עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by LuisSuarez,

כמה לדעתכם שווה המחשב שלי? נייד של אסוס UltraBook. 17.3 מעבד - Intel Core i7-4700HQ 2.4 GHz כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GTX 850M (4gb זיכרון - 8.1 GB מערכת הפעלה - Microsoft Windows 8 (build 9200), 64-bit המחשב בן שנה, נותרה אחריות לעוד שנתיים. תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by Denlagutin,

בוקר טוב לכולם! אחי התחיל ללמוד,עיצוב גרפי ופרסום מובייל. הוא מעוניין לקנות מחשב שאשמש אותו כתחנת עבודה. כרגע הוא רק בתחילת דרכו אבל אשמח לקבל לקבל ממכם המלצה למחשב חזק יחסית שאתן גם ביצועים לעתיד. מה התקציב המקסימאלי? 5500-6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד אפשר לחסוך ב) במידת הצורך . עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): כרגע זה רק תחילת דרכו, השימושים בתוכנות עיקריות הם פוטושופ, אילוסטרייטור ואיינדזיין. אולי בעתיד גם משהו יותר כב…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - תכנות, פיתוח בUnity ובvisual studio א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio - שימוש כבד Unity - שימוש כבד VMware - שימוש תדיר Blender - שימוש תדיר Photoshop - מזדמן עריכת וידאו - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: פיתוח משחקי מחשב קלים בUnity. רזולוזציית מסך Full HD - 24" 3. האם יש צורך בציוד …

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. אחרי דיון ארוך שנפרס ל4 עמודים בניתי את המפרט הנ"ל עבור מחשב משחקים דיסק קשיח, כרטיס קול, כרטיס רשת יש לי כבר אז אני לא צריך איוורור וספק אני משאיר לכם להציע אפשרויות ובכלל כול הצעה תתקבל בשמחה [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by EagleX2,

צריך מפרט (יש לי העדפה ללוח אם של EPOX) amd או intel עדיין לא החלטתי... (נתון להחלטתכם..) אני דיי נעול על Radeon 9800p (כמו כן אני יצטרך מארז די גדול וקירור די מאסיבי.. אני הול להריץ אוברקלוק על זה..) 512 rdram נעול על זה ואין לכם אפילו סיכוי לשנות את ההחלטה הזאת... בבקשה שאתם מרכיבים מפרט אנא פרטו איזח חנות מחירים וכו'...

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. שלום, אני סטודנט שמעוניין לקנות לפטופ ואני מתלבט בין 2 הדגמים הללו: Dell 3542 i7 1TB Geforce 840M 8GB קישור למפרט: http://ksp.co.il/?uin=22964 לבין Macbook Pro Retina 13" i5 8GB 128GB intel iris השימוש יהיה 80% אופיס, אינטרנט 20% פוטושופ, לייטרום באופן חובבני אישי. יש לי אפשרות מחר לקנות באילת כשהראשון יעלה 3100 והשני עם הנחת סטודנט 5100 בדל המפרט נראה טוב יותר והמחיר זול ב2000 ש"ח והאחריות היא ל3 שנים. אבל המליצו לי נורא לקנות את המאק. אשמח לדעתכם המקצועית בנושא, שווה לי באמת להשקיע עוד 2000 ש"ח בשביל זה? ובנוסף, אם אתם ממליצים על הדל אז מאיפה הייתם ממליצים לקנות? תודה רבה ואשמח לתשובה מהירה (סליחה על החוצפה) עריכה: רוב הסיכויים שהמחשב לא ישמש אותי בהרצאות, יש לי אי…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by nirmiranda,

איך המפרט הזה למחיר הזה? עדיף מפרט אחר עם דיסק קשיח SSD??? תודה ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [TABLE=class: cms_table] [TR] [TD][/TD] [TD] [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] Intel [/TD] [TD] CM8064601560722 [/TD] [TD]מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560722 - Intel - i5-4460 Quad core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... שלוש שנים אחריות [/TD] [TD]₪867/ 850 [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD] [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] ASRock [/TD] [TD] H81M-HDS [/TD] [TD]לוחות אם - Intel LGA1150 H81M-HDS - ASRock - Socket LGA1150 cp…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. שלום, מבקש את חוות דעתכם על המפרט הבא. השימוש הוא בעיקר גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקים בסגנון של Fifa ו-Nba. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Dual-Core G3220 3.0Ghz 3MB LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪276 קירור למעבד: 1150-Intel Original LGA1155 - עד 65W כמות: 1 - מחיר: ₪28 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪269 מארז: באנדל תקציבי - SilverStone Presicion PS08 USB3 + Seasonic S12II 380W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪399 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪226 כרטיס מסך: Sapphire 7770 1GB GDDR5 DVI HDMI DP GHZ Edition כמות: 1 - מחיר: ₪513 קשיח למחשב שולחני: WD…

9. Started by Xavi06,

שלום, קניתי את המחשב הבא בתאריך 20.5.12 ובזמנו הוא עלה 4775 כולל מע"מ. כמה אני יכול לקבל עליו?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by super4life,

מעבד ‏AMD Athlon II x2 250 3.0Ghz Socket AM3 Tray 410shekel מאווררים וגופי קירורFreezer 64 Pro -105shekel לוחות 525shekel-‏AMD GIGABYTE MA785GMT-UD2H AM2+, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2g kingstone-265shekel דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 8MB, SATA II WD2500AAJS -220shekel כרטיסי מס ati hd 4890 sapphire-1000shekel צורביםLG DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE-115shekel מארזים DR.Byte Black X Stand For Case-30shekel ספקי כוח hec500td-tf 500w 2x8cm fan 24pin-285shekel מחיר 3000 ¤

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by infer73,

שלום, חבר שלי מעוניין במפרט ב6500 זה מה שהוא צריך לקנות: מסך (LCD,17 אינץ' - בקשה שלו) עכבר ומקלדת (אופטי, אבל לא אלחוטיים [שניהם לא אלחוטיים]) מארז+ספק כונן DVD (רק שקורא,לא צורב!) הארד דיסק (80 מספיק) לוח אם מעבד זכרון וכ. מסך ומדפסת וזהו בעקרון, אני מאמין שלא שכחתי שום דבר המחשב עצמו יהיה בעיקר לעבודה משרדית ואינטרנט וקצת משחקים, לא משהו רציני, סה"כ זה לילד שלו שכרגע בן 6 או 7 (המשחקים כאילו) תודה

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 7000 ש"ח, אפשרות לחריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג וצפייה במדיה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף שקט, אבל זה לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה. מעדיף מארז שקוף, ואם יש אורות שתהיה אפשרות לשנות ולכבות אותם. 7. האם האם יש צורך לכל…

13. Started by Amit Shani,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פיתוח עם תוכנות יחסית כבדות - VMWARE, VISUAL STUDIO, ANDROID STUDIO... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מעדיף לא יותר מ1080P 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדו…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. היי, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בסכום של עד 3,000 שח, למטרות משרדיות בעיקר, אבל חשוב שהתצוגה תהיה חדה והצבעים ייראו מדויקים. נראה שהתמורה הטובה ביותר מבחינת מפרט היא המחשבים של לנובו מKSP, אבל אני חושב שהמסך שלהם לא כל כך טוב. יש לי לנובו ideapad שקניתי לפני שנה וחצי, גם בה-3,000 שח ותצוגת הצבעים בו ממש לא טובה. יש דרך לדעת מה איכות המסך? רשום רק את הרזולוציה וכולם מציעים את אותה רזולוציה. יש חברות מחשבים עם מסך טוב יותר למחשב נייד? תודה!

15. היי אני רוצה לקנות מחשב חדש שיריץ לי חלק GTA IV באיכות טובה ב3000 ש"ח כרטיס מסך יש לי כבר בבית HD4850 512MB אז לא צריך כרטיס מסך הינה משהו שהרכבתי תגידו לי מה דעתכם: מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 Tray ¤880 כמות:1 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ¤290 כמות:1 כונן קשיח Samsung HD501HI 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤288 כמות:1 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤294 כמות:1 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤134 כמות:1 מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ¤363 כמות:1 ספק כח Hiper HPU-4M530-PU 530W ¤407 כמות:1 [ קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤111 כמות:1 סה"כ מחיר לכל המוצרים:2767¤ המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il ספק לא לקחתי 450 של קרוסייר בגלל …

• 41 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג\תכנות\עריכת וידאו חובבני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: TW3,GTA וכו'.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by le cat,

נתבקשתי למסור חוו"ד אודות מפרט המחשב שלהלן. אשמח לקרוא את דעתכם! המחשב מיועד אך ורק לעבודה משרדית (אינטרנט ואופיס). תמונת מארז מצורפת. תודה רבה! מחשב: COMPAQ P4 Evo D310 Chassis: MICROTOWER Processors: PENTIUM 4 2.0 GHz (400MHz bus) Chipset: Intel 845G Chipset Memory Type: DDR Synch Dram PC2100 (266-MHz) Memory (2 slots) Memory: 256 MB (2GB maximum) Drive: 40 GB 7200 RPM Slots: 3 full-height, half-length slots, 1 AGP 4X, 1.5V Graphics: Integrated Intel Extreme AGP x4 NIC: Integrated Intel PRO/100 VM Network Connection Sound: Integrated AC97 Audio with Internal Speaker DVD TOSHIBA 16-48 IDE Interfaces: 4 USB , 1 serial, 1 parallel, 3 audio connectors (lin…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by liranman,

ברצוני לקנות מחשב חדש בסכום של כ - 9500 ש"ח. שימושי המחשב: משחקים, אינטרנט, עבודה משרדית, עיבוד תמונה ווידאו. המחשב אמור להחזיק 3 שנים ללא שידרוגים רציניים. על AMD אין על מה לדבר. לא צריך צורב, כרטיס קול, רמקולים, מדפסת, סורק... חשבתי על P4 2.4C לוח אם GIGABYTE GA-8KNXP בגלל הFEATURES שיש לו (למרות שהוא מאוד יקר) זיכרון 1024 (512 * 2) MB 400DDR הארד דיסק WD 120GB 8MB CACHE כרטיס מסך ATI RADEON 9700 NON PRO כרטיס טלוויזיה LEADTEK WINFAST TV2000XP DELUXE בשביל הקלטה מהטלוויזיה והרדיו DVD של BENQ מארז CHEIFTEK DRAGON DA-01BLD ספק ENERMAX 350W מקלדת LOGITECH INTERNET NAVIGATOR עכבר LOGITECH MX500 מסך 19' F900P LG יוצא ב - PCH 9600 ש"ח. מה אתה אומרים? איפה אפשר לחסוך? לשפר?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by jacob300,

שלום מחפש מדריך איך להסיר את Vista ממחשב נייד,לפרמט ולהתקין Windows xp pro

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by ZXY1,

מחשב לקצת מהכול קצת לימודים/אינטרנט/משחקי רשת (Roblox) / משחקים קלים מצאתי מחשב נייד במחיר זול עם מעבד A6 9225 עד היום הייתי תמיד קונה עם מעבד של אינטל מה אתם אומרים על המחשב ? באיזה רמה הוא מקביל למעבד אינטל ? מחשב נייד - Lenovo IdeaPad 330-15AST 81D600TPIV - צבע שחור - כולל צורב מצאתי מפרט קצת יותר חזק מחשב נייד Dell Inspiron 15 3000 3593-1005G18G25ILOB - צבע כסוף

21. Started by tal h,

יש לי כבר 2 מחשבים כרגע, אני רוצה לקנות אחד חדש. יש לי כבר מחשב חזק, לעבודה שלי- מחשב "על"-משמש לעריכת וידאו בתור פרנסה,מחשב אינטל פנטיום 2.8, לוח ASUS p4c800e delux, כרטיס מסך asus radeon 9600XT עם המון חומרה נוספת,דיסקים קשיחים רבים וכרטיסי עריכה יקרים. (מחשב שעולה בערך 22 אלף שקל). אני רוצה לקנות אחד חדש במקום אחד שיש לי- את זה שאני רוצה להחליף - חלש יחסית, 866 עם 256 זיכרון. מטרות עיקריות- גלישה באינטרנט,סרטים, תוכנות הורדה, ישומים משרדיים, ואולי קצת משחקים. כמובן שאני מנסה להוזיל עלויות אבל גם לא לרדת לשפל המדרגה. אני זקוק ל : לוח אם- חשבתי על ASUS P4P800 כ.מסך- חשבתי על RADEON, אולי 9600 או טיפה פחות טוב. זכרונות- קינגטון נחשב טוב, לפחות 512. הארד דיסק- 60/80 י…

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Ben Cp,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. pubg, fifa, rocket league, overwatch, משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר 3. האם יש צורך בצ…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. ספציפית המחשב הזה לאמא של חבר, אבל נראה לי שאני אעזור פה להרבה כי ראיתי כמה שאלות דומות שלא קיבלו תשובה * מטרות המחשב? אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים * גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? 1366x768 יספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד אבל 6 שעות יהיה נחמד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות למחשב עם בלוטות' * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה, אם אין ברירה אפשר לרדת ל320 * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אשמח לקבל 2 הצעות: אחת שתמצה א…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. ניקיתי את המקלדת עם סמרטוט טיפה לח, ומאז חלק מהמקשים לא עובדים כמו שצריך. בהתחלה כל פעם זה היה מקשים אחרים אבל עכשיו זה נשאר רק החיצים. זו מקלדת של מחשב נייד, היא לא ממש נרטבה יותר מידי, נראה לי שמה שגרם לבעיה היה זה שלחצתי על מלא מקשים באותו זמן, כשהמחשב עבד. יש למישהו מושג מה ניתן לנסות ? גם כשאני מנסה לכבות את המחשב, להסיר את הבטריה וכד זה לא עובד. אותם מקשים לא עובדים גם בביוס ולא רק בחלונות וגם לא מוציאים את המחשב מ"שינה". כל עזרה תתקבל בברכה, זה נייד של LG דגם R400.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by DeshDesh,

היי. אני סטודנט למדעי המחשב, אך גם עובד כמתכנת. אני צריך מחשב נייד בעיקר ללימודים, כאשר מידי פעם אני אולי אריץ עליו קימפולים והרצת סביבות פיתוח, אבל זה לא באופן יומיומי, כי רוב השימוש יהיה בכיתה. בשיטוט באינטרנט מצאתי את ההצעה הבאה: http://www.buy2.co.il/o/9ddba73d-8896-4765-bbd7-32000920b48c?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=TOP10_18_10_2013 חיפשתי קצת ביקורות ועושה רושם שזה מחשב נייד בסדר, אך רציתי לשמוע את דעתכם, או אולי המלצה על מחשב אחר בתקציב הנ"ל. אין לי צורך בלהריץ משחקים, ויש סיכוי גדול שאני בכלל אתקין UBUNTU ואפטר מהוינדוס ששם, ולכן אני בסך הכל צריך מחשב סביר. המסך צריך להיות 15.6 והמשקל - עדיף כמה שיותר נמוך. תודה

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים