ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,386 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב של כ-10,000 ש"ח. מתאפשרת חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים חדשים וישנים כגון MW2, BF, Witcher, CyberPunk. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח לסט מקלדת עכבר אוזניות אלחוטיים במידה ויש משהו מומלץ עם דגש על זמן התגובה למשחקי ה-MP. אפשר גם המלצה למסך, כרגע עם Dell P2715Q 4K 60HZ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש INTEL(R) SSD 750 SERIES (1.2TB, 1/2 HEIGHT…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מתכננת ללמוד שנה הבאה תחום של מדעים מדויקים ועשיתי רשימה של מחשבי נייד שיכולים להתאים למי שהולך ללמוד תחום כזה (מחשב עם מעבד חזק להורדת תוכנות, גודל מסך מסוים וכו) אשמח שתעזרו לי לבחור מבין הרשימה את המחשב הטוב ביותר בשבילי לטווח ארוך מאוד( לפחות חמש שש שנים) https://docs.google.com/document/d/1NSm9bxei7zZ5U3ayFTD6x2VvbxBiWWOtr9jVb00X9CY/edit יש גם קישור שמצורף פה וגם קובץ של הרשימה רשימה של מחשבי נייד.pdf
-
- 1 תגובה
- 374 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ברשותי מחשב Thinkpad T510 שמשמש לנסיעות ולעבודה כללית (דרך אגב לכל מי שמתעניין המחשב מצויין), ברצוני לרכוש נייד נוסף שמיועד להתנייד מעט מאוד בתוך הבית (מיטה-שולחן) ולשמש בעיקר כתחנת מולטימדיה לסרטים טלוויזית אינטרנט גלישה וכדומה ללא כל צורך במשחקים. אין כל חשיבות למשקל המחשב. חשוב בעיקר שאיכות התמונה תהיה גבוהה ושהמחשב יהיה ככל האפשר שקט.(איכות הרמקולים פחות קריטית אני מחבר אותו לרמקולים חיצוניים) אני הסתכלתי עד עתה על 3 דגמים שחשבתי שאולי עונים על הצרכים 1. LENOVO G550 2958-92G 15.6'' T6600 GEFORCE 105M 512MB + 4GB + 500GB + WIN7 2. מעבד Intel® Core i3-330M דיסק קשיח 500GB 5400RPM זכרון 4096MB DDR3 מאיץ גרפי Acer Aspire Ati Radeon 5470 http://www.notebookclub.co.il…
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם! מבקש המלצות על מעבדה (חוץ מ iDigital) איפה שאפשר לתקן MacBook. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנצל את כולו עד השקל האחרון במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - ללא חריגה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). - בעיקר משחקים כבדים, שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - לא צריך מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - כמה שיותר גב…
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב ביתי. קצת יעבוד בו בפוטושופ ,בסוליד וורקס ,וקאמ 2014 יש לי מסך וציוד היקפי יש לי ספק כוח של tt550 יש לי כרטיס מסך ישן מהמחשב הקודם 9600gt oc בזמנו על לי 1100 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש אחר מחשב נייד לאחותי. היא מתגוררת בארה"ב, אז היא תצטרך לקנות אותו שם, מאחת מחנויות המחשבים הגדולות (new egg, compusa או חנויות טובות אחרות שאתם יכולים לחשוב עליהן). התקציב הוא כמובן, 700$ אמריקנים. המחשב מיועד לשימושים בסיסים בלבד: גלישה באינטרנט, שיחוח בסקייפ (איתי), בדיקת אימיילים ושאר דברים בסיסיים שאתם יכולים לחשוב עליהם. בתקציב צריכים להכנס גם מצלמת רשת טובה (בכמה שהתקציב יאפשר), ו-headset. אני אשמח לתשובה, כי אין לי ממש מושג במחשבים ניידים. אני מבקש גם שתתחשבו בהיבטים של אחריות ושירות לקוחות טוב. (היא לא אוהבת להתעסק עם תקלות). תודה רבה לכם, איתי.
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
סל קניות [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]B001[/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: center]הר…
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט לחבר שלי, הבחור לא כל כך מעוניין לשמוע להצעתי ולוותר על מעבד מהדור החדש לטובת חיסכון לא קטן של כסף והפסדר לא כל כך משמעותי בביצועים, בגדול. 1) תקציב בערך 7000 שקל. 2)מטרות המחשב: משחקים כבדים, והרצת תוכנות כמו matlab, PSpice, orcad. 3)מעוניין רק ברכישת מסך עם המחשב ללא ציוד הקפי נוסף. 4)הבחור נעול על core I7. 5)עניין השקט הוא בגדר העדפה (כמובן שלא יעשה רעש של טרקטור). 6)מארז בעל סירקולציית אוויר טובה שתישמור על מחשב קריר יחיסית עד כמה שניתן. 7)הבחור לא מבין יותר מידי במחשבים לכן עניין OC יורד מהפרק לגמריי. 8 )האמת אני לא יודע על אילו רזולוציות הוא מתכוון לשחק ועם או בלי פילטרים, אבל אני די בטוח שהוא ישמח להוציא מהמשחקים החדשים ביותר את המקסימום האפשרי. המפרט ש…
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב גיימרים. אני לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים אלא רק מחשב ושיהיה מותאם למשחקים התקציב הוא עד 8000 ש"ח... כמו כן דגש על קירור!!! המחשב הקודם שלי שהיה אדיר הלך בגלל overheating תודה מראש ירון
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום,אני מחפשת לפטופ חדש לאחר ששלי שבק חיים,זה הדגם שנראה לי הכי נחמד ועונה לדרישותי,אך שמעתי שדגם זה מתחמם מאוד.האם יש מישהו שיכול לספר לי איך המחשב הזה, מה היתרונות ומה החסרונות,תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
ברצוני לקנות את המחשב הבא ויש לי כמה שאלות. http://ksp.co.il/?select=.268..271..1358..211.&list=1&sort=3&glist=1&uin=16793&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= האם הרזולוציה של המסך (1366x768) לא קטנה מדי בשביל 15.6 אינץ'? לכמה זמן מספיקה הסוללה שלו? איך הכרטיס מסך שלו בהרצת משחקים? המחשב מיועד ללימודים ולשימושים כלליים.
-
שלום, לאחר כמה ימים של חיפושים נראה לי שמצאתי את המחשב שמתאים לי אבל לפני שאני רוכש אותו הייתי שמח לקבל חוות דעת עליו ממישהו שמבין או ממישהו שרכש אותו כבר. האם מומלץ לקנות את המחשב הזה ? http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=RD334046&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
מעבדIntel i5-3570K- Tray - פתרונות קירור למעבד- Scythe Mugen 3 לוח-אם- Gigabyte GA-Z77X-D3H זכרונות-Crucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 2X4GB 1333Mhz DDR3 כונן קשיחSamsung/WD/Hitachi/Seagate 1000GB SATA2/3 - כונן אופטיLG/Samsung DVD-RW SATA - כרטיס מסך- AMD (ATI) Radeon HD7850 2GB DDR5 מארז- Cougar Evolution ספק כוח- Seasonic S12II 520W מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪966 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪129 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪392 מארז: Lancool Midi Tower PC-K59B Black + Seasonic S12ii-620W - בקניית מחשב חדש בלבד כמ…
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד גמיש : 1. מקלדת מתפרקת או מתקפלת, כך שיהיה נוח לעבוד איתו באוטובוס. 2. מסך מולטי- טאצ'. 3. מסך 13-15 אינץ' כדי שיהיה נוח גם כמחשב שולחני. דרישות: 1. ssd - לא חובה אבל כדאי שיהיה. אם יש ssd, לא חייב אחסון נוסף. 2. שיוכל להריץ תוכנות גרפיות, כמו פוטושופ, לייטרום ואילוסטרטור. 3. אם יכול להריץ תוכנות יותר כבדות לעריכת וידאו, זה יהיה מעולה אבל לא הכרחי. תקציב: לפי המחירים של ארה"ב, כי אני מזמין משם. 800 דולר פחות או יותר. אשמח אם ההמלצה תהיה על מחשבים שיש במלאי של b&h, או חנות אמינה אחרת בארה"ב. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לבקש מפרט לעבודות גרפיות במחיר 4-5 אלף (לא כולל מסך וציוד היקפי) בנוסף רציתי לשאול מה ההבדל הקריטי בין כרטיסי quadro לכרטיסי geforce האם כרטיס geforce חזק עם 2 ג'יגה זיכרון לא יספיק? בנוסף חשבתי להוסיף כונן SSD בשביל הווינדוס ותוכנות/משחקים שיותקנו עליו. אם אפשר לתת המלצות על חברות של כל החלקים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
לוח אם: intel dh77df כרטיס מסך: [table][tr][td][table][tr][td]MSI GTX660 TI 2GB HDMI POWER EDITION [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]האם הזכרון הבא יכול להתאים לו? [table][tr][td][table][tr][td]Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]ומה לגבי מארז\קירור\ספק? למישהו יש המלצות? שימו לב - יש לי כרגע את הלוח אם הזה+מעבד+SSD מחבר, אז אני לא יכול לקנות רכיבים בהנחה של "בקניית מחשב חדש בלבד" תודה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
היי, החלטתי לקנות מחשב נייד לשימושים די בסיסיים - OFFICE, גלישה באינטרנט וקצת הורדות. עברתי על מפרטים בKSP וIVORY ומצאתי את (Lenovo IdeaPad 310-14 (80TU002UIV במחיר של 2390 ש"ח שעל פניו נראה מאוד משתלם (בעיקר מבחינת המעבד i7-7500U) אבל, חיפשתי באנגלית קצת מידע/ביקורות על הדגם הזה ולא מצאתי שום אזכור (לפחות לא לדגם הספציפי הזה של 14 אינץ' והמעבד שציינתי) גם לא באתר של לנובו. חיפשתי מחשבים סביב המחיר הזה בAMAZON וכו' וראיתי שכל שהמעבדים היחידים בסביבות המחיר הזה הם i3 ו i5 מסדרות ישנות... מישהו יכול להמליץ או לתת קצת מידע לגבי הדגם הזה? נשמע חשוד או שאני מפספס פה משהו? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לרדת עד 4500 במקרה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא לגריפקה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (…
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
תגידו יש עוד אתרים שנותנים מפרטים מומלצים אבל יותר מעודכנים למחירים של היום??
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
מיועד לאינטרנט קצת משחקים קלים וקצת עבודות משרדיות מעבד למשל INTEL CORE 2 DUO E6300 לוח אם ?DG965RYCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? כרטיס רשת 10/100 דיסק קשיח 160GB SATA2 7200 RPM (WD,MAXTOR,HITACHI) זיכרון פנימי 1024MB DDRII כונן אופטי צורב SONY/LG/NEC 16x DVD כרטיס מסך PCI-E בנפרד מלוח האם !!! PCI-E בנפרד מלוח האם !!! . GFORCE 7300GS GeForce 7600GS 256M PCI-E !!!7900GT 7600GT מה ההבדל בין 7300GS ל7300GT איזה ספק כדאי תודה למשיבים . .
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
המחשב לאבא שלי לא מעניין אותו משחקים וסרטים ממש רק עבודה שוטפת באינטרנט וללימודים שלו אז אני אצטרך מעבד חזק ולוח אם עם כ.מסך מובנה+כרטיס רשת מובנה+כרטיס קול כולל מסך
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
שלום לכולם! שמי גבריאל (62) ואני מתעסק כ-6 שנים בסימולטור טיסה (FSX). לצורך ולחוויית תפעול הסימולטור אני מעוניין לחבר שלושה מסכים למחשב. בפועל מחוברים כרגע רק 2. העניין בחיבור הוא לא (רק) עצם החיבור הפיסי והמחשובי, אלא "פריסת" המסך לשלושה ללא עיוות התמונה התלת מימדית.. אדגיש שעצם הסימולטור הוא 3D יש את החומרה.תוכנה https://www.amazon.com/Matrox-TripleHead2Go-Three-Monitor-Graphics-Expansion/dp/B000RMQZ96 יש עוד רעיונות? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום למומחי הפורום, מבקש עזרה בבחירת מחשב נייד עבור תלמידת תיכון תודה מראש. . מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב: גלישה באיטרנט, אופיס, תכנות בסיסי, צפיה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS, VS CODE, WEB STORM, android studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני ממש מתעניין בקניית מחשב נייד, שניידות ורבגווניות אלו התחומים הכי חשובים לי. בחיפושי הרבים נתקלתי במחשב TX2520EJ של חברת HP. המחשב נשמע לי פשוט נהדר, המחיר נוח יחסית אך עליה וקוץ בה. המעבד הוא AMD, אומנם מהסדרה המתקדמת שלהם אבל עדין AMD. אני יודע שלרוב הפחד מהחברה הזו הוא פסיכולוגי, כי הם לא נופלים (ע"פ רוב) מהמעבדים של INTEL, אבל עדין נוח לדעת שיש לי מעבד אינטל ולא AMD, במיוחד בארץ... עכשיו שני שאלות, מה דעתכם על המחשב, בדגש על המעבד? האם יש מחשב דומה (מפרט+מחיר) שפועם בתוכו מעבד INTEL? מותג לא משנה, וגם ה- TabletPC זה סתם אופציה מבחינתי. (חיבור ה- HD נורא קורץ לי בגלל תחום עיסוקי..). העיסוק העיקרי שלי המחשב הם צרכים סטודנטיאלים והרצת ישומי גרפיקה קלים וח…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-