ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,385 דיונים בפורום זה
-
זה לא המקום להודעות מכירה. לשם כך יש את ה-TRADE ZONE שלנו: http://hwzone.co.il/tradezone/index.php
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
נמאס לי לגמרי מהמחשב הנוכחי שמחליט להתקע די הרבה כבר ושלא מריץ משחקים כמו שצריך אז הגיע הזמן למחשב חדש. התקציב הוא 3000 שקלים - אבל, לא לכל החלקים. אני מעדיף כרגע לקנות מחשב שיריץ לי את הסרטים והתוכנות כמו שצריך ומשחקים יבואו אחר כך, לכן כרטיס מסך לא צריך כרגע (רק לשים את האחד הכי זול ופשוט). אין צורך בכונן DVD\צורב DVD ודיסק קשיח מכיוון שאעביר אותם מהמחשב הזה. מה שאני צריך כרגע זה: מעבד, לוח אם, זכרונות (עדיפות ל2 גיגה - אם התקציב לא מאפשר אז כרטיס של גיגה ואת הכרטיס השני אני אקנה בהמשך), ספק, מארז, כרטיס מסך זמני. המארז מצידי יהיה הכי זול. לגבי ספק - אני מתכנן לשים כרטיס גרפי מאוד חזק אחרי שיצא הכרטיס של ATI ואני אדע איזה מהם אני רוצה, לכן אני מתאר לעצמי שהספק יהיה …
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם הכנתי מפרט כל מה שאני צריך מפורט למעלה ויש לי בנתיים מסך סמסונג 17" מה דעתכם??? האם צריך ליטוש כזה או אחר אשמח לשמוע. *אם יש משהו של אינטל שמתחרה עם המפרט הזה באותו המחיר אשמח לשמוע *לא מתעסק עם OC *אני לא יודע אם הספק שהרכבתי "מרעיש" אם כן אנא שנו לאחד שלא. *ללא מערכת הפעלה *בבקשה להרכיב אך ורק ב K.S.P לא משנה מה הסיבות תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 מתי מתוכננת רכישת המחשב? היום מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): גיימינג כבד, תכנות כבד, האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): פחות רלוונטי האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח או mvme ציין את הרזולוציה וקצב הרענון של המסך שבבעלותך/תרצה לרכוש או ציין את דגם המסך: QHD 144Hz האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מהמפרט? לא האם יש העדפות ספיציפיות למארז? NZXT H710 Matte White האם יש צורך בכונן דיסקים? לא האם יש חשיבות לשמירה על שדרוג עתידי? כן חשבתי על …
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לעסקים עם WIN7, מפאת קוצר הזמן אני מחפש מחשב שמגיע כבר היום עם WIN7 ולא רוצה לשדרג ב"חינם". ראיתי את המחשבים של HP ב KSP שמתאימים לתקציב שלי (בערך 3500 ש"ח). Compaq CQ61-320EJ ,Compaq CQ61-330EJ ההבדל העיקרי ביניהם הוא שה "330" מגיע עם מעבד T4300 וכרטיס מסך של NVIDIA ואילו ה "320" מגיע עם מעבד T6600 וכרטיס מסך אינטגרלי של INTEL. המחשב הוא בעיקר לעסקים אך מכיוון שהוא ישמש אותי גם אישית הייתי רוצה שהוא לא יקרטע מבחינת גרפיקה עם משחקים ויציאת ה HDMI קורצת לי. אז לשאלתי, האם בין שני המעבדים הללו יש הבדלים משמעותיים בביצועים המצדיקים את הוויתור על כרטיס מסך חיצוני? תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לקנות מחשב חדש +מסך בשביל משחקים והמקסימום שביכולתי להוציא הוא 5 וחצי אלף אשמח לתגובות.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
-
אהלן חברים אני מחפש נייד טוב לשימושים הבאים: פוטושופ בניית אתרים ICQ MESSENGER ואינטרנט. לא הייתי רוצה לנצל את כל התקציב אבל זה כבר תלוי במחשב שתמצאו לי. הייתי רוצה במחשב ככה: מעבד כפול ליבה אם לא של 2.0 אז 1.83 לא הייתי רוצה פחות... הייתי רוצה כרטיס רשת אלחוטי מובנה. הייתי רוצה 1 GB זיכרון. זהו בעיקרון מבחינת כרטיס מסך אפילו GMA950 יהיה לי טוב אני לא הולך לשחק משחקים או משהו כזה... זהו תודה רבה לכם
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 (במחירי אילת) אפשר לחרוג טיפה אבל גג 4000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש בייתי רגיל (אופיס, אינטרנט, צפייה בסדרות) ומדי פעם עבודה בתוכנת solidworks 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אבל הלפטופ יהיה מחובר לתחנת עגינה שאליה הכל מחובר (רצוי ב type C) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא מאוד. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו …
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם! חבר שלי עכשיו רוצה לקנות מחשב חדש שיחזיק לו משחקים של היום ושל השנים הבאות (הוא רוצה 7 שנים הבאות חחחחח...תרכיבו מחשב ככה ל3-2 שנים) התקציב שלו 4K כפי שצוין בכותרת הוא רוצה להריץ את המחקים החדשים ביותר כיום הערות: 1. למחשב לא מתוכנן OC 2.רצוי מעבד 4 ליבות 3. זיכרונות 4 GB 4.תרכיבו מאיזה חנות שאתם רוצים רק שהחלקים שם יהיו גם אצל אייבורי כי שם הוא קונה אם אין אז מקסימום הם בטח יציעו תחלופות ואני יחזור אליכם חחח תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתם יודעים אולי איזו מעבדה נותנת את שירות האחריות של HP בארץ? באינטרנט אני מוצא רק ש'האחריות ניתנת ע"י היבואן הרשמי'. ואם יש לכם מושג, האם השירות סביר?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב מיועד לאינטרנט בעיקר הורדת דברים ומשחקים לא כבדים כמו need for speed או gta חשוב לי מאוד שיהיה מארז שאטל לא צריך שום ציוד הקפי
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום, מבקש את חוות דעתכם למפרט הבא. ייעוד המחשב: רב תכליתי תקציב: עד 3,300 ש"ח, בלי חריגה, לא כולל מסך וציוד היקפי. מעבד: Intel Core i7 2600k 3.4 GHz גרסת Tray לוח אם: Intel DH67CL כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTS450 זכרון: 2x2GB DDR3 1333Mhz/1600Mhz כונן קשיח: SAMSUNG F3 1TB קירור מעבד: Scythe Katana 3 מארז: Antec 300 ספק כח: Seasonic 500W DVD תודה. הערה: הקפצה של פוסט מלפני 5 ימים.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם... ברצוני לרכוש מחשב נייד למשרד. עיקר השימוש בו יהיו יישומי אינטרנו ואופיס, וכמו כן פוטושופ. מסך 15 חובה. חיי סוללה לא ממש עקרוניים עקב שימוש תמידי בחיבור לחשמל. חשבתי על המחשב הנ"ל של FUJITSU : http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1574 אשמח לקבלל את חוות דעתכם לנקודות הבאות: 1. המעבד המדובר הינו T3200, מעבד אשר מידע עליו באתר INTEL לא מצאתי כלל - כאילו אינו קיים. אינני מבין אם הוא משתייך לקטגוריית ה-DUAL CORE או לסדרות החדשות יותר. 2. האם מחשב זה יענה על צרכי? 3. לא התנסיתי מעולם עם המותג הנ"ל. מה רמת האמינות של המוצרים שלהם? 4. האם לדעתכם ישנו מחשב טוב (גם מותגים אחרים באים בחשבון כמובן) יותר שיענה על צרכי- (גם אם מדובר ביבוא מארה"ב -…
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אהלן - ראיתי פה 2 מפרטים שאני מאוד מתלבט ביניהם המחשב שאני רוצה לקנות הוא לאחותי ובעלה (גיל30+) אין להם צורך במשחקים חדשים או משהו כזה יותר אינטרנט ואופיס וסרטים . אבל חשוב שהמחשב יחזיק יחסית הרבה זמן. התקציב כולל מסך של כנראה LG ב1000 שקל אז ככה שיש 2600 בלי מסך ובלי ציוד היקפי. אלה המפרטים : AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤627 אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ASUS M2NPV-VM מחיר: ¤513 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: HITACHI DESKSTAR 160GB SATA2 8MB 7200 RPM ATA150 מחיר: ¤362 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H10N DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK מחיר: ¤207 אחריות: ש…
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
מצ"ב צילום מסך של תצורת המחשב שלי הנוכחי הדרישות שלי מהמחשב מאוד בסיסיות ומדברות על גלישה במספר אתרים יכולת לצפייה ראויה בסרטונים מהרשת כיום המחשב שלי מג'עגע בדרישות הבסיסיות האלה והשאלה האם להוסיף זכרון למחשב שלי או כל שדרוג אחר או לקנות מחשב חדש וזול מצ"ב צילום מסך עם תצורת המחשב [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אחותי נוסעת עוד שבוע ויכולה להביא לי מחשב. ההעדפה שלי היא לdell אבל פתוח להצעות גודל מסך 15.6 זמן סוללה ומשקל לא גורלי יציאת hdmi כונן קשיח לפחות 500gb צורב dvd כמובן עדיף עם אחריות בינלאומית ואם מישהו מבין בזה קצת והמלצות לגבי מערכת הפעלה אשמח לשמוע פרטים האם ניתן להתקין xp pro sp2 אם זה רלבנטי אז אחותי תהיה בשיקגו אם זה משנה משהו תודה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה עם תוכנות אופיס, גלישה, משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יהיה רועש מידי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גודל ומשקל אין הגבלות, רצוי ללא תאורה פנימית. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב עד 3K ללא מסך וללא ציוד נלווה לשימוש של אינטרנט, סרטים ומשחקים פה ושם - לא גיימר רציני.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אהלן ... עומדי בפני שני המחשבים הבאים פקרבל http://www.ksp.co.il/computers/part_uin.php?uin=13989 דל http://www.ksp.co.il/computers/part_uin.php?uin=14136 השימוש יהיה בעיקר משחקים ועריכת סרטים ... התקציב נכנס בשניהם ... אשמח לחוות דעת זריזה
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה להמלצה למחשב נייד לעריכת סרטונים (ליוטיוב ממצלמת גו פרו), בתקציב של עד 5,000 ש"ח. תודה!!
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם.. באפשרותי לרכוש מחשב מסוג HP Pavilion dv4-1190ej Entertainment Notebook PC והעניין הוא כזה.. אני צריך שהוא יהיה יותר טוב מהמחשב שיש לי עכשיו.כי אם הוא לא אז אני לא קונה(למשחקים) תגידו לי מה יותר טוב המחשב שלי עכשיו או הלפטופ(טוב למשחקים) הנה תמונה עם המפרט שהכנתי כשרק קניתי את המחשב(לפני שנה וחצי) http://i154.photobucket.com/albums/s268/bitvh/smilodonsigcopy.jpg והנה קישור למפרט של הHP (מה שמצאתי בגוגל ) http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3747826-3819693.html#null בבקשה רק תגידו לי אם המחשב נייד של HP הוא יותר טוב למשחקים מאשר המחשב הנוכחי שלי(מופיע למעלה) ----------------------------------------- נ.ב. בכל מינני פור…
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מחשב למשחקים שיחזיק לפחות שנה ככה. חשבתי על HP Pavilion dv6-2130ej WE057EA, הוא נשמע ממש טוב והמקלדות שלו ממש נוחות והרמקולים שלו מצויינים בדר"כ. המפרט שלו: יציאות VGA , USB , RJ-45 (רשת) , Firewire , eSata , HDMI כונן אופטי DVDRW מידות גודל מסך (אינטש) 15.6 אינטש סוג מעבד Intel core i5 דגם מעבד M520 נפח זכרון(RAM) (MB) 4096 MB דיסק קשיח (GB) 500 GB סוג הזכרון DDR3 מהירות דיסק קשיח (RPM) 7200 RPM מצלמת רשת כולל רשת אלחוטית 802.11g , 802.11n , 802.11a Bluetooth כולל 2 דברים חשובים: 1. הוא צריך להיות נייד ולא מפלצת 2. הוא צריך שיהיה לו מקלדת נוחה שיהיה נוח להשתמש בא תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם זה בדיוק המקום המתאים לשאלה.. מה אתם אומרים על לקנות את רכיבי המחשב בנפרד בחו"ל? מישהו אמר לי שיכולה להיות בעיה והם לא יפעלו יחד בצורה המקסימלית ויכולות להיווצר בעיות.. חוץ מזה, מה אתם אומרים על לקנות מחשב שלם בhp או dell זה שווה את זה? ובכלל לגבי האחריות? תודה..
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
איך הם בגדול? מספיק משתלמים כדי לקנות בלי אחריות? כדאי לבקש מאמא להבריח אחד לארץ?
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-