ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,386 דיונים בפורום זה
-
אשמח לעזרתכם בבחירת מחשב נייד/טאבלט. המון תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 בנוסף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? RDP למחשבים אחרים וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסו…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לברר האם יש אפשרות להחליף את הכרטיס מסך או להוסיף אחד חדש חזק למחשב הנ"ל כדי להריץ טיפה יותר משחקים טובים מחשב נייד Fujitsu Lifebook דגם AH530-5 מעבד : Intel® Core™ i3-350M processor 2.26 GHz, 3 MB מערכת הפעלה: Windows home premium זיכרון ראשי 4GB DDR3 1066 MHz PC3-8500 כונן קשיח HDD SATA 500GB 5.4k צורב DVD Super multi reader/writer מסך 15,6" Glare 16:9 WXGA (1366 x 768) LED Backlight מצלמה מובנית 1.3 MP כרטיס גרפי Intel® HD Graphics up to 1695 MB אלחוטי WLAN b/g/n, Bluetooth V2.1 סוללה 6 תאים עד 3 שעות עבודה תודה לעונים המשך יום טוב אלירן
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן כולם, כמידי שנה, חוגגים בארץ את ה- Black Fridayועושים מבצעים לחנוכה. החלטנו לעשות מיפוי קל של המוצרים הכי אטרקטיביים כדי שלא תפספסו. אגב, נשאר לכם בערך שבוע. לכתבה במקור (קישור לקובץ PDF המאוחסן בGoogle Docs).
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
הנה המחשב. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21113 שימו לב שיש אפשרות לשדרוג עד 16GB. התקשרתי לחנות, אמרו שיש אפשרות שדרוג רק למחשבים שהם בדקו ש 2x8 עובדים עליהם, ושלוח האם תומך. באתר של ASUS אין אפשרות לשדרוג עד 16GB. http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/K55VD/#specifications למרות זאת הבנתי שטכנית, אפשרי שמחשב כזה יקרא וישתמש ב 16GB. איך אני יודע שלא מבלבלים לי בשכל, ואם אני מגיע לחנות כדי לבדוק את המחשב - איך אני מוודא שהוא מסוגל להשתמש ביותר מ 8GB?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
צהריים טובים. אני רוצה לדעת איך מפרמטים מחשב נייד של Compaq, כרגע רץ על המחשב Win Vista, והוא עושה הרבה בעיות: הפיירפוקס נתקע, המחשב איטי, והגרוע מכל שהוא מתכבה באמצע עבודה ללא סיבה. אני רוצה להתקין Win 7. יש במחשב 2 מחיצות: כונן C שבו מותקנת מערכת ההפעלה וכונן D- כונן RECOVERY. השאלה היא אם הפירמוט בניידים שונה מפירמוט בנייחים, הרי בנייחים אין כונן RECOVERY, אז למה הכונן הזה משמש במחשב הנייד? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! ~2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - שימושי אינטרנט, הקלטת סאונד לקיובייס , אולי בהמשך ארצה להוריד דברים אבל זה לא השימוש יעד העיקרי.. לא רוצה פשוט לשלול או שלא יהיה אפשרי.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: - לא מיועד * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מק…
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב נייד זול וטוב לסטודנט למדמ"ח, אשמח להמלצות מניסיון או ידע. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 לערך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם ניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות, גלישה, גיימינג קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. נוסטלגיה ומשחקים בסיסיים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 12" ומעלה -ל…
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצה למחשב נייד לצורך עיקרי של לימודים (תכנות - מדעי המחשב) התקציב שלי: עד 3500(בשאיפה לחסוך כמה שיותר) חריגה: 4000 גודל מסך רצוי : 15.0-16.0 8 ג'יגה ראם ומעלה + מעבד i5 מדור חדש ומעלה + SSD חובה (לא משנה לי הנפח) משקל: פרמטר פחות משמעותי בשבילי, בשאיפה לכמה שיותר קל. אחריות: מינימום שנה. שלוש שנים זה יהיה מעולה בגדול - חשוב לי שזה יהיה מחשב שאוכל להסתמך עליו לפחות ל 3 שנים הבאות שישמש אותי לכל צרכיי, מעבר ללימודים מתכנן להשתמש בו גם בבית(כחלופה למחשב הנייח שלי שהוא כבר ישן מאוד) אז לכן, חושב שכדאי לכוון למחשב חזק יותר מהמחשב הממוצע שמספיק לסטודנטנים. אין לי בעיה לקנות גם מחו"ל במקרה שזה ישתלם. …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב נייד מארה"ב ואביא אותו איתי לארץ. הצרכים: בעיקר אינטרנט, אופיס. הדרישות שלי: - תקציב עד 1000 דולר - קל. כמה שיותר קל. - סוללה שמחזיקה זמן רב יחסית - אחריות בינלאומית - שיהיו בו יציאות/כניסות משמעותיות. האם יש לכם דגם שאת ממליצים? האם לרכוש את האולטרא בוק עם מסכי המגע? אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
אחרי התייעצות בכמה פורומים הרכבתי מפרט, אני יכול לשנות את ההזמנה עד מחר, רציתי לדעת אם יש חלק מסויים במפרט שכדאי לשנות. (חוץ מהרמקולים-בעתיד נקנה משהו יותר טוב) מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 1 890 890 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 1 580 580 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz Twinmos 1 285 285 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 6600 256MB DVI, TV, PCI-E (BULK) 1 660 660 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 50 50 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A21 400W 1 360 360 מסכים? SAMSUNG כמות מחיר סה"כ 17'' 793 DF FLAT 1 …
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
היי, אני מחפשת מחשב Chromebook עד 200$ חדש מאמזון. יש מחשבים במחירים האלה.. איזה Chromebook ללימודים כדאי לקנות עד 200$?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד, התקציב הוא בערך 2500 שקל. * מטרת המחשב - בעיקר צפייה בסרטים, קצת משחקים, אבל לא כבדים. * גודל המסך - 15 - 16 * משקל רצוי - לא משנה * סוללה שתחזיק 2-4 שעות * צריך יציאת HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח - 320 * צורב DVD - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
מטרות המחשב? אופיס, משחקים כבדים, סרטים, גלישה נוחה * גודל המסך? 15.6 , לא משנה מבריק או מט * רזולוציית המסך? 768X1366 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? העדפה למקלדת מוארת * משקל רצוי? בסביבות 2 ק"ג - חשוב שלא יהיה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, זמן עבודה כ-5 שעות ברצף. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כדאי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell , אך לא מחייב * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- עדיפות לחומרה המיטבית ביותר, כדי שיעבוד מהר וחזק. תודה רבה! דור.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב נייד dell inspirion n5010 אך הנייד לא מזהה את הראוטר הביתי.. הראוטר מזוהה על-ידי האייפון ובנוסף כאשר אני מחשב את הראוטר בכבל למחשב הנייד הוא כן מזהה אותו... ניסיתי ללחוץ על הכפתור שמוצא רשתות אלחוטיות ( במקרה שלי f2, עם fn ובלי fn) ועדיין לא מצא לי כלום.. איפה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤827 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5QL-E ¤539 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31253 כונן קשיח Western Digital WD5002ABYS 500GB SATA2 16MB ¤479 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5002ABYS זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-12 EM ¤460 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996557 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1340 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤138 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22L מארז ללא ספק NZXT Tempest ¤458 כמות:1 http://…
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט לחבר שמשתמש רק במשחקים וגם לא בהכי קבדים(FIFA BROTHERS IN ARMS וכו) על מסך 22. הוא בכלל לא יודע מה זה OC אז לא צריך קירור. הינה מפרט שאני הרכבתי הוא לא רוצה אותו בגלל שהוא קצת יותר ממפרט CORE 2 והוא מנסה לחסוך כל שקל וניסיתי להסביר לו שעוד מעט כל המחשבים יהיו עם CORE I והוא יצתרח לקנות מחשב חדש בגלל שלא יוכל לשדרג אותו אבל הוא בכל זאת בשלו מעבדים Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8MB LGA1156 BOX ₪1101 לוחות אם Intel BLKDP55WB Socket 1156 For Intel CPU ₪476 מארזים Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case ₪316 מאוררים למארז/גופי קירור Scythe 120MM SLIP STREAM 1200RPM ₪37 ספקי כח SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 ₪348 זיכרונות G.S…
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
-
עדיף מסך 15+ ולא בלוק כבד, חברה ודגם יתקבלו בברכה . או המלצות למפרט של המחשב, כלומר איזה ערכת שבבים או מעבד ( אני ממש לא מבין בלטופים ). בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מעוניין במחשב רב תכליתי, שקט, ללא OC בתקציב 4K, ללא מסך ואביזרים נלווים. שאלותי הן: עד כמה המחשב הזה עומד בציפיות, כלומר האם הוא יותר מחשב גיימרים או רב תכליתי? והאם אפשר לשנות כמה רכיבים כדי שיתאים אליהן? המפרט הנ"ל הוא מאתר KSP ומכירו הכולל הוא 4300 ש"ח.האם ידוע לכם משהו על החנות, אשמח לשמוע עליה ביקורת(חיובית ושלילית). בתודה מראש. מעבדי אינטל Core i5 750, s1156, 8MB Box מאווררים וגופי קירור: Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות: DDR III 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel דיסקים קשיחים: Western Digital 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD6401AA…
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
מחליף את המערכת הנוכחית, על בסיס כרטיס מסך קיים 1070GTX. משחק על מסך 1440P. לא צריך שהכל ירוץ על אולטרה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, ניתן לחרוג אם יש צורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (RDR2), מוזיקה (כולל הקלטה של גיטרה, יש כ. קול יעודי), תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כ. מסך, SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד, מוכן להשקיע במארז סופר שקט, אין צורך בלד, חלון שקוף וש…
-
- 1 תגובה
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
סה״כ מחיר - 7504 ש״ח תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שהתקציב לא משהו, אבל בכל זאת מה שאפשר להכניס... תודה. ואיפה לקנות, בKSP?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
ליעוד משחקים בעתיד לא משהו מיוחד משהו בנוני בבקשה דחוף :jump: חשבתי על Pentium E6300, Bus1066Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E יש לזה אפשרות OC ? בקירור סטוק?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8989124&type=product&id=1218006773367 תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום אנשים! לאחרונה ידידה שלי התחילה לחפש מחשב נייד שיספק את צרכיה. היא מחפשת מחשב שיוכל לבצע עבודות גראפיות בסיסיות [לא עבודה בתלת מימד ורנדור], כלומר, עריכה בפוטושופ, אוטוקאד ואולי בעתיד גם עריכת סרטים. היא מחפשת מחשב שיהיה נוח דיו, ויהיה בעל מסך גדול מספיק אך מבלי לסבול ממשקל מוגזם. [אחרי שבדקנו והשווינו - אין לה ספק שהיא מעוניינת אך ורק במחשבים עם מסך 15 אינצ'. מדובר במסכים גדולים דיו והמשקל שלהם הוא לא היסטרי בהשוואה ל-17 אינצ'] אחרי שבדקתי את האפשרויות, חשבתי כי הDEll inspiron N5110 יספק את צרכיה. חשבתי ללכת על גרסאת הi5 מהסיבה הפשוטה שה-i7 יקר משמעותית ואינני יודע אם יהיה לו יתרון בולט אמיתי [מה גם שהשמועה אומרת שמעבדי i7 מתחממים יותר בהשוואה ל-איי5] בכל אופן, ממה …
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-