עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בהנחה שאני רוצה לקנות מחשב נייד, Core2 Duo 2, עם כל המשתמע מזה, אבל אני רוצה גם כרטיס מסך KICK ASS, איזה ג'יפורס/ATI מטורף. אז איך מגיע הכרטיס? זה כאילו, חיצוני? :s05:

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  2. Started by drago,

שלום לכולם . קבלתי הצעה לקנות את המחשב הזה אפשר לקבל חוות דעת איך המחשב הזה? המחשב נקנה כבר . לכן פירסמתי הודעה אחרת לגבי הביצועים . תודה לעונים .

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  3. -------- 1. מה התקציב? 5000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים, OC קטן בעתיד בשביל שיפור FPS. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: ספק כוח, דיסק קשיח, DVD. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כבר יש לי מארז אז זה לא חשוב 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שהמחשב יוכל להחזיק משחקים שיצאו בשנתיים הקרובים על הגדרות טובות, אני לא צריך ציוד לקירור המעבד והכרטיס מסך כי אני לא מתכנן את ה OC לזמן הקרוב, אני מעדיף לקנות מפנדס ונועה -------- זה המפרט שלי לשדרוג המחשב, אני צריך לדעת אם הספק כוח ליברטי 4…

• 8 תגובות
    • 563 צפיות
  4. אתחיל מהמחשב הראשון, עליו להיות מסוגל לביצוע עבודה משרדית ובעל יכולת להריץ משחקים קלים, צפייה בסרטים ובעל צורב DVD. צריך לכלול ציוד היקפי ומסך LCD 19" המחשב צריך להיות מבוסס על מעבד Intel. השני, מיועד לעריכה גרפית ועריכת סרטים, מסוגל להריץ משחקי מחשב כבדים/קלים, ללא מסך. ללא ציוד היקפי (מקלדת, עכבר,רמקולים).

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  5. Started by hdbaam,

מה קורה נשמות טהורות שלי זקוק למפרט ב-2500 ש"ח, ללא מסך.. עם אפשרות חריגה ל-2700 גג.. תודה מראש חברה

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  6. Started by over23,

היי. רציתי לדעת אם יש בארץ חנות שיכולה לבנות מחשבים ניידים מאפס כמו בחברת ALIENWARE? תודה.

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  7. Started by drago,

קבלתי הצעה לקנות את המחשב הזה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=XXM1_3DUOE מישהו יכול להגיד לי איך המחשב הזה?

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  8. Started by LLLLiran,

רציתי לדעת עם שווה לשפר את המחשב הזה למשל לקנות כרטיס מסך או משהו בתקציב 600 שקל כדי שמשחקים כמו NFSMW most wanted יפעלו חלק גם יוצא NFSMW Carbon שיפעל גם חלק Amd Athlon xp 2800+ Barton Epox 8RDA3+ 512 DDR sumsung 400 Gigabyte Readon 9600SE

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by moshirez,

.

• 11 תגובות
    • 799 צפיות
  10. Started by VortexD,

משהו פשוט לגלישה וקצת עבודות באופיס ומוזיקה עם ספק ומארז ללא ציוד היקפי (מסך מקלדת עכבר רמקולים) מהר כמה שאפשר בבקשה ומחנות אחת בצפון תודה למי שיוכל

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  11. Started by hitman47,

קודם כל שאלה איך הנידים האלה ? שווה לקנות אחד מהם ? http://img526.imageshack.us/img526/4861/scanbv8.jpg אם אתם לא רואים תשמרו תתמונה ותגדילו .. אממ .. אם לא טובים תביאו מחשב נייד נחמד שיסחוב משחקים כמו GTA וזה

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by GrendelsLair,

שלום לכולם, התוכלו לייעץ לי על מחשב נייד באיזור מחיר זה? השימוש הוא בעיקר ללימודים וקצת תוכנות גרפיות (photoshop). האם יש חברה מסויימת שעדיף לקנות? בעקרון חשבתי ללכת על מעבד דותן עם 1GB זכרון כרטיס מסך רגיל, מה דעתכם? זמן בטריה שיהיה כ-3 שעות אחרי חודשיים ולא לפי הגדרות יצרן. בתודה מראש

13. אני צריך כרטיס מסך תותח,זיכרון 1 GB בסטיק,לוח אם טוב,מעבד שיוכל לקרוא ויסטה בעתיד כריטס קול נחמד,לא צריך ציוד הקפי,ואם תמצאו תביאו אם מסך,אם אפשר בלי ואז שיהיה פחות כסף...

14. היה לי מפרט דומה לשל הבא, אבל המוכר המליץ לי להוסיף פה שם 50 ש"ח לקבל משהו יותר 'בטוח'. הנה המפרט, אני רוצה תגובות לגבי המחיר והמפרט אם אפשר . תודה רבה. - מארז איכותי USB ATX מהודר. - לוח אם GIGABYTE INTEL 945 PS3 - מעבד Core2 Duo E6300 אינטל 2MB. - זיכרון 667MHZ 1GB DDR2 2 עם 2 יחידות (ואז 2GB). המוכר אמר שהחברה לא משנה משהו. אפשר Twinmos. - כרטיס מסך GIGABYTE 7300GT 256MB PCI-E - דיסק קשיח WS SATA 7200 8MB+160G, והוסיף לפני זה gig ...(?) - צורב DVD LG. - מקלדת, עכבר... לפני מע"מ 3988 עם מע"מ 15.5% יוצא 4607 ש"ח. המחיר כפוף לשער הדולר ביום האספקה. מה אתם אומרים?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום! אם תוכלו לעזור לי בבקשה אני השמח! תודה. אני רוצה לקנות מחשב מKSP והכי משתלם לי לבחור אחד מהמבצעים ולא לבנות מחשב (הפרש של 500-700 שקל). המחשב הוא להכול ל- ה כ ל. (חוץ מOC ואני לא גרפיקאי מטורף או מהנדס) במחיר 3300-+ בלי מסך ובלי ציוד נלווה (עכבר מקלדת רמקולים) מפרט ראשון: מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל INTEL DG965RYCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 512MB Starex X2 דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB SATA II כרטיס מסך GeForce 7300GS 256MB up to 512 צורבים DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 מארז (אני כבר יבחר משהו יותר טוב ממה שהם נותנים בתוספת של 100 שקל) ספק (מה שהם נותנים - אם זה עד כדי…

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  16. Started by shkaf,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=145&CatCode=1

17. Started by Sunny Jim,

שלום, אני מעוניין בתיק למחשב נייד עד 150 ש"ח... יש המלצות? לא תיק גב אגב, תודה.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  18. Started by etrog,

שלום אפשר מפרט מחשב שיכלול אינטל דיולקור 2 (אינטל), לוח אם, כרטיס מסך, מארז שיהיה גם ספק, זכרון ג'יגה, הארדיסק 160 ג'יגה עכבר,מקלדת רמקולים של 170 שקל משו כזה ומסך שיכלול גם צורב דיוידי וכונן 1.44 אפשר להחליף גם את המסך למשו אחר אם נראה לכם לנכון לשפר קצת את המחשב מסך נראה לי החלטתי 19 אינץ של lg ב1750 שקל מסך lcd וחשוב שתהיה יציאה של dvi בכרטיס מסך התקציב של המחשב עם מסך 6000 שקל אז תתחשבו ב1750 שקל של המסך. מחשב שמשמש משחקים אופיס אינטרנט מסרים ועבודה עם תכנות... תודה רבה

• 20 תגובות
    • 925 צפיות
  19. Started by the godfather,

שלום אני צריך 2 המלצות למחשבים ניידים 1 ב11000 והשני ב9500 זה דחוף לי מאוד תודה

20. Started by Kidney_stonE,

אהלן אנשים חבר מחפש מחשב, המטרה - גרפיקה בעיקר (לא משחקים, אלא יותר פוטושופ, פלאש ועוד תוכנות לעיבוד גרפי, גם תלת מימד (בראשית הדרך, מה שנקרא)) בלי ציוד היקפי ובלי מסך, תקציב - עד 4000 ש"ח. אם אפשר מפרטים מנעה , או פנדס, יהיה נחמד. (או כל חנות אחרת עם מוניטין באזור חיפה) זה המפרט שיש בינתיים (מה שהוצע לו) הצעות, שיפורים, החלפות, יתקבלו בברכה מה אומרים ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. צריך מחשב למשחקים בתקציב 6000 שקל פלוס מינוס. המחשב פחות או יותר מוכן יהיה למערכות ויסטה .. לוח אם מבית GIGABYTE ... מארז יפה ... חשבתי על כררטיס מסך של רדיון X1900 , מה אתם חושבים ובאיזה מחירים הוא היום ?! ציוד היקפי [19" מסך, מיקלדת ,עכבר, רמקולים]. ותגידו יש איזה טבלאות המשוות את חברת NVIDIA וATI לכרטיסי מסך במשחקים החדשים שיש ... את הביצועים שלהם ?

22. Started by BandiT,

מה דעתכם? אני רציתי לקנות חלקים בנפד, את אותו המעבד, לוח תואם, PCI-E כרטיס זול 6100 בסדר מבחינתי, וזכרון של קינגסטון 512. כל זה יצא לי אותו המחיר שמציעים כאן. אז מה עדיף, ללכת על המפרט הזה או המפרט שאני רציתי לקנות בחלקים? כתובת להצעת מחיר הזאת http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=687 AMD ATHLON 64 AM2 3800X2 Dual Core+512MBDDR2+GEFORCE6100+NFORCE4+80GBSATA2 דגם: AMD ATHLON 64 AM2 3800X2 Dual Core+512MBDDR2+GEFORCE6100+NFORCE4+80GBSATA2 מחיר בחנות: ¤1,849.00 CASE : ATX MIDI 500W+2 USB Front + Audio Front MAINBOARD : NVIDIA NFORCE4 AM2+ 6USB2.0+SATA2+PCI-E Ready VISTA CPU : AM2 Athlon 64 3800X2 Dual CORE Socket AM2 64BITS MEMORY : Dual DDR2 533MHZ-667-800…

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  23. המחשב ישמש למשחקים [לא יותר מדי אבל עדיין] כמו כן סדרות סרטים ועריכת וידאו [שוב...לא יותר מדי] מעט עריכה גרפית [פוטושופ] ואינטרנט התקציב הכולל הוא 6000 ללא חריגה בכלללללל המסך שאני אקנה יוחלט מחר [אני הולך לחנות שיציגו לי אחד ליד השני לאחר יצירת קשר עם החנות] המחיר למסך יהיה או 1600 או 2350, אין אופציות אחרות מכיוון שאני לא אשלם מזומן אלא 3 תשלומים, אז למעשה התקציב הוא כ-100 או 200 ש"ח פחות רצוי מ-KSP אני מעדיף אינטל דואל קור [קונרו רצוי] אני לא צריך: מארז ספק כוננים אופטיים [יש לי כבר צורב דיוידי וכונן דיוידי] הארדיסקים[?]*** אני כן צריך: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך אם עדיין מתאים לתקציב כרטיס קול אם לא אז שיהיה בילדאין בלוח אם משו נומרלי ***יש לי שני הארדיסקים IDE שאני…

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  24. אני צריך לדעת את הפרש הביצואים באחוזים בערך ביין שתי אלו: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2151&scat=320&tcat= http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2357&scat=320&tcat= אני יודעה שיש הבדל ניכר לטובת אינטל אבל בכמה. תודה

25. Started by timac,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=193&CatCode=132 מחיר טוב כדאי לקנות או שלא להתקרב?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים