עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה המצב חבר'ה? תהיתי אם תוכלו לבנות לי מחשב לאינטרנט ולמשחקים עם ליבה כפולה [אינטל בעדיפות ראשונה אבל אני יודע שזה כמעט לא סביר] וכרטיס מסך 8800GT אם אפשר והכי חשוב, 2 GB ראם. וגם, אם תוכלו לארגן מסך 19-20 אינץ' זה יהיה נהדר תודה למי שיעזור.

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  2. http://www.morlevi.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=45&subcatid=207&prodid=1436&keySearch= כמה הוא צריך לעלות-ואיך המיפרט שלו לעבודה ולא למישחקים

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  3. היי. יש לי את המחשב הזה: np900x3c . לפני מספר חודשים נשפכה לי כוס קפה שלמה לתוך המקלדת. באופן די מוזר, לא קרה כלום למחשב. הכל עובד עד היום כמו שצריך. הבעייה היחידה היא שהמקשים בצד ימין של המקלדת דביקים (בגלל הקפה שהיה למטה ולא התאדה). ביררתי בחנויות ואמרו לי שהתיקון הוא נע בין 500 ל 1000 שח. במחיר כזה אני אשבית את המחשב שגם ככה יש לי צורך ב16 GB זכרון ואין איך להרחיב לו. השאלה שלי היא, האם אדם קצת טכני שפירק כמה דברים בחיים שלו יכול לפרק בעצמו את המקלדת ולנקות אותה? יש אולי פתורונות אחרים? איזה ספריי? משהו? אולי לפרק מקש מקש ולנקות עם ספריי או סמרטוט? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  4. Started by YARONGT,

שלום חברים אני רוצה לבנות מחשב באיזור ה9 או 10 אלף שקל אז ככה המחשב מיועד לצרכי הפקת מוזיקה ברמה גבוהה מאד למחשב צריך להיות מקסימום ביצועים ושקט לא צריך שום כרטיס מסך שישפר גרפיקה ההתמקדות היא רק בכמה שיותר ביצועים ושקט אוקי אז אני צריך את עזרתם פה אני לא כל כך מבין בחומרה החדשה שיצאה צריך רק מחשב בלי ציוד חיצוני כלשהו כמו מסך מקלדת וכו... אוקי תודה על העזרה שלכם! אני מחכה

5. Started by oren778,

אחרי שהכל הותקן ודי בהצלחה :-) לא רואים במדייה פלייר סרטים אבל שומעים . מה כן יכול לתקן את זה ? תודה

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  6. Started by HAPOELTA,

המחשב הוא לאחותי ככה שהמטרות הם בעיקר אינטרנט וסימס 2 (אולי גם 3). המחשב מיועד לרוץ עם מסך 22'' אם זה חשוב והוא לא צריך כונן. תשתדלו להתקרב ל-1500 ולא ל-2000 אלא אם זה באמת חשוב וישפיע בצורה ניכרת על ביצועי המחשב. אני מעוניין לקנות בחנות באזור המרכז.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  7. שלום, אני צריך לשדרג את המחשב, מחשב למשחקים gta iv, crysis - גם עריכת וידאו, vmware המפרט שלי כרגע לוח אם Gigabyte P35-DS3 כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8800 GTS 320mb מעבד Intel Core 2 E4400 עם OC ל 3.2Ghz קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 זיכרון 2X2GB DDR2 800 מארז Compucase HEC 6A19 Black WITH PSU כונן קשיח 640GB WD אני חייב לשדרג את הכרטיס מסך כי הוא יעבור למחשב אחר. עדיף חלקים שקטים. עד ~ 1800 ש"ח ללא ציוד הקפי, OC אפשרי

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  8. שלום חברים, רציתי את יעוצכם הנאמן לקנית מחשב עבור צרכים ביתיים הכי בסיסיים שיש. הווה אומר: אינטרנט אופיס אנא המלצתכם למפרט עבור מחשב שאני בטוח שהרבה אנשים מחפשים עבור אנשים מבוגרים. תודה! ניר

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  9. Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + OCZ Vendetta , יחידות 1 ¤1020 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1125 Gigabyte GA-EP43DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤479 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1731 G.skill DDR2 4096MB 9 00MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤355 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1441 Connect3D Radeon HD4870 OC 1GB DDR5 TwinTurbo PCIe, יחידות 1 ¤1195 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1352 Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB , יחידות 1 ¤345 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1226 NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU, יחידות 1 ¤390 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1502 S…

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  10. זה מפרט שבניתי בזיגזג 2000, מעדיף לקנות מהם (המחשב הנוכחי שלי מהם ואני מאוד מרוצה, גם השירות מעולה). לקחתי מרובע ליבה כי אני מפעיל הרבה תוכנות במקביל ועושה הרבה דברים וזה יותר חשוב לי ממשחקים, רוצה שהמחשב יעמוד בזה ולא יתחיל לקרטע/להתקע.. אני יודע שהוא קצת פחות טוב למשחקים אבל לא משמעותי, אני מניח שמשחקים יפעלו איתו מעולה גם כן. רוצה כרטיס מסך חזק שיפעיל את כל המשחקים שיצאו בזמן האחרון על הגדרות גבוהות ועם קצת פילטרים. פה ושם אולי אני אערוך סרטים, לא משהו רציני מידי, קבצים עד 500 מגה נגיד. אני לא צריך ציוד היקפי, לא צריך צורב ו CDROM, מתכוון להעביר מהמחשב הנוכחי. תקציב עד 4500 עם חריגה קלה עד 100-150 גג. על שני דברים אני לא מתפשר וזה המארז הספציפי שבחרתי, ועל 1TB …

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  11. Started by Lahad,

שלום, אני מחפש מחשב פשוט,לעבודה שוטפת של כתיבה במחשב,גלישה באינטרנט ועבודה משרדית רגילה התקציב הוא עד 2500 ש"ח הצעה שקבלתי מחברה היא כזו, אשמח אם תביעו את דעתכם עליה ומקביל תתנו מפרט עם הצעה שלכם. תודה מעבד אינטל מקורי פנטיום 775 ליבה כפולה מהירות2500 Mhz לוח אם לפנטיום 775של חברת Gigabyte כרטיס מסך גרפי תלת מימד INTEL P31 משולב בלוח אם זיכרון 2GBמסוגDDRII 800mhz של חברת קינגסטון דיסק קשיח WD 320 GB SATA2 7200 צורבDVD DVDRW X22 פאנל שחור של חברת סמסונג כרטיס קול 6 ערוצים מובנה בלוח אם כרטיס רשת 10/100 RealTek (הכנה לאינטרנט מהיר) מארז כסוף-שחור מהודר לפנטיום 4 אחריות למחשב 12 חודשים (חומרה בלבד) תודה

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  12. פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים עד כבדים כמובן עבודה משרדית 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. בינתיים לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אני לא צריך כלום ממה שרשום 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? …

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  13. המחשב ישמש אותי למשחקים + לימודים זקוק למחשב + מסך + מקלדת עכבר. התקציב 4000 ש"ח תודה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  14. הי, אני מעוניין במחשב למשחקים עד 5000 ש"ח, שיספיק לשנה וחצי שנתיים הקרובות ושיהיה ניתן לשדרג אותו לאחר מכן(מבחינת מעבד \ זכרון לDDR3 \ כרטיס מסך). הציעו לי את המפרט הבא ב4500: לוח אם Asus p5ql מעבד intel core2duo e8400 זכרון ocz DDR2 800 4096 דיסק קשיח segate 500GB sata2 32MB צורב DVD LG x22 כרטיס מסך asus en9800GTX+DK/hdmi/512m מארז enermax poenix ספק ocz 500w SLI אני לא כל כך מבין בדברים האלו ככה שאני אשמח לכל תגובה, כאמור אני רוצה מחשב שמסוגל להפעיל משחקים חדשים\ שיצאו בהמשך ברמה גבוהה . מה שאני בעיקר רוצה לדעת זה האם ניתן לחסוך קצת במקומות מסוימים עם דברים שאין בהם באמת צורך או לא תורמים יותר מדי ובנוסף מה ניתן וכדאי לשפר. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  15. Started by S.T.M,

השימוש במחשב יהיה בעיקר בתוכנות כמו photoshop ו flash ומשחקים לא כבדים מדי, לא צריך שום ציוד היקפי אבל צריך שהחנות תהיה בירושלים, מה הדבר הכי טוב שאפשר להשיג בתקציב הזה? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  16. Started by blinkybill,

אוקיי אז ככה, אני רוצה לבנות htpc אבל לא סגור על החומרה לגמרי.. הדרישות: לוח אם קטן micro atx אם אפשר ותואם למעבד אינטל. כרטיס מסך + כרטיס קול HD מובנה. יציאת HDMI + DVI DDR2 תמליצו לי גם על ספק כוח. המחשב כולו לסרטים + הקלטה מהטלויזיה. את הקירור אני כבר אבחר. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  17. Started by spectra,

אני מחפש מחשב נייד לפי הפרמטרים הבאים : * מטרות המחשב? אינטרנט, עבודה משרדית, סרטים, מוזיקה (שמיעה + עריכה ) * גודל המסך? 12"-14" * משקל רצוי? עד 2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 120 GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כמות זיכרון פנימי - מינימום 2GB תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  18. אחרי התלבטויות רבות החלטתי ללכת על המפרט הבא שמטרתו היא אך ורק משחקים כבדים,מחשב שיחזיק לפחות לשנתיים,אשמח לחוות דעתכם. מעבד- 8400 INTEL לוח אם-ASUS P5Q זיכרון- G.SKILL 2GBX2 800MHZ CL4 דיסק קשיח- SEAGATE 7200.12 500GB 16 MB כ.מסך- GIGABYTE GTX 285 מארז- CM 690 ספק כח- CORSAIR 550W צורב DVD של אסוס. מסך-T240 של סמסונג מחיר-6900 ש"ח,בחנות במקום מגוריי. שאלה אחת שיש לי היא האם ה8400 מספיק כרגע והאם הוא לא יהווה צוואר בקבוק למחשב ולGTX285? תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  19. 1. מה התקציב? 3,500 עד... 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים,סרטים,עבודות אופיס,אייסיקיו מסנג'ר אינטרנט,זהו בעצם. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך.אני חושב על מסך טוב שיתאים למשחקים אבל את זה אני יבקש שתמליצו על איזה! 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב חשוב לי שיהיה כמו מחשב שקוף כזה עם אור כחול ודרקון כזה,קטלני בקיצור. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית?כןן מערכת הפעלה ויסטה 9. האם חשוב שקט? עד כמה?כן איכשהו חשוב שקט,שלא יהיה רועשש מדיי 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה? מתכוון לשחק במשחקי ספורט -NBA 09 FIFA 09 ועוד.. משחקי מירוץ-ניד פור ספיד ועוד.. היטמן,ועוד משחקים מהסוג של משחקי יריות call of duty .…

• 9 תגובות
    • 587 צפיות
  20. 1-יוצא לי משתלם מאוד לקנות מחשב בלי הרכבה ומכמה חנויות שונות האם כדאי אני רוצה לקחת NXZT TEMPEST מFOXPC ב375 ספק כוח מIQPC 500W SEASONIC ואת שאר המחשב מKSP... 2-האם כדאי לקחת AMD Q9950 או E8400 של INTEL אני פותח הרבה תוכנות ואני לא רק גיימר אז לדעי כדאי 4 ליבות. 3-תגובות על המפרט.. 4-האם יש מדריך איך להרכיב את המחשב לבד האם כדאי לעשות את זה ? 5- המפרט: מעבדי ‏AMD Phenom Quad-Core 9950 (Socket AM2+) לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE GA-MA770-UD3 (AM2+, 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a, GBL) זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value דיסקים קשיחים Samsung 500GB 7200RPM, 16MB, Sata II כרטיסי מסך Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.…

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  21. אהלן, אני נוסע לארה"ב, ואני צריך לפטופ שיעלה את פוטושופ בצורה נאמנה. התקציב שלי הוא גג עד 600$, עדיף כמובן פחות. מסך איכותי אני יודע, והעיקר שלא ישקול מעל 2.8 קילו. ראיתי את הנייד הנ"ל - http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9027732&type=product&id=1218010173766 מה אתם אומרים? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  22. Started by ליטל,

מה דעתכם על DELL N2400? האם יש מפרט דומה במחיר זול יותר? אשמח לכל עזרה..

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  23. Started by iyehuda,

אני יכול לקנות את המחשב נייד קטן מאד ב 1000 ש"ח שווה ? http://www.fic.com.tw/product/ce260.aspx

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  24. יש לכלול בתקציב מקלדת ועכבר סטנדטרטים, אך לא ג'נריים. בנוסף גם רמקולים 2.1. המפרט מיועד לחבר, המקסימום 5K. אם אפשר גם ב4K וגם ב5K זה יהיה מצויין, ולהסביר את ההבדלים בינהם. בתודה מראש, עידן. עריכה: יש מסך LCD 17 8MS של סמסונג.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  25. שלום לכולם אני מחפש מפרט לחבר ב1700 שקל. השימושים העקריים הם מסמכים סרטים מוזיקה ומשחקים לילדים קטנים [ככה שלא צריך כרטיס מסך מטורף וכאלה. משהו פשוט] רצוי בKSP \ PANDA\TMS. תודה

• 2 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.