עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בבקשה אני צריך עזרה להרכבת מפרט 3000-3800 שקל (אם אפשר + מסך) למשחקים כבדים ביותר כלומר כרטיס מסך חזר מעבד לוח אם ועוד תודה מראש

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  2. בכל הHTPC למיניהם אין התייחסות לכרטיס קול. לפי דעתי במחשב HTPC זה יותר חשוב אפילו מתמיכהבHiDef. כי היום לא הרבה משתמשים בHiDef וזה רק Future Proof. הסאונד לעומת זאת הוא פאקטור מאוד מאוד משפיע על החוויה שאתה מקבל מצפייה בסרט. רוב (אם לא כל) כ.הקול המובנים הם חרא. לא רק בהקלטה, אלא גם כשמחברים להם רמקולים שעולים יותר מ1000 שקל אתה מרגיש את זה בכל רמ"ח איבריך. אפילו Audigy Value שעולה 150 שקל יתן הבדל של שמים וארץ! מה זה העניין הזה?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  3. Started by almog333,

מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ישוחקו משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 55' FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. אהלן חברים, אני התחלתי לעבוד על גרסא חדשה של EEEPC Tool הישן והלא כ"כ שימושי שלי - תוכנה להגדרה של רזולוציה מה-System tray. הגרסא החדשה ככל הנראה תכלול בעתיד אופציה דומה אבל הרעיון בגרסא הנ"ל זה לספק תמיכה בכל סוגי ה-EEE PC בכלי אחד לשליטה על תכונות המחשב. EEEPC Tool v2.0: הכלי מכיל את התכונות הבאות: שליטה על מהירות המאוורר של המחשב. שליטה על התאורה האחורית של המסך - שליטה עם דיוק רב יותר מהנגיש דרך כפתורי המקלדת. שליטה על מהירות ה-FSB, אפשר לעשות למחשב Overclock או Underclock מתןך וינדוס דרך התפריט. תצוגת OSD הכוללת מידע על: מצב כפתורי ה-Num lock, Caps lock, Scroll lock עומס על המעבד שימוש בזכרון RAM מהירות המעבד טמפ' המעבד מהירות המאוורר ב-RPM ובאחוזים בהירות תאורה האחו…

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  5. Started by Chevy,

אבא שלי החליט כי הוא רוצה לקנות לעסק שלו מחשב נייד. המחשב הוא לעבודות רגילות של מסמכים גדולים, אינטרנט, וכו'...כמובן שלא עם כ.מסך דרעקי - שתהיה "תמיכה" עתידית. המחשב צריך לכלול: - מסך 14 מינימום, מומלץ 15 - 256MB זיכרון - 30GB מומלץ יותר כמובן - כ.מסך הגון - CDROM\DVD - העדפה לצורב+CD, ואם ישנה אפשרות אפילו לצורב DVD () - כונן Floppy - *מומלץ* - סוללה ל3 שעות. - משקל יחסית לא כבד (3kg זה סביר? ) - חיבורים : USB/Firewire/S-Video-OUT וגם את ה-PCMCIA או איך שלא קוראים לו.. / מדפסת.. וכו'... תקציב כאמור : 6500 ש"ח. ניתן לחרוג עד 7000. כמו כן, יתקבל החזר מע"מ בצירוף חשבונית מס - כך שהנטו שישולם יהיה כ- 6000 ש"ח מקסימום. Bring it on people. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by KoK,

קודם כל שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 לפטופים שיש לי אפשרות לקנות אותם באותו המחיר, הראשון: Dell N3010 מעבד: Intel i5-460M, 2.53GHz 3MB Cache זיכרון: 4GB DDR3 Dual Chanel 1333MHz כ. מסך: ATI 5470 512MB דיסק קשיח: 500GB 5400RPM סוללה: 6 תאים. אחריות: 3 שנים. השני: Asus U35JC מעבד: Intel Core i3-370M, 2.4GHz זיכרון: 3GB DDR3 1066MHz כ.מסך: GeForce 310M 1GB דיסק קשיח: 500GB 5400RPM סוללה: 8 תאים אחריות: שנתיים. כמו שציינתי, מבחינתי שני המחשבים עולים אותו דבר, הנה היתרונות והחסרונות כמו שאני רואה אותם: דל- יתרונות: חומרה חזקה, אחריות. חסרונות: סוללה חלשה יחסית, כבד יחסית. אסוס- יתרונות: יותר דק מהדל, סוללה 8 תאים. חסרונות: חומרה חלשה יחסית לדל, אחריות. אם אתם מכירים את ה…

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  7. מה דעתכם על המפרט הבא: השימושים של המחשב הם משחקים ועבודה משרדית. המפרט: מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח לוח אם-אינטל מקורי-G41RQ-RAISIM SITY-1600MHZ מעבד-Intel® Core2 QUAD Q8200/1333Mhz- זיכרון-kingston/samsung-4096MB PC6400-HYPER-800MHZ- כרטיס מסך-FX 9400GT-512MB/DVI/HDTV- דיסק קשיח-samsung/HITACHI-500GB(0.5TB) SATA כונן -DVDRW X22 S.ATA- כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller כ.קול-Intel® High Definition AudioRealTek* ALC888S יציאות נוספות-FULL HD VIDEO+DVI+HDMI+אנטי וירוס סט מולטימדיה-מקלדת אינטרנט+עכבר אופטי ארגונומי מחיר 1900 ש"ח

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  8. AMD מול intel זו השאלה מבחנון שנעשה מול 2 דגמי טושיבה,האחד עם מעבד AMD Turion™ Neo X2 L625 מול Intel® Pentium® Processor SU4100. המבחן מציג בפנינו את צריכת החשמל של 2 המעבדים,ביצועים בשטח,וזמן סוללה. http://www.bloggerisme.com/benchmarking-intel-pentium-su4100-vs-amd-turion-x2-neo-l625.html מקווה שזה יעזור לאנשים להחליט.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. שלום יש לי מחשב של אסוס מדגם U35JC עם כרטיס מסך nvidia geforce 310m המחשב לא באחריות וכל פעם כשהוא מתחמם אחרי שאני רואה סרט או עובד איתו בתוכנות אחרות המסך פשוט נעלם ואני צריך לכבות את המחשב להדליק מחדש והמסך חוזר ככל הנראה הבעיה נגרמת בגלל שהכרטיס מסך נדפק ומתחמם יותר מידי ניסיתי לנקות את המחשב בלחץ אוויר לא עזר. כמובן שהמחשב כבר לא באחריות... השאלה שלי היא אם ניתן להחליף את הכרטיס מסך בדגם הזה ? או שגם בלפטופ שלי הוא מולחם ללוח אם....

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  10. Started by Joe Quimby,

שלום חברים, לאחר שנים עם אותו מחשב חביב החלטתי להתחדש בנייח חדש למשחקים. יש לי חבר שעובד באינטל והוא יוכל לספק לי מעבד ו SSD של אינטל (אין לי שומדבר נגד הקבוצה האדומה) במחיר נמוך (חייב מכס לפי דעתי) אז ככה בכלליות מחשב למשחקים כגון Witcher 3, Shadow of mordor החדש Hell blade וכו' 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, לא יהיה מחובר מסך מיוחד (סה"כ 1080P) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימו…

11. ASUS P8H77-V i5 3550 8 RAM 560ti

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  12. כמה המחשבים שלי שווים ? אחד נייד ASUS G75VX ואחד נייח נייד - I7 3630Q 8G DDR3 1600 gtx 670mx 1TB 5400 rPm ונייח - e8400 DFI lan party X48 4G ddr2 800 1TB 7200 ATI Hd 48501g

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  13. Started by OrBen91,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חושב שזה יספיק .. עדיף לא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תמונות, סרטונים, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -לא- -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, המכרה שלי מתלוננת שהמחשב הנייד עובד יותר איטי ובקשה ממני לפרמט את המחשב. ברשותה מחשב נייד HP מדגם CQ61 320EJ VR539EA, מכרה טענה שהחליפו את לוח האם במחשב, אז אציג את מפרטים בקובץ מצורף יש לי ניסיון לטיפול בבעיות מחשבים, לרוב אני לא מפרט רק אחרי שטפלתי בבעיות הרגילות ומיוחדות ומחשב עובד יותר מהר. לכן היו פחות סיכויים שמחשב מצרך פירמוט. בדקתי את המחשב, לאחר הפעלת מחשב גיליתי שזיכרון תופס ב-66 אחוז, היו הרבה תוכנות עולות מיד הפעלת מחשב ותפיסת מקום על כונן קשיח היה לפחות 30 אחוז. בטלתי חלקית את התוכנות שעלו מיד לאחר הפעלת חלונות, מחקתי את התוכנות הלא נחוצות, עדכנתי את חלונות ובצעתי בדיקה מלאה באנטיוירוס של מיקרוספוט. לאחר טיפול במחשב, ציפיתי ששימוש הזיכרון של המחש…

15. זה מחשב בשביל זוגים מבוגרים ,העיקר מצלמה אינטרנט תמונות ואתרים (רואה תמונה) תקציב 3800-3500 שקל רק KSP נתניה תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by SyRenity,

מה אתם אומרים על הנייד הזה? http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=ASUS%20N56DP-DH11 ראיתי ביקורות מאוד אוהדות: http://www.amazon.com/Asus-N56DP-DH11-15-6-Inch-Laptop/dp/B009AF183Y/ref=pd_sim_sbs_misc_1 http://www.microcenter.com/product/401594/N56DP-DH11_156_Laptop_Computer_-_Black http://www.excaliberpc.com/621424/asus-n56dp-dh11-15.6-laptop.html

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by דניאל מקמל,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7-8 אלף גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנטית לאנימציה, רוצה להריץ תוכנות תלת כמו מאיה וזיבראש, אפטר אפקטס וכו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף ווינדוס, אם מייקר אפשר לוותר 8. האם ישנה העדפה לרכוש…

18. Started by aad11,

אודה לכם מאד על המלצות לשיפורים למפרט המוצע כאן, בטווח מחירים מקסימלי של עד 3100 שח. אין צורך בציוד הקפי. אין צורך בכונני צורבים וכו'. המחשב לשימוש סטנדרטי (משחקים, סרטים, פוטושופ) בלי OC לוח אם דגם GigaByte GA-K8NMF-9 מהירות FSB 1600 MHz כרטיס קול משולב Realtek ALC860 audio codec כרטיס רשת משולב 10/100 4 יציאות S.ATA יציאת PCI Express X16 2 יציאות PCI 1 יציאת PCI Express 8 יציאות USB 2.0 תמיכה ב- Dual channel DDR תמיכה בדיסקים S.ATA תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit תמיכה ב-RAID SATA 1,0 דיסק קשיח יצרן WESTERN DIGITAL טכנולוגיה: S.ATA נפח איחסון: 80 GB מהירות: 7200 RPM זכרון מטמון cache 8 MB מעבד סוג מעבד: AMD Athlon 64 דגם מעבד: VENICE 3000+ K8 64BIT …

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  19. הוצע לי מחשב נייד שמכיל את המעבד הנ"ל, את כל שאר הרכיבים אני מכיר אך עם המעבד אין לי ניסיון. האם המעבד הזה יכול להסתדר כמו שצריך עם משחקים? איך הוא במשימות כמו צפיית בסרטים בHD ומשחקים שמבוססים על מנוע סורס לדוגמא? כרטיס המסך הוא 6310M האם הוא יספיק?

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  20. אני צריך מחשב הכי טוב שאפשר בתקציב הזה אני לא מתכנן OC ואני רוצה רק צורב במחשב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  21. התקציב שלי הוא 5000 שקל אני רוצה מחשב חדש שיהיה טוב למשחקים ולצפייהב סרטים דרך הטלווזיה (כלומר כרטיס מסך שיתן לי איכות גבוהה) אין לי חשיבות לחברות. פחות חשוב לי מארז, ספק ולוח, אני מעדיף מחשב כמה שיותר שקט וקריר אך אני מוכן לקת ויתור על החלק הזה אם זה גורם לחריגה בתקציב. אני לא צריך ציוד היקפי כמו מסך (המסך שלי כרגע הוא samsung 953 16:9 wide screen 2ms) מקלדת ועכבר כמו כן אני לא צריך שום כונן דיסקים\DVD או צורב לא צריך מערכת הפעלה ואני ארכיב את המחשב לבד מבחינת כרטיס קול יש לי רגע adugiy 2 אתם חושבים שזה מספיק טוב? או לא אשמח לקבל המלצות גם על זה תודה על העזרה, טל.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  22. Started by PayneBack3251,

שלום, אני מעוניין למכור טאבלט נקסוס 10, גרסא של ה 32 ג'יגה, (כרגע נמכר ב 500 דולר בגוגל, וב 2400 ש"ח בזאפ) עם קייס של Poetic, איזה מחיר ריאלי לבקש ? קניתי את הטאבלט לפני 3 חודשים דרך איביי (חדש), תודה !

23. Started by blackorder,

שמעתי שאומרים שאי אפשר לקנות מamazon מחשבים ניידים השאלה שלי היא אם אני משתמש בשרות כמו mustop האם אני יכול לקנות כך מחשב נייד?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  24. היי חברים, אני מחפשת מחשב חדש. נמאס לי לסחוב על הגב משקולת שמשמשת כמחברת אלקטרונית. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מעדיפה בסביבות ה2000-2500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר תוכנות אופיס. אני מניחה שהוא בעיקר ישמש ללימודים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא! 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא חושבת? לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, חשוב. אני לא רוצה להיות זו שהמחשב שלה נוהם. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המ…

25. שלום רציתי לשאול אם אפשר להחליף במחשב Netbook דיסק קשיח סטנדרטי של 2.5 אינץ בכונן SSD כאופציה לשדרוג עתידי? תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.