ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,337 דיונים בפורום זה
-
התקציב הנוכחי שלי למחשב הוא 11 אלף שקל, (כולל מסך מחשב של 4K, לא משנה לי הגודל.) אני רוצה לדעת מה דעתכם על המפרט הבא: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=20056. אני מעוניין להריץ במחשב שאני הולך לקנות כל דבר, ממשחק לתוכנה. אשמח לדעת אם בתקציב הנ"ל ניתן להשיג משהו יותר טוב. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ומשחקים (לדוגמא Overwatch, Total war) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן א…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - לדוג' Overwatch, Witcher 3 The Wild Hunt ומשחקים עתידיים שייצאו שיהיה אפשר לשחק באיכות גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים: אחד 1920X1080 והשני 1440X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בכל…
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
לפני 3 שנים חברי הפורום הרכיבו לי מחשב ואני מרוצה ממנו, אני רוצה לשדרג אותו שיתאים להריץ משחקים שיצאו בשנה העכשווית ועתידים לצאת. אני בחודשיים האחרונים שומע שהמחשב משמיע רעש יותר מבעבר למרות שניקיתי אותו מבפנים, קורס מידי פעם ומפעיל את עצמו מחדש. אני לא יודע מה הבעיה בדיוק, המאווררים עובדים. אני מעוניין לשדרג שהמחשב יריץ משחקים חדשים יותר, אני משחק בעיקר משחקי פעולה witcher, hitman, Dishonored אם אפשרי לשדרג שהמחשב יהיה שקט יותר בלי קשר לבעיה בזמן האחרון המחשב כיום מחובר בכבל לראוטר אבל מעוניין שאוכל לגלוש ב wi fi באמצעות אנטנה אין לי הגבלה של תקציב רכיבי המחשב שלי היום Intel Core i5 4670 3.4Ghz…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות למחשב נייד התואם את הצרכים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג בעוד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות משרדיות, גלישה באינטרנט (ריבוי טאבים בכרום), עריכה גרפית קלה (תמונות וסרטונים), צפייה בתכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אפשר לוותר על כונן CD\DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקל…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300/400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גיימינג לייט, עריכת סאונד עם CuBase א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -דיאבלו 3 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - קיים מסך נוסף בגודל 22 אינץ', אבל רצוי שהלפטופ יהיה 15.6/13.3 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום למומחי HWZONE. אני מעוניין להתחדש במחשב מרכזי חדש. בתקציב גם ארצה לכלול קירור מים + הרכבה יפה (שירוול וכד') ומסך G-SYNC ברזולוציה 4K. 1. מה התקציב המקסימאלי? 20,000 ש"ח (כולל מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח בסביבת לינוקס וווינדוס, גיימינג ב4K, גיימינג בVR, ומדיה סנטר. מעט עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד בvisual studio ו-android studio, שימוש קל בautocad photoshop ו-p…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בניתי את המפרט הזה, אשמח לתגובות (הוא אפילו קצת חורג מהתקציב אז אם אפשר להוזיל אותו מבלי לפגוע משמעותית בביצוע אשמח) תודה מראש תקציב מקסימלי 6000 שח בלי לחרוג מהתקציב המחשב נועד לגיימינג (ריינבו סיקס,פור הונור וכו') ,תלת מימד (autodesk maya) ועריכה גרפית (פוטושופ) רזולוציית המסך 1920x1080 מיועד להגדרות גרפיות גבוהות דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 7700 3.6Ghz 8MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד CoolerMaster GeminII M4 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H170-PRO LGA1151, Intel H170, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע לחזקתי Intel® Xeon® Processor E5-2699 v4. זה מעבד של שרתים עם 22 ליבות, ואני מחפש לקנות את שאר הרכבים ולהרכיב. בעקרון המחשב למשחקים, cloud computing,שלל תוכנות (לא עריכת וידאו). התקציב הוא בין 3-5k, לפי צורך. אנא שימו לב שהלוח M יהיה תואם. יש סיכוי שהמחשב יתחבר למסך של 40 אינצ' - האם זה משנה משהו מבחינת המאיץ הגרפי? תודה רבה סתיו
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב באילת ויש לי כמה שאלות 1. באיזו חנות כדאי לי לקנות שם 2. מה המפרט בסיס אותו אני צריכה לבקש. אני רוצה מחשב מספיק טוב שיהיה נוח לעבודה עם כמה תוכנות, אבל עד 2500 שח. על מה חשוב להשקיע? 3. האם לקחת מחשב מדף או כזה שיוסיפו לי מה שאני צריכה. תודה לכל מי שיכול לעזור
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5 אלף ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בסדרות , עבודה מאומצת , המחשב צריך להיות פועל בעבודה לפחות 10 שעות ביום, פתיחת הרבה טאבים , עבודה משרדית , עריכת מצגות בפוואר פוינט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).המחשב נועד לשימוש בעסק ( פרנסה ) אין תוכנות משמעותיות מלבד אופיס או ווינדוס מובי מייקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המחשב אינו מיועד לגיימינג -…
-
- 26 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב מהסדרה של Intel NUC רציתי לדעת לפני כן מה ההבדל בין מעבדי U לבין HQ? מעוניין לקבל הצעה לגבי מחשב + זיכרונות (אין צורך במערכת הפעלה) אני מודע לזה שהמחשבים לא כוללים זיכרונות דרישות: כונן SSD בעל זיכרון 256GB ומעלה זיכרון RAM של 16GB ומעלה (לא משנה חלוקת הסלוטים) מחיר בסביבות 3,500 (אפשרי גם הזמנות מאתרים בחול) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים יקרים אשמח לעזרה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הרכבתי את המפרט למטה, אשמח לכל עזרה! 1. חשוב לי מחשב שיהיה חזק לאורך זמן מבחינת כוח עיבוד. המשחקים זה משני ולכן השקעתי יותר במעבד. 2. אין לי מושג בגדלים של מארזים, כרטיסי מסך, מעבדים, מאווררים וכו', אני קצת לא התחשבתי בגדלים ולא יודע אם יצא לי מתאים. איך אפשר לדעת? 3. מה שהרכבתי גם ככה די דחוק בתקציב, אם יש דברים מיותרים אשמח להוריד או לשנמך. תודה! הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067702868219 - Intel - i5-7600K Kaby Lake Quad core CPU - 3.8 GHz - Max Turbo Frequency 4.2 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W T…
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אהלן חברה. יש לי אפס ידע בתחום ואני מחפש לפטופ ללימודים. תקציב 3000שח אבל גמיש. דרישות: מסך 13.3 משקל: עד 1.5קילו. זיכרון 500GB. לגבי מעבד אני לא רוצה לרדת מi5. מיועד בעיקר לעריכת מסמכים ושימוש יום יומי. לא לגיימינג. אבל מצד שני חשוב שיהיה מחשב חזק ואמין. המליצו לי על asus zenbook ux330ca וdell xps13 פתוח להצעות ולשמוע עוד טיפים בנושא. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד ללימודים באוניברסיטה ולעבודה. אין לי דרישות מיוחדות, בעיקר אופיס ואינטרנט. בעבר היה לי אסוס 1101ha שהיה ממש עגלה, אני רוצה משהו שיעבוד חלק, שהסוללה תחזיק הרבה וזהו. מעדיף מסך קטן מהרגיל, 13-14 אינץ'. התקציב לא מוגדר, אבל היות והצרכים שלי די בסיסיים אני מעדיף לא להוציא הרבה בשביל תכונות שאני לא צריך אלא לשמור את הכסף לדברים טובים יותר. חשבתי על כמה דגמים, הייתי שמח לקבל את עצתכם 1) jumper ezbook 3http://m.gearbest.com/laptops/pp_607750.html 2) chuwi lapbook 14.1http://m.gearbest.com/laptops/pp_602696.html ; 3) lenovo ThinkPad e31-80https://www.wisebuy.co.il/product.aspx?category=c-... 4) xiaomi air 13…
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי, אני זקוקה להמלצה למחשב נייד לבת שלי. השימושים: אינטרנט, אופיס, לימודים, בלי תוכנות גרפיות. תקציב: כ-2,500, אפשר לחרוג עד כ-200 שקל. חשוב שהמחיר יכלול מערכת הפעלה. פחות מ-2 ק"ג משקל המחשב, אם אפשר גודל מסך: גמישה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג, רק אם זה יכול לשפר מעט אז 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כל סוגי המשחקים , להגדרות גבוהות , יתחבר למסך "27 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מטרת שימוש המחשב היא בעיקר תוכנות לעיצוב פנים אוטוקאד סקאצאפ ופוטושופ בנוסף גיימינג קליל חשוב לי מהירות המחשב שיוכל להריץ את התוכנות האלה יחד ללא בעיה ראיתי ביד שניה מחשב עם המפרט הנ"ל- במחיר של 2500 שקל מארז - Thermaltake V6 BlacX editionn מגיע עם 3 מאוררים קידמי ואחורי בגודל של 120מ"מ ועליון בגודל של 200מ"מ וצורב LG מעבד intel Core I7-2600K up to 3.80GHZ 4 ליבות עם 8 threads קירור למעבד Cooler master Hyper 103 לוח אם Gigabyte Z68AP-D3 Kingston KVR 4GBX4 סך הכול של 16GB של זיכרון Samsung 840 evo 250GB SSD בנוסף לדיסק SSD מותקן במחשב דיסק קשיח מכני רגיל של חברת WD בעל נפח של 1.5TBB ! כרטיס מסך …
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך …
-
- 18 תגובות
- 4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אבל לא על חשבון איכות ואמינות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תחנת עבודה לפיתוח תוכנה. מערכת הפעלה לינוקס ותחתיה אמולטר המדמה MF של IBM. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג ( אם זה ממש משמעותי לביצועים אז 150 שקל) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לעבודה משרדית, תכנות במספר רב של תוכנות במקביל, וקצת אמולטורים לתכנות באנדרויד. לכן חשוב שהמחשב יהיה מהיר ככל הניתן בכל מה שקשור לעיבוד וזמני תגובה מהירים(מינימום תקיעות והמתנה מיותרת). יחוברו למחשב 2 מסכים, אם זה פרט חשוב. ייתכן שמדי פעם גיימינג קל-בינוני אבל זה לא העיקר של תפקודו של המחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מצורף מפרט שהרכבתי למחשב משרדי. אין דרישות מיוחדות, לא הולך להתבצע על המחשב עיבוד מיוחד או גיימינג. החשיבות העיקרית שיחזיק לאורך זמן ויהיה אמין. אשמח לדעות על המפרט ואם יש חלקים שלא תואמים אחד לשני אשמח לדעת. תודה! הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067702867064 - Intel - Intel Pentium G4560 Kaby Lake Dual core CPU - 3.5 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 3MB cache - Intel® HD Graphics 610 - 54W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 283/277 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-B250M-DS3H - Gigabyte - 1151 - B250 - mATX - 4x DDR4 64GB 2400MHz - VGA - DVI…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים חדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf1 ,payday 2 , farcry primal וכל משחק מחשב חדש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24' 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-