עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לחברי הפורום, השאלון: אשמח לעזרתכם!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by julian,

אני מחפש מחשב במחיר של עד 3500 למשחקים בעיכר אני גיימר.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  3. שלום רב, בכוונתי לרכוש מחשב חדש ולשם כך הרכבתי מפרט לאחר קריאה אינטנסיבית בפורום. אקדים ואציין שאני מעוניין במחשב חזק בעל רכיבים מומלצים ואמינים ולא אכפת לי להשקיע קצת יותר כסף לשם כך. דרישות: # חשוב שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר, קריר ככל האפשר ועמיד לאבק במידת האפשר. # נפח האכסון חשוב ולכן בחרתי בכונן קשיח בנפח 1TB # לא מתוכנן OC שימושים: # קידוד הוידאו הינו לשימוש ביתי ולא לצורכי עבודה אך קיבלתי חוות דעת ממספר אנשים שמקודדים בעזרת התוכנה שאעבוד איתה שקיים הבדל ממשי בזמני הקידוד בין מעבד dual core ל quad core ולכן החלטתי ללכת על ה Q9550 # לצפיה בתכני ה HD (עד Full HD 1080p) המחשב יחובר לטלוויזיית "LCD 32 # למשחקים ייעשה שימוש במסך קיים "20 מדגם SAMSUNG SyncMaster 2053BW. המ…

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  4. מה אתם אומרים על ה CONFIGURATION ? הצעות ל שיפור אולי? אין צורך ב מסך צורב DVD 1.44 מקלדת - עכבר ורמקולים תודה מס' שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 Foxconn 3GTH061 USB&1394 Front 400W Thermaltake Case 459.00 ¤ 1 459 ¤ 1 Intel Core2 Duo 2.13GHz 2MB E6400 Box CPU 1475.00 ¤ 1 1475 ¤ 2 Sony/Citizen/Panasonic/Teac Black 1.44MB 3,5" FDD 48.00 ¤ 1 48 ¤ 3 Seagate 160GB 7200 rpm 8MB Buffer NCQ S-ATA II HDD 375.00 ¤ 1 375 ¤ 4 DFI Infinity Intel 975X/G Socket 775 Motherboard 1060.00 ¤ 1 1060 ¤ 5 Kingston K1GK-1024MB (2x512MB) DDR-II 667 Memory 752.00 ¤ 1 752 ¤ 6 Sapphire Radeon X1900GT PCI-e 256 MB VIVO Retail Video Card 1740.00 ¤ 1 1740 ¤ 5909 ¤ סוג תשלום: כרטיס …

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  5. Started by LiranUdi,

היי, יש לי נייד של ACER, Aspire E1-572G משתמש בו בעיקר לפיתוח ומשחקים. למיטב ידיעתי יש עליו 2 כרטיסי מסך - המובנה של Intel ו AMD Radeon HD 8670M 1gb כיצד אני יכול לדעת שנעשה שימוש בכרטיס מסך של AMD ולא במובנה?

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  6. Started by castle,

האם ניתן להעריך באיזה סכום ניתן למכור (+/-) את מחשב הבא: e6550 core 2 duo 2.33g gigabyte ga-965p-s3 ddr 2 - 3g 800 geforce 8500gt 512 mb hd 320 gb samsung case - foxconn tlm436 ספק 450W חדש + מסך דק 19" MAG סט אלחוטי של microsoft רמקולים 5.1 genius

7. Started by cobmetal,

שבוע טוב , ברשותי לפטופ של gigabyte מדגם w576v , אמנם המחשב ישן , אך עדיין עובד מעולה עבור השימושים שלי, אם כי ישנה בעיה אחת , המאוורר מרעיש , פתחתי את המחשב , והמאוורר סתום לגמרי , השאלה שלי היכן ניתן למצוא מאוורר כזה (באיזו חנות) , המחשבים אינו חדש (כמעט 6 שנים). גם אם יהיה חלופי ולא מקורי עדיין מתאים.... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  8. Started by `Ocraft,

אהלן חברי פורום יקרים, אני מחפש מחשב נייד שאוכל להריץ עליו לינוקס וללמוד את המערכת במקביל לעבודה מול נייח, ההנחה הבסיסית היא שהוא לא אמור לעלות הרבה כלל - מה דעתכם בנושא? והאם יש המלצה מסויימת למחשבים מסוג זה? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  9. המעבד של המחשב שלי מדגם ‏atlone x2‎ ql64 אני רוצה להחליף אותו למעבד הכי חזק של Amd ‎שיתמוך בלוח אם של הנייד שלי ..הלוח אם של המחשב הוא amd m770

10. נא המלצתכם על מחשב נייד ועל טאבלט על המחשב הנייד לענות על דרישות אלה: - גודל המסך 13-14 אינץ' - מסך מאט - עדיפות לדיסק SSD - מחיר בין 2000 ל-2500 ש"ח - שימושים: שימושים ביתיים ומשרדיים - אינטרנט, וורד, אקסל וכד' - קל משקל (במידת האפשר ובהתאם למסגרת התקציב)

11. Started by MASTERpiece,

מפרט נוכחי: לוח אם - Gigabyte GA-B85M-D3H מעבד - Intel i5-4590 Quad Core כ.מסך - Gainward GeForce GTX970 4GB זיכרון -Kingstone HyperX 8GB DDR3 1600MHz SSD - Crucial 128GB MX100 Series ספק - Antec VP-500PC 500W שימושים בעיקר לגיימינג .. תציעו מה אפשר לשפר פה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. אני בקרוב אהיה בארצות הברית ואני מתכוון לקנות שם לפטופ אני מחפש מחשב נייד טוב כדי שבמידת הצורך יריץ תוכנות גרפיות (אבל לא בארטרף) יש גם חשיבות לעיצוב של המחשב התסכלתי קצת וכרגע אני מתלבט בין הHP envy 14 http://www.amazon.com/HP-14-1110nr-14-5-Inch-Relic-Laptop/dp/B00400OSP4/ref=sr_1_7?s=pc&ie=UTF8&qid=1290598212&sr=1-7 לבין הAsus N53jf http://www.amazon.com/N53JF-A1-15-6-Inch-Versatile-Entertainment-Aluminum/dp/B0044UEP6W/ref=pd_sxp_grid_pt_0_0 אני אשמח לחוות דעת בנושא או בכלל המלצה אחרת בערך באותו תקציב (1000-1200$) התלבטתי גם מקודם על מחשב של dell אבל כמה אנשים הורידו אותי מdell כי אמרו שיש בעיית אמינות של החומרה המון תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. היי, המחשב שלי מת ולכן אשמח לעזרתם לעזור ולמצוא לי מחשב חדש התקציב המקסימלי הוא 6,500 אשמח לא לנצלו עד הסוף אבל במידה וזה המחיר למחשב שישמש אותי כראוי אני אשלם בשמחה. השימוש של המחשב רוב הזמן הוא לאינטרנט/אופיס/משחקים בקטנה - אבל אני צריכה שהוא יהיה מתאים לעבודה גראפית בתוכנות אדובי כמו פוטושופ ואילוסטרייטור ולעתים רחוקות מאוד לוידאו (פרימייר, אפטר אפקטס) כי לפעמים אני גם עושה עבודות עצמאיות כמעצבת גראפית, לכן חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר וחזק ועם תצוגה טובה. מבחינת רזולוציה המחשב הנוכחי שלי הוא 15.6 אינצ' כי בזמנו היה חשוב לי מסך גדול אבל היום זה פחות חשוב לי אם זה אומר שהמחשב יהיה יותר קל משקל (מבלי להתפשר על הביצועים) במקרה הכי גרוע אני יכולה לחבר או…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. אני רוצה לקנות מחשב בסיסי , subnotebook , למטרות לימודים ותכנות. הבנתי שיש את הMSI WIND שאיבורי היו אמורים להביא לקראת סוף חודש יוני, אבל משיחות עם כמה נציגים שלהם , לא הצלחתי להשיג מידע מדויק על תאריך ההגעה לארץ והדגמים הקיימים (ויוני נגמר מחר...) מישהו הצליח להשיג תשובה רצינית על הדגמים ותאריכי ההגעה ?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  15. Started by Gil 5587,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח גג! וגם זה מוגזם.. לחסוך כמה שאפשר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא משנה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין חנות ספציפית. איזור השרון 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by roeesnir,

ניסיתי להתקין Win7, והוא פשוט נכבה אחרי דקה עד 5 דקות מתחילת ההתקנה. הצלחתי להתקין XP, אבל המחשב קופא אחרי כמה דקות, ונותר רק לכבות אותו ע"י לחיצה ארוכה על הPower. הדיסק הקשיח תקין. חדש. עבר MHDD פעמיים בהצלחה רבה. המחשב לא מתחמם. עבר Memtest. מה יכולה להיות הבעיה? לוח? יש עוד משהו שאפשר לבדוק?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  17. Started by almog1620,

אני נמצא כרגע בשלב הקריטי שלפני רכישת מכשיר חדש והגעתי לתובנה: בגלל שהשימושים שלי הם מאוד קלים (צפייה ביוטיוב, קריאת חדשות, שימוש בדוא"ל וגיבוי תמונות), הבנתי שעדיף לי לקנות טאבלט איכותי במקום מחשב נייד שיעלה פי 2! אבל שמעתי שיש דברים מסויימים שאי אפשר לבצע בטאבלט, וכן אפשר לבצע במחשב נייד\נייח. אשמח לקבל דוגמאות למשימות שאי אפשר לבצע בטאבלט. בנוסף, מה אתם חושבים על הרעיון של שימוש בטאבלט בלבד ליישומים שאני משתמש בהם??? נ.ב. שמתי עין על שני טאבלטים שקיימים בשוק - אחד עם אנדרואיד 5.1, והשני עם אנדרואיד 6.0. האם קיים הבדל משמעותי בין שתי הגרסאות הללו, והאם בחירה באחת מהן זה דבר קריטי ברכישת טאבלט??? תודה!

• 1 תגובה
    • 3.8k צפיות
  18. אהלן, אני מחפש לקנות MacBook Pro עם מסך 13 אינץ' , רציתי לדעת מהיכן הכי זול לקנות כזה באילת? ומה טווח המחירים פחות או יותר. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Kremer,

שלום אני מעוניין לשדרג את הזכרון במחזב שלי אבל אני לא סגור איזה זכרון כדאי לי לקנות. המפרט של המחשב: intel e6300 Abit AB9 G.Skill DDR2 1024MB 667Mhz CL5 X2 GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 Antec p150 + Neo HE 430 הבנתי ששדרוג ל 4 GB אינו מועיל מכיוון שהוא פעיל רק במערכת של 64BIT מטרות המערכת היו בעבר למשחקים כיום הם יותר להאזנה למוסיקה ומשחקים ברמה בינונית. אני מחפש בעיקר המלצה לתוספת זכרון.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  20. צירפתי 2 תמונות של מפרטים שהמליצו לי.. אני מחפש מחשב חזק שיסחוב לי משחקים גם בעוד שנתיים שלוש בלי בעיה גם ברזולוציה גבוהה.. מבחינת תקציב בין 7אלף ל9.5אלף עם אופציה לעד 10אלף במקרה שזה תוספת שבאמת תתרום לכך שהמחשב לא יחשב ישן עוד שנתיים. כרגע התכנון הוא לקנות רק את המחשב ולחבר אותו לטלוויזיה בכבל hdmi ולהשתמש בה כמסך כך שציוד הקפי לא נחוץ כרגע אך אם זה יכנס לתקציב אפשר לשקול את העניין של מקלדות לגיימרים.

21. המטרה העיקרית של השילוש הוא מחשב הורדות שעובד נון סטופ וגם עם אופציה לצפייה בוידאו מדי פעם(720P) דגש בעיקר על צריכת חשמל מינימלית ועל מחיר זול (ברמת העיקרון חשבתי על הסמפרון השאלה אם הוא יסחב ב720P?) כל השאר כבר יש... תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  22. התקציב מופיע בכותרת ( בבקשה לא לחרוש ואף להשתדל לסגור את התקציב סביב 3900+- במקרה הצורך) ואיתו המטרות , יש לציין כי המחשב עצמו מיועד למשחקים(משחקים כבדים/משחקי רשת), אך אשמח אם אוכל לשלב בין מספר יישומים בו זמנית, כמו שימוש במשחק מחשב תוך כדי הורדה מהביטורנט ושימוש באיסקיו לדוגמה, וזאת למעשה הערה היחידה. יכולת של שימוש גרפית סבירה יכולה להיות בונוס (פוטושופ וכו', לא מעבר) וזהו. קיבלתי הצעה נחמדה מאדם דגול ואשמח לחוות דעת או מקצה שיפורים קל: מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ¤1212 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3L - זמין במלאי ¤418 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216 SP 896MB DDR3 - RETAIL - זמין במלאי ¤959 דיסק קשיח: [..] SAM…

23. Started by avim1,

אני כמעט בטוח שאני שקונה את המחשב הזה רציתי לקבל חוות דעת מהמומחים . השימושים שלי : אופיס , תוכנת לכתיבת קוד (דרימוובר), מעט פלאש ופוטושופ (לא ברמה מורכבת) ,אינטרנט, ואם אפשר קצת משחקים (לא גיימר) אז בכיף . המחשב עולה 3300 ולאחר חיפוש נרחב ברשת הוא בהחלט נותן את התמורה לכסף (אין לי בעייה עם אייבורי ) . האם כדאי לרכוש אותו ??,האם הוא יעמוד במשימות שלו בכבוד ,אם לא מה אתם ממליצים ?? . זה המפרט של המחשב מעבד Intel Core 2 Dou T5550 1.83GHz ערכת שבבים Chipset Intel 965PM מסך "15.4 1280X768 כרטיס מסך לא משולב nVIDIA GeForce 8400MG 256MB זכרון 2048MB DDRII 667MHz דיסק קשיח Toshiba 160GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב Dual Layer Super Multi DVD תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi 80…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by yonir,

לא מפרט אבל בקשר לפורום מפרטים. לדעתי צריך להוסיף לכללי הפורום באדום ביחד עם הדרישה לתקציב עוד 3 דרישות: 1) למשחקים או שימוש משרדי. (לא מזיק כשמפרטים יותר אבל לפחות את החלוקה הזאת צריך לדעת) 2) מתוכנן OC או לא. (לציין משהו כמו "אם אתה לא יודע מה זה OC אז לא צריך") 3) כולל מסך או לא. (רצוי שיהיה רשום למרות שאם לא מצוין בדר"כ מניחים שלא כלול מסך) הרבה מאד פעמים השרשורים מבולבלים עם הרבה הצעות שבעצם בכלל לא קשורות בגלל חוסר בנתונים האלה. ובעצם אי אפשר להציע מפרט מתאים בלי לדעת לפחות את שלושת הדברים האלה כמו שאי אפשר לבנות מפרט בלי תקציב. במיוחד שאלה 2 חשובה כי את 1,3 בדרך כלל אנשים מציינים. אבל ל-2 הרבה אנשים לא מודעים. (בעיקר אלה שלא מתכננים OC כמובן)

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  25. Started by Ron AbarGil,

שלום לכולם חיפשתי בפרומים מפרט למחשב עתידי שאני רוצה לקנות ב 2500 שח עכשיו המפרט שלפיי ההבנה שלי הכי טוב זה הוא מה אתם אומרים שווה תכסף או שאפשר לעשות מפרט טוב יותר תודה רבה על העזרה (: מעבדים: AMD Ryzen 5 2600 Processor Box (Gen 2) - מבצע אביב בקניית מחשב חדש ! כמות: 1 - מחיר: ₪ 666 לוחות אם: Gigabyte B450M S2H כמות: 1 - מחיר: ₪ 266 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 435 מארזים: IPPON Case Thunder 2 Black כמות: 1 - מחיר: ₪ 158 ספקי כוח: ANTEC PSU 550W Neo Eco 80+ Modular - BULK בקניית מחשב חדש- כמות: 1 - מחיר: ₪ 186 כונני SSD: Gigabyte SSD 240GB 2.5" SATA3 כמות: 1 - מחי…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.