ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,486 דיונים בפורום זה
-
אז ככה חשבתי לשדרג את המחשב...ההחלפה של הקונרו נראת לי נחמדה... חשבתי ללכת על E6300 ועל לוח נחמד לOC.... וזיכרון...אני לא יודע מה לקחת האם מושקין 667 עם תיזמונים של 3-3-3-10 או על גיסקיל 800 עם תיזמונים 4-4-4-12....כמובן מדובר ב2GB... או שבכלל אני משתדרג לAM2 עם X2 3800 65W או X2 4000 89W....עם המושקין....וזהו...שזה יוצא לי באיזור ה2500...ואז אפשר להשקיע בכרטיס מסך כדוגמת X1900XT...וספק בהתאם.. בכל מקרה אני צריך להחליף מעבד...כי הוא צאוור בקבוק במערכת שלי... המחשב הוא למשקחים וסרטים...על הLCD 27' שנקנה לעצמי לפני הגיוס...
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אהלן לכולם. אני רועי , ואני משתמש במחשב חלש מאוד . אני משתמש ב: *גיימינג *יצירה והפקה - Cubase *עיצוב גרפי ווידאו - Photoshop, After Effects ויש לי מחשב גרוע ביותר: Pentium ® 2Ghz, 3G RAM, Intel GMX ואני צריך מחשב חדש. טווח מחירים: 2000-3500. אני צריך מעבד חזק (i7) עם מהירות גבוהה, לפחות 8GB ראם, וכרטיס מסך כמה שיותר טוב (מינימום הרמה של - GTX550Ti) תודה רבה , רועי
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 6000 ₪ האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן לחסוך אז למה לא במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ₪ מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים,עבודה משרדית והמון צפייה בסרטים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות נראה לי עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן חשוב לכלול מערכת הפעלה מתי מתוכננת קני…
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
אני לא בטוח אבל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388&products_id=10956&PHPSESSID=63f9e0168b2d31c419db99416ea9f747
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
עכשיו שהזמנתי חלקים האם יש מדריך שיעזור לי בהרכבה שלו? סה"כ אני יודע להרכיב הכל אבל יש איזו שהיא פרוצדורה מיוחדת שצריך לדעת?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
מערכת ראשונה: מעבד אינטל 2.8 פרסקוט עם לוח Asus תואם (משהו זול) זכרון 512 מגה ג'נרי כרטיס מסך FX5200 קשיח 120GB סידי צורב מארז פשוט וכל השאר. מסך מאג 17" פשוט או: מעבד XP1800+ DLT3C עם קירור AX7+SF2 לוח EPOX 8RDA+ 2.1 זכרון Twister 4000 ddR 500MHZ שני סטיקים של 256 מ"ב כ"א כרטיס מסך FX5700 Ultra DDR II או FX5900XT או 9600XT קשיח 80 ג'יגה 8 מגה סידי צורב מארז צ'יפטק כחול עם חלון ומסך LG FLATRON 795FT PLUS 17" אה, וספק ThermalTake 420W אני לא מתלבט בין שני מערכות מה לקנות אתם מבינים.. סתם שאלה. המחשב השני הוא המחשב שלי.
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש למי שיעזור! אשתמש בפורמט הקיים עם הערות בסוף: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך (צריך לקנות גם מסך) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עובד עם תוכנות עריכת וידאו של אדובי (פוטושופ, פרימייר ואפטר אפקטס בעיק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הייתי רוצה 4K תלוי כמובן בתקציב. עד עכשיו היה לי AIO 27" ויש מצב שיהיה לי קשה לוותר על הגודל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למחשב מיני נייד בעיקרון המחשב יהיה רוב הזמן באוטו מחובר למערכת השימושים הם מוזיקה קליפים לפעמים ואינטרנט (יוטיוב וכאלה) מוכן להשקיע עד 1500 שח כמובן שעדיף כמה שפחות וחשוב שיהיה מטען לרכב (בתוספת תשלום..) תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, סרטים ולימודים, עריכת וידאו קלה-בינונית * גודל המסך? לא משנה * רזולוציית המסך? מקסימלית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2 קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיהיה סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth?לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן! חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש מחשב שיתאים לו לעריכת תמונות ווידאו. יש לו כבר מעבד Core 2 Quad Q6700 הכנתי לו את המפרט הבא, אך אני לא יודע איזה כרטיס מסך להציע לו. להלן המפרט, אשמח לשמוע הצעות לשיפור המפרט. GA-P35C-S3 ¤ 707 2GB (2x1GB) G.skil ¤ 717 2GB (2x1GB) G.skil ¤ 717 WD5000ABYS ¤ 722 Compucase HEC 6C28 Silver/Black NO PSU ¤ 170 Compucase HEC 400TRT ¤ 230 (המחירים מskypc) הוא גם ביקש תמיכה ב firewire. תודה.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
לגבי הדגם t400 של לנובו.. הבנתי שיש את הדגם הישן של t400 שהביקורות אמרו הרבה דברים שצריך לשפר ואחרי זה הוציאו t400 חדש עם שיפורים מהביקורות? נכון? אז איך אני יודע כשאני קונה t400 האם מדובר בחדש או בישן?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום ולילה טוב. מחפש מחשב טוב ואיכותי לעיצוב תמונות מקצועי (photoshop, lightroom) במחיר הכי זול שאפשר כדי שלא יתקע, יסחוב טוב, ולא יהיה איטי. הבנתי שכדאי לי מסך גודל 15" כרטיס SSD, (לא צריך יותר מדי נפח, לא מתחת 250 אבל אני חושב). רזולוציה טובה. ההבנה שלי שואפת ל0 אז אשמח אם תוכלו בבקשה לפרט כמה שאפשר. תןדה רבה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
-
אני רוצה מחשב טוב לגיימרים שיחזיק משחקים חזקים עם הרבה אנשים כמו WOW. ושיהיה עם ביצועים חזקים. שיהיה במשקל סביר. אם אפשרי שיהיה מסך HD אז מעולה. תודה רבה לכל העוזרים...!
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום חברים, יש ברשותי כרטיס מסך 5870 שהולך להיתחבר למחשב הזה. בעתיד אולי אני יעשה SLI עם עוד 5870. כמה שאלות. 1.האם הספק יספיק לSLI? 2.האם הלוח מספיק טוב בתקציב של 400-500שח? 3.האם הייתם לוקחים זיכרון אחר או קיט במקום הCRUCIAL 1X8? 4.מארז אני לא סגור. אשמח להמלצה למארז לא יקר. חשוב שיהיה אלגנטי ובלי הרבה מאווררים. סקר 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יום יומי וגיימינג HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אינטרנט ואופיס ב) במידה והמחשב …
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
מחפש נייד למטרות אינטרנט משחקים וסרטים גודל מסך : 13 -15 אינץ' אפשר גם יותר קטן אם זה יריץ משחקים .. תקציב: 2500 תודה
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 5000 אבל אני רוצה להוסיף מקלדת אוזניות ומסך בכסף. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג כבד וקל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? בכסף צריך מקלדת אוזניות ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא קיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב ברמה בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
רצוי מעבד מהסדרות החדשות וכרטיס מסך nvidia 9... ומעלה או ATI הסידרה 8 של NVIDIA מתחממים ניראה לי שמסך 14.1 יהיה לי טוב. 13.3 נשמע לי קטן מידי ללימודים בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה בבחירת מחשב, הצרכים העיקריים הם עבודה בשפות תכנות, תוכנות כמו eclipse וכו' מידיי פעם קצת פוטושופ מה שחשוב לי בעיקר זה הרבה זיכרון (8 ג'יגה) ורצוי גם מעבד חזק כרטיס מסך הרבה פחות קריטי וגודל מסך 15.6 התקציב הוא בסביבות 3500 ש"ח כרגע מצאתי 2 דגמים שנראים לי : Asus R510CC-XX667H Dell Inspiron 3537 ההבדל המשמעותי שראיתי ביניהם זה הסוללה (4 תאים לאסוס, 6 לדל) אשמח לשמוע המלצות לכאן או לכאן, גם לדגמים דומים אחרים... תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
חרשתי על האינטרנט וקשה למצוא מחשב שתואם למה שאני צריך ולסכום כסף שאני יכול להשקיע אבל בכל זאת מצאתי את הדגם: Dell Vostro 5590 מישהו שמבין בסדרה הזאת ובדגם הזה ספציפית שיכול להמליץ לי אם כדאי או לא אני מאוד אשמח!! בכל אופן אם יש למישהו המלצות על מחשב נייד Core I7 כרטיס גרפי לא מובנה זיכרון ראם 16 ומעלה מהירות מעבד גבוהה ושהגודל מסך יהיה 15.6 ומעלה אני מאוד אשמח להמלצות אם יש לכם דגמים טובים יותר
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
חשבתי על ABIT AN7 PQI 512MB 2.5-3-3-7 GunMetal Athlon Xp 2500+ Mobile מארז-250 + הרכבה 2300 מפנדס שינויים עצות?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
איך זה למשחקים ? לסרטים ? עבודה משרדית ובכלל ?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
מנסה להחליט לגבי רכישת מחשב לנובו. רוב המחשבים כוללים יתרונות מסויימים וחסרונות אחרים, אשמח בעזרה ביצירת סדר חשיבות. השימושים: בדר"כ סטנדרטיים, מסמכים, זום. יתכן שבעתיד סימולציות כבדות יותר מטלאב/פייתון. 1. מבחינת זיכרון: אפשר מולחם שזה הרוב, אפילו בT15, בE15 לא מולחם אבל אין אפשרות לשדרג מעבר ל16. כמה זה קריטי שהזכרון מולחם, ועוד סלוט לשדרוג? 2. כמה קריטי זה thunderbolt? יש אותו במחשבים מסויימים שבהם הזיכרון מולחם, ובמחשב אחד שבו יש דווקא שני סלוטים לזכרון אין thunderbolt 3. הוספת דיסק נוסף - יש אותו בעיקר במחשבים שאין בהם thunderbolt 4. כרטיס גרפי לא קריטי לי, האפשרות היחידה שמצאתי במחשב שהוא גם עם שני סלוטים של זכרון לא מולחם, הו…
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
מטרת המחשב הרצת משחקים קלים-בינוניים כולל ציוד היקפי מקלדת, עכבר ומסך בלבד, ללא OC, לא חשוב השקט. מגבלות: עד 4000 ש"ח חובה הארד-דיסק תוצרת WD חובה מסך 22' סאמסונג כל החלקים חייבים להירכש מהחנות SKYPC. תודה מראש למגיבים ! אשמח לשמוע הצעות בכדי להוריד את המחיר ! ======================================== מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ₪768 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם Asus P5QL SE ₪422 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31255 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪274 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ₪280 כמות:1 http://www.skypc.co.il/pr…
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם וסוף שבוע טוב. החלטתי לרכוש מחשב נייד מיני לצרכים בסיסיים לגמרי.. אינטרנט ואופיס בעיקר,חשבתי בתחילה על ה acer aspire one אבל אני חושב ששני הדגמים הבאים טובים יותר: msi wind asus eee אשמח לקבל תשובות וחוות דעת מכאלה עם נסיון בשני סוגי המחשבים.. כמובן שישנה העדפה לגרסאות החדשות יותר של ה N280 עם 2 ג'יגה. תודה רבה :) בנוסף מה לגבי LG X110?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-