ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,385 דיונים בפורום זה
-
צריך מפרט למחשב ב3.5K שישמש בעיקר לעבודה באינטרנט ועם האופיס. צריך ציוד היקפי [רמקולים, עכבר, מקלדת ומסך] עדיפות לכמה שיותר שקט. צריך גם הרכבה וגם התקנת מערכת הפעלה [וינדוז 7 עדיף] גר בחדרה ואין העדפה לחנות כלשהי. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה המלצה על מחשב נייד עם מסך 11.6, מעבד סביר לסטודנטית (אופיס, אינטרנט). בנוסף, צריך זמן סוללה של לפחות 4 שעות. אם אפשר בצבע אדום/כחול/כל מה שהוא לא שחור - יתרון. האם AMD Fusion 1.4 GHZ הוא עגלה נוראית או מעבד סביר? האם כשכתוב 2GB up to 2GB זה אומר שבאמת אי אפשר להוסיף שום זיכרון מעבר ל2 ג'יגה שמגיעים איתו? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד שיהיה יחסית קל , שלא יהיה בצורה של מחשב גיימינג , אבל עם כרטיס מסך שלא מובנה עם המעבד . שימושים : סרטים גלישה והורדות , בנוסף משחק LEAGE OF LEGENDS . לא משחק משחקים נוספים יותר אשתמש בו הרבה ליד המיטה ככה שמסך טאץ ומתקפל יהיה מדהים בעיני . לכן חשבתי על : Lenovo Yoga 710 - http://ksp.co.il/?uin=36823 יש בו הכל מהכל , אני קונה את המחשב מאילת. מה לדעתם אני צריך לקחת ? יש אופציות אחרות יותר טובות להערכתכם ? אני שם כאן פורמט חיפוש : 1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך וכמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיך שלא לחרוג , אלא …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אח שלי הולך עוד מעט לאוניברסיטה, והולכים לקנות לו מחשב נייד. התקציב הוא עד 5,500 ש"ח, אבל עדיף כמה שפחות. בינתיים ראיתי מחירים די טובים במחירות קבוצותית, אבל מחירים עוד יותר נמוכים על מחשבים מחודשים (מחשבים משומשים שהוחזרו לחנות ותוקנו - עם אחריות בין 3 ל 6 חודשים), מ 2000-5000 ש"ח. מה אתם חושבים שעדיף לקנות? ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תשמעו חברים יש לי ניייד של קומפאק (_פנטיום 4 ) בן שנתיים בערף דגם EVO N1020V יש לו צ'יפ אחד של זיכרון DDR במהירות 266 ....לא מצליח לזהות את החברה 1. מה קורה אם אני מכניס צ'יפ של חברה אחרת - האם זה יעשה בעיקרון בעיות? 2. מיסתבר שזה זיגרון יותר נדיר = יותר יקר בעיקרון...מה קורה אם מכניסים צ'יפ של זיכרון מהיר יותר (333 או אפילו 566 ? ) ברור לי שזה יעבוד על המהירות הנמוכה יותר - אבל יהיו תקלות של קפיאת מחשב או סינכרון? 3. איך מבררים את מהירות הלוח...יכול להיות מהירות כזו נמוכה למחשב P4 בן שנתיים? 4. איך מבררים אם המחשב הזה יכול לעבוד בדואל צ'אנל....ואם כן ויש מהירויות שונות של זיכרונות זה יעבוד? תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד כבר כמה שנים של קומפאק 1714EA למי שמכיר זה פנטיום שלוש עם 1 ג'יגה הרץ 20 דיסק קשיח וזיכרון 512 אם אני לא טועה הנייד שכב קצת הרבה זמן בארון הוצאתי אותו ומישום מה הנייד לא פעל לאחר כמה ימים הפעלתי שוב והוא עבד רק עם מטען וכל הזמן מבקש מימני בהפעלה שלו לקבוע תאריך מחדש ושעה וזה קורה רק כאשר אני מוציא אותו מהחשמל וגם שהווינדוס פועל אז פתאום יש את ההודעה הכחולה הזאת ומחשב מופעל מחדש עכשיו רציתי לדעת האם שווה לי להשקיע במחשב הזה ולטפל בו אחריות כמובן כבר נגמרה לו היה לי שש שנים אחריות כמובן עם הארכה ומה יכולה להיות הבעיה אם מישהו מבין מזה משהו מה העליות דרך אגב ווינדוס אקס פי הום תודה רבה לכל העוזרים מתן.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אני מדבר על המפרטים הבאים http://www.hadarcom.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=54 (העניין עם ההארד דיסק נראה לי תמוהה אני צריך להתקשר לברר) מול זה http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=LAP-DE123&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והוא מעט חם מדי ע"מ לעבוד איתו על הרגלים.. שלום, הטמפ' במחשב הנייד שלי ע"פ sppedfan היא כדלקמן: HD0: 41 temp1 -ACPI: 56, כאשר כאן הוא מראה לי שזה חם מדי. core0:44 core1:44 השאלה שלי היא האם אכן אלה טמפ' גבוהות מדי, ומה ניתן לעשות כנגד? האם יכול להיות שהמאוורר לא עובד כראוי? כמו כן, מה זה בדיוק ACPI, איזה חלק במחשב הוא כ"כ חם? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
מעוניינת לרכוש מחשב נייח. מתלבטת בין hp 800G2 עם מעבד i7 מהירות מעבד 6700. לבין Dell Optiplex 7040 עם מעבד i7 מהירות מעבד 6700. מה דעתכם? מי מהם עדיף?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה נמצא המרכז תיקונים שלהם(היכן שאני מממש את האחריות), ניסיתי לחפש באתר שלהם ושל לנובו ולא מצאתי. הבנתי שהוא היה בגבעת שמואל, אבל אמרו לי שהוא עבר לראש העין או משהו בסגנון...לא סגור על זה. אשמח ללינק אם מישהו מוצא. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום ורציתי לשאול כמה דברים. אני רוצה לקנות מחשב נייד שיעסוק בעיקר בגלישה באינטרנט ולעבודה עם תוכנות של עריכה גרפית, כמו Photoshop. רציתי לשאול האם המפרט הזה הוא בסדר לצרכים שלי, איזה סדר גודל וזכרון פנימי של מעבד אני צריך? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TXDV6102 ועוד דבר האם אני יכול להשתמש ב 512MB או שממש מומלץ 1g בגלל שאני הולך להשתמש בעריכת גרפיקה דבר שמצריך מעבד חזק וגם זכרון טוב. ואיזה מעבד \ זכרון אני צריך בערך כדי להשתמש בPhotoshop בצורה יעילה לפתיחה ושמירה של מסמכים תודה.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל מפרט למחשב(לא שידרוג) נייח בסכום של עד (כולל הרכבה)1500 לא כולל ציוד נלווה,שיתאים לאינטרנט(שלא יתקע מFLASE) האם בסכום כזה ניתן לשחק במחשב כזה עם משחקים טובים(שלא דורשים גרפיקה גבוהה)?האם לצורך הדרישות שלי ניתן להסתפק במחשב זול יותר?המלצה למסך עד סכום של 500-700 ש"ח המלצה לחנויות מחשבים מאנשים שחוו על בשרם תודה.
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
ראיתי את הנייד הזה שעונה על צרכיי לפי דעתי. אבקש את תגובתכם או המלצתכם לגביו והאם כרטיס המסך מספיק חזק למשחקים? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5388
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137601§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D# אני רוצה לקבל חוות דעת על המחשב שהמלצתם במפרטים 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ממש קצת מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?hd משחקים חדשים כגון crysis call of duty וכולי הפעלת הרבה תוכנות במקביל פתיחת הרבה דפי אינטרנט (20 דפים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).utorrent explorer משחקים אולי אם יש אפשרות תמיכה במשחקים ישנים אני מ…
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
- 1 follower
-
-
אני משדרג את המחשב הקיים שלי בצורה רצינית ביותר וזקוק למפרט שיוכל להריץ משחקים חדישים באיכות גבוהה (אני לא פריק שדורש הכי גבוה, אלא מכוון לMid range הגבוה ) המפרט שחשבתי עליו: מעבד - Pentium D 930 (לא ברור לי למה הוא זול משמעותית מה830), אפשר גם d 820 זכרון - Kingstone 1G DDR2 533mhz (הצעות שלכם? שני זכרונות של 512?) לוח אם - טרם נבחר כ. מסך - 7600GT או 7300gs ex/sonic בקשר לאוברקלוקינג (מעבד וכ.מסך) - יתכן שאעשה בעתיד, כעת (מכיוון שאני חדש בתחום) מעדיף להמנע. בנוסף אשמח להמלצה על מערכת קירור טובה בתקציב (יספיק גם מאוורר שיתאים לOC) תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
כמה לדעתכם אפשר לבקש על המחשב הזה: core i5 750 ram 8gb ssd 128 hdd 2+1 cpu fan zalman gigabyte gtx 670 case full tower therlmaltake shark 3 מסכי 22 אינטש לחוויה היקפית של Samsung יש צורך בפרטים מדוייקים? סהכ חלקים איכותיים
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
טוב ככה אני רוצה למכור את המחשב שלי, מדובר במחשב בן חצי שנה לוח אם של איסיאס עם מעבד דיורון 1.3 זיכרון 256 מהירות 333 הארד דיסק 40 גיגה w/d כרטיס מסך מובנה 64 מגה כרטיס רשת כרטיס קול קריאטיב 128 סידי 52 צורב 32 lg עכבר אופטי a4tech מקלדת אינטרנט של logitech מסך מאג 17 אינץ דגם: 770v
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
מכירים "יצור" כזה? תודה dp 1.4 תומך HDR ואפילו יותר hdmi 2.0b תומך HDR לפי מה שהבנתי שאפחד לא מייצר כאלה הכל HDMI2.0
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
- 1 follower
-
-
היי התחלתי ללמוד הנדסת מכונות ורציתי המלצה, בגדול יש לי כבר מחשב נייד של asus 2in1 אבל חשבתי אולי להחליף אותו, בגדול אני צריך טבלט רק לכתוב דברים בגדול וסרטונים וזה לא משהו מיוחד רציתי לקבל ממכם המלצות על דברים כמו אייפד אייר, surface pro וכל נה שיש לכם להציע
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצה על מחשב לשימוש ביתי. התקציב הוא באזור 1500 שח. השימוש יהיה בעיקר לצפייה וגלישה כך שלא דחוף ביצועים יותר מהסטנדרט. מעוניין במסך גדול (15.6) ומסך שמספק צפייה איכותית. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
אני רואה הרבה מפרטים לניידים עם 3GB זכרון. האם קיימים סלוטים של 1.5GB ? איך זה מסתדר עם DUAL CHANNEL?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום רב. אני מבקש המלצות למחשב נייד לאשה מבוגרת שעכשיו מתחילה את הצעדים הראשונים שלה בעולם המחשבים העיקרון הכללי הוא שלא צריך מפרט מתוחכם מדיי אבל גם לא מיושן מאוד בתקציב של 2k * מטרות המחשב? שימוש בסיסי - וורד, גלישה באינטרנט וכו' * גודל המסך? רצוי 15' * רזולוציית המסך? אשמח לכמה שיותר טוב במסגרת התקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? המחשב אמור להיות יחסית נייח אז לא משנה באמת * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה מינימום * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכ…
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים קצת משחקים. * גודל המסך? 13.3 עד 15.6 אינץ * רזולוציית המסך? בין 1600X900 עד FHD 1920x1080 * משקל רצוי? נמוך מ2.4 קילו כולל סוללה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. 6-7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשובב הגודל * כונן אופטי? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ל א שייהיה עם המעבד I5 לפחות של האסוול דור 4
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
בוקר טוב! יש כאן עניין בבית בקניית מחשב שישמש כמרכז המולטימדיה הביתי. המחשב יחובר ב-HDMI לטלויזית LCD 42" ברזולוצית Full HD - 1080P ובחיבור S/PDIF לרסיבר. תפקידו של המחשב יהיה כמובן להכיל את כל התמונות, הסרטים, דיסקים (מוזיקה) שיש בבית. אחד הדברים החשובים ביותר הם שהמחשב ישמש כמקור לסרטי HD, בכל הפורמטים, הקידודים והרזולוציות! 720P, 1080i,1080P ב-WMV,MKV, כאלה שצלומו במצלמת ודיאו HD ביתית (AVC-HD - H.264) ובעתיד גם מכונן Bluray שיותקן במחשב. הנושא העיקרי לדיון הוא הבא: המחשב שנמצא במפרטים המומלצים הוא לא רע בכלל (כמובן בתוספת מעט זכרון ואולי HDD גדול יותר), אבל אני תוהה אם הוא יוכל לעמוד בניגון חלק ללא בעיות של וידאו באיכות ה-HD הגבוהה ביותר ללא שום בעיה (ללא תקיעות, ב…
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
אני סטודנט לתוכנה שלא סגור על עצמי המחפש מחשב נייד לא יקר שיעבוד טוב עםתוכנות שפות תיכנות למינהן ויזואל ו אס-קי-אל עם מעבד טוב וכרטיס גרפי מעולה ישמח לשמוע או לקבל המלצה...
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-