ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
https://www.tms.co.il/56071 לא להתייחס לסטיק זיכרון וSSD 2.5 אני צריך אותם למחשבים אחרים. איך אפשר להוזיל? מטרה: משחקים ולימודים לילד בר מצווה כרטיס מסך אקנה לו יד שנייה 1060 ב-400 שקל נראה לי הלוח אם יקר, לא נראה שצריך את כל הפיצרים, לא מתוכנן שדרוג לפחות עוד 3 שנים
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב אשמח בעזרתכם לשדרג את המחשב הזקן שלי, שהתחיל להתעצל לו. התקציב שלי הוא 2000 ₪ שנבדק כמספק ויכול לענות על הדרישות הנ"ל ניתן למתוח את התקציב גם לאזור ה3 או 3.5 אם זה נדרש ונחוץ לדרישות שלי. השימושים העיקריים יהיו: 1) הרבה מאוד תוכן HD ותלת מימד כבד במיוחד (יש שני מסכים 47+22 תומכים) 2) לעיתים עריכת תמונות (פוטושופ) ברמה בסיסית בלבד 3) משחקים חדשים ,עדכניים ועתידים, שיתמוך בעיקר ובאיכות סבירה, אין צורך בביצועים גבוהים ואיכות מקסימלית. רזולוציה עיקרית 1080p 4) רצוי 2 כניסות USB3, לא חובה כי אפשר להשתמש בכרטיס הרחבה PCIE אין צורך לשדרג את: המסך\ ציוד הקפי \ ומארז+ספק נשארים HTPC מה שנותר לי לשדרג זה הבאנדל: מעבד, לוח-אם, זיכרון, דיסק קשיח וכרטיס מסך 1…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! אחי התחיל ללמוד,עיצוב גרפי ופרסום מובייל. הוא מעוניין לקנות מחשב שאשמש אותו כתחנת עבודה. כרגע הוא רק בתחילת דרכו אבל אשמח לקבל לקבל ממכם המלצה למחשב חזק יחסית שאתן גם ביצועים לעתיד. מה התקציב המקסימאלי? 5500-6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד אפשר לחסוך ב) במידת הצורך . עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): כרגע זה רק תחילת דרכו, השימושים בתוכנות עיקריות הם פוטושופ, אילוסטרייטור ואיינדזיין. אולי בעתיד גם משהו יותר כב…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, אני אוטוטו מתחיל ללמוד לתואר ואני מעוניין לקנות מחשב נייד, התקציב הוא כ-2500 שקלים אבל מחשב שיתאים לצרכים שלי במחיר זול יותר גם הוא מקובל. אמנם השימוש למחשב הוא לא למשחקים כבדים וכו' אבל אני מעוניין שיהיה מהיר כברק וירוץ לי ולא יתקע וידלק מהר ושיהיה מהיר ויוכל להריץ משחקים במידת הצורך וזמן סוללה ארוך. * מטרות המחשב: עבודה בWORD גלישה באינטרנט,סקייפ. * גודל המסך: מבריק או מאט? אין לי שמץ מה ההבדל בין השניים אשמח אם תעזרו לי בנושא, לגבי הגודל.. לא משהו עצום אבל לא משהו קטן... שיהיה בגודל טוב. * רזולוציית המסך: בינונית- גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: שיהיה את האפשרות להזיז את העכבר עם האצבע. * משקל רצוי: לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כמה שיותר ארוך כמה שיות…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, מתכוון לקנות מחשב לאבא- בן 65. שימושים עיקריים כוללים צפייה בסרטים, שימוש באינטרנט, כגון- יוטיוב, פייסבוק, חדשות ואימייל. וכן שמיעת מוזיקה. המחשב יחובר דרך HDMI למסך טלוויזיית סמארט 42 אינצ' של סמסונג. כעת אכתוב לפי הפורמט המומלץ בפורום. תקציב- 2K (זה כולל ציוד היקפי שיפורט בהמשך). שימושי במחשב- פירטתי בהקדמה. ציוד היקפי- השימוש במחשב ייעשה בישיבה או בשכיבה על מיטה. יש צורך בעכבר שיתאים למשטח עבודה שציינתי (מיטה) ושתהיה קליטה טובה שלו, מקלדת קטנה אם אפשר וברמקולים. חשוב שהמחשב יהיה שקט עד כמה שאפשר (בהתאם לתקציב שציינתי. אם יש אופציה לשדרג ב100-200 שקל, כך שהמחשב יהיה שמשמעותית שקט יותר, אשמח אם תציינו את האופציה לכך). לא מתוכנן …
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי לכולם, יש ברשותי שני כרטיסי מסך שמעוניין למכור ורוצה לדעת כמה הם שווה היום.. 1: gainward geforce GTX260 maxcore 216SP MB896 נרכש בסוף 08 מיבואן גיינוורד הרשמי בארץ 2: asus geforce GTX680 DC2 2GB OC נרכש לפני שנתיים בערך מKSP ללא אחריות תודה לעונים :]
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מטרות המחשב? תכנות (על כל רבדיו), סרטי HD. (אולי משחקים פשוטים כמו פיפא) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14+- . מאט אני מניח הכי מומלץ? לא ממש מבין בזה.. * רזולוציית המסך? FHD! * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה ומוארת - בונוס * משקל רצוי? פה חשוב שיהיה כמה שיותר קל, אתנייד איתו כל יום באוניברסיטה אני מניח. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר זמן, להיות ג'אנקי של נקודות חשמל זה לא אידיאלי לסטודנט. 8 שעות +- יהיה נחמד אני מניח (גם פה, אשמח לדעתכם) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? כרגע אני לא משתמש, אבל אם לדעתכם צריך אז בכיף. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אף פעם לא השתמשתי בSSD, ככה שאני סומך על דעתכם המנוסה. * כונן אופטי? …
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני אגיד לכם את האמת, אין לי כסף לבזבז על מחשב נייד, ובכלל אני לא עושה שום דבר עם המחשב חוץ מלגלוש באינטרנט, לפעמים אני מוריד איזה סדרה באימיול או סרט ישן ומדבר במסנג'ר\אימייל. מה שאומר שחשוב שהוא יהיה מאוד זול כי כבר יש לי מחשב נייח וצריך רק משהו ON THE GO וחשוב גם שיהיה קטן.. אני לא הולך להסחב עם משהו כבד מדי בפומבי.. הארד דיסק וכאלה, אני מניח שלא צריך יותר מדי אם יש איזה כונן DVD האסוס עולה רק 400 דולר ל4 ג'יגה 512 מגה זכרון והוא פיצי ואפשר להוסיף לו עוד 8 ג'יגה בSD. אבל אין בו כונן דיסקים ?? איזה מחשב משומש קטן לקצת גלישה ואימייל אפשר לקנות שלא אמור לעלות על ה500 דולר מאיביי ? מה שטוב באסוס זה שהוא יחסית חדש ועובד מהר עם הלינוקס כי כל המחשב מתוכנן לעבוד ח…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לפני הכל רציתי לומר שפה זה הפורום מספר תמיד עוזרים ותמיד אדיבים תודה רבה! ולעניין: יש לי מחשב די "זקן" כבר 4 שנים ולאחרונה אני רוצה לשדרג אותו לעוד שנה אחת אחרונה כדי שיוכלו לרוץ עליו משחקים באיכות נחמדה (לא רזולוציות מטורפות ולא הכי גבוה ) כמו call of duty 4 unreal 2007 וכאלה המפרט של המחשב שלי הוא כזה : מעבד: פנטיום 4 2.8 גיג'ה הרץ לוח אם: asus p4s800 (קורא רק כרטיסי מסך agp לא pci) זיכרון: 512 mb (אין לי מושג איך מבררים תדר וכאלה) דיסק קשיח : 80 GB (לא צריך שידרוג) כרטיס מסך: readon 9600 se כל השאר לא חשוב ... אני חשבתי לשדרג זיכרון וכרטיס מסך ומצאתי באתר skypc את geforce 7600gt+זיכרון של 1 ג'יגה של kingston ביחד ב850 השאלה האם זה שווה והאם יש למישהו משהו אחר …
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני זקוק למחשב נייד שישמש אותי בשנת הלימודים הנוכחית ואח"כ יעבור לשימוש שאר המשפחה ללימודים/שימושים אחרים... התקציב הוא 5.5K, הדרישות שלי הן: משקל סביר - לא צריך את הקלילים ביותר, אבל לא משקל מוגזם. מהירות סבירה-טובה - צריך להריץ XP (או אולי בעתיד ויסטה?) במהירות סבירה+ וללא בעיות מיוחדות. אני הולך לעבוד על המחשב הנ"ל כמה שעות ביום בתוכנות כגון וורד וכו'. בקשר לזמן הסוללה, אני יודע שהסיכוי הכי טוב שלי להשיג זמני סוללה טובים הם לקנות סוללה חזקה יותר מהמקורית שכן רוב הניידים מגיעים עם סוללות חלשות, סוללה ארכוש בהמשך. הנושא ממש דחוף לי שכן שנת הלימודים כבר החלה ואני זקוק לנייד בהקדם האפשרי תודה רבה לכל העוזרים![br]פורסם בתאריך: 5.09.2007 בשעה 16:25:08 מה אתם א…
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
העתקתי מהמפרט כמו עצלן CPU - Intel Q6600 2.4GHz Motherboard - Gigabyte EP43-DS3L GPU - Radeon HD4890 Cooler - Prolimatech Megahalems+Scythe S-FLEX 1600RPMFans - 2 front + 1 side scythe s-flex 1600 RPM RAM G.Skill 2GBX2 800Mhz PSU - Hiper S625 HDD - Samsing F2 Spinpoint 500GB 7200RPM אז המחשב לא עובד, ניסיתי קצת לפענח את הבעיה אבל כבר לא היה לי כח, ממילא הגיע הזמן כבר להחליף אותו וקניתי חדש. אני מניח שזה הכונן הקשיח שמת. אז מחשב ששבק חיים וחסר מערכת הפעלה, כמה שווה? בסביבות ה 1000 שקל אני מנחש? וכמה הוא יהיה שווה עם הסמסונג T220?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שאלה שמאוד מאוד חשובה לי! אני לפני שידרוג קליל של המחשב ורציתי לדעת סופית מה באמת חובה לשדרג ועל מה אפשר לוותר? כמובן אמשח אם תרשמו ליד כל רכיב הסבר איך הוא משפיע על ההפעלה של המשחק - נתחיל: לוח אם מעבד זכרון פנימי כרטיס מסך כרטיס קול מאווררים תודה, אני בטוח שיש כמה חלקים שאפשר לוותר עליהם בשידרוג.
-
- 37 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט מלא למחשב למשחקים כבדים (Crysis...). תקציב 9000-10000 גמיש. העדפות אישיות: מארז מאוורר היטב ושקט מעבד Q6600 זיכרון 2 GB כרטיס GeForce 8800GT G92 512 (או יותר טוב במחיר של עד 300-400 ש"ח יותר) HD 500 MB צורב DVD multi layer,רצוי X20 ספק כח שיתמוך בכל זה מסך - כנראה דל 2007WFP (אין לי מקום ל 24") מקלדת ועכבר לא אלחוטיים רמקולים הייעוץ העיקרי שאני רוצה הוא בנושא לוח אם, זכרונות, מארז וקירור למעבד/ מארז (אם צריך) יש המון מבחר, ואין לי מושג מה יותר עדיף כנ"ל בנושא מלדת ועכבר - מעדיף עכבר לייזר חשוב לי לוח אם שיתמוך ברכיבים שיצאו בעתיד כדי שלא אצטרך להחליף את כל המערכת בשביל לשדרג כרטיס מסך/ זיכרון אשמח אם תוכלו לציין את החנות שבה בחרתם את החלקים הבנתי ש TMS …
-
- 35 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכל המייעצים, אני סטודנטית מתחילה בלימודי חינוך. לצערי אני לא מסתדרת בלי מחשב נייד בשיעורים (והמחשב השולחני בבית ישן שנת ישרים). הייתי רוצה להתארגן על מחשב בהקדם האפשרי, ככה שכל עצה תתקבל בשמחה. התקציב שלי הוא 3,600 עם גמישות של 400 ש''ח (וגם זה הרבה בשבילי). זה בגדול הדרישות שלי: [TABLE] [TR] [TD]תקציב:[/TD] [TD]עד 4,000 [/TD] [/TR] [TR] [TD]מטרות המחשב:[/TD] [TD]עבודה משרדית (WORD ואינטרנט – לשוניות מרובות), צפיה בסרטים, Photoshop, האזנה למוזיקה.[/TD] [/TR] [TR] [TD]גודל המסך:[/TD] [TD]15.6 מאט.[/TD] [/TR] [TR] [TD]מסך:[/TD] [TD]FHD או IPS (עדיף).[/TD] [/TR] [TR] [TD]אמצעי קלט:[/TD] [TD]מקלדת numpad.[/TD] [/TR] [TR] [TD]משקל רצוי:[/TD] [TD]עד 2.6 ק''ג (כמה שפחות)…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא מבין בזה כל כך אבל אם אפשר לחסוך אז כמובן שעדיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני לא חושב שיש סיבה לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס, גלישה עם הרבה טאבים, סרטי hd ישירות למחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא מיועד לגיימינ…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, אשמח לעזרה בנושא תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם נראה שאפשר לחסוך במשהו, אז רצוי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח נוספים .2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט, לצפיה בסרטים, כתיבת קוד תוכנה, וקצת למשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים יותר יהיו Civilization 5 ו-heroes 5. בעיקרון המשחקים לא אמורים להיות כבדים מדי -מהי …
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ההורים שלי צריכים מחשב נייד, בעיקר לגלישה באנטרנט וOFFICE. חשוב שהמחשב יהיה מהיר עד כמה שאפשר... הארדיסק- לא צריך נפח גדול 40 ג'יגה יספיקו בהחלט. משקל, גודל מסך, וזמן סוללה לא חשובים כל כך, כי המחשב לא יהיה נייד כל כך. בקשר לתקציב, אין תקציב מוגדר(אבל בשביל להגדיר את הפרופורציות: 4000 ש"ח +-). אני רוצה שתראו לי את המחשב המינימלי שיתאים, את הממוצע ואת היקר, את ההבדלים בינהם, והאם הם שווים את תוספת התשלום. בשביל ההתחלה חשבתי על אלו: http://zap.co.il/model.asp?model_id=400846 החסרון בו הוא שאין כרטיס רשת פנימי. http://zap.co.il/model.asp?model_id=379229 זה נראה דיי טוב. http://zap.co.il/model.asp?model_id=372290 או זה של LG תודה רבה לעוזרים. זה דיי דחוף, אז אני …
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי - 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Battlefield 3, Rage, Crysis 2, The Witcher 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 23" (1920x1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח אם מדובר בשדרוג הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, באיכות גבוהה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחקים החדשים : Batman arkham city, Metal gear 5 , witcher 3 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, רזולוציה 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד ואני מתעניין אם אפשר להתקין עליו ווינדוס 7 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17946 יצא לי לראות מחשב ASUS של חבר שהיה חסום לווינדוס 7, פשוט בעת ההתקנה/בחירת מחיצה להתקנה, הדיסק הקשיח לא זוהה בכלל. כאשר ניסיתי להתקין ווינדוס 8, הכל פעל כרגיל האם זה יהיה כך גם בלנובו?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
צריך בבקשה מחשב גיימינג חזק במחיר של עד 5000 שקלים מעדיף שיהיה כלום בתוכו 2070.. כל השאר סומך עלייכם תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?אופציה למסך עד 1200 שקל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריךm2 -ssd 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500, אפשר לחרוג בעוד מאתיים, שלוש מאות גג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אופיס, מיילים, הדפסות, צפייה בסרטונים ותמונות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ברמה סבירה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא יותר מ-2 קילו, אם אפשר פחות אז עדיף 7. האם האם יש צורך לכלול …
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי כבר 2 מחשבים כרגע, אני רוצה לקנות אחד חדש. יש לי כבר מחשב חזק, לעבודה שלי- מחשב "על"-משמש לעריכת וידאו בתור פרנסה,מחשב אינטל פנטיום 2.8, לוח ASUS p4c800e delux, כרטיס מסך asus radeon 9600XT עם המון חומרה נוספת,דיסקים קשיחים רבים וכרטיסי עריכה יקרים. (מחשב שעולה בערך 22 אלף שקל). אני רוצה לקנות אחד חדש במקום אחד שיש לי- את זה שאני רוצה להחליף - חלש יחסית, 866 עם 256 זיכרון. מטרות עיקריות- גלישה באינטרנט,סרטים, תוכנות הורדה, ישומים משרדיים, ואולי קצת משחקים. כמובן שאני מנסה להוזיל עלויות אבל גם לא לרדת לשפל המדרגה. אני זקוק ל : לוח אם- חשבתי על ASUS P4P800 כ.מסך- חשבתי על RADEON, אולי 9600 או טיפה פחות טוב. זכרונות- קינגטון נחשב טוב, לפחות 512. הארד דיסק- 60/80 י…
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מתאים מאוד טאבלט גם מחשב נייד מתאים. חשיבות לגודל ומשקל 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח. חריגה של עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הצגת מצגות power point מוכנות, כבדות יחסית (למשל 6 וידאו בשקופית אחת שעובדים במקביל). ועוד מסמכי אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא רלוונטי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכ…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-