ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,396 דיונים בפורום זה
- 

כמו שחלקכם יודעים קניתי מחשב חדש. Inspirion 1525 של Dell. קיבלתי את המחשב אתמול והוא הגיע עם דרייברים לויסטה. מאחר והתקנתי XP אני צריך להוריד אותם מהאתר של Dell. לא חסרים דרייברים שם (38 במספר) אבל מה שכןח חסר זה פירוט והסברים לגבי כל אחד (אם צריך אותו או לא,הרי לא הגיוני שאת כל ה-38 צריך). מה שהורדתי עד עכשיו זה דרייבר לכ.מסך (שעובד) דרייבר למשטח מגע של העכבר מה שאני זקוק בדחיפות,זה בעיקר לדרייבר של הכ.רשת אלחוטי שכשהורדתי אומר לי שהוא לא זיהה אותו או משהו כזה. אני לא חושב שיש בעיה במחשב אלא טעות שלי או חוסר התאמה של הדרייבר (יש שם משהו כמו 3 ) כמו כן אם יש עוד משהו שאני צריך,שהוא לא מוגדר כדרייבר (יש שם כאלה) אני גם אשמח לתשובה. ודבר אחרון,אם קיימת אפשרות להורדת המהירות… - 

- 18 תגובות
- 2.4k צפיות

- 

- 

אני צריך הצעה למפרט בסכום של 3000 בערך. המשחקים לא מטורפים אבל לפעמים בא לי לשחק משהו, המסך הוא 22". נראה לי הכי מתאים כרטיס מסך MIDEND. אני בצבא ואין לי מושג מה הולך בשוק. אם אפשר המלצה לחנות טובה באיזר הקריות/חיפה אני אשמח. בחרתי לקנות את המסך של סמסונג T220. (מחוץ לתקציב), אם יש לכם המלצה אחרת אשמח לשמוע. לא מתוכנן OC אבל אני מעדיף שעל המעבד לא יהיה את הקירור המקורי כי הוא רועש, שיהיה משהו זול ושקט. תודה רבה!!! - 

- 13 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש. מסך-13"+\- אפשר גם בסביבות ה 15" כרטיס מסך-סטנדרטי, לא בשביל משחקים משקל המחשב: לא כל כך חשוב לוח אם ויציאות USB- סטנדרטי דיסק קשיח 250GB +\- כולל כונן דיסקים מובנה כרטיס קול טוב זיכרון, וRAM עדיף כמה שיותר טוב ביחס לתקציב. מעבד: עדיף מהסדרה של ה i CORE גם הכי טוב שאפשר ביחס לתקציב. שימושים עיקריים עם המחשב:: בעיקר אינטרנט עבודה עם תוכנות עריכת מוזיקה. התעסקות עם מדיה- אודיו, וידאו וכו. תקציב: לא יותר מ-3000 ש"ח יש למישהו הצעות למחשבים??? תודה מראש!!!! - 

- 1 תגובה
- 1.2k צפיות

- 

- 

שלום לכולם. אני מעוניין במחשב לצורכי עבודת עריכה ועיצוב גרפי . המחשב מיועד לתכנות Avid Media Composer 5 ו תוכנות adobe CS5 (פרימייר , פוטושוף ואילוסטריטור) חשוב לציין שיש צורך בציוד היקפי מלא עם דגש על אמינות חשוב שיהיה שקט יחסית אם כי זה לא דבר שהייתי מנפח עליו את התקציב מסגרת התקציב שאני מקדיש לנושא היא 5000 ש"ח. הייתי מאוד שמח להוציא עליו הרבה פחות , נגיד 4000. היו אנשים שטענו שאפשר לקנות מחשב כזה ב3000 ש"ח אך זה כבר נשמע לי הגזמה. אני גר באזור ת"א. תודה מראש - 

- 7 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

שלום, אני מעונין לקנות מחשב מוואלה, ולפי מה שכתוב שם הספק הוא PcDepot. אז השאלות שלי הם, 1. במידה ואני קונה באתר, האם האחריות של המחשב (שנתיים אחריות בין לאומית) היא באחריות הספק? 2. האם אתם מכירים את "PcDepot" בכלל? - 

- 0 תגובות
- 553 צפיות

- 

- 

שלום לכולם אני רציתי לדעת האם בנייד שבקישור אפשר להוסיף כונן HDD בנוסף לSSD http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=19422 בתודה - 

- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower

- 

- 

קבלו את המפרט: Intel p4 2.66 64bit Abit SG80 512 MB Samsung 120Giga SATA Ati 9250 128 mb Nec 3504A DVD recorder מקלדת ועכבר מיקרוסופט BenQ 17'' LCD FP71G כונן דיסקטים כל זה עם מארז ורמקולים פשוטים ב4300 שווה? לשנות משו? תודה! - 

- 4 תגובות
- 622 צפיות

- 

- 

1.תקציב 5000 ש"ח 2.אני רוצה מחשב למשחקים כבדים וחדשים שיצאו,הורדות ואינטרנט,סרטים ומוזיקה 3.ציוד היקפי:מסך LCD,צורב דיוידי 4.לא צריך רמקולים עכבר ומיקלדת 5.אני לא יודע מה יותר טוב ועדיף AMD או INTEL ??? 6.לא חשוב לי מארז ולא צריך קירור 7.יש לי וינדוס professional מקורי בבית אז לא צריך מערכת הפעלה 8.שיהיה לי צורב וכונן דיסקים בניפרד - 

- 3 תגובות
- 491 צפיות

- 

- 

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת מוזיקה ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). DAW באופן כבד, VISUAL STUDIO\IDE\סביבות תכנות שונות (debian) באופן תדיר-כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 2-3, Wargame, Fallout:New Vegas, S.T.A.L.K.E.R -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאיל… - 

- 2 תגובות
- 677 צפיות

- 

- 

1. מה התקציב המקסימלי? 7K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עם יש משהו טוב אז לא לחסוך אבל בעיקרון לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג מה 7K לא מספיק 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים גרפיקה סוסה ותכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) אממ אני משתמש טוטלי במשחקים כבדים ואלי יוצא לי למקסס לפעמיים אבל זה לא חשוב ומשתמש בביתי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים : בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? תמליצו לי אל מסך טוב * לאי… - 

- 14 תגובות
- 2.8k צפיות

- 

- 

שלום וברכה, שמעתי רבות על האתר והפורום הזה בפרט על המקצועיות שלו. מחשב שקניתי לפני 3 וחצי שנים ככה כנראה עקב התחממות נהרס (איימאדי 2500+, לוח אנפורס של אביט וכו.) בחנות הציעו לי לשדרג לשתי אפשרויות ואם תוכלו ועזור או להציע משהו משלכם זה יהיה אדיר amd 4200 gigabyte nforce m555-s3 2*521 ddr 2 800 הרץ או intel duel core 4400 לוח אם של אסוס שמתבסס על צ'יפ 945 או 965 שיותר יקר וזיכרון 2*512 667 הרץ או 800 אם אקח את הלוח היקר יותר תודה רבה ! =) - 

- 25 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

טוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש.. לא ממש יקר, אבל מחשב חזק שיוכל לסחוב משחקים בלי להיתקע והנה המפרט שהרכבתי אז אני רוצה ביקורות!! לוח אם GA8I945PG Gigabyte. מעבד Pentium D 945 Box Intel 3.4MHz. כרטיס גרפי nVIDIA GeForce PX7300GS 256MB Leadtek. כונן קשיח WD2500JB Western Digital 250GB. זיכרון Kingston DDR2 1024MB 667MHZ CL5. צורב dvd LG GSA-H10LK. מארז מחשב Soprano (VB1000BNS) Thermaltake. ספק Thermaltake TR2 470W PFC ATX 2.0 - W0089RI. מחיר סופי: 3896 ש"ח. (ע"פ רכיבים מהאינטרנט). טוב אני רוצה ביקורות על המחשב אם הוא טוב ואם לא אז מה לא טוב בו. תודהה!!! - 

- 9 תגובות
- 685 צפיות

- 

- 

אהלן חברה. בימים הקרובים אני מתארגן לרכישת מחשב חדש ובינתיים בניתי מפרט, אבל בקצרה אני לא המבין הגדול... מה שחשוב לי זה שזה יספיק לכמה שנים טובות (מבחינת משחקים על הגרפיקה המקסימלית) ושיהיה בסיס טוב לשדרוגים עתידיים. להלן המפרט: Antec Three Hundred No P/S ATX Black Case Asus DRW-20B1LT x 20 Black/White Lightscribe S-ATA Retail DVD±R/RW Asus P5Q3 P45 DDR3 ATX Motherboard for Intel Gigabyte GV-N275UD-896I GTX275 896MB/448bit DDR3 Retail PCI-e Video Card Intel Core2 Quad 2.66 GHz 6MB Q9400 Box CPU OCZ OCZ3RPR1600LV6GK 7-7-7-24 (3x2048)MB 1600MHz DDR3 Reaper Triple Channel Memory set OCZ OCZ600SXS 600W Power Supply WD WD1001FALS 1TB 7200rpm 32MB Buffer S-ATAII HDD … - 

- 2 תגובות
- 576 צפיות

- 

- 

אני מחפשת מחשב נייח חזק ומהיר מאוד,אני עובדת עם פוטושופ והרבה תוכנות ומשחקים כבדים בקיצור אני צריכה מחשב שרץ אם תוכלו לעזור לי למצוא דגמים ולהמליץ לי על מקומות זולים ואמינים זה מאוד יעזור בנתיים מצאתי את המחשב הזה- http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=28959&catid=1843#details מה אתם אומרים עליו? ושהמחשב יהיה עד 3500 גג תודה - 

- 7 תגובות
- 660 צפיות

- 

- 

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך לא על חשבון הביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות שלא לחרוג אפילו להוזיל מה5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: PUBG, FORTNITE, Far Cry, Tomb Raider וכל המשחקים החדשים אני לא כל כך מכיר כי המחשב שלי ממזמן לא מריץ כלום. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2K ו… - 

- 18 תגובות
- 6k צפיות

- 

- 

אחי יושב על P4 1.7Ghz + GeForce2, ובזמן שאני מחפש פתרונות לו ולכרטיס המעפן שלי (FX5600), כשהפתרון המתבקש היה לקנות לי כרטיס חדש ולהעביר לו את שלי, הוא החליט לקנות לעצמו מחשב חדש. טוב נו, אותי זה קצת מבאס, למה המחשב שלי לא הכי מלהיב לעומת משהו טוב שנארגן לו, אבל מחשב חזק בבית זה תמיד טוב, ואני כנראה אארגן איזה 6800GT ל AGP. אז חזרה לנושא המרכזי- הוא החליט לקנות מחשב, אני מנסה לארגן לו מפרט כמה שיותר טוב. במחיר סביר (בסביבות ה 7,000). מה שגיבשתי בינתיים (מ noacomp.co.il): AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX 950 ¤ 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 695 ¤ 1 G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL 730 ¤ 1 WD 160GB 7200RPM 8MB JD SATA 560 ¤… - 

- 13 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש שולח כאן תשובות לשאלות ושלושה מפרטים שאני מתלבט בינהם אחד מהם מהמפרטים המומלצים כאן הכי חשוב לקבל משוב על מפרט מספר 1 תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים - כשני חלונות של כרום פתוחים בכל אחד 15-20 טאבים (סכ"ה 40) באחד מהם אני יכול לראות קליפ בHD כ-5 חלונות וורד פתוחים של 300 עמוד עבודה של עיצוב פנים אדירכלות עם תוכנת DATACAD 15 עבודה עם שני צגים חיבור המחשב לטלויזיה (לעיתים יותר רחוקות אין כוונה שהמחשב יהיה מחשב מדיה) דרישה נוספת - מקווה שהמחשב … - 

- 0 תגובות
- 716 צפיות

- 

- 

שלום , צריך שתבנו לי מפרט ב6 אלף שקל למחשב חזק למשחקים..שיריץ כל משחק טוב כולל קרייסיס המחשב מיועד בעיקר למשחקים כפול ליבה.. עדיפות למרובע 2 ג'יגה ראם מינימום.. אם אפשר 4 כרטיס מסך חזק 500 ג'יגה הארדיסק + קירור טוב מה עוד?.. - 

- 4 תגובות
- 576 צפיות

- 

- 

בשעה טובה אני מחליף את המחשב הישן שלי באחד חדש. הייעוד של המחשב הוא בעיקר לגיימינג אבל אני משתמש בו גם לעריכת וידאו בצורה חובבנית מה שעובר מהמחשב הישן זה כונני האחסון 250gb ssd + 1tb hdd ומארז coolermaster cm500 מסך: dell u2417h 1920x1080 המפרט עצמו: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 8700 3.2Ghz 12MB Cache s1151v2 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte H370 HD3 LGA1151v2, Intel H370, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance LPX 2x8GB DDR4 2400Mhz CL16 Kit 1 … - 

- 0 תגובות
- 784 צפיות

- 

- 

Gigabyte GA-P35-S3L Intel Core 2 Duo E6750 Kingston DDR2 2048MB 2X1GB 667Mhz Asus DRW-1814BLT Leadtek PX8800 GTS TDH PCI-E 320MB Western Digital 320GB 3200KS COMPUCASE Hec Midi Tower CI-6A19 400 Watt אשמח לחוות דעת... - 

- 3 תגובות
- 554 צפיות

- 

- 

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 1500-1700 שקל (סביר להניח שאפשר לבנות מפרט בפחות). 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב מיועד להורים שלי - הם ישתמשו בו בעיקר לאינטרנט ועבודה משרדית - אינטרנט, אופיס והתחברות למחשבים אחרים מרחוק. משחקי פלאש לכל היותר. ללא צפייה בסרטים\קולנוע ביתי בכלל. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? עדיפה חנות בירושלים. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב שקט בכלל. המחשב מכובה כש… - 

- 9 תגובות
- 680 צפיות

- 

- 

קודם כל יש לי שאלה, יש אתר כמו האתר של "Can you RUN it?" רק שהוא בודק איזה מחשב יש לך ואומר לך מה כדאי לך לשדרג? עכשיו, יש לי בערך 1500 שקל (חריגה מקסימלית 2000 שקל) ואני רוצה לשדרג את המחשב שלי לא למשהוא פצצה שיריץ לי fallout 3 על מקסימום, אלה משהוא שיתן לי עוד קצת אפשרויות כשאני בוחר באיזה משחק אני ישחק עכשיו. כרגע יש לי (אני לא מבין ממש במחשבים אז אני פשוט מעתיק מדביק ממש שאני מקבל מ-Can you RUN it? CPU:2 processors running - Intel® Core2 CPU 4400 @ 2.00GHz CPU Speed:1.99 GHz Performance Rated at 4.49 GHz System Ram: 1015 MB Video Card: Intel® 82945G Express Chipset Family (Intel® 82945G Express Chipset Family) תודה מראש ד"א אני גר ליד חנות "Ivory" שבמודיעין - 

- 11 תגובות
- 797 צפיות

- 

- 

שלום, אני בארה"ב ומחפש מחשב נייד משתלם לקניה פה, חשוב שיהיה אחריות בינלאומית בארץ, השימושים הם רגילים, עדיפות למהירות (אם צריך נרכוש SSD בנפרד), ראם גבוה, עדיפות למחשב שיחזיק 3 שנים לפחות. תודה - 

- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower

- 

- 

מתלבט בין שני אלו כאשר מבחינת משקל ופונקציונאליות היד נוטה לפוג'יסטו אבל מבחינת טכנולוגיה היד נטויה ל LG. האם למישהו יש ניסיון עם שני אלו, אם כן אשמח לשמוע והמלצות בכלל. תודה דניאל - 

- 6 תגובות
- 610 צפיות

- 

- 

קבלו מחשב בתקציב 5000-5500 מחיר: לוח אם: GA965PDS4 Gigabyte 1038 מעבד:e6300 TRAY 930 כרטיס מסך:X1950XT 256MB 1708 זכרון:זכרוןוDDR2 1024MB 667MHZ CL4וTwinmosו 660 דיסק קשיח:DiamondMax 10 250GB Maxtor 475 סהכ:4811 אני צריך את המחשב בעיקר למשחקים ולצפיית סרטים וכו...אה וכמובן אני רוצה לשות OC סבבה(להגיע בערך ל3500 עם המעבד) אז בבקשה תנו לי הצעות לשיפור במיוחד לכרטיס מסך - 

- 11 תגובות
- 802 צפיות

-