עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Rule The Pc,

שלום אני צריך דגם של מחשב נייד עד 5K שירוץ טוב ויפעיל איזה משחק שתיים כלומר שיהיה כרטיס מסך בסדר, לא צריך משהו יותר מדי טוב אם אפשר אז צורב DVD יהיה נחמד תודה

2. Started by joe0077,

שלום רב. בשעה טובה החלטתי לשדרג את המחשב שלי. המטרה בעיקר למשחקים שלאחרונה זנחתי את העניין בהם. מה שאני מבקש זה המלצות על זכרון (ג'יגה) ועל כרטיס מסך טוב (לא הכי טוב ולא סתם זבל) שיחד לא יעלה לי יותר מידי וייתן לי את היכולת להעלות משחקים חדשים. מעט מידע נחוץ על המחשב בהודעה הבאה. תודה רבה לעונים.

3. שלום חברים, מחפש מפרט למחשב משרדי ב-3200 ש"ח 1 ג'יגה זיכרון 80 ג'יגה HD מסך LCD 17'' כולל ציוד היקפי מלא, צורב DVD כמו כן, מצאתי במכרז באינטרנט את המחשב הבא: - מארז ATX - לוח אם Intel GRANT COUNTY2 - מעבד P-D 805 Dual Core, 2Mb CACHE - זיכרון DDR2 1Gb PC 5300 667MHz - 80Gb SATA2 8M 7200RPM - צורב LG\ SAMSUNG 52x32x52 - מסך: LCD 19'' PROVIEW/EMC 8MS כולל אחריות ל-3 שנים - כרטיס מסך ATI X-300 128M PCIE - עכבר, מקלדת, רמקולים, כרטיס רשת וקול עלות: 3200ש"ח בדיוק האם המחשב הזה כדאי? תודה!

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. רוצה רק קונרו חייב תמיכה ב-IDE [הבנתי יש לג'יגהבייט לוח מאוד טוב ב-790 ש"ח ב-KSP שתומך] צריך למעשה: מעבד לוח אם כרטיס מסך כרטיסי זיכרון אם יש אפשרות גם כרטיס קול פשוט נחמד של קריאטיב [אלא אם הכרטיס שעל הלוח נחשב סבבה]

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  5. Started by ~oren~,

ראיתי באתר זד מפרט מחשב רציתי לדעת אם יש משהו שכדי להחליף במפרט מארז GAMERS מקצועי+ספק 635W לוח אם אינטל מקורי DG965SS INTEL 965 מעבד -INTEL CORE 2 DUO E-6300 זיכרון - 1024MB DDR2 800MHZ כ.מסך - FX 7600GT DDR3 דיסק קשיח - 160GB SATA II16M כונן - SAMSUNG

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  6. Started by roshman32,

שלום . יש לי את המפרט הזה : רציתי לשאול איך הוא .. בסדר? מקווה שמותר לשאול פה אם לא אז מצטער.

• 14 תגובות
    • 754 צפיות
  7. Started by cold fire,

מה ההבדל בין x1400 לx1450 כי אני חפשתי אבל לא מצאתי...

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  8. שלום, מכרתי לא ממזמן את חלקי המחשב שלי-מעבד,לוח וזכרון ב950 ש"ח:(512Mhz-ceon,865pe neo V2 Msi,Intel Prescott 1Mb Cache 800fsb). הסיבה העיקרית היא שאני סטודנט והמחשב התחמם מאד בחדר המעונות הקטן שלי+היה חבל לי לשדרג זכרונות 400Mhz וכרטיס מסך agp. לכן מכרתי בסכום הנ"ל. קניתי יד שניה זכרון 1Gb 667Mhz-דבר שהשאיר לי 550 שח על החשבון. אחרי התלבטויות חשבתי על שתי אפשרויות עיקריות: 1-לוח ?Abit LG-81 (945) s775?+מעבד pentium D 805 סה"כ 827 ש"ח-נותן מעבד כפול ליבה ואלי אפשרות oc בעתיד?(למרות שכרגע אני לא מתכנן)+כ. מסך ob מעפן אבל עובד+אפשרות שדרוג). 2-מהמפרטים המומלצים- DFI Infinity C51PV-M2/G Warranty+AMD Sempron (AM2) 2800 סה"כ 880 ש"ח-כרטיס משופר שיחסוך אולי קניית כ. מסך זמן מה+…

9. Started by aib,

מחפש נייד לשימושי אופיס , אינטרנט , עריכה גרפית קלה, מעט מולטימדיה. המחשב מיועד לעבודה. חשובה לי מאד האמינות , היציבות , כמו גם שישדר מראה עיסקי ולא משחקי. דרושה לי אופציה של עמדת עגינה. המחשב מיועד לשמש גם כתחנת עבודה ראשית ולהתנייד בדרך כלל בין שני ממיקומים במהלך יום עבודה . לעיתים מעט יותר. מתוך האמור הנטיה שלי לחפש מחשב מהסדרות העיסקיות - האם יש צדק בענין או שזה מיותר? האם הם אכן יותר אמינים וכו'? התמקדתי ב- HP nc6320 , ניתן להשיגו ב- 6.6K ש"ח (לא במחיר שמצוין בלינק כאן - אוכל לעדכן כיצד) ראו מפרט http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=3455&zap=1 אני יודע שמבחינת הביצועים זה הרבה מעבר לצרכים שלי , אך נראת לי פשרה הוגנת. מה דעתכם, נראה לי דייל טוב. בנוסף ניתן …

10. Started by devek,

אני רוצה מחשב למשחקים בתקציב של עד 3000 ש"ח מה אתם יכולים להציע לי? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  11. Started by JSK,

אז ככה, אחרי שהרבה זמן התלבטתי ושקלתי דברים הנה המפרט הספי שלי: Intel Core 2 Duo E6300 Gigabyte GA-945P-S3 Supertalent 1024MB Dual Channel 667MHZ + Heat Sink Leadtek Winfast 7900GS 256MB (יהיה OC עד שהטמפ' והארטיפקטים יגבילו אותי) Samsung SATA2 160GB 8MB Hec 400TRT Sunbeam Transformer- אני מחליף לו את המאווררים בכאלה שקטים של AC סה"כ בערך 4400-4500 רציתי לדעת איך המפרט? הוא יריץ משחקים חדשים טוב? עכשיו לשאלה היותר גדולה בעצם: יש לי את הכסף (לא בדיוק אבל אני יכול לגרד) ל2 סטיקים של גיגה של סופרטאלנט (כמו עכשיו רק להכפיל את הזיכרון). זה יוצתא לי מאד זול ובמקום עוד 660 כמו שזה עולה עכשיו זה עולה לי 1050 ש"ח, זאת אומרת בערך עוד 500 ש"ח. האם כדאי לי? זה יתן לי שיפור …

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  12. Started by explize,

טוב נברתי וחפרתי במרחבי הנט וברחבי חנויות המחשבים והגעתי לכמה השגות שאני מקווה שתעזרו לי לסגור פינות. דרישות: אין צורך במסך וחומרה חיצונית(עכבר, מסך) וגם לא בDVD, אין צורך בכרטיס קול עובד עם audiophile 192 של M AUDIO מעבד 6400E מארז וספק נראה לי שהSONATA 2 יספק אותי(חשוב לי שקט, לא טוטאלי אבל שלא יעבור את ה 20- DB במיוחד בספק)-שוב זה לפי סקרים שלי..אין לי צורך מעל ל450W..רוב החומרה נשענת על חשמל חיצוני(אם יש המלצות לספק ומארז אחרים שיתנו לי את אותה התמורה אשמח לשמוע- שמעתי כבר המלצות לTT או לOCZ אבל לא למארז נורמלי) חשוב שאוכל לחבר גם HD לIDE בנוסף לDVD.(אם זה דרך כרטיס PCI אז גם טוב...) אם יש אפשרות ל FIREWIRE אוןבורד- אני אשמח. שיתמוך בRAID זיכרון בין 1 ל2 GB לוח שלא ית…

13. בהנחה שאני רוצה לקנות מחשב נייד, Core2 Duo 2, עם כל המשתמע מזה, אבל אני רוצה גם כרטיס מסך KICK ASS, איזה ג'יפורס/ATI מטורף. אז איך מגיע הכרטיס? זה כאילו, חיצוני? :s05:

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  14. Started by drago,

שלום לכולם . קבלתי הצעה לקנות את המחשב הזה אפשר לקבל חוות דעת איך המחשב הזה? המחשב נקנה כבר . לכן פירסמתי הודעה אחרת לגבי הביצועים . תודה לעונים .

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  15. -------- 1. מה התקציב? 5000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים, OC קטן בעתיד בשביל שיפור FPS. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: ספק כוח, דיסק קשיח, DVD. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כבר יש לי מארז אז זה לא חשוב 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שהמחשב יוכל להחזיק משחקים שיצאו בשנתיים הקרובים על הגדרות טובות, אני לא צריך ציוד לקירור המעבד והכרטיס מסך כי אני לא מתכנן את ה OC לזמן הקרוב, אני מעדיף לקנות מפנדס ונועה -------- זה המפרט שלי לשדרוג המחשב, אני צריך לדעת אם הספק כוח ליברטי 4…

• 8 תגובות
    • 569 צפיות
  16. אתחיל מהמחשב הראשון, עליו להיות מסוגל לביצוע עבודה משרדית ובעל יכולת להריץ משחקים קלים, צפייה בסרטים ובעל צורב DVD. צריך לכלול ציוד היקפי ומסך LCD 19" המחשב צריך להיות מבוסס על מעבד Intel. השני, מיועד לעריכה גרפית ועריכת סרטים, מסוגל להריץ משחקי מחשב כבדים/קלים, ללא מסך. ללא ציוד היקפי (מקלדת, עכבר,רמקולים).

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  17. Started by hdbaam,

מה קורה נשמות טהורות שלי זקוק למפרט ב-2500 ש"ח, ללא מסך.. עם אפשרות חריגה ל-2700 גג.. תודה מראש חברה

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  18. Started by over23,

היי. רציתי לדעת אם יש בארץ חנות שיכולה לבנות מחשבים ניידים מאפס כמו בחברת ALIENWARE? תודה.

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  19. Started by drago,

קבלתי הצעה לקנות את המחשב הזה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=XXM1_3DUOE מישהו יכול להגיד לי איך המחשב הזה?

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  20. Started by LLLLiran,

רציתי לדעת עם שווה לשפר את המחשב הזה למשל לקנות כרטיס מסך או משהו בתקציב 600 שקל כדי שמשחקים כמו NFSMW most wanted יפעלו חלק גם יוצא NFSMW Carbon שיפעל גם חלק Amd Athlon xp 2800+ Barton Epox 8RDA3+ 512 DDR sumsung 400 Gigabyte Readon 9600SE

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  21. Started by moshirez,

.

• 11 תגובות
    • 805 צפיות
  22. Started by VortexD,

משהו פשוט לגלישה וקצת עבודות באופיס ומוזיקה עם ספק ומארז ללא ציוד היקפי (מסך מקלדת עכבר רמקולים) מהר כמה שאפשר בבקשה ומחנות אחת בצפון תודה למי שיוכל

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  23. Started by hitman47,

קודם כל שאלה איך הנידים האלה ? שווה לקנות אחד מהם ? http://img526.imageshack.us/img526/4861/scanbv8.jpg אם אתם לא רואים תשמרו תתמונה ותגדילו .. אממ .. אם לא טובים תביאו מחשב נייד נחמד שיסחוב משחקים כמו GTA וזה

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  24. Started by GrendelsLair,

שלום לכולם, התוכלו לייעץ לי על מחשב נייד באיזור מחיר זה? השימוש הוא בעיקר ללימודים וקצת תוכנות גרפיות (photoshop). האם יש חברה מסויימת שעדיף לקנות? בעקרון חשבתי ללכת על מעבד דותן עם 1GB זכרון כרטיס מסך רגיל, מה דעתכם? זמן בטריה שיהיה כ-3 שעות אחרי חודשיים ולא לפי הגדרות יצרן. בתודה מראש

25. אני צריך כרטיס מסך תותח,זיכרון 1 GB בסטיק,לוח אם טוב,מעבד שיוכל לקרוא ויסטה בעתיד כריטס קול נחמד,לא צריך ציוד הקפי,ואם תמצאו תביאו אם מסך,אם אפשר בלי ואז שיהיה פחות כסף...

דיונים חדשים בפורומים