ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
עם אפשרות חריגה עד 2500 אם יש סיבה, כולל מסך ללא ציוד היקפי חשבתי על המפרט הזה(אולי לשנות את המסך רק): http://ksp.co.il/?uin=16089 [table][tr][td] [/td][td]מעבד אינטל : [/td][td] [/td][td]Intel Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]1 [/td][td][/td][/tr][tr] [td] [/td][td]מאוורר למעבד : [/td][td] [/td][td]Zalman SZ CC92HS CPU Cooler [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]1 [/td][td][/td][/tr][tr] [td] [/td][td]לוחות אם למעבדי אינטל : [/td][td] [/td][td]Asus P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA [/td][td] …
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום ! שמי ריקו, ואני למעשה כבר תקופה ארוכה מפנטז על מחשב נייד טוב, שיוכל להעביר איתי תקופה =) אני חייל משוחרר, ככה שלהרשות לעצמי מחירים גבוההים קצת קשה לי, אבל גם הדרישות שלי, לא גבוהות במיוחד! *אני מעוניין לרכוש את המחשב בישראל, והתקציב שאני הייתי רוצה להשקיע נע בין 2,500-3,500. מוכן להתפשר קצת למעלה אם זה יעשה הבדל כל כך משמעותי בתקופת ה"חיים" של המחשב, או בביצועים. לא ארצה להגיד למצב שאני חורג ביותר מ500-700 מעל טווח המחירים שהצגתי. מה שאני רוצה מהמחשב, זה בעיקר הפעלת משחקים. *המשחקים שהייתי רוצה להפעיל, לא כבדים במיוחד אבל גם לא קלים. המשחק העיקרי שאני משחק בו שאני מניח שחלקחם מכירים הוא World of warcraft, אני אשמח גם אם המחשב יוכל להריץ גם את StarCraft-II. אין צורך…
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3200 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מוטב לנצל רק כ-3000 ש"ח מהתקציב הנתון, אם זה יהיה שווה את זה - אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3200 ש"ח ותו לא. 2. מה שימושי המחשב? גיימינג בלבד. משחקים: BF:BC, Crysis 2 ובעיקר GTA IV. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650X1050. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גיימינג - גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש צורך בכל הרכיבים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 5. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? ייתכן שיבוצע OC קל לכרטיס…
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?סרטים ,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא יושחקו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל 22 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין…
-
- 8 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מארז + כונן קשיח + DVD + ספק. אשמח אם תמליצו לי על לוח+מעבד+כרטיס.מ+מאוורים+RAM שיתאימו למה שיש לי כבר. מפרטים של הרכיבים שיש לי : מארז - http://up406.siz.co.il/up2/mj5z1wgnyncj.jpg ספק - http://up406.siz.co.il/up2/mnmk0otzllmd.jpg כונן קשיח יש לי שלושה (אשמח לדעת באיזה הכי מומלץ לי להשתמש) : 1. Seagate Barracuda 7200.12 - 500GB 2. Samsung HD322HJ - 320GB 3. WD5000AAKS - 500GB התקציב עומד על 1,500 שקל במקסימום. והמחשב משמש להרצת משחקים חדשים באיכות נמוכה עד בינונית. באמת תודה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום חברים אני שוקל לקנות מחשב נייח (אין צורך בציוד היקפי משום סוג) חדש. השימושים שלי הם בעיקר משחקים קלים (League of Legends וכו'), פיתוח Visual Studiu, PyCharm (התוכנות האלו זוללות זיכרון) צפיה בסרטים מדי פעם וכו' רזולוציית המסך הינה 1920x1080. הדגש העיקר שלי הוא איכות החומרים ושקט המערכת. אני לא רוצה ששום דבר ירשרש לי שם, לא רוצה לדעת שהמחשב פועל בחדר. לא רוצה שהמחשב יחמם לי את החדר כמו תנור. חשוב לי מאוד מארז עם סידור כבלים נוח, רצוי שיהיה שחור מבפנים אם כי לא קריטי. חשוב לי שהמערכת לא תזלול חשמל. כשמשהו זולל חשמל הוא בד"כ מתחמם בהתאם - ואני לא רוצה את זה. אם יש אפשרות לספק כח מודולרי - עדיף. אין צורך ביותר מ 250 ג'יגה אחסון. מאוד מעדיף 16 ג'יגה ראם - בשני סטיקים ולא …
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
למעלה משבועיים אני מנסה לבנות לעצמי מפרט מחשב שיתאים לתקציב שלי,מחשב אשר יוכל להריץ משחקים די כבדים(לא מדבר עם ביושוק וכאלה) באיכות סבירה ומשחקים כבדים על איכות נמוכה יותר,בקיצור-מחשב שיריץ משחקים בצורה הכי טובה יחסית לתקציב תוך התחשבות במעבד+ צפייה בסרטים באיכות טובה.. נעזרתי בלא מעט אנשים שדי מבינים בעניין והמחלוקת העיקרית היתה על הכרטיס מסך,והנה הדיעות: חלק טענו ש-8600gt יותר טוב מ-hd2600xt עבור משחקים אבל הכרטיס השני טוב יותר לסרטים כי הוא לוקח מהמעבד הרבה עומס בצפייה בסרטים.. הרוב טענו שעדיף בכל מקרה hd2600xt גם למשחקים(רובם) וגם לסרטים.. יש כאלה שהציעו לי לקנות את הכרטיס מסך x1950pro אבל כאן תתיכן חריגה תקציבית ואני גם לא יודע איך הוא בסרטים לעומת hd2600xt.. שא…
-
- 11 תגובות
- 592 צפיות
-
-
רוצה מעבד דואל קור 2, או משהו ברמה. לא צריך מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר. רצוי שיהיה שקט. USB 2.0 המהיר, עם יציאות גם מקדימה. 250 ג'יגה .
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5546&perur=2&t=1&c=335 רציתי לדעת לגביי האמינות של המחשב הנ"ל ולגביי השירות של החברה בארץ. המחשב יקנה בסין. אשמח לקבל תגובות.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אהלן, עדיפות ללנובו\דל, אני רוצה לדעת אם יש סיכוי להכניס בתקציב הזה מעבד core2duo, מאה שישים ג'יגה ו2 ג'יגה ראם, או לפחות 2 מתוך השלושה שימושים-משרדיים (סטודנט), אבל החבר פשוט רוצה "מכונה חזקה". אין לי שום בעיה לקבל אותו עם xp/freedos במקום ויסטה אם זה יעלה פחות. תודה מראש לעונים ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=1525853B-61B3-4308-A331-EB1979A15E0D רוצה לחסוך בכסף...
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש כמה סקירות מצוינות ברשת - אני מתכוון להתמקד יותר בביצועים ובניידות שהיו מוקד הדילמה שלי - בכל זאת, סלרון 900 בימינו זה קצת Under Power בלשון המעטה. בינתיים קראו כאן: http://www.gadgetim.co.il/contentItems.php?itemID=8178 מהתרשמות של הימים הראשונים - מדובר ב-UMPC אמיתי, מאובזר לעילא ולעילא ויותר ממספק לשימושים משרדיים וניגון סרטים שאינם HD. סופר נייד ונוח מאוד לשימוש בדרכים ולמצגות. לינק לת'רד המקורי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=289541.msg2544443#msg2544443
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב משחקים , עם HD של 360 בנוסף אני לא מתכוון לעשות OC למחשב ובנוסף למפרט אני צריך גם מקלדת ועכבר אלחוטי עד 5 מטר ומערכת הפעלה ויסטה והתקציב הכולל הוא בסדר גודל ש 3500-3700 ש"ח ואפשר לחרוג טיפונת אבל עדיף שלא רק עם אין בררה תודה רבה רבה רבה :hi:
-
- 6 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים רכשתי מחשב על פי מפרט שאני בניתי. המפרט שהזמנתי כלל מעבד, לוח אם, כרטיס זיכרון, כרטיס מסך, ספק כח, מארז, דיסק קשיח וצורב דיסקים אבל שכחתי לומר להם להכניס למפרט גם כרטיס רשת. המחשב אמור להגיע בימים הקרובים ואני לא יודע אם ניתן יהיה לחבר אותו לאינטרנט או לא? תודה רבה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך את המחשב עם מדפסת לייזר צבעונית טובה וגם מסך (חשבתי בכיוון ה DELL 24 WFT). בכל מקרה קראתי קצת פרטים על דברים חדשים שעומדים לצאת ואני שואל בכנות לא עדיף לחכות לערכות השבבים החדשות שלAMD ולכרטיסי מסך של ATI מהסדרה HD3800? או עדיף כבר לקנות כי לא יהיה ממש שיפור ביצועים מורגש? נ.ב אשמח גם לכרטיס קול 7.1 בין הטובים. נ.ב.ב לחכות למעבדי ברצלונה או ללכת על ה CORE 2 QUAD של אינטל או לחכות ל 45NM של אינטל? תודה רבה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מעבד: q9450 לוח אם: GA-X38-DS4 או ASUS P5KR. תלוי במחיר זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12. כ.מסך: 9800GTX . לא סגור איזה חברה עדיין קירור למעבד: arctic cooling freezer 7 pro קשיח: 320AAKS החדיש(אם זמין) של WD. צורב:דגם הכי פשוט שיש,לא עובר 150 שקל. מארז:NZXT TEMPEST, ספק כוח: Corsair VX 450W. בלי ציוד היקפי
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
המחשב בעיקרון למשחקים תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אפשר בבקשה מפרט העונה על הצריכות הנ"ל..
-
- 6 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני זוכר שרציתי לקנות מחשב נייד לפני כמה חודשים ואמרו לי שעדיף לחכות לאוקטובר כי יוצאים מעבדים חדשים. הם נכנסו לשוק?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני אשמח לייעוץ לגבי רכישת מחשב (עדיף נייד) לסטודיו ליוגה שמשמש גם המשרד של עמותה. הצרכים הבסיסיים זה להכיל ולהרים חלק מערכת של רישום ומעכב אחרי מורים ולתלמידים, מערכת תשלום וגבייה, מעקב אחרי הוצאות והכנסות, נפח זיכרון גדול מספיק כדי להכיל קבצי doc ותמונות, וצרכי גרפיקה בסיסית. תכלס הכי חשוב שהוא יעבוד חלק, נקי, מהיר ונח וישארו לכמה שיותר זמן. התקציב הוא עד 3000 ש"ח, (בהנחה שמדפסת טובה תעלה לנו 1000, אבל הטוטאל הוא 4) אגב, זה המקום לשאול בו גם על מדפסות? המון תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? יש רצון לא לחרוג מ 2k 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש ביתי סטנדרטי לזוג מבוגר - גלישה, סרטים, אופיס וכו׳ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה ומתאפשר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …
-
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
- 2 followers
-
-
היי אני רוצה לקנות את ה- cooler master r212 turbo ARGB (עם ה2 מאווררים) תמונה מהחנות שבה אני רוצה לקנות את הקירור: אבל כשאני נכנס לאתר הרשמי של COOLER MASTER אני רואה שהR 212 TURBO ARGB לא דומה לתמונה הראשונה (אני מדבר על הצורה לא הצבע) תמונה מהאתר הרשמי של COOLER MASTER: למשל הצדדים לא דומים. אני יכול להבין למה הלמעלה שונה אולי כי יש שם כיסוי אבל הצדדים ממש שונים אתם יודעים למה? אשמח להסבר
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מבקש המלצות עבור מחשב לאשתי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 , ניתן לחרוג עד אזור ה 4000 אם יש הצדקה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט, לימודים, יישומי אופיס (כולל אקסל) , פגישות זום ושימושים כלליים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אם מסתדר בתקציב, אולי תחנת עגינה. - לא הכרחי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מהותי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא פח…
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות במבצעים שיש עכשיו בKSP מחשב נייד שישמש אותי גם ללימודים שאתחיל בקרוב וגם לגיימינג. עד עכשיו חשבתי על המחשב הזה : https://ksp.co.il/?uin=48649&select=.1304..271..1358..5274..2639..4152..442. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 - ניתן לחרוג ב400 בערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ולימודים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצ…
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-