עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מעבד E6400 (אחריות לעוד כשנתיים) * לוח אם אסוס P5WDH * קירור SCYTHE NINJA PLUS * זכרון GSKILL 2GB 800MHZ CL4 (אחריות לכל החיים) * כרטיס מסך C3D X1800XT 256MB (אחריות לעוד כשנתיים) * קירור לכרטיס מסך Accelero X2 * מארז ANTEC P180 * ספק כח ENERMAX LIBERTY 400W מה דעתך?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  2. שלום אנשים אני צריך המלצה על 13 אינצ בארה"ב שיהיה קל וקומפקטי לצורך עבודה משרדית ותכנות תודה

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  3. Started by lmlm,

חבר שלי בקרוב קונה מחשב,והוא ביקש ממני לבנות לו אחד. השימושים שלו זה: וורד,לראות מדי פעם סרטים,לשמוע שירים ומשחקים דיי כבדים (battlefield 2,crysis) בכלל לא OC הוא אפילו לא יודע מזה. בניתי לו את זה: מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤961 לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3L ¤571 כונן קשיח Westren Digital WD3200JS 320GB ¤396 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤482 [ כרטיס גרפי Club-3D Nvidia 8800GTS 320MB PCIe ¤1652 מארז ללא ספק GIGABYTE Poseidon ¤414 ספק כח Enermax Liberty 400W ¤417 סה"כ מחיר לכל המוצרים:4893¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il זה חורג ב400 שקל :-\ במה אתם חושבים אפשר "לצמצם" בלי לפגוע בביצועים ממש

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  4. אני מעדיף שיהיה מהאתר www.ksp.co.il מכיוון שאני אולי אקנה משם את המחשב. כ.מסך אני מעדיף 9800Pro וזיכרון אם יכנס לכם אז תשימו 1024 תודה. עריכה:-------------- אני לא מתכוון לעשות OC בזמן הקרוב (שנה+-) כולל: מסך, DVD לא כולל: מודם, תקליטון 1.44, צורב.

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  5. היי! מאחר ובסוף לא קניתי את הטבלת X61 (היה מחסור במלאי בלונדון), הייתי שמח לשמוע המלצה לגבי מחשב נייד מהסדרה החדשה של אינטל (מונטינבה?) הדרישות הן - 12.1"-13.3" WIMAX זמן בטריה מעולה.. האים קיימת כזו חייה בשוק היום? תודה!!

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  6. Started by Psy,

עושה רושם שההתקנה עברה בסדר, עד שזה הפעיל מחדש את המחשב .... כשמערכת הווינדוס מתחילה לעלות הוא רושם [תוך כדי שהמערכת רצה - לפני שהיא בכלל עולה] הודעת שגיאה : Error C0000034 applying update operation 282 of 116005 (_00000000000...) מיותר לציין שזה נתקע המצב הנ"ל והמערכת לא עולה.. כשמבצעים כיבוי והדלקה מחדש הוא נכנס לריקוברי מוד - [מצב בטוח גם לא עולה כשאני לוחץ F8 ומנסה להיכנס אליו] לצערי - מה שבד"כ ווינדוס עושה לפני התקנת עדכונים זה יוצר נקודת שיחזור, מה שהוא לא עשה הפעם ככה שלא ניתן לשחזר מערכת ללפני העדכון. בכל אופן במצב ה recovery manager של HP האפשרות היא רק לעשות "התאוששות מערכת" , שמגבה את הקבצים וצורבת על דיסק ובעצם עושה פירמוט למחשב ומחזירה אותו למצב כמו שיצא מהמ…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. קודם כל תודה למי שהולך לעזור מראש! אני רוצה שבמחשב יהיה מעבד חזק C2D או C2Q רתם תחליטומה יותר טוב... אני רוצה בלוח אם תמיכה ב-Crossfire לא מעניין אותי שזו לא טכנולוגיה משתלמת זה מה שאני צריך כרגע... ספק שיחזיק CF של X1950PRO מארז איכותי דווקא חשבתי על CHAKRA של EnermaX כולל המאוורר המיפלצתי אהה ואני חובב OC אז שיהיה לוח איכותי וקירור סביר לא צריך ציוד היקפי... הרבה דרישות קצת תקציב אבל לא נורא נסתדר סומך עליכם ! שוב תודה!

• 16 תגובות
    • 945 צפיות
  8. Started by CordM,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש מחשב ששווה את ההשקעה אז למה לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבדים + לימודי סייבר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PUBG בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  9. היי, אני רוצה לקנות מחשב מהיר במיוחד (נשבר לי מכל המחשבים שאחרי שנה שניים לא זזים יותר וחייבים להתחיל לפרמט אחת לחצי שנה ) 1. מה התקציב המקסימאלי? - 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח לכאן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - פוטושופ , VMWARE (הרצת מכונות וירטואליות) , תכנות (ויזואל סטודיו), שימוש כבד בכרום (מספר גדול של טאבים במקביל) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - פוטושופ על בסיס יומי (פרנסה) 3. האם יש …

10. אז חזרתי מחו"ל אחרי 7 חודשים, והמחשב הישן שלי פג תוקפו. אני מעוניין לקנות מחשב חדש. המטרה העיקרית של המחשב הוא לעבוד טוב תחת תוכנות גרפיות ועיבוד תמונה. וכמובן אני אשמח אם המחשב יריץ משחקים חדשים יחסית ברמה טובה. בנוסף אני צריך מחשב עם יכולת קירור טובה, האזור עבודה חם! מחיר המחשב יצטרך לנוע עד ה 4000-5000 כולל הכרטיס מסך. צריך כרטיס מסך בעל כניסה ויציאה לטלויזיה, גם שאני אוכל לראות טלוויזיה במחשב וההפך. מסך מחשב אני אקנה בנפרד, אז אין צורך בו כעט. אשמח לראות כמה סוגי מפרטים שונים, והסברון קטן על המפרט. כמו כן אם אתם חושבים שהסכום כסף נמוך מדי למחשב חדש וחזק מבחינה גרפית, גם אשמח לשמוע. תודה מראש רון

• 13 תגובות
    • 672 צפיות
  11. Started by sos,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000-4500. לגבי התשלום אני לא יודע כנראה אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות, מסיבות רשת ועריכה גרפית (photoshop, freehand, paintshop) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין העדפה העיקר שיהיה מפרט טוב ואיכות…

12. Started by shaks,

אז ככה, יש לי LCD של חברת LUXOR (משהו ג'נרי כזה כניראה). אני מנסה לחבר את המחשב הנייד שלי (TOSHIBA SATALITE לא יודע איזה דגם אבל אני יודע שהכרטיס מסך שייך לצ'יפסט שהוא אינטל MOBILE 965 EXPRESS). חיברתי את הכבל (VGA למחשב ולמסך), הגדרתי דרך האפשרויות תצוגת מסך כפולה אך הLCD לא מגיב (NO SIGNAL בערוץ של הVGA). למישהו יש מושג מה אני עושה לא נכון? אולי מדובר בחומרה תקולה (היציאה של המסך או הלפטופ או הכבל?) או בבעיה של הגדרות שפיספסתי (יש לציין שהדרייבר הכי חדש).

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  13. Started by HTL,

ללא OC וציוד היקפי חשוב מערכת שקטה כמה שיותר ללייט גיימינג והדברים הבסיסיים אבל אחד כזה שיעמוד למקרה שאני אוריד משחק כזה או אחר. דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11721 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9371 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9256 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12022 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB SATA II HD…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אז לאחר שרכשתי מארז + ספק כח בקניה הקבוצתית שהתקיימה לפני 9 חודשים, והם עדיין אטומים באריזתם ללא שימוש בגלל העובדה שאני עדיין משתמש במחשב נייח (לא נייד) מהעבודה, התחלתי לחשוב שאולי היום כבר אפשר לקנות מחשב נייד שיהיה מספיק חזק להרצת משחקים כמו Battle Field 3 (מי יודע, אולי גם 4 שיצא בגרסת האלפא כבר), COD האחרון וכו'. במיוחד לאור העובדה שהליבות הגרפיות HD5000 ו-HD5200 במעבדי האסוול החדשים לא חלשות כלל, בלשון המעטה. בבית המחשב יחובר לתחנת עגינה + מקלדת ועכבר + מסך 22". כך המחשב יתפוס פחות מקום מצד אחד, ללא התפשרות בביצועים מצד שני. מה דעתכם ? האם אכן קיים נייד מספיק חזק כזה?

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  15. Started by טניה,

בוקר טוב. אני חושבת שאתם הם הסיכוי האחרון שלי לבחור את האחד שיתאים לי. אני ממש מיואשת, להסתובב ולקרוא על כל הניידים האלה, וכל פעם כשאני מוצאת אחד טוב, כותבים לי שהוא בעצם חרא, והכל חוזר חלילה... :'( אז ככה: * מטרות המחשב? : המחשב ישמש אותי בעיקר לשעשוע. אני אשחק בו במשחקי רשת, משחקים קלילים ומשחקים יותר מורכבים כמו למשל Black & White 2... למשל, הינה הם דרישות המערכת של המשחק הזה: דרישות מערכת מינימליות: * מערכת הפעלה: Windows XP/2000 * מעבד: 1.6 GHz Pentium 4 or above * זיכרון: 512 MB RAM * מקום פנויי בדיסק קשיח: 3.5 GB * DVD: 8 Speed * כרטיס מסך: 64 MB with 1.1 Pixel Shader * DirectX: Version 9.0c (כלול בתוך ההורדה) * כרטיס קול: Directx 9.0c compatible * שונו…

16. Started by djass,

דגם COMPAQ PRESARIO V2000 תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by yehudahe,

את המחשב ניתן יהיה לרכוש ב-36 תשלומים ללא ריבית. חבילת המחשוב לתלמיד כוללת מחשב נייד Hasee הכולל צג 10.2 אינץ', דיסק קשיח 120GB, זיכרון 1GB, מערכת הפעלה Windows XP, תקשורת אלחוטית ותוכנת Office 2007 Home & Student 1Y Pre Payd Edition. המבצע יחל ב-1 בספטמבר. האם כדאי? מחיר לעומת התמורה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום אנשים, מחשב מחשב נייד לצרכים יום-יומיים (אופיס, אינטרנט ומייל, מולטימדיה וסרטים) עבור חבר מהעבודה (הוא מתכנת במקצועו, וכן ייצא לו לעבוד גם על הלפטופ) ועבור אשתו. דגשים: מסך 15.4" (אם יש גדול מזה, והמשקל נשאר עד 3.2 ק"ג ועומד בתקציב עם שאר הדרישות, אז זה יהיה נהדר) זמן סוללה ארוך ככל האפשר (גם אם זה אומר סוללת 9 תאים במקום 6 תאים) אם יש אפשרות ללא מערכת הפעלה - זה יהיה נהדר לתקציב. המחשב מיועד למולטיטסקר (המון אפליקציות פתוחות כל הזמן) רצוי מעבד - לפחות T8100 (כח עיבוד חשוב) זכרון 2GB לפחות. יציאת DVI או HDMI לצורך ניגון מדיות וידאו ע"ג מסך או מקרן חיצוני. דיסק קשיח 250GB בינתיים מצאנו פחות או יותר בתקציב שלנו את הדגמים הבאים: HP Pavilion DV-6860 HP Pavilion DV-6…

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  19. Started by yogevzak,

אפשרות גם להוריד צורב ואולי ארדיסקים כי יש לי 2 במחשב הקיים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גם וגם. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,טלויזיה בHD ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים חדשים כמו GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אין מסך כרגע,מחובר כרגע לLCD42 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני גבוהה. …

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  20. Started by orozery,

שלום לכולם, אני מעוניין במחשב שיריץ בצורה חלקה את Windows Vista. משחקים אין לי כוונה להריץ, אבל הבנתי של-Vista יש מערכת גרפית די כבדה, אז אני לא בטוח לגבי הכרטיס מסך. כעיקרון השימוש העיקרי שלי הוא: אינטרנט (גלישה והורדות + צריבה), אופיס, ויזואל סטודיו. יהיה נחמד אבל אם אפשר יהיה להריץ Age of Empires III, חוץ מזה אני לא משחק בכלל. מה שאני רוצה זה שפשוט המערכת תרוץ טוב, התוכנות יעלו מהר, שלא יתקע גם אם עובדים עם הרבה חלונות ברקע (זה הדבר המרכזי שמפריע לי במחשב הנוכחי). התקציב שלי עד 10K, עדיף כמה שפחות כמובן. הנה המפרט ששקלתי: מעבד: Intel Core 2 Due E6600 2.4Ghz לוח אם: Asus / Intel / Gigabyte עם צ'יפסט 965/975 של אינטל זיכרון: 1GB או 2GB מסוג DDR2, תדירות 800Mhz (?), מה ל…

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  21. Started by shar7770,

צריך המלצה למחשב שישמש ללימודים וגיימינג בתקציב עד 5000 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  22. מחפש המלצה למחשב עד 3500 ש"ח (לא כולל מסך) , למטרות שונות : עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים ומעט משחקים עם בכלל מבקש לקבל המלצה למעבדים של intel ולא של AMD.

• 11 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by darko78,

שלום לכולם אני עובד עם adobe cs4 בעיקר עם premiere וAE ואני מחפש כרטיס מסך חזק שיכול לעמוד בסטנדרטים של התוכנות האלה. משחקים לא מעניינים אותי במיוחד. התקציב הכולל של המחשב הוא 5000 (כולל מסך 24 אינץ'), ככה שאני מעריך שיש לי משהו כמו 600 - 800 להוציא על כרטיס. תודה על העזרה ואם למישהו יש הצעה למפרט אני גם אשמח לשמוע [br]פורסם בתאריך: 7.09.2009 בשעה 11:55:49 זה המפרט שאני חושב ללכת עליו ... Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray, יחידות 1 ¤1188 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=231 מאוור Cooler Master Socket 775, יחידות 1 ¤47 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=51 Gigabyte GA-EP43-DS3 P43 CHIPSET, יחידות 1 ¤414 http://www.rsm.co.il/product.…

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  24. שלום לכולם, כפי ששמתם לב זוהי הודעתי ה"ראשונה" פה, מכיוון שאיני זוכר מה היה היוזר הישן שלי :] בכ"א, התרשמתי מרמת הדיונים והתוכן, והנה אני שואל לעצתכם. אני מחפש מפרט טוב למערכת Medium-High End, אני גיימר , משחק בעיקר CS ולפעמים Farcry, מעט UT או CoD כשמזדמן כאשר עוד מעט יגיעו HL2 \ D3 \ CS Source התובעניים. בנוסף לכך, ארצה פוטנציאל מסויים לאוברקלוקינג בעתיד כדי להגיע לגבול היכולת של המערכת. הרכבתי מפרט בסיסי\התחלתי שלדעתי משרת את המטרה. זכרון: לא מצאתי זכרון מתאים במחיר מציאותי, אבקש את עזרתכם ~ 512 MBRAM עם תזמונים \באס סבירים. בנוסף, ארצה לדעת איזה HD מומלץ, ה SATA10K או ה 7200 120GB. * האם כדאי לקנות לוח וכרטיס מבוסס PCIEX במחיר כזה, והאם יהיו הבדלי ביצועיים מ…

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  25. "ההמלצה לקחת E8400 משולה להמלצה לפני שנתיים לקנות את ה-Athlon 64 3800+ לעומת ה-3800X2. מי שקנה בזמנו את ה-3800 חד הליבה כי הוא היה "יותר טוב למשחקים", כבר מזמן היה צריך להחליף מחשב כדי לעמוד בקצב, בעוד שה-3800X2 סוחב יפה." אני רוצה להפנות את תשומת לבכם לטענה זו שנכתבה על ידי Nemesis אחראי פורום מעבדים. קישור לדיון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=356824.40 מחיפוש קצר בפורום ניתן להיווכח שהרוב המוחלט של המפרטים המומלצים עד 4000-5500 שקלים מבוססים על הE8400 בטענה שהוא טוב יותר למשחקים היום וכי אין צורך לבזבז מאות שקלים נוספים על מרובע ליבות שנותן ביצועים פחות או יותר זהים. בקשות למפרטים המבוססים על מרובעי ליבות נתקלות בסירוב ולרוב המגיבים מציעים מפרט אחר... ש…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.