ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,386 דיונים בפורום זה
-
מעבד 920 I7 לוח GIGABYTE UDR3A X58 כרטיס GTX295 כונן קשיח SSD 80GB INTEL ספק PC&POWER 750 מארז גיגבייט לא זוכר 0.5TBX2 כוננים ברייד 0
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כמו בכותרת, באשר לחריגה אם זה שווה את זה לדעתכם אשחמ לשמוע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו בעיקר בתוכנה פרמייר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך, מאחר ומדובר בנייד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בשעה טובה נפתחו שערי שמיים והתחילו לשלוח אותי לנסיעות עבודה במגוון מקומות. בדרך כלל לשבועיים. צריך לאפ טופ עכשיו שיהיה איך להעביר את הזמן ולתקשר עם הארץ שאני בגולה. דברים שחשובים לי: מעבד סבבה. 2 גיגה זיכרון WIFI חזק עדיפות לדברים הבאים אבל לא פוסלים מחשב: אחריות בין לאומית. מסך 14 אינץ. לפחות 200 גיגה (יספיק לשבועיים לא? ) שיבוא בלי מערכת הפעלה. בניה חזקה. ואיך שחכתי, יציאות וידיאו שאוכל לחבר אותו לטלוויזיות לצפייה של וידיאו. ופחות חשוב. סוללה (רוב המקומות יש שקעים) כונן אופטי. כרטיס מסך. התקציב הוא מה שאני חושב שמספיק למחשב כזה, אבל אני מוכן להשקיע גם יותר בשביל משהו שאני אהנה ממנו יותר. ואשמח אם אמצא משהו יותר זול. כמו כן יש אפשרות ליבו…
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
היי אני לפני קניית מחשב נייד ללימודים,אני מתחיל תואר בהנדסת תעשייה וניהול. איזה מחשב מומלץ לי? חשבתי על הלנובו 530 i5. האם הוא מומלץ לצרכים של סוג הלימודים הללו. אשמח לשמוע הצעות
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)יצירת מוזיקה, סרטי HD וקצת משחקים bf4 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 ובנוסף טלוויזיה 32 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח גם לדעת איפה מומלץ לרכוש.... והמפרטים באתר לא מעודכנים... רשום למשל AMD 3800 בחנויותת ראיתי 5200 ויותר... או שאני טועה ? בכל מקרה, אשמח לקבל מפרט מתאים
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן , הכל ( לא היה מחשב נייח מלפני אפילו) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן צריף וינדוס , אופיס …
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אני סטודנט ואני צריך מחשב נייד חזק בשביל חישובים מסובכים לכן אני פונה לעזרה אני מחפש את הנייד הכי חזק במתקציב שיש לי .. אני מעוניין במעבד חזק ולפחות 3GB זכרון חברה אמינה שיחיזק להרבה זמן ולא יעשה תקלות לגבי זמן חיי סוללה לא משנה לי כל כך .. תודה !!
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש עזרה בבניית מפרט למחשב מבוסס אינטל (יש לי הנחה על חלק מהרכיבים), בעיקר עבור גיימינג. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8K, יכול לחרוג אך מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג וצפייה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קונה מעבד בנפרד - האם לקנות: Intel® Core™ i9-10980XE Extreme Edition Processor (24.75M Cache, 3.00 GHz) - 500$ או Intel® Core™ i7-107…
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
שלום, בידי תקציב של עד כ 4500 שח לקניית מחשב נייד, לשימוש ראשי אוניברסיטאי (כולל MATLAB וכדומה), שימוש משני של הורדות ביתיות (אף כי אין לי כוונה לצפות בסרטים על מסך המחשב), וללא כל צורך בהתאמה למשחקים. איש מכירות בחברה גדולה ייעץ לי לוותר על lenovo TY2EMIV (מכיל CORE 2DUO 5750 וגם 2 ג' זכרון, וגם Nvidia 7300 וגם 160 הרד דיסק, 15.4" במשקל בערך 2.9 קג) וללכת על MSI, זול יותר, קל יותר ולפחות על הנייר בעל חומרה אפילו טובה יותר. למטה מצורף המפרט הטכני המלא של ה MSI וגם של ה lenovo. שאלותיי הן: 1. מה דעתכם על יחס העלות מול מה שאני מקבל? 2. האם מדובר במחשב טוב? 3. האם עדיף דווקא ה lenovo ואם כן, מאיזו סיבה 4. או אולי עדיף דווקא ללכת על משהו אחר שאני לא ממש מודע אליו, באותה מסגרת…
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד..!! בסביבות המחיר 5000 משהו טוב אני צריך אותו בשביל תקליטן שיעבוד טוב מה לקחת?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
מחפש לקבל מספר אופציות למחשבים ניידים בטווח המחירים 3,000-3,300 ש"ח גג. שימושים של אימייל, אופיס, אינטרנט, הורדות, והשמעת שירים. מחפש מחשב עם HD של כ 250GB, מעבד שיוכל להריץ אופיס 2007, אינטרנט, ולהשמיע שירים, ואימיליים במקביל. שיהיה עם WIFI ובלוטות'. שיתמוך בויסטה אבל לא חובה. אם עדיף XP אז זה גם טוב. לא צריך קורא טביעות אצבע, HDMI ןכו'. מה מומלץ מבין הדגמים היום שנותנים תמורה טובה למחיר הזה? מבחינת מעבד, מסך טוב, אחריות טובה לפחות שנתיים. ושיהיה טוב לפחות לעוד 4 שנים. אשמח לקבל המלצות לכמה דגמים למרות התקציב הנמוך.... תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לשימוש יומי, בגדול אני מתעסק בפרסום דיגיטלי. חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר מאוד גם עם המון תוכנות פועלות, שתהיה סוללה חזקה ורמקול חזק. מאמין שאולי ארצה לשחק במשחקים בהמשך אבל זה לא קריטי עדיפות ראשונה שיענה על הצרכים של העבודה... יש לי תקציב של 5000+- חשבתי לקנות בבלאק פרידי אולי יש הזדמנויות טובות מאמזון. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 394 צפיות
- 1 follower
-
-
התקציב נמוך מאוד. אני צריך 2 מפרטים אם אפשר: 1. כולל כרטיס מסך. 2. ללא כרטיס מסך (לוח אם עם כרטיס אונבורד). *הוא צריך מחשב ללא מטרת אוברקלוקינג (אלא אם כן זה הרבה יותר משתלם) *מסך 19 LCD סביר. *מדפסת צבע בגרושים (עד 300-400 ש"ח אם אפשר משהו חסכוני בדיו זה יהיה אחלה). *מצלמת אינטרנט+מיקרופון+מקלדת פשוטים * שיוכל לעלות את ויסטה. 3500 ש"ח תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
סטודנט להנדסה, אני רוצה טאבלט במקום מחשב נייד הנתונים שחשובים לי:מעבד טוב, סוללה, כתיבה איכותית שיהיה מותאם ללימודים, מהירות. אייפד לא אופציה פחות מתחבר. חשבתי על האופציות הבאות: 1. Samsung tab s8/s8+/s7+/s7. 2. Xiaomi pad 6 ושאלה לא קשורה ממש: 1. מה ההבדל בין IPS לTFT ניסיתי לקרוא ולא הבנתי מה עדיף ללמידה וכתיבה. 2. לא מצאתי הבדלים בין s7 ל8s מלבד ש7 זול יותר אשמח להכוונה גילוי נאות: אני קניתי כרגע s8 אבל התחרטתי רוצה נתונים יותר טובים יש לו רק 4 מעבדים. מקווה שמישהו מבין פה לעומק ויכול לעזור בהקדם תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
המפרט הבא (למשחקים) היה אמור להיות בסדר גודל של 6,000 ש"ח. כמו שאתם רואים - הוא חרג ממנו. אני מבקש מכם לרשום את דעתכם עליו: מה טוב, מה רע, מה הייתם מחליפים, מה הייתם מוסיפים, מה הייתם "מעיפים"? תודה! ?Athlon64 3700+ (S-939) SAN DIEGO? 1490 ?A8N-SLI s939, NF4, 2xPCI-E, GBL? 860 2x ?1GB 400MHz Supertalent? CL2.5 1060 ?7800GT 256MB, 2xDVI, DDR3, PCI-E, VIVO? 2050 Western Digital 160GB SATA II 7200RPM 8MB? 495 ?Teac/SONY 1.44 (Black) 50 DVD ?Philips 16x 50x Black? 130 ?HEC Compucase CI-69U6 400W? 460 -------- 6595
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי תקציב של 1500 ש"ח והציעו לי שני מפרטים שונים באותו מחיר. במפרט הראשון יש הארד דיסק אבל בלוח אם פחות טוב, ובמפרט השני יש לוח אם יותר טוב אבל אין הארד דיסק (למרות שאני יכול להשיג). האם ההבדלים בלוח אם גדולים? האם שאר המפרט מתאים למחיר? המחשב ישומש בעיקר לאינטרנט וצפייה קלה בסרטים. תודה רבה מראש. 1) CPU – Intel i3 2120 3M Cache, 3.3 GHz Motherboard – Biostar Intel H61 Socket 1155 Memory – 2 Gb (2048Mb) DDR 3 Kingston HDD – 500Gb SATA-II Samsung/WD/Seagate DVD – DVD+-RW Sony/Samsung/LG Case – ATX Midi TowerUSB – 6 USB 2) CPU – Intel i3 2120 3M Cache, 3.3 GHz Motherboard DH67BL Memory – 2 Gb (2048Mb) DDR 3 Kingston
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום, אני צריך חוות דעת לגבי המפרט הבא: pentium celeron 2.4Ghz לוח ראשי (כולל כרטיס מסך ורשת 10/100) דגם P4 VIA P4N266 זיכרון פנימי 256MB DDRAM 533MHZ כונן 1.44 דיסק קשיח W/D 40GB CDROM x52 כרטיס קול AC97 128 + רמקולים. מקלדת 104 מקשים לXP עכבר אופטי מארז טאואר MICRO-ATX כל זה במחיר של 1815 ¤ (כולל מע"מ, ואחריות שנה). יש אפשרות לשדרג לפנטיום 4 2.4Ghz והמחיר יהיה 2242. המחשב לשימוש ביתי פשוט בלבד, אינטרנט, office באופן כללי, לאיזה מהירות של פנטיום 4 משתווה pentium celeron 2.4Ghz ? בתודה עופר
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
הזמנתי אותו מהדובים הוא צריך להגיע עוד שבוע ככה .... תנו דעות עליו תודה MotherBoard - Gigabyte GA-SINXP1394 Cpu - INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Memory X 2 - Corsair CMX256A DDR 3200C2 Gpu - Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB OEM Hd - WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Case - Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver - מנורת פלורוסנט "קרה" : אולטרא כחול DVD - Aopen DVD 1648 Burner - LITE ON 48X12X48 OEM FLOPPY - PANOASONIC FLOPPY 1.44 Monitor - AOC 19 9KLR p/s - HEC 475DVD WATT PSU
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מעוניין בדעתכם לגבי המפרט למטה. לצרכי עבודה משרדית וצפיה בסרטים במסך או עם חיבור ל LCD Full HD. אשמח לקבל גם עצה למסך מחשב שיתאים לדרישות ולמחשב (עד 800 ש"ח) [table][tr] [td]#[/td][td]קוד פריט[/td][td]תאור הפריט[/td][td]כמות[/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td][/tr] [tr][td]1[/td][td]אסגו 2[/td][td]מחשב אינטל / INTEL CONROE CORE 2 DUO 1066FSB 3M :[/td][td]1[/td][td]0.00[/td][td]0.00[/td][/tr] [tr][td]2[/td][td]E7500[/td][td]מעבד/Intel Core2 Duo E7500 Processo 2.93Ghz 3M 1066Mhz[/td][td]1[/td][td]140.00$[/td][td]₪522.20[/td][/tr] [tr][td]3[/td][td]950030B[/td][td]לוח אם / GIGABYTE GA-G41M-ES2L/1333Mhz / DDR2800[/td][td]1[/td][td]₪298.52[/td][td]₪298.52[/td][/tr] [tr][td]4[…
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב לגלישה וצפייה בסרטי HD בנוסף מדי פעם עריכת סרטים ושימוש בפוטושופ המחשב יושב בסלון ולכן חשוב לי מאוד שיהיה מחשב שקט התקציב עד 4000 ש"ח אלא אם כן תגידו שמספיק לי ביותר זול לא צריך ציוד היקפי תודה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שבת שלום, ברצוני לשדרג כמה מחלקי המחשב. יש לי מחשב עם כרטיס מסך GTX470 NVIDIA, 3 כוננים קשיחים, כונן דיסקים, מעבד Q9400 של אינטל, כרטיס הרחבה ל יו-אס-בי, כרטיס טלוויזיה, זיכרון 2 גיגה, לוח אם Motherboard Name Intel Pearl Creek DG31PR ברצוני לשדרג את הלוח אם, את הזיכרון ואת המעבד. אני מחפש משהו יותר חזק ממה שיש לי היום, בתקציב של עד 2500 עם נטייה ל 2700. 8 גיגה ראם (X2), מעבד יותר חזק וכמובן לוח אם שיתמוך בשידרוגים. תודה
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אהלן עקב הרס לוח אם במחשב הישן החלטתי לשדרג אותו השדרוג יכלול מעבד לוח אם וזכרונות. המפרט כרגע: מעבד: intel PentiumD 2.6ghz לוח אם: msi PM8PM-V זיכרון: 512MB 533mhz ספק: 400W כ.ק.: WD 80gb צורב: asus(חיבור sata) עכשיו, יש ברשותי עוד מחשב, המפרט: מעבד: intel E6300 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-UD3L זיכרון: Mushkin 4GB כ.מ.: Sapphire ATI Radeon HD4870 512MB GDDR5 PCI ספק: Thermaltake 500W כ.ק.: WD 500gb צורב: LG חשבתי לקחת את המעבד מהמחשב החדש(יחסית), לקנות לוח אם(עם כרטיס מסך מובנה), וזכרון(בנפח 2GB DDR2) ואת זה לחבר למחשב הישן ובנוסף לקנות מעבד קצת יותר מתקדם למחשב החדש קודם כל, האם זה בכלל רעיון טוב, או שכדאי פשוט לשדרג את המחשב הישן ולהשאיר את החדש כמו שהוא?(האם יש בעיה בהעב…
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
הדרישות: הולכת להיות מערכת הפעלה 64BIT. מרובע ליבות. (אני משתמש בתוכנות שצורכות ריבוי ליבות) אני כנראה אשחק קצת , אבל לא בצורה רצינית וגם לא חשוב לי לשחק ברזולוציה הכי גבוהה או הגדרות הכי גבוהות. לא זקוק לCROSSFIRE או SLI. לא הולך להיות OC !!! 4GB זכרון אם אפשר אפילו יותר (אני עובד עם VMWARE). המחשב שוכן במקום קריר והמארז מאוורר אז אני לא צריך תוספי קירור למיניהם. אני אצטרך גם ספק חדש (למען הספק-כח אומר שבמחשב יהיה ATI 4850 ,250GB , צורב אחד , ועוד כמה קשקושי USB קטנים) תקציב : 3000 אפשר טיפה יותר אם מישהו יהיה יצירתי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מחשב למטרות לימודים, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. התקציב הוא 3800 ש"ח או 1000$ במידה ואקנה/אזמין מארה"ב. התנסתי במחשבי 15 אינץ למיניהם והם די כבדים ולא נוחים לדעתי, אז אני מענויין במסך בגודל 14- 13(עדיפות ל 13), וחשוב לי מאד שלא יהיה בעל ציפוי "glossy",שעושה את השימוש בחוץ או אפילו באוטובוס באור יום לבלתי אפשרי. בין הייתר אני מבין שאעשה שימוש בתוכנת MATLAB שהבנתי שהיא דורשת כוח עיבוד חזק אני גם רוצה חיבור HDMI כדי שאוכל לחבר למסך טלוויזיה ולראות סרטי 720P (רק 720P לא מעל), מעבר לכך אין לי צורך בחיבורים נוספים מעבר לUSB וכו'. אין לי צורך בכונן/צורב אז ניתן לוותר אם אפשר חשוב לי מאד שתהיה מצלמת אינטרנט מובנת לצורך שיחות MSN/SKYPE פרט נוסף הוא שאני מעוני…
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-