עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הי חבר'ה, אני יודע שהתקציב לחוץ, זה בשביל חברה שצריכה רק אינטרנט, אופיס, ואולי סרטים מדי פעם. אין צורך בשום יכולת מעבר. הבנתי שהסלרון לא משהו, אם מישהו יכול לתת המלצה על מפרט מבוסס AMD מחנות טובה במרכז אני אשמח מאוד, או לחילופין מערכת מבוססת אינטל אם אתם בטוחים שהסלרון בסדר יש אפשרות לחרוג מהתקציב בממש קצת, עד 100-150 ש"ח, אבל עדיף שלא... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  2. Started by purple-hey,

שלום, הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין סוגי מעבדים, ספציפית בין : N280 , לבין N450 ? לדוגמה שני הניידים הנ"ל: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN110119 לבין http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=2017. ועוד כמה שאלות כלליות: האם יש ניידים שכוללים BLUETOOTH באותו סדר גודל מחירים ועם אותם ביצועים? מה לגבי כונן\DVD-R? האם אחד מהם \ שניהם מחשבים ממולצים? (ישמש את אישתי, אין דרישות ביצועים מיוחדות(יפה זה לא דרישה ) האם אפשר לסמוך על מה שרשום לגבי זמן סוללה ב 532H , עשר שעות נשמע לי מוגזם לגמרי. האם יש המלצות לנייד אחר באותו סדר גודל מחירים (חומרה טובה\ממולצת יותר)? תודה וחג שמח דן.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by kobiatti,

שלום, יש לי לנובו N-100. ומידי פעם לאחר יום יומיים שאינני מכבה את המחשב הסאונד במחשב נעלם ואין לי ברירה אלא לאתחל אותו ורק ככה הסאונד חוזר לעצמו. למישהו קרה דבר זהה? איך פותרים את הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  4. Started by vivogd,

p8600 או t9400 איזה מעבד עדיף? כרגע מתלבט בין שני מחשבים, שאלו המעבדים שלהם. ה-8600 בא עם 3MB וה9400- עם 6MB על המעבד אשמח לדעת מה ההבדל בינהם.

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  5. הי לכולם, אני רוצה להוסיף זיכרון לנייד שלי, ומבקש את עזרתכם. יש לי שני סלוטים של DDR2[br]פורסם בתאריך: 3.02.2008 בשעה 00:21:26 סליחה, בטעות ההודעה נקטעה. בקיצור, המחשב תומך במהירות מקסימלית של 266MHZ ואני לא מצליח למצוא DDR2 במהירות כל כך נמוכה. האם אני יכול לשים עליו זיכרון עם מהירות גבוהה יותר? זה צפוי לגרום בעיות כלשהן? האם עדיף לשים DDR1 עם מהירות שעון מתאימה? רק כדי לעשות סדר - את הזיכרון הישן אני מתכוון להוציא ולהתקין 1GB או 2GB. תודה מראש לעונים.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  6. אני מתכוון לרכוש מחשב מ- rsm. תתנו לי חוות דעת על המפרט אם הוא טוב לגיימינג. להריץ משחקים על high. לגבי הכרטיס מסך, אני לא מחפש משהו חזק יותר, ה- hd5750 יריץ לי את כל המשחקים של השנה שנתיים האחרונות ככה שאני לא מחפש את ה- hd 6850 או טובים יותר, בעוד שנתיים נקנה כרטיס חדש. אני צריך שתעזרו לי לבחור לוח אם מתאים הכי זול וטוב שיש, אין לי מושג מה לבחור. אם יש לכם שיפורים למפרט שבניתי ב- 100 200 שקל אז בבקשה. תודה לעוזרים[table] [tr] [td] [/td][/tr][/table] [/t][/t] [table][tr][td]Transcend 4GB DDR3 1333Mhz [/td][/tr][/table] 121.00 ₪ 1 [table][tr] [td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td] [/td][/tr] [tr] [td] [/td][/tr][…

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  7. Started by zoyaniv,

משום מה אני מנסה להתקין ומייד עם התחלת ההתקנה האקספלורר קורס וההתקנה מפסיקה דל E6400 ויסטה 32 ביט עם SP1

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  8. אני חושב שהכותרת פחות או יותר ממצה. דרוש מפרט בסביבות ה3,000(עדיף פחות מיותר כמובן) המיועד לשימושים כללים(סרטים/סדרות/אופיס) ומשחקים. זו תהיה עמדה חדשה לחלוטין ולכן יש צורך ב-הכל. החל מהמארז ותכולתו ועד למסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. לא מתוכנן שום OC ושום נעליים תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  9. כותרת...שיהיה מעוצב נקי יפה ושיהיה טוב לגרפיקה

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  10. Started by turvx,

אני רוצה מחשב עד 1800 שנועד למישחקים קלים כמו LOL והציאו לי את המפרט הבא מעבד: AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition TRAY - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪485 קירור למעבד: בקניית מעבד בלבד- Cooler For AMD Original כמות: 1 - מחיר: ₪18 לוח אם: Gigabyte GA-M68MT-S2P כמות: 1 - מחיר: ₪239 מארז: Ippon A6 120mm x 2 + 450W PFC כמות: 1 - מחיר: ₪228 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 1 - מחיר: ₪21 זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 כמות: 1 - מחיר: ₪106 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪429 כרטיס מסך: Ninja GT220 1GB…

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  11. שלום רב....... ניסיתי להרכיב מפרט באתר של סקי פי סי אבל הוא יצא קצת יותר מידי יקר......... התקציב שלי הוא 5500 ש"ח גג..... ופה יצא לי 6600...... איני מעוניין בהארד דיסקים מארז שיהיה שקט לא ממש מעניין הצבע והחלון, עדיף כמה שיותר צנוע ואיכותי. לא בחרתי קירור למארז ולמעבד אבל רצוי ששניהם יהיו שקטים במסך אני מתלבט אולי יש מסך טוב לגיימרים שעולה פחות? עכשיו מה עדיף לי שני כרטיסי מסך 8800 GTS או 8800 GT אני חושב שעדיף ללכת על הGTS כי בסוף המחיר גדול כולה ב50 ש"ח אבל הביצועים בהרבה יותר..... אולי עדיף לי 8800 GTX יחיד או 9800 GTX???? בזאת אני צריך עזרה עכשיו המטרות להריץ משחקים כבדים על HIGH ........ (חחוץ מקריסיס ....זה צריך 9000 ש"ח) רזולוציה 1680* 1200 וקצת עבודה ב3…

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  12. Started by yakirr4,

אני לא צריך שירכיבו מפרט אני קונה מאבא של חבר והוא נתן לי הצעה של מחשב שאני לא כול כך בטוח לגביו . http://www.grandadvance.co.il/defaul...view&pid=18543 זה המחשב, הוא אמר לי שזה עם מעבד I7 וכל זה ב 5,000 . אני צריך שהמחשב יהיה לגיימינג כמו BF3, AS3 ועוד כאלה שעומדים לצאת בעתיד כמובן שאני רוצה שירוץ על ההגדרות הגבוהות . אני גם צריך אותו לשימוש של עריכת וידאו וגרפיקה בתוכנות כמו : אפטר אפקט , פוטושופ , פרימייר ובעתיד תוכנות כמו מאיה . יש לציין כי אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך ל GeForce GTX 560 Ti . השאלה היא האם המחשב הזה כולל הכרטיס מסך יספיק לצרכיי הנ''ל ? ואם לא אז מה כדי לשדרג ? תודה מראש לכול העוזרים ! ! ! :jump1: :jump1: :jump1:

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  13. Started by Gliding,

ואם כן, זה עדיף על לחבר לחשמל עם סוללה..? ורק כדי להוסיף עוד קצת מגוחכות לפוסט: אפשרי לעשות אוברקלוק לכרטיס המובנה של 945GM (נדמה לי 950 משהו)?

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  14. Started by Oray Lola,

שלום, אני מעוניין לקנות את המחשב הזה מאמזון , אך מעולם לא רכשתי מאמזון מוצרים, קל וחומר מחשב נייד . אני מאמין שלא אמצא מחשב שנותן לי תמורה גדולה יותר למחיר מזה בהתאם לצרכים שלי כמובן - גיימינג בינוני. רציתי לדעת יותר על תהליך הקנייה מאמזון - במידה ויש לי מכר שטס לארה"ב - אני אוכל לדלג על המשלוח והמע"מ? אני מניח שכמה ממכם עשו זאת - אני רוצה לשמוע על נסיונכם . http://www.amazon.com/gp/product/B015PYYDMQ/ref=ox_sc_mini_detail?ie=UTF8&psc=1&smid= 0 תודה רבה ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by yoni122,

שלום, מחפש מקום שמוכר מקלדת ל dell inspiron 14z 5423 עם אותיות בעברית. מצאתי רק מקומות שמוכרים אנגלית בלבד + מדבקות ומקום אחד שמציע חריטה. אין אפשרות לקנות עברית + אנלית, כמו שהמחשב הגיע במקור? תודה, יוני.

16. Started by ftzahi22,

המפרט שלי מופיע בחתימה -- יש לטעם לשדרג ? עד 700 שח

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  17. שלום! רציתי בבקשה שמישהו ימליץ לי על מערכת מחשב, לצרכי צפיה בסרטים בעיקר (DVD וMPEG4), ולעתים גם משחקים פה ושם... (מטריקס למשל...). הנה על מה חשבתי קצת: התצוגה חשובה לי, הסאונד דיי חשוב לי - חשבתי על האודיג'י הפשוט (400 ש"ח) - בעיקר כדי להפחית מעומס על המעבד שגורר כרטיס משולב וגם כדי להעלות טיפה בביצועים, ומצד שני - האם הONBPARDS כיום מספקים סאונד טוב ואיכותי ל6 רמקולים בתקני DTS ו5.1? עדיף לי מארז ללא ברגים. כונן DVD כמובן, צורב לא חשוב כרגע (יש), מערכת רמקולים שלמה תיקנה בעתיד, אני לא חושב שיש צורך ביותר מ2.6 GHZ לא? והאם עדיף בכלל פנטיום או אתלון? עדיף לי כונן קשיח עם 120 GB ולא 80... כמובן 8MB באפר וSATA (הרבה יותר עדיף לא?) כרטיס מסך ATI 128MB עם יציאת תצוג…

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  18. Started by ABCD,

אני עומד לקנות מחשב AMD בחנות צג מערכות מיידע בירושלים ורציתי לדעת אם הם אמינים כי לא שמעתי עליהם שום דבר באינטרנט. האם ידוע לכם על החנות? האם הם אמינים וכדאי לקנות שם?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  19. היי... יש לי מחשב של HP שבא בילט-אין עם ויסטה , לאחר שהוא גרם ליותר מידי בעיות פירמטתי והתקנתי עליו XP. הבעיה היא שעכשיו אני לא יודע כיצד להגיע לחיפוש רשת אלחוטית מה שהיה בויסטה ? האם צריך גרסה מיוחדת של XP לניידים או שניתן להתקין את החלק הזה בנפרד ?

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  20. שלום אנשים! במזל טוב החלטתי סוף סוף על הדגם של ACER 5672 : http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=2750&catcode=507 בטעות הגעתי עד ליבואן וקיבלתי הבטחה שהוא יכול לשווק רק אם זה לפחות 3 מחשבים ושזה יהיה בהנחה יפה מהמחיר בחנויות. אני צריך את המחשב לאמצע אוקטובר ואני הולך לרכוש אותו בחודש הקרוב, כך שמי שחושב ברצינות על הדגם הזה שידבר איתי ונלך בצוותא מצפה להענות בהודעות האישיות אם אפשר, ולתגובות לגבי הדגם הספציפי הזה... בתודה מראש, עפר

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  21. אין לי מושג במפרטים של מחשב נייד והתקציב שלי הוא 2000 ש"ח. אין לי העדפה מיוחדת לכלום, רציתי לדעת אם הסכום הזה יספיק להביא מחשב סבבה.. משחקים לא גדולים משו בשביל פרו ומנג'ר בעיקר אם התקציב לא מספיק אז תגידו לכמה אני צריך להעלות אותו. תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  22. שלום, אני צריך הצעה למפרט מחשב במחיר 3000-3500, המחשב אמור לשמש בעיקר להאזנה למוזיקה ולגלישה פשוטה (לא להורדות!) לכן אני צריך כרטיס קול איכותי ורמקולים איכותיים, עד כמה שאפשר במסגרת תקציב זה (לדעתי השקעה של בסביבות 1000 ש"ח רק בסאונד). אם כרטיס קול/מערכת רמקולים 5.1 לא יתנו לי כלום מבחינת איכות האזנה למוזיקה אז אני מעדיף 2.1 יותר איכותי (לא מיועד למשחקים/סרטים). כרטיס מסך - כמובן שאפשר להתפשר על פשוט יחסית. הארד דיסק - עדיף שיהיה עם נפח נורמלי שיהיה אפשרי גם לאחסן בו את המוסיקה. תודה!

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ₪. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטים (גם ב FHD) וגלישה באינטרנט קצת עריכת תמונות ב CS6 (לא משהו מקצועי) קצת משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש דפדפנים (בעיקר כרום) ואופיס תמיד. נגני סרטים HD – לעיתים קרובות מאד. Photoshop CS6 - מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קצת פיפא 2012 ו- NBA 2012 (לא צריך שיעבדו על רזולוציות גבוהות, רק שיעבדו חלק ). -מהי הרזולוציה הטבעית …

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  24. Started by Or Shachar Ben Gal,

אני שוקל לקנות מחשב. אני ישתמש בו לשחק משחקים גדולים כמו GTA V בבקשה תגידו לי אם כדאי לקנות אותו לינק למטה http://ksp.co.il/?uin=34218&select=.269..1537.

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  25. גלישה באינטרנט, אולי אולי קצת וורד יכלול וינדוס בטריה ארוכה יחסית משקל לא קריטי אבל שלא יהיה כל כך כבד דיסק קשיח לא בנפח גדול במיוחד..משהו כמו 20 ג'יגה 40 ג'יגה ושיהיה לפחות ב-5200 סל"ד זכרון 512 וזהו בערך אני לא מבין גדול אבל אני צריך מחשב שישמש לגלישה באינטרנט..כל המסנג'ר ICQ ושיחות אינטטרנט עם מצלמה ומיקרופון וזה. סה"כ לא דרישות גבוהות אבל סטנדרטי וזול תודה!

• 1 תגובה
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.