עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? סרטים,אינטרנט,הורדות...חשוב מאוד שיהיה מהיר * גודל המסך? 14-15 בערך * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) hdmi * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250gb * כונן CD/DVD? צורב? צורב שיכול לצרוב משחקים ל-xbox 360 * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא הבנתי מה זה אומר... * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  2. צריך חוות דעת על מפרט שאני רוצה לקנות (3400) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1601 מסך 19 המחשב למשחקים יש מצב אני עושה oc דחוףף צריך תגובות !!!!!

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  3. Started by לוח שנה,

שלום לכם, האם יש חסרון במשחב נייד לעסק, לצורך הנהלת חשבונות ועריכת הצעות מחיר וכד'? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  4. שלום! אשמח לקבל ייעוץ בנוגע לרכישת מחשב נייד שישמש לטובת לימודים (office) ועריכה פלאש (לא HD) באמצעות תוכנת Adobe CS3. מצ"ב "דרישות המערכת" של תוכנת CS3 מתוך אתר חברת אדובי וכן מפרט של מחשב שנתקלתי בו ברשת ואשמח לקבל את דעתכם עליו. דרישות המערכת: http://store.adobe.com/store/en_us/popup/software/creativesuite/mastercollection/systemreqs.html מפרט שנתקלתי בו - HP Pavilion dv6-1410ej : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKDV61410ej&cfm=7E05AFD1 כעקרון מפרט המחשב והמחיר שצירפתי נראים לי טובים אך נאמר לי שמחשבי Pavilion הם לא סדרה אמינה במיוחד.... אשמח לשמוע את דעתכם על המחשב הנ"ל והצעות נוספות. תקציב עד 4,000. תודה לעוזרים!!!!!!

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  5. ^ כותרת. לחבר שלי, דחוף הוא קונה מחר, לגיימינג. שיעבוד כמה שיותר טוב תחת עומס וביצועים - כ"מ 8800GT 512MB מבוסס ליבת G92 (לא הליבות הישנות של G80) מעבד - לא חשוב איזה חברה (AMD \ INTEL), אבל עדיף שתוסיפו מעבד חזק יותר ותורידו קצת מהלוח אם... זיכרון 2GB 667MB בשני סלוטים (אם תצליחו לדחוף 4GB בלי להוריד מהשאר אז סבבה) בבקשה אנשים זה למחר וזה דחוף מאוד !! תודה (=

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  6. Started by elad-k1,

שלום..ברשותי מחשב נייד של hp pavilion dv2000 ורציתי לדעת איך אני מפרט ומתקין מחדש? יש כזו אפשרות במחשב הזה! היה לי לפני g3000 זה גם של hp ועשיתי איזה פעולה ותוך 10 דק' הוינדוס היה מחדש! אז איך עושים את הפועלה הזאת בדגם הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  7. Started by xxxtsxxx,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 - 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 4 crysis 2 BF3 Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  8. אשמח לחוות דעת על המחשב

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  9. לאחר חוסר התחייסות מוחלט החלטתי לפתוח את הבקשה מחדש- אשמח לתגובה מהירה! תודה.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - מזדמן, עריכה גרפית - מזדמן, תכנות - פרנסה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

10. Started by TaLTooL17,

מעבד:Intel C2D E8400 לוח אם:Gigabyte P35-DS3L זכרונות:G.SKILL 2GBX2 800MHZ CL4 כרטיס מסך:8800GTS G92 דיסק קשיח:seagate 500gb 32mb מארז+ספק:Antec sonata plus 550 קירור למארז:ANTEC 92MM X2 קירור למעבד: thermaltake big typhoon vx צורב:SAMSUNG S203B SATA X20 סה"כ 4800 ש"ח איך המפרט? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  11. אפשר להתגמש על 100 ש"ח פה ושם... אז כיוון שהייעוד של המחשב הנייד הוא לשמש את אמא שלי, המטרות העיקריות הן שהאינטרנט יעבוד כמו שצריך, כמו גם תוכנות אופיס, מחשב אמין שלא יתחמם יותר מדי, ובל ממשק נוח- משטח העבר והמקלדת. בנוסף, חשוב מאוד- מסך 15.6!! המחשב מיועד לבית ולא לטיולים למיניהם... לי אישית יש לנובו יקר יחסית שאני ממש מרוצה ממנו, אבל חיפשתי יותר בכיוון "דל" בגלל מוניטין אמין יותר. מפרט לדוגמא של "דל" שנתקלתי בו שממש מתאים ( אבל לא ממש במחיר... ): שם המוצר מחשב נייד DELL Inspiron 1545 T6400 X4500 תמונה מק"ט: 8895681 אחריות: 3 שנים *לנייד זה שירות VIP איסוף והחזרה מאתר הלקוח יצרן: DELL מעבד: Intel Core 2 Duo T6400 2.0Ghz זיכרון: 2048MB DDR2 800Mhz דיסק קשיח: 250…

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  12. אני גר באשדוד , אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא יודע מאיפה לקנות ואיזה מחשב לקנות כי אני לא כל כך מבין במחשבים. אני קונה מחשב בעיקר למשחקים חזקים וסרטים

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  13. Started by orior123,

ברצוני לקנות נייד עם מסך גדול (15.4 או 15.1 ). מה ההמלצה - עדיף לקנות 15.4W או להעדיף מסך רגיל 4:3 ? השימוש אינו דווקא למולטימדיה ומשחקים. מה היתרונות/חסרונות ? מה הדעה לגבי HP Compaq nx7300 (ב 5000 ש"ח). תודה רבה

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  14. Started by classic,

היי, מחפש מחשב 13.3 בתקציב עד 4000 ש"ח ובכן - שאלון, ובסופו מספר דגמים שחשבתי עליהם: מטרות המחשב? תוכנות משרדיות (סטודנט) + מדייה ביתית + עריכה גראפית בסיסית (תמונה) גודל המסך? 13.3 משקל רצוי? עד 2KG האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטודנט שלא מעוניין לחפש קיר כל הזמן. לפחות 5 שעות. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו). HDMI. לפחות שתי יציאות USB. בלוטות? לא הכרחי גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משנה סוג (סתם כי אני לא מבין בזה). נפח - חייב: לפחות 150; אשמח ל: עד 500. מעבר לזה ישפיע לרעה על המשקל. כונן CD/DVD? צורב? לא הכרחי כונן Bluray? לא הכרחי (עדיין מוכרים??) האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא הכרחי האם בתקציב צריך להיכנס רישיון ל…

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  15. Started by הדדי,

hey i have this laptop for two year and today i can't write hebrew it just disappear i have vista oem home premium help me please p.s i can't change it in the task bar , i can't see it [attachment deleted by admin]

16. Started by bob24,

שלום, קניתי מחשב ב2007 ועכשיו אני מעוניין טיפה לשדרג. כשקניתי את המחשב הידע שלי בנושא המפרטים היה אפסי לכן קצת "נדפקתי" וקניתי מksp את המפרט שלהלן: core 2 due e6600 לוח אם intel dg965ss זכרון twinmos ddr2 800mhz 2gb כרטיס מסך 8800gt alpha dog edition *שודרג מ 8600gt מארז case midi atx hja-291 180mmfan, 500w max, 24 pin ספק : hec 500td 500w אני מעוניין לשדרג כ.מ אך מהירות המעבד נמוכה ואני לא יכול לבצע OC בגלל הלוח אם של אינטל. כמו כן המארז נראה לי שהוא קטן מדי בשביל חלק מהדברים היום ובנוסף יש הגבלה על הספק כוח 500w max . בקיצור, המצב מאוד מסובך ואני רוצה לדעת איך הכי משתלם לשדרג אותו למשחקים. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  17. שלום לכולם, [עריכה: איך זה? MSI B75MA-E33 ] הלוח מיועד למחשב לאישה מבוגרת שכרגע יש לה מסך VGA ומחשב AMD סמפרון חלש. אני רוצה DVI כי המסך ישן וכנראה יצטרך החלפה בשנים הקרובות ואני צופה שיהיה קשה להשיג עוד מסך VGA. העדפה ל- Panther Point מגבלות: צריך לתמוך במעבד 3220 i3 מינימום 2 חיבורי SATA, לדיסק קשיח וכונן אופטי. 2 חריצי זכרון. אין ממש צורך ב USB 3, Sata 3 אבל כמובן שזה בגדר יתרון. אבל עדיף מחיר זול. תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  18. אני מחפש מחשב כמה שיותר זול, אבל שיהיה יציב נפשית ובעל אורך חיים של יותר מ-3-4 שנים. המחשב הוא לשימושי אופיס, קצת סרטים וקצת גרפיקה דו-מימדית (פוטושופ). אני חושב אולי להוסיף כ.מסך, אבל להישאר במסגרת התקציב של עד 1600 ש"ח... מה דעתכם? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240_340&products_id=10016 תודה!

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  19. שלום אני מחפש מחשב נייד לשימוש אישי ומעט גיימניג. אני משחק בסימולטורים. לא איזשהו גיימר רציני. אני יודע מה המפרט שאני רוצה. יש לי יותר קושי בלמצוא אותו, מאחר שהמבחר הוא פשוט מטורף ואני מאבד את עצמי. השאיפה היא להזמין באמזון או באי ביי לכתובת של מלון של חבר בארהב והוא יביא אותו לארץ. אני אשמח לקישורים שיובילו אותי לקנייה. זה בעצם מה שאני צריך. אני די נעול על דל. יש לי דל ווסטרו 8 שנים והוא עושה אחלה עבודה. נראה לי מחשב מסדרת אינספירון יעשה את העבודה מסך 15 אני מחפש I5 דור שבע. לפחות 8 גי'גה ראם. כרטיס מסך ייעודי הארד דיסק SSD לא הייבריד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 850$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי אפשרות לקנות מחשב מחו"ל, אבל ידוע שאחריות היא אחד הדברים הקריטיים כשמדובר במחשב נייד. איזה חברות מכבדות אחריות בינ"ל, כשהמחשב הנייד נקנה בחו"ל? [br]פורסם בתאריך: 13.07.2008 בשעה 23:02:39 מישהו?זה די דחוף.. אשמח לשמוע על חברות שכן מכבדות אחריות - כדי שאספיק לבחור אחד. תודה מראש, לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by qqrbjj,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? סביבות ה-3200, אם אתם מאמינים שזה באמת הופך את העסקה ליותר משתלמת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לרוב גלישה, תכנות, סרטים ומוזיקה. לא מיועד במיוחד לגיימינג אבל אני כן רוצה שיוכל להתמודד עם משחקים מלפני כמה שנים בלי לקרטע (כלומר כרטיס מסך חלש יהיה אחלה אבל לא משהו סטייל Intel Graphics). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ויז'ואל סטודיו בשימוש תדיר מאוד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו …

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  22. מחפש המלצה טווח מחירים עד 2000 ש"ח 24 -27 על הגודל של המסך אם אפשר המלצה מה הכי טוב לשימוש יום יומי לא משנה לי LED או LCD מה שחשוב לי שיראו ממש טוב במסך את המחשב (משחקים + סרטי HD) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  23. Started by dudubitn,

שלום בניתי מפרט מחשב לחלקים שאני צריך (שאר הרכיבים יש לי אותם כבר) התקציב עד 2000 ש"ח. מעבד: i5-8600 box מחיר 949 ש"ח - רציתי את הi7 מהסדרה 8 אבל יקר לי מידי. על הi5-8600 קראתי ביקורות בעד המעבד ומבחני ביצועים טובים. לוח אם: Asus PRIME B360-PLUS מחיר 445 ש"ח - אני קונה לוחות רק של אסוס. בחרתי מסוג atx כי רציתי עוד סלוטים של pci-e ונמנעתי מצ'יפסט מסוג H זיכרון : Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2400MHz KVR24N17S8/8 מחיר 390 ש"ח - רק מטעמי חיסכון לא לקחתי 16GB. בהמשך אשלים. מארז: Antec GX330 Window מחיר 260 ש"ח. - מתלבט בינו לבין הantec vsp -5000. חשוב לי 2 מאווררי 12", וללא מחברים בחלק הקידמי. סה"כ 204…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. Started by DR_PAIN,

שלום האם מישהו יכול לתת לי מפרט במחיר הנ"ל -יכולת לתמוך בתוכנות גרפיות כגון פוטושופ ואילוסטרטור ברמה גבוהה. -יכולת לתמוך גם במשחקים כמו סימס 3 המחיר ללא ציוד נלווה (מקלדת עכבר וכו') תודה מראש

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  25. Started by m_g,

שלום, אני צריך את עזרתכם לבנות מפרט מחשב בעל מארז קטן (עדיף silverstone ft03) למטרת גיימינג בעיקר. יש לי ספק חדש של crosair 650W אז אני אשתמש בו ויש לי SSD של סמסונג 250GB אז אני מעונין לקנות עוד אחד של 250GB ולעשות raid0 אני אולי מתכנן בעתיד לעשות OC קטן לCPU מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה באינטרנט,סרטים, FULLHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 וכדומה -אילו…

• 1 תגובה
    • 926 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.