ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
הי, פעם ראשונה שלי כאן, אחלה אתר. אני מחפש מחשב ב3000-3500 ש"ח היעוד - מחשב ביתי להרצה של מס' תוכנות במקביל VISUAL STUDIO EMULE OFFICE וכו' לא למשחקים ולא מעוניין ב - OC יש כמה רכיבים שאני רוצה ואני מקווה שאפשר יהיה להרכיב מחשב בדרישות האלה. 1. H.D. 250 GB 2. זיכרון 2X512 3 כרטיס מסך לא OB 4. מעבד DUAL CORE תודה מראש לכולם
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
הי, זה מחשב לאחי שמתחיל ללמוד. המחשב ישמש בעיקר לצרכי לימודים קרי אופיס וכדומה אבל גם למולטימדיה כמו הורדת סרטים, תוכנות גרפיות קלות וכדומה. חשבתי על המחשב הזה מIVORY, מה דעתכם: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=199&CatCode=
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
טוב אני נראה לי כבר שגעתי אותכם פעם התקציב שלי 3000 פעם 4000 ועכשיו 3500 וזהו נקודה לא מתחלף חחח ץ אחרי שיחות והסברים בכל מיני פורומים הגעתי למסכנה שמחשב ב3000 זה לא ממש מחשב טוב למשחקים אוקיי לעינין אני מוענין במחשב בתקציב 3500 ללא חריגה של 50 שקל חבר'ה אני נכנס עכשיו לעוד הוצאה של 500 שקל כבד עלי חח אז ללא מסך וללא כל ציוד הקפי אחר אני יקנה או מKSP או מSKYPC אז או שאתם עושים מפרט בKSP או ב SKYPC ולא לעשות חלק אחד משם וחלק אחד משם כי אני קונה הכל מאותה חנות אני צריך צורב DVD המחשב מעויד למשחקים אז צריך גיגה זיכרון ולפחות 160 גיגה דיסק קשיח וכרטיס מסך אני לא מבין מה טוב אז אני ישאר לכם את זה וגם מעבד ולוחM וזיכרונות ספק אני צריך ספק שירזיק את המערכת ולא יתקלקל אחרי חצי שנ…
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
תמליצו לי על מפרט למחשב המיועד לעבודה משרדית(אופיס. תוכנות קטנות .....) ב 5000 ש"ח ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני צריך מחשב שיכלול: מחשב עצמו - 2G זיכרון 667 , צורב DVD , מעבד E6300, לוח אם GA 965P S3 או אחר שיתאים ל OC בעתיד אבל לא יותר מדי יקר כרטיס מסך X1950PRO 256 או 512 אם נכנס...ומארז נורמלי+ספק שיחזיקו ומקלדת. (לא צריך פלופי, עכבר) אני רוצה את התמורה הטובה ביותר למחיר ככה שאם לדעתם יש לעלות או לרדת בחלקים כלשהם תגידו! מקס' מקס' 6500 ש"ח.(תשלום מזומן!) תודה.
-
- 12 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי 3000-3500 ש"ח ואני רוצה לקנות מחשב עם מסך דק מישהו יכול לעזור לי כי אני לא מבין בזה..! אני צריך מחשב חזק יותר בשביל משחקים...! תודה מראש ~ אמיל ~
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
דבר ראשון מצטער שלא שיניתי את הכותרת לא הייתי על המחשב המפרט בחתימה אני לא מתכוון למכור את המחשב ולקנות חדש ולדעתי אפשר להשאיר את הזכרונות , הארד דיסק , הספק מעולה והיה מישהו שאמר לי להחליף אותו אז תעשה לי טובה אל תתן עצות אם אתה לא מבין כלום אני חושב שצריך לוח מעבד וכרטיס מסך ולהשתדל מפנדס , תודה .
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אז ככה הלכתי לעבוד קשה(קרעתי תתחת) שלושה חודשים במיוחד בישביל המחשב ובמיוחד ביגלל שהחורף בדרך ולא יהיו כל כך עבודות. ואספתי תכסף (9850 ש"ח מתחת לכרית) והמחשב כמו שאמרתי מיועד למישחקים וסרטים בעיקר וOC ולמוזיקה. חשוב שיהיה שינוי גדול בין מה שיש לי כרגע:סלרון ,256MB זיכרון ,כרטיס מסך מובנה ,לוח אם על הפנים(מגעיל אותי,אפילו OC לא ניתן לעשות) שבב:266 של VIA כמה עצוב,דיסק קשיח 40GB 'השאר הכל ג'נרי. סתכלו כמה שנים סבלתי!!! :-[ :'( :'( ביגלל זה אני רוצה שהשינוי יהיה דרמטי ואני חושב שיהיה דרמטי! אז ככה זה מה שאני רוצה שיהיה במחשב: מעבד: E6300 לא צריך יותר מיזה. קירור למעבד: ראיתי שיאים נישברים אם הקירור סטוק אבל אם מומלץ קירור תוצרת חוץ תמליצו על משהו איכותי שיקרר יותר טוב …
-
- 11 תגובות
- 847 צפיות
-
-
קניתי לפני חודש Dell Latitude D620 עם מעבד daul core 2.0, דיסק קשיח 100/7200 וזיכרון 2X512. בדקתי את זמן הסוללה וכאשר רק וורד פעל הסוללה הספיקה לשעתיים וחצי בלבד... האם זה נורמלי? מישהו יודע מה זמן הסוללה המקובל למחשב כזה או איפה אני יכול לבדוק את הנתון הזה? תודה רבה רועי
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה למחשב נייד, שיהיה קל במיוחד (פחות מ-1.7 ק"ג) ועם סוללה חזקה שתספיק לפחות לכמה שעות. הוא לא צריך להיות חזק, ישמש בעיקר לצרכי אופיס וגלישה באינטרנט. התקציב הוא עד 2,500 ש"ח, לקניה ביד שניה (מחשבים ניידים ב-yad2, למשל). אשמח לשמוע הצעות :xyxthumbs: תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בצער רב ביגון רב המחשב שלי (כבר בן 4) הלך לעולמו (נשרף הלוח אם) אני מחפש מחשב או מפרט למחשב עד סכום של 4500 שקל (ללא מסך) יש כבר מסך LCD של HP בבית ( HP L1906) המחשב אמור להיות מחשב שמספיק חזק להריץ תוכנות גרפיקה חזקות (אוטוקד,פוטושופ וכדומה) , אבל גם צריך להחזיק משחקים ב FPS הגיוני , אשמח לקבל המלצות עידכון - קיבלתי הצעה : מעבד אינטל E6400 כ.מסך - 7800GT לגבי הלוח אם - לא לוח מוכר ולכן לא נרשם , HD - 250 GB SATA 2 WD זכרון - CROSS 2 GB 667Hz במחשב הישן היה לי מעבד של AMD שאני מאוד מרוצה ממנו , אבל אני יודע שהמעבד הנ"ל שהוצע לי הוא מעולה וקראתי ב TOMS שעשו לו OC והוא עובד טוב השאלה אם לחכות למעבדים החדשים של AMD (הבנתי שהם יוצאים בדצמבר) או לקנות מעבד INTEL
-
- 13 תגובות
- 899 צפיות
-
-
מארז Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 400W V.2 Case 1 445 ¤ מעבד Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1140.00 ¤ דיסק קשיח Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 469.00 ¤ לוח אם Gigabyte GA-945P-S3-RH Intel 945P Motherboard 630.00 ¤ זיכרון, 2 יחידות Twinmos 512MB DDR-II DDR 667 Memory 730.00 ¤ צורב LG GSA-H10A/N 16x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW 190.00 ¤ כרטיס מסך Gigabyte NX7300GS PCI-e 256Mb(up to 512) Bulk Video Card 415.00 ¤ סה"כ 4019 התקציב הוא 4000 ללא מסך ומקלדת עכבר. מיועד לסטודנט, עבודה משרדית , עבודות תכנות, וסרטים. אשמח לתגובות.
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מחשב לגיימר כבד... אני צריך שתמליצו לי על מעבד טוב (DOU 2CORE למשל) לוח אם(אני לא מבין בזה כל כך...) זיכרון(1GB רק של איזה חברה?) כרטיס מסך(החלק הכי חשוב כמובן,7800GS יהיה טוב או שכבר עדיף להשקיע בGTX?) דיסק קשיח(160 GB יספיקו לי?אני מוריד הרבה משחקים של 3/2.7 GB בדרך כלל) צורב DVD(איזה כדאי?) מסך LCD(איזה כדאי?) בכל המחשב אני רוצה לקנות עד 6500 ש"ח עם מסך.
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אז הגיעה הזמן להחליף מחשב! אין לי עדין תקציב זה תלוי במה שאני אצטרך, אני צריך מחשב נטו + מארז (בלי מסך עכבר מקלדת וכו'), הדגש כמו שכבתי יהיה על משחקים כבדים כנראה, מינמום ג'יגה RAM וכרטיס מסך טוב כי זה אחד הדברים שמתיישנים די מהר. עוד פעם אין לי תקציב מדויק אז אם תוכלו לתת לי גם ב4500 בערך וגם מעל 5000 עד 6000 כדי שאני אראה את ההבדלים ואדע אם כדי להשקיע עוד 1000 או שזה לא ישנה בביצועים. תודה מראש, רועי
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, זהו הפוסט הראשון שלי באתר וקודם כל אני רוצה לומר שהאתר הזה בכלל והפורום הזה בפרט מצויינים! דבר שני, אני צריך עזרה במפרט מחשב בתקציב של 8300 - 8700 שח אני רוצה לבנות מחשב חדש לחלוטין כלומר שתקציב זה יכלול בתוכו: 1) מעבד 9) מארז 2) לוח אם 10) מסך 3) זיכרון 11) עכבר 4) דיסק קשיח 12) מקלדת 5) כרטיס מסך 13) רמקולים 6) צורב DVD 14) ספק כח 7) כ. רשת (אופציונלי) 15) כ. טלויזיה (אופציונלי) 8) כ. קול 16) אל פסק 17) מדפסת + סורק (אולי משולב?) מספר הערות: א) אני רוצה את המחשב בשביל משחקים, אני לא גיימר קיצוני אלא גיימר בינוני כך שכ. מסך מה MID RANGE יספק אותי בהחלט, מה גם שאני רוצה לעסוק בעריכת תמונות (פוטושופ וכדומה) כמו כן כמובן שאם …
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/mobile/showdoc.aspx?i=2856&p=1 יש להם עוד מה ללמוד.
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
לקוח מחנות מוכרת ואמינה 3144 ש"ח יעוד מחשב בעיקר לעבודה עם כמה תוכנות במקביל, עריכת סרטים (כולל Rendering), פוטושופ. או מה תציעו לשדרג להגיע ל 3500 ש"ח. כרטיס מסך שיהיה סביר לא יותר
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
איפה יש באזור המרכז חנויות שיש להם תצוגה של ניידים של דל שאפשר לראות ? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חשבתי על המחשב הזה: http://www.ctm.co.il/product.asp?id=728 אני אשמח לתגובות והמלצות... ;D
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אני מרגיש שזה זמן נכון לקנות מחשב. המעבדים החדשים כפולי הליבה יצאו ממש לא מזמן, המחשב שלי כבר בן שלוש+ ועכשיו יוצאים הרבה משחקים טובים. אז ככה, התקציב הוא 5000, אבל אם אפשר להכניס שיפור משמעותי בביצועים אז אפשר לחרוג עד סכום כולל של 6000 שקל. המפרט צריך להגיע מלוג'יק http://logicpc.co.il/heb/default.aspx כי משם אני אקנה. המחיר צריך לכלול את המאה ומשהו שקל שהם לוקחים על הרכבה. מה צריך להיות במחשב: לא צריך: מסך רמקולים מקלדת עכבר בעצם צריך רק את הקופסא עצמה בלי שום ציוד היקפי. אני רוצה הארדיסק של 250 ג'יגה. המחשב חייב להיות שקט, ומקורר טוב מאד כי המחשב הנוכחי שלי מתחמם לאללה כל פעם שהוא מתאמץ. עוד דבר, כרגע יש לי את המארז הזה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=741…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב חברה יש לי 2000 ש'ח להוציא לשיפור המחשב כדי שיוכל להריץ משחקים כבדים חלק המפרט בחתימה והייתי מעדיף לקנות מפנדס אבל אם יש אופציה עדיפה אפשר להציע
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=2091079
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה / לינק למחשב נייד (Laptop) בתקציב של כ 4,000 ש"ח. המחשב עתיד לשמש סטודנט, לכן היכולות הנדרשות אינן מפלצתיות : עבודה רבה באופיס, באינטרנט וכו'. לעיתים גם פוטושופ, אך לא במינון גבוהה (קצת עריכת תמונות לפני שילובן במצגת :-)) אשמח מאוד להמלצה על חברה, דגם, רכיבים (מעבד, זכרון וכו'), לינק לרכישה אפילו יהיה טוב עוד יותר :-) תודה וחג שמח !
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז קודם כל הריכיבים שיש ברשותי: raedon x800 hd sata2 samsung 200gb אני צריך את עזרתכם בבחירת ספק, לוח אם וזכרונות אני חשבתי על המעבד e6300 לוח asrock conroexfire זכרונות שני סטיקים של 667 512mb ספק raidmax 400w המחשב מיועד למשחקים, אוברקלוק קל אשמח לקבל מפרטים שונים וחוות דעת על המפרט הקיים תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה: מעבד INTEL CORE 2 DUO E6400 לוח אם INTEL WESTCHESTER DG965WHMKR זכרון SUPER TALENT 2x512MB 667MHZ דיסק קשיח WD SATA2 250GB 16MB 250KS 7200 צורב DVDRW LG GAS-H10A כ.מסך XPERTVISION 7300GT 256MB DDR2 מארז HEC 6A19+300W מה דעתכם על מחשב זה? בעיקר על לוח האם... תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 767 צפיות
-