפשר להגזים ויותר... אז מה שאני לא צריך זה מדפסת וחשוב מאוד היום קניתי מסך viewsonic VE 710s אז כמובן בלי מסך ואני רוצה כרטיס מסך תותח למשחקים כמובן! ואני לא צריך כל צורב. ועוד משהו שהמעבד יהיה של אינטל פנטיום 4.. אז בבקשה ותודה!
-
- 37 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של HP מדגם pavilion dv6-2155dx שקניתי אותו לפני חודשיים בארה"ב בערך ,עכשיו בשבוע האחרון אני מקבל הודעה למטה בסימן של הבטריה-"שקול להחליף סוללה "ועל הסימן של הסוללה מופיע איקס. מה הבעיה ?ואיך זה יכול להיות שזה קורה לי כל כך מוקדם???
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שח (צריך לכלול גם מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, סרטים, מוזיקה והורדות - בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני מריץ חישובים שדורשים המון כוח עיבוד בתוכנות כמו matlab ו Mathematica וכן סימולציות רשת. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא נעול על משהו ספציפי (ככל הנראה אתחיל עם Deus ex ו Skyrim ומשם לחדשים יותר...) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לשימוש כללי אינטרנט ואולי קצת אופיס מחפש משהו אמין שיחזיק תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
העתקתי מהמפרט כמו עצלן CPU - Intel Q6600 2.4GHz Motherboard - Gigabyte EP43-DS3L GPU - Radeon HD4890 Cooler - Prolimatech Megahalems+Scythe S-FLEX 1600RPMFans - 2 front + 1 side scythe s-flex 1600 RPM RAM G.Skill 2GBX2 800Mhz PSU - Hiper S625 HDD - Samsing F2 Spinpoint 500GB 7200RPM אז המחשב לא עובד, ניסיתי קצת לפענח את הבעיה אבל כבר לא היה לי כח, ממילא הגיע הזמן כבר להחליף אותו וקניתי חדש. אני מניח שזה הכונן הקשיח שמת. אז מחשב ששבק חיים וחסר מערכת הפעלה, כמה שווה? בסביבות ה 1000 שקל אני מנחש? וכמה הוא יהיה שווה עם הסמסונג T220?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא מבין בזה כל כך אבל אם אפשר לחסוך אז כמובן שעדיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני לא חושב שיש סיבה לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס, גלישה עם הרבה טאבים, סרטי hd ישירות למחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא מיועד לגיימינ…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, מה המארז הכי קטן עבור microATX ? הכי קטן שמצאתי: Sohoo S610W HTPC 500W גובה: 99 מ''מ רוחב: 295 מ''מ עומק: 365 מ''מ תודה רבה :)
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
https://www.tms.co.il/56071 לא להתייחס לסטיק זיכרון וSSD 2.5 אני צריך אותם למחשבים אחרים. איך אפשר להוזיל? מטרה: משחקים ולימודים לילד בר מצווה כרטיס מסך אקנה לו יד שנייה 1060 ב-400 שקל נראה לי הלוח אם יקר, לא נראה שצריך את כל הפיצרים, לא מתוכנן שדרוג לפחות עוד 3 שנים
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן זקוק למפרט : מחשב בשביל בן אדם לפני גיוס שמשתמש בו המון, בעיקר לגראפיקה (אני גראפיקאי במקצועי אז אמרתי לעצמי שכדאי לפנק את עצמי בבית במחשב שיהיה חזק יותר מהמחשבים במשרד), טיפה עריכת סאונד וטיפה משחקים (לא הרבה, אבל אם כבר משחקים אז שירוצו בסבבה) נתחיל במה שיש לי : (במובן של : לא צריך לקנות את זה, כי יש לי כבר) יש לי מסך סמסונג 17" סביר למרות שיש מצב שעוד כמה חודשים גם הוא יתחלף , שמתי עין על איזה מסך שחבר המליץ וקנה בעצמו - מסך LCD למחשב 20" לתלות על הקיר- משהו איכותי אבל זה כבר טופיק אחר.. יש לי שני דיסקים קשיחים - דיסק אחד שהיה איתי מההתחלה של 40 ג'יגה ועוד אחד חדש של 160 (רציתי לדעת אם הHD שלי מותאמים ללוח אם ישן - לא זוכר אם הסוג הישן זה SATA או הסוג השני …
-
- 35 תגובות
- 2.2k צפיות
-