עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ofird,

שלום, אני מעוניין לקנות 2 מחשבים 1 לMedia Center ואחד לאבא שלי רק לעבודה ביתית סטנדרטית. איפה אתם ממליצים לרכוש? אני גר בראשון (אני יודע שאתם בדרך כלל מביאים מפרטים מKSP, איך הם?) נ.ב. - למרות שאני מבין במחשבים, אין לי כוח להרכיב לבד, אז זה יכלול גם הרכבה.

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. אהלן אנשים. שמי לירן ואני חדש בפורום הניידים והאמת שעדיין אין לי אחד כזה, ולכן אני פונה לפורום... סכום הכסף שאני מעוניין להשקיע הוא עד 5500 ש"ח שזה לא הכי נמוך ולא הכי גבוהה. המחשב הולך לשמש לכל מטרה אין מטרה מוגדרת. אני עשיתי בדיקה קטנה והגעתי למסקנה שהמחשב שנותן הכי הרבה לכסף שלי זה ה..GIGABYTE W566N Intel® Core 2 Duo 2.5GHz 4GB והנה המפרט : מעבד : Intel Core 2 Duo T9300 מעבד 2.5GHz מהירות 6MB L2 Cache זכרון מטמון זיכרון : 4GB נפח 800MHz מהירות זיכרון 0 חריצי זיכרון פנויים 4GB קיבולת זכרון מקסימלית אחסון : 250GB גודל דיסק 5400RPM מהירות דיסק כוננים : כן DVD Multi Burner מסך : TFT LCD Glare Type סוג 15.4 גודל 1280X800 רזולוציה 1…

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. P4 1.8A ABIT IT7-MAX XTREME DDR PC2700 256MB LEADTEK TI 4200 128MB WD 80GB 8MB CACHE TSUNAMI P3\4+350W TEAC FLOPPY LGX52 CREATIVE SB VIBRA 4D GENUIS TXR III TOTAL:5073 על הלוח אני ממש לא בטוח, אבל אם אני לא מתבלבל בדגם, אז זה האסוס המומלץ(אני חושב) שעולה 923 ש"ח. אפשר להוריד או להחליף ללוחות שכולם יותר זולים ממנו ב100 ש"ח. מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. שלום אנשים אשמח לעזרה שלכם בייעוץ קניית מחשב ,אשמח שאנשים גם ללא אינטרסים יתנו כאן מפרטים מתאימים , תודה רבה מראש !! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, מתאפשרת חריגה במידה והסיבה באמת מצדיקה זאת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קריטי בצורה מיוחדת 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. . מה התקציב המקסימאלי?6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24 אינצ כנראה זה יהיה יותר גדול בהמשך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בנוני-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. מחשב נייד לסטודנטית הנדסה תעשיה וניהול עד 4000 שקלים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח - קנייה מאילת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים בסיסיים, ייתכן שבעתיד יהיה צורך בהתקנת תוכנות לימודיות כבדות ושפת תכנות כמו Pyton דרישה לנפח גדול של זכרון - 16 ג'יגה מינימום 3. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן SSD חובה 4. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות למסך גדול יחסית - 15 ומעלה אבל מצד שני שתיהיה יכולת למשקל קטן (לסחוב אותו)…

7. Started by tzay,

אשמח לעזרתכם בבחירת מחשב נייד בהתאם לדרישות הבאות: מטרות המחשב? לימודים (בעיקר אופיס למיניהן) ואינטרנט (גלישה וצפייה בטלוויזיה). יחד עם זאת, שיישאר רלוונטי לאורך זמן. מחיר? עדיף סביב 2,000 ש"ח (אפשר עד 2,500 ש"ח). גודל וציפוי המסך? עדיף 14 בגלל המשקל והניידות אבל אפשר גם 15.6 קל. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? נדרשת מקלדת מלאה (נומרית), עשוי להוות משקל מכריע. משקל רצוי? לאור מסך מינימלי של 14 (בגלל המקלדת הנומרית), אני מניח סביב ה- 2kg. האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע עשוי להספיק. כונן קשיח? ממוצע עשוי להספיק. לא מבדיל בין הסוגים. כונן אופטי? רצוי. אפשר להסתפק ברכישת חיצוני (במסגרת התקציב). מעבד? מבין שזה נתון משמעותי אבל לא מבין בזה. ראיתי כמה i3 ו- i5 במהירו…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. פעם ראשונה בפורום - אשמח לעזרתכם. בקצרה - אני מחפש מחשב למטרת פיתוח תוכנה, בדגש על הרצה של כמה VMים במקביל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חובה לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים העיקריים במחשב: - פיתוח תוכנה; visual studio, eclipse, אמולטורים לאנדרואיד וכו' - הרצה של מכונות וירטואליות (עם VMware) - בד"כ עד 2 מכונות במקביל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). vmware, visual studio, eclipse ב) במידה והמחשב…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. אז ככה אני רוצה מחשב שיריץ משחקים כבדים עכשיו יש לי מפרט שהמליצו לי בחנות ואני רוצה חוות דעת, כמו כן האם לדעתכם כדאי לקנות מעבד כפול ליבה (אם מסתכלים לעתיד). אני מעדיף AMD AMD Athlon 3200 939 socket 64bit איזה לוח אם כדאי gigabyte 6a k8nf9 או שיש לכם משהו יותר טוב להציע? לגבי זכרון אני רוצה 1024 - לא יודע מה מומלץ PCi EXp Gforce 7600GT 256 Leadtec צורב, כוננים מקלדת ועכבר וספק אני אברר כבר בחנות, לא מעוניין במסך תודה לכם

• 37 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. יש לי מחשב נייד של HP dv6510ej cpu= 2 GHz Intel® Core™ 2 Duo processor T7300 Memory 2 gb Video Graphics Intel® Graphics Media Accelerator X3100 כאשר אני מחבר את המחשב למסך LCD חיצוני אני רואה גלי עדווה על המסך החיצוני כאשר אני מנתק את הספק של המחשב הנייד הגלים נעלמים לגמרי אני חושב לקנות מייצב מתח שאני הבנתי מאנשים ששאלתי שיכול לפתור את הבעיה הזאת המייצב שמצאתי הוא Advice AVR PRO 1200 - Surge Protector מה שאני רציתי לשאול אם משהו נתקל בבעיה כזאת לפני כן ואיזה פתרון הוא מצא תודה רבה חברים

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. שם הפריט אחריות מק"ט כמות AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box 3 שנים AMDath2445Box 1 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET 3 שנים GBMA770UD3 1 זיכרון Kingston 2GB DDR2 800Mhz CL6 3 שנים 740617128505 1 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS 3 שנים WD5000AAKS 1 Sapphire ATI Radeon 4870 1GB GDDR5 HDMI Toxic Edition 3 שנים S4871D5T 1 צורב LG GH22 SATA x 22 Black שנתיים 8808992429968 1 ANTEC Three Hundred 300 Gaming שנה antec300 1 SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze 3 שנים SSSS500ET 1 הרכבת מחשב עד 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים assad3k 1

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. היי כולם! אני בארה"ב עכשיו ואני רוצה לקנות פה מחשב נייד. הוא יהיה בעיקר לצורכי לימודים אבל אם כבר יהיה לי משהו אני ארצה שמשחקים גם ירוצו עליו. אם כבר אז כבר. אני לא מחפש מחשב נייד מטורף למשחקים אלא שירוצו עליו בהגדרות ממוצעות (ואפילו קצת פחות ממוצע). חשוב לי גם שהוא יהיה נייד ולכן אני מעדיף אותו קטן וקל יחסית. אני יודע שזה בא קצת בסתירה עם העובדה שהוא ישמש גם למשחקים אבל אבל יותר חשוב לי שיהיה קומפקטי המחשב הכי רציני שראיתי זה אבל אני לא יודע אם הכרטיס מסך והזיכרון של הכרטיס מספיקים: Dell - Studio XPS http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9358063&st=9358063&lp=1&type=product&cp=1&id=1218090589096 מה אתם אומרים? יספיקו? שתי מחשבים נוס…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. מחפשת מפרט למחשב עבור ביצוע הדמיות ושימוש בתוכנות תלת מימד. תוכנות שבדר״כ משתמשת 3d max. veray. blander מחפשת מפרט שיעמוד בעומס, קיבלתי המלצה על כרטיס מסך rtx 3070 NVidia והבנתי שהזיכרון 32g זה מה שאני צריכה. מפה צריכה את עזרתכם.. במידה התקציב שהצבתי לא מאפשר זאת, אנא הציעו לי מפרט בתקציב המתאים לצרכי. תודה

14. Started by AviramH,

היי, אני מעוניין לקנות לעצמי מחשב חדש עד 3000 שקל, אפשרי לחרוג עד 3500 אם זה שיפור ממשי, חבר שלי הרכיב לי את המפרט הבא (אני לא צריך דיסק קשיח,קירור למעבד וכונן דיסקים. אני משתמש באלו מהמחשב הישן). מעבד AMD Athlon II X3 445 Box ₪400 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX445WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 ₪418 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495E זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ ₪466 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBNQ כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GTX 460 768MB DDR5 PCIe + Just Cause 2 Coupon ₪983 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GWGTX460PCX768 מארז ללא ספק Cool…

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by KeepOuT,

* מטרות המחשב? שימוש ביתי, עבודות, חיבור המחשב לטלוויזיה וצפייה בסרטים/סדרות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? נתון זה אינו רלוונטי מפני שרוב הזמן המחשב יהיה מחובר למסכים אחרים, אך כאשר אני אהיה על המחשב עצמו אני מעדיף שעל המסך לא יהיה השתקפויות של האור או כל מיני דברים אחרים. * רזולוציית המסך? לא כל כך משנה לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה. * משקל רצוי? אין חשיבות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין כל כך חשיבות, רוב הזמן הוא יהיה מחבור לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני לא מבין בזה.. * Bluetooth? אפשרי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אך אני לא מוכן לקחת HP.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Roma bluz,

שלום חברים, לפני שאני ממשיך בקנייה אשמח מאוד להתייעץ איתכם האם לדעתכם יש מה לשנות/להוסיף? השימושים בעיקר הם לאנימציה, רנדור, מידול. תודה :))) תקציב 9000 שח טיפה גמיש. -Intel core i7 7700 3.6Ghz 8MB Cache s1151 - Tray. - Noctua NH-D15S CPU Cooler. - Asus STRIX H270F GAMING LGA1151, Intel H270, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP. - HyperX FURY 2x16GB DDR4 2400MHz CL 15 Kit. - Asus GTX 1080 Ti TURBO 11GB GDDR5X 2xDP PCI-E. - Western Digital Caviar Black WD2003FZEX 2TBSata lll. - Kingston SSDNow UV400 SUV400S37/480G 480GB SSD SATA III. - On Board 7.1 Channel Audio. ( sound card). - On Board 10/100/1000 (net device). - Antec 750W Active PFC Modular 80+ Bronz…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. שלום, מבקש את חוות דעתכם על המפרט הבא. השימוש הוא בעיקר גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקים בסגנון של Fifa ו-Nba. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Dual-Core G3220 3.0Ghz 3MB LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪276 קירור למעבד: 1150-Intel Original LGA1155 - עד 65W כמות: 1 - מחיר: ₪28 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪269 מארז: באנדל תקציבי - SilverStone Presicion PS08 USB3 + Seasonic S12II 380W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪399 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪226 כרטיס מסך: Sapphire 7770 1GB GDDR5 DVI HDMI DP GHZ Edition כמות: 1 - מחיר: ₪513 קשיח למחשב שולחני: WD…

18. Started by Fexor,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500, אפשר לחרוג בעוד מאתיים, שלוש מאות גג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אופיס, מיילים, הדפסות, צפייה בסרטונים ותמונות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ברמה סבירה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא יותר מ-2 קילו, אם אפשר פחות אז עדיף 7. האם האם יש צורך לכלול …

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. יש לי מחשב נייד של HP מדגם pavilion dv6-2155dx שקניתי אותו לפני חודשיים בארה"ב בערך ,עכשיו בשבוע האחרון אני מקבל הודעה למטה בסימן של הבטריה-"שקול להחליף סוללה "ועל הסימן של הסוללה מופיע איקס. מה הבעיה ?ואיך זה יכול להיות שזה קורה לי כל כך מוקדם???

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. שלום! מחשב בן חצי שנה ׁ(מצורפת חשבונית לקונה) : כמה הוא שווה ? מעבד: Intel Core i5-3470 Ivy Bridge Quad-Core 3.2GHz לוח אם: Gigabyte LGA 1155 Intel GA-B75M-D3H זיכרון: corsair vengeance 24gb (2X8)+(2X4) 1866mhz קירור (למעבד): arctic cooling ספק: antec 550w מארז: Antec P100 כרטיס מסך: ONBOARD הארד דיסק: ללא תודה מראש אני חייב למכור אותו בהקדם יום נהדר

21. שלום! אני עכשיו קניתי מחשב ממוצע שאני עומד לשדרג. המפרט לפני השדרוג: מעבד core i3 2100 לוח אם : H6\H1 אני לא כל כך זוכר 4 גיגה זכרון 500 גיגה קשיח השדרוגים: כרטיס מסך geforce nvidia 1 gb שעולה 320 שקלים. השאלה היא אם לשדרג ל i5 או I7 המחשב בלי השידרוגים עולה 1100 בהנחה מיוחדת התקציב הוא עד 1700 עם חריגה של 200 ש"ח ללא חומרה המחשב מיועד למשחקים כמו crysis 2 gta iv gta san andreas counter strike combat arms

22. Started by Roeebenj,

האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך \ לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 500 + - 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - בעיקר גיימינג * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד - כל המשחקים החדשים gta pro bf cod וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה) - לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל) צורב כן , כונן דיסקטים גם חושב שכן 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? - לא מעוניין 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Idan Gershi,

היי אנשים, אשמח לעזרתכם! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K כולל מסך, עדיף לחסוך כמה שאפשר. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית Photoshop ו-Illustrator כולל 3D, אולי יהיו תוכנות נוספות בהמשך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 23-27 אינץ', אשמח להמלצה לשני הגדלים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי אבל שישאר בגבול הסביר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, …

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by Y.k,

המפרט מ KSP ורציתי לדעת אם יש משהו שאני יכול לשנות בו (הזכרונות נראה לי לא משהו זה לא ה SPEED PREMIUM שלהם :\) הדגש הוא על הפחתה במחיר אבל אם יהיה שינוי רציני בביצועים אז אפשר להישאר בתקציב הזה .. Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 X 2 XFX 6600GT 128MB DVI, TV, DDR3 SEAGATE 160GB SATA II Teac/SONY 1.44 (Black) NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 Thermaltake BIG Typhoon Thermaltake Shark VA7000BWA/SWA MS Internet + MS Mouse Optical 5170 תודה לעוזרים איזה חמודים אתם עריכה: שכחתי לשים PSU אז אם אפשר גם להמליץ על אחד שיחזיק ת'מחשב הזה בסבבה .. טנקס

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. אהלן זקוק למפרט : מחשב בשביל בן אדם לפני גיוס שמשתמש בו המון, בעיקר לגראפיקה (אני גראפיקאי במקצועי אז אמרתי לעצמי שכדאי לפנק את עצמי בבית במחשב שיהיה חזק יותר מהמחשבים במשרד), טיפה עריכת סאונד וטיפה משחקים (לא הרבה, אבל אם כבר משחקים אז שירוצו בסבבה) נתחיל במה שיש לי : (במובן של : לא צריך לקנות את זה, כי יש לי כבר) יש לי מסך סמסונג 17" סביר למרות שיש מצב שעוד כמה חודשים גם הוא יתחלף , שמתי עין על איזה מסך שחבר המליץ וקנה בעצמו - מסך LCD למחשב 20" לתלות על הקיר- משהו איכותי אבל זה כבר טופיק אחר.. יש לי שני דיסקים קשיחים - דיסק אחד שהיה איתי מההתחלה של 40 ג'יגה ועוד אחד חדש של 160 (רציתי לדעת אם הHD שלי מותאמים ללוח אם ישן - לא זוכר אם הסוג הישן זה SATA או הסוג השני …

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים